from €999,00
Boeking Aanvragen

Nepal – Langtang Valley Trekking

Reisduur

11 dagen / 10 nachten

Type Vakantie

Ecotourism, Group Tour

Garantiefonds Dekking

Unlimited

Eco Rating

5/5

CO2 Emissie

Zie reisinfo

Overzicht

Nepal:

Nepal heeft een lange geschiedenis die teruggaat tot voor het begin van de christelijke jaartelling en is tevens de geboorteplaats van de Boeddha. Een groot gedeelte van Nepal is bergachtig en omgeven door het Himalaya gebergte. Van de veertien bergen in de wereld boven 8000 meter liggen er acht in Nepal, waaronder de hoogste berg ter wereld, de Mount Everest, die op de grens met Tibet ligt. Nepal kent vele kasten/etnische groepen waaronder de Chhetri, de Brahmanen, de Magar, de Tharu, de Tamang en de Newah. Onder de Tibetaanse groepen in het noorden van Nepal bevinden zich de Sherpa’s, die bekend zijn als gidsen en dragers in het alpinisme. Door de grote hoogteverschillen kent het land veel uiteenlopende klimaatgebieden, van een hooggebergteklimaat in de Himalaya tot een subtropisch klimaat langs de grens met India.

Mensen uit de hele wereld komen naar Nepal om de prachtige Himalaya te zien. Of het nu gaat om getuige zijn van de winderige toppen van ’s werelds hoogste bergen, een bezoek aan een klooster hoog in de Himalaya vroeg in de ochtend, of het drinken van een kopje warme Nepalese thee met uw trekking ploeg terwijl u de zonsopgang boven de bergen bekijkt. U komt in een dagelijkse routine in de bergen terecht die enorm plezierig is, ver van de drukte van de moderne wereld en in het mooie gezelschap van ons reisteam.

Het toegewijde en professionele personeel zal voor u zorgen, zodat u kunt rusten, gezond blijven en de natuurlijke schoonheid van Nepal kunt waarderen. Hun vriendelijkheid en openheid geven u inzicht in hun cultuur en geven uw ervaring een nieuwe diepte. De onverwachte verbindingen die u maakt met de mensen die u tegenkomt, evenals de kameraadschap onder de groep die zich geleidelijk op het pad ontwikkelt, zullen hoogtepunten zijn van uw reis naar dit geweldige land.

Kathmandu:

Kathmandu is de hoofdstad van Nepal en een stad die alle zintuigen prikkelt en veel indruk maakt dankzij de vele paleizen, tempels, eeuwenoude gebruiken en rituelen. Kathmandu is tevens de springplank voor een avontuur in de Himalaya en het startpunt van een reis door de overweldigende bergketens van Nepal.

Kathmandu Durbar-plein: Gelegen in het hart van de oude stad Kathmandu in Basantapur, maakt Kathmandu Durbar-plein altijd indruk op bezoekers die voor het eerst komen met zijn ensemble van paleizen, binnenplaatsen en tempels gebouwd tijdens de Malla-periode. Het Durbar-plein omvat het Hanuman Dhoka Royal Palace, de historische zetel van de voormalige royalties, de prachtige Taleju-tempel die meer dan 40 meter hoog is, Kumari Ghar, de residentie van de levende godin, Kumari; Ashok Vinayak, ook wel Kathmandu Ganesh genoemd en Kal Bhairav, de God van toorn. De hoofdstad dankt zijn naam aan de gigantische pagode van Kasthamandap, die naar verluidt uit één enkele boom is gebouwd. Sinds de tijd van de Malla-koningen is het Durbar-plein het sociale, religieuze en politieke middelpunt van de stad.

Ook het indrukwekkende Patan Durbar-plein, de Monkey Temple en Boudhanath zijn bijzondere religieuze tempels die de moeite van het bezoeken waard zijn. Een populaire wijk om te bezoeken is Thamel, populair bij backpackers en trekkers, dat met zijn vele guesthouses, restaurants, outdoor winkels en lokale ambachten een gezellige wijk is om in de avond doorheen te slenteren.

De 30 miljoen inwoners tellende bevolking van Nepal beoefent een mix van hindoeïstische, boeddhistische en inheemse animistische religies. Terwijl Nepal grotendeels een landelijke natie is, met 90% van de mensen die buiten de stedelijke regio’s wonen, verstedelijkt Kathmandu, met een bevolking van meer dan 1 miljoen inwoners, snel.

