Travelife is een internationaal toonaangevend management- en certificeringprogramma voor  reisorganisaties en accommodaties die duurzaam willen ondernemen. Succesvol zakendoen en maatschappelijk verantwoord ondernemen horen bij elkaar. Ook in het toerisme. De vraag naar duurzame producten groeit, zowel bij zakenreizen als vakanties. Bovendien gaat de consument er gewoon van uit dat reisorganisaties duurzaam opereren.  Bedrijven die echt aan de slag gaan met duurzaamheid, scoren daardoor beter op gebieden als klantentevredenheid, personeelsmotivatie en efficiëntere bedrijfsvoering.

Bij duurzaam toeristisch ondernemen (DTO) gaat het om commitment en een consequent duurzame bedrijfsvoering. Vanaf de inkoop en het managen en monitoren van de impact van uw zakelijke activiteiten, tot uw leveranciers helpen om ook te verduurzamen. Travelife is een duurzaamheidsysteem dat touroperators en reisbureaus helpt bij het managen en verbeteren van sociale en milieuaspecten, opdat die aansluiten bij de duurzaamheidcriteria.

Better holidays

Bij het samenstellen van onze reizen houden we rekening met mensen, milieu, natuur en cultuur, zodat de vakantie niet alleen voor u bijzonder is, maar ook komende generaties kunnen genieten van aantrekkelijke bestemmingen.

Of het nu gaat om vakanties waarbij u geniet van ongerepte natuur, de lokale cultuur beleeft, nieuwe mensen ontmoet of een heerlijk lokaal gerecht proeft; samen werken we aan vakanties die zorgen voor betere plekken en mooiere ervaringen. En daarmee leveren we een belangrijke bijdrage aan de duurzame ontwikkelingen op de bestemming. Voor u als reiziger maar ook voor de mensen die op de vakantiebestemming wonen.