from €2.499,00
Boeking Aanvragen

Indonesië treinreis: Selemat Datang op Java en Bali

Reisduur

19 dagen / 18 nachten

Type Vakantie

Ecotourism, Individuele rondreis

Garantiefonds Dekking

Unlimited

Eco Rating

4.5/5

CO2 Emissie

Zie reisinfo

Overzicht

Java:

Java is een eiland in de Republiek Indonesië en heeft meer dan 151 miljoen inwoners. Java vormt onderdeel van de 6.000 kilometer lange Soendaboog, een eilandenketen die loopt van de Andamanen tot aan de Molukken. Het binnenland van Java heeft een voornamelijk agrarisch karakter. Vulkanische bergmassieven wisselen zich af met plateaulandschap: het eiland heeft 45 actieve vulkanen, waarvan de Bromo en de Merapi de bekendste zijn.

Eén van de mooiste steden van Java is Yogyakarta, dat wordt beschouwd als één van de culturele centra van het eiland. De stad kent een levendige batikindustrie en is bekend om haar gamelanmuziek en om haar lederbewerking. Het beroemde zilver komt uit het onderdistrict Kotagede. Ook worden er op diverse plaatsen wajangvoorstellingen gehouden. Een belangrijke bezienswaardigheid is de Kraton Ngayogyakarta Hadiningrat, de Borobodur (één van de zeven wereldwonderen) en het schitterende oude tempelcomplex Prambanan.

Bali:

Bali ligt ten oosten van Java en ten westen van Lombok en heeft, mede dankzij het vriendelijke en tolerante Hindoe geloof, een bijzondere en spirituele uitstraling. Het eiland is aantrekkelijk vanwege de vele stranden (voor velen ook een surfparadijs), het heerlijke eten, het natuurschoon met sierlijke terrasvormige rijstvelden (sawa’s) en vulkanen, de vele monumenten, waaronder de duizenden Balinese tempels, Pura en de specifieke Balinese cultuur, zoals de tempelspelen, gamelanmuziek en de danskunst.

Dans en muziek zijn erg belangrijk, in het dagelijkse leven maar zeker ook in het spirituele en de nauwe betrokkenheid bij de natuur. De Balinese dansen worden ondersteund door gamelanmuziek. Tevens is er veel schilderkunst, goud- en zilverwerk, textiel en houtsnijwerk waarmee de kunstzinnigheid en creativiteit van de Balinees wordt onderstreept en benadrukt.

Ubud:

Deze prachtige plek is gelegen in het centrum van het eiland Bali en wordt beschouwd als het culturele (en spirituele) centrum van het eiland. Het centrum van Ubud staat bekend om zijn vele (kunst-)winkels, leuke cafés en restaurants, de pasar (markt) en het Puri Saren Agung paleis. Ook is (de omgeving) Ubud een gewilde plek voor meditatie, yoga en natuurliefhebbers.

Rondom Ubud liggen de allermooiste rijstterrassen, talloze idyllische dorpjes, schitterende jungle natuur en verschillende heiligdommen, waaronder Gunung Kawi (een tempelcomplex uit de 11e eeuw), Goa Gajah (bekend om zijn wijwater zegeningen) en de Pura Dalem Agung Padantegal (bekend om zijn traditionele dansen en gezangen).

Sanur:

Deze strandplaats ontstond toen verscheidene schilders uit het buitenland een bungalowtje bouwden omdat het landschap er zeer pittoresk was (waarvan Museum Le Mayer de enige overgebleven herinnering aan die artistieke tijd is). Sanur heeft echter zijn bescheidenheid behouden, mede door het overheidsbesluit van gebouwen hoger dan een palmboom (15 meter) te verbieden.

De zee bij Sanur is kalm, helder en ondiep en bij eb worden brede stroken zand en honderden meters koraal blootgelegd. Bij vloed zijn echter alle watersporten mogelijk. Het heeft een mooi zandstrand van circa 5 km met een voetpad langs het strand met palmbomen en talloze jukungs, typische Balinese vissersboten.

Seminyak:

Seminyak Beach heeft een langgerekte kust van goud tot donker zand en is vanwege de (westelijke) ligging bekend om zijn prachtige zonsondergangen. Seminyak staat bekend om zijn modieuze en hippe uitstraling met talloze designboutiques, kunstwinkels, trendy bars en café’s, uitstekende Spa’s, fantastische restaurants en trendy beachclubs.

Duurzaamheid:

Indonesië slaagt erin de ongelijkheid te verminderen, aangevuld met aanhoudende, duurzame en inclusieve economische groei en verantwoord bestuur. Armoede is voor het eerst in de geschiedenis teruggebracht tot één cijfer, kansen op werk en toegang tot onderwijs zijn op alle niveaus toegenomen, terwijl de uitstoot van broeikasgassen en het risico op rampen zijn verminderd.

De belangrijkste punten die in Indonesië de laatste jaren zijn bereikt op duurzaam gebied zijn de klimaatacties ondersteunen en rampen beheersen, Low Carbon Development is geïntegreerd in de nationale agenda voor ontwikkelingsplanning. Gedurende 2010-2017 is de uitstoot van broeikasgassen verminderd met 22,5%. In de periode 2010-2017 heeft een verbeterd rampenbeheer het aantal doden en vermiste personen verminderd met een daling van de directe economische schade met 7 biljoen roepia. De Disaster Risk Index is verlaagd met 23,97% (2018).

View More

Reisplan

Dag 1: Yogyakarta - Magelang

Bij aankomst op Soekarno Hatta International Airport wordt u opgehaald en hartelijk ontvangen door onze lokale en Engelssprekende chauffeur en/of gids en naar uw hotel in Jakarta gebracht.

's Middags bieden we een authentieke Jakarta-ervaring, waardoor elke gast een directe interactie met de lokale bevolking kan aangaan en de gewoonte ervan kan begrijpen. Geniet van een wandeltocht met uw lokale gids door de oude binnenstad van Jakarta en bekijk enkele oude historische gebouwen. Tijdens deze tour laten we u op verschillende plekken tevens proeven van een aantal lokale gerechten en specialiteiten.

De avond heeft u ter vrije besteding om te ontspannen in uw hotel of in de binnenstad te dineren bij één van de vele lokale restaurantjes.

Dag 2: Jakarta - Yogyakarta

Na het ontbijt wordt u opgehaald bij uw hotel in Jakarta en naar het Gambir treinstation in Jakarta gebracht.

U vertrekt vanaf het treinstation Gambir in Jakarta met de "Taksaka Pagi-trein" om per trein naar Yogyakarta door te reizen. U kunt tijdens de treinreis ontspannen genieten van een authentieke reiservaring, waarbij u de verschillende type van het Javaanse landschap onderweg kunt bewonderen. De reistijd met deze trein is ongeveer 8 uur voordat u aankomt in Yogyakarta.

Yogyakarta, of Jogjakarya, of kortweg Yogya, is één van de belangrijkste toeristische bestemmingen van Indonesië. De stad is de hoofdstad van de speciale regio Yogyakarta, in het zuiden van Java. De stad is een gerenommeerd centrum van onderwijs, klassieke kunst en cultuur zoals muziek, poëzie en de bekende wajang poppenshows. De bruisende stad heeft ongeveer een half miljoen inwoners en biedt een breed scala aan (culturele) hoogtepunten.

Bij aankomst wordt u opgehaald van het treinstation van Tugu en naar uw hotel in Yogyakarta gebracht. Daar heeft u na uw incheck de rest van de avond ter vrije besteding.

Dag 3: Yogyakarta

U gaat vandaag een stap terug in de tijd en beleeft een inleiding tot hoe het leven hier ooit was. In het dorp Candirejo leeft men nog steeds volgens oude authentieke Javaanse tradities en gebruiken.