Nepal biedt een complex cultureel tapijt zoals maar weinig plekken op aarde, met meer dan 100 etnische groepen en talen, evenals een ongeëvenaarde concentratie van werelderfgoedlocaties in de Kathmandu-vallei.

Klimaat tijdens de trek:

Het wandelseizoen loopt van half september tot eind mei. De moessonregens beginnen begin september af te nemen. Het weer is normaal gesproken constant van half oktober tot december, met gematigde tot warme dagen, koele nachten en heldere vergezichten. Op lage hoogte kan de dagtemperatuur de 25 graden Celsius overschrijden, maar op grotere hoogte kunnen de nachttemperaturen dalen tot onder de 5 graden Celsius. Op elk moment van het jaar kan het weer in de Himalaya onvoorspelbaar zijn. Het is van cruciaal belang om voorbereid te zijn op elke eventualiteit, aangezien onverwachte stormen en temperaturen kunnen optreden.

Verantwoord reizen en duurzaamheid:

De natuurlijke landschappen waar u doorheen gaat zijn kwetsbaar; de culturen en gebruiken die u tegenkomt zijn onbetaalbaar en veel van de dorpen die u passeert zijn afhankelijk van toerisme. Als bezoekers is het onze taak om het effect van onze aanwezigheid te verminderen, te behouden wat waardevol is en een constructieve erfenis achter te laten.

Geleid door de overkoepelende nationale ambitie van ‘Prosperous Nepal, Happy Nepali’, heeft het 15e ontwikkelingsplan (2019/20-2023/24) een aantal SDG’s benoemd. De evaluatie van de implementatie van de SDG’s in de afgelopen vier jaar laat enkele bemoedigende resultaten zien. Vanaf boekjaar 2017/18 is de incidentie van armoede teruggebracht tot 18,7 . Evenzo is de prevalentie van ondergewicht, dwerggroei en verspilling bij kinderen onder de 5 jaar significant afgenomen. In de gezondheidssector zijn de kindersterfte, moedersterfte en kindersterfte verlaagd. De bruto-inschrijvingen in het basis- en secundair onderwijs bedroegen 93% en 46% tegenover de doelstellingen voor 2019 van respectievelijk 98,5% en 72% .

Evenzo heeft meer dan 90% van de bevolking toegang tot drinkwater en heeft ongeveer 99% toegang tot elementaire sanitaire voorzieningen. Ruim 88% van de bevolking heeft toegang tot elektriciteit en de doelstelling van elektriciteitsverbruik per hoofd van de bevolking voor 2019 is gehaald.

View More

Reisplan

Dag 01: aankomst in Kathmandu en hoteltransfer

Een lokale en Engelssprekende vertegenwoordiger van onze lokale agent heet u welkom op het internationale vliegveld van het op 1350 meter hoogte gelegen Kathmandu. Hij of zij zal u begeleiden door de kleine straatjes van de hoofdstad naar uw centraal gelegen 3/4 sterren stadshotel. Na u bent ingecheckt kunt u op eigen gelegenheid de rest van de dag de stad verkennen, bijvoorbeeld door te dwalen door de kleurrijke straten en steegjes van Thamel en een eerste indruk krijgen van de lokale bevolking, de muziek en het talloze specialiteiten in één van de kleine (en goed betaalbare) traditionele restaurants. U kunt ook alvast een aantal culturele en religieuze bezienswaardigheden bezoeken zoals Pashupatinath, Boudhanath en Kathmandu Durbar Squares. Overnachting in sterrenhotels van de categorie sterren in Kathmandu. Een diner bij uw hotel is inbegrepen.

Dag 02: Kathmandu-verkenning

Na het ontbijt gaat u de verschillende facetten van Kathmandu ontdekken. Samen met een lokale (Engelssprekende) gids gaat u de verschillende culturele en religieuze bezienswaardigheden van de indrukwekkende hoofdstad verkennen, waaronder Changunarayan en Swoyambhunath. Er zijn verschillende manieren om Kathmandu te verkennen, maar aangezien Kathmandu de stad van de tempels is, is het heel natuurlijk om de religieuze en culturele bezienswaardigheden hier te verkennen. U kunt uw avond doorbrengen in Thamel of Pashupatinath. In Thamel kunt u de gezellige, lokale nachtclubs bezoeken en dansen op dj-muziek. In Pashupatinath daarentegen kunt u aan de oever van de heilige rivier "Bagmati" zitten en de crematieceremonie van de hindoes observeren. Uw verblijf vandaag is inclusief ontbijt en diner.

