from €1.999,00
Boeking Aanvragen

Verenigd Koninkrijk: Treinreis Brittannië op zijn best

Reisduur

8 dagen / 7 nachten

Type Vakantie

Autovakantie, Ecotourism, Individuele rondreis, treinvakantie

Garantiefonds Dekking

Unlimited

Eco Rating

4.5/5

CO2 Emissie

Zie reisinfo

Overzicht

Groot-Brittannië:

Dit is het grootste eiland en het hoofdgebied van het Verenigd Koninkrijk. Staatkundig wordt Groot-Brittannië gezien als de combinatie van Engeland, Schotland en Wales, met inbegrip van de kleinere eilanden eromheen zoals Wight, Anglesey, de Scilly-eilanden, de Hebriden, de Orkney-eilanden en de Shetlandeilanden.

Engeland:

Dit deel van het Verenigd Koninkrijk omvat ongeveer twee derde van het eiland Groot-Brittannië. Het landschap bestaat voornamelijk uit lage heuvels en velden maar er liggen ook gebieden die hoger zijn. Nationaal park North York Moors ligt in het noordoosten en heeft een ruig landschap. In het zuidwesten zijn er uitgestrekte heidevelden, zoals de nationale parken Dartmoor en Exmoor. In het noorden bevindt zich het Penninisch Gebergte, ook bekend als de ruggengraat van Engeland, dat het noorden van Engeland in een westelijk en een oostelijk deel opsplitst.

Engeland is genoemd naar de Angelen, één van de Germaanse stammen die na het vertrek van de Romeinen vanuit het Europese vasteland het eiland koloniseerden. Samen met Saksen, Juten en mogelijk ook Friezen kwamen zij met schepen vanuit het huidige Noord-Duitsland, Noord-Nederland en West-Denemarken.

Engeland is van oudsher onderverdeeld in graafschappen. Een graafschap (county) stond onder het bestuur van een graaf (‘count’). Deze gebieden werden oorspronkelijk (ten tijde van de Angelsaksen) shires genoemd, zoals nog blijkt uit de namen van een groot aantal graafschappen, zoals Bedfordshire, Hampshire enzovoorts. Na de komst van de Normandiërs kwam de benaming county in zwang, afgeleid van het Franse “comté”.

Wales:

Dit schitterende gebied ligt in het westen van Groot-Brittannië en het is een bergachtig landsdeel (ongeveer een kwart ervan ligt boven de 30o meter). De Cambrische Bergen lopen van noord naar zuid. In het zuiden liggen de Brecon Beacons met platte, met gras begroeide toppen en de steile South Wales Valleys. De kust varieert van estuaria tot beschutte baaien, hoge kliffen, schiereilanden en waddengebied.

Wales ligt op een schiereiland in het centrale westen van het eiland Groot-Brittannië. Wales kent naast een rijke flora en fauna, die getypeerd wordt door haar heuvelachtige landschap aan de zee, een inheems ponyras, de Welsh pony, en een aantal hondenrassen zoals Welsh corgi Cardigan, Welsh corgi Pembroke, Welsh Springer Spaniel en de Welsh terriër.

De Britse CO2-uitstoot is na een daling van meer dan dertig jaar terug op het niveau van 1879, zo blijkt uit een analyse van Carbon Brief. De Britse CO2-uitstoot is sinds 1990 twee keer zo snel gedaald als de Nederlandse en het Verenigd Koninkrijk heeft bijna twee keer zo veel duurzame energie als Nederland. Het Verenigd Koninkrijk heeft hetzelfde einddoel als de Europese Unie: in 2050 volledig klimaatneutraal zijn. Maar de Britten kozen afgelopen jaar een ambitieuzer tussendoel voor 2030: hun uitstoot moet dan 68% onder het niveau van 1990 liggen in plaats van de Europese 55%.

De Britse uitstoot van broeikasgassen lag afgelopen jaar 51% onder het niveau van 1990, de onze 24,5%. Ook in absolute cijfers blijft dat beeld overeind: een gemiddeld Brit stoot jaarlijks 4,5 ton CO2 uit, een Nederlander ongeveer twee eer zo veel. Het EU-gemiddelde zit daar tussenin.

