from €2.999,00
Boeking Aanvragen

China: Buiten de gebaande Chinese paden

Reisduur

18 dagen / 17 nachten

Type Vakantie

Ecotourism, Rondreis

Garantiefonds Dekking

Unlimited

Eco Rating

5/5

CO2 Emissie

Zie reisinfo

Overzicht

China:

De Volksrepubliek China, is verdeeld in 23 provincies, vijf autonome regio’s, vier stadsprovincies en twee speciale bestuurlijke regio’s. China kent een divers landschap, met de Tian Shan en de Himalaya als het hoogste gebergte ter wereld in het zuidwesten, de Taklamakan- en de Gobi-woestijnen in het noorden en de subtropische regenwouden in het zuiden aan de grens met Vietnam en Laos. Het grondgebied wordt in het noorden begrensd door Mongolië en Rusland, in het oosten door Noord-Korea, en in het westen door Afghanistan, Kazachstan, Kirgizië, Tadzjikistan en Pakistan. In het zuiden zijn India, Nepal, Bhutan, Myanmar, Laos en Vietnam de buren. Daarnaast heeft China een kustlijn van 6400 km aan het oosten en zuiden die grenst aan de Gele Zee, de Oost-Chinese Zee en de Zuid-Chinese Zee. Met een bevolking van 1.394.015.977 (2020) is het qua inwoners het grootste land (voor India) en met een oppervlakte van 9.596.961 km² is het land vierde qua oppervlakte (na Rusland en Canada en Verenigde Staten).

China is één van de vroegste centra van beschaving en werd vrij vroeg in de wereldgeschiedenis een groot verenigd land met een geavanceerde cultuur op het vlak van kunst en wetenschap. In 221 voor Christus kwam de eerste keizer, Qin Shi Huangdi, aan de macht die het land verenigde na eeuwen van onrust en het Terracottaleger en de Chinese Muur achterliet. In 1911 werd de Republiek China uitgeroepen, in 1949 wonnen de communisten onder leiding van Mao Zedong de Chinese Burgeroorlog en werd het land, vanaf dat moment de Volksrepubliek China genaamd, communistisch.

Duurzaamheid:

In de afgelopen vijf jaar heeft China het welzijn van de mensen centraal gesteld, een nieuwe visie van innovatieve, gecoördineerde, groene, open en gedeelde ontwikkeling gevolgd en uitgebreide maatregelen genomen om de 2030 Agenda volgens zijn nationale implementatieplan dat één van de eerste in de wereld was. Via een interministerieel coördinatiemechanisme bestaande uit 45 ministeries en agentschappen, waarbij de implementatie-inspanningen worden geïntegreerd met het 13e vijfjarenplan van het land en andere media -ontwikkelingsstrategieën op lange termijn. China heeft ook actief deelgenomen aan internationale ontwikkelingssamenwerking om wereldwijde implementatie-inspanningen te bevorderen.

China heeft actief klimaatacties ondernomen en bijgedragen aan de wereldwijde groene ontwikkeling. In navolging van de filosofie dat helder water en weelderige bergen van onschatbare waarde zijn, heeft China de overgang naar groene ontwikkeling versneld. China heeft de drie cruciale veldslagen gewonnen om zijn water helder en bodemvervuilingsvrij te houden en opmerkelijke vooruitgang geboekt in de holistische bescherming en behandeling van zijn bergen, rivieren, bossen, landbouwgrond, meren, grasland en woestijnen. China heeft de Overeenkomst van Parijs stevig geïmplementeerd en heeft actief deelgenomen aan de mondiale klimaatinitiatieven. De koolstofintensiteit in China is cumulatief gedaald met 18,8%. Schone energie is nu goed voor 23,4% van de Chinese energiemix.