Dag 03: rit van Kathmandu naar Syabru Besi (1.460m)

Vandaag vertrekt u naar Syabrubesi, het startpunt van de trektocht. Het is ongeveer 7 uur rijden om Syabrubesi te bereiken vanuit de hoofdstad Kathmandu. Tijdens de bijbehorende rit kunt u optimaal genieten van het schilderachtige uitzicht op de Annapurna-berg in het westen, naar Manaslu, Ganesh Himal en de Langtang-piek verderop.

De weg gaat steeds verder omhoog en beklimt de heuvels over de bergkammen. Voordat u het Langtang National Park bereikt, rijden we door de bruisende stad Trishuli en gaan dan naar Dhunche richting het nationale park. Vanaf Dhunche is het een uur bergafwaarts naar Syabrubesi. Onderweg wordt een panoramische stop gemaakt voor een traditionele en lokale lunch.

Overnachting in een theehuis-lodge in Syabrubesi, inclusief ontbijt, lunch en diner.

Dag 04: Trekking van Syabrubesi naar Lama Hotel (2.380m)

Vandaag is de officiële eerste dag van de trektocht (een tocht van 5-6 uur). U zult tijdens deze tocht de Bhotekoshi oversteken, die bekend staat als de "Tibet-rivier", omdat deze rivier vanuit Tibet het Nepalese gebergte instroomt. U zult gestaag klimmen door prachtige tropische en subtropische bossen om uiteindelijk uit te komen bij het pad van Syabrubesi.

Daarna klimt u verder door stille maar indrukwekkende eiken- en rododendronbossen. De tocht is absoluut de moeite waard en het gebied is zeer rijk aan een gevarieerd (en inheemse) flora en fauna. U loopt door tot u het schitterend gelegen Lama Hotel bereikt. De hele route is redelijk steil maar u zult er met volle teugen genieten van de overweldigende natuur.

Overnachting in het theehuis-lodge Lama Hotel, inclusief ontbijt, lunch en diner.

Dag 05: Trekking van Lama Hotel naar Mundu (3550m)

Vandaag gaat u op een bijzondere trekking van 6-7 uur waarbij u de sereniteit van de Langtang Lirung-berg vanuit het bos optimaal kan absorberen. Zodra u de majestueuze Ghoda Tabela bereikt op 3000 meter hoogte, opent het pad met uitzicht op de bergen van alle kanten. U bevindt zich hier bij een legercontrolepost, ooit een Tibetaans nederzettingsproject.

Er bevindt zich hier geen permanente vestiging van mensen. Vanaf de controlepost gaat het pad met een lichte stijging verder naar de vallei. Terwijl u de mooie wandeling voortzet, zult we kleine nederzettingen tegenkomen van inboorlingen die de groene weidegrond gebruiken om hun vee in de zomer te laten grazen: vooral jakken eten hier graag.

Als u over het kronkelende pad loopt, ziet u de veranderde Langtang. De hele menselijke beschaving werd hier zwaar getroffen tijdens de aardbeving van 2015. Langtang is aan het herstellen en u zult het gevoel hebben dat u hier onderdeel bent van het leven van de lokale bevolking.

Na een wandeling van ongeveer een half uur bereikt u Mundu dat ondanks de aardbeving nog steeds oude nederzettingen met oude huizen en culturele bezienswaardigheden huisvest: hierdoor krijgt u een goed idee en gevoel van het oorspronkelijke, oude Langtang.

Na de aardbeving voorzien moderne, van beton gemaakte hotels en lodges je in de behoefte aan rust en voedsel. Overnachting in een theehuis-lodge in Mundu, inclusief ontbijt, lunch en diner.

Dag 06: Trek naar Kyangjin Gompa (3.800m)

Op dag zes van de tocht (die ongeveer 4 uur duurt) trekt u naar Kyangjin Gompa, in het begin vooral gedomineerd door uitgestrekte yakweiden en kabbelende beekjes, diepe valleien en oude nederzettingen.

In Kyangjin aangekomen, stopt u bij een klein klooster met een kaasfabriek: de ideale plek om uit te rusten en van een heerlijke, lokale lunch te genieten. Aangezien u Kyangjn Gompa bij daglicht zal bereiken, heeft u volop de tijd om de schitterende site van Langshisha Kharka te verkennen.

Overnachting in het theehuis in Kyangjin Gompa, inclusief diner en ontbijt.