View More

Reisplan

Dag 1 en 2: Londen

Er zijn verschillende manieren om voor deze reis naar Groot-Brittannië te komen, waarbij wij uiteraard adviseren voor de meest duurzame optie, de combinatie van de boot met de trein (of eventueel met de auto via de Calais Tunnel).

Bij aankomst in de bruisende hoofdstad van het Verenigd Koninkrijk heeft u een privétransfer naar uw hotel in London City.
Of u nu op zoek bent naar kunst of architectuur, mode, uitstekende restaurants, uitgaan of voetbal, Londen biedt met haar 2000-jarige geschiedenis en als hippe en levendige metropool voor ieder wat wils.

U reist in London zo veel mogelijk met het openbaar vervoer waarvoor wij een stadsvervoerspas (zone 1 en zone 2), de zogenaamde Oyster Card, voor u hebben geregeld (een borg van GBP 20,00 is hierbij inbegrepen, die voordat u weer vertrekt uit Londen aan u wordt geretourneerd).

Bij uw tweedaags verblijf in Londen hebben wij een stadstour van een halve dag – deels te voet en deels per openbaar vervoer - met een officiële lokale en Engelstalige gids voor u geregeld, die u zelf kunt inplannen met onze lokale agent. Een aantal hoogtepunten, die u tijdens de stadstour bezoekt zijn het Buckingham Palace (en de wisseling van de wacht), het Brits Museum, het Victoria en Albert Museum, Knightsbridge, Piccadilly Circus, Trafalgar Square, de Tower of London, Tower Bridge, The Shard, Borrough Market en Govent Garden. Aangezien iedereen zijn eigen persoonlijke voorkeuren heeft, zijn entree tickets voor de verschillende bezienswaardigheden niet inbegrepen.

Daarnaast hebben wij voor u ook nog een retourticket voor de Greenwich River Thames Cruise geregeld, die u op een door u zelf gekozen moment kan gebruiken.

Naar uw eigen keuze hebben wij voor u ook nog een lunch of diner (hoofdgerecht inclusief water en koffie) geregeld bij de befaamde Engelse Pub, The Duke of Cambridge, de eerste gecertificeerde biologische pub van Groot-Brittannië.

Dag 3: Oxford

In de ochtend vertrekt u met de trein vanuit Londen naar Oxford. Een prachtige historische stad en vooral bekend door zijn uitstekende universiteit met zijn talloze schitterende eeuwenoude (universiteits-)gebouwen. De verschillende groene parken, boerenmarkten, bijzondere restaurants en de geweldige botanische tuinen maken Oxford een fantastische stad om te bezichtigen en te verkennen.

Bij aankomst in Oxford hebben wij een historische stadstour van een halve dag – deels te voet en deels per openbaar vervoer - met een officiële lokale en Engelstalige gids voor u geregeld. U bezoekt tijdens deze tour onder andere Radcliffe Camera (het meest gefotografeerde monument van Oxford), de Kerken van de heilige Maria de Maagd (geniet hier van een ongeëvenaard weids uitzicht over de stad), de Bodleian Bibliotheek (de oudste leeszaal ter wereld), Christ Church College (ontdek de grootste en rijkste universiteit ter wereld) en de Oxford Botanic Gardens. Aangezien iedereen zijn eigen persoonlijke voorkeuren heeft, zijn eventuele entree tickets voor de verschillende bezienswaardigheden niet inbegrepen.

Naar uw eigen keuze hebben wij voor u een lunch of diner (hoofdgerecht inclusief water en koffie) geregeld bij de Folly Riverside Restaurant.

Dag 4: Cotswold

Vandaag reist u vanuit Oxford naar het mooie Cotswold, waarbij wij u aanraden om zelf te rijden en op eigen tempo dit gebied te verkennen (de prijs van deze rondreis is exclusief de autohuur voor deze dag of de huur van een auto met privé chauffeur en gids). Cotswolds is een schitterend landelijk gebied in het zuiden van centraal Engeland en beslaat met name delen van de provincies Gloucestershire en Oxfordshire.

Zijn glooiende heuvels, de bijzondere grasland havens, middeleeuws dorpen met idyllische huizen met rieten daken, eeuwenoude kerken en statige (land-)huizen die gebouwd zijn van kenmerkende lokale gele kalksteen geven u het ultieme Engeland gevoel.