Na het ontbijt wordt u opgehaald door uw Javaanse gids en bezoekt u het idyllische dorp Candirejo, gelegen in de rustige groene velden van het tropisch regenwoud. U verkent te voet het dorp en maakt kennis met haar vriendelijke bewoners en de vele lokale gebruiken en eeuwenoude tradities: ook kunt u, voor een kleine extra vergoeding, het dorp verkennen met paard en wagen.

Niet ver van Candirejo ligt de tempel die Yogyakarta wereldberoemd maakte: Borobudur, de imposante grootste boeddhistische tempel ter wereld, Unesco Werelderfgoed en één van de zeven oude wereldwonderen. Het indrukwekkende complex is voltooid in de 9e eeuw en bestaat uit verschillende terrassen die u kunt beklimmen. Het uitzicht vanaf het complex is prachtig. Bewonder terwijl u de tempel beklimt de 15.000 verschillende reliëftekeningen en 400 verschillende open stoepa's. Ze stellen zich de weg naar het nirwana, de verlichting, voor. Uw gids zal u alles vertellen over de geschiedenis en betekenis van de tempel.

Na deze bezoeken gaat u terug naar Yogyakarta. Voor deze reis is een privé auto met chauffeur beschikbaar en heeft u onderweg de mogelijkheid om te stoppen op plaatsen, waar u zelf wilt.

NOTE: Borobodur is tegenwoordig op maandag gesloten dus het is verstandig om tijdens uw boeking hiermee rekening te houden.

Dag 4: Yogyakarta

Becak is één van de oudste en meest traditionele vormen van vervoer in Indonesië. Vandaag ontdekt u alle bezienswaardigheden in de oude binnenstad van Yogya met dit traditionele vervoer. Deze begint op het magische terrein van het Sultan Palace (de grootste en oudste Kraton van Java). Het betreden van de Kraton voelt alsof u terug wordt gezet in de 18e eeuw, te midden van typische Javaanse architectuur en traditionele waarden en gebruiken. Het paleis is nog steeds de officiële residentie van de sultan en wordt beschermd door oude wachten in traditionele kostuums, compleet met Javaanse dolk.

Ook bezoekt u het indrukwekkende Taman Sari, dat door de Nederlandse kolonisten ooit de bijnaam Waterpaleis heeft gekregen. Het is de locatie van een voormalige koninklijke tuin van het Sultanaat van Yogyakarta en is ook gelegen op het enorme terrein van de Kraton. Gebouwd in het midden van de 18e eeuw, had de Taman Sari meerdere functies, zoals een rustplaats, een werkplaats, een meditatieruimte, een verdedigingsgebied en een schuilplaats. Taman Sari bestond uit vier verschillende gebieden: een groot kunstmatig meer met eilanden en paviljoens in het westen, een badcomplex in het midden, een complex van paviljoens en poelen in het zuiden en een kleiner meer in het oosten. Tegenwoordig is alleen het centrale badcomplex goed bewaard gebleven. Sinds 2017 staat het historische stadscentrum van Yogyakarta, inclusief Taman Sari, op de lijst van voorlopig Unesco werelderfgoed.

Na de ochtendbezoeken geniet u van een heerlijke en eenvoudige, lokale lunch. Vervolg daarna uw ontdekkingstocht met een bezoek aan het Sonobudoyo Museum. Dit museum verzamelt en bewaart belangrijke stukken Javaanse traditie.

U eindigt de dag in het heden op de beroemde Malioboro Road om wat te winkelen (vooral de lokale zilversmeden en batikwinkels zijn wereldwijd bekend) en het lokale dagelijkse leven voordat u terugkeert naar uw hotel.

Dag 5: Yogyakarta - Sukuh -Solo

Na het ontbijt checkt u uit bij het hotel waarna u één van de andere culturele hoogtepunten van Yogyakarta gaat bezoeken: Prambanan, een schitterend en groot complex van hindoetempels gebouwd tijdens het Mataram-koninkrijk. Volgens de legende moest de Javaanse prinses Loro Jonggrang trouwen met prins Bandoeng die haar vader had verslagen. Omdat ze dat niet wilde, vroeg ze de prins om voor zonsopgang een tempel te bouwen met 1000 afbeeldingen. Met hulp van geesten bouwde hij 999 toen vervolgens bleek dat er een vuur was ontstaan, gesticht door de prinses zelf. Uit woede veranderde Bandoeng haar in steen. Ze werd de laatste maar mooiste van de 1000 afbeeldingen.

Prambanan is volledig gewijd aan de goden Brahma, Vishnu en Shiva. Volgens experts zou een complex van deze schoonheid en omvang in een ander land wereldberoemd zijn geweest maar Prambanan lijdt (oneerlijk) onder de concurrentie met Borobudur. Een lokale, Engelssprekende gids zal u begeleiden en de betekenis achter de verschillende torens en tempels van Prambanan uitleggen en natuurlijk al uw vragen beantwoorden.

Hierna reist u verder van Yogyakarta naar Solo. Voor deze reis is een privé auto met chauffeur beschikbaar. Onderweg kan er gestopt worden op plaatsen zoals het Danar Hadi Batik Museum dat alle batikcollecties met verschillende oorsprongen, leeftijden en motieven reserveert, de Antik-markt Solo die antieke goederen verkoopt, Pasar Gede Solo (de oudste traditionele markt in Solo) en Mangkunegaran Palace (een klein erfelijk hertogdom).

Hierna reist u oostwaarts richting Sukuh, waar u een bezoek brengt aan de 15e-eeuwse tempel Sukuh Candi. Vervolgens rijdt u door tot u uw accommodatie in Solo bereikt, waar u de avond ter vrije besteding heeft om de levendige stad te verkennen.

NOTE: Prambanan is tegenwoordig op maandag gesloten dus het is verstandig om tijdens uw boeking hiermee rekening te houden.

Dag 6: Solo - Bromo

U wordt opgehaald bij uw hotel in Solo en direct naar het treinstation van Solo gebracht. U vertrekt vanaf het Balapan-treinstation in Solo met de "Sancaka Pagi-trein" om naar het treinstation van Mojokerto te gaan: een mooie treinreis van ca. 3,5 uur.

Onze chauffeur zal u ontmoeten bij Mojokerto en vervolgens naar Bromo rijden. Onderweg kunt u een stop maken bij Madakaripura Watervallen. Rijd vervolgens verder richting de Bromo-vulkaan via Probolinggo. Hier overnacht u in Cemoro Lawang, direct aan de buitenrand van de Tengger-krater.

De indrukwekkende Madakaripura-watervallen is gelegen in het dorp Sapih, niet ver van Bromo. De Madakaripura-waterval is een heilig bezoekgebied dat bestaat uit zeven afzonderlijke watervallen waarvan de middelste een hoogte bereikt van 200 meter. Deze spectaculaire waterval ligt verborgen aan het einde van een diepe vallei in de uitlopers van de Tengger-reeks met water dat uit het dichte bos erboven stroomt.

Mount Bromo ligt in Oost-Java en ligt in het midden van een vlakte genaamd Seara Wedi of Sea of Sand. Met een hoogte van 2.329 m is de berg misschien niet de hoogste van Indonesië, maar het is misschien wel één van de meest populaire met een breed scala aan geweldige tochten die leiden naar adembenemende uitzichten en vele andere spannende activiteiten zoals dirtbiking, paardrijden en meer. Een van de meest bezochte momenten van de dag is in de vroege ochtend, aangezien de zonsopgang vanaf de top van deze berg beroemd en ongelooflijk pittoresk is.

Het gebied is al lang bewoond door de Tenggerese mensen. Wat de Tenggerezen zo uniek maakt, is dat ze hun eeuwenoude gewoonten en cultuur hebben behouden zonder beïnvloed te worden door de buitenwereld.