In 1978 werd een groot herbebossingsproject uitgerold waarmee China een groter percentage van het landoppervlakte wil bedekken met bossen. Toen het project werd opgestart was maar 9% van het Chinese grondoppervlakte bedekt met bos. Dat aantal is anno 2020, na ruim 40 jaar bebossingsprojecten, uitgegroeid tot 23% van het totale grondoppervlakte. Het grootste bebossingsproject loopt nog vele tientallen jaren door tot 2070. Vooral na de jaren 90, toen China veel meer geld te besteden kreeg, worden hier miljarden dollars voor vrijgemaakt. Daarvoor moest het vooral van vrijwilligers komen. Vooral in de autonome provincie Binnen-Mongolië wordt actief bos aangeplant. De regering doet vaak een beroep op het nationalisme om Chinezen massaal in beweging te krijgen. Ook bij bebossingsprojecten worden nationalistische slogans gebruikt zoals ‘voor het moederland’

View More

Reisplan

Dag 1: Beijing – Gubei

Bij aankomst op het internationale vliegveld van Beijing wordt u hartelijk ontvangen door onze lokale en Engelstalige gids, die u begeleid voor uw rechtstreekse transfer naar het dorpje Gubei, gelegen aan de voet van de wereldberoemde Grote Muur. Hier heeft u de rest van de middag en avond ter vrije besteding om het mooie en authentieke waterstadje te verkennen.

Dag 2: Gubei

U bezoekt in de ochtend de Simatai Great Wall, het meest imposante deel van de 5000 kilometer lange Grote Muur. In de middag maakt u een begeleide wandeltocht door het dorp.

Gubeikou was een belangrijke pas in de Grote Muur. Het diende als checkpoint voor reizigers tussen Beijing en het Noordoosten. De naam betekent ‘Oude Noordelijke Mond’.

Dag 3: Gubei - Jinshanling Grote Muur - Beijing

Met de auto heeft u vandaag een transfer naar de Jinshanling Wall-sectie, het best bewaarde deel van de grote muur met nagenoeg geen toeristen, een ideale plek om heerlijk te wandelen op de Grote Muur, één van de oude zeven wereldwonderen, en te genieten van het adembenemend mooie uitzicht over het woeste landschap.

Na afloop reist u verder naar Beijing, waar u na uw check-in de avond ter vrije besteding heeft.

Dag 4: Beijing

Vandaag gaat u met een lokale en Engelstalige gids op verkenning door de beroemde hoofdstad van China. U loopt eerst over het beroemde Tiananmen-plein en gaat door de Hemelse Poort om de prachtige Verboden Stad te bezoeken (die uiteraard op de lijst van Unesco Werelderfgoed staat), gebouwd in de 15e eeuw en de plek waar 24 keizers het Keizerlijk China regeerden tot 1911.

Beklim ook de Coal Hill om het indrukwekkende uitzicht over de Verboden stad en heel Peking te krijgen. De avond heeft u ter vrije besteding.

Dag 5: Beijing

Bezoek 's ochtends iets buiten de hoofdstad de indrukwekkende Keizerlijke Tuinen en het Zomerpaleis, waar de keizerlijke familie jaarlijks verbleef om aan de zomerse hitte te ontsnappen. U maakt hier ook nog een boottocht op het Kunming-meer, dat bezaaid is met tienduizenden waterlelies.

Na de lunch heeft u een transfer terug naar de stad en bezoekt u de Lamasery Lama-tempel. Daarna heeft u de rest van de dag en avond ter vrije besteding om uw laatste avond in Beijing gezamenlijk te ervaren.

Dag 6: Beijing / Xi'an

Na het ontbijt heeft u een transfer naar het treinstation van de hoofdstad, waar vandaan u met de hogesnelheidstrein een schitterende en originele treintocht naar Xian maakt (G655, 10: 45/16: 23).

Bij aankomst in Xian heeft u een transfer naar uw hotel en de avond ter vrije besteding.

Dag 7: Xi'an

Bezoek aan het beroemde en imposante Terra-Cotta Warriors Museum, één van de historische opgravingen, 6000 levensgrote aardenwerken krijgers, staan er nog steeds. Hierna heeft u een transfer terug naar Xian voor een interessante wandeling door de bruisende ‘moslimstraat’, waar Moslims zich hebben gevestigd vanaf de 7e eeuw: Xi'an heeft, mede dankzij de succesvolle Zijderoute, ook een grote moslimwijk met de van oorsprong 1250 jaar oude Grote Moskee van Xi'an.

Xi'an is de hoofdstad van de provincie Shaanxi en was ooit de hoofdstad van China en met 1 miljoen bewoners de grootste stad ter wereld. Xi'an is het oostelijke eindpunt van de Zijderoute en ligt aan de rivier de Wei He. In vroeger tijden werd het Chang'an genoemd, dat 'lange vrede' betekent.