Een aantal van de dorpen en steden, die u tijdens deze dag zeker moet bezoeken zijn Bourton on Water, Burford, Cirencester en Bibury. Aan te bevelen zijn de verschillende historische wandeltochten die u in dit mooie gebied kan maken (onze lokale agent kan u hierover meer informatie geven tijdens uw reis).

Na deze bijzondere dag overnacht u in het sfeervolle Bourton on Water waar wij tevens een diner hebben geregeld in The Rose Tree Restaurant.

Dag 5: Bristol

Na een heerlijk en typisch Engels ontbijt rijdt u op eigen gelegenheid terug naar Oxford waar wij voor u kaartjes hebben gereserveerd voor uw treinreis naar Bristol. Bristol is bekroond met de ‘Green Accolade’ en is uitgeroepen tot Europese Groene Hoofdstad. De stad is charmant en opwindend, perfect om op uw gemak te verkennen.

In Bristol hebben wij een stadstour van een halve dag voor u geregeld met officiële en Engelstalige gids, waarbij u op ontspannen wijze een aantal van de vele bezienswaardigheden van de stad gaat bezoeken, zoals een aantal van de beroemde stadsboerderijen, de befaamde Bristol Street Art, de oude haven en Friska (een exclusief en bekend café in Bristol dat onlangs is uitgeroepen tot beste ethische restaurant van het jaar).

Een aantal optionele activiteiten zijn een rondvaart met een waterstofboot of een ballonvaart boven Bristol.

Al naar gelang uw persoonlijke voorkeur is een lunch of diner inbegrepen bij No.1 Harbourside of de Poco Tapas Bar.

Dag 6: Bath

Vanuit Bristol reist deze ochtend naar Bath. Bath is de grootste stad in het graafschap Somerset, bekend om en vernoemd naar haar schitterende en eeuwenoude Romeinse baden. Bath is een architectonisch juweeltje dat perfect is voor verschillende leuke en bijzondere wandeltochten.

In Bristol hebben wij een stadstour van een halve dag voor u geregeld met een officiële en Engelstalige gids, waarbij u een aantal van de vele historische bezienswaardigheden van de stad gaat bezoeken, waaronder The Crescent, Alexandra Park, Green Park Station en uiteraard een bezoek aan de Romeinse baden (entreeprijs inbegrepen in de tour).

Al naar gelang uw persoonlijke voorkeur is een lunch of diner inbegrepen bij het gezellige lokale restaurant Henry’s.

Dag 7: Brighton

Vandaag wordt u reeds vroeg in de ochtend opgehaald bij uw hotel voor een privétransfer vanuit Bath naar Brighton, waarbij u onderweg een bezoek van drie uur brengt aan het wereldberoemde Stonehenge (toegangsbewijs met audiogids inbegrepen).

Na dit indrukwekkende bezoek reist u verder naar Brighton, dat gelegen is aan de zuidkust van Engeland, in het graafschap East Sussex. Brighton is ontworpen als een innovatieve en rijke Victoriaanse stad en is een levendige stad vol met bijzondere en ambachtelijke winkels, spectaculaire graffiti en straatkunst en talloze bijzondere bezienswaardigheden. Het is de enige stad in het Verenigd Koninkrijk met een eigen Groen Raad, die sterk gericht is op duurzaamheid.

Een aantal dingen die Brighton zo uniek maken: Het is de dichtstbijzijnde zuidkust bij Londen, het heeft het meest excentrieke paleis van het Verenigd Koninkrijk, het is de groene hoofdstad van Groot-Brittannië, de eerste Body Shop werd hier geopend in 1976, ABBA heeft hier het songfestival gewonnen.

In de middag heeft u een privé fietstocht met lokale, Engelstalige gids door deze bijzondere stad.
Daarnaast heb wij voor u, naar eigen keuze, een lunch of diner gereserveerd in Moshimo, een lokaal sushi restaurant dat bekend staat om het gebruik van uitsluitend biologische en duurzame producten. U kunt ook kiezen voor de lunch- of dineroptie bij een fantastisch en hip Thais restaurant, Lucky Khao.

