from €1.599,00
Boeking Aanvragen

Spanje: Weekje wandelen door de prachtige Pyreneeën

Reisduur

7 dagen / 8 nachten

Type Vakantie

Ecotourism, Individuele rondreis

Garantiefonds Dekking

Unlimited

Eco Rating

5/5

CO2 Emissie

Zie reisinfo

Overzicht

Tijdens deze reis zult u genieten van enkele unieke landschappen in Spanje. Aan de ene kant, het unieke vulkanische landschap van La Garrotxa in Gerona, in het gebied van de Catalaanse Pré Pyreneeën: de aanwezige vulkanische kegels zijn bedekt met groen en de vele klimpaden maken het mogelijk voor u om optimaal van het adembenemende landschap te genieten.

Bovendien zijn de bossen in het voorjaar gevuld met de geluiden van vogels en vlinders. En sommige steden behouden alle charme van hun lay-out en romaanse architectuur.

Na het verkennen van dit gebied, gaat u het hart van de Huesca Pyreneeën ontdekken: Geopark Sobrarbe. In elke hoek van dit gebergte kunt u een stukje van de puzzel van de geschiedenis van de aarde vinden, die zowel letterlijk als figuurlijk in de rotsen staat geschreven. U gaat wilde, mooie, authentieke en enkele afgelegen plaatsen bezoeken. Van hoge bergmeren tot valleien vol verhalen en eeuwenoude tradities. De lokale gidsen zullen u vergezellen en de geheimen ontrafelen die deze plaatsen bewaren.

Alle diensten in deze tour zijn gecertificeerd met het European Charter for Sustainable Toerisme en garanderen reizigers de bijdrage aan lokale ontwikkeling en het behoud van de biodiversiteit van beschermde gebieden.

De Pyreneeën:

Zij vormen een gebergte in Zuidwest-Europa en vormen sinds 1659 de natuurlijke grens van Spanje en Frankrijk. Het gebergte strekt zich uit over ongeveer 430 kilometer, van het westen naar het oosten, van de Golf van Biskaje naar de Middellandse Zee.

Het gebergte is ontstaan door de botsing van het Iberisch Schiereiland met het Europese continent, vanaf circa 50 miljoen jaar geleden tot heden. Er zijn 129 pieken met een hoogte van 3000 meter of meer. De hoogste berg in de keten is de Aneto (3404 meter), gelegen in het uiterste noordoosten van het Spaanse Aragón.

De Pyreneeën bestrijken in totaal zes Franse departementen en vier Spaanse regio’s; het dwergstaatje Andorra ligt volledig in het gebergte. Er zijn aan Franse en Spaanse kant diverse natuurreservaten.

Duurzaamheid:

EDS 2030 identificeert acht Country Challenges, geconfigureerd als de belangrijkste uitdagingen die het hoofd moeten worden geboden, waarvan de aanpak zal worden verwoord in acht Sustainable Development Accelerator Policies, gedefinieerd vanuit een multidimensionaal en multi-level perspectief om een ​​duurzame impact van het medium en langetermijn.

Dit beleid is ontworpen om een ​​alomvattende aanpak mogelijk te maken van kwesties als armoede en ongelijkheid – met bijzondere aandacht voor de gevolgen van onder meer vrouwen, kinderen en LGBTIQ-mensen – het gebrek aan garantie en effectieve toegang tot sociale rechten of het einde van de baan onzekerheid door het creëren van hoogwaardige werkgelegenheid. Het voert doortastende actie op het gebied van milieu en klimaat, in overeenstemming met internationale verbintenissen zoals de Overeenkomst van Parijs, het bevorderen van de transformatie van het economische systeem, het versterken van openbare diensten en het versterken van het recht om niemand achter te laten.

Het hernieuwt ook de inzet van Spanje om te bouwen aan een eerlijkere, democratischere en duurzamere globalisering, door de inzet voor een multilateralisme versterkt met de Verenigde Naties in het hart van deze inspanningen.

View More

Reisplan

Dag 1: Aankomst La Garrotxa

Afhankelijk van uw transport, arriveert u of op Barcelona Airport en reist u op eigen gelegenheid met een huurauto (die wij voor u kunnen reserveren) of met uw eigen auto vanuit Nederland direct naar Olot, waar u incheckt bij het sfeervolle Hotel Rural Can Blanc (het diner is deze avond inbegrepen).

