from €2.999,00
Boeking Aanvragen

Kameroen: Petite Afrique

Reisduur

12 dagen / 11 nachten

Type Vakantie

Ecotourism, Individuele rondreis

Garantiefonds Dekking

Unlimited

Eco Rating

5/5

CO2 Emissie

Zie reisinfo

Overzicht

Kameroen:

Kameroen wordt ook wel “Petite Afrique” of “Klein Afrika” genoemd. Dit omdat binnen het land bijna alle denkbare Afrikaanse natuursoorten te vinden zijn: tropisch regenwoud in het zuidoosten, bergen in het westen, savanne in het midden en in het noorden de Sahel en woestijngebieden. Daarnaast heeft u in Kameroen tevens de gelegenheid om de statige gorilla’s en eveneens bedreigde chimpansees in een aantal prachtige natuurreservaten te ontmoeten.

Kameroen, officieel de Republiek is een land in Centraal-Afrika, ontstaan op 1 januari 1961 door samenvoeging van Frans-Kameroen en een deel van Brits Kameroen. Dankzij een politiek stabiel klimaat heeft het land een goede infrastructuur opgebouwd.

Waarschijnlijk zijn pygmeeën (o.a. Baka) de nazaten van de oudste bevolkingsgroep van het land. Bantoevolkeren zijn het gebied later binnengetrokken waarbij de pygmeeën steeds verder werden teruggedrongen in ontoegankelijk gebied (oerwoud) in het zuiden. Op hun beurt moesten de Bantoevolkeren eind 17e eeuw en begin 18e eeuw in het noorden inschikken voor de komst van islamitische volkeren (Haussa, Fulbe). Min of meer zijn de pygmeeën jagers-verzamelaars gebleven, terwijl de Bantoevolkeren vooral landbouwers zijn. De islamitische groep is vooral bekend van de (nomadische) veeteelt. In Kameroen leven inmiddels meer dan 230 etnische groepen waardoor het, meer dan andere Afrikaanse landen, een “veelvolkerenstaat” is.

View More

Reisplan

Dag1: Aankomst Yaoundé

Aankomst in Kameroen, ontvangst op de luchthaven en transfer naar Hotel Mont Febe waar u de rest van de dag ter vrije besteding te hebben om te ontspannen en volop te genieten van het bijzondere hotel.

Yaoundé is de politieke hoofdstad van het Centraal-Afrikaanse land Kameroen en werd in 1888 door Duitse handelaars gesticht als uitvalsbasis voor de handel in ivoor en als een landbouwkundig onderzoekscentrum. Het is de op één na grootste stad van Kameroen, na Douala. De stad is gelegen in het heuvelachtige westen van Kameroen, op zo’n 160 kilometer van de Atlantische Oceaan. Door de ligging op 1000 meter hoogte heeft deze stad een mild klimaat met een gemiddelde temperatuur van 25 graden. Op economisch vlak wordt Douala meestal beschouwd als hoofdstad, dit door de economisch zeer belangrijke haven.

Dag 2: Yaoundé - Ebogo - Mefou - Yaoundé

Na het ontbijt rijdt u naar het toeristische centrum van Ebogo voor zowel een mooie kanotour als een natuurbeschouwing. Later op de dag rijdt u verder naar het Mefou Primate Sanctuary (Wildlife) om gorilla's, chimpansees en apen te zien. Het primatenreservaat Mefou vormt de kern van alles wat ze in Kameroen doen om de bedreigde primaten te beschermen.

Het indrukwekkende reservaat ligt in 1000 hectare regenwoud en is de thuisbasis van 8 groepen chimpansees met meer dan 120 individuen, 4 groepen westelijke laaglandgorilla's met 25 individuen en 10 groepen apen, waaronder een verscheidenheid aan guenons en mangabeys, mandrillen en olijfbavianen.

Veel van de soorten waar ze voor zorgen worden ernstig bedreigd in het wild, dus het werk dat ze doen is van vitaal belang, zowel vanuit het perspectief van de zorg voor individuen die worden beïnvloed door menselijke activiteiten, als vanuit het perspectief van het behoud van het natuurlijke erfgoed van Kameroen voor toekomstige generaties.