Dag 8: Brighton - London

Na een uitgebreid Engels ontbijt en uw check-out, reist u per trein terug vanuit Brighton naar Londen waar u, afhankelijk van uw reisschema naar de internationale luchthaven of één van de treinstations gaat voor uw vertrek naar Nederland.

Note: U kunt indien gewenst deze reis nog aanpassen of verlengen met een aantal extra dagen in London of één van de andere Engelse steden of gebieden. Uiteraard kunt u deze rondreis ook via ons boeken met eigen transport. Mail ons voor meer informatie.

Donatie duurzame/lokale projecten

Om bij te dragen aan een beter milieu en een duurzame leefomgeving, doneren wij per reiziger een bedrag aan (wereldwijde) projecten, die een belangrijke bijdrage leveren aan een het verwezenlijken van een schonere, leefbaardere en duurzame wereld, voor nu maar vooral ook voor de toekomst.

Door deze donatie willen wij samen met u bijdragen aan de mogelijkheid om reizen en vakanties voor de huidige en vele volgende generaties mogelijk te houden. Van het donatie bedrag betaalt u de ene helft en WeTravelEco de andere helft. Uw bijdrage is reeds bij de prijs inbegrepen.

Bij onze WeTravelEco reizen binnen Europa hebben wij besloten om per reis een bedrag te doneren aan het Ocean Cleanup Project. Het donatiebedrag verschilt per reis en is mede gebaseerd op de vanafprijs van de reis. Over het Ocean Cleanup project kunt u meer informatie vinden op onze homepage (in de footer) onder "Donatie lokale, duurzame projecten".

Voor deze reis doet u gezamenlijk met WeTravelEco (50/50) een donatie van €20 aan het Ocean Cleanup Project, een van oorsprong Nederlands initiatief dat systemen ontwikkelt om de enorme hoeveelheid plasticafval in onze oceanen op een efficiënte en duurzame manier weg te werken.

WAAR JE BLIJFT

Qbic Hotel London City - Londen

Het gezellige hotel in Oost-Londen ligt aan de voet van de City of London en in het hart van de meest levendige vierkante mijl van Londen met enkele van de beste streetfood restaurants, kunstgalerijen, boetieks, creatieve bedrijven en het nachtleven, allemaal verbonden met de lokale bevolking die er meer van maken dan alleen een toeristische plek.

Er is in dit duurzame hotel een nieuw soort betaalbaar groen hotel gecreëerd door de traditionele regels te doorbreken en een andere manier van hotelverblijf te creëren. Bij Qbic London geloven ze echt in een milieuvriendelijk groen hotel en ze weten dat alles wat ze doen ergens later een impact heeft, ook op de gasten. Ze willen dat die impact zo zacht en klein mogelijk is: een heel kleine ecologische voetafdruk.

 • Energiebesparende lampen
 • Programma voor hergebruik van handdoeken
 • Recycleren van afval
 • Biologische en lokale gerechten
 • Ecologische schoonmaakproducten
 • Eco-badproducten
 • Recyclebare meubels & stoffen
 • Waterbesparingsprogramma
 • Hernieuwbare energie
 • Plastic controle
Voco Oxford Thames - Oxfor

Nabij het hart van Oxford, aan de oevers van de rivier de Theems, ligt het mooie Voco Oxford Thames hotel. Met een geschiedenis die teruggaat tot de middeleeuwen, heeft de omgeving van het hotel een intrigerend verhaal te vertellen. Oorspronkelijk als het hoofdkwartier van de Tempeliers, zijn het oorspronkelijke huis en zijn uitgestrekte landerijen door de eeuwen heen in het bezit geweest van opmerkelijke religieuze figuren, heren en zelfs koningen. Door de bijzondere ligging aan de rivier en 12 hectare goed onderhouden terrein biedt het hotel u volop gelegenheid om het buitenleven te verkennen.

Voco Oxford combineert het middeleeuwse karakter met de moderne (en meer duurzame) 21e-eeuwse stijl om een unieke setting te creëren voor hun gasten. Na een dag in de City of Spires is dineren in de Voco Oxford Thames een ontspannen aangelegenheid; ontdek Britse klassiekers in het restaurant, geniet van pubfavorieten in de bar of neem ëchte High Tea op het terras.