Dag 7: Bromo - Kalibaru

Het bezoek aan de Bromo-vulkaan vormt voor veel reizigers één van de hoogtepunten van hun reis op Java. Het begin van de dag is even pittig als u om 04:00 uur opstaat zodat u genoeg tijd heeft om met de jeep naar het zonsopgangpunt bij de Bromo-vulkaan te rijden. Hier wordt u beloond voor het vroege opstaan met een adembenemende zonsopgang boven Mount Bromo en Mount Semeru.

Daarna gaat u naar de 'zee van zand', vanwaar het een klim van 246 treden is naar de top van Mount Bromo. Vanaf hier kijkt u zo de krater van dit imposante beest in. In het ochtendlicht ziet u de rook uit de krater komen, een fantastisch en onvergetelijk gezicht. Wat het nog beter maakt, is het surrealistische ‘maanlandschap’ waar u zich op dit moment bevindt.

Na al deze natuurlijke schoonheid vertrekt u vanaf het treinstation van Probolinggo met de "Mutiara Timur Siang-trein" richting het treinstation van Kalibaru, waar u aan het begin van de middag arriveert.
Bij aankomst op het treinstation van Kalibaru zal onze chauffeur u ontmoeten en u naar uw hotel brengen. U logeert hier in een prachtig gelegen eco resort nabij de vele koffie-, cacao- en rubberplantages. Een verblijf in het Margo Utomo Eco Resort is meer dan een gewoon verblijf: het hoogtepunt en de trots van het resort is de prachtige tuin met een breed scala aan exotische planten, bloemen, struiken en bomen.

De regio rond Kalibaru staat bekend om de vele plantages die tijdens de Nederlandse koloniale periode zijn gesticht.

Dag 8: Kalibaru

Kalibaru is een klein heuvelstadje dat ideaal is als uitvalsbasis voor reizigers die de nabijgelegen plantages willen bezoeken waar de boeren koffie, kruidnagel en andere producten verbouwen. In het zuiden ligt het nationale park Meru Betiri. In het noorden ligt Gunung Raung, één van de meest actieve vulkanen van Java.

Na een ontspannen en gezond ontbijt begint uw tour vandaag met een bezoek aan een kruidentuin met peper, nootmuskaat, kaneel, kruidnagel, laos enz.

Ga vervolgens verder met het te voet verkennen van het dorp Kalibaru en de omliggende dijk van het rijstveld. In het dorp zult u een aantal lokale thuisbedrijfjes en plaatselijke ambachten bezoeken zoals tahoe-verwerking, veeteelt en daardoor ervaren hoe de lokale Indonesische bevolking de kost verdient.

Na afloop van de tour heeft u de rest van de dag ter vrije besteding. Vanuit het eco-resort kunt u ook nog een aantal verschillende excursies boeken, bijvoorbeeld naar het prachtige Nationaal Park Meru Betiri.

Dag 9: Kalibaru – Menjangan (Bali)

Na het ontbijt checkt u uit bij het eco resort en reist u vandaag verder naar het Godeneiland Bali. De overtocht van Java naar Bali met de veerboot duurt ongeveer een half uur.

Bij aankomst op Bali wordt u in Pemuteran vervolgens verwelkomd door uw nieuwe, Balinese en Engelssprekende gids en chauffeur, die u naar uw tented lodge in Menjangan Nationaal Park brengt.

Dag 10: Menjangan

Na het ontbijt, wordt u rond 08:00 uur opgehaald bij de lobby van het hotel en wordt u naar het startpunt voor een bijzondere Jatiluwih-fietstocht gebracht. Deze ruim twee uur durende fietstocht met elektrische fietsen begint bij de Batukaru-tempel (tempelbezoek is in principe niet inbegrepen) en voert u langs prachtige landschappen naar Jatiluwih, waar u fietst door het prachtige centrum, begeleid door één van onze ervaren lokale fietsgidsen die graag zijn/haar kennis over dit UNESCO-werelderfgoed deelt. De weg van Batukaru naar Jatiluwih heeft een prachtig landschap maar is heel anders dan het centrale Jatiluwih-gebied.

U fietst met de eenvoudig te gebruiken e-bikes door de dichte jungle, gigantisch bamboebos, lokale dorpen, schitterende rijstterrassen, oude plantages en uitgestrekte valleien. Jatiluwih bestaat uit meer dan 300 hectare prachtige natuur, rijstterrassen en weelderige tropische (en inheemse) vegetatie.

Na de fietstocht wordt een smakelijke authentieke Indonesische maaltijd geserveerd in Green café, gelegen in het centrum van Jatiluwih en omgeven door rijstvelden. Alle ingrediënten zijn lokaal en biologisch geteeld. Na te hebben genoten van deze lokale maaltijd en wat te hebben ontspannen in deze prachtige omgeving brengt uw chauffeur u terug naar het Glamping resort waarna u, na de check-out verder reist naar Ubud.

Dag 11: Menjangan - Ubud (Bali)

Vandaag reist u vanaf het Noordwestelijke schiereiland Menjangan via Pemuteran door naar Bali, Ubud. Onderweg verlaat u de noordwestkust naar centraal Bali en passeert u rijstterrassen met op de achtergrond de statige berg Batukaru. Een ander maar schitterend gebied met rijstterrassen zal u verwelkomen als u Ubud nadert. De bezoeken en activiteiten van vandaag worden onderweg naar uw Ubud-hotel gedaan:

Ulun Danu-tempel en het Beratan-meer: De Ulun Danu-tempel is een eeuwenoude Balinese hindoeïstische tempel op het platteland van Candi Kuning, in het subdistrict Baturiti en in het regentschap Tabanan. Zittend aan de rand van het Beratan-meer heeft u een prachtig uitzicht op het meer en de heuvels eromheen.

Jatiluwih is een favoriete bestemming op Bali en staat bekend om het prachtige rijstterras dat zich ontvouwt vanaf de voet van de berg tot aan de kust. Omringd door een koele atmosfeer vanwege de hoogte van ongeveer 700 meter boven zeeniveau is dit één van de plaatsen om te bezoeken op Bali vanwege de intrinsieke schoonheid: geen verrassing, aangezien de naam van de rijstvelden letterlijk "Echt mooi" betekent.

Village experience: Bij aankomst in het authentiek Balinees dorp Rumah Desa wordt u welkom geheten met een gezond kruidendrankje. De gids legt u uit over de Balinese cultuur, de functie van de huizen en het schrijven op Lontar-palmbladeren, een oude vaardigheid. Vervolgens leert u meer over het dagelijkse dorpsleven door een ontspannen wandeling door het dorp. Daarna kunt u in de velden de landbouwvaardigheden ervaren en proberen rijst te planten of te oogsten of de velden te ploegen, afhankelijk van het seizoen. Uiteindelijk keert u terug naar Rumah Desa voor een Balinese lunch.

Na afloop van de lunch wordt u naar uw Ubud-hotel gebracht waar u de rest van de dag ter vrije besteding heeft.

Dag 12: Ubud - natuur en tempeltour

Vandaag maakt u een trekking door de prachtige rijstvelden van Ubud en omgeving en bezoekt u een aantal mooie tempels.

Kenderan rijstterras wandeltocht: Deze tocht van een halve dag zit vol met mooie ingrediënten om het beste van Bali te leren kennen: wandelen, rijstveldpanorama, tempels, waterval, bos en een ontmoeting met de lokale bevolking door een bezoek aan een lokale familie waar u de lunch zal nuttigen.

Bali's eigen Vallei der Koningen is de Gunung Kawi-tempel in Tampaksiring. Deze verzameling van tien candi is prachtig gelegen aan de rand van een riviervallei, omringd door rijstvelden en oerwouden en is al jaren één van de meest gewilde dagtochten. Gemaakt om het uiterlijk van tempelfronten op te roepen en ontworpen om de zielen van oude koningen te huisvesten, worden de candi ondergedompeld in de valleimuren aan beide zijden van de Pekerisan-rivier. De tempel heeft een diepgewortelde geschiedenis en elk van de 10 Candi-constructies dateert uit de 11e eeuw. Er wordt aangenomen dat elke tempel diende als een gedenkteken voor een vergoddelijkte royalty, voornamelijk omdat ze de vorm hebben van de graftorens.