De stad vormt het hart van het begin van de Chinese beschaving. Het graf van keizer Qin Shi Huangdi met het bijbehorende Terracottaleger (ontdekt in 1974), is vlak bij de stad te bezichtigen. Chang'an (Eeuwigdurende Vrede), zoals ze destijds werd genoemd, stond via de Zijderoute in verbinding met Europa en vele Centraal-Aziatische gebieden. Er woonden destijds duizenden buitenlandse kooplieden in de stad die meer dan duizend jaar lang zou fungeren als hoofdstad voor een tiental keizerlijke dynastieën.

Dag 8: Xi'an

Vandaag gaat u nog een aantal bezienswaardigheden rondom Xian bezoeken. ’s Ochtends gaat u eerst naar de beroemde Pagode van de Kleine Wilde Gans en het Xian Museum. Vervolgens maakt u in de middag een fietstocht naar en op de oude stadsmuur. De avond heeft u ter vrije besteding.

Dag 9: Xi'an - Sanjiang - Zhaoxing Dong

Vroeg in de ochtend heeft u een transfer naar het treinstation, vanwaar u vandaag met de hogesnelheidstrein een mooie maar lange treinrit van Xi'an naar Sanjiang maakt (G2855, 08: 09/18: 26).

Bij aankomst op het station wordt u per auto naar het dorp Zhaoxing Dong vervoerd, waar nog steeds een Dong-minderheid met 1100 families woont, die gezamenlijk worden beschouwd als het grootste Dong-dorp in China: Zhaoxin Qin-Ding Ge. In Zhaoxing heeft u een unieke en bijzondere, authentieke homestay ervaring bij een lokale Dong-familie.

Dag 10: Tang An Dong en Zhaoxing Village

Na het ontbijt wordt u met de auto naar Tang An Dong Village gebracht, dat 7 kilometer ten zuidoosten van Zhaoxing ligt. Tang an Dong is een paradijs voor fotografie- en wandelliefhebbers: omgeven door een schitterend en grillig gebergte is dit al 700 jaar de woonplaats voor een groot aantal Dong families. Vanwege de ongunstige ligging is het een rustig, mooie en authentiek dorpje waar vandaan u een fantastische wandeling van 2,5 uur dwars door de rijstvelden terug maakt naar Zhaoxing.

's Middags heeft u volop de gelegenheid om het idyllische dorp Zhaoxing te verkennen, inclusief indien gewenst, de mogelijkheid voor een bezoek aan een lokale Dong familie. Zhaoxing ligt in de Liping Miao & Dong Prefectuur in het zuidoosten van Guizhou. Het is een prachtig dorp met 4000 inwoners, het grootste en oudste Dong-dorp in Guizhou.

Zhaoxing is ook een districtscentrum en daartoe behoren 29 dorpen met in totaal 10.000 inwoners. Het ligt aan een kleine rivier in een vallei omgeven door indrukwekkende bergen en uitgestrekte, groen rijstvelden.
Zhaoxing ligt 80 km ten zuiden van Rongjiang en Sanjiang in Guangxi.

Zhaoxing heeft vijf trommeltorens en vijf houten bruggen, waarvan de Rentuan Trommeltoren de bekendste (en mooiste) is. Het is een dorp om heerlijk doorheen te slenteren en in contact te komen met de lokale bevolking.

Dag 11: Zhaoxing - Huanggang - Longsheng

Vandaag gaat uw reis per auto verder naar een "onbekend" juweeltje, het dorp Huanggang, waar de Dong-bevolking nog steeds op traditionele levensstijl samenwonen. Het is een geweldige plek om de lokale Dong-cultuur te ervaren en de lokale dong-architectuur te bewonderen, een kenmerkend eigenschap van de Dong dorpen en de belangrijkste herkenningspunten, die de houten huizen domineren. Elke trommeltoren wordt gebouwd door een specifieke familieclan, dus grotere dorpen met meer dan één clan zullen meerdere torens hebben.

