from €1.099,00
Boeking Aanvragen

Spanje: Bienvenido en Bilbao

Reisduur

8 dagen / 7 nachten

Type Vakantie

Ecotourism, Individuele rondreis

Garantiefonds Dekking

Unlimited

Eco Rating

5/5

CO2 Emissie

Zie reisinfo

Overzicht

Baskenland:

Spaans Baskenland is een autonome regio en ligt aan de Atlantische Oceaan in het noorden van Spanje, ten westen van de Pyreneeën en de grens met Frankrijk. De hoofdstad van de autonome regio is Vitoria-Gasteiz maar de grootste stad is Bilbao. In Frankrijk ligt ook nog een Frans gedeelte van Baskenland.

De autonome regio Baskenland is officieel tweetalig: zowel het Spaans als het Baskisch zijn officiële talen. De Baskische taal is een taalkundig raadsel en vertoont geen enkele overeenkomst met welke andere taal dan ook.

Rioja:

La Rioja is één van de zeventien autonome regio’s en provincie van Spanje. De regio ligt in het noorden van het land en grenst aan Baskenland. De Ebro en de Río Oja – waaraan de streek haar naam dankt – stromen door deze regio. La Rioja is een belangrijke wijnstreek waar de beroemde riojawijn vandaan komt.

Duurzaamheid:

EDS 2030 identificeert acht Country Challenges, geconfigureerd als de belangrijkste uitdagingen die het hoofd moeten worden geboden, waarvan de aanpak zal worden verwoord in acht Sustainable Development Accelerator Policies, gedefinieerd vanuit een multidimensionaal en multi-level perspectief om een ​​duurzame impact van het medium en langetermijn.

Dit beleid is ontworpen om een ​​alomvattende aanpak mogelijk te maken van kwesties als armoede en ongelijkheid – met bijzondere aandacht voor de gevolgen van onder meer vrouwen, kinderen en LGBTIQ-mensen – het gebrek aan garantie en effectieve toegang tot sociale rechten of het einde van de baan onzekerheid door het creëren van hoogwaardige werkgelegenheid. Het voert doortastende actie op het gebied van milieu en klimaat, in overeenstemming met internationale verbintenissen zoals de Overeenkomst van Parijs, het bevorderen van de transformatie van het economische systeem, het versterken van openbare diensten en het versterken van het recht om niemand achter te laten.

 

Het hernieuwt ook de inzet van Spanje om te bouwen aan een eerlijkere, democratischere en duurzamere globalisering, door de inzet voor een multilateralisme versterkt met de Verenigde Naties in het hart van deze inspanningen.

View More

Reisplan

Dag 1: Bilbao

Afhankelijk van het tijdstip van uw aankomst in Bilbao, wordt u in de middag in uw hotel opgehaald door een lokale, Engelssprekende gids die u eerst meeneemt naar het meest panoramische uitkijkpunt van Bilbao: u bezoekt de stedelijke ontwikkeling en moderne architectuur van Bilbao vanuit een geweldig standpunt, omringd door een aangenaam groene omgeving. Terwijl u geniet van het prachtige uitzicht over Bilbao wordt u getrakteerd op een plaatselijk welkomstdrankje en coctel.

Hierna gaat u op een ontspannen wandeltour door Nieuw Bilbao en bezoekt u uiteraard ook het Modern Art Guggenheim Museum: ontworpen door de Canadees Amerikaanse architect Frank Gehry vertegenwoordigd het Guggenheim Museum een prachtig voorbeeld van de meest baanbrekende architectuur van de 20e eeuw. Met een totaaloppervlakte van 24.000 m2, waarvan 9.000 m2 zijn gewijd aan tentoonstellingsruimte, is het museum een architectonisch oriëntatiepunt van gedurfde configuratie en innovatief design.

In de avond hebben wij voor u een heerlijk en typisch Baskisch diner geregeld bij een sfeervol lokaal restaurant in de gezellige binnenstad van Bilbao.

Dag 2: Bilbao

Na het ontbijt hebben wij voor u een bijzondere en begeleide Old Quarter Bilbao Tour georganiseerd: sinds de bouw van het Guggenheim Museum in 1997 is Bilbao voor altijd getransformeerd en een unieke stad. Naast de vele moderne architectuur komt het unieke karakter van de stad voort uit een combinatie van avant-garde met het traditionele gevoel van de oude stad, vol charmante straten en authentiek bars die de typische en beroemde pintxos (Baskische tapas) aanbieden.