De Tirta Empul is een belangrijk tempelcomplex en heilige bergbron, gelegen in het dorp Manukaya in centraal Bali. Deze site dient als een legendarische setting van een traditioneel verhaal over goed versus kwaad. Het is ook een nationaal cultureel erfgoed. De bronnen voeden verschillende zuiveringsbaden, poelen en visvijvers rond de buitenomtrek, die allemaal naar de Tukad Pekerisan-rivier stromen. Verschillende vindplaatsen in de regio en veel archeologische overblijfselen hebben betrekking op lokale mythen en legendes.

Na de mogelijkheid tot deelname aan een aantal traditionele tempel rituelen, keert u terug naar uw hotel en heeft u de avond ter vrije besteding.

Dag 13: Ubud -Nusa Lembongan

Na het ontbijt en uw check-out bij het hotel heeft u een transfer naar de haven van Sanur voor uw boot transfer naar Nusa Lembongan. Bij aankomst in Nusa Lembongan wordt u opgewacht door een lokale Engelssprekende gids, die u naar uw hotel begeleidt. De rest van de dag is ter vrije besteding.

Dag 14: Nusa Lembongan

Na het ontbijt heeft u de hele dag ter vrije besteding en optimale ontspanning. Er is voldoende te doen in en rondom het resort. Het resort heeft drie zwembaden waar gasten van kunnen genieten. Een zoutwater zwembad van 9 meter x 9 meter met uitzicht op de baai en de branding van het rif: ligbedden en parasols op het omliggende dek bieden een ontspannende plek om te zonnen, een boek te lezen of een hapje te eten met de service van het restaurant. Aan de bovenkant van het resort bevindt zich een zoetwaterzwembad van 9 x 9 meter, compleet met zwembadbar waar drankjes en snacks verkrijgbaar zijn. Voor de gasten die zin hebben om te sporten, is er naast het zwembad een 2 banen zwembad van 25 meter.

Het resort heeft tevens een fantastische Spa, een Day Lounge met televisie, bordspellen en bibliotheek, een gym en een eigen Movie Theater. Voor de actieve reizigers biedt Nusa Lembongan vele mogelijkheden voor watersporten zoals vissen, snorkelen, scubadiving, surfen en zeilen. Of ga langs bij één van de lokale en natuurlijke zeewier plantages, waar het eiland om bekend staat.

Optionele activiteit - Village Tour (Lembongan Island & Mangrove Trip): Als het gaat om het eilandleven, is Lembongan de perfecte keuze want dit kleine eiland zal u betoveren met zijn schoonheid. We hebben een perfecte tour van een halve dag gecreëerd die u naar alle hoogtepunten van dit eiland brengt. Deze Lembongan-eiland- en mangrovetour begint om 09.00 uur, uw lokale en Engelssprekende gids haalt u op bij uw hotel. Hij neemt u mee om het eiland van dichtbij te bekijken, waarbij u begint met het verkennen van het mangrovebos met een kleine boot. Daarna gaat u verder naar de beroemde gele brug waar u een aantal gedenkwaardige foto's kunt maken en het unieke ondergrondse huis kunt verkennen. Uiteindelijk sluit u deze tour af met een bezoek aan het prachtige ‘Dream Beach’ en de ‘Devils Tear’ waar de landschappelijke schoonheid u zal wegblazen.

Dag 15: Nusa Lembongan - Sanur

Uitchecken bij het hotel en transfer naar de haven van Nusa Lembongan voor uw boot transfer naar Sanur. Bij aankomst in Sanur wordt u opgewacht door een lokale chauffeur en vervoerd naar het schitterende en kleinschalige eco boetiekhotel in Sanur, waar u na uw check-in de rest van de dag ter vrije besteding heeft.

Dag 16-18: Sanur

De dagen in Sanur zijn ter vrije besteding. Karmagali heeft voldoende gastvrij en deskundig personeel om al uw vragen te beantwoorden en u te helpen om uw vakantie op maat te organiseren: conciërges, butlers, Spa-therapeut, keukenpersoneel, privéchauffeurs.

Uiteraard kunt u via onze lokale agent ook een groot aantal natuurlijke, ontspannen en avontuurlijke excursies boeken indien gewenst.
• Een ideale locatie en op 5 min lopen/fietsen van het mooie strand, leuke winkels en goede restaurants.
• Fietsen zijn voor gasten gratis beschikbaar om Sanur te ontdekken.
• Elke dag lekkere en vers bereide snacks in de middag. Indien gewenst geeft de Franse eigenaresse ook (Franse en/of Balinese) kookcursussen in de keuken van het resort.

Optionele activiteit - Happy Local Family Adventure: Deze excursie gaat over het ervaren wat er nodig is om een lokale Balinees te zijn. Op deze dag komt u meer te weten over de waterbronnen van een authentiek Balinees dorp, het bewerken van de rijstvelden en hoe u vers voedsel uit het bos kookt. U gaat te voet van het familieterrein naar de rivier. Tijdens de wandeling ziet u het echte leven van de Balinese boer en krijgt u uitleg over het Subak-systeem dat aansluit op de irrigatie van rijstvelden in het gebied. Omdat u het tijdens de wandeling warm kan krijgen, functioneren de bronnen tegelijkertijd geweldige verfrissings-stops. Bij het laatste bassin kunt u een bad nemen. Hier wordt de lunch gemaakt van verse ingrediënten, vis of garnalen uit de rivier en groenten van het veld, dat allemaal wordt gekookt op een houtgestookt fornuis.

Optionele activiteit - Salak Agro Jeep Village Trail: Dit is meer dan alleen een rit met een adrenalinekick per 4WD, het is een kans om de levendige natuur en rijke cultuur van het gebied te verkennen. Ga door prachtige rijstvelden en mooie dorpjes waar u stopt om de bezienswaardigheden in u op te nemen en contact te maken met de mensen die daar wonen. Tijdens deze tocht bezoekt u ook Snake Fruit "Salak" plantages waar u uw eigen fruit kunt plukken en er daarna van kunt genieten met een verse kokosnoot. Daarna klimt u met de jeep naar de top van een enorme heuvel om te genieten van een schilderachtig, panoramisch uitzicht op Mount Agung. U stopt ook nog bij een dorp waar u getuige kunt zijn van de productie van lokale rijstwijnen, ga naar een tweede prachtig uitkijkpunt waar u de uitgestrektheid van de oostelijke kustlijn kunt zien. De tour eindigt met een traditionele lunch voordat u teruggebracht wordt naar uw hotel.

Dag 19: Sanur - Denpasar - Amsterdam

In de middag heeft u een transfer naar de luchthaven van Denpasar voor uw terugvlucht naar Nederland. Indien u uw vakantie wilt verlengen met een verblijf op (een andere locatie op) Bali of misschien wel Lombok of één van de andere Gili eilanden kunnen wij dit uiteraard ook voor u regelen.

Ook kunt u bij ons een verlenging van een paar dagen naar de prachtige Komodo-eilanden boeken. Voor meer informatie, kunt u ons emailen: [email protected]

Verlenging Komodo-eilanden (4 dagen/3 nachten)

Flores is één van de Kleine Soenda-eilanden en heeft een totaaloppervlakte van 17.164 vierkante kilometer. Flores ligt in de keten van vulkanische bergen en eilanden die bekend staan als de Ring van Vuur. Ooit was Flores slechts een klein stipje in de Oost-Indonesische archipel en het is pas sinds kort dat het een plekje op de Indonesische toeristenkaart heeft gekregen. Hoewel het nu meer toegankelijk is voor buitenlandse reizigers, blijft het een authentieke ervaring zonder de drukte van een populaire toeristische bestemming.