Het toevluchtsoord is sinds het zeer kleine begin in 1996 aanzienlijk gegroeid en is nu een belangrijke bron van werkgelegenheid en inkomsten voor de gemeenschappen die rond de grenzen wonen. Ze hebben nu ongeveer 50 mensen in dienst, van wie een grote meerderheid uit lokale dorpen komt, en via de speciale gemeenschapsprogramma's werken aan het verbeteren van de levens van de mensen die het dichtst bij ze wonen.

Het beleid om de producten die ze verbouwen te kopen om de dieren die ze verzorgen te voeren, is de afgelopen jaren erg populair gebleken en draagt elk jaar een aanzienlijk bedrag bij aan de lokale economie.

Na afloop van dit memorabele bezoek keert u terug naar Yaoundé waar u de avond ter vrije besteding heeft.

Dag 3: Yaoundé - Kribi (286km)

Na het ontbijt heeft u vandaag een ontspannen rit naar Kribi, waar u overnacht in het sfeervolle Tara Plage Hotel. Na eerst nog een bezoek te hebben gebracht aan de schitterende Lobe-watervallen, heeft u daarna de rest van de middag ter vrije ontspanning op het strand.

Kribi is een plaats in het departement Océan, gelegen in de regio Sud in Kameroen. De stad ligt 13 meter boven zeeniveau en is gesitueerd aan de Golf van Guinee, en grenst in het zuiden aan de Kienké Rivier. De bekende watervallen van Lobé liggen zeven kilometer ten zuiden van de stad.

Dag 4: Kribi - Edea - Kribi (112 km)

Na het ontbijt rijdt u vandaag naar het schitterende Edea Douala-reservaat om chimpansees te zien. Het natuurreservaat Douala-Edéa ligt in de provincie Littoral en is een afdeling van de Maritieme Sanaga. Het natuurreservaat Douala-Edéa heeft een oppervlakte van ongeveer 1.600 km².

Gelegen in de kustvlakte strekt het zich uit van de Atlantische kust tot een maximale landinwaartse afstand van 35 km, de oostelijke grens volgt de rivier de Dipombé. Het reservaat bestaat uit twee ongelijke delen: het grootste, in het zuiden, ligt tussen de monding van de Sanaga in het noorden en de Nyong in het zuiden; het andere deel strekt zich uit langs de noordkust van Sanaga tot aan de punt van Souelaba en wordt in het oosten begrensd door de Kwa Kwa-kreek. Deze vlakte wordt doorkruist door beken of moerassen die het enige reliëf geven aan deze zeer vlakke topografie: het grootste wateroppervlak is het Tissongo-meer.

Zoals voor veel locaties in Kameroen, is er geen systematische inventaris van gewervelde dieren geïmplementeerd. Niettemin is de zoogdierfauna vrij goed bekend. Boomapen, typisch voor het Afrikaanse woud, zijn goed vertegenwoordigd. In 1980 was er nog een aanzienlijke populatie olifanten, vooral in de moerasbossen aan de kust. Maar het is waarschijnlijk dat het inmiddels is gedecimeerd.

Het reservaat herbergt ook een soort primaat die endemisch is in het zuidelijke deel van het Kameroens-Gabonese bos; de Colobus satanas, aan de noordelijke grens van zijn verspreiding in het reservaat is er slechts één andere geclassificeerde site in Kameroen, het Campo Faunal Reserve, waar een populatie van deze soort wordt gerapporteerd.

Aan het einde van de dag keert u terug naar Kribi waar u opnieuw overnacht in uw mooie strandhotel.

Dag 5: Kribi - Batoufam - Bangou

In de ochtend rijdt u naar het westen en bezoekt u het oorspronkelijke koninklijk paleis van Batoufam, met zijn levend museum. U heeft de gelegenheid om de King of Village te ontmoeten en te spreken en de locals te ontmoeten waarbij u veel te weten komt over de lokale tradities en gebruiken.

Batoufam (lokale taal: Tswefap) is een stad en gemeente in het departement Koung-Khi. Het heeft een geschatte bevolking van 27.000. Batoufam is ook een taal en maakt deel uit van de Bantu-talengroep. Het grote, vierkante huis van het opperhoofd van Bamileke staat midden in het dorp en heeft een binnenplaats. Het is het grootste gebouw, vol met traditioneel houtsnijwerk, in het dorp en voor buitenlanders te bezoeken.

Na dit bezoek rijdt u verder naar Bangou, alwaaru bij aankomst de rest van de dag ter vrije besteding hebt om volop te genieten van het prachtige Targidor Garden resort.

