from €1.449,00
Boeking Aanvragen

Denemarken: Doorkruis duurzaam Denemarken

Reisduur

9 dagen/8 nachten

Type Vakantie

Ecotourism, Individuele rondreis

Garantiefonds Dekking

Unlimited

Eco Rating

4.5/5

CO2 Emissie

Zie reisinfo

Overzicht

Denemarken:

Het is het meest zuidelijk gelegen land van de Noordse landen (en is iets groter dan Nederland) en ligt ten zuiden van Noorwegen en ten zuidwesten van Zweden, waarmee het door een brug verbonden is. Ten zuiden van de enige landgrens die het land rijk is, ligt Duitsland. Het land grenst daarnaast aan de Oostzee en Noordzee.

De Oostzeeroute brengt u naar West- en Zuid-Seeland, Møn, Lolland-Falster, Funen, de Kleine Belt en Zuid-Jutland en was de ‘Route van het jaar’ in 2019. De route geeft u alle vrijheid om het gevarieerde platteland op uw gemak te verkennen; goudkleurige graanvelden, golvende, verwaaide stranden, donkere sfeervolle bossen en tijdloze Deense dorpen zullen u de adem benemen.

Jutland:

In Zuid-Jutland voert de Oostzeeroute u van de stad Haderslev in het noorden naar de maritieme stad Aabenraa en het historische Sønderborg, vanwaar de route verder gaat naar Funen. Tijdens dit opwindende en gevarieerde traject ontdek u lommerrijke beukenbossen en indrukwekkende fjorden en bezoekt u een aantal locaties, die op de Unesco Werelderfgoedlijst staan. Dit is de plek waar Denemarken de rest van Europa ontmoet en dat heeft onuitwisbare sporen achtergelaten in de fascinerende geschiedenis en het unieke culturele erfgoed van deze regio.

Funen:

Het prachtige eiland Funen is een waar paradijs voor fietsliefhebbers. Hier kunt u zich verliezen in een compleet eilandenrijk met meer dan 100 kleine, door veerboten verbonden eilanden en ruim 1200 km echte fietspaden. Ga van Langeland naar de zuidkust, langs historische kastelen en indrukwekkende landhuizen, biologische wijnmakerijen en charmante havenstadjes. Pauzeer onderweg in de cafés en restaurants en geniet van de maritieme sfeer en de heerlijke plaatselijke specialiteiten. Speciaal de moeite van het vermelden waard zijn het uitzicht op de archipel van Zuid-Funen en het charmante eiland Ærø voordat u via Svendborg langs de zuidkust uw weg vindt naar de romantische stad Nyborg in het oosten.

Denemarken produceerde 15 miljoen ton olie-equivalent in 2016, 75% daarvan was ruwe olie en aardgas, 25% was duurzame energie. De hoeveelheid duurzaam, vooral met wind, opgewekte elektriciteit steeg 23% en levert nu bijna 85% van alle elektriciteit aan eindgebruikers. Denemarken haalde in 2020 meer dan 50% van zijn totale elektriciteitsconsumptie uit windenergie. Dit is veruit het hoogste aandeel in de EU terwijl 10% van de elektriciteit in de EU opgewekt wordt door middel van wind.

De nieuwe Agenda 2030 van de Verenigde Naties is een actieplan gericht op mensen, planeet, welvaart, vrede en partnerschappen (5P’s). Het uiteindelijke doel is armoedebestrijding en duurzame ontwikkeling. Alle staten en andere geïnteresseerde belanghebbenden nemen hun verantwoordelijkheden op met betrekking tot de verwezenlijking ervan. Denemarken is een voorloper geweest bij het opstellen van het document dat op de top werd aangenomen. Over het punt “Planeet” benadrukt Denemarken de overtuiging dat de planeet moet worden beschermd tegen achteruitgang, onder meer door duurzame consumptie en productie, duurzaam beheer van haar natuurlijke hulpbronnen en dringende maatregelen tegen klimaatverandering, zodat deze kan voorzien in de behoeften van de huidige en toekomstige generaties.

View More

Reisplan

Dag 1: Ribe

Aankomst in Denemarken op eigen gelegenheid/met eigen vervoer. Als de tijd het toelaat, adviseren we u – nadat u bent ingecheckt in het Dagmar Hotel - om een ontspannen en inspirerende wandeling door het oude centrum van Ribe te maken en/of het Vikingmuseum te bezoeken.

Dag 2: Ribe - Fanø - Esbjerg

Na het ontbijt rijdt u op eigen gelegenheid vanuit het stadje Ribe 33 kilometer noordwaarts naar Esbjerg waar u de veerboot neemt naar Fanø.

