Garantie Geregeld: VZR Garant

Om te voldoen aan de wettelijk verplichte garantiestelling maakt WeTravelEco gebruik van VZR Garant, een door de Autoriteit Consument en Markt (ACM) erkende garantieregeling. U kunt dit controleren via de VZR Garant deelnemerspagina.  Vind alle informatie over VZR Garant hier

Bij elk (reis)aanbod van WeTravelEco op deze website leest u of de garantie van VZR Garant van toepassing is. In de garantieregeling leest u wat de garantie inhoudt en welke voorwaarden van toepassing zijn. 

De combinatie van reisdiensten die u wordt aangeboden, is een pakketreis in de zin van de Richtlijn Pakketreizen (EU) 2015/2302 [indien er sprake is van een pakketreis]. Hierdoor kunt u aanspraak maken op alle EU-rechten die voor pakketreizen gelden.

Om te voldoen aan de wettelijk verplichte garantiestelling maakt weTravelEco/Eco Planet B.V. gebruik van VZR Garant. VZR Garant is een erkende garantieregeling. Mocht WeTravelEco/Eco Planet B.V. voor het einde van uw boeking in financieel onvermogen geraken dan zal VZR Garant, afhankelijk van de situatie, er voor zorgen dat u uw boekingsbedrag terugkrijgt, uw boeking kunt vervolgen of gerepatrieerd wordt. U kunt de voorwaarden van de garantieregeling vinden op de website van VZR Garant (www.vzr-garant.nl).

Hiermee heeft WeTravelEco/Eco Planet B.V. zich van bescherming bij insolventie voorzien bij VZR Garant. Wanneer diensten door insolventie van WeTravelEco/Eco Planet B.V. niet worden verleend, kunt u contact opnemen met VZR Garant, gevestigd aan de Torenallee 20, 5617 BC te Eindhoven, Nederland, via [email protected] of +31 (0)85 13 07 630.