Dag 6: Bangou

Na een ontspannen ontbijt heeft u de volledige dag ter vrije besteding, bijvoorbeeld om heerlijk bij het zwembad te ontspannen of te genieten van een traditionele behandeling in de Spa van het resort. U kunt ook de omgeving van Bangou gaan ontdekken en bijvoorbeeld de plaatselijke markt gaan bezoeken.

Het diner en overnachting zijn in het Targidor Hotel

Dag 7: Bangou-Bapa-Baham-Bandjoun- Bafousam

In de ochtend vertrekt u naar het koninkrijk Bapa; hier bezoekt u het koninklijk paleis van Bapa met zijn rijke historie en bijzondere museum. Na dit bezoek gaat u verder naar Baham, waar u een bezoek brengt aan de heilige grotten van "Fovu": u komt alles te weten over de geschiedenis achter deze heilige grotten en de bijzondere betekenis die de religie en heilige grotten hebben in het leven van de lokale bevolking.

In de middag bezoekt u ook nog het hoofdpaleis van Bandjoun Bafousam. Bandjoun (La 'Djo in de lokale taal) is een stad en gemeente in het Koung-Khi-departement in de westelijke regio van Kameroen. Bandjoun is ook de hoofdstad van het Koung-Khi-departement en één van de grootste traditionele chiefdoms (chefferies) in het Bamiléké-land. Het opperhoofd woont in Hialah en heeft veel vrouwen. De inwoners spreken Ghomala' of Bandjoun, een taal uit de Bamiléké-taalfamilie.

De recente geschiedenis van het Bandjoun-volk is tegenwoordig relatief goed bekend. De recente geschiedenis beslaat echter alleen de laatste twee eeuwen. Verder onderzoek naar de prehistorie van het dorp Bandjoun is nodig. Sommige bestaande chronologieën noemen de oprichting van het dorp Bandjoun in de 14e en 15e eeuw onder de koninklijke magistratuur van Notchwegom (ergens tussen 1525 - 1570).

Aan het einde van de dag checkt u in in het Zingana Hotel in Bafousam, waar u dineert en overnacht.

Dag 8: Bafousam - Foumban - Bamendjing - Mbouda - Bafousam

In de ochtend rijdt u naar de Foumbot en bezoekt u de lokale markt, een prachtig moment om in contact te komen met de lokale bevolking en hun lokale producten, specerijen en gerechten. Ga verder naar Foumban en ontdek de Bamoun koninkrijk. Foumban is een stad in Kameroen, hoofdstad van het departement Noun in de provincie Ouest. Het Noun-departement wordt bewoond door voornamelijk Bamoun. In Foumban vindt men dan ook het paleis van de Sultan der Bamoun. Voordat het land Kameroen een eenheid werd, was het Noun-departement een zelfstandig koninkrijk.

Bezoek het sultanaat en zijn bijzondere museum(gebouwd in de vorm van spinnen en slangen), de ambachtswijk en verschillende andere bezienswaardigheden in de stad.

Rijd naar Bamendjing en bezoek het meer aan de rivier de Noun en de Bamendjing-dam. De Noun River is een rivier in de westelijke provincie van Kameroen. Het ontstaat bij Lake Oku en stroomt naar het zuiden. Het wordt vergezeld door de Monoun-rivier en stroomt naar het zuiden in de vallei tussen de bergen Ngotsetzezan en Mount Yahou. De Noun-rivier herbergt nijlpaarden die het hele jaar door te zien zijn, in de wilde delen van de rivier, samen met vele vogels, zoals de palmnootgier, de bijeneter, de hamerkop en de ijsvogel.
Het vormt de grens tussen het Bamiléké-gebied en het Bamun-gebied en speelde een sleutelrol in de geschiedenis van het Bamiléké-volk. De Noun-rivier werd in 1975 afgedamd bij Bamendjing, waardoor een enorm reservoir met dezelfde naam ontstond. Op zijn maximum is het reservoir 32 km lang en 27 km breed.

Daarna rijdt u verder naar Mbouda, waarbij u onderweg een stop maakt om de schoonheid van de westelijke regio's te bewonderen en het indrukwekkende landschap vanaf de top van de berg Tsoppeh te bekijken. Uiteindelijk rijdt u terugnaar Bafoussam, waar u dineert in uw hotel en de rest van de avond ter vrije besteding heeft.