Rond 11.00 uur maakt u hier een Waddenzee-wandeling van ongeveer twee uur naar de zeehondenbank: één van de meest opwindende en bijzondere dingen om te doen op Fanø. De zandbank ten zuidwesten van Sønderho is de beste plek in het Nationaal Park om zowel de gewone zeehond als de grijze zeehond te zien. Normaal rusten er tussen de 200 en 400 zeehonden op de oever.
Bij eb loopt u de kleine 2 kilometer over de droge zeebodem van het strand van Sønderho naar de zandbank. Het is een tour die het hele gezin kan doen. U stopt tijdens de wandeling regelmatig waarbij uw lokale en Engelstalige gids Jesper alles vertelt over het fascinerende verhaal van de zeehonden en de omringende natuur. We raden u aan om, afhankelijk van de weersomstandigheden, rubberlaarzen en warme kleding aan te trekken omdat er normaal gesproken op de wadden meer wind staat en dus kouder is. In de zomer kunt u de safari blootsvoets doen. Indien nodig kunt u ook rubberlaarzen huren bij het kantoor van Club Fanø en is het mogelijk om een handkar of een kinderwagen mee te nemen. Ontmoetingspunt voor de zeehondensafari is het Sønderho Strand, aan het einde van Sønderho Strandvej in Sønderho (seizoen half april - eind augustus).

Na de wandeling kunt u genieten van een relaxte fietstocht over het mooie eiland (huurfiets inclusief). Aan het einde van deze buitendag in de schitterende natuur van het eiland Fanø neemt u de veerboot terug naar Esbjerg en kunt u vervolgens inboeken in uw hotel.

Dag 3: Aalborg (Noord-Jutland) – Skagen - Aalborg

Na een uitgebreid Deens ontbijt in het hotel, gaat uw reis vandaag verder noordwaarts naar Aalborg (285 km), de derde grootste stad van Denemarken. Hier bezoekt u het bijzondere Utzon-centrum, het Scandinavisch centrum voor architectuur en design. De belangrijkste focus van dit centrum zijn tentoonstellingen over actuele thema's in architectuur en design met een (duurzaam en) esthetisch vleugje nieuwe technologie.

Aanbeveling: Als u daarna nog genoeg tijd heeft, adviseren wij u om in de middag een bezoek te brengen aan het charmante dorpje Skagen. De nederzetting in Skagen begon in de middeleeuwen als een vissersdorp, bekend om zijn haringindustrie. Dankzij zijn zeegezichten, vissers en bijzondere avondlicht werd Skagen tegen het einde van de 19e eeuw populair bij een groep impressionistische kunstenaars die nu bekend staan als de Skagen-schilders. Tegenwoordig is de stad nog steeds een vissersdorp, maar ook een zeer populaire bestemming voor reizigers.

De avond heeft u ter vrije besteding.

Dag 4: Aalborg – Ry - Aarhus

Vandaag rijd u vanuit Aalborg 180 km zuidwaarts. U heeft een eerste stop in Ry waar wij voor u een kanotocht van 2 uur (op eigen gelegenheid, dus zonder gids) hebben gereserveerd. De kanotocht start vanaf de kanoverhuurlocatie in Ry en vaart richting de gezellige Alling Vest-tentlocatie, waar het mogelijk is om te pauzeren (lunch niet inbegrepen), te genieten van de mooie omgeving en uw benen te strekken tijdens een wandeling langs Alling Bakker met uitzicht over het prachtige landschap en de uitgestrekte meren.

Na deze sportieve activiteit in de overweldigend mooie natuur van Ry, vervolgt u uw tour naar Aarhus, de op één na grootste stad van Denemarken. Na de check-in bij uw hotel, raden we u aan om een bezoek te brengen aan het bijzondere openluchtmuseum "Oude Stad" en/of het bijzondere Aros Kunstmuseum.

Dag 5: Aarhus - Odense

Vandaag rijdt u 150 kilometer vanuit Aarhus naar Odense, gelegen op het mooie eiland Fyn - waar de beroemde sprookjesschrijver Hans Christian Andersen werd geboren.

Onderweg raden we u aan om een stop te maken in Middelfart om een brugwandeling te maken over de imposante Little Belt Brug. Dit is een zogenaamde trussbrug over de Little Belt, die zich uitstrekt van Snoghøj aan de kant van Jutland tot Middelfart op Funen. Het was de eerste brug die over de zeestraat werd gebouwd, waarmee de verbinding van de drie belangrijkste delen van Denemarken via de weg en het spoor begon en die uiteindelijk in juni 1998 werd voltooid met de Grote Beltbrug.

Bij aankomst in Odense zijn er verschillende leuke en interessante musea, die de geschiedenis en het levensverhaal van Hans Christian Andersens vertellen, waaronder een in de zomer van 2021 nieuw te openen museum, het H.C. Andersens Hus.

Dag 6: Odense - Kopenhagen

Na het ontbijt gaat uw reis vanuit Odense verder over de Storebæltsbro-brug (uitsluitend toegankelijk voor auto’s tot 6 meter lang), 185 km naar Kopenhagen, de bruisende en sfeervolle hoofdstad van Denemarken. Bij aankomst in Kopenhagen gaat u op een boottocht via GO BOAT door de grachten van Kopenhagen. De haven van Kopenhagen is een uniek deel van de stad met zowel veel mooie historische gebouwen als moderne architectuur. Ga op pad met uzelf als gids en verken de stad in uw eigen tempo. De boten zijn elektrisch en iedereen mag de boten in het kanaal besturen (houd er echter rekening mee dat de bestuurder tijdens de boottocht geen alcohol kan drinken).

