from €2.199,00
Boeking Aanvragen

Vietnam: (Eco-)Vriendelijk Vietnam

Reisduur

14 dagen / 13 nachten

Type Vakantie

Ecotourism, Individuele rondreis

Garantiefonds Dekking

Unlimited

Eco Rating

5/5

CO2 Emissie

Zie reisinfo

Overzicht

Vietnam:

Vietnam, officieel de Socialistische Republiek Vietnam, is een land in Zuidoost-Azië en behoort met bijna 100 miljoen inwoners tot de zestien volkrijkste landen ter wereld. De hoofdstad is het noordelijke Hanoi en de grootste stad is het zuidelijke Ho Chi Minhstad, het vroegere Saigon.

Vietnam bevindt zich op het schiereiland Indochina en wordt begrensd door China in het noorden, door Cambodja in het zuidwesten en door Laos in het noordwesten. Soms wordt ook (oostelijk) Thailand ertoe gerekend. Vietnam is met name door China beïnvloed terwijl Thailand, Cambodja en Laos cultureel meer richting India leunen.

Sinds de hereniging van Noord- en Zuid-Vietnam in 1976, volgend op de Vietnamoorlog, is het land een socialistische volksrepubliek. De Communistische Partij van Vietnam heeft als enige politieke partij alle macht in handen, hoewel het land vanaf 1986 door politieke en economische hervormingen steeds meer bij de internationale diplomatie en de wereldeconomie is betrokken. Vanwege de langdurige vereniging van Vietnam met China is de Vietnamese cultuur nog steeds sterk confuciaans, met zijn nadruk op familieplicht en harmonie. De meerderheid van Vietnamezen is boeddhist, met een sterke nadruk op voorouderverering.

Het land heeft een schitterende en zeer gevarieerde natuur met prachtige bergketens in het Noorden, volop culturele bezienswaardigheden in Unesco Werelderfgoed stad Hanoi, de beroemde Halong Bay aan de westelijke kuststrook, de rode zandduinen in het midden van het land bij Hoi An en uiteraard de uitgestrekte en zeer vruchtbare Mekong Delta in het zuiden van het land.

Duurzaamheid:

De Agenda 2030 en de Duurzame Ontwikkelingsdoelstellingen (SDG’s) in lijn met de lange termijn ontwikkelingsstrategie van Vietnam. In hun streven om deze agenda te verwezenlijken, zet de regering van Vietnam zich in voor het mobiliseren van alle middelen en de deelname van ministeries en agentschappen op alle niveaus, organisaties, gemeenschappen en de bevolking.

Tot op heden is Vietnam er trots op een aantal SDG-gerelateerde resultaten te hebben bereikt, waaronder: (1) Een substantiële reductie van het nationale multidimensionale armoedecijfer van 9,9 procent in 2015 naar minder dan 7 procent in 2017; (2) De dekking van de ziektekostenverzekering bereikte in 2017 86,4 procent; (3) Een netto-inschrijvingspercentage voor het basisonderwijs van 99,0 procent; (4) De vertegenwoordiging van vrouwen in de Nationale Assemblee in de periode 2016-2021 bedroeg 26,7 procent; (5) Het aandeel huishoudens dat toegang heeft tot veilig water bereikte in 2016 93,4 procent; (6) Toegang tot elektriciteit voor meer dan 99 procent van de Vietnamese huishoudens in 2016; (7) Internetgebruik bereikt 54,2 procent; (8) Jaarlijkse bbp-groeicijfers van respectievelijk 6,7, 6,2 en 6,8 procent voor 2015, 2016 en 2017; (9) Verbeteringen in de bescherming en het beheer van het milieu en de natuurlijke hulpbronnen en een toename van de bosbedekking tot 41,5 procent in 2017; en (10) Een vermindering van de ongelijkheid en een verbetering van de bevordering van de toegang tot justitie en informatie.

View More

Reisplan

Dag 1: Good Morning Hanoi

Chao verbod! Welkom in Hanoi: op de luchthaven wordt u hartelijk welkom geheten door onze lokale (Engelssprekende) gids/chauffeur, die u naar naar uw hotel brengt om in te checken.

Afhankelijk van het tijdstip van aankomst heeft u vandaag is ter vrije besteding om uit te rusten of de mooie stad Hanoi op eigen gelegenheid te verkennen, en uw eigen eerste indrukken van Vietnam te op te doen. Indien gewenst en als er voldoende tijd is deze dag, kunnen wij uiteraard ook een begeleide citytour voor u organiseren.

Dag 2: Hanoi dorpstour op de fiets

We halen u om 8:00 uur op voor een korte transfer buiten Hanoi, waarna u deze ochtend de tijd heeft om meer te weten te komen over het leven, de tradities en gebruiken van de lokale dorpen rondom Hanoi.

U wandelt en fietst langs en door de dorpen, bezoekt lokale markten, enkele oude huizen, hun Uanbiddings tempels en gemeenschapshuizen. Daarna woont u een kleine en traditionele voedseldemonstratie bij voordat u gaat lunchen bij een van de lokale families.