Na aankomst heeft u de rest van de dag ter vrije besteding om het prachtige natuurpark La Garrotxa te verkennen. Het natuurpark Zona Volcànica de la Garrotxa is een schitterend natuurparkgebied dat een Holoceen vulkanisch veld (ook bekend als het vulkanische veld Olot) in Catalonië, in het noordoosten van Spanje, beslaat. De vulkanen, waarvan er ongeveer veertig in het park zijn, zijn niet langer actief. De regio is echter nog steeds seismisch actief en een grote aardbeving in 1428 veroorzaakte schade aan gebouwen en twintig doden in Barcelona, 90 kilometer naar het zuiden.

Het park beslaat ruim 12.000 hectare en omvat het grondgebied van elf gemeenten in de comarca Garrotxa. De bebouwde kom van Olot, Santa Pau, Sant Joan les Fonts en Castellfollit de la Roca zijn volledig omringd door het park. Met inbegrip van deze stedelijke gebieden, telt het park meer dan 40.000 inwoners, en de economische ontwikkeling van de zone is één van de doelstellingen van het parkbeheer, waarbij wordt geprobeerd de schade te voorkomen die wordt veroorzaakt door steengroeven, stadsuitbreiding en illegale afvalverwijdering. Ongeveer 980,86 ha van het park, inclusief de best bewaarde vulkanische kegels, zijn volledig beschermd als natuurreservaten.

Dag 2: Wandeling over de Romeinse weg

Na het ontbijt heeft u een transfer van ongeveer 20 minuten naar het dorp Sant Pau de Segúries. Hier gaat u op een wandeltocht over een oude en heel goed bewaarde Romeinse weg: de verbazingwekkende Romeinse weg "Via Annia" verbindt de ruige
bergen met de Middellandse Zee.

Over een afstand van 15 kilometer loopt u het oude pad tussen het land van de provincie Bianya en Besalú. Het is een geweldige wandeling met schitterende vergezichten op de onbedorven natuur en het landschap, waarbij speciaal in het voorjaar en de herfst de lokale flora adembenemend is. Na afloop van de wandeling heeft u een transfer terug naar Olot.

's Middags laten we u de lokale ambachtslieden en producten ontdekken in het centrum van Olot. Met een audiogidsbezoek krijgt u de kans om de beste lokale producten en specialiteiten te proeven tijdens een korte historische wandeling door de oude stad. Na het inbegrepen diner in uw hotel heeft u de rest van de avond u ter vrije besteding.

Dag 3: Wandelen door Vulkanisch Natuurpark Garrotxa

In de ochtend gaat u tijdens een begeleide wandeltocht van 16,5 kilometer (tijdsduur ongeveer 6 uur) optimaal genieten van het hart van het natuurpark en bezoekt u de belangrijkste vulkanen. Het bergachtige terrein, de bodem en het klimaat
het gebied voorzien van zeer diverse en vaak uitbundige vegetatie, met eikenbossen en beukenbossen, die een landschap van uitzonderlijke schoonheid creëren.

U loopt onder andere langs één van de meest verrassende routes in de omgeving, die leidt naar het verloren dorp El Corralín in de Ibias-riviervallei. Een enclave vol met overblijfselen van Romeinse goudexploitaties en één van de belangrijkste toevluchtsoorden voor de Cantabrische bruine beer.

De belangrijkste bezienswaardigheden op deze wandeltocht zijn onder andere de vulkaan Santa Margarida (met een oude Romaanse kerk in de krater), Croscat Volcano (bezoek de ingewanden, de oude steengroeve) en het mooie d’en Jordà beukenwoud.

U eindigt de wandeltour in Santa Pau, een charmant middeleeuws dorp omringd door vulkanen. Eenmaal in Santa Pau kunt u ontspannen in een bar met terras midden op het oude
plein en kunt u, indien gewenst, de geschiedenis van het stadje ontdekken via een audiogidsbezoek. De avond heeft u ter vrije besteding om naar eigen keuze in een lokaal restaurant te gaan dineren en te genieten van de prachtige stad.

Dag 4: Wandelen langs de oude paden

Na een ontspannen vers ontbijt gaat u met het openbaar vervoer naar Hostalets d’en Bas (reistijd: 10 min). Dit kleine dorpje is kenmerkend voor de omgeving, en de leuke huisjes en bloemen
van de hoofdstraat is de typische ansichtkaart uit de westelijke Pyreneeën.