In de avond / late namiddag hebben wij een bijzondere kookles van 3 uur geregeld, “Eet meer Groen” genaamd. Bij deze les draait het allemaal om het maken van heerlijke en inspirerende alledaagse gerechten, gebruikmakend van uitsluitend verse en lokale seizoens-groenten. U maakt gerechten in verschillende stijlen en leert nieuwe tips, trucs en technieken die u uiteindelijk ook thuis kunt recreëren. En nog belangrijker: met deze cursus willen wij u inspireren om van vegetarische gerechten te genieten zonder het gevoel te hebben dat u andere voedingsproducten mist. De avond staat in het teken van seizoensgebonden ingrediënten, misschien wat nieuwe en inspirerende specerijen en kruiden en enkele geweldige ideeën voor heerlijk alledaags eten. Na de kookles kunt u met elkaar in de gezellige eetzaal genieten u van uw heerlijke zelfbereide diner.

Dag 7: Kopenhagen

Voor vandaag hebben wij een aantal leuke suggesties, voor activiteiten die u kunt ondernemen in Kopenhagen (en die u via onze lokale agent ter plaatse kan boeken/reserveren:

Suggestie 1: GreenKayak is een milieuvriendelijke ngo, die vrijwilligers betrekt in de strijd tegen milieuvervuiling tijdens het kajakken. Ze bieden iedereen, die dit aanspreekt, de mogelijkheid om gratis aan boord van een GreenKayak te springen en door de vele vele waterrijke buurten van Kopenhagen te peddelen onder twee eenvoudige voorwaarden: Breng een paar uur door op het water en verzamel afval voor een schoner en meer leefbaar milieu.

Suggestie 2: Trollenjacht. Thomas Dambo is een kunstenaar gevestigd in Kopenhagen, die samen met zijn crew mooie en leuke projecten en objecten creëren van “trash” en gerecyclede materialen, die ze vinden rond de afvalcontainers in de stad. Door dit te doen hoopt hij mensen te inspireren om anders te kijken naar vervuiling en het hergebruik van afval als een hulpmiddel te beschouwen. Volg de Troll-kaart: https://thomasdambo.com/
De Trollenjacht is prima te combineren met een leuke stadstour door Kopenhagen, waarbij de stad verkennen met een huurfiets u het gevoel geeft een échte local te zijn.

Een uitstekende WeTravelEco suggesie qua estaurant is Gro Spiseri. Met 100% biologisch en lokaal eten, dineert u op het gezellige dak van deze Deense stadsboerderij.

Dag 8: Kopenhagen - Sorø

Vandaag verlaat u Kopenhagen en rijdt u 115 km zuidwaarts naar het mooie Næstved natuurgebied voor een heel bijzonder boswandeling en de beklimming van de Forrest Tower (Camp Adventure). De 45 meter hoge toren, gelegen in één van de uitgestrekte bossen van Gisselfeld Kloster, biedt een 360 graden uitzicht over de prachtige natuur van het Deense Zuid-Zeeland. De Forest Tower is gebouwd met cortenstaal en lokaal eikenhout. De tocht door het beukenbos omhoog naar de Bostoren en terug is 3,2 kilometer lang en duurt ongeveer twee uur.

Als er voldoende tijd is, raden we u aan om 32 kilometer ten oosten van de toren te rijden om een bezoek te brengen aan Stevns Klint, een schitterende witte krijtrots die op de UNESCO Werelderfgoedlijst staat.

Na dit bezoek rijdt u uiteindelijk verder in westelijke richting naar de charmante stad Sorø waar u de rest van de dag en avond ter vrije besteding heeft.

Dag 9: Sorø - Rødby - Puttgarden

Na een goede nachtrust in het sfeervolle hotel en een uitgebreid ontbijt rijdt u 150 kilometer naar het zuiden om aan boord te gaan van de veerboot van Rødby naar Puttgarden in Duitsland. Met de oversteek met de veerboot van Rødby naar Puttgarden verlaat u Denemarken en eindigt uw WeTravelEco rondreis door Denemarken.

Note: U kunt indien gewenst deze reis nog aanpassen of verlengen met een aantal extra dagen in Denemarken of één van de andere Deense steden en gebieden. Ook kunnen wij deze rondreis voor u verlengen met een bezoek aan Zweden. Mail ons voor meer informatie.

Donatie duurzame/lokale projecten

Om bij te dragen aan een beter milieu en een duurzame leefomgeving, doneren wij per reiziger een bedrag aan (wereldwijde) projecten, die een belangrijke bijdrage leveren aan een het verwezenlijken van een schonere, leefbaardere en duurzame wereld, voor nu maar vooral ook voor de toekomst.

Door deze donatie willen wij samen met u bijdragen aan de mogelijkheid om reizen en vakanties voor de huidige en vele volgende generaties mogelijk te houden. Van het donatie bedrag betaalt u de ene helft en WeTravelEco de andere helft. Uw bijdrage is reeds bij de prijs inbegrepen.

Bij onze WeTravelEco reizen binnen Europa hebben wij besloten om per reis een bedrag te doneren aan het Ocean Cleanup Project. Het donatiebedrag verschilt per reis en is mede gebaseerd op de vanafprijs van de reis. Over het Ocean Cleanup project kunt u meer informatie vinden op onze homepage (in de footer) onder "Donatie lokale, duurzame projecten".

