from €1.099,00
Boeking Aanvragen

Thailand: Eco Island Hopping

Reisduur

10 dagen / 9 nachten

Type Vakantie

Ecotourism, Strandvakantie

Garantiefonds Dekking

Unlimited

Eco Rating

4.5/5

CO2 Emissie

Zie reisinfo

Overzicht

Krabi:

De zuidelijke Thaise provincie Krabi – waaronder de drie eilandjes van deze reis vallen – ligt ruim 800 kilometer ten zuiden van Bangkok. Krabi is één van de mooiste plekken van Thailand met zijn helderblauwe Andaman Zee en imposante en wereldberoemde kalkrotsen. Naast strand en talloze watersporten, is het een ideale omgeving om rotsen te beklimmen, watervallen te bezichtigen, eeuwenoude tempels te ontdekken en schitterende nationale parken te bezoeken.

Koh Lanta:

Dit eiland heeft misschien niet de hagelwitte stranden zoals Koh Pi Pi maar heeft wel een ander belangrijke eigenschap en dat is dat de stranden hier veel rustiger zijn en de sfeer van het eiland super relaxed. Het grootste eiland van de vijftig eilanden tellende archipel biedt de langste stranden van allemaal en genoeg vermaak voor elk type reiziger! Het eiland staat bekend als het paradijs voor duikers en snorkelaars, zeker in het zuiden van het eiland: De zee is helder en het water is altijd lekker warm wat het ideaal maakt om de mooie onderwaterwereld te ontdekken.

Koh Yao Yai:

Dit is een heerlijk rustig tropisch eiland en tegelijkertijd het grootste eiland van de Koh Yao archipel. Het eiland is nog niet overspoeld door toeristen en is daardoor nog heerlijk onaangetast. Het is deze rust, de vriendelijke bevolking, de schitterende stranden en de prachtige uitzichten over haar omgeving die Koh Yao Yai een hele fantastische WeTravelEco-bestemming maken.

Koh Yao Noi:

Dit tropische eiland is enigszins vergelijkbaar in grootte, activiteiten en sfeer met Koh Yao Yai. Dit eiland is meer ontwikkeld dan haar buureiland en er zijn meer talloze lokale restaurants, leuke bars en er is een dorpje met een markt. Naast duiken, het eiland ontdekken en relaxen op het strand kunt u hier ook yogalessen of kooklessen volgen.

View More

Reisplan

Dag 1: Aankomst in Krabi - Koh Lanta

Na uw aankomst op Krabi Airport, wordt u opgewacht door onze vriendelijke en lokale Engelssprekende vertegenwoordiger, die uw transfer per privévoertuig en een gedeelde boottransfer naar uw eerste hotel van deze reis zal begeleiden.

Tijdens de check-in zal onze vertegenwoordiger u een lijst met mogelijke activiteiten en excursies overhandigen, die u voor uw verblijf op Krabi (en de rest van de strandvakantie) kan reserveren. Voor deze dag zitten maaltijden niet inbegrepen.

Dag 2 :Koh Lanta

Na het ontbijt heeft u de hele dag ter vrije besteding óf u kan genieten van onze optionele en duurzame excursies zoals bijvoorbeeld:

1. Krabi Mangrove Discovery-tour per Longtail-boot (halve dag): Een lokaal georganiseerde tocht die WeTravelEco heeft helpen ontwikkelen en een ontspannende manier om de lokale en natuurlijke mangrove-omgeving te ontdekken! Een fantastische "Sabai Sabai" eco-tour! Omdat u niet hoeft te peddelen, gaat u gewoon op de langstaartboot zitten en vaart u rustig tussen de mangroven, genietend van de schitterende natuur en het gekwetter van de Makaken in de mangrove.