's Middags vertrekt u vanuit Dong Ngac, fietsend over grotendeels landelijke wegen door omliggende dorpen naar Lien Mac, een prachtig gebied met perfect verzorgde groenten en bloemen. Hier krijgt u een close-up van de kleurrijke velden en heeft u de kans om een praatje te maken met lokale inwoners, die voor hun gewassen zorgen. Nadat u een andere route van Lien Mac terug naar Dong Ngac hebt genomen, heeft u een korte pauze voor een drankje bij een gastgezin thuis. Na het afscheid gaat u met het busje terug naar uw hotel in Hanoi. Einde van de dorpstour is omstreeks 16.30 uur, waarna u de avond ter vrije besteding in Hanoi heeft.

Inbegrepen: Transfer, gids, entreegelden, ontbijt, lunch, lokale fiets, donatie gemeenschapsontwikkelingsfonds

Dag 3: Hanoi - Mai Chau - Pu Luong

Vertrek om 8:00 uur vanuit uw hotel in Hanoi en transfer naar Mai Chau voor een spectaculaire rit van ongeveer 4 uur. Bij aankomst in het dorp Poom Coom in Mai Chau maakt u een korte wandeling om de etnische Thaise bevolking te bezoeken, waarna de lunch wordt geserveerd.

Na de lunch heeft u een korte autorit van ongeveer 1 uur voordat u vertrekt voor een prachtige wandeling door het natuurreservaat Pu Luong.

Gemiddeld niveau en vereist wat heuvelopwaarts lopen, maar het is de wandeling waard, want u gaat veel spectaculaire uitzichten op dorpen en terrassen zien.

Aankomst in de Thaise stelten homestay in de late namiddag. Vrije tijd om uit te rusten en te douchen, daarna een traditioneel diner bij uw gastgezin, waar u ook overnacht.
Rijafstand: 230 km - Trekking Afstand: ongeveer 9 km (3 uur) - Parcours Moeilijkheidsgraad: 3/5

Inbegrepen: Transfer, gids, entree, ontbijt, lunch, diner, drinkwater, gastgezin met vergunning.

Dag 4: Verborgen paden van Pu Luong

Vroeg opstaan vandaag wordt aanbevolen als uw de kans om 's ochtends getuige te zijn van meer lokale activiteiten niet te missen. Na het ontbijt neemt u rond 8.00 uur afscheid van uw gastheer alvorens u op een opnieuw schitterende wandeling gaat.
Trek vandaag verder door verborgen juweeltjes van Pu Luong, inclusief prachtig uitzicht op valleien, mooie terrassen en vredige dorpjes.

U stopt onderweg voor een picknicklunch en daarna vervolgt u de trektocht door meer dorpen om 's middags het dorp Hieu te bereiken.
Rust wat uit als u wilt of slenter door het dorp om contact te maken met de lokale bevolking en de prachtige waterval in de buurt te bezoeken. Terug naar uw nieuwe gastgezin voor een heerlijk lokaal diner en overnachting.

Trekking Afstand: ongeveer 12 km (5 – 6 uur) - Parcours Moeilijkheidsgraad: 3/5

Inbegrepen: Gids, homestay bij gastgezin, alle maaltijden

Dag 5: Don Village – Pho Doan – Hanoi

Uw laatste dag hier in dit prachtige natuurgebied en tussen vriendelijke dorpelingen, dus grijp de kans om het dorp alleen of met onze gids nog even te verkennen.

Vervolgens maakt u een gemakkelijke wandeling in ongeveer 1,5 uur naar het dorpshuis van dit natuurgebied waar uw minivan op u wacht.

Lunch in een van de lokale restaurants voordat u een mooie rit terug naar Hanoi maakt. Bij aankomst inchecken in het hotel en de rest van de middag en avond vrij om te ontspannen. Overnacht in Hanoi.

Inbegrepen: Transfer, gids, entreegelden, ontbijt, lunch, water

Dag 6: Hanoi – Ha Long, welkom op de boot

Vertrek naar Ha Long Bay is rond 8:00 uur in een gedeeld busje (ongeveer 4 uur) van uw hotel. Aankomst in de haven rond het middaguur. Aan boord wordt u welkom geheten en wordt u naar uw hut gebracht voor de reisbriefing.

U geniet van een lunch met verse en lokale zeevruchten terwijl u tegelijkertijd vaart om de magische BaiTu Long Bay te verkennen. U maakt een stop om te zwemmen en de mysterieuze grot te bezoeken. Ontspan op het afgelegen eilandstrand of verken het per kajak. Later keert u op tijd terug naar de boot om de prachtige zonsondergang vanaf het bovendek te bekijken voordat u geniet van het meest verse, lokale zeevruchtendiner van de baai.

Inbegrepen: Transfer, gids op boot, entree, kajak, boot/junk, alle maaltijden, permits.

Dag 7: BaiTu Long Bay verkennen, terug naar Hanoi, nachttrein naar Hue

Vroege vogels kunnen genieten van de zonsopgang en de rustige, adembenemende schoonheid van Bay's landschap met de imposante torenhoge kalkstenen. U ontbijt rond 08:00 uur voordat u op een korte roeiboottocht gaat met de lokale bevolking van de baai.
Lunch op de boot terwijl u langzaam terug wordt gevaren naar de aanlegsteiger. Rond 16.30 uur gaat u terug naar Hanoi.
Om 18.30 uur wordt u opgehaald bij het kantoor van onze lokale agent of uw hotel voor de nachttrein naar Hue. Het instappen is om 19.30 uur. U bevindt zich in een gedeelde AC-zachte slaapcabine.