Dag 9: Bafoussam - Mbouda - Bamendjinda- Bafousam

Na een ontspannen ontbijt rijdt u naar de voet van de berg Bambitos. Bij aankomst gaat u op een trekking op de berg en kunt u volop genieten van het mooi en vruchtbare landschap van het gebied. Het Bambouto-massief of Bamboutos-gebergte is een groep vulkanen gebaseerd op een deining in de vulkanische lijn van Kameroen, gelegen op het westelijke hoogplateau van Kameroen, die in het noorden samenvloeit met het vulkanische veld Oku.

Het grote vulkanische complex strekt zich uit in NO-ZW-richting over meer dan 50 km, met de hoogste toppen tot 2.679 m rond de rand van een caldera met een diameter van 10 km. Lava-datering geeft leeftijden van 23 tot 6 miljoen jaar geleden, met een lagere basaltreeks en een hogere reeks trachyten, trachyfonolieten en fonolieten.

Na de wandeltocht en een lokale lunch, rijdt u verder naar Bamendjinda en bezoekt u het slavernijmuseum van het koninklijk paleis. Uiteindelijk brengt u ook nog een bezoek aan de imposante Metche-watervallen en rijd vervolgens terug naar Bafoussam.

Dag10: Bafoussam - Dschang -Melong- Bafoussam

Vandaag rijdt u naar Dschang om het Mesuem of Civilization en het Dschang Municipal Lake te zien. Dschang is de hoofdstad van het departement Menoua en werd in 1895 ‘ontdekt’ door de Duitse kolonisten. Na vervolgens ook onder Engels en Frans bestuur zijn geweest werd het na de onafhankelijkheid een universiteitsstad.

Rijd later naar Melong om de schitterende Ekom Nkam-watervallen te zien: ook bekend als Chutes d'Ekom Nkam, zijn de betoverende tweelingwatervallen te vinden in het midden van een oerwoud, en ze bevinden zich in het noordelijke deel van het Moungo-departement.

Met een hoogte van ongeveer 80 meter boven de omgeving, is dit imposante en boeiende natuurlijke meesterwerk iets dat zeker moet worden bezocht. De naam is afgeleid van het gelijknamige dorp en als je dit kunstwerk van de natuur wilt zien, zijn er twee paden die u een goed beeld geven van deze superieure watervallen.

Na dit bezoek gaat u terug naar Bafoussam waar u de avond ter vrije besteding heeft.

Dag 11: Nkongsamba - Bangem- Bafoussam

Rond 11.00 uur rijdt u naar Bangem voor een onvergetelijke wandeling bij de Muanengouba Twin Lakes. Bangem is de hoofdstad van de Kupe Muanenguba-divisie (bestaande uit de onderverdelingen Bangem, Tombel en Nguti) en wordt ook beschouwd als het hart van de Bakossi-stam. Bangem ligt halverwege de berg Muanenguba en zijn beroemde tweelingmeren en geniet van een koel, regenachtig klimaat.

Bangem is prachtig en heeft één van de meeste toeristische mogelijkheden van Kameroen. Momenteel is er een enigszins ontwikkelde toeristenplaats bij het kratermeren van de berg Muanenguba (ongeveer 10 km bergopwaarts vanaf Bangem), die wordt beheerd door de gemeente Bangem. Maar andere sites zijn even interessant en mooi, maar ontoegankelijker.

Het nabijgelegen Bakossi National Park heeft één van de meest diverse regenwouden, met een uitzonderlijke diversiteit aan plantensoorten. Verder heeft het park chimpansees en een grote populatie boormachines. Bovendien pronkt het nabijgelegen Bayang-Mbo Wildlife Sanctuary (opgericht in 1996) met bosolifanten, chimpansees, schubdieren en andere interessante wezens.

Het Bangem-gebied is ook de thuisbasis van vele soorten interessante vogels, reptielen, amfibieën en vissen. Waaronder 's werelds grootste kikker, de Goliath-kikker.

Na deze prachtige dag vol flora en fauna, rijdt u terug naar Bafoussam voor uw laatste diner en overnachting in het Zingana Hotel.

Dag 12: Bafoussam – Yaoundé - Amsterdam

Na het ontbijt verlaat u Bafoussam en onderweg terug naar Yaoundé bezoekt u één van de programma's van de lokale donatie die u gekozen heeft. Vervolgens hebben wij voor u een ‘early diner’ geregeld in een lokaal restaurant in de omgeving Yaoundé alvorens wij de transfer afronden op de internationale luchthaven van Kameroen voor uw terugvlucht naar Nederland.