2. Traditionele Thaise Kookcursus 11.30 uur tot 13.30 uur: U ontmoet de Thaise chefkok in het Activity Centre en gezamenlijk gaat u naar de biologische tuin van het resort voor een introductie en een betere kennis en begrip van de lokale kruiden, specerijen en groenten die u gaat gebruiken tijdens het praktische gedeelte van de Thaise kookles (zoals citroengras, gember, laos, kaffir limoen, Thaise zoete basilicum, kurkuma, koriander, chili etc.).
Daarna gaat u naar het Seven Seas Restaurant met een spectaculair uitzicht op de Kantiang-baai, waar u geïnspireerd door de heerlijke biologische producten, de fantastische vergezichten en de tropische warmte, gaat beginnen met het koken van een aantal bijzondere, lokale Thaise gerechten. Na afloop van de kookcursus, eet u uiteraard tijdens de lunch de door u zelf gemaakte gerechten op.

Dag 3: Koh Lanta

Na het ontbijt heeft u de hele dag ter vrije besteding óf u kan genieten van onze optionele en duurzame excursies zoals bijvoorbeeld:

1. Fabulous Koh Rok Tour inclusief BBQ-lunch (dagtour): U vertrekt om 09.45 uur vanaf de steiger van het resort op een ontspannende bootreis van ongeveer 1 uur en 20 minuten naar Rok. Het tropische eiland Koh Rok Nai heeft een wit fijn zandstrand, kristalhelder water, kleurrijke koralen en een prachtig landschap rondom het eiland. Stop om te zwemmen, snorkelen en vissen te voeren in het ondiepe en lauwwarme water rondom u. Na een BBQ-lunch aan boord, zwemmen en snorkelen op verschillende locaties rond Koh Rok Nok, keert u met de boot terug naar het eiland en is het tijd om te relaxen op het witte zandstrand, het eiland te verkennen of de plaatselijke fauna te spotten. Na een lange en ontspannen dag keert u per boot terug naar het resort.

Dag 4: Koh Lanta - Koh Yao Noi

Na het ontbijt wordt u opgehaald uit uw hotel en over land vervoerd met een (airconditioned) privévoertuig naar Thalane pier voor een gedeelde boottransfer naar Koh Yao Noi.

Bij aankomst met de ferrie op het tropische eiland Koh Yao Noi wordt u per (airconditioned) privévoertuig naar uw hotel vervoerd. Na de check-in heeft u de rest van de dag ter vrije besteding.

Dag 5 - Koh Yao Noi

Na het ontbijt heeft u de hele dag ter vrije besteding óf u kan genieten van onze optionele en duurzame excursies zoals bijvoorbeeld:

1. Cultural Tour: samen met een lokale, Engelssprekende gids verkent u een halve dag alle culturele, natuurlijke en historische hoogtepunten van het eiland.

2. Longtail Tour: tijdens deze 4-5 uur durende tocht met een traditionele Zuid-Thaise longtail boot maakt u een enerverende tocht naar de schitterende noordelijke lagunes van het eiland en bezoekt u de vleermuizen grotten en de beroemde Big Tree.

Dag 6 - Koh Yao Noi

Na het ontbijt heeft u de hele dag ter vrije besteding óf u kan genieten van onze optionele en duurzame excursies zoals bijvoorbeeld:

1. Traditional Cooking Class: een lokale Zuid-Thaise chef neemt u mee op een culinaire reis langs de vele authentieke kruiden en specerijen. Daarna bereidt u gezamenlijk een aantal typisch Thaise specialiteiten met verse en duurzame seizoensproducten. Na afloop kunt u natuurlijk optimaal genieten van de door uzelf bereide culinaire hoogstandjes.

2. Body & Soul: ontspan tijdens een yogales van een Private Senior Teacher (Hatha / Yin)of onderga een Reike & Vibrational Therapy.

Dag 7 - Koh Yao Noi - Koh Yao Yai

Na het ontbijt heeft u een transfer met (airconditioned) privévoertuig en longtailboot naar het derde tropische eiland Koh Yao Yai.

Na de check-in in uw resort heeft u de rest van de dag ter vrije besteding.