Inbegrepen: Transfer, gids, entree, boot/junk, ontbijt, lunch, treinkaartjes.

Dag 8: Zie Hue-erfgoed per boot en fiets naar landelijke dorpen

Aankomst in Hue rond 9:00 uur in de ochtend. Station pick-up en transfer naar uw ecolodge, waar u tijd heeft om te douchen, te ontbijten en even te ontspannen.

Daarna vertrekt u vanuit uw hotel voor onze ochtendverkenningen om de keizerlijke stad te bezoeken en alles te leren over het oude en indrukwekkende koninkrijk. Vervolgens gaat u aan boord voor een prachtige boottocht langs de Perfume River, met een stop bij de Thien Mu-pagode.

Gelegen aan de oevers van de poëtische Perfume River en ondersteund door de Ngu Binh-berg, is Hue echt een 'natuurlijk schoonheidsicoon' van Vietnam. De kleine stad was ooit een hoofdstad en meer dan een eeuw geleden de zetel van de Nguyen-dynastie. Helaas werd een groot deel van zijn majesteit met koninklijke paleizen, elegante tempels, formidabele vestingen en toegangspoorten verwoest door oorlogen.

Ondanks de veelbewogen en gecompliceerde geschiedenis blijft Hue een vredige en schilderachtige stad, rijk aan natuur en cultuur. Wandel gewoon een paar blokken van de oude stad af en je zult verschillende verborgen juweeltjes vinden. De grootste aantrekkingskracht van Hue is het niet de door bombardementen verwoeste citadel in de stad of de koninklijke tombes verspreid over de heuvels langs de stroomopwaartse Parfumrivier. Het zijn het land, de mensen en het eten dat Hue vanuit elke hoek eeuwig mooi en in veel opzichten uniek maakt.

Na het pagode bezoek vervolgt u de boottocht stroomafwaarts met een aangenaam uitzicht over de oevers van de rivier terwijl u geniet van een lokale lunch aan boord terwijl u tegelijkertijd de Perfume River afvaart.

De middag begint met fietsen om het bloemendorp Tien Non te bezoeken en optimaal te genieten van de verschillende soorten bloemen. U fietst dan verder naar het Thanh Tien-dorp waar u kunt zien hoe ze papieren bloemen maken (een eeuwenoude, lokale ambacht), waarbij u uiteraard kunt proberen er zelf een te maken. Daarna bezoekt u nog een dorp waar ze traditionele volksschilderkunst maken en rijdt u uiteindelijjk verder door het prachtige en vredige landschap van Hue voordat u rond 17:00 uur terugrijdt naar uw hotel. De avond heeft u ter vrije besteding.

Inbegrepen: Transfer, gids, entree, ochtenddouche, ontbijt, lunch, lokale boot, fiets en helm (fietsafstand: 14 km)

Dag 9: Hue – Bezoek Koninklijke tombes, Vietnam cyclo & marktbezoek - transfer naar Hoi An

Na het ontbijt in uw hotel gaat u rond 09.00 uur op een ontspannende fietstocht van 1 uur door Hue om de Dong Ba-markt te bezoeken en vervolgens de koninklijke graven te verkennen, waarbij we ervoor hebben gekozen alleen de beste te bezoeken, want u heeft vandaag veel te doen. Bezoek Ming Mang of KhaiDinh Royal Tombs.

Daarna is het tijd om aan onze transfer naar Hoi An te beginnen (ongeveer 4 uur rijden). Er zijn fantastische bezienswaardigheden onderweg en u kunt stoppen bij: Lang Co Beach, Hai Van Pass, Cham Museum en de Marble Mountains, afhankelijk van de tijd. Bij aankomst in Hoi An heeft u de avond ter vrije besteding.

Tip: Dit is een zeer goede kans voor u om geweldige op maat gemaakte kleding te krijgen tegen redelijke prijzen. Hoi An staat bekend om zijn prachtige maatwerk kleding.

Inbegrepen: Transfer, gids, entree, ontbijt, fietstocht

Dag 10: Plattelandstour en bezoek aan de oude stad Hoi An

Om 8.00 uur ontmoet u uw lokale Engelssprekende gids in uw hotel voor een zeer korte transfer naar de bootdokken, waar vandaan u naar een vissersdorp vaart waar u het leven van een lokale visser en zijn familie kan ervaren en de activiteiten van het voorbereiden van het visgereedschap om te gaan vissen kunt zien. Gevolgd door een korte roeiboottocht langs het waterkokosnoten dorp voor u begint aan een heerlijke lokale lunch.

Na de lunch fietst u over landweggetjes door de rijst- en maisvelden en uitgestrekte kokosnoot plantages op weg terug naar de hoofdstad Hoi An.
De middag wordt voortgezet met sightseeing van de beroemde culturele bezienswaardigheden rond Hoi An. Na afloop van deze bijzondere dag heeft u de avond ter vrije besteding.

Inbegrepen: Transfer, gids, lokale fiets, lokale boot en picknick mand, ontbijt, lunch, water en snack.