In de middag adviseren wij u om (op eigen gelegenheid of als begeleide tour samen met een lokale, Engelssprekende gids) de beroemde Foodmarkt van Bilbao te bezoeken. De internationale reputatie van de Baskische keuken is voor een groot deel te danken aan de capaciteit van de lokale bewoners om de oeroude grootmoeders recepten te evolueren en ontwikkelen naar een topklasse nouvelle cuisine.

Het is heerlijk om rond te struinen over de overdekte markt en de talloze lokale (biologische en organische) producten en specialiteiten te ontdekken én te proeven. De rest van de dag en avond heeft u ter vrije besteding om volop van de stad te genieten.

Dag 3: Armintza, Plentzia en Getxo

In de ochtend heeft u een transfer naar Armintza waar u een prachtige wandeltocht van 4 uur gaat maken langs de kust van Biskaia (van Armitza tot Plentzia): u wandelt een spectaculaire route , die vanaf de top van Mount Ermua een continue en adembenemend uitzicht biedt over de baai van Gorliz.

Tijdens de wandeltocht bezoekt u ook de vuurtoren van Gorliz, waarbij we u adviseren om af te dalen naar een lijn van bunkers en ondergrondse, oude defensiegalerijen. De wandelroute is comfortabel en is gemakkelijk te lopen.

Na de wandelroute hebben wij voor u een Lunch geregeld in een lokaal restaurant in Plentzia.
Na de lunch maakt u een stop bij de Bizkaia-brug bij Getxo. De 111-jaar oude structuur van oorsprong transportbrug is gebouwd in de stijl van de Eiffeltoren en een uniek meesterwerk van 19e-eeuwse enginering. Inmiddels is het de oudste transportbrug van de wereld een staat het op de lijst van Unesco Werelderfgoed. U bezoekt ook nog de oude haven van Algorta, waar talrijke oude en statige herenhuizen staan, die ooit gebouwd werden door voormalige rijke (Spaanse) families.

Bij terugkomst in Bilbao heeft u de avond ter vrije besteding.

Dag 4: Guernica - Bermeo - San Juan de Gaztelugatxe

Vandaag gaat u op een begeleide tour naar de verborgen schatten van de Noordkust: geniet van een reis naar een prachtig kustgebied vol verrassingen, contrasten en highlights.

De bijzondere en populaire architectuur van de Noordkust wordt weerspiegeld in de bijzondere architectuur in de visserhuizen van Bormeo: een perfecte locatie voor een fotostop en lunch. En in San Juan de Gastelugatxe kunt u de schoonheid ervaren van dit unieke en spectaculaire landschap in het biosfeer Urdaibai Natuurreservaat.

In de middag gaat u naar Txakoli voor een Baskische wijnproeverij. U bezoekt een relatief nieuwe wijnstreek, die begon met hand- en huisgemaakte wijn van Baskische boerderijen en uiteindelijk is uitgegroeid tot een wijnstreek van topkwaliteit, die essentieel is geworden voor de lokale Baskische gastronomie. U ontdekt de typische (biologische) familie wijngaarden in de unieke landschappen en proeft uiteraard ook de verschillende, lokaal geproduceerde, wijnen.

Bij terugkomst in Bilbao heeft u de avond ter vrije besteding.

Dag 5: Rioja

Vandaag gaat u genieten van een begeleide e-biketour door de prachtige wijngaarden van San Asensio. Een leuke, comfortabele en duurzame manier om meer te leren en over de wijnbouw en het landschap van La Rioja. De tour duurt ongeveer 2 uur en is inclusief het bezoek aan een biologische/organische wijngaard en het proeven van 3 verschillende Baskische wijnen.

U doet dit bij een klein familiebedrijf, met een geschiedenis van meer dan 40 jaar in Rioja Alavesa, die zich heeft gespecialiseerd in het creëren van biologische Mozo-wijnen. Met 9 hectare wijngaarden, verspreid over 18 kleine percelen in Lancego, is dit project gebaseerd op traditionele, duurzame en biologische wijngaarden om een zo authentiek en natuurlijk mogelijke wijn te fabriceren.

Na afloop van deze activiteit hebben wij voor u een picknick georganiseerd in de wijngaard van Bodegas Lecea. De bodega werd geboren uit de passie van een familie van wijnbouwers, die al meer dan vier generaties gewijd is aan de teelt van de wijnstok en de productie van haar eigen wijnen. Ontdek hun passie en geniet optimaal van een uitgebreide picknick met Baskische wijnen en lokale specialiteiten zoals tortilla (Spaans omelet), chorizo, kazen, ham en vers gebakken brood.