Dag 8 - Koh Yao Yai

Na het ontbijt kunt u de rest van de dag doorbrengen met het verkennen van het opmerkelijke tropische landschap van het eiland, of u kunt gewoon achterover leunen en ontspannen. U kan ook genieten van onze optionele en duurzame excursies zoals bijvoorbeeld:

1. Muay Thai Boxing: Muay Thai heeft een lange geschiedenis in Thailand. Het is een oude krijgskunst en misschien wel één van de meest opvallende nationale iconen van het koninkrijk. Het resort heeft vriendelijk, gekwalificeerd en ervaren personeel dat klaar staat om u verschillende technieken en combinaties te leren (dagelijks gratis groepslessen, privé lessen tegen vergoeding).

2. Kajakken en paddleboarden: dit zijn leuke en tegelijkertijd geweldige cardio-oefeningen en must-do strandactiviteiten om de prachtige smaragdgroene wateren en landschappen rondom het resort te ervaren. Er zijn maar weinig activiteiten die deze hoge intensiteit van aërobe oefeningen bieden. Voor resort gasten zijn deze activiteiten gratis.

3. Beach Massage: Op de natuur geïnspireerde strandmassage in een perfecte omgeving van pittoreske bergachtige taferelen.

Dag 9 - Koh Yao Yai

Na het ontbijt heeft u de hele dag ter vrije besteding óf u kan genieten van onze optionele en duurzame excursies zoals bijvoorbeeld:

1. Ayurvana Spa: combineert de essentie van de natuur en puurheid in zijn meesterlijke, kenmerkende massages, bodyscrubs, wraps, gezichtsbehandelingen, bad- en spa-arrangementen voor eeuwige tropische verwennerij.

2. Thai Classic Dance: dateert van meer dan 500 jaar geleden toen het gebied van het huidige Thailand, Cambodja en Laos werd geregeerd door verschillende koninkrijken, waarvan één van de meest opmerkelijke het koninkrijk Siam was. Met weinig traditie van gesproken theater, was dans de belangrijkste dramatische kunstvorm in het land. Klassieke dansers waren begeerde leden van de koninklijke hoven en werden met prestige behandeld. Hun kostuums waren extravagant en ongelooflijk duur. Optredens vertolkten de volksverhalen en religieuze heldendichten uit die tijd, voornamelijk de Thaise versie van de Indiase Ramayana. De danslessen worden een paar keer per week gratis aangeboden voor de resort gasten.

3. Thai Cooking Class: We bieden u de mogelijkheid om de Thaise cultuur te ontdekken via de culinaire praktijken van de traditionele Thaise keuken. De lokale chefkok verzamelt de nodige duurzame ingrediënten om uw kookkunsten te ontwikkelen en de talloze smaakcombinaties die de Thaise keuken biedt. In de Thaise keuken moet er een harmonie zijn van smaken en texturen in individuele gerechten en in de algehele maaltijd.
Overnachting in Santhiya Koh Yao Yai Resort & Spa incl. ontbijt

Dag 10 Koh Yao Yai - Vertrek

Na het ontbijt gaat u aan boord van een gedeelde boot van het resort naar het eiland Phuket en wordt u vervolgens met een privévoertuig met airconditioning naar de luchthaven van Phuket gebracht voor uw retourvlucht.

Note: U kunt deze Island Hopping Tour ook nog (voorafgaand of achteraf) verlengen met een paar dagen verblijf in de hippe, unieke en bruisende hoofdstad van Thailand, Bangkok, alwaar u bijvoorbeeld verblijft in het fantastische eco cityhotel ‘Bangkok Tree House’.

Ook kunnen wij deze rondreis voor u aanpassen en/of verlengen met een langer bezoek aan één van de eilanden. Mail ons voor meer informatie.

Donatie duurzame/lokale projecten

Om bij te dragen aan een beter milieu en een duurzame leefomgeving, doneren wij per reiziger een bedrag aan (wereldwijde) lokale projecten, die een belangrijke bijdrage leveren aan een het verwezenlijken van een schonere, leefbaardere en duurzame wereld, voor nu maar vooral ook voor de toekomst.

