from €3.499,00
Boeking Aanvragen

Tanzania: Van A(rusha) tot (Z)anzibar Deluxe

Reisduur

8 dagen / 7 nachten

Type Vakantie

Ecotourism, Individuele rondreis

Garantiefonds Dekking

Unlimited

Eco Rating

5/5

CO2 Emissie

Zie reisinfo

Overzicht

Tanzania:

Dit schitterende land bevat ongeveer 20 procent van de soorten van de grote zoogdierpopulatie in Afrika, te vinden in zijn reservaten, beschermde gebieden, mariene parken en 17 nationale parken, verspreid over een gebied van meer dan 42.000 vierkante kilometer en vormt ongeveer 38 procent van het grondgebied van het land. De wilde dieren in Tanzania worden beschreven als “zonder weerga in Afrika” en “het land bij uitstek om wild te bekijken”. Serengeti National Park, het op één na grootste nationale parkgebied van het land met 14.763 vierkante kilometer, ligt in het noorden van Tanzania en staat bekend om zijn uitgestrekte migrerende kuddes gnoes en zebra’s, terwijl het ook de reputatie heeft één van de grote natuurlijke wonderen te zijn van de wereld. Het Ngorongoro Conservation Area, opgericht in 1959, staat op de werelderfgoedlijst van UNESCO en wordt bewoond door de traditionele Masai-bevolking. De Ngorongoro-krater is de grootste intacte caldera ter wereld.

De nationale parken maken ook deel uit van de wetlands van Tanzania. De wilde dieren zijn meestal dichter bij de wetlands, vooral de water-minnende soorten zoals het nijlpaard, de waterbok, het wrattenzwijn, de olifant, de krokodil, de sitatunga en watervogels zoals flamingo’s en kraanvogels.

De Verenigde Republiek Tanzania (bestaande uit het vasteland en Zanzibar), omarmt het bereiken van hoogwaardige en duurzame menselijke ontwikkeling voor haar burgers. Dit staat verankerd in de grondwet van het land en in haar langetermijnvisies op ontwikkeling.

Tanzania heeft een grote schat aan unieke bronnen voor biodiversiteit en toerisme, waaronder wilde dieren, natuurlijke bossen, stranden, bergen, rivieren en meren. Het land kent ook tropisch weer en een schat aan culturen waarvan de meeste van deze bronnen zijn te vinden in beschermde gebieden. Tanzania werkt eraan om ervoor te zorgen dat de nationale en sub-nationale overheid, lokale instellingen, maatschappelijke organisaties en de particuliere sector de capaciteit hebben vergroot om natuurlijke hulpbronnen te beheren. De projecten bevorderen een efficiënt en duurzaam beheer van ecosystemen en biodiversiteit, verbeterde infrastructuur en het vergroten van de toegang tot energie. Door al dit werk ondersteunen ze de versterking van de institutionele capaciteit voor handhaving van de milieuwetgeving, leveren ze apparatuur voor systemen voor vroegtijdige waarschuwing voor de veerkracht van klimaatverandering en verminderen ze conflicten over schaarse natuurlijke hulpbronnen door middel van het planningsproces voor landgebruik, verbeteren we het waterbeheer door de oprichting van verenigingen van watergebruikers.

Zanzibar:

Ook wel Unguja genaamd, is een eiland aan de oostkust van Afrika dat behoort tot Tanzania. Samen met het nabijgelegen eiland Pemba vormt het eiland de semiautonome staat Zanzibar. De eilanden Zanzibar, Pemba en Mafia worden soms de Specerijeneilanden genoemd. Zanzibar heeft als belangrijkste bronnen van bestaan specerijen (waaronder kruidnagel, nootmuskaat, kaneel en peper) en toerisme. Zanzibar is de enige streek waar de Zanzibarfranjeaap, ook wel rode franjeaap, voorkomt.

De belangrijkste stad, tevens het economische centrum, is Zanzibar met zijn vrijhaven en historische binnenstad Stone Town. De geschiedenis van Zanzibar is beïnvloed door Perzen, Arabieren, moslims, de Portugezen, en bewoners van het vasteland van Afrika. Stone Town, de historische binnenstad van de hoofdstad Zanzibar, is een stadsdeel met slingerende lanen, ronde torens, deuren met houtsnijwerk, terrassen en prachtige moskeeën. Architectonische hoogstandjes zijn het Livingstone huis, de Guliani Brug en het Huis van Wonderen: een paleis dat in 1883 is gebouwd onder sultan Barghash.