Dag 11: Hoi An – Saigon/Ho Chi Min City

Ontbijt in het hotel en vervolgens transfer naar de luchthaven van Da Nang voor een vroege ochtendvlucht naar HCM City. Indien u er de voorkeur aan geeft om niet te vliegen maar op een alternatieve wijze naar HCM City te reizen, kunnen wij dit uiteraard ook voor u regelen.

Touchdown en vervolgens transfer en inchecken bij uw hotel, waarna u een begeleide stadstour door het bruisende HCM City heeft. Bezoek de BinhTay-markt in Cho Lon; tussenstop bij ThienHau, een 150 jaar oude Chinese tempel.

Daarna bezoekt u een werkplaats voor lakwaren en de Jade Emperor Pagoda. Bezoek 's middags het War Remnants Museum, de Notre Dame kathedraal en het historische centrale postkantoor. We zetten u rond 17.30 uur af bij uw hotel, waarna u de rest van de avond ter vrije besteding heeft.

Inbegrepen: transfer, gids, entreeprijs, ontbijt, binnenlandse vliegticket, hotel

Dag 12: TayNinh and the Cu Chi tunnels

Vertrek om 8:00 uur vanuit uw hotel in HCM City voor een ochtendexcursie naar TayNinh en de Grote Cao Dai-tempel (een plek om een mengeling van boeddhisme, Confucius, taoïsme, hindoeïsme en christendom te aanbidden). U neemt hier deel aan de bijzondere en traditionele middag mis in de tempel (1 uur). Na afloop heeft u een lokale lunch in TayNinh.

's Middags bezoekt u het Cu Chi openluchtmuseum om meer te weten te komen over de beruchte tunnelsystemen van de Vietcong. Grijp deze kans om een uniek inzicht te krijgen in de ondergrondse gevechtsstrategieën van de guerrilla's tijdens de oorlog. Kruip door 50 tot 100 meter van het 200 km lange tunnelsysteem als u wilt (en durft). Op de terugweg naar HCM City bezoekt u een lokale rijstpapierworkshop en geniet u van het uitzicht op het platteland van Vietnam. Rond 17.30 uur wordt u teruggebracht bij uw hotel, waarna u de avond ter vrije besteding heeft.

Inbegrepen: Transfer, gids, entree museum

Dag 13: HCM City – Bezoek de vruchtbare Mekongdelta

U begint om 8:00 uur vanuit uw hotel en rijdt vervolgens ongeveer 70 km buiten HCM City om het leven in de Mekong Delta rond My Tho te zien. Bij aankomst in Ben Tre vaart u langs de drukke takken van de Mekong naar de vredige grachten. U bezoekt een steenoven en een werkplaats voor het pellen van kokosnootschalen. Bekijk het dagelijkse leven van boeren en probeer het harde werk door de kokosnoot te schillen, een vakmanschap dat uniek is voor deze regio.
Daarna vervolgt u uw boottocht over de natuurlijke waterwegen en bezoekt u een werkplaats voor kokossnoepjes, een hoofdproduct dat BenTre beroemd heeft gemaakt, en vervolgens bezoekt u ook nog een lokale markt en een boerenwerkplaats waar slaapmatten worden gemaakt, een oude traditie met de hand geweven zeggemat of biezenmat.

Ervaar hoe het leven er werkelijk is voor de lokale bevolking door dit rustige eiland op de fiets te verkennen of op een meer ontspannende manier door op een Lambrettatriporteur te springen, een oude traditionele driewieler uit 1960 in Zuid-Vietnam, die rond de kokospalmen slingert en u brengt naar de meloen- of komkommerboerderijen, waar u pauzeert voor een authentieke lokale lunch.
In de middag wandelt u nog wat langs de kokosnootboerderijen en fruitboomgaarden van het dorp en genieten dan van de lokale hand – roeiende sampan vaart langzaam onder het bladerdak van waterkokospalmen langs de kanalen. De boot haalt u weer op en vaart u terug naar de aanlegsteiger in de stad Ben Tre. U rijdt vervolgens terug naar HCM City, waar u de avond ter vrije besteding heeft.

Inbegrepen: transfer, gids, entree, lokale boottocht, ontbijt, lunch

Dag 14: Goodbye Vietnam

Na een ontspannen ontbijt in het hotel heeft u, afhankelijk van uw vlucht, misschien nog wat tijd om te winkelen. Vervolgens brengen wij u naar de luchthaven voor uw vlucht naar huis.

Deze reis kunnen wij uiteraard naar uw persoonlijke wensen en voorkeuren aanpassen. Voorafgaand of na afloop van deze reis kunnen wij ook nog een verblijf in bijvoorbeeld Laos of Cambodja of Thailand voor u organiseren. Voor meer info: [email protected]

Donatie lokale, duurzame projecten

Om bij te dragen aan een beter milieu en een duurzame leefomgeving, doneren wij per reiziger een bedrag op uw vakantiebestemming aan lokale projecten, die een belangrijke bijdrage leveren aan een het verwezenlijken van een schonere, leefbaardere en duurzame wereld, voor nu maar vooral ook voor de toekomst.

Door deze donatie willen wij samen met u bijdragen aan de mogelijkheid om reizen en vakanties voor de huidige en vele volgende generaties mogelijk te houden. Van het donatie bedrag betaalt u de ene helft en WeTravelEco de andere helft. Uw bijdrage is reeds bij de prijs inbegrepen.