Voor deze reis doet u gezamenlijk met WeTravelEco (50/50) een donatie van €20 aan het Ocean Cleanup Project, een van oorsprong Nederlands initiatief dat systemen ontwikkelt om de enorme hoeveelheid plasticafval in onze oceanen op een efficiënte en duurzame manier weg te werken.

WAAR JE BLIJFT

Dagmar Hotel - Ribe

Ga voor een romantisch verblijf, waar ze u verwennen met een voortreffelijk gastronomisch 5-gangenmenu met bijpassende wijnkaart en accommodatie in een charmante tweepersoonskamer in het oudste hotel van Denemarken in de oudste stad van Denemarken.

In Danish Hotels hebben ze een werkgroep opgericht die continu de ontwikkelingen op het gebied van milieu en energie volgt. Ze dragen bij aan een duurzaam milieu door het gebruik van milieuvriendelijke schoonmaakmiddelen, afvalscheiding en proberen de CO2-uitstoot te verminderen door zoveel mogelijk energie te verbruiken die afkomstig is van hernieuwbare energiebronnen.

Bij Hotel Dagmar zijn de getalenteerde chef-kok en ander keukenpersoneel voortdurend op zoek naar nieuwe gastronomische uitdagingen, tot groot genoegen van onze vele trouwe gasten. Met "Restaurant Dagmar" en "Vægterkælderen" biedt Hotel Dagmar een breed scala aan culinaire ervaringen die zelfs de meest veeleisende fijnproever tevreden kunnen stellen.

Het hotel heeft 59 charmante kamers, waarvan 11 nieuwe, moderne en toch charmante kamers, gelegen in het eerste wachthuis van Ribe, 60 meter van het hotel. De kamers hebben verschillende afmetingen en zijn individueel ingericht, maar allemaal met eigen bad / toilet, tv en gratis draadloos internet.

 • Hernieuwbare energie
 • Energiebesparende lampen
 • Programma voor hergebruik van handdoeken
 • Recycleren van afval
 • Biologische en lokale gerechten
 • Ecologische schoonmaakproducten
 • Plastic controle
 • Eco-badproducten
 • Waterbesparingsprogramma
 • Recyclebare meubels & stoffen
Hotel Britannia - Esbjerg

Bij het sfeervolle Eco Hotel Britannia vindt u het café en de loungebar Appetiit, de Scandinavische restaurant Mundheld en een mooie fitnessruimte. Ze hechten bij het hotel veel waarde aan goede ingrediënten, ecologie en een uitstekende sfeer.

Het hotel heeft comfortabele en stijlvolle slaapkamers, voorzien van een tweepersoonsbed of twee eenpersoonsbedden, een fauteuil, een bureau, een flatscreen televisie, een Nespresso koffiemachine, gratis wifi en een moderne badkamer met douche of bad en toilet.

Wanneer u het gezellige Appetiit binnenstapt, valt het meteen op: het gevoel van ontspannen delicatesse. U kunt hier een burger, een biefstuk of een heerlijke salade eten of u kunt een ijskoud Deens biertje of warm kopje koffie drinken.

Restaurant Mundheld is de Scandinavische keuken van Esbjerg. Met prachtig vakmanschap, ingenieuze en heldere Scandinavische tinten staan ​​de professionele mannen en vrouwen van Mundheld elke dag klaar voor opwindende gastronomische ervaringen. Omdat ze voor kwaliteit gaan in plaats van kwantiteit, sluiten ze geen compromissen op het gebied van eten, wijn, service of sfeer.

 • Hernieuwbare energie
 • Energiebesparende lampen
 • Programma voor hergebruik van handdoeken
 • Recycleren van afval
 • Biologische en lokale gerechten
 • Ecologische schoonmaakproducten
 • Plastic controle
 • Eco-badproducten
 • Recyclebare meubels & stoffen
 • Waterbesparingsprogramma
Hotel Scheelsminde - Aalborg

Scheelsminde is een hotel, restaurant, spacentrum en nog veel meer. Door de vele faciliteiten en mogelijkheden is Scheelsminde de perfecte plek voor zowel stellen en gezinnen, die geweldige ervaringen willen.

Het hotel heeft 96 moderne en gezellige kamers in een prachtige omgeving die voortdurend wordt ontwikkeld en bijgewerkt om ervoor te zorgen dat u als gast kunt genieten van uw verblijf en tegelijkertijd uw batterijen kunt opladen.

In het restaurant bieden ze zowel à la carte als buffetten waarbij gekookt wordt met lokale producten en specialiteiten. het hotel heeft ook een gezellige bar, een fantastisch buitenterras, een wijnkelder en een Spa met binnenbad, sauna en uitstekende massagebehandelingen.

Alle kamers hebben een eigen badkamer, koffie- en theefaciliteiten, gratis wifi en een flatscreen-tv. We kunnen een mandje met snacks op uw kamer bezorgen en alle gasten zijn vrij om te genieten van ons zwembad "Oasen". Met ons geweldige ontbijtbuffet dat bij de kamerprijs is inbegrepen, begint uw dag goed.