View More

Reisplan

Dag 1: Arusha

Bij aankomst op Kilimanjaro International Airport, wordt u van harte welkom geheten door een lokale, Engelssprekende chauffeur die uw transfer regelt naar Arusha Coffee Lodge in Arusha voor een heerlijk diner en welverdiende nachtrust.

Dag 2: Arusha - Tarangire

Na een overheerlijk ontbijt in de lodge wordt u opgehaald voor een eco Coffee Estate Tour, waarbij u tekst en uitleg krijgt over de koffie plantage, het branden van de koffie en alle andere eeuwenoude tradities van het verbouwen van de wereldberoemde koffie in Arusha.

Na de koffietour en uiteraard het proeven (en drinken) van de koffie, nemen wij u mee voor een rondleiding in een lokaal weeshuis en een gemeenschapsproject waar (zowel lichamelijk en verstandelijk) beperkte dorpsbewoners werken: zorg is in Tanzania niet zo goed geregeld als in Nederland en daarom is het belangrijk, dat er meer aandacht en support komt voor dit soort lokale projecten, die essentieel zijn voor een duurzame oplossing van de lokale zorgproblemen.

Na een bezoek aan beide projecten (die wij met WeTravelEco en onze reizigers ook financieel supporten), rijdt u terug naar Arusha Coffee Lodge voor een lunch op het mooie buitenterras.
Na de lunch vertrekt u naar het mooie Tarangire National Park waar u dineert en overnacht in de schitterende Tarangire Tree Top Lodge.

Optioneel: een spannende en bijzondere nachtelijke gamedrive van ongeveer 2 uur (tegen extra betaling).

Dag 3: Tarangire

Na een uitgebreid ontbijt in de Tree Top Lodge, vertrekt u voor een fantastische game drive door het Tarangire National Park. Tijdens de game drive zult u tevens kunnen genieten van een bijzondere picknicklunch, terwijl u in de verte de olifanten, giraffen en zebra’s ziet grazen. Laat in de middag rijdt u terug naar uw lodge (net buiten het park) waar u kunt relaxen of een verfrissende duik in de infinitypool kunt nemen.

Na een heerlijk diner kunt u bij het kampvuur onder de heldere sterrenhemel luisteren naar de vele spannende verhalen en avonturen van de rangers van de lodge.

Optioneel: bush-ontbijt waarbij u in de vroege ochtend een extra game drive heeft met een ontbijt midden in de ontwakende wildernis (tegen extra betaling).

Dag 4: Tarangire - Karatu

In de ochtend verlaat u Tree Top Lodge richting Manyara National Park, waar u opnieuw een bijzondere game drive zult hebben met een luxe picknicklunch aan de rand van Lake Manyara, waarschijnlijk omring door rustig grazende olifanten, gnoes, zebra’s, giraffen en andere dieren.

In de late namiddag rijdt u naar Karatu, waarbij u dineert en overnacht in een mooie lodge van het exclusieve en elegante The Manor Ngorongro.

Dag 5: Karatu - Ngorongoro - Karatu

Vandaag vertrekt u voor een onvergetelijke gamedrive inclusief een exclusieve picknicklunch naar de schitterende Ngorongoro Krater. Deze krater werd gevormd toen een grote vulkaan ongeveer twee en half miljoen jaar geleden uitbarstte en instortte. Toen Ngorongoro nog een vulkaan was, dacht men dat deze ongeveer even groot was als de Kilimanjaro, één van de hoogste bergen ter wereld. Schattingen van de oorspronkelijke hoogte van de vulkaan variëren van 4.500 tot 5.800 meter. De krater zelf is ongeveer 610 meter diep en 260 kilometer in het kwadraat.

Ongeveer 40.000 mensen leven in het beschermde gebied. Ze delen het land met een ongelooflijke hoeveelheid dieren in het wild. Er zijn ongeveer 30.000 (inheemse) dieren, variërend van luipaarden, cheeta's, olifanten en hyena's tot wrattenzwijnen, buffels en impala's. Het is ook één van de beste plekken om de met uitsterven bedreigde zwarte neushoorn en mannelijke leeuwen met zwarte manen te zien. In de krater zult u trouwens geen giraffen vinden. Men denkt dat ze niet naar binnen kunnen omdat de zijkanten te steil zijn om naar beneden te lopen.

