FAQs

Is de reis gedekt door het Garantiefonds?
Ja! Dit aanbod valt onder de garantie van VZR Garant. U kunt de voorwaarden van deze garantieregeling vinden in de footer op onze homepage onder “VZR Garant”.
Kan ik mijn reis aanpassen en/of verlengen?
Elke reis kunt u op aanvraag aan laten passen en/of verlengen met bijvoorbeeld een strandverlenging. Voor meer informatie hierover kunt u ons een mail sturen via [email protected]
Kan ik nog extra of excursies ondernemen tijdens uw reis?
Ja. Via onze lokale agent kunt u voorafgaand of tijdens de reis altijd, tegen betaling, extra activiteiten en/of excursies bijboeken.
Zijn internationale vluchten in deze reis inclusief?
Nee. Wij bieden momenteel geen internationale vluchten aan naar de bestemming. Eventuele binnenlandse vluchten tijdens uw rondreis (indien niet inbegrepen) kunnen wij wel voor u boeken, indien gewenst . Voor internationale vluchten kunnen wij u daarbij adviseren, u kunt ons gerust een email sturen naar: [email protected]
Is een reis- en/of annuleringsverzekering bij deze reis inbegrepen?
Nee. Indien u nog geen verzekering heeft, kunt u zelf een reis- en annuleringsverzekering afsluiten of via onze website: zie link in de footer op de homepage onder "Reisverzekeringen".
Is mijn reis gedekt door het Calamiteitenfonds?
Ja, €2,50 per persoon is reeds inclusief bij deze reis voor het Calamiteitenfonds.
Zijn er nog bepaalde Corona voorwaarden en/of restricties op deze vakantiebestemming?
Voorafgaand aan de reis zullen wij u per email eventuele voorwaarden i.v.m. Corona toesturen. U kunt meer algemene informatie hierover ook vinden om de footer op de homepage onder “Corona Informatie”. Ook kunt u op de homepage informatie vinden over (andere) vaccinaties, die u eventueel nodig hebt voor een reis naar uw vakantiebestemming.
Biedt WeTravelEco reizen met een groep of een privé rondreis
WeTravelEco biedt uitsluitend privé rondreizen aan! Wij bieden alle reizen aan als individuele rondreis waarbij u een eigen chauffeur (of eigen transport) en privé gidsen tot uw beschikking heeft, die ervoor zorgen dat u zoveel mogelijk te zien gaat krijgen en u tijdens de reis geen rekening hoeft te houden met andere reizigers. Indien er bepaalde onderdelen van een reis wel in groepsverband worden uitgevoerd, vermelden wij dit in de reisomschrijving.
Is een huurauto inbegrepen bij de WeTravelEco reizen?
Dat hangt er vanaf. Veel reizen worden aangeboden inclusief transfort (met chauffeur en Engelssprekende gids). Rondreizen, die u zelf met uw eigen auto kunt bereiken bieden wij aan zonder auto. Hierbij heeft u de keuze om met eigen vervoer te reizen of een huurauto te reserveren (dit kunnen wij uiteraard voor u regelen). Een aantal rondreizen worden aangeboden inclusief een huurauto. Daarnaast hebben wij er bij sommige reizen bewust voor gekozen om de huurauto niet inclusief te doen in de prijs omdat het type auto, dat u kan huren, afhankelijk is van de groepssamenstelling (aantal personen) en de persoonlijke wensen en voorkeuren van de reiziger. Uiteraard kunnen wij altijd, indien gewenst, een huurauto voor u reserveren. Indien gewenst kunnen wij de autohuur uiteraard wel voor u regelen. Voor meer info: [email protected]