Trommeltorens zijn piramidevormige gebouwen met verschillende hoogtes tot 13 verdiepingen, meestal met een vierkante, zeshoekige of achthoekige basis. Ze hebben vergelijkbare kenmerken, maar een diepere blik laat zien dat elke drumtoren inderdaad uniek is: in feite is elke clan er trots op hun drumtoren te versieren met originele schilderijen en decoraties en driedimensionale houten figuren, met scènes uit de Dong-cultuur, levensstijl en overtuigingen.

Na het bezoek aan dit authentieke Dong-dorp rijdt u verder naar Longsheng, waar u in het dorp Ping’an Zhang incheckt in uw hotel.

Dag 12: Ping’an Zhang

De hele ochtend gaat u wandelen door en langs de schitterende rijstterras in de bergen. 's Middags heeft u vrije tijd om zelf te genieten van deze bijzondere en prachtige omgeving.

De spectaculaire Ping'an rijstterrassen bevinden zich in het Longji Terraced Fields Scenic Area in Longsheng County, 100 kilometer ten noordwesten van Guilin en de omgeving bestaat uit drie hoofddorpen: Jinkeng Red Yao Village, Ping'an Zhuang Village en Longji Ancient Zhuang Village.

De hoogte van de Ping'an rijstterrassen varieert van 300 tot 1.100 meter boven de zeespiegel. Dit gebied werd voor het eerst gecultiveerd in de Yuan-dynastie (1271-1368) en eindigde in de vroege Qing-dynastie (1644-1911) met een geschiedenis van meer dan 650 jaar.

Ping'an Zhuang Village biedt plaats aan meer dan 50 gezinnen met ruim 200 mensen. De meesten van hen zijn Zhuang-mensen en sommigen zijn Yao-mensen. De Zhuang-minderheidsnationaliteit is de belangrijkste nationaliteit in de autonome regio Guangxi Zhuang. Een derde van de bevolking in Guangxi bestaat uit de Zhuang-bevolking. De Yao-mensen in het dorp onderscheiden zich van de andere bewoners door hun haar.

Alle Yao-vrouwen in het dorp hebben lang haar(waarvan de langste meer dan twee meter). Er wordt gezegd dat alle Yao-vrouwen in het dorp hun haar maar één keer tijdens hun leven knippen – voor hun 18e jaar - en dat ze daarna volwassen worden. Als u de kans krijgt om de Yao-vrouwen van dichtbij te ontmoeten, kunt u zien dat er drie bosjes haar op hun hoofd zitten. Het eerste bos is het natuurlijke haar dat op hun hoofd groeit, het tweede bosje is het haar dat werd afgeknipt toen ze 18 jaar oud waren, de derde bos haar komt van het haar dat eruit valt als ze hun haar dagelijks kammen.

De belangrijkste schilderachtige plekjes in de terrasvormige velden van Ping'an zijn "Seven Stars around the Moon" en "Nine Dragons and Five Tigers". "Seven Stars around the Moon" bevindt zich op het tweede uitkijkpunt van Ping'an Village. Het is gevormd uit acht kleine stapels die afzonderlijk in het midden van acht rijstvelden staan. De middelste stapel, gevuld met water, ziet eruit als een heldere maan, terwijl de andere worden vergeleken met zeven sterren. De "Nine Dragons and Five Tigers", gelegen bij het eerste uitkijkpunt, betekent dat de negen ruggen eruit zien als negen draken die zich aftakken vanaf de hoofdader. Daarnaast zijn er vijf tijgerachtige stapels die het vredige dorp bewaken. Beide schilderachtige plekjes zijn de beste plekken om de Ping'an Terraced Fields te zien.

Dag 13: Ping’an Zang - Yangshuo

U verlaat vandaag het wonderschone Ping’an Zang om met de auto verder te reizen naar Yangshuo, dat wordt beschouwd als de mooiste plek van China. Onderweg maakt u een tussenstop bij Huangluo Red Yao Village.

Huangluo Red Yao Village maakt deel uit van het Longji Rice Terraces Scenic Area maar verbazingwekkend genoeg is dit niet de belangrijkste bezienswaardigheid. Het is beroemd in heel China, niet om zijn prachtige rijstterrassen, maar om zijn lokale bevolking. Huangluo is de thuisbasis van de Red Yao-bevolking, een tak van de Yao-etnische minderheid die zo wordt genoemd vanwege de levendige rode jassen en shirts die de vrouwen dragen tijdens lokale festivals.