De Ngorongoro-krater en twee andere kraters in de regio (Olmoti en Empakai) werden in 1979 op de Werelderfgoedlijst van Unesco geplaatst. De krater is ook één van de Sevens Natural Wonders of Africa. De krater wordt ook wel ‘De Tuin van Eden’ genoemd vanwege zijn oogverblindende schoonheid en omdat het waar paradijs is voor dieren.

Het Ngorongoro Conservation Area is één van de belangrijkste prehistorische vindplaatsen ter wereld. De fossielen die daar werden ontdekt, zijn naar verluidt het vroegst bekende bewijs van de menselijke soort.

Na een indrukwekkende dag rijdt u in de namiddag terug naar Karatu voor een uitgebreid diner en overnachting in The Manor Ngorongoro.

Dag 6: Karatu - Serengeti

Na een ontspannen ontbijt in de lodge reist u vandaag van Karatu naar Serengeti, waar u bij aankomst in het Serengeti Pioneer Camp eerst uitgebreid kan genieten van een voortreffelijke lunch en vervolgens kan ontspannen en de omgeving kan verkennen van dit exclusieve Camp.

In de namiddag vertrekt u voor een game drive in het wereldberoemde Serengeti National Park. Het Serengeti National Park staat wereldwijd bekend om ‘the great migration’, de trek van tweeënhalf miljoen grazende dieren over de eindeloze grasvlaktes. Daarnaast is dit nationale park het thuis van de leeuw, het luipaard, het jachtluipaard, buffels en vele andere dieren. Kortom dé nummer één attractie van Afrika!

Na een paar uur optimaal genieten van de schitterende flora en fauna van Serengeti, gaat u in de vroege avond terug naar het Pioneer Camp. U kunt voor het diner nog even relaxen en nagenieten of een verfrissende duik nemen in het zwembad van de lodge.

Dag 7: Serengeti

Vroeg in de ochtend heeft u uw eerste game drive van de dag in het Serengeti National Park. Bij terugkomst wacht u een heerlijk ontbijt in de lodge, waarna u tot later in de middag kunt relaxen, zwemmen, zonnebaden of wandelen in het Pioneer Camp (lunch in de lodge is inbegrepen).

In de namiddag vertrekt u voor uw tweede game drive door het park, waarna u ’s avonds kunt genieten van een voortreffelijk diner.

Optioneel: Als het weer goed is kunt u een ballonsafari maken, een fantastische en onvergetelijke ervaring waarbij u tijdens de zonsopgang al het moois dat het Serengeti National Park te bieden heeft van bovenaf kunt bewonderen (tegen extra betaling).

Dag 8: Serengeti - Arusha - Transfer naar JRO - Nederland

Na het ontbijt heeft u een transfer naar Seronera Airstrip voor een binnenlandse vlucht naar Arusha. Bij aankomst wordt u opgewacht door een lokale chauffeur, die u naar Arusha Coffee Lodge brengt voor een uitgebreide lunch. Aan het einde van de middag heeft u een transfer naar Kilimanjaro International Airport voor verdere vluchten naar huis.

Optioneel kunnen wij voor (tegen betaling) u een dagkamer reserveren bij Arusha Coffee Lodge.

Optioneel Dag 8: - Serengeti - Zanzibar (totaal reisduur: 12 dagen / 11 nachten)

Indien u het programma wil uitbreiden met een strandvakantie op Zanzibar, kunt u rechtstreeks vanuit Serengeti naar Zanzibar vliegen, waar u de rest van uw vakantie als volgt voortzet.

Na het ontbijt heeft u een transfer naar Seronera Airstrip voor een directe vlucht naar Zanzibar. Bij aankomst wordt u opgewacht door een lokale vertegenwoordiger, die voor u een transfer heeft geregeld naar het exclusieve Park Hyatt Zanzibar in Stone Town.

Optioneel kunt u nog een privé rondleiding boeken door de sfeervolle en oude binnenstad van Stone Town (waar u onder andere een bezoek brengt aan het geboortehuis van Freddy Mercury).