Op de terugweg naar Bilbao brengt u in de middag ook nog een bezoek aan een Idiazabal kaasboerderij in Laguardia. Onderweg geniet u van het schitterende Baskische platteland, vol bossen, weilanden en glooiende wijngaarden. Maak kennis met de lokale eigenaar van de kaasboerderij en bekijk stap voor stap het hele proces bij de creatie van de Idiazabal kaas: van het voeren en melken van de schapen tot de traditionele productie van de heerlijk en aromatische Schapenkaas, die u uiteraard ook kan proeven.

Bij terugkomst in Bilbao heeft u de avond ter vrije besteding.

Dag 6: Donostia - San Sebastian kuststreek

In de ochtend hebben wij voor u een (begeleide) Donostia - San Sebastian tour georganiseerd. De provincie Gipuzkoa, waarvan Donostia-San Sebastian de hoofdstad is, vermengt de zee en de bergen en biedt een prachtig en woest landschap, interessante monumenten en een fantastische Baskische gourmet keuken. Tijdens deze tocht ontdekt u de charmante belle époque sfeer van de stad Donostia (op ruim 1 uur rijden van Bilbao), dat gebouwd is rond een maanvormige witte zandbaai tussen de glooiende Urgull en Igeldo heuvels. De combinatie van een gezellige stadskern, oude vissershuisjes en meerdere moderne wijken maakt Donostia tot één van de meest aantrekkelijke steden aan de Cantabrische kust.

Tijdens de lunch heeft u de keuze uit twee activiteiten.
De eerste is de Cider House Experience: bezoek San Sebastian en haar omgeving aan de Ciderrivier (ook wel Urumea genoemd). Tijdens dit bezoek kunt u een authentiek aanbod van beweging, gastronomie en Baskische cultuur combineren. U luncht in een traditioneel Baskisch Ciderhouse, waar u geniet van het zogenaamde ‘txotx’ ritueel door het proeven van cider in combinatie met verschillende traditionele Ciderhouse gerechten en specialiteiten. Na de lunch kunt u ook nog een (optionele) kanotocht over de Ciderrivier maken.

De tweede optie is om een bezoek te brengen aan Pasaia: één van de meest charmante dorpen van Spanje, dat in de 16e en 17e eeuw de belangrijkste haven van Europa was en waar vandaan grote walvis-expedities werden gedaan naar Newfoundland vertrokken. Hier hebben wij een lunch gereserveerd in één van de lokale en gezellige restaurants langs de kust. Vlakbij de kronkelige straatjes en de oude haven van Pasaia, is Ulia Mountain een oprechte oase van rust waar u optimaal kunt genieten van het prachtige uitzicht op de Atlantische Oceaan. De mooie wandeling vanuit Gros naar Pasaia duurt ruim twee uur.

Bij aankomst in Pasaia bezoekt u de Albaola Sea Factory waar u onder andere het Transoceanische galjoenschip San Juan kunt bezichtigen: gebouwd in 1563 in Pasaia en gezonken in 1665 in Red Bay op het Labrador Schiereiland. Vierhonderd jaar later, in 1978, is het wrak bij Canada teruggevonden.

Inmiddels is het nu het meest bekend en best bewaarde koopvaardijschip van de 16e eeuw is het symbool geworden van het onderwater Unesco Cultureel Erfgoed. Bij het museum bevindt zich ook een werkplaats waar ze wrakken van oorspronkelijke koopvaardijschepen restaureren.

De Nao San Juan werd herbouwd in Pasaia in de Donostia/San Sebastián Culturele Hoofdstad van Europa 2016 en werd gesteund door de Canadese regering. Net zoals het in de 16e eeuw Europa met Noord-Amerika verbond, zal de Nao San Juan deze twee landen in staat stellen samen de toekomst in te zeilen vanuit hun gezamenlijke verleden.
In de loop van de middag maakt u op de terugweg naar Bilbao een tussenstop in Getaria en de bijzondere Zumaia omgeving. De mooie kuststrip waar u langs rijdt naar San Sebastian, tussen de dorpen Zumaia en Deba, beschikken over ongeveer 8 kilometer aan ruige, bijzondere klippen. U kunt onderweg de indrukwekkende natuur, waarbij de bergen abrupt naar de zee afdalen, volop bewonderen. Dit spectaculaire fenomeen helpt veel geologen over de hele wereld om antwoorden te vinden over het gedrag van natuur en onze planeet.