 • Energiebesparende lampen
 • Programma voor hergebruik van handdoeken
 • Recycleren van afval
 • Biologische en lokale gerechten
 • Ecologische schoonmaakproducten
 • Plastic controle
 • Eco-badproducten
 • Hernieuwbare energie
 • Recyclebare meubels & stoffen
 • Waterbesparingsprogramma
Villa Provence Hotel - Aarhus

Villa Provence is een kleine sfeervolle en romantische oase in het hart van Aarhus. Alle 35 kamers en 4 suites zijn individueel ingericht in Provençaalse stijl.

Bij Villa Provence ervaart u een uitgesproken persoonlijke service en aandacht, zodat u zich thuis voelt weg van huis. U checkt in in de gezellige lounge waar u ook kunt genieten van een warme espresso of een gekoelde Pastis.

In het sfeervolle café van Villa Provence kunt u genieten van een heerlijk ontbijt, met een selectie van de beste Franse en Mediterrane lekkernijen. Villa Provence heeft een mooie geplaveide binnenplaats, omgeven door hoge lindebomen en sijpelende fonteinen. Geniet van een glas koele witte wijn of een kop warme koffie en lichte lokale snacks.

Alle kamers zijn uniek en individueel ingericht in Provençaalse stijl. Veel kamers hebben een hemelbed, sommige met een bad op pootjes en alle kamers hebben een minibar, flatscreen-tv, radio en gratis wi-fi.

 • Energiebesparende lampen
 • Programma voor hergebruik van handdoeken
 • Recycleren van afval
 • Biologische en lokale gerechten
 • Ecologische schoonmaakproducten
 • Plastic controle
 • Eco-badproducten
 • Recyclebare meubels & stoffen
 • Hernieuwbare energie
 • Waterbesparingsprogramma
Best Western Knudsens Gård Hotel - Odense

Uw verblijf als gast bij het elegante en romantische Knudsens Gaard straalt een idyllische, gezellige en gemoedelijke sfeer uit. Het hotel maakt deel uit van de Best Western Hotels & Resorts, die u een hoge kwaliteit en uitzonderlijk personeel garanderen, dat zal doen wat nodig is om uw wensen te vervullen.

In het oude gedeelte van het hotel vindt u de standaardkamers in heldere kleuren. In het nieuwere gedeelte vindt u de superior en deluxe kamers en de charmante suites.

Hotel Knudsens Gaard richt zich op duurzaamheid op basis van de Global Compacts van de VN, dat zijn 10 principes met betrekking tot mensenrechten, werknemersrechten, milieu en corruptiebestrijding. Als onderdeel van de Best Western Hotel Group zijn we altijd gefocust op ontwikkeling en nieuwe milieuprojecten, om de juiste kennis van de werkomgeving, ethiek en beschikbaarheid in het hotel te waarborgen.

Het hotel heeft een Green Key certificaat met een aantal verplichte en optionele vereisten, binnen 12 gebieden:
Omgeving, medewerkersbetrokkenheid, gasteninformatie, water, wassen en schoonmaken, afval, energie, eten, roken, binnenklimaat, buitenruimtes, groenactiviteiten en administratie.

 • Hernieuwbare energie
 • Energiebesparende lampen
 • Programma voor hergebruik van handdoeken
 • Recycleren van afval
 • Biologische en lokale gerechten
 • Ecologische schoonmaakproducten
 • Plastic controle
 • Eco-badproducten
 • Recyclebare meubels & stoffen
 • Waterbesparingsprogramma
Eco Hotel Carlton Guldsmeden - Kopenhagen

Axel Guldsmeden werd geopend in 2007, in een prachtig gebouw uit de eeuwwisseling in het centrum van Kopenhagen en is nog steeds ons grootste hotel wat betreft het aantal kamers. Axel werd al snel een favoriet van de op duurzaamheid gerichte media en milieubewuste reizigers die toch een bepaald niveau van comfort en kwaliteit willen en was de eerste van de Guldsmeden Hotels die de gouden, de groene sleutel en een Groene Globe behaalde certificering.

Over het algemeen is Axel de plek geworden waar ze nieuwe ideeën ontwikkelen en uitproberen - en als ze hier werken, nemen we ze op in de rest van de Guldsmeden Hotels. Als ze niet werken hebben ze waarschijnlijk plezier gehad bij het uitproberen!

En als u tijd heeft, mis dan geen reis naar de Axel Spa terwijl u hier bent - het is zo'n mooie en ontspannende ruimte. Of kom gewoon naar de lounge en de binnenplaats!

 • Hernieuwbare energie
 • Energiebesparende lampen
 • Programma voor hergebruik van handdoeken
 • Recycleren van afval
 • Biologische en lokale gerechten
 • Ecologische schoonmaakproducten
 • Plastic controle
 • Eco-badproducten
 • Recyclebare meubels & stoffen
 • Waterbesparingsprogramma
Comwell Hotel - Sorø

Het duurzame en zeer elegante Comwell Sorø Hotel ligt in Midden-Seeland in een prachtige natuur met prachtig uitzicht op bossen en meren. Ze hebben het grootste rieten dak van Denemarken, uitzicht op de eigen wijngaard en een modern en stijlvol interieur met een focus op Scandinavisch design. Het hotel bevindt zich midden in de mooiste natuur van Zeeland, wat zorgt voor een unieke en ontspannen sfeer tijdens een verblijf vol ervaringen en attracties gaat. Hier vind u een heel bijzondere rust waardoor u snel de gezellige en unieke sfeer voelt.