De vanaf-prijs voor het pakket inclusief Zanzibar is €4199 per persoon. Bij dit optioneel pakket is de vlucht van Serengati naar Zanzibar inclusief.

Dag 9: Stone Town – Breezes Beach Club

Na het ontbijt wordt u naar het mooie en exclusieve Breezes Beach Club Resort gebracht, waar u een aantal dagen ongestoord kan relaxen, zonnebaden en kan bijkomen van alle bijzondere en onvergetelijke indrukken, die u tijdens uw safari door Tanzania heeft opgedaan.

Indien u het leuk vindt om toch iets te ondernemen tijdens uw strandverblijf, biedt Breezes genoeg activiteiten, zoals:
“Ontdek The Real Zanzibar per fiets”: Om uzelf volledig en op duurzame wijze onder te dompelen in de tijdloze charme van Zanzibar, kunt u gratis één van de fietsen van het resort reserveren? Fiets over de talloze rustige wegen van dit onontdekte deel van de archipel, langs de rustige en verzilverde zandstranden aan de oostkust, ervaar de wilde schoonheid van de noordelijke kustlijn of ontmoet de lokale bevolking ontmoeten in de talloze cultureel rijke dorpjes als Bwjeuu en Paje in het zuiden

Dag 10 & 11: Breezes Beach Club

Beide dagen heeft u ter vrije besteding. Eén van de bijzondere activiteiten op het eiland is “Een exclusieve duikervaring in een ongerepte mariene omgeving”: Als u de schitterende koraaltuinen van Zanzibar wilt ontdekken als onderdeel van een exclusieve duikgroep, die beperkt is tot maximaal zes gasten per gids, dan belooft The Rising Sun Dive Centre u de ervaring van uw leven. Als het enige PADI vijfsterren Gold Palm- en RAID-duikcentrum met gecertificeerd duikcentrum in Zanzibar, ontdekt u gezamenlijk de talloze duikschatten van de onontgonnen zuidoostkust van Zanzibar. Ze bieden hun diensten aan voor zowel beginners als professionals.

Dag 12 - Zanzibar – Dar es Salaam - Nederland

Na het ontbijt regelen wij een transfer naar de luchthaven van Zanzibar voor een lijnvlucht van Zanzibar naar Dar es Salaam. Bij aankomst in de Tanzaniaanse hoofdstad bieden wij u assistentie bij het overstappen op uw vlucht terug naar Nederland.

Donatie duurzame/lokale projecten

Om bij te dragen aan een beter milieu en een duurzame leefomgeving, doneren wij per reiziger een bedrag aan (wereldwijde) lokale projecten, die een belangrijke bijdrage leveren aan een het verwezenlijken van een schonere, leefbaardere en duurzame wereld, voor nu maar vooral ook voor de toekomst.

Door deze donatie willen wij samen met u bijdragen aan de mogelijkheid om reizen en vakanties voor de huidige en vele volgende generaties mogelijk te houden. Van het donatie bedrag betaalt u de ene helft en WeTravelEco de andere helft. Uw bijdrage is reeds bij de prijs inbegrepen.

Voor deze reis doet u gezamenlijk met WeTravelEco (50/50) een donatie van €25 waarbij u bij uw boeking zelf kiest aan welk project u wilt doneren. Voor deze reis kunt u kiezen tussen 3 lokale projecten om te steunen:

1. KopeLion - Ngorongoro Lions Conservation Project: Dit is een samenwerking tussen leeuwen-onderzoekers en lokale bewoners van Ngorongoro, die werken voor het samenleven van Lion-Maasai.

2. Arusha Weeshuis: Bij dit project wordt een donatie gedaan aan een lokaal weeshuis in Arusha, die zorgen dat lokale weeskinderen een huis en thuis hebben inclusief alle benodigde levensbehoeften zoals zorg en onderwijs.

3. Shanga Community: Een lokaal community project, waar mensen met een lichamelijke of verstandelijke handicap werken en begeleidt worden om een zo gewoon als mogelijk bestaan op te bouwen.

WAAR JE BLIJFT

Arusha Coffee Lodge - Arusha

Liggend op de zacht glooiende heuvels die van de altijd aanwezige Mount Meru naar beneden dalen, ligt het bruisende en levendige stadje Arusha. Hier aan de rand van deze stad, verscholen tussen één van de grootste koffieplantages van Tanzania, vind u Arusha Coffee Lodge, een perfecte plek om te ontspannen voor of na een Oost-Afrikaanse safari.