Voor deze reis doet u gezamenlijk met WeTravelEco (50/50) een donatie van €25, waarbij u bij uw boeking aangeeft aan welk project u wilt doneren. Voor deze reis kunt u kiezen tussen 2 lokale projecten om te steunen:

1. Refill My Bottle (RMB), voor het eerst gelanceerd op Bali (Indonesië), is een initiatief om plastic afval te verminderen door het opnieuw te vullen in plaats van te storten. RMB biedt een online kaart (beschikbaar in de app store) die alle plaatsen identificeert – of het nu een café, resort, restaurant, winkel of werkkantoor is – waar navullers naar binnen kunnen lopen en hun fles gratis kunnen vullen met schoon drinkbaar water of een minimumvergoeding.
Uw donatie wordt gebruikt ter ondersteuning van operationele activiteiten, waaronder maandelijkse vergoedingen voor vrijwilligers, onderhoudskosten voor de app, organisatiekosten bij deelname aan evenementen, enz. Website: https://www.facebook.com/refill_bottle_vietnam

2. Plant bomen met GAIA Nature Conservation: dit is een lokale NGO opgericht in 2016. Een van hun belangrijkste activiteiten is bebossing. Bedrijven en particulieren kunnen zich bij hen aansluiten en door te doneren een bijdrage leveren aan nieuwe bossen creëren of behouden. De locaties zijn nationale parken, natuurgebieden en scholen. Op elke locatie zullen gelijkwaardige boomsoorten worden geplant en GAIA zal elk jaar de status van de bomen in het bos verzorgen, monitoren en publiceren, gedurende 2-6 jaar, afhankelijk van het bos. Website: http://gaiavn.org/tham-gia/su-dung-dich-vu-tu-van-cua-gaia.html

3. Zorg voor lunch voor studenten in bergachtige gebieden met het Nuôi Em-project (Nurture the Children). In afgelegen en bergachtige gebieden van Vietnam, waar de levensomstandigheden extreem moeilijk zijn, zijn kinderen beperkt in hun toegang tot onderwijs. Lange tijd zijn voedselarme maaltijden een bekend beeld geworden voor kinderen in de bergachtige streken van Vietnam, en vanwege de honger moet 90% van de kinderen halverwege de school verlaten. In 2014 werd het Nuôi Em-project geboren met als doel: het verstrekken van complete maaltijden om kinderen de motivatie te geven om naar school te gaan zonder zich zorgen te hoeven maken over honger en dagelijkse maaltijden. Hoe deel te nemen: Indien gewenst kunt u het project en de kinderen die u ondersteunt bezoeken. Website: https://www.nuoiem.com/

WAAR JE BLIJFT

Tirant Hotel - Hanoi

Het hotel ligt aan de Gia Ngu-straat, wat in het Vietnamees Visdorp betekent, waar vissers en hun gezin woonden. In de 19e eeuw werd de vijver in het midden van het gebied afgesloten, waardoor een lange nieuwe weg ontstond die veel verschillende namen had voordat deze de huidige titel Gia Ngu kreeg.

Gelegen in het hart van het mooiste culturele monument van Hanoi, de oude wijk, het nest van alle historische legendes en het goed gereserveerde gebied, is het Tirant hotel een perfecte keuze voor vakantiegangers: in het centrum van restaurants en amusementscentra en op slechts twee minuten lopen van veel favoriete plekken (Hoan Kiem-meer, waterpoppentheater, toeristenhoek, enz.).

Het hotel biedt verschillende type prachtig ingerichte kamers die stijlvol zijn ingericht met een scala aan moderne voorzieningen en faciliteiten.
Het Tirant Restaurant op de 13e verdieping serveert een ontbijtbuffet van 06.30 uur tot 09.30 uur. De klanten kunnen genieten van het ontbijt en het panoramische uitzicht op de oude wijk. Met een gevarieerd menu van oost tot west kunnen hotelgasten genieten van een voedzaam en verzorgd ontbijt. Ook wordt hier lunch en diner geserveerd met talloze (lokale) specialiteiten, bereid met verse lokale producten en ingrediënten.

Ze streven ernaar om alle gasten een geweldige ervaring te bieden, of het nu gaat om dineren in het hoofdrestaurant, ontspannen op de banken naast de panoramische ramen, genieten van de spectaculaire Skyline Lounge met 360 graden uitzicht over Hanoi of zelfs relaxen bij het zwembad, ze zijn er om te zorgen dat aan al uw behoeften wordt voldaan.

 • Hernieuwbare energie
 • Energiebesparende lampen
 • Programma voor hergebruik van handdoeken
 • Recycleren van afval
 • Biologische en lokale gerechten
 • Ecologische schoonmaakproducten
 • Plastic controle
 • Eco-badproducten
 • Recyclebare meubels & stoffen
 • Waterbesparingsprogramma
Dragon Pearl Junk Cruise - Halong Bay

Dragon Pearl Junk Cruise is een vloot van houten boetiekboten die varen op Halong Bay en Bai Tu Long Bay. De drie Dragon's Pearl-boten waren gemaakt naar ouderwetse Chinese jonken die vroeger zeilden.