Als u eenmaal in Huangluo bent, kunt u genieten van optredens van de vrouwen die pronken met hun lange, luxueuze haar. Deze uitvoeringen bevatten ook zang en dans, een favoriet tijdverdrijf van de Yao-mensen. Ze zingen lieve volksliederen over de bergen, de terrassen, de geschiedenis van het Yao-volk en vele andere thema's die hen na aan het hart liggen.

De Yao-mensen zijn ongelooflijk vriendelijk en gastvrij, dus wees niet verbaasd als een local u uitnodigt in hun huis voor een drankje of gewoon om hun rustieke manier van leven te bewonderen. Helaas is Huangluo meer toeristisch geworden waardoor u, als u daar de voorkeur aangeeft en toch de Yao-cultuur wilt proeven, wij u aanraden om in overleg met uw lokale chauffeur de dorpen Dazhai en Tiantou in het Jinkeng Terraced Fields Area te bezoeken.

Dag 14: Yangshuo

Yangshuo is een arrondissement in Guilin in de Guangxi provincie en omringd door schitterende Karstgebergtes met de rivier Li kronkelend door het gebied. Yangshuo is een fantastisch gebied voor liefhebbers van natuur, klimmen, wandelen en talloze outdoor activiteiten.

Na een ontspannen ontbijt heeft u later in de ochtend een kookles op het platteland om te leren hoe u lokale en traditionele Chinese gerechten kunt maken, waarna u tijdens de lunch op het platteland uw eigen bereide gerechten met elkaar gaat nuttigen.

In de namiddag gaat u bamboo raften op de pittoreske Yulong rivier en fietsen op het mooie en rustige platteland. De avond heeft u ter vrije besteding.

Dag 15: Yangshuo - Shanghai

Als u na het ontbijt bent uitgecheckt uit uw hotel, wordt u per auto naar het treinstation gebracht voor een lange maar indrukwekkende treinreis van Guilin naar Shanghai (G1502, 11: 52/21: 15). Bij aankomst op het station in Shanghai heeft u een transfer naar uw hotel en de rest van de avond ter vrije besteding.

Dag 16: Shanghai

U brengt vandaag door met een ontspannen wandeling door de nieuwere delen van deze imponerende stad, waarbij u uiteraard ook de beroemde Bund Waterfront en de Shanghai Oriental Pearl Televisietoren bezoekt om een fantastisch uitzicht te hebben over de skyline van deze Chinese metropool.

Daarna heeft u ter vrije besteding om zelf de rest van de dag en avond te genieten van het populaire Xintiandi-gebied.

Dag 17: Shanghai

Na het ontbijt maakt u een mooie wandeling door de stad en bezoekt u onder andere het Shanghai Historisch Museum met zijn talloze indrukwekkende oude kunstschatten.

In de middag bezoekt u de Jade Boeddhatempel en de oude binnenstad met zijn traditionele en koloniale huizen en gebouwen. Aan het einde van de dag gaat u op een Hungpu-riviercruise om te genieten van het onvergetelijke nachtzicht van Shanghai.

Dag18: Shanghai - Amsterdam

Transfer naar het station van Longyang waar vandaan u de maglev-trein naar de luchthaven van Shanghai neemt voor de vlucht naar Nederland.

Note: Indien gewenst kunnen wij uw reis aanpassen of verlengen naar andere steden en plekken in China (of Tibet). Voor meer informatie: [email protected]

Donatie duurzame/lokale projecten

Om bij te dragen aan een beter milieu en een duurzame leefomgeving, doneren wij per reiziger een bedrag aan (wereldwijde) lokale projecten, die een belangrijke bijdrage leveren aan een het verwezenlijken van een schonere, leefbaardere en duurzame wereld, voor nu maar vooral ook voor de toekomst.

Door deze donatie willen wij samen met u bijdragen aan de mogelijkheid om reizen en vakanties voor de huidige en vele volgende generaties mogelijk te houden. Van het donatie bedrag betaalt u de ene helft en WeTravelEco de andere helft. Uw bijdrage is reeds bij de prijs inbegrepen.