De Arusha Coffee Lodge bestaat uit 30 plantagehuizen die uitstralen naar de altijd groene koffievelden en zijn ontworpen rond het huis van de oorspronkelijke landeigenaar, dat dateert uit het begin van de 20e eeuw. Het thema koffie dringt door in Arusha Coffee Lodge en weerspiegelt zich in de kleuren en texturen van de heerlijk comfortabele accommodaties met prachtig ingerichte eigen badkamers.

Het huiselijke gevoel van de Lodge is geenszins toevallig aangezien de oorsprong van de woning nog steeds een glimp van vervlogen tijden uitstraalt. Het vriendelijke en persoonlijke personeel helpt bij het creëren van een sfeer die waardering blijft trekken van alle bezoekers en verblijven.

In het hoofdgebouw van Plantation House bevinden zich een 'a la carte' restaurant, een intieme café-bistro en een gezellige lounge, die allemaal uitnodigende open haarden hebben om u te verwarmen van de koele nachtlucht.

Met een omheind, intiem zwembad, een populair tuinterras en hectares weelderige koffieplantages, moedigt Arusha Coffee Lodge bij elke beurt verkenning en ontdekking aan. Uw verblijf is inclusief diner en ontbijt.

 • Energiebesparende lampen
 • Programma voor hergebruik van handdoeken
 • Recycleren van afval
 • Biologische en lokale gerechten
 • Ecologische schoonmaakproducten
 • Plastic controle
 • Eco-badproducten
 • Recyclebare meubels & stoffen
 • Waterbesparingsprogramma
 • Hernieuwbare energie
Elewana Tree Top Lodge - Tarangire

Het is de nostalgische sprankeling die maar al te goed zichtbaar is in de ogen van de reizigers, die voor het eerst naar Tarangire Treetops kijken. Tarangire Treetops ligt sereen op de grens van het Tarangire National Park.

Als u aankomt bij de Lodge, wordt u onmiddellijk begroet door een gloed van kleur en een groot aantal glimlachen die allemaal toebehoren aan de lokale Masai-stamleden die deel zijn gaan uitmaken van het betoverende verhaal dat Tarangire Treetops is.

Gecentreerd rond een Main Lodge - die zelf een duizend jaar oude baobabboom omhult - bestaat Tarangire Treetops uit 20 kamers, die allemaal boven de grond in bomen zijn opgetrokken en een adembenemend uitzicht bieden over de toppen van de omringende marula- en baobabbomen.

Elke Treetops Room heeft één van de grootste slaapkamers die te vinden zijn in een kamp of lodge in Oost-Afrika (65 vierkante meter) en allemaal met een exotische dubbele douche en een eigen badkamer. Met meubels die warmte creëren en blijk geven van toewijding aan lokaal vakmanschap, wordt de ‘up-in-the-air’-ervaring gecompleteerd door het ontwerp met de open voorkant dat uitzicht biedt over de Tarangire-vlakten vanaf een uitgestrekt maar privébalkon. Uw verblijf hier is inclusief ontbijt, picknicklunch en diner.

 • Energiebesparende lampen
 • Programma voor hergebruik van handdoeken
 • Recycleren van afval
 • Biologische en lokale gerechten
 • Ecologische schoonmaakproducten
 • Plastic controle
 • Eco-badproducten
 • Recyclebare meubels & stoffen
 • Waterbesparingsprogramma
 • Hernieuwbare energie
The Manor Ngorongoro

The Manor at Ngorongoro, gelegen in het noordwesten van Tanzania en met zijn 9 luxe cottages (18 suites), familiecottage en magnifiek landhuis, is één van de eerste safarilodges in zijn soort die Oost-Afrikaanse gastvrijheid combineert met ouderwetse Afro-Europese architectuur en decor. The Manor ligt naast het beroemde, beschermde natuurgebied Ngorongoro op een Arabica-koffielandgoed van 1500 hectare. Het doet denken aan een elegante landelijke boerderij in Kaap-Nederlandse architectuur.