Vanaf hier gaat u opnieuw een prachtige wandeltocht van 13 kilometer (ongeveer 4 1/2 uur) over de Camí Ral lopen: het oude pad dat Olot en Vic (de provinciestad Osona) met elkaar verbindt. Onderweg stopt u onder andere bij een geweldig uitzichtpunt over het landschap (Sant Miquel d'en Bas Hermitage) met een adembenemend zicht vanaf de Pyreneeën tot aan de zee.

De rotsachtige bestrating van het oude pad brengt u uiteindelijk naar de top van de berg vanwaar u kunt genieten van het uitzicht op Vall d’en Bas en de terugtocht begint naar Hostalets d'en Bas.

Bij terugkomst heeft u een inbegrepen diner in uw hotel en de rest van de avond ter vrije besteding.

Dag 5: La Garrotxa - Sobrarbe Geopark

Vandaag verlaat u het mooie La Garrotxa en reist op eigen gelegenheid ruim 300 kilometer verder naar het Sobrarbe Geopark, waar u in het plaatsje Charo incheckt bij uw nieuwe logeeradres, het authentieke Landhuis "O Chardinet d'a Formiga (reistijd ongeveer 3,5 uur).

TIP: stop onderweg bij het middeleeuwse stadje Ainsa, één van de mooiste steden in Spanje en slechts op 15 minuten rijden van uw nieuwe accommodatie. Bij aankomst in het Landhuis is het diner inbegrepen.

Dag 6: Ontdekking van de meren

Vandaag gaat u op een wandeltocht van 10 kilometer de iconische “Ibones” ontdekken, dat is de lokale naam die wordt gegeven aan de bergmeren in de Pyreneeën: een prachtig gebied, geërfd uit het glaciale verleden van het gebergte en behorend tot het Unesco Werelderfgoed Sobrarbe Geopark.

U betreedt het gebied in een 4x4 terreinwagen om toegang te krijgen het ruige gebied en te kunnen beginnen aan een eenvoudige maar spectaculaire excursie, die u meeneemt naar landschappen die lijken te zijn ontleend aan de Rocky Mountains van Canada.

Onderweg hebben wij een fantastische picknick (bestaande uit verse lokale producten en specialiteiten) geregeld aan de oever van het meer met ongelooflijke uitzichten en een grote kans op het spotten van alpenvogels, omgeven door zwarte dennenbossen en onder het toeziend oog van de bebaarde gier al zwevend in de kristalheldere lucht.

Op de terugweg bezoekt u een traditionele kaasfabriek om te leren over de productie van traditionele, lokale kaas, waarna u uiteindelijk de verschillende kazen ook kan proeven.

De avond heeft u, na het inbegrepen diner, ter vrije besteding.

Dag 7: La Bal de Chistau, de geheime vallei

U zal vandaag tijdens een wandeling van 10 kilometer (tijdsduur: ongeveer 6 uur) één van de beste voorbeelden van mozaïeklandschappen ontdekken, met essen, populieren en doornstruiken, die plantaardige barrières vormen tussen de uitgestrekte weiden: een gebied dat ideaal is voor vlinderliefhebbers.

U gaat de bovenloop van de rivieren verkennen en de vallei van Tavernes bezoeken tijdens een comfortabele maar spectaculaire wandeltocht, die u voert door één van de laatste bastions van de auerhoen op de zuidelijke hellingen van de Pyreneeën. U zal de oudste rotsen in de Sobrarbe ontdekken en het spoor van de
zwarte specht en de ree volgen.

Ook vandaag hebben wij een heerlijke picknick aan de prachtige oevers van de rivier geregeld en brengt u, na de wandeltocht, ook nog een bezoek aan het charmante, lokale volkenkundig museum. Rond 19.00 uur keert u terug naar de accommodatie, waarbij u als er tijd is ook voor een rondleiding en proeverij langs de Saravillo-kaasfabriek gaat. In de avond heeft u vervolgens nog een inclusief diner in het Landhuis.

Als alternatief hebben wij ook nog een ander dagprogramma voor u opgesteld, "In het land van de Lammergier" genaamd:

Eén van de grootste roofvogels op de planeet, vliegt door de Escuaín-kloven en delen hier hun leefgebied met gieren, Egyptische gieren, koninklijke adelaars en andere rotsvogels. U gaat op een geïnterpreteerde route met een gespecialiseerde gids.
Technische gegevens van deze tour: het is een vlot parcours van 3 km met een verval van 60 m en een duur van niet meer dan 3 uur.