Aan de westkant van Flores ligt het vissersdorpje Labuan Bajo. Met 3000 inwoners heeft het kleine dorp een rijke visserscultuur. In de drukke haven wemelt het van spinachtige sloepen, verschillende soorten kano's en salingschepen. Het kleine dorp is het startpunt voor uitstapjes naar de indrukwekkende eilanden Komodo en Rinca.

Op de eerste dag reist u naar Flores waar u bij aankomst de rest van de dag ter vrije besteding heeft. De volgende ochtend wordt u opgehaald bij uw hotel in Labuan Bajo. Na de ontmoeting met onze lokale, Engelssprekende vertegenwoordiger heeft u een transfer naar de haven om aan boord te gaan van een mooi schip: u vaart vervolgens naar Kanawa Island, u maakt daarna een wandeling naar Kelor Island, een lunch aan boord en vaart u daarna verder naar Menjerite om te snorkelen. De boot gaat voor anker op het eiland Kalong. Geniet van de zonsondergang en geniet van duizenden vleermuizen die naar het eiland Flores vliegen op zoek naar voedsel. Diner en overnachting aan boord.

Vroeg in de ochtend van dag 3 zeilt u naar Padar Island. Het duurt ongeveer 2 uur voordat u het eiland Padar bereikt. U gaat hier op een wandeling om het hoogste punt van Padar te bereiken en te genieten van het prachtige uitzicht eromheen. Terug op de boot vaart u verder naar Pink Beach. Dit is het moment om de prachtige onderwaterwereld van deze rijke wateren te ontdekken (snorkels en vinnen zijn aanwezig). Middagmaal aan boord. Na de lunch vaart u verder naar het eiland Komodo. Deze tocht over blauwe tropische wateren en langs honderden kleine eilandjes duurt ongeveer 2 uur. Bij uw bezoek aan het eiland Komodo maakt u een wandeling (ruim 1 uur) met een lokale ranger op zoek naar de Komodovaranen. Tijdens uw bezoek kunt u ook wilde buffels, herten, varkens en verschillende soorten tropische vogels zoals de kaketoe zien. De terugkeer naar Labuan Bajo duurt ongeveer 4 uur. Bij aankomst in de haven van Labuan Bajo heeft u een transfer direct naar uw hotel om vervolgens de volgende dag terug te vliegen naar Denpasar op Bali.

Donatie duurzame/lokale projecten

Om bij te dragen aan een beter milieu en een duurzame leefomgeving, doneren wij per reiziger een bedrag aan (wereldwijde) lokale projecten, die een belangrijke bijdrage leveren aan een het verwezenlijken van een schonere, leefbaardere en duurzame wereld, voor nu maar vooral ook voor de toekomst.

Door deze donatie willen wij samen met u bijdragen aan de mogelijkheid om reizen en vakanties voor de huidige en vele volgende generaties mogelijk te houden. Van het donatie bedrag betaalt u de ene helft en WeTravelEco de andere helft. Uw bijdrage is reeds bij de prijs inbegrepen.

Voor deze reis doet u gezamenlijk met WeTravelEco (50/50) een donatie van €25 aan één van de volgende lokale projecten. U kunt zelf na uw boeking aangeven aan welk van de projecten u de €25 wilt doneren:

1. Soleman Bali (https://solemen.org/): Yayasan Solemen Indonesia verlicht de ellende van extreme armoede door hoop en duurzame oplossingen te bieden aan degenen die voor het publiek verborgen blijven en dus gescheiden zijn van gemakkelijke toegang tot medische behandeling.

Solemen helpt mensen met een handicap, psychische stoornissen en acute of chronische ziekten en hun families in heel Bali. Solemen beoordeelt en pakt hun directe uitdagingen aan; ontwikkelt een duurzaam plan op basis van individuele gezinsbehoeften; en werkt samen met lokale gemeenschappen voor hun steun om de resultaten te optimaliseren.

Uw donatie zal helpen bij bijvoorbeeld het verstrekken van medicijnen voor degenen die lijden of voedselpakketten voor degenen die honger lijden.

2. BARC (https://barc4balidogs.org/): BARC verlicht de honger, het lijden, de misbruik en verwaarlozing van Balinese straathonden. Ze doen dit niet alleen met zorg maar ook door middel van gemeenschapsbewustzijn en onderwijs.

WAAR JE BLIJFT

Mercure Hotel Batavia - Jakarta

Het statige Hotel Mercure is een prachtig hotel voor reizigers op zoek naar plaatselijke en authentieke ervaringen. Het Mercure Jakarta Batavia (Jakarta was voorheen bekend als Batavia) is gunstig gelegen in de oude stad, op een steenworp afstand van het Bank Indonesia-museum en het Fatahillah Museum, en beschikt over 376 moderne Superior-, Suite- en Privilege-kamers.

Het hotel biedt gratis wifi en beschikt over een restaurant en bars, een zwembad en een fitnesscentrum. De slaapkamers zijn duurzaam gerenoveerd, licht en modern ingericht en allen voorzien van een eigen badkamer met bad/douche/toilet.

 • Hernieuwbare energie
 • Energiebesparende lampen
 • Programma voor hergebruik van handdoeken
 • Recycleren van afval
 • Biologische en lokale gerechten
 • Ecologische schoonmaakproducten
 • Plastic controle
 • Eco-badproducten
 • Waterbesparingsprogramma
 • Recyclebare meubels & stoffen
Hyatt Regency - Jogyakarta

Hyatt Regency Jogyakarta is een schitterende en eco bewust 5 sterren hotel in Yogyakarta, het culturele hart van Java. Het elegante en sfeervolle hotel is gelegen in de schilderachtige buitenwijken van het noordwesten van Yogyakarta, schitterend gelegen op 22 hectare aan prachtig aangelegde hoteltuinen.

Als één van de beste hotels in Yogyakarta, bieden de ruime en luxe kamers en suites van het hotel comfort en gemak met moderne kamers en decors, met een fraai uitzicht op de tropische tuin, de golfbanen of het zwembad. Uw verblijft in de Gardenview Room, inclusief ontbijt.

 • Hernieuwbare energie
 • Energiebesparende lampen
 • Programma voor hergebruik van handdoeken
 • Recycleren van afval
 • Biologische en lokale gerechten
 • Ecologische schoonmaakproducten
 • Plastic controle
 • Waterbesparingsprogramma
 • Eco-badproducten
 • Recyclebare meubels & stoffen
The Royal Surakarta Heritage hotel - Solo

Het Royal Surakarta Heritage Solo ligt in het hart van Solo, vlak bij het zakencentrum, de overheidsgebouwen, de koninklijke paleizen van Mangkunegaran en Kasunanan, de traditionele markt Pasar Klewer en het winkelcentrum (PGS). Het sociale en culturele l even van de stad speelt zich vlak bij het hotel af. Het prachtige uitzicht op de bergen Merbabu, Merapi en Lawu maken deze locatie ideaal voor zowel vakantiegangers als zakenreizigers. Dankzij de unieke inrichting zit u midden in de Javaanse cultuur.

Het Royal Surakarta Heritage ligt in de hoofdstraat van Solo. Beroemde winkelgelegenheden zoals Pasar Klewer, PGS, BTC en Kauman Batik Dorp bevinden zich op loopafstand. 's avonds is het slechts 5 minuten lopen naar de eetkraampjes in Galabo street.

Het Royal Surakarta Heritage heeft 150 prachtig ingerichte kamers en weerspiegelt de Javaanse sfeer verpakt in moderne faciliteiten, waardoor de gast kan genieten van de lokale cultuur zonder de schoonheid van het moderne leven te verliezen. Alle kamers zijn ontworpen om tegemoet te komen aan de behoeften van vakantiegangers en zijn voorzien van een speciale werkruimte, bars op de kamer, satelliettelevisie, gratis breedbandinternet en hoogwaardige koffie- en theefaciliteiten.