In het prachtige Restaurant Solaris zit u in een ontspannen sfeer in een stedelijke omgeving met uitzicht op groen, Pedersborg Lake en niet in de laatste plaats de mooie eigen (biologische) wijngaard, waar ze de Solaris-druif verbouwen en waarnaar ons restaurant is vernoemd. De passie van de chef voor verse ingrediënten komt tot uiting in alle gerechten: Ze neigen naar moderne gerechten met nieuwe tonen, en richten ons op de goede smaak en ecologie.

 • Hernieuwbare energie
 • Energiebesparende lampen
 • Programma voor hergebruik van handdoeken
 • Recycleren van afval
 • Biologische en lokale gerechten
 • Ecologische schoonmaakproducten
 • Plastic controle
 • Eco-badproducten
 • Waterbesparingsprogramma
 • Recyclebare meubels & stoffen

Inbegrepen/Uitgesloten

 • VZR Garantiefonds
 • €2,50 per persoon bijdrage Calamiteitenfonds
 • €2,50 per persoon carbon-emissie donatie aan Ocean Cleanup Project
 • €20 bijdrage per persoon aan Ocean Cleaning Plastic Project
 • Accommodatie in een Standard of Superior kamer inclusief ontbijt in alle hotels zoals aangegeven in de reisbeschrijving.
 • Veerboot Esbjerg - Fanø - Esbjerg
 • Fanø Seal Safari (reguliere, openbare tour)
 • Fietshuur (standaardfiets) Fanø
 • Entree Utzon Center
 • Kanotocht van en naar Ry Self Guided (Kanohuur max. 4 uur)
 • 2 uur boottocht Go Boat (zelfgeleide rondvaart door Kopenhagen)
 • Toeslag auto voor bezoek aan de Storebæltsbroen-brug
 • kookles “Eet meer Groen” (let op: cursus kan variëren omdat niet alle mogelijke cursussen elke dag worden aangeboden) inclusief diner
 • Toegang tot Forrest Tower - Camp Adventure
 • Overtocht met veerboot: Rødby → auto Puttgarden (minder dan 6 meter) en passagiers
 • Eigen vervoer naar Ribe
 • Transport (autohuur op aanvraag mogelijk)
 • Maaltijden anders dan vermeld op het programma
 • Upgrades hotelkamers
 • Toeslagen bij reserveringen in andere dan de genoemde hotels
 • Reis- en annuleringsverzekering
 • Alles niet vermeld onder "Tour Included"
 • Eventueel benodigde vaccinaties

Locatie van de tour

FAQ

Is deze reis gedekt door het Garantiefonds?
Ja! Dit aanbod valt onder de garantie van STO Garant. U kunt de voorwaarden van deze garantieregeling vinden op de website: https://sto-garant.nl/downloads
Kunt u deze reis aanpassen en/of verlengen?
Elke reis kunt u op aanvraag aan laten passen en/of verlengen met bijvoorbeeld een strandverlenging. Voor meer informatie hierover kunt u ons een mail sturen via [email protected]
Kunt u nog extra activiteiten of excursies ondernemen tijdens deze reis?
Ja. Via onze lokale agent kunt u voorafgaand of tijdens de reis altijd, tegen betaling, extra activiteiten en/of excursies bijboeken.
Zijn internationale vluchten in deze reis inclusief?
Nee. Wij bieden momenteel geen internationale vluchten aan naar de bestemming. Eventuele binnenlandse vluchten tijdens uw rondreis kunnen wij wel voor u boeken, indien gewenst . Voor internationale vluchten kunnen wij u daarbij adviseren, u kunt ons gerust een email sturen naar: [email protected]
Is een reis- en/of annuleringsverzekering bij deze reis inbegrepen?
Nee. Indien u nog geen verzekering heeft, kunt u zelf een reis- en annuleringsverzekering afsluiten of via onze website: zie link op de homepage onder "Reisverzekeringen".
Is deze reis gedekt door het Calamiteitenfonds?
Ja, €2,50 per persoon is reeds inclusief bij deze reis voor het Calamiteitenfonds.
Zijn er nog bepaalde Corona voorwaarden en/of restricties op deze vakantiebestemming?
Voorafgaand aan de reis zullen wij u per email eventuele voorwaarden ivm Corona toesturen. U kunt meer algemene informatie hierover ook vinden op de linke op de homepage onder “Corona Informatie”. Ook kunt u op de homepage informatie vinden over (andere) vaccinaties, die u eventueel nodig hebt voor een reis naar deze vakantiebestemming.
Is deze reis met een groep of een privé rondreis?
WeTravelEco biedt uitsluitend privé rondreizen aan! Wij bieden alle reizen aan als individuele rondreis waarbij u een eigen chauffeur (of eigen transport) en privé gidsen tot uw beschikking heeft, die ervoor zorgen dat u zoveel mogelijk te zien gaat krijgen en u tijdens de reis geen rekening hoeft te houden met andere reizigers.