 • Hernieuwbare energie
 • Energiebesparende lampen
 • Programma voor hergebruik van handdoeken
 • Recycleren van afval
 • Biologische en lokale gerechten
 • Ecologische schoonmaakproducten
 • Plastic controle
 • Eco-badproducten
 • Waterbesparingsprogramma
 • Recyclebare meubels & stoffen
The Dial House - Cheltenham

Met zijn benijdenswaardige ligging op slechts een steenworp afstand van de charmante High Street van Bourton on the Water en het kalmerende water van de rivier de Windrush, biedt het beroemde The Dial House u een unieke manier om van het leven in de Cotswolds te genieten.

Het eeuwenoude gebouw is gebouwd in de wereldberoemde stijl die bekend staat als de Cotswold Vernacular en dateert uit 1698 en is een van de oudere staatslieden van het dorp. Het heeft een geweldig karakter; diepliggende stenen muren, gezellige hoekjes, open haarden en een individualiteit die voor u het weet een thuis ver van huis wordt.

Geniet van een heerlijk traditionele Bed & Breakfast, neem koffie en afternoontea op het gezellige voorterras of in de achtertuin, proef de Mediterraans geïnspireerde snacks, die verkrijgbaar zijn van 12.00 uur tot laat in de middag.

De sfeervolle tweepersoonskamers zijn klein maar perfect ingericht voor uw verblijf. Elke kamer heeft een comfortabel tweepersoonsbed met uitzicht op de tuin vanuit het hoofdgebouw. Voorzieningen op de kamer zijn onder meer een flatscreen-tv, koffie- en theefaciliteiten. gratis wifi en een mooie badkamer met bad/douche en toilet.

 • Energiebesparende lampen
 • Programma voor hergebruik van handdoeken
 • Recycleren van afval
 • Biologische en lokale gerechten
 • Ecologische schoonmaakproducten
 • Plastic controle
 • Eco-badproducten
 • Recyclebare meubels & stoffen
 • Hernieuwbare energie
 • Waterbesparingsprogramma
Radisson Blu - Bristol

Het Radisson Blu Hotel in Bristol, gehuisvest in een iconische toren met 18 verdiepingen, plaatst u in het centrum van een van de meest fascinerende steden van Engeland, vlakbij een aantal populaire attracties. Het hotel ligt op loopafstand van het Hippodrome Theatre, het Cabot Circus Shopping Centre, het At-Bristol Science Centre, Brunel's SS Great Britain en het Blue Reef Aquarium. Bovendien ligt het Radisson Blu op slechts een steenworp afstand van het openbaar vervoer, zodat u gemakkelijk overal kunt komen.

Naast een uitstekende havenlocatie biedt het hotel 176 moderne kamers en suites met comfortabele bedden en voorzieningen, zoals 24-uursroomservice en gratis wifi. Geniet van heerlijk eten in gastropub-stijl bij het Collage Restaurant en drink een drankje in de populaire hotelbar, die uitkijkt over het water. U kunt ook profiteren van de fitnessfaciliteiten en diensten, als een wasservice.

Bereid uzelf voor op een gastronomische ervaring in het Collage Restaurant - een waarheidsgetrouwe weerspiegeling van de levendige eetcultuur in Bristol, waar steaks, gerookte schelvis en klassiekers zoals de Britse kaasplank worden geserveerd.

 • Energiebesparende lampen
 • Programma voor hergebruik van handdoeken
 • Recycleren van afval
 • Biologische en lokale gerechten
 • Ecologische schoonmaakproducten
 • Eco-badproducten
 • Recyclebare meubels & stoffen
 • Hernieuwbare energie
 • Plastic controle
 • Waterbesparingsprogramma
DoubleTree by Hilton - Bath

Het moderne en duurzame hotel ligt aan de oevers van de rivier de Avon, op 800 meter van Thermae Bath Spa, The Roman Baths en geweldige winkels. Uw verblijf begint met het typische, lokale chocoladekoekje. Geniet van het uitzicht op de rivier en de stad, dineren binnen en buiten, de gym en de moderne kamers.

Emma's Bar, Restaurant & Café: Begin uw dag met het uitstekende Wakeup Doubletree-ontbijt. Kies elke avond uit een menu met moderne favorieten en ontspan met een lekkere cocktail in onze moderne bar.