U verblijft in een Deluxe Room, inclusief ontbijt.

 • Hernieuwbare energie
 • Energiebesparende lampen
 • Programma voor hergebruik van handdoeken
 • Recycleren van afval
 • Biologische en lokale gerechten
 • Ecologische schoonmaakproducten
 • Plastic controle
 • Eco-badproducten
 • Recyclebare meubels & stoffen
 • Waterbesparingsprogramma
Jiwa Jawa - Bromo

Overnachting in Jiwa Jawa Bromo (Deluxe Room), incl. ontbijt: Het Jiwa Jawa Resort Bromo is ontworpen om de natuurlijke schoonheid te combineren met een soulvolle service voor gasten met een waardering voor schoonheid. Geniet van een adembenemend uitzicht vanaf 2000 meter boven zeeniveau. Dineer ook onder de sterren, waar het geluid van de natuur u een serenade brengt.

Het resort is gebouwd met milieubewustzijn als prioriteit, zoals het beste wordt geïllustreerd door het beleid om geen bomen te kappen en een goed afvalbeheer te organiseren. Bij elke ontwikkelingsstap doen ze dit met de toewijding om de koolstofvoetafdruk te minimaliseren. Ook kopen ze al het voedsel lokaal en biologisch in. Alle inspanningen gaan verder om een diepe waardering te tonen voor de adembenemende natuurlijke schoonheid.

 • Energiebesparende lampen
 • Programma voor hergebruik van handdoeken
 • Recycleren van afval
 • Biologische en lokale gerechten
 • Ecologische schoonmaakproducten
 • Plastic controle
 • Eco-badproducten
 • Recyclebare meubels & stoffen
 • Waterbesparingsprogramma
 • Hernieuwbare energie
Margo Utomo Eco Resort - Kalibaru

Overnachting in het Margo Utomo Eco Resort (Deluxe Room), incl. ontbijt: Een exclusief eco resort, dat een magische flair creëert met een keuze uit verschillende soorten kleine maar gezellige kamers, allemaal met aangrenzende badkamers.

Het massagecentrum bevindt zich direct bij het ruime zwembad met daarnaast een kinderzwembad, omgeven door prachtig groen en inheemse bomen. Een openluchtrestaurant zorgt voor uw smaakpapillen en het dagelijkse ontbijt. Een zeer elegante receptie en lobby verwelkomt alle gasten met de grootse pracht van een vervlogen tijd.

Het hoogtepunt en de trots van het resort is echter de prachtige tuin met een breed scala aan (inheemse) exotische planten, bloemen, struiken en bomen. Veel vogels, kleine hagedissen en honderden vlinders zorgen voor magie in de tuin: Veel gasten omschrijven het als een botanische tuin.

De originele plantage is direct gevestigd naast het resort en geeft fascinerende inzichten in de productie van koffie, cacao, vanille, nootmuskaat, peper, kaneel en niet te vergeten de vele kokospalmen. The Dairy Farm is één van de weinige in dit gebied. De meeste ingrediënten van het ontbijtbuffet zijn huisgemaakt, zoals het brood, de nootmuskaatjam en de meeste andere soorten jam die worden aangeboden, het tamarindesap, de mozzarella en de overheerlijke koffie.

 • Hernieuwbare energie
 • Energiebesparende lampen
 • Programma voor hergebruik van handdoeken
 • Recycleren van afval
 • Biologische en lokale gerechten
 • Ecologische schoonmaakproducten
 • Plastic controle
 • Eco-badproducten
 • Recyclebare meubels & stoffen
 • Waterbesparingsprogramma
Menjangan Dynasty Resort - Menjangan

Menjangan Dynasty Resort, Beach Glamping and Dive Center biedt de ultieme luxe glamping resortervaring op een duiklocatie van wereldklasse in de prachtige omgeving van Noordwest-Bali.

Rustend op 16 hectare land op een rustig schiereiland naast een prachtig wit zandstrand, is dit milieuvriendelijke boetiekretraite in tenten geschikt voor liefhebbers van buitenavonturen met een honger naar verwennerij, maar ook voor mensen die gewoon willen ontspannen en verwend willen worden. Vanaf hier kunt u genieten van een betoverend uitzicht dat zich uitstrekt over de wateren van de Banyuwedang-baai tot aan de laaglandbossen van het West Bali National Park, met een door mangroven verstrengelde kustlijn en het kleine onbewoonde eiland Menjangan, de ruige plooien op het noorden en bergkammen van het Tiga Saudara-gebergte en de vulkaansteeg van Oost-Java.

De tenten en villa's in safaristijl, gecombineerd met een reeks prachtige gemeenschappelijke ruimtes gemaakt van bamboe en 'alang-alang' riet, bieden een verfrissend alternatief in architecturale stijl en vijfsterrenflair.

U kunt genieten van heerlijke gerechten bij de Pasir Putih Beach Club & Bar van het glamping resort waar u de hele dag kunt eten. Daarnaast heeft u de mogelijkheid voor romantische diners in de setting van uw keuze, ondersteund door uitstekende service van een team van professioneel lokaal personeel.

Het Menjangan Dynasty Resort, het eerste in zijn soort op Bali, is ontworpen om op te gaan in de omgeving en u onvergetelijke ervaringen met de natuur te bieden door middel van activiteiten zoals snorkelen en duiken, wandelen, mountainbiken, kajakken, vogels kijken en paardrijden of gewoon lekker luieren op het strand.

Uw verblijf is inclusief ontbijt.

 • Hernieuwbare energie
 • Energiebesparende lampen
 • Programma voor hergebruik van handdoeken
 • Recycleren van afval
 • Biologische en lokale gerechten
 • Ecologische schoonmaakproducten
 • Plastic controle
 • Eco-badproducten
 • Recyclebare meubels & stoffen
 • Waterbesparingsprogramma
Sandat Glamping Tents - Ubud

In 2013 werd het eerste glamour ecokamp van Bali geboren, het Sandat Glamping Resort, dat op slechts 3 km van Ubud, het culturele centrum van het eiland, ligt. Ondergedompeld in een hoekje van het paradijs, waar de groene rijstvelden unieke landschappen creëren van kronkelige terrassen.

Het duurzame Sandat Glamping Resort biedt ongebruikelijke een bijzondere en spirituele sfeer, waarbij details uit Oost en West worden gecombineerd en omgevingen worden gecreëerd met verfijnde en charmante sfeervolle details.

Verblijven in Sandat betekent de ervaring krijgen om in harmonie te zijn met de explosieve natuurlijke omgeving, maar zonder de aangename luxe op te offeren van slapen op een hemelbed met uitzicht op de jungle of genieten van een glas wijn omringd door een privézwembad.

De Sandat Glamping biedt exclusieve gastvrijheid aan een klein aantal gasten om privacy en rust te garanderen die heerst in de rijstvelden, waardoor het een zeer charmante plek is. Het heeft 8 luxueuze ecodesign-structuren waarbij u kunt genieten van de exotische charme van een ongerepte plek en zo het optimale contact met de natuur heeft in een omgeving vol verfijnde luxe dat zowel discreet als comfortabel is:

5 prachtige luxe tenten in "safari"-stijl van elk 40 vierkante meter met een privézwembad met uitzicht op het bos, omringd door tropische tuinen met een spectaculaire binnenbadkamer.

3 luxe Lumbung dat zijn voormalige typische en authentieke Indonesische schuren met een karakteristiek rieten dak dat bijna de grond raakt omgebouwd tot suggestieve en romantische kamers op twee verdiepingen.