Dag 7: Bilbao

Vandaag heeft u ter vrije besteding om te genieten van de stad, de kust of te ontspannen in de prachtige binnenstad van Bilbao. Wij kunnen, indien gewenst, voor u ook één of meerdere activiteiten of excursies regelen zoals bijvoorbeeld een wandeltocht, meerdere water-activiteiten en zelfs een bezoek aan Biarritz.

Dag 8: Bilbao - Nederland

Na het ontbijt en als u uitgecheckt hebt bij uw hotel, eindigt uw WeTravelEco-reis door Baskenland.

Note: U kunt indien gewenst deze reis nog aanpassen of verlengen met bijvoorbeeld een aantal extra dagen in San Sebastian of Biarritz of een aanvullende rondreis door andere delen van Noord-Spanje zoals Galicië en Asturië. Ook kunnen wij deze rondreis voor uw verlengen met een reis door (Noord-)Portugal. Voor meer info: [email protected]

Donatie lokale, duurzame projecten

Duurzame projecten:
Om bij te dragen aan een beter milieu en een duurzame leefomgeving, doneren wij per reiziger een bedrag aan (wereldwijde) lokale projecten, die een belangrijke bijdrage leveren aan een het verwezenlijken van een schonere, leefbaardere en duurzame wereld, voor nu maar vooral ook voor de toekomst.

Door deze donatie willen wij samen met u bijdragen aan de mogelijkheid om reizen en vakanties voor de huidige en vele volgende generaties mogelijk te houden. Van het donatie bedrag betaalt u de ene helft en WeTravelEco de andere helft. Uw bijdrage is reeds bij de prijs inbegrepen.

Voor deze reis doet u gezamenlijk met WeTravelEco (50/50) een donatie van €20 waarbij u bij uw boeking zelf kiest aan welk project u wilt doneren. Voor deze reis kunt u kiezen tussen 2 lokale projecten om te steunen (en die u ook daadwerkelijk tijdens uw rondreis kunt bezoeken en ondersteunen):

* Albaola Maritieme Werkplaats: Met de bouw van historische boten als hoofdactiviteit, is Albaola The Sea Factory of the Basques in Pasaia San Pedro (Pasaia, Gipuzkoa) een innovatieve omgeving waar nautisch vakmanschap en technologie worden teruggewonnen en tentoongesteld. The Factory is open voor het publiek en kenmerkt zich door haar dynamiek, de diversiteit van haar activiteiten en haar internationale uitstraling.

Scheepsbouw, de internationale botenbouwschool, de scheepsmodelleringswerkplaats, de club van jonge zeelieden, het "Theater of the Sea"-programma voor podiumkunsten en de Auzolan-vrijwilligersgroep vormen dit creatieve universum dat tot doel heeft het maritieme verleden van Baskenland bekend te maken aan het grote publiek.

* Urdabai Birdcenter: Het centrum ligt in een prachtig Unesco natuurpark en is opengesteld voor deelname van het grote publiek en iedereen die geïnteresseerd is, kan er vrijwillig werken volgens zijn/haar capaciteiten, interesses en kennisniveau.

Mensen kunnen op twee verschillende manieren samenwerken. De eerste optie is om rechtstreeks deel te nemen aan de projecten van het Centrum via de volgende netwerken:
-Birdwatcher Network, Mensen die al kennis hebben van vogels en die tijdens hun reizen iets interessants zien, kunnen hun aantekeningen publiceren in het Urdaibai Ornithological Yearbook.
- Vrijwilligersnetwerk. Dit netwerk staat open voor iedereen die wil samenwerken met onze projecten. We voeren veel soorten programma's uit en eerdere ervaring is niet altijd vereist (hoewel het de voorkeur heeft). Mensen met verschillende profielen zullen in staat zijn om activiteiten uit te voeren onder leiding van gekwalificeerd personeel: habitatbeheer, wetenschappelijke en ecologische verspreiding, onderzoek, monitoring van soorten.

Aan de andere kant, als u het werk dat Urdaibai Bird Centre verricht op prijs stelt en u wilt helpen zonder uzelf er rechtstreeks bij te betrekken, kunt u een economische bijdrage leveren aan een van de lopende projecten of aan het Centrum als geheel. Dit kan persoonlijk of namens een bedrijf of entiteit.

WAAR JE BLIJFT

Hotel Ilunion (****) - Bilbao

Een perfect gelegen en duurzaam hotel (Travelife Gold Certificaat) in het centrum van Bilbao , op slechts 10 minuten lopen van het Guggenheim Museum. Het hotel ligt ook zeer dicht bij het San Mamés-stadion, het Museum voor Schone Kunsten en het Doña Casilda de Iturrizar-park: op loopafstand van de meeste bezienswaardigheden en uitgaansgelegenheden van Bilbao.