In de middag heeft u een kookworkshop, waar u leert om de authentieke tortilla (Spaans voor aardappelomelet) te bereiden samen met de chef van het Landhuis.

Dag 8: Sobrarbe Geopark - Barcelona - Amsterdam

Na een ontspannen ontbijt heeft u tot 12.00 uur de tijd om uit te checken bij uw accommodatie en eindigt deze WeTravelEco rondreis door Noord-Spanje. Misschien rijdt u terug naar de luchthaven van Barcelona voor een terugvlucht naar Nederland, misschien rijdt u terug of wilt u uw reis verlengen.

Note: U kunt indien gewenst deze reis nog aanpassen of verlengen met bijvoorbeeld een aantal extra dagen in Barcelona, een verblijf in Baskenland, een eco strandverblijf of een aanvullende rondreis door andere delen van Spanje. Ook kunnen wij deze rondreis voor uw verlengen met een reis door (Noord-)Portugal. Voor meer info: [email protected]

Donatie duurzame, lokale projecten

Om bij te dragen aan een beter milieu en een duurzame leefomgeving, doneren wij per reiziger een bedrag aan (wereldwijde) lokale projecten, die een belangrijke bijdrage leveren aan een het verwezenlijken van een schonere, leefbaardere en duurzame wereld, voor nu maar vooral ook voor de toekomst.

Door deze donatie willen wij samen met u bijdragen aan de mogelijkheid om reizen en vakanties voor de huidige en vele volgende generaties mogelijk te houden. Van het donatie bedrag betaalt u de ene helft en WeTravelEco de andere helft. Uw bijdrage is reeds bij de prijs inbegrepen.

Voor deze reis doet u gezamenlijk met WeTravelEco (50/50) een donatie van €20 waarbij u bij uw boeking zelf kiest aan welk project u wilt doneren. Voor deze reis kunt u kiezen tussen 2 lokale projecten om te steunen (en die u ook daadwerkelijk tijdens uw rondreis kunt bezoeken en ondersteunen):

* Albaola Maritieme Werkplaats: Met de bouw van historische boten als hoofdactiviteit, is Albaola The Sea Factory of the Basques in Pasaia San Pedro (Pasaia, Gipuzkoa) een innovatieve omgeving waar nautisch vakmanschap en technologie worden teruggewonnen en tentoongesteld. The Factory is open voor het publiek en kenmerkt zich door haar dynamiek, de diversiteit van haar activiteiten en haar internationale uitstraling.

Scheepsbouw, de internationale botenbouwschool, de scheepsmodelleringswerkplaats, de club van jonge zeelieden, het "Theater of the Sea"-programma voor podiumkunsten en de Auzolan-vrijwilligersgroep vormen dit creatieve universum dat tot doel heeft het maritieme verleden van Baskenland bekend te maken aan het grote publiek.

* Urdabai Birdcenter: Het centrum ligt in een prachtig Unesco natuurpark en is opengesteld voor deelname van het grote publiek en iedereen die geïnteresseerd is, kan er vrijwillig werken volgens zijn/haar capaciteiten, interesses en kennisniveau.

Mensen kunnen op twee verschillende manieren samenwerken. De eerste optie is om rechtstreeks deel te nemen aan de projecten van het Centrum via de volgende netwerken:
-Birdwatcher Network, Mensen die al kennis hebben van vogels en die tijdens hun reizen iets interessants zien, kunnen hun aantekeningen publiceren in het Urdaibai Ornithological Yearbook.
- Vrijwilligersnetwerk. Dit netwerk staat open voor iedereen die wil samenwerken met onze projecten. We voeren veel soorten programma's uit en eerdere ervaring is niet altijd vereist (hoewel het de voorkeur heeft). Mensen met verschillende profielen zullen in staat zijn om activiteiten uit te voeren onder leiding van gekwalificeerd personeel: habitatbeheer, wetenschappelijke en ecologische verspreiding, onderzoek, monitoring van soorten.

Aan de andere kant, als u het werk dat Urdaibai Bird Centre verricht op prijs stelt en u wilt helpen zonder uzelf er rechtstreeks bij te betrekken, kunt u een economische bijdrage leveren aan een van de lopende projecten of aan het Centrum als geheel. Dit kan persoonlijk of namens een bedrijf of entiteit.