Elk detail van The Manor is ontworpen met het comfort van de gasten in gedachten. Elk van de huisjes is zorgvuldig gepositioneerd om het uitzicht op de aangrenzende groene heuvels te maximaliseren, maar tegelijkertijd om de intimiteit en privacy van dit ouderwetse herenhuis te behouden.

The Manor biedt de perfecte omgeving om te ontspannen en te genieten van de buitengewone natuurlijke schoonheid van de tuinen en de met koffiestruiken beladen heuvels. Het drama dat Afrika is, is echter maar een korte afstand verwijderd.

Wat is een betere manier om van de krater te genieten dan in de wetenschap dat u aan het eind van de dag zult terugkeren om te genieten van een onvergelijkbaar diner in het restaurant van The Manor, gevolgd door een zeer rustgevende nacht in een huisje dat is ontworpen zowel met uw comfort alleen in geest (verblijf is inclusief ontbijt, picknicklunch en diner).

 • Energiebesparende lampen
 • Programma voor hergebruik van handdoeken
 • Recycleren van afval
 • Biologische en lokale gerechten
 • Ecologische schoonmaakproducten
 • Plastic controle
 • Eco-badproducten
 • Recyclebare meubels & stoffen
 • Waterbesparingsprogramma
 • Hernieuwbare energie
Serengeti Pioneer Camp - Serengeti

Serengeti Pioneer Camp, gelegen in South Central Serengeti (in het Moru Kopjes-gebied), is ideaal gelegen om ongeëvenaarde toegang te bieden tot de jaarlijkse migratie en de ‘Big 5’ met een prachtig uitzicht over Moru Kopjes, het Magadimeer en de eindeloze vlaktes.

Als eerbetoon aan de mobiele kampen van de jaren '30, een tijd waarin een Afrikaanse safari echt een reis naar het onbekende was, worden de ‘nulvoetafdruk’ van het Serengeti Pioneer Camp en de nabijheid van de natuur gecombineerd tot een onmiskenbaar onderscheidend en echt individueel aanbod.

Bestaande uit twaalf tentenaccommodaties, die allemaal een eigen badkamer hebben, waaronder een toilet, wastafel en douches, zijn de tentinterieurs ontworpen om het allerbeste uit een lang vervlogen tijdperk op te roepen, maar zeker niet vergeten.

Een eettent biedt onderdak aan de gasten van het kamp voor zowel ontbijt als diner, terwijl lunches worden genuttigd in het kamp of in de bush tijdens wat ongetwijfeld weer een boeiende dag in de Serengeti zal worden (ontbijt, lunch en diner inclusief).

Serengeti Pioneer Camp legt de originele essentie van de mobiele Afrikaanse safari vast en wekt nostalgische verwondering op terwijl we de avontuurlijke geest in ons allemaal ontsluiten. Het drama en de schoonheid van het Serengeti National Park is inderdaad ontzagwekkend. Met de 'Big Five' en de jaarlijkse migratie als constante hoogtepunten van elk bezoek aan de Serengeti, zal de introductie van Serengeti Pioneer Camp helpen om de verlangens van zelfs de meest verwachtende safarireizigers te bevredigen.

 • Hernieuwbare energie
 • Energiebesparende lampen
 • Programma voor hergebruik van handdoeken
 • Recycleren van afval
 • Biologische en lokale gerechten
 • Ecologische schoonmaakproducten
 • Plastic controle
 • Eco-badproducten
 • Recyclebare meubels & stoffen
 • Waterbesparingsprogramma
Park Hyatt - Stonetown (Zanzibar)

Majestueus gelegen aan het strand in het hart van Stone Town, een aangewezen Unesco-werelderfgoed, is Park Hyatt Zanzibar de ultieme bestemming om het idyllische Oost-Afrikaanse eiland Zanzibar te ervaren en de rijke cultuur, het erfgoed en de historische betekenis van het hotel te omarmen. plaats.

Het hotel biedt de ultieme oase tussen het labyrint van kronkelende steegjes, drukke markten, moskeeën en beroemde Zanzibari-deuren van Stone Town, met prachtig versierd houtsnijwerk. De belangrijkste bezienswaardigheden van de stad zijn gemakkelijk te voet bereikbaar, waaronder de Forodhani-tuinen, het oude fort, de oude apotheek, het Peace Memorial Museum, het Palace Museum en het House of Wonders.