Indien er bepaalde onderdelen van een reis wel in groepsverband worden uitgevoerd, vermelden wij dit in de reisomschrijving.
Is de huurauto inbegrepen bij deze reis?
Nee. De meeste Nederlanders reizen met eigen vervoer naar Denemarken. Indien dit bij u niet het geval is kunnen wij uiteraard voor u een auto reserveren (het type auto, dat u kan huren, is afhankelijk is van de groepssamenstelling (aantal personen) en de persoonlijke wensen en voorkeuren. Voor meer info: [email protected]

Beoordelingen

0/5
Not Rated
Based on 53 reviews
Excellent
0
Very Good
0
Average
0
Poor
0
Terrible
0
Pure Passion for our Planet

phasellus

06/07/2024
https://nmflwyqqpowbegj.digitalnerd.online/ .f0z57WmHwr4
Pure Passion for our Planet

pingtoweb

06/07/2024
https://kyjkjqrmpg.devilsfilm.site/ .dcZEdHkVez5
Pure Passion for our Planet

zoritoler imol

03/07/2024

When I originally commented I clicked the -Notify me when new comments are added- checkbox and now each time a comment is added I get four emails with the same comment. Is there any way you can remove me from that service? Thanks! https://www.zoritolerimol.com

Thanks a bunch for sharing this with all of us you actually understand what you are speaking about! Bookmarked. Please additionally visit my website =). We could have a hyperlink alternate agreement among us!
Pure Passion for our Planet

dothanpodiatrist ਮਜ਼ਾਕੀਆ ਪੋਰਨੋਗ੍ਰਾਫੀ

07/06/2024
ਮਜ਼ਾਕੀਆ ਪੋਰਨੋਗ੍ਰਾਫੀ .Uqhx6c5f8V4
Pure Passion for our Planet

townandcampusunh 有名人のポルノ

06/06/2024
有名人のポルノ .XX9wNoaLloy
Pure Passion for our Planet

glencovesaltcave ਕੁੱਕਲਡ ਪੋਰਨ

06/06/2024
ਕੁੱਕਲਡ ਪੋਰਨ .BSqd2IIfIcd
Pure Passion for our Planet

glencovesaltcave ਜਾਅਲੀ ਟੈਕਸੀ ਪੋਰਨ

06/06/2024
ਜਾਅਲੀ ਟੈਕਸੀ ਪੋਰਨ .PE43Ll4EZt6
Pure Passion for our Planet

kidzkaboodle ਕਾਲੇ ਅਤੇ ਚਿੱਟੇ ਪੋਰਨੋਗ੍ਰਾਫੀ

06/06/2024
ਕਾਲੇ ਅਤੇ ਚਿੱਟੇ ਪੋਰਨੋਗ੍ਰਾਫੀ .TULpvAnde51
Pure Passion for our Planet

kidzkaboodle ਲਾਤੀਨੀ ਪੋਰਨੋਗ੍ਰਾਫੀ

06/06/2024
ਲਾਤੀਨੀ ਪੋਰਨੋਗ੍ਰਾਫੀ .xa5mNZ6DKJ6
Pure Passion for our Planet

gobigbrain スインガーポルノ

06/06/2024
スインガーポルノ .H74DBcXcZVQ
Pure Passion for our Planet

tlovertonet

18/05/2024

certainly like your web site but you have to check the spelling on quite a few of your posts. A number of them are rife with spelling problems and I in finding it very bothersome to tell the reality nevertheless I will certainly come again again. http://www.tlovertonet.com/

you have an awesome weblog here! would you like to make some invite posts on my blog?
Pure Passion for our Planet

tlover tonet

10/05/2024

My spouse and I stumbled over here coming from a different web page and thought I may as well check things out. I like what I see so now i am following you. Look forward to looking into your web page repeatedly. http://www.tlovertonet.com/

Excellent blog here! Also your site loads up very fast! What host are you using? Can I get your affiliate link to your host? I wish my website loaded up as fast as yours lol
Pure Passion for our Planet

ladesbet ヘンタイ, アニメポルノ

05/04/2024
ladesbet 男の自慰行為ポルノ ladestinemi.TPlUeNRhCpC
Pure Passion for our Planet

ladesbet ਵੱਡੀ ਛਾਤੀ ਪੋਰਨ

05/04/2024
ladesbet ਕਮ ਸ਼ਾਟ ਪੋਰਨ ladesinemi.W1Nnsva1MUd
Pure Passion for our Planet

ਬੇਤਰਤੀਬ ਪੋਰਨ

03/04/2024
ਦਾਦੀ ਪੋਰਨ madisonivysex.XeqmC1FLno1
Pure Passion for our Planet

किन्नर अश्लील साहित्य

02/04/2024
एमआईएलए अश्लील hkyonet.TbJftGVqqas
Pure Passion for our Planet

बड़ा गधा अश्लील

01/04/2024
समलैंगिक अश्लीलता txechdyzxca.Zj99ZOK9HZm
Pure Passion for our Planet

मजेदार सेक्स पोर्न के बा

30/03/2024
आबनूस अश्लीलता के बा hjkvbasdfzxzz.I1KzCSSMQx0
Pure Passion for our Planet