Het prachtige stadshotel met 3 sterren valt op door zijn eigentijds design: een gedimensioneerd gebouw met hoge plafonds, een combinatie van stedelijke esthetische en duurzame materialen met de nieuwste avant-garde decoratie.

Het hotel heeft 176 moderne kamers, gerenoveerd in rustgevende witte en grijze tinten, ruim en licht, uitgerust met alle comfort voor elke reiziger. De kamers hebben uitzicht op de stad en zijn comfortabel en functioneel.

U kunt in de ochtend genieten van een uitgebreid ontbijt met vooral verse (lokale) producten. Het hotel heeft een eigen restaurant, gespecialiseerd in lokale gerechten. Daarbij geniet u van talloze gevarieerde gerechten en pintxos uit Bilbao en overheerlijke (Spaanse) wijnen, voor een groot deel afkomstig uit de nabij gelegen Rioja-wijnstreek.

Het hotel heeft ook een volledig ingerichte en airconditioned gym.

 • Hernieuwbare energie
 • Energiebesparende lampen
 • Programma voor hergebruik van handdoeken
 • Recycleren van afval
 • Biologische en lokale gerechten
 • Ecologische schoonmaakproducten
 • Plastic controle
 • Eco-badproducten
 • Recyclebare meubels & stoffen
 • Waterbesparingsprogramma
Hotel Catalonia Gran Via (****) - Bilbao

Het ecovriendelijke viersterrenhotel Gran Vía Bilbao in Catalonië, geopend in 2021 , ligt in het hart van Bilbao , tegenover het Doña Casilda-park en zeer dicht bij het Guggenheim-museum en het Euskalduna-conferentiecentrum . Het is gelegen aan de Gran Vía Don Diego López de Haro, een elegante en statige laan met de beste winkels van de stad en een breed scala aan bars en restaurants.

Een ideaal hotel voor zowel stellen als zakenreizen. Het heeft 106 comfortabele kamers, gratis Wi-Fi in het hele hotel, een eigen parkeerplaats , zwembad en terras , stadstuin en wellness- en sparuimte . Het heeft ook vergaderzalen.

Het Catalonia Gran Vía Bilbao is een stijlvol en zeer centraal gelegen hotel in Don Diego López Haroko Kale Nagusia, in Bilbao bekend als de Gran Vía, op een bevoorrechte locatie in het stadscentrum, dicht bij de beste winkels, restaurants en toeristische bezienswaardigheden van Bilbao.
Gran Vía is ook een promenade met gebouwen van grote historische waarde en maakt deel uit van de wijk Ensanche de Abando. Het is een gebied met een grote toeristische aantrekkingskracht voor reizigers, die op zoek zijn naar accommodatie in het centrum van Bilbao. Een promenade met statige gevels van panden uit het midden van de 19e eeuw en het gebied met de meeste winkels van de hele stad. Ook vind u tentoonstellingscentra, culturele zalen, antiquairs en veilinghuizen op de Gran Vía. Het is een gebied dat zeer wordt gewaardeerd om zijn vele restaurants en bars. Pintxo-bars, Baskische tavernes, cocktailbars en nog veel meer om te genieten van de gastronomische cultuur van de stad.

Geniet van uw verblijf in hotel Catalonia Gran Vía Bilbao en profiteer van alle beschikbare diensten. Wellnessruimte met sauna, stoombad, een zwembad met jets, relaxruimte met ligstoelen en twee massagecabines met elektrische tafels, kleedkamer en aangepaste douches. Fitnessruimte met state-of-the-art apparaten, zodat u niet uw vorm verliest, zelfs niet als u op vakantie bent. Buitenzwembad en solarium met ligstoelen op het dak om te genieten tijdens mooie en zonnige dagen. Ook heeft het hotel een eigen gastrobar met barservice, (lokale) wijnen en pintxos met suggesties uit de traditionele keuken. En een eigen parkeerplaats voor de verblijven van klanten die met hun eigen voertuig reizen.

Geniet van het Catalonia Gran Vía Bilbao hotel dicht bij de meest bezochte plaatsen in toeristische verblijven , zoals het beroemde centrum voor hedendaagse kunst, het Guggenheim Museum, gelegen aan de oevers van de Ría de Bilbao of Ría del Nervión die de stad doorkruist in twee helften. Andere bezienswaardigheden in de buurt van het hotel zijn het Euskalduna-paleis, het Bilbao Fine Arts Museum, de Iberdrola Tower en het Itsasmuseum of het Bilbao Maritime Museum. U mag ook niet vergeten om het San Mamés-stadion te bezoeken en aarzel vooral ook niet om naar de oude binnenstad van Bilbao te bezoeken om onder andere te genieten van de Zubizuri-brug en het Arriaga-theater.