De cruise heeft een traditionele designstijl, een gezellige comfortabele hut, een zonnedek, een vriendelijk bemanningsteam en biedt slechts plaats voor 8-10 gasten zodat uw ervaring zeer persoonlijk en kleinschalig zal zijn. U vaart met Dragon Pearl door duizenden suggestief gevormde eilandjes van Bai Tu Long Bay, de minder bezochte ervaring van Halong Bay. Het kan een magische ervaring zijn om deze route buiten de gebaande paden te volgen.

De ervaring om de natuurlijke schoonheid van Halong Bay te ontdekken met een reis om de natuurlijke grot te bezoeken, te kajakken naar verschillende kleine hoekjes van de baai, te relaxen met een zonsondergangfeest en in verwondering te genieten van de sterrennachten. Ervaar de authentieke Vietnamese gerechten en verblijf in een gezellige houten hut. Alle ervaringen zijn speciaal voor u ontworpen, voor een onvergetelijke avond van uw vakantie in Vietnam.

 • Hernieuwbare energie
 • Energiebesparende lampen
 • Programma voor hergebruik van handdoeken
 • Recycleren van afval
 • Biologische en lokale gerechten
 • Ecologische schoonmaakproducten
 • Plastic controle
 • Eco-badproducten
 • Recyclebare meubels & stoffen
 • Waterbesparingsprogramma
Hué Eco Lodge - Hué

De prachtig gelegen lodge heeft 15 sfeervolle bungalows gebouwd in tuinhuisstijl en elk compleet met privétuin. Er is ook een groot buitenzwembad met een speciale ruimte voor kinderen, een ruim restaurant prachtig omgeven door groen dat heerlijke (lokale) verse producten en specialiteiten serveert.

De kamers zijn omgeven door weelderige tropische tuinen, compleet met fruit of bloemen, waardoor een prachtig uitzicht over de groene ruimte of de rivier wordt gegarandeerd. De kamers hebben tevens een eigen zitgedeelte dat uitkomt op de tuin. De kamer heeft airconditioning, thee- en koffiefaciliteiten en gratis wifi plus een ruime en-suite badkamer met een traditionele douche/ligbad.

 • Hernieuwbare energie
 • Energiebesparende lampen
 • Programma voor hergebruik van handdoeken
 • Recycleren van afval
 • Biologische en lokale gerechten
 • Ecologische schoonmaakproducten
 • Plastic controle
 • Eco-badproducten
 • Recyclebare meubels & stoffen
 • Waterbesparingsprogramma
Hoi An Ancient House Resort - Hoi An

Een unieke mix van traditionele Vietnamese stijl en moderne luxe. Dat is het Hoi An Ancient House Resort & Spa. Ze bieden u graag een echt eenvoudig en ontspannen verblijf aan de deuren van een van de meest geprezen wonderen van het Vietnamese UNESCO-werelderfgoed!

Het resort en spa is in 2017 gerenoveerd en biedt een echte replica van de architectonische stijl van de oude binnenstad van Hoi An met zijn huizen met kleipannendaken, kleine straatjes en watervijvers en biedt een uiterst ontspannen sfeer op een oppervlakte van 6.600 m2.

Het ontleent zijn naam aan het oorspronkelijke 200 jaar oude familiehuis, dat wordt erkend als een overblijfsel op provinciaal niveau en nog steeds wordt bewoond, en dat er trots op is de enige te zijn die in de stad overblijft en dagelijks 100% ambachtelijke Vietnamese producten blijft produceren. rijstnoedels, om later te serveren in heerlijke soepgerechten zoals My Quang, Hu Tieu, Bun, Cao Lau en Pho.
Er zijn 18 zeer sfeervolle kamers van 35 m2 beschikbaar, met een tweepersoonsbed of twee eenpersoonsbedden. Een gezellige sfeer in een sobere zwart-witte setting met een vleugje Cham-stijl decoratie.

Hoi An Ancient House Resort & Spa is toegewijd om haar gasten de beste authentieke Vietnamese gerechten aan te bieden, waaronder Hoi An-delicatessen en westerse specialiteiten. Ancient House Restaurant serveert ontbijt en lunch en biedt een mix van westerse en Vietnamese gerechten, hetzij buffet, vast menu of à la carte voor het diner. Onze Lounge Bar verwelkomt u voor een ontspannend drankje na een lange bezoekdag in Hoi An, of na een heerlijke maaltijd in ons restaurant of onze BBQ-tuin. In de Spa kunt u terecht voor authentieke gezichts-, lichaams- en andere massages en behandelingen plus een gym.

 • Hernieuwbare energie
 • Energiebesparende lampen
 • Programma voor hergebruik van handdoeken
 • Recycleren van afval
 • Biologische en lokale gerechten
 • Ecologische schoonmaakproducten
 • Plastic controle
 • Eco-badproducten
 • Recyclebare meubels & stoffen
 • Waterbesparingsprogramma
Eden Star Hotel - Saigon/Ho Chi Min City

Het Eden Star Saigon Hotel is een 4-sterren hotel en ligt midden in het centrum van de zaken-, winkel-, commerciële en uitgaansgelegenheden van Ho Chi Minh-stad. Het is slechts 3 minuten lopen naar de Ben Thanh-markt.