Voor deze reis doet u gezamenlijk met WeTravelEco (50/50) een donatie van €25 aan een lokaal project voor het behouden van de traditionele manier van leven in het dorp Zhaoxing Dong Minority: Om de traditionele levensstijl te behouden, worstelen sommige oude Dong Minority-dames om de traditionele manier van handwerk te behouden. Zoals alles wat lokaal geproduceerd is gebruiken, stof weven, verven met Indigo en dan borduren.

WAAR JE BLIJFT

Gubeishui Town Biaoju Inn - Gubei

Biaoju Inn Beijing, de verhuurder van dit hotel, gebruikt authentieke hangbang-gerechten en comfortabele kamers om de gasten te vermaken. Door de deuren en ramen van de hotelkamer zie je de oude uitkijktoren van de stad en de uitgestrekte binnenplaats van het hotel. Van een afstand ziet u de grote muur die zich op de steile berg kronkelt.

De handgemaakte, Chinese knoedels in het hotelrestaurant naast de herberg kunnen u helpen de authentieke smaak van China te leren ervaren. De kamers zijn uitgerust met airconditioning en badkamer met douche en toilet.

 • Energiebesparende lampen
 • Programma voor hergebruik van handdoeken
 • Recycleren van afval
 • Biologische en lokale gerechten
 • Ecologische schoonmaakproducten
 • Plastic controle
 • Eco-badproducten
 • Recyclebare meubels & stoffen
 • Waterbesparingsprogramma
 • Hernieuwbare energie
Beijing Royal Garden Hotel - Beijing

Han's Royal Garden Boutique Hotel Beijing ligt aan de ene kant van de drakenader langs de centrale as van de Verboden Stad. Sinds de oudheid hebben prinsen, prinsessen, Beizi Baile en rijke kooplieden zich hier verzameld.

Het boetiekhotel is gebouwd en geïnspireerd op basis van het paleis van de generaal van de noordelijke militaire divisie van de Qing-dynastie, met gecentraliseerde traditionele culturele gebouwen en het comfort van moderne luxehotels.

Het hotel past de traditionele Chinese tuintechnologie toe en toont overal de elegante en grootse koninklijke geest. Er zijn kostbare meubels voor kalligrafie en schilderijen, meubels van rood sandelhout en palissander en schatten op de binnenplaats. Het hotel heeft een verscheidenheid aan mooie suites in Chinese en westerse stijlen. Het is ook uitgerust met een prachtig Chinees restaurant, ontvangsthal, authentiek keizerlijk eten, thee, Royal Hall, theater, romantisch Italiaans restaurant, bar, sigarenbar, rode wijnhuis, aromatherapie-spa en andere hoogwaardige ondersteunende faciliteiten. Hier komt de combinatie van Chinees en westers samen in een oude en moderne mix, die u laten genieten als een keizer.

 • Hernieuwbare energie
 • Energiebesparende lampen
 • Programma voor hergebruik van handdoeken
 • Recycleren van afval
 • Biologische en lokale gerechten
 • Ecologische schoonmaakproducten
 • Plastic controle
 • Eco-badproducten
 • Recyclebare meubels & stoffen
 • Waterbesparingsprogramma
Xian Holiday Inn Hotel - Xi'an

Holiday Inn Express Xi'an Bell Tower nodigt u uit om comfortabel en gemakkelijk te voelen tijdens uw volgende bezoek aan Xi'an. Het hotel bevindt zich op South Street, Beilin District, Xi'an City, waar het vervoer handig is.

Het ligt op 150 meter van de Xi'an Bell Tower, 400 meter van de Xi'an Drum Tower, 400 meter van Huimin Street, 500 meter van de South Gate of The Xi'an Circumvallation en op 5 minuten lopen van het nabijgelegen metrostation.

Het duurzame hotel beschikt over frisse en modieuze kamers, elk inclusief alles wat u nodig heeft, zoals snelle Wi-Fi, satelliettelevisie, dagelijks ontbijtbuffet met westerse en Chinese gerechten, een comfortabel bed en een verfrissende warme douche. Of het nu voor vakantie of werk is, Holiday Inn Express Xi'an Bell Tower is de perfecte keuze voor een verantwoord verblijf in Xi'an.