Door deze donatie willen wij samen met u bijdragen aan de mogelijkheid om reizen en vakanties voor de huidige en vele volgende generaties mogelijk te houden. Van het donatie bedrag betaalt u de ene helft en WeTravelEco de andere helft. Uw bijdrage is reeds bij de prijs inbegrepen.

Voor deze reis doet u gezamenlijk met WeTravelEco (50/50) een donatie van €25 waarbij u bij uw boeking zelf kiest aan welk project u wilt doneren. Voor deze reis kunt u kiezen tussen 3 lokale projecten om te steunen:

1. WFFT Sanctuary Natuurproject: WFFT is een door een Nederlander opgezet project die zich bezig houdt met het redden van mishandelde/verwaarloosde dieren, opvangen van zieke dieren, terugzetten van dieren in het wild (waar mogelijk), het bijscholen van mens en kind om wreedheden tegen dieren tegen te gaan, campagnes tegen illegale handel van dieren, enzovoort.

2. Lokaal weeshuis "Baan Kingkaew Wiboolsanti": Meer dan 50 jaar geleden, hielp een groep goedhartige Thaise en expat-vrouwelijke vrijwilligers, die in Chiang Mai woonden, bij het ondersteunen van weeskinderen die naar het toenmalige Suan Dok-ziekenhuis waren gegaan - nu het Maharaj Nakorn Chiang Mai-ziekenhuis. De vrijwilligers hielpen bij het opzetten en veiligstellen van financiering voor Baan Kingkaew Wiboolsanti, een veilige haven waar arme weeskinderen genegenheid en zorg zouden vinden. Sinds het begin heeft ‘Baan Kingkaew’ de levensomstandigheden en de kwaliteit van de zorg die het kan bieden voortdurend verbeterd en ontwikkeld.

3. Support van de lokale Boeddhistische tempel: De boeddhistische cultuur is erg belangrijk voor de Thaise gemeenschap, echter is niet altijd het geld beschikbaar voor het onderhouden van de tempels. Met dit project support u de lokale tempel, één van de belangrijksten spirituele plekken van de regio.

WAAR JE BLIJFT

Pimalai Resort - Koh Lanta

Bij Pimalai zullen het schitterende 900 meter lange strand en 100 hectare paradijs uw liefde voor de natuur nieuw leven inblazen, temidden van weelderige tropische bossen en de eindeloze Andaman-wateren. Ontdek het best bewaarde geheim van Koh Lanta, genesteld in de eenzaamheid en sereniteit van de omliggende bergen.

Pimalai is gecentreerd rond het idee dat vrede met de natuur leidt tot rust op het landgoed. Als zodanig werd elk detail, van de locatie tot de bouw van de resortfaciliteiten, gepland en uitgevoerd met als doel complementair te zijn, niet te concurreren met de oorspronkelijke omgeving.

Omgeven door weelderig groen en de eindeloze oceaan, kunt u genieten van Koh Lanta's serene landschap vanaf uw eigen balkon. Gasten kunnen genieten van een ruime slaapkamer met kingsizebed, sofa, bureau, airco en televisie, een grote badkamer met ligbad en aparte inloopdouche en uitzicht op de prachtige tuinen.

Het hotel heeft een beachbar/restaurant, The Banyany Tree Poolside Café, Spice & Rice Restaurant en het wonderschone Seven Seas Restaurant.

Als winnaar van de World Luxury Spa Award en opgenomen in de Conde Nast Johansens Luxury Spa Collection, biedt Pimalai Spa een combinatie van traditionele en moderne technieken die uw lichaam, geest en ziel zullen verjongen.