U kunt deze reis naar persoonlijke wensen en voorkeuren aanpassen en eventueel ook verlengen, bijvoorbeeld voor een aantal dagen strandverblijf in Kribi. Voor meer info kunt u een email sturen naar [email protected]

Donatie duurzame, lokale projecten

Om bij te dragen aan een beter milieu en een duurzame leefomgeving, doneren wij per reiziger een bedrag aan (wereldwijde) projecten, die een belangrijke bijdrage leveren aan een het verwezenlijken van een schonere, leefbaardere en duurzame wereld, voor nu maar vooral ook voor de toekomst.
Door deze donatie willen wij samen met u bijdragen aan de mogelijkheid om reizen en vakanties voor de huidige en vele volgende generaties mogelijk te houden. Van het donatie bedrag betaalt u de ene helft en WeTravelEco de andere helft. Uw bijdrage is reeds bij de prijs inbegrepen.

Bij onze WeTravelEco reizen naar verre bestemmingen, bieden wij onze reizigers de gelegenheid om hun eigen donatie te selecteren uit 2-3 lokale en duurzame projecten, die wij samen met onze lokale agent zorgvuldig hebben geselecteerd.

Voor deze reis doet u gezamenlijk met WeTravelEco (50/50) een donatie van €25 aan één van de volgende lokale projecten, die u bij uw boeking kunt selecteren:

1) Zeker Stichting Academiecomplex Penja: dit is een middelbare school in de Penja-gemeenschap, de meerderheid van de kinderen is intern ontheemd vanuit het noordwesten en zuidwesten van het land, de meesten van hen zijn hun huizen ontvlucht en kunnen hun basisschoolbehoeften niet betalen, dus geld voor dit project zal worden gebruikt om boeken, tassen, linialen, rekenmachines en potloden aan hen te delen en uit te delen om het leren te vergemakkelijken.

2) Parlier-boeren: dit is een kleine gemeenschap van ongeveer 150 mensen, ze houden allemaal van zelfvoorzienende landbouw wanneer de opbrengst hoog is en ze verkopen een deel van de boerderijproducten. Dit project is bedoeld om de boeren te helpen ondersteunen met organische meststoffen en goede landbouwwerktuigen, zodat hun de volgende productie beter zal zijn en ze het zich kunnen veroorloven om hun kinderen naar school te sturen

3) Tombel Waterproject: de gemeenschap van Tombel heeft geen draagbaar en schoon drinkwater en voor dit project werken we samen met Tombel Chief's om de waterdistributie in de gemeenschap te verbeteren.

WAAR JE BLIJFT

Hotel Mont Febe - Yaounde

Deze meer luxere en jaren '60-stijl accommodatie is gunstig gelegen in het Yaounde-deel van Yaounde, dicht bij interessante bezienswaardigheden en lokale eetgelegenheden. Dit 4-sterrenhotel beschikt over veel binnenfaciliteiten om de kwaliteit en het plezier van uw verblijf te vergroten.

Het hotel heeft een binnenbad, buitenbad met poolbar in een tropisch aangelegde tuin, een restaurant (inclusief roomservice) en een mooie buitenrestaurant, twee tennisbanen en een gemeenschappelijke loungeruimte, een winkeltje en een cashmachine.

De hotelkamers zijn ruim en licht met een comfortabel Kingsizebed, een bureau, een zitje en een flatscreentelevisie.

 • Hernieuwbare energie
 • Energiebesparende lampen
 • Programma voor hergebruik van handdoeken
 • Recycleren van afval
 • Biologische en lokale gerechten
 • Ecologische schoonmaakproducten
 • Plastic controle
 • Eco-badproducten
 • Recyclebare meubels & stoffen
 • Waterbesparingsprogramma
Hotel Ilomba - Kribi

Als u op zoek bent naar een gastvrij en zeer gezellig strandhotel in Kribi, hoeft u niet verder te zoeken dan Hotel Ilomba. De eenvoudige maar schone kamers zijn voorzien van airconditioning en gratis internet beschikbaar is, zodat u gemakkelijk kunt uitrusten en opfrissen.