 • Hernieuwbare energie
 • Energiebesparende lampen
 • Programma voor hergebruik van handdoeken
 • Recycleren van afval
 • Biologische en lokale gerechten
 • Ecologische schoonmaakproducten
 • Plastic controle
 • Eco-badproducten
 • Recyclebare meubels & stoffen
 • Waterbesparingsprogramma
Longji Ping An Hotel - Longsheng

Het gezellige hotel ligt schitterend omringd door de mooie rijstterrassen. Het duurzame hotel heeft een grote loungeruimte met televisiehoek, leestafel, bibliotheek en biljarttafel, een restaurant met heerlijke lokale specialiteiten en een knusse bar met prima vers gebrande koffie.

De slaapkamers zijn ruim met comfortabele bedden, een bureau, een televisie, een groot raam met prachtige vergezichten over de omgeving. Sommige kamers hebben ook een balkon. Alle kamers zijn voorzien van een moderne badkamer met douche en toilet.

 • Energiebesparende lampen
 • Programma voor hergebruik van handdoeken
 • Recycleren van afval
 • Biologische en lokale gerechten
 • Ecologische schoonmaakproducten
 • Plastic controle
 • Eco-badproducten
 • Recyclebare meubels & stoffen
 • Waterbesparingsprogramma
 • Hernieuwbare energie
Yangshuo Mountain Retreat - Yangshuo

Dit prachtige en duurzame hotel is schitterend gelegen in de Yulong River Valley Scenic Area. In de afgelopen 19 jaar is het Yangshuo-restaurant aan de rivier het middelpunt van de Yangshuo Mountain Retreat geworden. De stijlvolle ontspannen sfeer gecombineerd met de heerlijke lokale en westerse keuken is een hoogtepunt van menig gastverblijf. Het menu staat vol met heerlijke lokale specialiteiten en de uitgesproken keuken en kooksmaken van Yangshuo County maken het een culinair genot voor alle liefhebbers van Chinese landelijke gerechten. Het keukenteam van Yangshuo Mountain Retreat koopt elke dag zorgvuldig verse ingrediënten, die afkomstig zijn uit nabijgelegen dorpen. De chef-koks, tante Luo en Xiao Li komen ook uit deze dorpen en zijn opgegroeid met de gerechten die we hier presenteren.

De "eetkamer" is geopend in 2001 en is nog steeds ingericht met lokaal geteelde bamboe stoelen gemaakt door een vakman uit het naburige dorp. Ze hebben in totaal 20 originele handgemaakte zitjes in de van airconditioning voorzien sfeervolle ruimte voor de hete zomers en een open haard om u in de wintermaanden warm en knus te houden.

De kamers zijn ingericht met authentieke, Chinese meubels en zijn voorzien van een balkon en eigen badkamer met douche en toilet.

 • Energiebesparende lampen
 • Programma voor hergebruik van handdoeken
 • Recycleren van afval
 • Biologische en lokale gerechten
 • Ecologische schoonmaakproducten
 • Plastic controle
 • Eco-badproducten
 • Recyclebare meubels & stoffen
 • Waterbesparingsprogramma
 • Hernieuwbare energie
Greenland Jiulong Hotel - Shanghai

Het hotel is gelegen in het centrum van de North Bund of Huangpu River, grenzend aan het Laochangfang International Creative Park uit 1933. Een kilometer verwijderd van de haven van Shanghai, grenst het aan de Xinjian Road, Dalian Road en Bund-tunnels aan de linker- en rechterkant.

Langs het landschapskanaal van de Suzhou-rivier kunt u naar de 'Bund-bron' lopen; Sichuan Road Commercial Street, Qipu Road, Zhapu Road Food Street, Duolun Road culturele beroemdhedenstraat en Lu Xun Park zijn vlakbij. U loopt in ongeveer zes minuten naar metrolijnen 4 en 10.

Het hotel integreert vakkundig de cultuur van Shanghai met moderne esthetiek. U kunt genieten van de omgeving van de rivier de Pujiang en het nachtelijke uitzicht op de Bund wanneer u in de kamer met uitzicht op de rivier verblijft.

Chinese restaurants van verschillende stijlen verzamelen de keuken van Shanghai en Guangdong, Angel western restaurant op de 25e verdieping is eenvoudig en modieus. Het hotel heeft ook een spa, een schaak- en kaartkamer en een gym.