WAAR JE BLIJFT

Can Blanc Hotel – Olot (Girona)

Can Blanc is een traditionele Catalaanse boerderij, die werd gebouwd in de late 19e eeuw. Het werd volledig en duurzaam gerenoveerd om zijn faciliteiten te voorzien van het hoogste niveau van comfort.

Het hotel beschikt over 12 geluiddichte tweepersoonskamers, elk met een privé badkamer, airconditioning, televisie en telefoon, gratis wifi-verbinding.

Het authentieke hotel heeft ook een groot terras, een privézwembad, een tuin van ongeveer 8.000 m2 en een parkeerplaats voor exclusief gebruik van de klanten.
Door de ligging van de boerderij, in het natuurpark van het vulkanische gebied van La Garrotxa, en tussen het waterrijke gebied van La Deu en La Font Moixina, kunnen gasten genieten van een unieke omgeving en de rust en stilte van de natuur.

Hotel Can Blanc biedt haar gasten de mogelijkheid om te lunchen of dineren in Restaurant la Deu, dat op minder dan 5 minuten lopen van het hotel ligt. Het restaurant is één van de oudste in de omgeving, met meer dan 100 jaar culinaire traditie op zijn naam en serveert heerlijke gerechten en specialiteiten, bereidt met lokale (seizoens-)producten.

 • Hernieuwbare energie
 • Energiebesparende lampen
 • Programma voor hergebruik van handdoeken
 • Recycleren van afval
 • Biologische en lokale gerechten
 • Ecologische schoonmaakproducten
 • Plastic controle
 • Eco-badproducten
 • Recyclebare meubels & stoffen
 • Waterbesparingsprogramma
Duurzame Landhuis “O Chardinet d’a Formiga” – Charo (Sobrarbe Geopark)

Het prachtige landhuis is een plek waar u de momenten van vrede en rust kunt bereiken tussen magische landschappen en valleien die de heuvel van het kleine stadje Charo omringen. Logeren bij O Chardinet d'a Formiga is het herontdekken van een oud landhuis inclusief schuur uit de 17e eeuw met traditionele en lokale architectuur. Half in puin verworven, werd het met grote zorg gerenoveerd volgens strenge bio-constructiecriteria.

Een voorbeeld hiervan is de met glas omsloten eetkamer op het zuiden , die niet alleen warmte en licht geeft in de winter maar ook een genot voor het ontbijt is vanwege het prachtige uitzicht op de Fueva-vallei en de vogelvoederplekken verspreid over de tuin.

Het nadenken over het interieur van het huis versterkt de eenvoud van de constructie, rustieke en sobere omgevingen, eenvoudig en tegelijkertijd elegant en modern, waar steen, hout en zachte natuurlijke kleurstoffen ontspanning uitnodigen zonder in te boeten aan comfort.

O Chardinet heeft slechts 5 gastenkamers met een capaciteit van 10 personen. Op de bovenverdieping zijn vier tweepersoonskamers met schuine plafonds en op de begane grond is een kamer gereserveerd voor gezinnen. Ze zijn allemaal erg warm en gastvrij ingericht dankzij de natuurlijke kalkpleister, het hout van de balken en de natuurlijke kleurstoffen die werden gebruikt.

En aan het eind van de dag kunt u optimaal genieten van een gezond diner met biologische producten uit de tuin of de streek, met het gezelschap van de andere gasten en de eigenaren, als één grote familie.

 • Hernieuwbare energie
 • Energiebesparende lampen
 • Programma voor hergebruik van handdoeken
 • Recycleren van afval
 • Biologische en lokale gerechten
 • Ecologische schoonmaakproducten
 • Plastic controle
 • Eco-badproducten
 • Recyclebare meubels & stoffen
 • Waterbesparingsprogramma