Grab & Go Cafe: Als u haast hebt, kom dan langs en neem een ​​een snelle bite. Kies elke ochtend uit een verscheidenheid aan broodjes en koffie, evenals een selectie salades, sandwiches en cakes voor lunch of middagsnack.

Secret Garden kijkt uit over de rivier de Avon en de historische Pulteney-brug en biedt een unieke eetervaring, traditionele afternoontea en de perfecte setting voor privéaangelegenheden.

Ontspan in deze elegante kamer met een moderne inrichting, voorzien van een kingsize bed en een stijlvolle badkamer, een espressomachine, gratis WiFi, een 49-inch HDTV en handige USB-poorten, zachte badjassen en slippers.

 • Hernieuwbare energie
 • Energiebesparende lampen
 • Programma voor hergebruik van handdoeken
 • Recycleren van afval
 • Biologische en lokale gerechten
 • Ecologische schoonmaakproducten
 • Plastic controle
 • Eco-badproducten
 • Recyclebare meubels & stoffen
 • Waterbesparingsprogramma
Jurys Inn Brighton Waterfront Hotel - Brighton

Met 210 stijlvolle en comfortabele kamers belooft The Jurys een verblijf in Brighton dat net zo bijzonder en uniek is als de stad zelf. Het hotel ligt op korte loopafstand van de beroemde pier en jachthaven, en biedt een onmisbaar uitzicht over het strand. Het hotel heeft ook een eigen gym en indoor zwembad.

De mooie Atrium-bar is gerenoveerd tot een uitzonderlijke standaard en heeft een spectaculair hoog glazen plafond. U wordt hier hartelijk ontvangen en het vriendelijke personeel serveert een breed scala aan drankjes, snacks en lichte maaltijden in een informele omgeving.

De Seaview bar en lounge is gelegen aan de Promenade. Terwijl u geniet van uw maaltijd, kunt u genieten van een glas wijn uit de uitgebreide kelder met voor u het ongeëvenaarde uitzicht op de beroemde Brighton Pier en de zee.

Jurys Inn hotel Brighton Waterfront heeft in totaal 210 slaapkamers, waaronder deluxe kamers en penthouse kamers. De moderne kamers zijn licht, ruim en voorzien van airco, een flatscreen-tv en een eigen badkamer. Er zijn ook kamers met uitzicht op zee beschikbaar. De kamers zijn voorzien van een televisie, gratis wifi en een groot comfortabel bed, bureau en fauteuil.

Jurys Inns en Leonardo Hotels UK en Ierland zijn gebouwd op sterke ethische waarden en we willen meer doen dan alleen een succesvol bedrijf laten groeien. Ze willen een positieve impact hebben op de samenleving en het milieu. Daarom hebben Ze hun nieuwe verantwoordelijkheidsstrategie Positive Impact genoemd. Het helpt om meer te doen, door doelen en verplichtingen voor alle hotels vast te leggen en hebben tot nu toe goede vorderingen gemaakt, zoals het verminderen hun waterverbruik met 13%.

 • Hernieuwbare energie
 • Energiebesparende lampen
 • Programma voor hergebruik van handdoeken
 • Recycleren van afval
 • Biologische en lokale gerechten
 • Ecologische schoonmaakproducten
 • Plastic controle
 • Eco-badproducten
 • Waterbesparingsprogramma
 • Recyclebare meubels & stoffen