Dag 07: Rust- en verkenningsdag in Kyangjin/ Klim naar Kyangji RI (4.850m)

Vandaag zult u op een trektocht van 5 uur de schoonheid van oude kloosters zien en ervaren, gaat u tijdens de lunch heerlijke lokale producten en specialiteiten proeven en wandelen naar de morenen om te genieten van de meesterlijke schoonheid van de lokale natuur en haar bewoners.

Terwijl u de morenen beklimt, ontvouwt zich een adembenemend uitzicht op ijsgezichten en spectaculaire tuimelende Langtang Lirung-gletsjers voor u.

Overnachting in theehuis in Kyangjin, inclusief diner en ontbijt.

Dag 08: Trek naar Lama Hotel (2.380 m)

Op de achtste dag gaat u op een trekking van 5-6 uur via een trekkingpad langs de mooie Langtang-rivier terug richting het dorp Mundu.

Na het dorp Mundu loopt u verder richting Ghoda Tabela, waar u ontspannen kunt genieten van een heerlijke lokale lunch. Omdat de afdaling sneller zal gaan dan de stijging, vervolgt u vandaag de afdaling naar Lama hotel.

Overnachting in het Lama Hotel, inclusief diner en ontbijt.

Dag 09: Trek naar Syabru Besi vanuit Lama Hotel (1.460m)

Na het ontbijt in het Lama Hotel vervolgt u vandaag dwars de uitgestrekte bossen en glooiende heuvels de 5-6 uur durende route naar Syabru Besi. Onderweg wordt er uiteraard weer op een prachtige locatie gestopt voor een ontspannen, lokale lunch.

Indien gewenst kunt u ook een alternatieve en langere route nemen van Rimche naar Syabru Besi via Sherpa Gaun: een prachtige tocht, die uitstekend geschikt is voor hikers die graag zo veel mogelijk van het wonderschone gebied willen ervaren.

Overnachting in een theehuis-lodge in Syabru Besi, inclusief diner en ontbijt.

Dag 10: Terugrit naar Kathmandu

In de ochtend wordt u teruggebracht naar Kathmandu in comfortabele voertuigen, waar u in de loop van de middag arriveert. In de avond hebben wij voor u een afscheidsdiner georganiseerd in één van de culturele restaurants in het centrum van de stad en heeft u de rest van de avond ter vrije besteding om, indien gewenst, van het nachtleven van Kathmandu te genieten.

Dag 11: Kathmandu - Amsterdam

Afhankelijk van het tijdstip van uw terugvlucht, heeft u vandaag nog wat tijd om in Kathmandu te wandelen, shoppen of een lokaal café te bezoeken.

NOTE: Indien u voorafgaand aan of na afloop van deze trekking ook nog een korte of langere rondreis door Nepal, Tibet of Bhutan wilt maken, kunnen wij dit uiteraard voor u organiseren. Voor meer info: [email protected]

Donatie duurzame, lokale projecten

Om bij te dragen aan een beter milieu en een duurzame leefomgeving, doneren wij per reiziger een bedrag aan (wereldwijde) projecten, die een belangrijke bijdrage leveren aan een het verwezenlijken van een schonere, leefbaardere en duurzame wereld, voor nu maar vooral ook voor de toekomst.
Door deze donatie willen wij samen met u bijdragen aan de mogelijkheid om reizen en vakanties voor de huidige en vele volgende generaties mogelijk te houden. Van het donatie bedrag betaalt u de ene helft en WeTravelEco de andere helft. Uw bijdrage is reeds bij de prijs inbegrepen.

Bij onze WeTravelEco reizen naar verre bestemmingen, bieden wij onze reizigers de gelegenheid om hun eigen donatie te selecteren uit 2-3 lokale en duurzame projecten, die wij samen met onze lokale agent zorgvuldig hebben geselecteerd.

Voor deze reis doet u gezamenlijk met WeTravelEco (50/50) een donatie van €25 aan één van de volgende lokale projecten, die u bij uw boeking kunt selecteren:

* WCN ondersteunt natuurbehoud buiten beschermde gebieden door verschillende belanghebbenden van ontwikkeling, natuurbeschermingsorganisaties, het maatschappelijk middenveld en gemeenschappen samen te brengen om een duurzamere wereld op te bouwen.

WCN creëert op nationaal en lokaal niveau positieve effecten op gebieden van ecologisch belang door middel van bewustwording, educatie, belangenbehartiging, capaciteitsopbouw, onderzoek en gedegen beleid.