 • Hernieuwbare energie
 • Energiebesparende lampen
 • Programma voor hergebruik van handdoeken
 • Recycleren van afval
 • Biologische en lokale gerechten
 • Ecologische schoonmaakproducten
 • Plastic controle
 • Eco-badproducten
 • Recyclebare meubels & stoffen
 • Waterbesparingsprogramma

Inbegrepen/Uitgesloten

 • VZR Garantiefonds
 • €2,50 bijdrage per persoon aan het Calamiteitenfonds
 • €2,50 bijdrage per persoon carbon-emissie donatie aan Ocean Cleanup Project
 • €20 donatie per persoon aan door u geselecteerde lokale, duurzame project
 • Alle accommodaties inclusief ontbijt
 • Alle maaltijden zoals aangegeven in het programma
 • Lokale belastingen
 • Alle activiteiten en excursies inclusief lokale, Engelssprekende gids zoals beschreven in het reisprogramma
 • Recycled en navulbare waterfles
 • Eventuele internationale retourvluchten Amsterdam - Bilbao
 • Persoonlijke reis- en annuleringsverzekering
 • Minibar, telefoon, tips en alle andere toeslagen en services bij accommodatie
 • Extra nachten en/of upgrades
 • Optionele dagtochten en activiteiten, zoals in reisprogramma beschreven
 • Extra maaltijden, drankjes en persoonlijke uitgaven
 • Eventueel benodigde vaccinaties
 • Eventuele creditcard toeslagen

Locatie van de tour

FAQ

Is deze reis gedekt door het Garantiefonds?
Ja! Dit aanbod valt onder de garantie van VZR Garantiefonds. U kunt de voorwaarden van deze garantieregeling vinden op de homepage onder “VZR Garantiefonds”.
Kunt u deze reis aanpassen en/of verlengen?
Elke reis kunt u op aanvraag aan laten passen en/of verlengen met bijvoorbeeld een strandverlenging. Voor meer informatie hierover kunt u ons een mail sturen via [email protected]
Kunt u nog extra activiteiten of excursies ondernemen tijdens deze reis?
Ja. Via onze lokale agent kunt u voorafgaand of tijdens de reis altijd, tegen betaling, extra activiteiten en/of excursies bijboeken.
Zijn internationale vluchten in deze reis inclusief?
Nee. Wij bieden momenteel geen internationale vluchten aan naar de bestemming. Eventuele binnenlandse vluchten tijdens uw rondreis (indien niet inbegrepen) kunnen wij wel voor u boeken, indien gewenst . Voor internationale vluchten kunnen wij u daarbij adviseren, u kunt ons gerust een email sturen naar: [email protected]
Is een reis- en/of annuleringsverzekering bij deze reis inbegrepen?
Nee. Indien u nog geen verzekering heeft, kunt u zelf een reis- en annuleringsverzekering afsluiten of via onze website: zie link op de homepage onder "Reisverzekeringen".
Is deze reis gedekt door het Calamiteitenfonds?
Ja, €2,50 per persoon is reeds inclusief bij deze reis voor het Calamiteitenfonds.
Zijn er nog bepaalde Corona voorwaarden en/of restricties op deze vakantiebestemming?
Voorafgaand aan de reis zullen wij u per email eventuele voorwaarden i.v.m. Corona toesturen. U kunt meer algemene informatie hierover ook vinden op de linke op de homepage onder “Corona Informatie”. Ook kunt u op de homepage informatie vinden over (andere) vaccinaties, die u eventueel nodig hebt voor een reis naar deze vakantiebestemming.
Is deze reis met een groep of een privé rondreis?
WeTravelEco biedt uitsluitend privé rondreizen aan! Wij bieden alle reizen aan als individuele rondreis waarbij u een eigen chauffeur (of eigen transport) en privé gidsen tot uw beschikking heeft, die ervoor zorgen dat u zoveel mogelijk te zien gaat krijgen en u tijdens de reis geen rekening hoeft te houden met andere reizigers.

Indien er bepaalde onderdelen van een reis wel in groepsverband worden uitgevoerd, vermelden wij dit in de reisomschrijving.
Is de huurauto bij deze reis inbegrepen?
Nee. Wij hebben hier bewust voor gekozen omdat het type auto, dat u kan huren, afhankelijk is van de groepssamenstelling (aantal personen) en de persoonlijke wensen en voorkeuren.