 • Hernieuwbare energie
 • Energiebesparende lampen
 • Programma voor hergebruik van handdoeken
 • Recycleren van afval
 • Biologische en lokale gerechten
 • Ecologische schoonmaakproducten
 • Plastic controle
 • Eco-badproducten
 • Recyclebare meubels & stoffen
 • Waterbesparingsprogramma

Inbegrepen/Uitgesloten

 • VZR Garantiefonds
 • €2,50 per persoon Calamiteitenfonds
 • €2,50 per persoon carbon-emissie donatie aan Ocean Cleanup Project
 • €25 per persoon donatie aan duurzaam, lokaal project
 • Alle kaartjes voor hogesnelheidstreinen
 • Hotelaccommodaties op elke plaats, meestal goede 4-sterren hotels
 • dagelijks ontbijt
 • Toegangsprijs voor genoemde bezienswaardigheden
 • Privétransfers
 • Lokale, Engelssprekende gidsen in elke stad
 • Recycled en navulbare waterfles
 • Reis- en annuleringsverzekering
 • Alle maaltijden, niet vermeld in reisprogramma
 • Internationale vliegtickets en visa
 • Tips en persoonlijke uitgaven
 • Eventueel benodigde vaccinaties

Locatie van de tour

FAQ

Is deze reis gedekt door het Garantiefonds?
Ja! Dit aanbod valt onder de garantie van STO Garantiefonds. U kunt de voorwaarden van deze garantieregeling vinden op de homepage onder “STO Garantiefonds”.
Kunt u deze reis aanpassen en/of verlengen?
Elke reis kunt u op aanvraag aan laten passen en/of verlengen met bijvoorbeeld een strandverlenging. Voor meer informatie hierover kunt u ons een mail sturen via [email protected]
Kunt u nog extra activiteiten of excursies ondernemen tijdens deze reis?
Ja. Via onze lokale agent kunt u voorafgaand of tijdens de reis altijd, tegen betaling, extra activiteiten en/of excursies bijboeken.
Zijn internationale vluchten in deze reis inclusief?
Nee. Wij bieden momenteel geen internationale vluchten aan naar de bestemming. Eventuele binnenlandse vluchten tijdens uw rondreis (indien niet inbegrepen) kunnen wij wel voor u boeken, indien gewenst . Voor internationale vluchten kunnen wij u daarbij adviseren, u kunt ons gerust een email sturen naar: [email protected]
Is een reis- en/of annuleringsverzekering bij deze reis inbegrepen?
Nee. Indien u nog geen verzekering heeft, kunt u zelf een reis- en annuleringsverzekering afsluiten of via onze website: zie link op de homepage onder "Reisverzekeringen".
Is deze reis gedekt door het Calamiteitenfonds?
Ja, €2,50 per persoon is reeds inclusief bij deze reis voor het Calamiteitenfonds.
Zijn er nog bepaalde Corona voorwaarden en/of restricties op deze vakantiebestemming?
Voorafgaand aan de reis zullen wij u per email eventuele voorwaarden i.v.m. Corona toesturen. U kunt meer algemene informatie hierover ook vinden op de linke op de homepage onder “Corona Informatie”. Ook kunt u op de homepage informatie vinden over (andere) vaccinaties, die u eventueel nodig hebt voor een reis naar deze vakantiebestemming.
Is deze reis met een groep of een privé rondreis?
WeTravelEco biedt uitsluitend privé rondreizen aan! Wij bieden alle reizen aan als individuele rondreis waarbij u een eigen chauffeur (of eigen transport) en privé gidsen tot uw beschikking heeft, die ervoor zorgen dat u zoveel mogelijk te zien gaat krijgen en u tijdens de reis geen rekening hoeft te houden met andere reizigers.

Indien er bepaalde onderdelen van een reis wel in groepsverband worden uitgevoerd, vermelden wij dit in de reisomschrijving.

Beoordelingen

0/5
Not Rated
Based on 0 review
Excellent
0
Very Good
0
Average
0
Poor
0
Terrible
0
Showing 1 - 0 of 0 in total

Write a review

Created with Sketch.
p.p. vanaf €2.999,00

Reisinfo aanvragen

Wilt u deze reis boeken of heeft u een vraag? Laat het weten via dit formulier of bel 06-55394400.

Misschien Vind Je Dit Ook Leuk