* Kevin Rohan Memorial Eco Foundation: Deze bijzondere Eco Foundation is een ngo – een niet-gouvermentele organisatie, die zich inzet voor het milieu, armoede en mensenrechten - gevestigd in Kathmandu, Nepal. Het belangrijkste doel van de stichting is het verstrekken van studiebeurzen, gratis gezondheidszorg, het bouwen van huizen en meer voor arme Nepalezen en het bevorderen van gezondheid en welzijn in de meest verarmde gemeenschappen van Nepal door duurzame verandering aan te moedigen door middel van milieuvriendelijke programma's.

* All Angels Nepal: AAN is een door een Nederlandse reisgids opgezette non-profit, niet-gouvernementele, niet-politieke organisatie die is opgericht om vrouwen en jongeren sterker te maken. Het heeft tot doel te werken op het gebied van empowerment van vrouwen, onderwijs, gezondheid en sanitaire voorzieningen, milieu, landbouw, hernieuwbare energie en ICT.

Het is hun missie om vrouwen sterker te maken door verschillende bekwame trainingen te geven, het publiek bewust te maken van genderdiscriminatie, uitbuiting van vrouwen en verschillende programma's op dezelfde gebieden te mobiliseren. Ze zijn toegewijd aan het leveren van alle noodzakelijke technische, financiële en fysieke hulpmiddelen om de kwaliteit van onderwijs, gezondheid en milieu te verhogen.

WAAR JE BLIJFT

Hotel Himalaya - Kathmandu

Hotel Himalaya ligt op een prachtig aangelegd terrein van 4 hectare in het epicentrum van de Kathmandu-vallei en op slechts 2 km van het stadscentrum van Kathmandu.

De 125 goed ingerichte kamers bieden alle comfort die de reiziger nodig heeft en ze hebben een volledig scala aan voorzieningen voor de gasten. Vanuit de tuin kunt u genieten van een panoramisch uitzicht van 180 graden op het majestueuze Himalayagebergte. Het hotel heeft ook een tennisbaan, een zwembad en een healthclub. In Café Horizon kunt u genieten van de heerlijke recepten uit de Indiase, continentale en Chinese keuken.

Het hotel is omringd door een aantal winkelcentra, het warenhuis Bhatbhateni, Nepalese etnische cadeauwinkels en uitgaansgelegenheden, die een opwindende combinatie van activiteiten bieden. Patan Durbar Square en de oude paleisstad van de Malla Kings, die op de Werelderfgoedlijst van UNESCO staan, liggen op slechts 10 minuten lopen van het hotel.

 • Energiebesparende lampen
 • Programma voor hergebruik van handdoeken
 • Recycleren van afval
 • Biologische en lokale gerechten
 • Ecologische schoonmaakproducten
 • Plastic controle
 • Eco-badproducten
 • Hernieuwbare energie
 • Recyclebare meubels & stoffen
 • Waterbesparingsprogramma
Lama Hotel - Langtang Valley

Lama Hotel is prachtig en rustig gelegen in Lukla en biedt uitzicht op de het grillige Himalaya gebergte. Het eenvoudige maar gezellige hotel heeft gratis WiFi, een groot terras met populaire bar. Er bevindt zich ook een geldautomaat, een businesscentrum en verhuurt voor de liefhebbers fietsen. Het dagelijkse ontbijt biedt continentale en buffetopties. Bij de lodge vindt u een restaurant dat Nepalese en pizzagerechten serveert. Een vegetarische optie kan ook worden aangevraagd.

Sommige authentieke kamers hebben een terras en/of balkon.

 • Hernieuwbare energie
 • Energiebesparende lampen
 • Programma voor hergebruik van handdoeken
 • Recycleren van afval
 • Biologische en lokale gerechten
 • Ecologische schoonmaakproducten
 • Plastic controle
 • Eco-badproducten
 • Recyclebare meubels & stoffen
 • Waterbesparingsprogramma
Teahouse Lodges

Als u naar Nepal gaat voor een trekkingexpeditie, verwacht dan te verblijven in de eenvoudige lodges die zijn ontstaan langs alle populaire trekkingroutes in de Everest-, Langtang- en Annapurna-regio's. Deze berghutten staan bij reizigers bekend als 'theehuizen' en zijn een welkome aanblik na een zware dag wandelen. Maar wat is precies een “theehuis”...?

Theehuizen zijn accommodaties langs trekroutes in Nepal die eenvoudige accommodatie en maaltijden bieden. Veel sherpa's in de Everest-regio bezitten en exploiteren theehuizen langs de trekkingroutes van Everest.