Als onderdeel van zijn blijvende inzet voor verantwoorde bedrijfsvoering, heeft Pimalai zichzelf een reeks ambitieuze vijfjarige milieudoelstellingen gesteld. Deze omvatten o.a. een vermindering van het elektriciteitsverbruik met 15 procent, het dagelijkse waterverbruik met 10 procent, de CO2-voetafdruk met 10 procent en afval met 5 procent. Om deze doelen te bereiken, heeft Pimalai een reeks praktische maatregelen ter plaatse ingevoerd, waaronder het overschakelen op energiezuinige LED-verlichting, het installeren van efficiënte boilers en nieuwe watermeters en het reorganiseren van het transportschema van het resort en het installeren van een biogasinstallatie.

 • Hernieuwbare energie
 • Energiebesparende lampen
 • Programma voor hergebruik van handdoeken
 • Recycleren van afval
 • Biologische en lokale gerechten
 • Ecologische schoonmaakproducten
 • Plastic controle
 • Eco-badproducten
 • Recyclebare meubels & stoffen
 • Waterbesparingsprogramma
The Jaiyen Resort - Koh Yao Noi (optie 1)

Jaiyen is een creatief en duurzaam thuis weg van huis, gebouwd om uw geest op te frissen, uw lichaam op te laden en uw geest te vernieuwen.

Het leven kan overweldigend zijn en de toegang tot onze creatieve menselijke natuur, persoonlijke of relationele groei en professionele ontwikkeling belemmeren. Ze streven ernaar om mensen een harmonieuze omgeving te bieden om hun innerlijke stilte te vinden en hun creatieve krachten te ontsteken.

'Jai yen' - Thais voor 'kalm hart' - is een hart dat wordt gekenmerkt door kalmte en geduld. Met dit ethos hopen ze uw holistische gevoel van voldoening te herstellen door een voedzame, plantaardige keuken te bieden, gezonde activiteiten die creatieve vrijheid stimuleren en middelen die meer zelfbewustzijn, mededogen en doelgerichte productiviteit in een natuurlijke omgeving mogelijk maken. Ze kunnen ook maaltijdplannen op maat maken die bij uw doelen passen.

Kom verfrist en vernieuwd tevoorschijn uit één van de Seaview Cocoons. Met vrij uitzicht op de oceaan om de meest verbazingwekkende zonsondergangen te ervaren, bieden de unieke bamboe-cocons het ultieme creatieve uitje met flipflop luxe. De kenmerkende kamers bieden rustige privacy met open ruimte-planning om u de vrijheid te geven om te ontspannen en creatief te zijn.

Schilder? Beeldhouwer? Musicus? Illustrator? Songwriter? 3D-artiest? Wat uw creatieve uitlaatklep ook is, ze hebben gespecialiseerde tools en werkplekken waarmee u uw ideeën kunt realiseren - in het comfort van uw eigen kamer of in samenwerking met andere reizigers.

Eilandhoppen, kajakken, peddelsurfen, snorkelen, klifduiken in open water, natuurwandelingen, lokale kunst en handwerk... Er is geen tekort aan recreatieve activiteiten waar u van kunt genieten, of op eigen gelegenheid kunt verkennen om dichter bij de natuur te komen en de lokale Thaise cultuur te leren kennen.

 • Hernieuwbare energie
 • Energiebesparende lampen
 • Programma voor hergebruik van handdoeken
 • Recycleren van afval
 • Biologische en lokale gerechten
 • Ecologische schoonmaakproducten
 • Plastic controle
 • Eco-badproducten
 • Recyclebare meubels & stoffen
 • Waterbesparingsprogramma
The Paradise Koh Yao Resort - Koh Yao Noi (optie 2)

Paradise KohYao ligt in een afgelegen baai op het idyllische eiland Koh Yao Noi, op slechts een schilderachtige boottocht afstand van Phuket of Krabi, via de spectaculaire, wereldberoemde baai van Phang Nga. Genesteld in een nationaal natuurreservaat, omringt tropisch regenwoud het resort op zijn eigen privéstrand en gemarkeerd door een deel van torenhoge kalkstenen kliffen.

Paradise KohYao is een duurzaam boetiekresort en spa die een ware ontsnapping biedt voor mensen die op zoek zijn naar privacy en afzondering zonder in te leveren op comfort of gemak.