U kunt daarnaast als een gewaardeerde gast van Hotel Ilomba gebruikmaken van het authentieke en sfeervolle restaurant dat op locatie beschikbaar is. Reizigers die van verse garnalen en andere schaal- en schelpdieren willen genieten, kunnen terecht bij La Crevette de la Lobé.

Ook kunt u een verse tropische cocktail drinken aan de bar bij het strand, lekker loungen op het strand, van het zwembad of de sauna genieten en zelfs fietsen huren om de omgeving te verkennen.

 • Energiebesparende lampen
 • Programma voor hergebruik van handdoeken
 • Recycleren van afval
 • Biologische en lokale gerechten
 • Ecologische schoonmaakproducten
 • Plastic controle
 • Eco-badproducten
 • Recyclebare meubels & stoffen
 • Waterbesparingsprogramma
 • Hernieuwbare energie
Tagidor Garden Resort & Spa - Bangou

Het prachtige en nieuwe Tagidor Garden Resort & Spa ligt in Bangou, op 7,1 km van Pango, en biedt accommodatie met een restaurant, gratis privéparkeergelegenheid, gratis fietsen en een uitgestrekt buitenzwembad met groot zonneterras in een tropisch aangelegde nieuwe tuin. Elke accommodatie van dit 5-sterrenhotel biedt uitzicht op de tuin en u heeft toegang tot een bar en een tuin. De accommodatie biedt tevens een bar, fitnesscentrum, avondamusement en een 24-uursreceptie. Het restaurant biedt overdag een continentaal ontbijt of een ontbijtbuffet. In de avond kunt u er genieten van zowel lokale als internationale speciliteiten.

Het hotel biedt moderne (lodge-)kamers met airconditioning, een bureau, een kluisje, een flatscreen-tv, een terras en een eigen badkamer met een bidet. Alle kamers zijn voorzien van een kledingkast.

U kunt biljarten, tafeltennissen en minigolfen bij de accommodatie, en in de omgeving kunt u zelfs uitstekend golfen.

 • Hernieuwbare energie
 • Energiebesparende lampen
 • Programma voor hergebruik van handdoeken
 • Recycleren van afval
 • Biologische en lokale gerechten
 • Ecologische schoonmaakproducten
 • Plastic controle
 • Eco-badproducten
 • Recyclebare meubels & stoffen
 • Waterbesparingsprogramma
Hotel Zingana - Bafoussam

Gelegen in het hart van de metropool Bafoussam achter de Pachong Adolf Avenue, met zijn traditionele Bamileke-stijl van decoratie, biedt Hôtel Zingana u alle voorzieningen van een goed en authentiek 4-sterrenhotel.

Het hotel heeft een ruime lobby met traditionele en sfeervolle lobbybar, een restaurant en een bijzondere rooftop bar/restaurant. Het vriendelijke en gastvrije personeel staat altijd voor u klaar, ook als u in de ochtend vroeg moet vertrekken en een ontbijtbox of lunchbox mee wilt nemen.

De kamers zijn keurig, sfeervol en schoon met een comfortabel kingsizebed, een bureau, een zitje, een flatscreen televisie en gratis wifi. De badkamer is voorzien van een wasbak, een toilet en een douche en/of bad.

Ontbijt en diner zijn inclusief.

 • Hernieuwbare energie
 • Energiebesparende lampen
 • Programma voor hergebruik van handdoeken
 • Recycleren van afval
 • Biologische en lokale gerechten
 • Ecologische schoonmaakproducten
 • Plastic controle
 • Eco-badproducten
 • Waterbesparingsprogramma
 • Recyclebare meubels & stoffen

Inbegrepen/Uitgesloten

 • VZR Garantiefonds
 • €2,50 per persoon bijdrage Calamiteitenfonds
 • €2,50 per persoon carbon-emissie donatie aan Ocean Cleanup Project
 • €25,00 per persoon donatie aan duurzaam, lokaal project
 • Recycled en navulbare waterfles/bidon
 • Lokale en Engelssprekende gids
 • Alle transfers inclusief tolpoorten en brandstof
 • Toegang tot alle sites
 • Alle genoemde activiteiten en benodigde apparatuur
 • Accommodatie: tweepersoonskamers in 4-sterrenhotels
 • Ontbijten, lunches en diners vermeld als "inbegrepen" in het programma
 • Alle buitenlandse vliegtickets en luchthavenbelasting
 • Lunches en diners anders dan vermeld in de reisprogramma
 • Reis- en annuleringsverzekering
 • Tips en eigen aankopen/persoonlijke uitgaven
 • Eventueel benodigde vaccinaties
 • Eventueel benodigde visakosten
 • Persoonlijke uitgaven zoals roomservice, internetkosten, wasservice, barrekeningen, telefoonrekeningen, tips etc.
 • Bezienswaardigheden en andere activiteiten dan benoemd in het programma