कार्टून अश्लील

30/03/2024
किशोर अश्लील qqyyooppxx.ba4RRH07Jxp
Pure Passion for our Planet

falbobrospizzamadison Fetish porn

29/03/2024
falbobrospizzamadison Cunnilingus porn jkkıjxxx.2zXWgeFpuTR
Pure Passion for our Planet

landuse Celebrity porn

29/03/2024
landuse BBW porn lancdcuse.LcAQPmHZBHy
Pure Passion for our Planet

jenniferroy 同性愛者のポルノ

28/03/2024
jenniferroy 手コキポルノ japanesexxporns.KnoGPwLvnRP
Pure Passion for our Planet

ladyandtherose Funny Porn

28/03/2024
ladyandtherose Big cock porn backlinkseox.1kaqqzUPMCm
Pure Passion for our Planet

goodhere Black and White porn

28/03/2024
goodhere Asian porn vurucutewet.NGliveJ370m
Pure Passion for our Planet

fashionflag sex video 4 k

27/03/2024
fashionflag porn videos 4k fashionflag.BMAFQOF4X9c
Pure Passion for our Planet

hd sex video full

13/03/2024
porn video 4k download ggjinnysflogg.T0YIgJ2ZUF7
Pure Passion for our Planet

watch porn video

23/02/2024
amciik siteleri tthighereduhryyy.vvcZTSQRIM9
Pure Passion for our Planet

food porn

22/02/2024
viagra vvsetohimalxxvc.nLhMslRU8mSJ
Pure Passion for our Planet

pornhub bahis siteleri

21/02/2024
escort eyeconartxx.zaUj3GBfePVO
Pure Passion for our Planet

bahis siteleri child porn

21/02/2024
am siteleri 250tldenemebonusuxx.ZWivWo5n1598
Pure Passion for our Planet

sexx

21/02/2024
food porn bingoxx.jEc3KDcUU5e5
Pure Passion for our Planet

escort

21/02/2024
childrens sex mobileidn.wDF1gJZ7u8hf
Pure Passion for our Planet

sexax

21/02/2024
am siteleri footballxx.wvFDH8AtTgaE
Pure Passion for our Planet

anal sikis siteleri

21/02/2024
amciik siteleri pokkerx.ffeZbDA3X0XW
Pure Passion for our Planet

porn siteleri

05/02/2024
bahis siteleri incest category 0qbxjluaxcxjsxzz.TSvnJr7nNkhE
Pure Passion for our Planet

BİZİ SİK BİZ BUNU HAK EDİYORUZ

05/02/2024
porno bxjluajsxzz.TBNpfoYTp5RS
Pure Passion for our Planet

craft porn

05/02/2024
eski rahatiniz olmayacak bjluajszz.nYsNorOFhWY5
Pure Passion for our Planet

eski rahatiniz olmayacak

03/02/2024
porno juljulfbi.WAw02TZdyeh0
Pure Passion for our Planet

sektor benim zaten amin evladi

03/02/2024
eski rahatiniz olmayacak hepxhupx.qUhHcqj7ex9V
Pure Passion for our Planet

anal sikis siteleri

02/02/2024
bahis siteleri porn hephupx.mmFDBh7nmUGa
Pure Passion for our Planet

anal siteleri

02/02/2024
porn sex asillartaklitler.AHzEP5MxKJVC
Pure Passion for our Planet

anal sikis siteleri

02/02/2024
pornhub bahis siteleri pompadirha.NHB0HcVEgyRc
Pure Passion for our Planet

bahis siteleri incest category

20/01/2024
seksi siteler wrtgdfgdfgdqq.AyRMbQHhJOnx
Pure Passion for our Planet

porno

20/01/2024
bahis siteleri porn sex incest wrtgdfgdfgdqq.eGtGsMPgf8Np
Pure Passion for our Planet

porno siteleri

20/01/2024
bahis porno ewrjghsdfaa.6IjZvrVqmF6o
Pure Passion for our Planet

food porn

20/01/2024
bahis siteleri porn hyuqgzhqt.WzmX6U9GKIj6
Pure Passion for our Planet

eskort siteleri

20/01/2024
bahis siteleri incest category citixx.jPRhkvkK8yiw
Pure Passion for our Planet

bahis porno

17/01/2024
watch porn video yaralandinmieycan.oUcar3vTPCAw
Pure Passion for our Planet

craft porn

16/01/2024
bahis siteleri incest category vurgunyedim.Q9UrpOXNabQi
Pure Passion for our Planet

fyttes

30/12/2023
fyttes xyandanxvurulmus.CgsoHaQNe9Ai
Showing 1 - 50 of 53 in total

Write a review

Created with Sketch.
p.p. vanaf €1.449,00

Reisinfo aanvragen

Wilt u deze reis boeken of heeft u een vraag? Laat het weten via dit formulier of bel 06-55394400.

Misschien Vind Je Dit Ook Leuk