Alle kamers, studio’s en (pool-)villa’s zijn sfeervol en duurzaam gebouwd en ingericht met comfortabel Kingsizebed, klamboe, een loungeplek, een terras met zitje en en-suite badkamers voorzien van lokale en milieuvriendelijke badproducten.

Kies uit een breed scala aan activiteiten en excursies tijdens uw verblijf in het Paradise Koh Yao Resort. Verken Phang Nga met privébootexcursies, ontdek Koh Yao zelf en ervaar één van de laatste eilandbestemmingen die relatief onaangeroerd zijn gebleven door ontwikkelingen in het massatoerisme, of breng wat quality time door in het resort met lessen Thais koken of Batik-schilderen. Of ga op een lokale jungletrekking naar de grootvaderboom, huur een kajak om de baai te verkennen, of boek een les om authentieke Thaise gerechten te leren koken.

 • Hernieuwbare energie
 • Energiebesparende lampen
 • Programma voor hergebruik van handdoeken
 • Recycleren van afval
 • Biologische en lokale gerechten
 • Ecologische schoonmaakproducten
 • Plastic controle
 • Eco-badproducten
 • Recyclebare meubels & stoffen
 • Waterbesparingsprogramma
Santhiya Resort & Spa - Koh Yao Yai

Gelegen aan een wonderschone en rustige baai op het eiland Koh Yao Kai, is het Santhiya Resort één van de mooiste plekken om een onvergetelijke strandvakantie door te brengen.

Het resort heeft een eigen lange pier waar u in de middag en avond kan loungen en optimaal kan genieten van heerlijke lokale en internationale specialiteiten. Op het privéstrand kunt u ongestoord zwemmen, zonnebaden en allerlei watersporten uitoefenen.

Het duurzame hotel heeft twee restaurants, een leuke beach bar en een fantastische Spa. De hotelkamers zijn gebouwd in traditionele stijl, vervaardigd van lokale houtsoorten en voorzien van een comfortabel bed, een zitje, een bureau, een televisie, airco, plafondfan en een ruim balkon met uitzicht op de Andaman Zee, voorzien van een eigen jacuzzi.

 • Hernieuwbare energie
 • Energiebesparende lampen
 • Programma voor hergebruik van handdoeken
 • Recycleren van afval
 • Biologische en lokale gerechten
 • Ecologische schoonmaakproducten
 • Plastic controle
 • Eco-badproducten
 • Recyclebare meubels & stoffen
 • Waterbesparingsprogramma
Tree House Eco Hotel - Samut Prakarn, Greater Bangkok

Ontsnap aan de stad en voel de natuur in dit schitterende resort omringd door palmbomen in het super trendy Treehouse Eco Hotel. Slechts een uurtje varen met de boot vanuit Bangna, Bangkok.

Dit eco resort is klein, sfeervol, modern en volledig duurzaam gebouwd. De simpele en stijlvolle kamers hebben een comfortabel bed, een televisie, een kleine sofa en een ruime badkamer met douche en toilet. Op het dak van uw kamer heeft u een eigen lounge terras waar u onbeperkt kunt genieten van de schitterende en rustige omgeving.

De bar en het restaurant liggen boven elkaar en serveren verse tropische cocktails en heerlijke lokale Thaise specialiteiten en gerechten.

 • Hernieuwbare energie
 • Energiebesparende lampen
 • Programma voor hergebruik van handdoeken
 • Recycleren van afval
 • Biologische en lokale gerechten
 • Ecologische schoonmaakproducten
 • Plastic controle
 • Eco-badproducten
 • Recyclebare meubels & stoffen
 • Waterbesparingsprogramma