 • Hernieuwbare energie
 • Energiebesparende lampen
 • Programma voor hergebruik van handdoeken
 • Recycleren van afval
 • Biologische en lokale gerechten
 • Ecologische schoonmaakproducten
 • Plastic controle
 • Eco-badproducten
 • Recyclebare meubels & stoffen
 • Waterbesparingsprogramma
Batu Karang Resort & Spa - Lembongan

Ontsnap in de herstellende oase van Batu Karang Lembongan Resort & Spa, een vijfsterrenverblijf waar u niets anders vindt dan pure ontspanning in stijl. Slechts 30 minuten voor de oostkust van Bali op het tropische eiland Nusa Lembongan, is dit het perfecte excuus voor een welverdiende vakantie. Op een eiland dat bekend staat om zijn fantastische surfplekken zoals Playgrounds, Lacerations en Shipwrecks, snorkelen en duiken in kristalhelder water, vissen en een zeer ontspannen levensstijl, is er gewoon geen bestemming zoals deze.

Batu Karang is een uniek resort op Nusa Lembongan, uitgehouwen in de koraalheuvel en gelegen in de omgeving van een eilandheiligdom met uitzicht op de oceaan tot het verre silhouet van de vulkaan Mount Agung. Dit boetiekresort biedt gasten een traditionele maar verfijnde ervaring zonder in te boeten aan comfort en sfeer.

Geniet van de service en toewijding om eersteklas accommodatie te bieden met kwaliteitsfaciliteiten. Het vriendelijke personeel is professioneel opgeleid om efficiënt te zijn in het bedienen en om het verblijf van de gasten zo comfortabel mogelijk te maken. Uw overnachting in Batu Karang Lembongan (Standard Kamer) is inclusief ontbijt.

 • Energiebesparende lampen
 • Programma voor hergebruik van handdoeken
 • Recycleren van afval
 • Biologische en lokale gerechten
 • Ecologische schoonmaakproducten
 • Plastic controle
 • Eco-badproducten
 • Waterbesparingsprogramma
 • Hernieuwbare energie
 • Recyclebare meubels & stoffen
Karmagali Boutique Resort - Sanur

Karmagali Boutique Suites is een beeldschoon en kleinschalig, intiem en zeer luxe accommodatie in het hart van Sanur, gelegen vlakbij het strand in een rustige en authentieke woonwijk en slechts een paar minuten lopen van leuke winkels, goede restaurants en witte tropische stranden.

Verscholen in een tropische tuin kunt u ontspannen bij het prachtige 17m lange overloopzwembad, of in de deskundige handen van een professionele therapeute in de Spa waar uitsluitend wordt behandeld met lokale en natuurlijke producten.

Het ontbijt en de maaltijden, geserveerd op uw privé terras, worden met zorg bereid door de charmante en uiterst vriendelijke Franse eigenaresse en haar chefkok samen. Alle gerechten zijn gemaakt van verse en/of lokale ingrediënten bereid in de eigen keuken. De gebruikte producten zijn voor het grootste deel lokale producten, geselecteerd op smaak en voedingswaarde. De meederheid van de gerechten wordt bereid en verwerkt in Karmagali (huisgemaakt) of zijn afkomstig van lokale ambachtelijke bedrijven die dezelfde filosofie respecteren (dus zonder toevoegingen of preservatieven ...).

Deels eigenhandig en geheel in overeenstemming met de wensen van de Franse eigenaren Magali en Frédéric Etasse, zijn de Karmagali suites in stijl gebouwd volgens het concept van sfeervolle en luxueuze boutiquehotels en villa's. Een gelimiteerd aantal kamers met verfijnde decoratie, een zeer persoonlijke service, een respectvolle ecologische benadering: allemaal in een vriendelijke, zeer stijlvolle en exotische omgeving.

Uw verblijf in Karmagali Boetiek Resort (Superior Room) is inclusief ontbijt.

Inbegrepen/Uitgesloten

 • VZR Garantiefonds
 • €25 per persoon donatie aan door u zelf geselecteerd lokaal, duurzaam project
 • €5,00 per persoon CO2-impact donatie aan Ocean Cleanup Project
 • €2,50 per persoon bijdrage aan Calamiteitenfonds
 • Privévervoer met chauffeur in een voertuig met airconditioning
 • Accommodatie op basis van Twin Sharing (2 personen per kamer)
 • Maaltijden zoals vermeld in de reisomschrijving
 • 1x recycled en navulbare waterfles per persoon
 • 1x handdesinfecterend middel en gezichtsmasker
 • Tours en activiteiten zoals aangegeven in de reisbeschrijving
 • Professionele, lokale en erkende Engelssprekende gids
 • Alle toegangsprijzen, donaties en parkeergelden volgens reisplan
 • Openbare aansprakelijkheidsverzekering
 • 11% lokale overheidsbelasting en 10% servicekosten
 • Visumkosten / arrangementen indien van toepassing
 • Binnenlandse en/of internationale vlucht
 • Persoonlijke uitgaven zoals wasgoed, telefoongesprek, roomservice, minibar, etc.
 • Persoonlijke ziektekosten- en reisverzekering
 • Fooien voor chauffeur en/of gids
 • Eventuele extra excursies / optionele rondleidingen / activiteiten die niet in de reisbeschrijving worden vermeld
 • Eventueel benodigde vaccinaties

Locatie van de tour

FAQ

Is deze reis gedekt door het Garantiefonds?
Ja! Dit aanbod valt onder de garantie van VZR Garantiefonds. U kunt de voorwaarden van deze garantieregeling vinden op de homepage onder “VZR Garantiefonds”.
Kunt u deze reis aanpassen en/of verlengen?
Elke reis kunt u op aanvraag aan laten passen en/of verlengen met bijvoorbeeld een strandverlenging. Voor meer informatie hierover kunt u ons een mail sturen via [email protected]
Kunt u nog extra activiteiten of excursies ondernemen tijdens deze reis?
Ja. Via onze lokale agent kunt u voorafgaand of tijdens de reis altijd, tegen betaling, extra activiteiten en/of excursies bijboeken.
Zijn internationale vluchten in deze reis inclusief?
Nee. Wij bieden momenteel geen internationale vluchten aan naar de bestemming. Eventuele binnenlandse vluchten tijdens uw rondreis (indien niet inbegrepen) kunnen wij wel voor u boeken, indien gewenst . Voor internationale vluchten kunnen wij u daarbij adviseren, u kunt ons gerust een email sturen naar: [email protected]
Is een reis- en/of annuleringsverzekering bij deze reis inbegrepen?
Nee. Indien u nog geen verzekering heeft, kunt u zelf een reis- en annuleringsverzekering afsluiten of via onze website: zie link op de homepage onder "Reisverzekeringen".
Is deze reis gedekt door het Calamiteitenfonds?
Ja, €2,50 per persoon is reeds inclusief bij deze reis voor het Calamiteitenfonds.
Zijn er nog bepaalde Corona voorwaarden en/of restricties op deze vakantiebestemming?
Voorafgaand aan de reis zullen wij u per email eventuele voorwaarden i.v.m. Corona toesturen. U kunt meer algemene informatie hierover ook vinden op de linke op de homepage onder “Corona Informatie”. Ook kunt u op de homepage informatie vinden over (andere) vaccinaties, die u eventueel nodig hebt voor een reis naar deze vakantiebestemming.
Is deze reis met een groep of een privé rondreis?
WeTravelEco biedt uitsluitend privé rondreizen aan! Wij bieden alle reizen aan als individuele rondreis waarbij u een eigen chauffeur (of eigen transport) en privé gidsen tot uw beschikking heeft, die ervoor zorgen dat u zoveel mogelijk te zien gaat krijgen en u tijdens de reis geen rekening hoeft te houden met andere reizigers.

Indien er bepaalde onderdelen van een reis wel in groepsverband worden uitgevoerd, vermelden wij dit in de reisomschrijving.