Het hotel beschikt over 67 luxueus ingerichte kamers, die naadloos ingetogen elegantie, eigentijdse stijl, moderne technologie en tijdloze regionale accenten combineren. De standaardkamers variëren in grootte van 45 vierkante meter tot 50 vierkante meter en de kamers aan de oceaan bieden een spectaculair, schilderachtig uitzicht op de dhow-havens en de Indische Oceaan.

Ervaar de Zamani Residence voor een uniek eetconcept, waarbij gasten kunnen dineren in een selectie van elegante restaurants met zowel authentieke gerechten als meer informele gerechten.

Zamani Residence omvat een bibliotheek en veranda, een woonkamer en een eetkamer met een buitenterras en een woonkeuken. Het ontwerp is ontspannen en comfortabel, met eclectische interieurs en ontworpen om een ​​huiselijke sfeer te creëren. De Pool Lounge, grenzend aan de infinitypool, is gespecialiseerd in lokale visgerechten naast traditionele westerse salades, sandwiches en snacks. Alle bar- en eetgedeeltes hebben een eigen terras aan de oceaan met uitzicht op het plaatselijke strand en de Indische Oceaan.

 • Energiebesparende lampen
 • Programma voor hergebruik van handdoeken
 • Recycleren van afval
 • Biologische en lokale gerechten
 • Ecologische schoonmaakproducten
 • Plastic controle
 • Waterbesparingsprogramma
 • Hernieuwbare energie
 • Eco-badproducten
 • Recyclebare meubels & stoffen
Breezes Beach Club - Zanzibar

Breezes Beach Club & Spa Zanzibar is een ideale keuze voor wie op zoek is naar een romantische strandvakantie. Beroemd om zijn aandacht voor detail, intieme en besloten diners, creëert het prachtige Zanzibar-decor met prachtig houtsnijwerk, glinsterend koper en rijke stoffen een elegante en unieke sfeer. Breezes ligt langs een ongerept en ongerept strand aan de zuidoostkust van het eiland Zanzibar, het meest rustige en ongerepte deel van het eiland dat door het gerenommeerde tijdschrift Conde Nast Traveler is gekozen als een van de 30 beste eilandstranden ter wereld. Er is geen betere plek om de fantastische omgeving, het prachtige strand en ons vriendelijke personeel te ervaren en te genieten.

Als je bij Breezes dineert, kunt u elke dag een ander menu verwachten, elk is gemaakt om een ​​inspirerend delicate mix te weerspiegelen van de Arabische, Indiase, Perzische, Aziatische en Swahili-smaken die kenmerkend zijn voor de traditionele Zanzibari-keuken. Op het uitgebreide menu staat ook de interpretatie van onze chef-kok van enkele populaire continentale gerechten. Ten slotte zal ons culinaire team er plezier in hebben om het menu aan te passen aan de dieetvoorkeuren die u ons laat weten (uw verblijf is half-pension).

In deze prachtige omgeving, die een verfijnde Swahili-stijl weerspiegelt, versterkt met aroma's van kaarslicht en kruiden, kunt u genieten van een verscheidenheid aan behandelingen en therapieën, allemaal gericht op het verlichten van de negatieve effecten van een moderne levensstijl, zoals stress en uitputting. Het internationale team van professionele therapeuten biedt een breed scala aan gezichts-, lichaams- en hand- en voetbehandelingen, evenals gespecialiseerde massagetechnieken.

Alle kamers zijn identiek qua inrichting en grootte, behalve dat de suites een inloopkleedkamer en een grotere badkamer hebben. Ze zijn allemaal volledig voorzien van airconditioning en hebben een eigen badkamer, een koelkast, een persoonlijke elektronische kluis, een haardroger in de badkamer, thee- en koffiefaciliteiten, een telefoon en een volwaardig derde bed dat dienst doet als bank.