Het Eden Star Saigon Hotel beschikt over 128 comfortabele kamers met eenvoudige en sierlijke ontwerpen, maar goed ingericht die de klanten een ontspannende ruimte bieden om even weg te zijn van de drukte van de stad. Daarnaast kunt u dagelijks genieten van een gratis Afternoon Tea. Het ontbijt wordt in buffetvorm geserveerd in het aparte restaurantgedeelte. Het hotel beschikt ook over een massageruimte en een fitnesscentrum met een buitenzwembad en een bar met uitzicht over de stad.

 • Hernieuwbare energie
 • Energiebesparende lampen
 • Programma voor hergebruik van handdoeken
 • Recycleren van afval
 • Biologische en lokale gerechten
 • Ecologische schoonmaakproducten
 • Plastic controle
 • Eco-badproducten
 • Waterbesparingsprogramma
 • Recyclebare meubels & stoffen

Inbegrepen/Uitgesloten

 • VZR Garantiefonds
 • €5,00 per persoon carbon-emissie donatie aan Ocean Cleanup Project
 • €25 per persoon aan door u geselecteerd duurzaam, lokaal project
 • €2,50 per persoon voor het Calamiteitenfonds
 • Alle accommodatie zoals aangegeven in het programma, inclusief ontbijt
 • Recyclebare en navulbare waterfles voor elke reiziger
 • Entreegelden, activiteiten en bezienswaardigheden zoals omschreven in het programma
 • Service van lokale, Engelssprekende gids en chauffeur
 • Alle treintickets en 1 binnenlandse vlucht zoals omschreven in programma
 • Alle lunches en diners zoals aangegeven in het programma
 • Engelssprekende assistentie 24/7
 • Internationale vluchten en luchthavenbelasting
 • Reis- en annuleringsverzekering
 • Maaltijden niet genoemd in reisprogramma
 • Alle optionele excursies
 • Fooien en persoonlijke uitgaven
 • Visum
 • Eventueel benodigde vaccinaties

Locatie van de tour

Beoordelingen

0/5
Not Rated
Based on 47 reviews
Excellent
0
Very Good
0
Average
0
Poor
0
Terrible
0
Pure Passion for our Planet

dothanpodiatrist ਮਿਸ਼ਨਰੀ ਸ਼ੈਲੀ ਪੋਰਨ

07/06/2024
ਮਿਸ਼ਨਰੀ ਸ਼ੈਲੀ ਪੋਰਨ .5G58OlxinjS
Pure Passion for our Planet

townandcampusunh 輪姦ポルノ

06/06/2024
輪姦ポルノ .3uA88U61A9O
Pure Passion for our Planet

glencovesaltcave ਹਾਰਡਕੋਰ ਪੋਰਨੋਗ੍ਰਾਫੀ

06/06/2024
ਹਾਰਡਕੋਰ ਪੋਰਨੋਗ੍ਰਾਫੀ .t7XJ3Scea7E
Pure Passion for our Planet

glencovesaltcave ਗੁਦਾ ਪੋਰਨ

06/06/2024
ਗੁਦਾ ਪੋਰਨ .39qATKZ1GNW
Pure Passion for our Planet

kidzkaboodle ਛੋਟੇ ਚੂਚੇ ਪੋਰਨ

06/06/2024
ਛੋਟੇ ਚੂਚੇ ਪੋਰਨ .bjBWa4yiIa8
Pure Passion for our Planet

kidzkaboodle ਅਸੀਂ ਅਸ਼ਲੀਲ ਹਾਂ

06/06/2024
ਅਸੀਂ ਅਸ਼ਲੀਲ ਹਾਂ .R7mXJDbsqLY
Pure Passion for our Planet

gobigbrain ウェブカメラ

06/06/2024
ウェブカメラ .lTcOPPgXTiU
Pure Passion for our Planet

tlovertonet

18/05/2024

I enjoy reading through and I think this website got some truly useful stuff on it! . http://www.tlovertonet.com/

A lot of whatever you say is supprisingly legitimate and it makes me wonder the reason why I had not looked at this in this light previously. This article truly did turn the light on for me personally as far as this subject matter goes. But at this time there is one factor I am not really too comfortable with so whilst I try to reconcile that with the core theme of the position, let me see just what the rest of the readers have to point out.Very well done.
View More
Pure Passion for our Planet

tlover tonet

18/05/2024

Thanks a lot for sharing this with all of us you actually know what you're talking about! Bookmarked. Kindly also visit my site =). We could have a link exchange arrangement between us! http://www.tlovertonet.com/

Good write-up, I’m normal visitor of one’s blog, maintain up the excellent operate, and It is going to be a regular visitor for a long time.
Pure Passion for our Planet

ladesbet フィスティングポルノ

05/04/2024
ladesbet ハメ撮りポルノ ladestinemi.DXj7LxkymB8
Pure Passion for our Planet

ladesbet ਕਿਸ਼ੋਰ ਪੋਰਨੋਗ੍ਰਾਫੀ

05/04/2024
ladesbet bbw ਪੋਰਨ ladesinemi.RiHJuZ3OKGs
Pure Passion for our Planet

ਕੁੱਕਲਡ ਪੋਰਨ

03/04/2024
ਸ਼ੁਕੀਨ ਪੋਰਨ madisonivysex.BQeWgZBeq9d
Pure Passion for our Planet

मिश्रित अश्लीलता

02/04/2024
एमआईएलए अश्लील hkyonet.4xtAN4EOzdq
Pure Passion for our Planet

स्विंगर पोर्न है

01/04/2024
पुरुष हस्तमैथुन अश्लील txechdyzxca.zRQL1fAQCdp
Pure Passion for our Planet