Beoordelingen

0/5
Not Rated
Based on 50 reviews
Excellent
0
Very Good
0
Average
0
Poor
0
Terrible
0
Pure Passion for our Planet

dothanpodiatrist milf ਪੋਰਨ

07/06/2024
milf ਪੋਰਨ .g0u9RNiy7Xc
Pure Passion for our Planet

townandcampusunh VRポルノ

06/06/2024
VRポルノ .fkVjcZIvPKV
Pure Passion for our Planet

glencovesaltcave ਏਸ਼ੀਆਈ ਪੋਰਨ

06/06/2024
ਏਸ਼ੀਆਈ ਪੋਰਨ .JJfjlmeNey2
Pure Passion for our Planet

glencovesaltcave ਗਰੁੱਪ ਸੈਕਸ ਬਾਰੇ

06/06/2024
ਗਰੁੱਪ ਸੈਕਸ ਬਾਰੇ .kHpJ86y6Kzq
Pure Passion for our Planet

gobigbrain 微乳ポルノ

06/06/2024
微乳ポルノ .OftZSe4vjPu
Pure Passion for our Planet

tlovertonet

25/05/2024

This is a topic close to my heart cheers, where are your contact details though? http://www.tlovertonet.com/

I've recently started a website, the information you provide on this web site has helped me tremendously. Thank you for all of your time & work.
Pure Passion for our Planet

tlovertonet

10/05/2024

This is the right blog for anyone who wants to find out about this topic. You realize so much its almost hard to argue with you (not that I actually would want…HaHa). You definitely put a new spin on a topic thats been written about for years. Great stuff, just great! http://www.tlovertonet.com/

Real clean internet site, thanks for this post.
Pure Passion for our Planet

ladesbet フィスティングポルノ

05/04/2024
ladesbet フェチポルノ ladestinemi.1jB5zayxlgu
Pure Passion for our Planet

ladesbet ਅੰਤਰਜਾਤੀ ਪੋਰਨ

05/04/2024
ladesbet ਵੱਡੀ ਛਾਤੀ ਪੋਰਨ ladesinemi.xRbyxvpMBt3
Pure Passion for our Planet

ਡੀਪੀ ਪੋਰਨ

03/04/2024
ਵੱਡੇ ਗਧੇ ਪੋਰਨ madisonivysex.UDlbTN9ewzV
Pure Passion for our Planet

कार्टून अश्लीलता

02/04/2024
दादी अश्लील hkyonet.MmJI47BHCcF
Pure Passion for our Planet

तांडव अश्लील

01/04/2024
मुट्ठ मारना अश्लील txechdyzxca.wAST7bo7XjG
Pure Passion for our Planet

नानी के पोर्न के बा

30/03/2024
मुठ्ठी मारे वाला पोर्न hjkvbasdfzxzz.zUoDG0xZtua
Pure Passion for our Planet

पुरुष हस्तमैथुन अश्लील

30/03/2024
मुखमैथुन अश्लील qqyyooppxx.ffqmNdnnOoV
Pure Passion for our Planet

falbobrospizzamadison Threesome porn

29/03/2024
falbobrospizzamadison Girl Masturbating porn jkkıjxxx.AFKsfrrzexC
Pure Passion for our Planet

landuse Black and White porn

29/03/2024
landuse Gays porn lancdcuse.wj8cInhD0HJ
Pure Passion for our Planet

jenniferroy 手コキポルノ

28/03/2024
jenniferroy バイセクシャルポルノ japanesexxporns.wXiDht3s8j4
Pure Passion for our Planet

ladyandtherose Interracial porn

28/03/2024
ladyandtherose Fisting porn backlinkseox.7QV5injYNbO
Pure Passion for our Planet

goodhere Amateur porn

28/03/2024
goodhere Big cock porn vurucutewet.Dg9lXcp3wVU
Pure Passion for our Planet

fashionflag sex video download hd

27/03/2024
fashionflag k porn hd fashionflag.4xSWazTAcuU
Pure Passion for our Planet

pornfullhd

13/03/2024
porn videos download full hd ggjinnysflogg.1c5W0hoWxhS
Pure Passion for our Planet

house porn

23/02/2024
porn tthighereduhryyy.w8MAV92azwD
Pure Passion for our Planet

anal sikis siteleri

22/02/2024
porn sex vvsetohimalxxvc.Mlb1EjUnuKOL
Pure Passion for our Planet

fuck google

21/02/2024
bahis siteleri sikis eyeconartxx.kp6lDyLZFHXk
Pure Passion for our Planet

am siteleri

21/02/2024
porn 250tldenemebonusuxx.HnAxwuyw4vzB
Pure Passion for our Planet

porn sex

21/02/2024
eski rahatiniz olmayacak bingoxx.Yt4wUcyGS9vz
Pure Passion for our Planet

anal sikis siteleri

21/02/2024
bahis porno mobileidn.TODngm8D3WRf
Pure Passion for our Planet

porn sex

21/02/2024
bahis porno footballxx.xMZImOK738bS
Pure Passion for our Planet

bahis siteleri porn

21/02/2024
house porn pokkerx.gJNflVw6oX4G
Pure Passion for our Planet

porno izle

05/02/2024
porn 0qbxjluaxcxjsxzz.prvsjN6V6Tan
Pure Passion for our Planet

porno siteleri

05/02/2024
bahis siteleri child porn bxjluajsxzz.pYDgc5ahafLB
Pure Passion for our Planet

seks siteleri

05/02/2024
porno izle bjluajszz.BBy4iPwYblIs
Pure Passion for our Planet

porn siteleri

03/02/2024
anal sikis siteleri juljulfbi.ioJf2LyUDeva
Pure Passion for our Planet

bahis siteleri porn sex incest

03/02/2024
watch porn video hepxhupx.sD7SQ7owkauj
Pure Passion for our Planet

porno siteleri

02/02/2024
childrens sex hephupx.1V5Saer7XMA1
Pure Passion for our Planet

fuck

02/02/2024
escort siteleri asillartaklitler.P7zoEYR5tLyA
Pure Passion for our Planet

anal sikis siteleri

02/02/2024
porno izle pompadirha.Nt5AuNbOvRDz
Pure Passion for our Planet

house porn

20/01/2024
craft porn wrtgdfgdfgdqq.x6LP28X4K0eU
Pure Passion for our Planet

bahis siteleri sikis

20/01/2024
seksi siteler wrtgdfgdfgdqq.GKAmyJ2baoJy
Pure Passion for our Planet

bahis siteleri porn sex incest

20/01/2024
bahis siteleri incest category wrtgdfgdfgdqq.j7SUYqJOhzhl
Pure Passion for our Planet

porn sex

20/01/2024
porno wrtgdfgdfgdqq.L2eS8SuLeGEy
Pure Passion for our Planet

sektor benim zaten amin evladi

20/01/2024
eski rahatiniz olmayacak ewrjghsdfaa.YaaWNE3S6YrE
Pure Passion for our Planet

sexax

20/01/2024
craft porn hyuqgzhqt.D6Snel3ZGVYE
Pure Passion for our Planet

sektor benim zaten amin evladi

20/01/2024
anal siteleri citixx.VINMX65FzGtG
Pure Passion for our Planet

porn siteleri

17/01/2024
house porn yaralandinmieycan.gPuOnYy5HNrQ
Pure Passion for our Planet

escort siteleri

16/01/2024
seks siteleri vurgunyedim.bSSysnMpYJpu
Pure Passion for our Planet

spiv

30/12/2023
spiv xyandanxvurulmus.LqQsUje2npNt
Pure Passion for our Planet

solecists

29/12/2023
xbunedirloooo.SLlcUnTDy6gz
Pure Passion for our Planet

reearn

29/12/2023
xyandanxvurulmus.HTXk1ZB7LBKd
Pure Passion for our Planet

porno

29/12/2023
yandanxvurulmus.Q2I6Zfu2aMSY
Showing 1 - 50 of 50 in total

Write a review

Created with Sketch.
p.p. vanaf €2.499,00

Reisinfo aanvragen

Wilt u deze reis boeken of heeft u een vraag? Laat het weten via dit formulier of bel 06-55394400.

Misschien Vind Je Dit Ook Leuk