Inbegrepen/Uitgesloten

 • VZR Garantiefonds
 • €2,50 bijdrage per persoon aan het Calamiteitenfonds
 • €2,50 bijdrage per persoon carbon-emissie donatie aan Ocean Cleanup Project
 • €20 donatie per persoon door u geselecteerde lokale, duurzame projecten
 • Alle accommodaties inclusief ontbijt
 • Alle maaltijden zoals aangegeven in het programma
 • Lokale belastingen
 • Alle activiteiten en excursies inclusief lokale, Engelssprekende gids zoals beschreven in het reisprogramma
 • Recycled en navulbare waterfles
 • Eventuele internationale retourvluchten Amsterdam - Barcelona
 • Persoonlijke reis- en annuleringsverzekering
 • Minibar, telefoon, tips en alle andere toeslagen en services bij accommodatie
 • Extra nachten en/of upgrades
 • Optionele dagtochten en activiteiten, zoals in reisprogramma beschreven
 • Extra maaltijden, drankjes en persoonlijke uitgaven
 • Eventueel benodigde vaccinaties
 • Eventuele creditcard toeslagen
 • Huurauto voor transport tussen de verschillende verblijfslocaties (wij kunnen uiteraard een huurauto voor u reserveren, indien gewenst)

Locatie van de tour

FAQ

Is deze reis gedekt door het Garantiefonds?
Ja! Dit aanbod valt onder de garantie van VZR Garantiefonds. U kunt de voorwaarden van deze garantieregeling vinden op de homepage onder “VZR Garantiefonds”.
Kunt u deze reis aanpassen en/of verlengen?
Elke reis kunt u op aanvraag aan laten passen en/of verlengen met bijvoorbeeld een strandverlenging. Voor meer informatie hierover kunt u ons een mail sturen via [email protected]
Kunt u nog extra activiteiten of excursies ondernemen tijdens deze reis?
Ja. Via onze lokale agent kunt u voorafgaand of tijdens de reis altijd, tegen betaling, extra activiteiten en/of excursies bijboeken.
Zijn internationale vluchten in deze reis inclusief?
Nee. Wij bieden momenteel geen internationale vluchten aan naar de bestemming. Eventuele binnenlandse vluchten tijdens uw rondreis (indien niet inbegrepen) kunnen wij wel voor u boeken, indien gewenst . Voor internationale vluchten kunnen wij u daarbij adviseren, u kunt ons gerust een email sturen naar: [email protected]
Is een reis- en/of annuleringsverzekering bij deze reis inbegrepen?
Nee. Indien u nog geen verzekering heeft, kunt u zelf een reis- en annuleringsverzekering afsluiten of via onze website: zie link op de homepage onder "Reisverzekeringen".
Is deze reis gedekt door het Calamiteitenfonds?
Ja, €2,50 per persoon is reeds inclusief bij deze reis voor het Calamiteitenfonds.
Zijn er nog bepaalde Corona voorwaarden en/of restricties op deze vakantiebestemming?
Voorafgaand aan de reis zullen wij u per email eventuele voorwaarden i.v.m. Corona toesturen. U kunt meer algemene informatie hierover ook vinden op de linke op de homepage onder “Corona Informatie”. Ook kunt u op de homepage informatie vinden over (andere) vaccinaties, die u eventueel nodig hebt voor een reis naar deze vakantiebestemming.
Is deze reis met een groep of een privé rondreis?
WeTravelEco biedt uitsluitend privé rondreizen aan! Wij bieden alle reizen aan als individuele rondreis waarbij u een eigen chauffeur (of eigen transport) en privé gidsen tot uw beschikking heeft, die ervoor zorgen dat u zoveel mogelijk te zien gaat krijgen en u tijdens de reis geen rekening hoeft te houden met andere reizigers.

Indien er bepaalde onderdelen van een reis wel in groepsverband worden uitgevoerd, vermelden wij dit in de reisomschrijving.
Is de huurauto inbegrepen bij deze reis?
Nee. Wij hebben hier bewust voor gekozen omdat het type auto, dat u kan huren, afhankelijk is van de groepssamenstelling (aantal personen) en de persoonlijke wensen en voorkeuren. Daarnaast is het bij deze reis ook mogelijk dat u met eigen vervoer (auto of trein) naar Spanje reist.

Uiteraard kunnen wij, indien gewenst, wel een huurauto voor u reserveren.

Beoordelingen

0/5
Not Rated
Based on 0 review
Excellent
0
Very Good
0
Average
0
Poor
0
Terrible
0
Showing 1 - 0 of 0 in total

Write a review

Created with Sketch.
p.p. vanaf €1.599,00

Reisinfo aanvragen

Wilt u deze reis boeken of heeft u een vraag? Laat het weten via dit formulier of bel 06-55394400.

Misschien Vind Je Dit Ook Leuk