आबनूस अश्लीलता के बा

30/03/2024
रूसी अश्लीलता के बारे में बतावल गइल बा hjkvbasdfzxzz.wvInnTpH6ll
Pure Passion for our Planet

बृहत् मुर्गा अश्लील

30/03/2024
किशोर अश्लील qqyyooppxx.L3xLo0QdoRQ
Pure Passion for our Planet

falbobrospizzamadison Ebony porn

29/03/2024
falbobrospizzamadison Big Ass porn jkkıjxxx.rGInvWcodgO
Pure Passion for our Planet

landuse Funny Porn

29/03/2024
landuse Small Tits porn lancdcuse.2RGzPjsMbma
Pure Passion for our Planet

jenniferroy ウェブカメラ

28/03/2024
jenniferroy 宣教師スタイルのポルノ japanesexxporns.TrfeXw2zf7x
Pure Passion for our Planet

ladyandtherose Anal porn

28/03/2024
ladyandtherose Russians porn backlinkseox.DYcxGje2oQy
Pure Passion for our Planet

goodhere Funny Sex porn

28/03/2024
goodhere Arab porn vurucutewet.nA7BC4KMN8C
Pure Passion for our Planet

fashionflag porn 4k free

27/03/2024
fashionflag hd pirn video fashionflag.6YKhy78VO9a
Pure Passion for our Planet

www.porn hd free.com

13/03/2024
hd porn l ggjinnysflogg.8vV6SnWVWQa
Pure Passion for our Planet

sexx

23/02/2024
bahis siteleri child porn tthighereduhryyy.XR83jdOGLRL
Pure Passion for our Planet

porn

22/02/2024
porno siteleri vvsetohimalxxvc.X6RkidGCWgII
Pure Passion for our Planet

anal siteleri

21/02/2024
anal siteleri eyeconartxx.75HmRuNLTop7
Pure Passion for our Planet

bahis siteleri porn

21/02/2024
bahis siteleri porn 250tldenemebonusuxx.naPbM6BqU7fP
Pure Passion for our Planet

anal sikis siteleri

21/02/2024
porn siteleri bingoxx.pnTbGAuCZKaO
Pure Passion for our Planet

porn sex

21/02/2024
anal sikis siteleri mobileidn.9eBXPKPB9ZpQ
Pure Passion for our Planet

sexx

21/02/2024
am siteleri footballxx.SO0rKBomGAqp
Pure Passion for our Planet

bahis porno

21/02/2024
seksi siteler pokkerx.l784i8EAzawo
Pure Passion for our Planet

anal siteleri

05/02/2024
bahis siteleri porn 0qbxjluaxcxjsxzz.MRohW06KFoSa
Pure Passion for our Planet

anal sikis siteleri

05/02/2024
seks siteleri bxjluajsxzz.f59J3YYtpApw
Pure Passion for our Planet

eskort siteleri

05/02/2024
food porn bjluajszz.MBBwOa6VkOR5
Pure Passion for our Planet

anal sikis siteleri

03/02/2024
anal siteleri juljulfbi.LfuLzdV7i2Rl
Pure Passion for our Planet

amciik siteleri

03/02/2024
BİZİ SİK BİZ BUNU HAK EDİYORUZ hepxhupx.g9HpF175Y3KA
Pure Passion for our Planet

BİZİ SİK BİZ BUNU HAK EDİYORUZ

02/02/2024
eski rahatiniz olmayacak hephupx.12nOSBusvkyB
Pure Passion for our Planet

porno

02/02/2024
anal siteleri pompadirha.0uSi2HTtjNcJ
Pure Passion for our Planet

amciik siteleri

20/01/2024
eski rahatiniz olmayacak wrtgdfgdfgdqq.4ctibcC5Vaao
Pure Passion for our Planet

porno

20/01/2024
bahis siteleri porn sex incest hyuqgzhqt.kYniTS6A3M59
Pure Passion for our Planet

bahis siteleri porn

20/01/2024
craft porn citixx.glqAmCNJV5ho
Pure Passion for our Planet

pornhub bahis siteleri

17/01/2024
craft porn yaralandinmieycan.FzbEhkaIpJik
Pure Passion for our Planet

porn siteleri

16/01/2024
food porn vurgunyedim.n6SZSildGjnV
Pure Passion for our Planet

bushelwomen

30/12/2023
bushelwomen xyandanxvurulmus.o7ggfVcpJ3of
Pure Passion for our Planet

covetiveness

29/12/2023
xbunedirloooo.TS4W2uDP09lA
Pure Passion for our Planet

aftergame

29/12/2023
xyandanxvurulmus.sJobmn5HfcSr
Pure Passion for our Planet

house porn

29/12/2023
yandanxvurulmus.S2VxKiYJm2bw
Showing 1 - 47 of 47 in total

Write a review

Created with Sketch.
p.p. vanaf €2.199,00

Reisinfo aanvragen

Wilt u deze reis boeken of heeft u een vraag? Laat het weten via dit formulier of bel 06-55394400.

Misschien Vind Je Dit Ook Leuk