Inbegrepen/Uitgesloten

 • VZR Garantiefonds
 • €2,50 per persoon carbon-emissie donatie aan Ocean Cleanup Project
 • €20 per persoon donatie aan door u zelf geselecteerd lokaal, duurzaam project
 • €2,50 per persoon bijdrage aan het Calamiteitenfonds
 • Recycled en navulbare waterfles per persoon
 • Privé vervoer + ferries
 • 9 overnachtingen zoals vermeld inclusief ontbijt
 • Professionele en gediplomeerde Engelssprekende gids (extra kosten zijn van toepassing op anderstalige gids)
 • Alle transfers zoals aangegeven in het programma
 • Alle toegangsprijzen, donaties en parkeergelden volgens reisplan
 • 7% lokale overheidsbelasting.
 • Reis- en annuleringsverzekering
 • Alle internationale en binnenlandse vluchten (binnenlandse vluchten kunnen wij wel voor u boeken)
 • Andere maaltijden dan genoemd
 • Alle optionele excursies
 • Fooien en persoonlijke uitgaven
 • Visum
 • Eventueel benodigde vaccinaties

Locatie van de tour

FAQ

Zijn de optionele excursies inclusief in deze rondreis?
Nee, alle excursies in deze rondreis hebben wij als optioneel aangegeven. Dit betekend dat u ze nu al kan boeken maar ook pas op locatie zelf. Dan hoeft u daar nu nog niet over na te denken en kunt u ter plekke kijken waar u zin in heeft die dag!
Is deze reis gedekt door een garantiefonds?
Ja! Dit aanbod valt onder de garantie van STO Garant. U kunt de voorwaarden van deze garantieregeling vinden op de website: https://sto-garant.nl/downloads
Zijn internationale vluchten inclusief in deze reis?
Nee. Wij bieden momenteel geen internationale vluchten aan naar de bestemming. Eventuele binnenlandse vluchten tijdens uw rondreis kunnen wij wel voor u boeken, indien gewenst . Voor internationale vluchten kunnen wij u daarbij adviseren, u kunt ons gerust een email sturen naar: [email protected]
Is een reis- en/of annuleringsverzekering bij deze reis inbegrepen?
Nee. Indien u nog geen verzekering heeft, kunt u zelf een reis- en annuleringsverzekering afsluiten of via onze website: zie link op de homepage onder "Reisverzekeringen".
Is deze reis gedekt door het calamiteitenfonds?
Ja, €2,50 per persoon is inclusief bij deze reis voor het calamiteitenfonds.
Kunt u deze reis aanpassen en/of verlengen?
Elke reis kunt u op aanvraag aan laten passen en/of verlengen met bijvoorbeeld een strandverlenging. Voor meer informatie hierover kunt u ons een mail sturen via [email protected]
Zijn er nog bepaalde Corona voorwaarden en/of restricties op deze vakantiebestemming?
Voorafgaand aan de reis zullen wij u per email eventuele voorwaarden ivm Corona toesturen. U kunt meer algemene informatie hierover ook vinden op de linke op de homepage onder “Corona Informatie”. Ook kunt u op de homepage informatie vinden over (andere) vaccinaties, die u eventueel nodig hebt voor een reis naar deze vakantiebestemming.
Is deze reis met een groep of een privé rondreis?
WeTravelEco biedt uitsluitend privé rondreizen aan! Wij bieden alle reizen aan als individuele rondreis waarbij u een eigen chauffeur (of eigen transport) en privé gidsen tot uw beschikking heeft, die ervoor zorgen dat u zoveel mogelijk te zien gaat krijgen en u tijdens de reis geen rekening hoeft te houden met andere reizigers.

Indien er bepaalde onderdelen van een reis wel in groepsverband worden uitgevoerd, vermelden wij dit in de reisomschrijving.

Beoordelingen

0/5
Not Rated
Based on 0 review
Excellent
0
Very Good
0
Average
0
Poor
0
Terrible
0
Showing 1 - 0 of 0 in total

Write a review

Created with Sketch.
p.p. vanaf €1.099,00

Reisinfo aanvragen

Wilt u deze reis boeken of heeft u een vraag? Laat het weten via dit formulier of bel 06-55394400.

Misschien Vind Je Dit Ook Leuk