Bovendien zal een deel van de reizigers ervoor kiezen om met eigen auto/vervoer naar Baskenland te komen, waardoor een huurauto niet nodig is voor deze reis.

Indien gewenst kunnen wij de autohuur uiteraard wel voor u regelen. Voor meer info: [email protected]

Beoordelingen

0/5
Not Rated
Based on 46 reviews
Excellent
0
Very Good
0
Average
0
Poor
0
Terrible
0
Pure Passion for our Planet

dothanpodiatrist ਮਿਸ਼ਰਤ ਪੋਰਨ

07/06/2024
ਮਿਸ਼ਰਤ ਪੋਰਨ .GeaVxN2Mpwu
Pure Passion for our Planet

townandcampusunh 緊縛ポルノ

06/06/2024
緊縛ポルノ .G8uawmrVzd6
Pure Passion for our Planet

glencovesaltcave ਫੈਟਿਸ਼ ਪੋਰਨੋਗ੍ਰਾਫੀ ਹੈ

06/06/2024
ਫੈਟਿਸ਼ ਪੋਰਨੋਗ੍ਰਾਫੀ ਹੈ .MtBzOYxQhV8
Pure Passion for our Planet

glencovesaltcave ਅਸੀਂ ਅਸ਼ਲੀਲ ਹਾਂ

06/06/2024
ਅਸੀਂ ਅਸ਼ਲੀਲ ਹਾਂ .A7hL0oxKSEl
Pure Passion for our Planet

kidzkaboodle ਕਿੰਜਰ ਪੋਰਨੋਗ੍ਰਾਫੀ

06/06/2024
ਕਿੰਜਰ ਪੋਰਨੋਗ੍ਰਾਫੀ .VW40zyxhLak
Pure Passion for our Planet

kidzkaboodle ਵਿੰਟੇਜ ਪੋਰਨ

06/06/2024
ਵਿੰਟੇਜ ਪੋਰਨ .zcD8hNnPIjk
Pure Passion for our Planet

gobigbrain ポルノのキャスティング

06/06/2024
ポルノのキャスティング .cWvxpcG3hwq
Pure Passion for our Planet

ping: http://kitu.apps-1and1.net/?p=95360

14/05/2024
ping: http://kitu.apps-1and1.net/?p=95360 .HoQJlLTk6AR
Pure Passion for our Planet

ping: https://elduende.gr/?p=35880

14/05/2024
ping: https://elduende.gr/?p=35880 .jGP8Vatx5Nu
Pure Passion for our Planet

tlover tonet

10/05/2024

I was wondering if you ever thought of changing the layout of your blog? Its very well written; I love what youve got to say. But maybe you could a little more in the way of content so people could connect with it better. Youve got an awful lot of text for only having one or two pictures. Maybe you could space it out better? http://www.tlovertonet.com/

Hey would you mind letting me know which hosting company you're utilizing? I've loaded your blog in 3 completely different internet browsers and I must say this blog loads a lot faster then most. Can you recommend a good internet hosting provider at a fair price? Many thanks, I appreciate it!
Pure Passion for our Planet

ping: https://commerces-eaubonne.fr/yatirim-sartsiz-deneme-bonusu-2025/

05/05/2024
ping: https://commerces-eaubonne.fr/yatirim-sartsiz-deneme-bonusu-2025/ .WBpN2zBwVLe
Pure Passion for our Planet

ladesbet バイセクシャルポルノ

05/04/2024
ladesbet 乱交ポルノ ladestinemi.uIndwxdM3gw
Pure Passion for our Planet

ladesbet ਲਾਤੀਨੀ ਪੋਰਨੋਗ੍ਰਾਫੀ

05/04/2024
ladesbet ਮਸ਼ਹੂਰ ਪੋਰਨ ladesinemi.bi2PO68k0tl
Pure Passion for our Planet

ਗੁਦਾ ਪੋਰਨ

03/04/2024
ਅੰਤਰਜਾਤੀ ਪੋਰਨ madisonivysex.rjvfhQOwSgw
Pure Passion for our Planet

छोटे स्तन अश्लील

02/04/2024
गुदा अश्लीलता hkyonet.KDMUMksF4i9
Pure Passion for our Planet

व्यभिचारी पति अश्लील

01/04/2024
पीओवी पोर्न txechdyzxca.MD3vLxEEaqb
Pure Passion for our Planet

अंतरजातीय अश्लीलता के बारे में बतावल गइल बा

30/03/2024
मजेदार सेक्स पोर्न के बा hjkvbasdfzxzz.hsnbUmgbrjX
Pure Passion for our Planet