In lager gelegen gebieden kunnen theehuizen bestaan uit betonnen gebouwen met meerdere verdiepingen met privékamers en aangrenzende badkamers in westerse stijl. Hoe verder je omhoog wandelt, hoe eenvoudiger de accommodaties worden. Het basiskamp kan een gedeelde kamer in slaapzaalstijl bevatten, kokend water (omdat het allemaal bevroren is!). En een kaartspel met zonnelicht om energie te besparen.

Elk theehuis heeft één grote gemeenschappelijke eetruimte met in het midden een houtkachel. Het is een geweldige plek om andere trekkers te ontmoeten, verhalen uit te wisselen, op te warmen en thee te drinken terwijl je naar de zonsondergang over de bergen kijkt.

De meeste theehuizen op meer dan een dag lopen van een stad hebben een vergelijkbare opzet; twee tot drie aparte bedden in elke kamer, een plafondlamp (die soms werkt), een raam en een persoonlijk slot en sleutel voor je deur. De bedden zijn over het algemeen comfortabel met een schuimkussen, kussen en een deken.

Theehuizen hebben ofwel westerse (zit) toiletten of de meer traditionele hurktoiletten die overal in Nepal te vinden zijn. Je weet nooit welke je krijgt, maar hoe hoger je komt, hoe groter de kans dat het laatste het geval is. Zorg ervoor dat je voldoende toiletpapier meeneemt voor je hele trektocht en zorg dat je altijd desinfecterend middel in de buurt hebt. Wat betreft douches, deze zijn over het algemeen beschikbaar en warm water is niet altijd een garantie of tegen betaling te verkrijgen.

 • Energiebesparende lampen
 • Programma voor hergebruik van handdoeken
 • Recycleren van afval
 • Biologische en lokale gerechten
 • Ecologische schoonmaakproducten
 • Plastic controle
 • Eco-badproducten
 • Recyclebare meubels & stoffen
 • Waterbesparingsprogramma
 • Hernieuwbare energie

Inbegrepen/Uitgesloten

 • VZR Garantiefonds
 • €2,50 per persoon bijdrage Calamiteitenfonds
 • €2,50 per persoon carbon-emissie donatie aan Ocean Cleanup Project
 • €25,00 per persoon donatie aan duurzaam, lokaal project
 • Accommodatie, voedsel, salaris, verzekering, uitrusting en medicijnen voor al het personeel.
 • Alle typische maaltijden tijdens de trek (ontbijt, lunch en diner)
 • Personeel van Raconteur Adventure stand-by tijdens noodgevallen
 • TIMS vergunning (Trekking Informatie Management Systeem)
 • Ophalen en afzetten van hotel en luchthaven met auto, bus en busje
 • Lodge en homestay accommodatie in de bergen
 • Trekking Guide en Porter (op aanvraag)
 • Sterrenhotel in Kathmandu
 • Binnenlandse vliegtickets (op aanvraag)
 • Parkkosten indien van toepassing
 • Al je trekkingvergunningen
 • Alle overheidsbelastingen
 • EHBO doos
 • Alle rondleidingen en excursies zoals omschreven in programma
 • Engelssprekende, lokale gids tijdens sightseeing tours in Kathmandu
 • Alle transport over land inclusief chauffeur
 • Toegangsprijs monumenten en bezienswaardigheden
 • Recycled en navulbare waterfles
 • Routekaart
 • Inreisvisumkosten voor Nepal
 • Alle vliegtickets en luchthavenbelasting
 • Lunches en diners anders dan vermeld in de reisprogramma
 • Reis- en annuleringsverzekering
 • Tips en eigen aankopen/persoonlijke uitgaven
 • Eventueel benodigde vaccinaties
 • Persoonlijke uitgaven zoals roomservice, internetkosten, wasservice, barrekeningen, telefoonrekeningen, tips etc.
 • Bezienswaardigheden en andere activiteiten dan de genoemde
 • Lunch en diner indien niet vermeld in de reisbeschrijving
 • Persoonlijke trekkinguitrusting en uitrusting

Locatie van de tour

Beoordelingen

0/5
Not Rated
Based on 0 review
Excellent
0
Very Good
0
Average
0
Poor
0
Terrible
0
Showing 1 - 0 of 0 in total

Write a review

Created with Sketch.
p.p. vanaf €999,00

Reisinfo aanvragen

Wilt u deze reis boeken of heeft u een vraag? Laat het weten via dit formulier of bel 06-55394400.

Misschien Vind Je Dit Ook Leuk