Inbegrepen/Uitgesloten

 • VZR Garantiefonds
 • €2,50 per persoon bijdrage aan Calamiteitenfonds
 • €2,50 per persoon carbon-emissie donatie aan Ocean Cleanup Project
 • €20 per persoon donatie aan duurzame Ocean Cleanup Project
 • Alle overnachtingen volgens programma inclusief ontbijt
 • Stadsvervoerspas Londen (zone 1 en zone 2)
 • Stadstour Londen
 • Greenwhich River Thames Cruise
 • Naar uw eigen keuze een lunch of diner (hoofdgerecht inclusief water en koffie) bij de befaamde Londense Pub, The Duke of Cambridge
 • Alle treintickets op basis van standaardklasse
 • Historische stadstour Oxford
 • Naar eigen keuze een lunch of diner (hoofdgerecht inclusief water en koffie) bij de Folly Riverside Restaurant in Oxford
 • Diner in The Rose Tree Restaurant, Cotswold
 • Stadstour in Bristol
 • Al naar gelang uw persoonlijke voorkeur een lunch of diner bij No.1 Harbourside of de Poco Tapas Bar in Bristol
 • Stadstour in Bath
 • Al naar gelang uw persoonlijke voorkeur een lunch of diner lokale restaurant Henry’s in Bath
 • Toegangsbewijs met audiogids in Stonehenge
 • Fietstocht met Engelstalige gids in Brighton
 • Al naar gelang uw eigen keuze een lunch of diner gereserveerd in Moshimo, een lokaal en biologisch sushi restaurant. U kunt ook kiezen voor de lunch- of dineroptie bij Thais restaurant, Lucky Khao, beide in Brighton
 • Retour transport vanuit Nederland naar het Verenigd Koninkrijk
 • Retour autotocht Oxford naar Cotswold
 • Tips en persoonlijke uitgaven
 • Alle maaltijden niet vermeld in het reisprogramma
 • Reis- en annuleringsverzekering

Locatie van de tour

FAQ

Is deze reis gedekt door het Garantiefonds?
Ja! Dit aanbod valt onder de garantie van STO Garant. U kunt de voorwaarden van deze garantieregeling vinden op de website: https://sto-garant.nl/downloads
Kunt u deze reis aanpassen en/of verlengen?
Elke reis kunt u op aanvraag aan laten passen en/of verlengen met bijvoorbeeld een strandverlenging. Voor meer informatie hierover kunt u ons een mail sturen via [email protected]
Kunt u nog extra activiteiten of excursies ondernemen tijdens deze reis?
Ja. Via onze lokale agent kunt u voorafgaand of tijdens de reis altijd, tegen betaling, extra activiteiten en/of excursies bijboeken.
Zijn internationale vluchten in deze reis inclusief?
Nee. Wij bieden momenteel geen internationale vluchten aan naar de bestemming. Eventuele binnenlandse vluchten tijdens uw rondreis kunnen wij wel voor u boeken, indien gewenst . Voor internationale vluchten kunnen wij u daarbij adviseren, u kunt ons gerust een email sturen naar: [email protected]
Is een reis- en/of annuleringsverzekering bij deze reis inbegrepen?
Nee. Indien u nog geen verzekering heeft, kunt u zelf een reis- en annuleringsverzekering afsluiten of via onze website: zie link op de homepage onder "Reisverzekeringen".
Is deze reis gedekt door het Calamiteitenfonds?
Ja, €2,50 per persoon is reeds inclusief bij deze reis voor het Calamiteitenfonds.
Zijn er nog bepaalde Corona voorwaarden en/of restricties op deze vakantiebestemming?
Voorafgaand aan de reis zullen wij u per email eventuele voorwaarden ivm Corona toesturen. U kunt meer algemene informatie hierover ook vinden op de linke op de homepage onder “Corona Informatie”. Ook kunt u op de homepage informatie vinden over (andere) vaccinaties, die u eventueel nodig hebt voor een reis naar deze vakantiebestemming.
Is deze reis met een groep of een privé rondreis?
WeTravelEco biedt uitsluitend privé rondreizen aan! Wij bieden alle reizen aan als individuele rondreis waarbij u een eigen chauffeur (of eigen transport) en privé gidsen tot uw beschikking heeft, die ervoor zorgen dat u zoveel mogelijk te zien gaat krijgen en u tijdens de reis geen rekening hoeft te houden met andere reizigers.
Indien er bepaalde onderdelen van een reis wel in groepsverband worden uitgevoerd, vermelden wij dit in de reisomschrijving.

Beoordelingen

0/5
Not Rated
Based on 0 review
Excellent
0
Very Good
0
Average
0
Poor
0
Terrible
0
Showing 1 - 0 of 0 in total

Write a review

Created with Sketch.
p.p. vanaf €1.999,00

Reisinfo aanvragen

Wilt u deze reis boeken of heeft u een vraag? Laat het weten via dit formulier of bel 06-55394400.

Misschien Vind Je Dit Ook Leuk