 • Hernieuwbare energie
 • Energiebesparende lampen
 • Programma voor hergebruik van handdoeken
 • Recycleren van afval
 • Biologische en lokale gerechten
 • Ecologische schoonmaakproducten
 • Plastic controle
 • Eco-badproducten
 • Waterbesparingsprogramma
 • Recyclebare meubels & stoffen

Inbegrepen/Uitgesloten

 • VZR Garantiefonds
 • €2,50 per persoon carbon-emissie donatie aan Ocean Cleanup Project
 • €25 per persoon donatie aan door u geselecteerd duurzaam, lokaal project
 • €2,50 per persoon voor het Calamiteitenfonds
 • Ontbijt, lunch en diner bij alle hotels zoals aangegeven in programma
 • Alle tours/excursies zoals aangegeven in het programma
 • Recyclebare en navulbare waterfles
 • Koffie, thee en water + vers fruit en lokale snacks tijdens de hele reis
 • Transfers in een 7-persoons 4x4 safarivoertuig met Engelssprekende chauffeursgids
 • Alle gamedrives en toegangsprijzen voor parken
 • Diensten en services van lokale agentschap
 • Tourism Development Levy
 • BTW op grondtransport en kraterservicekosten
 • Bij strandverlenging: inclusief half pension voor Zanzibar accommodatie
 • Reis- en annuleringsverzekering
 • Internationale vluchten
 • Andere maaltijden dan genoemd in het programma
 • Alle optionele excursies
 • Fooien en alle persoonlijke uitgaven
 • Visum en visumkosten
 • Eventueel benodigde vaccinaties
 • Kosten strandverlenging Zanzibar

Locatie van de tour

FAQ

Is deze reis gedekt door het Garantiefonds?
Ja! Dit aanbod valt onder de garantie van STO Garant. U kunt de voorwaarden van deze garantieregeling vinden op de website: https://sto-garant.nl/downloads
Kunt u deze reis aanpassen en/of verlengen?
Elke reis kunt u op aanvraag aan laten passen en/of verlengen met bijvoorbeeld een strandverlenging. Voor meer informatie hierover kunt u ons een mail sturen via [email protected]
Kunt u nog extra activiteiten of excursies ondernemen tijdens deze reis?
Ja. Via onze lokale agent kunt u voorafgaand of tijdens de reis altijd, tegen betaling, extra activiteiten en/of excursies bijboeken.
Zijn internationale vluchten in deze reis inclusief?
Nee. Wij bieden momenteel geen internationale vluchten aan naar de bestemming. Eventuele binnenlandse vluchten tijdens uw rondreis (indien niet inbegrepen) kunnen wij wel voor u boeken, indien gewenst .

Voor internationale vluchten kunnen wij u daarbij adviseren, u kunt ons gerust een email sturen naar: [email protected]
Is een reis- en/of annuleringsverzekering bij deze reis inbegrepen?
Nee. Indien u nog geen verzekering heeft, kunt u zelf een reis- en annuleringsverzekering afsluiten of via onze website: zie link op de homepage onder "Reisverzekeringen".
Is deze reis gedekt door het Calamiteitenfonds?
Ja, €2,50 per persoon is reeds inclusief bij deze reis voor het Calamiteitenfonds.
Zijn er nog bepaalde Corona voorwaarden en/of restricties op deze vakantiebestemming?
Voorafgaand aan de reis zullen wij u per email eventuele voorwaarden i.v.m. Corona toesturen. U kunt meer algemene informatie hierover ook vinden op de linke op de homepage onder “Corona Informatie”. Ook kunt u op de homepage informatie vinden over (andere) vaccinaties, die u eventueel nodig hebt voor een reis naar deze vakantiebestemming.
Is deze reis met een groep of een privé rondreis?
WeTravelEco biedt uitsluitend privé rondreizen aan! Wij bieden alle reizen aan als individuele rondreis waarbij u een eigen chauffeur (of eigen transport) en privé gidsen tot uw beschikking heeft, die ervoor zorgen dat u zoveel mogelijk te zien gaat krijgen en u tijdens de reis geen rekening hoeft te houden met andere reizigers.

Indien er bepaalde onderdelen van een reis wel in groepsverband worden uitgevoerd, vermelden wij dit in de reisomschrijving.

Beoordelingen

0/5
Not Rated
Based on 0 review
Excellent
0
Very Good
0
Average
0
Poor
0
Terrible
0
Showing 1 - 0 of 0 in total

Write a review

Created with Sketch.
p.p. vanaf €3.499,00

Reisinfo aanvragen

Wilt u deze reis boeken of heeft u een vraag? Laat het weten via dit formulier of bel 06-55394400.

Misschien Vind Je Dit Ook Leuk