बुत अश्लील

30/03/2024
आबनूस अश्लील qqyyooppxx.yKmAmMF4MIe
Pure Passion for our Planet

falbobrospizzamadison Cunnilingus porn

29/03/2024
falbobrospizzamadison Funny Porn jkkıjxxx.s1W5FeFvJGY
Pure Passion for our Planet

landuse Gangbang porn

29/03/2024
landuse Funny Porn lancdcuse.7AGgv6vAE3S
Pure Passion for our Planet

jenniferroy フィスティングポルノ

28/03/2024
jenniferroy 漫画ポルノ japanesexxporns.9ddKssZwVfc
Pure Passion for our Planet

ladyandtherose BDSM porn

28/03/2024
ladyandtherose VR porn backlinkseox.1Ddj8tWXqLp
Pure Passion for our Planet

goodhere Cumshot porn

28/03/2024
goodhere Big cock porn vurucutewet.6DbyidDAFBk
Pure Passion for our Planet

fashionflag porn full hd video.com

27/03/2024
fashionflag free full hd porn videos download fashionflag.2ZeSP8AavFN
Pure Passion for our Planet

www.full hd pron.com

13/03/2024
4k porn video download ggjinnysflogg.cuWZdYpZYkM
Pure Passion for our Planet

BİZİ SİK BİZ BUNU HAK EDİYORUZ

23/02/2024
childrens sex tthighereduhryyy.zwZgfj1TkHS
Pure Passion for our Planet

amciik siteleri

22/02/2024
sexx vvsetohimalxxvc.4n4KKZCvwiQN
Pure Passion for our Planet

pornhub bahis siteleri

21/02/2024
sexx eyeconartxx.Z93EOB2UcdNU
Pure Passion for our Planet

pornhub bahis siteleri

21/02/2024
bahis siteleri child porn 250tldenemebonusuxx.nEfSjMXElM90
Pure Passion for our Planet

porno

21/02/2024
childrens sex bingoxx.OkW812eFboxU
Pure Passion for our Planet

fuck google

21/02/2024
am siteleri mobileidn.iXI7fKywOHNC
Pure Passion for our Planet

escort siteleri

21/02/2024
pornhub bahis siteleri pokkerx.UP4mdP3pSM9z
Pure Passion for our Planet

porno izle

05/02/2024
food porn 0qbxjluaxcxjsxzz.JPCDUk8aV0p6
Pure Passion for our Planet

porn siteleri

03/02/2024
sexx juljulfbi.LrLdJwQU2uHZ
Pure Passion for our Planet

bahis siteleri porn sex incest

03/02/2024
eski rahatiniz olmayacak hepxhupx.G8hoo3UNzUyf
Pure Passion for our Planet

bahis porno

02/02/2024
escort hephupx.EZJ0I4HbAEBV
Pure Passion for our Planet

BİZİ SİK BİZ BUNU HAK EDİYORUZ

02/02/2024
porn sex asillartaklitler.d8C6dNKPMrd7
Pure Passion for our Planet

viagra

02/02/2024
bahis siteleri sikis pompadirha.anx4OSXqFK0K
Pure Passion for our Planet

craft porn

20/01/2024
pornhub bahis siteleri ewrjghsdfaa.K6qdACPS4xv7
Pure Passion for our Planet

seks siteleri

20/01/2024
food porn hyuqgzhqt.7Sfjw8lCSRbO
Pure Passion for our Planet

house porn

17/01/2024
bahis siteleri sikis yaralandinmieycan.xU7CePV0VhDV
Pure Passion for our Planet

seks siteleri

16/01/2024
eski rahatiniz olmayacak vurgunyedim.XrTV0FctbK5Y
Pure Passion for our Planet

twirpiest

30/12/2023
twirpiest xyandanxvurulmus.E0V25rXsCyW8
Pure Passion for our Planet

leeriest

29/12/2023
xbunedirloooo.GxhgWGWh15SY
Pure Passion for our Planet

penalization

29/12/2023
xyandanxvurulmus.tjRwDgwOKnwr
Pure Passion for our Planet

amciik siteleri

29/12/2023
yandanxvurulmus.daH4Ro80CnM1
Showing 1 - 46 of 46 in total

Write a review

Created with Sketch.
p.p. vanaf €1.099,00

Reisinfo aanvragen

Wilt u deze reis boeken of heeft u een vraag? Laat het weten via dit formulier of bel 06-55394400.

Misschien Vind Je Dit Ook Leuk