Locatie van de tour

FAQ

Is deze reis gedekt door het Garantiefonds?
Ja! Dit aanbod valt onder de garantie van VZR Garantiefonds. U kunt de voorwaarden van deze garantieregeling vinden op de homepage onder “VZR Garantiefonds”.
Kunt u deze reis aanpassen en/of verlengen?
Elke reis kunt u op aanvraag aan laten passen en/of verlengen met bijvoorbeeld een strandverlenging. Voor meer informatie hierover kunt u ons een mail sturen via [email protected]
Kunt u nog extra activiteiten of excursies ondernemen tijdens deze reis?
Ja. Via onze lokale agent kunt u voorafgaand of tijdens de reis altijd, tegen betaling, extra activiteiten en/of excursies bijboeken.
Zijn internationale vluchten in deze reis inclusief?
Nee. Wij bieden momenteel geen internationale vluchten aan naar de bestemming. Eventuele binnenlandse vluchten tijdens uw rondreis (indien niet inbegrepen) kunnen wij wel voor u boeken, indien gewenst . Voor internationale vluchten kunnen wij u daarbij adviseren, u kunt ons gerust een email sturen naar: [email protected]
Is een reis- en/of annuleringsverzekering bij deze reis inbegrepen?
Nee. Indien u nog geen verzekering heeft, kunt u zelf een reis- en annuleringsverzekering afsluiten of via onze website: zie link op de homepage onder "Reisverzekeringen".
Is deze reis gedekt door het Calamiteitenfonds?
Ja, €2,50 per persoon is reeds inclusief bij deze reis voor het Calamiteitenfonds.
Zijn er nog bepaalde Corona voorwaarden en/of restricties op deze vakantiebestemming?
Voorafgaand aan de reis zullen wij u per email eventuele voorwaarden i.v.m. Corona toesturen. U kunt meer algemene informatie hierover ook vinden op de link op de homepage onder “Corona Informatie”. Ook kunt u op de homepage informatie vinden over (andere) vaccinaties, die u eventueel nodig hebt voor een reis naar deze vakantiebestemming.
Is deze reis met een groep of een privé rondreis?
WeTravelEco biedt voornamelijk privé rondreizen aan! Wij bieden alle reizen aan als individuele rondreis waarbij u een eigen chauffeur (of eigen transport) en privé gidsen tot uw beschikking heeft, die ervoor zorgen dat u zoveel mogelijk te zien gaat krijgen en u tijdens de reis geen rekening hoeft te houden met andere reizigers.

Indien er bepaalde onderdelen van een reis wel in groepsverband worden uitgevoerd, vermelden wij dit in de reisomschrijving.

Beoordelingen

0/5
Not Rated
Based on 2 reviews
Excellent
0
Very Good
0
Average
0
Poor
0
Terrible
0
Pure Passion for our Planet

tlovertonet

25/05/2024

Really wonderful visual appeal on this site, I'd value it 10 10. http://www.tlovertonet.com/

Very interesting information!Perfect just what I was searching for! "Some people don't get it when I'm being sarcastic." by Leonardo DiCaprio.
Pure Passion for our Planet

tlovertonet

10/05/2024

Good day very nice site!! Guy .. Excellent .. Superb .. I will bookmark your site and take the feeds additionallyKI'm satisfied to seek out a lot of useful info right here within the submit, we want develop more techniques in this regard, thank you for sharing. . . . . . http://www.tlovertonet.com/

Excellent weblog right here! Additionally your web site so much up very fast! What web host are you the usage of? Can I get your affiliate link on your host? I wish my web site loaded up as fast as yours lol
Showing 1 - 2 of 2 in total

Write a review

Created with Sketch.
p.p. vanaf €2.999,00

Reisinfo aanvragen

Wilt u deze reis boeken of heeft u een vraag? Laat het weten via dit formulier of bel 06-55394400.

Misschien Vind Je Dit Ook Leuk