from €3.499,00
Boeking Aanvragen

Peru: Van Cusco via Condors naar Titicaca Canoes

Reisduur

14 dagen / 13 nachten

Type Vakantie

Ecotourism, Individuele rondreis

Garantiefonds Dekking

Unlimited

Eco Rating

4.5/5

CO2 Emissie

Zie reisinfo

Overzicht

Peru:

In feite is Peru de enige natie ter wereld die bereikt wat het Worldwatch Institute noemt “de sweet spot van duurzaamheid”, met zowel hoge niveaus van menselijke ontwikkeling als ecologisch duurzame niveaus van hulpbronnengebruik. De hoge mate van duurzaamheid in Peru en het behoud van traditionele technieken werken door in natuurbehoud, architectuur, de manier van landbouw en veeteelt (bijvoorbeeld met de alpaca, waarvan 80% in Peru leeft, bekend om hun extreme milieuvriendelijkheid).

Cusco:

Deze stad is erkend als de historische hoofdstad van Peru en staat bekend als de navel van de aarde. In Cusco vertelt elke hoek een verhaal en elk verhaal is boeiend, mystiek en uitnodigend. Stel u voor dat u door straten loopt met namen als “Coffin”, Siete Culebras [Seven Serpents] en “Harpías”: In al deze straten lijkt de tijd stil te staan, elke hoek biedt een stukje geschiedenis, en de stenen maakt het zo levendig omdat ze totaal intact zijn gebleven.

Cusco was getuige van de komst van de Spanjaarden en toch bewaart het tot op de dag van vandaag een voorouderlijke magie die iedereen boeit die elk jaar deel uitmaken van zijn levende geschiedenis. Het hart van het historische centrum van Cusco is zonder twijfel het belangrijkste plein, of “Plaza de Armas”, vanwaar alle rondleidingen door de stad beginnen. Te voet is het mogelijk om de kathedraal, de jezuïetenkerk te bezoeken, selfies te maken bij de 12-hoekige steen en, door vier blokken omhoog te klimmen, aan te komen in de wijk San Blas. En als u nog adem hebt, gaat u gewoon verder voor het uitzicht op de zonsondergang over de keizerlijke stad.

Het Titicacameer:

Dit is een groot, diep zoetwatermeer in de Andes op de grens van Bolivia en Peru, vaak het ‘hoogst bevaarbare meer van de wereld” genoemd en tevens het grootste meer in Zuid-Amerika.

Voor de komst van de Inca’s leefden andere culturen aan het Titicacameer. In 2000 vond een team van internationale archeologen en duikers de ruïnes van een onderwatertempel, vermoedelijk tussen de 1.000 en 1.500 jaar oud, hoogstwaarschijnlijk gebouwd door de Tiwanaku-bevolking. De ruïnes zijn gemeten als 200 bij 50 m. De tempel was onderdeel van een dorp, enkele wegen, terrassen voor landbouw en een keermuur die 800 meter lang was.

Machu Picchu:

De Inca’s bouwden de stad op een bergrug, 2430 meter boven zeeniveau. Ze woonden daar tussen 1200 en 1450 na Christus, terwijl andere bewoners er woonden vóór ongeveer 650 na Christus. De Inca’s bouwden huizen, velden en tempels door de rots op de berg zo plat te hakken en ze bouwden een observatorium om naar de sterren te kijken.

Toen de Spanjaarden Peru binnenvielen, verlieten de Inca’s Machu Picchu. Niemand weet zeker waarom ze dat deden, maar sommigen denken dat het kwam door ziekten uit Europa. De stad bleef onvoltooid achter, waarschijnlijk als gevolg van de Spaanse invasie en/of een burgeroorlog tussen de heersende rivaliserende Inca-broers genaamd Huascar en Atahualpa. De Spanjaarden hebben Machu Picchu of de verloren stad nooit gevonden tijdens hun bezetting.

Machu Picchu is erg moeilijk te bereiken omdat het zo hoog in de bergen ligt. Er is maar één weg naar binnen en een stenen muur om het te beschermen. Men wist niet dat het bestond totdat een Yale-afgestudeerde genaamd Hiram Bingham het opnieuw ontdekte het in 1911. Hij hoorde geruchten over een verborgen stad, die al bekend was bij de inheemse Peruanen. Hij leidde een restauratieproject dat gedeeltelijk werd gefinancierd door de National Geographic Society. Bingham sloot een deal met de regering om artefacten voor studie naar het Peabody Museum te brengen. Peru probeert nog steeds die artefacten terug te krijgen.

Machu Picchu werd in 1981 uitgeroepen tot Peruaans Historisch Heiligdom en in 1983 tot UNESCO Werelderfgoed. In 2007 werd Machu Picchu uitgeroepen tot één van de nieuwe zeven wereldwonderen in een wereldwijde internetpeiling.

View More

Reisplan

Dag 1: Lima

Na aankomst in de avond op Jorge Chávez International Airport, gelegen in Callao, wordt u hartelijk verwelkomd door onze lokale en Engelssprekende vertegenwoordiger en naar uw hotel in Lima gebracht. Hier kunt u acclimatiseren en genieten van het prachtige hotel.

Dag 2: Lima

Na het ontbijt vertrekt u voor een vijf-en-een-half uur durende fietstocht door het historische centrum van Lima langs de belangrijkste monumenten en pleinen, die duidelijk het cultureel Spaanse erfgoed weerspiegelen: het Kunstmuseum van Lima ("MALI"), de Plaza San Martin ("Plaza San Martín"), het centrale plein ("Plaza de Armas"), Aliaga Mansion zijn enkele van hoogtepunten.

Een traditionele lunch is inbegrepen voordat u terug fietst naar het hotel via de promenade van Miraflores met prachtige vergezichten over de baai van Lima. De rest van de middag heeft u ter vrije besteding.

Dag 3: Lima – Cusco

In de ochtend vliegt u met een binnenlandse vlucht van Latam vanuit Lima naar Cusco. Bij aankomst heeft u een transfer naar uw hotel. Vervolgens heeft u de rest van de dag ter vrije besteding om aan de hoogte te wennen.

Dag 4: Cusco

Na het ontbijt wandelt u naar de Boheemse wijk San Blas, beroemd om zijn aantrekkelijke smalle straatjes, zijn gezellige pleinen, bijzondere ateliers en ambachtelijke winkels. U bezoekt de kerk van San Blas met zijn beroemde preekstoel en de werkplaats van de familie Mendivil.

Via de straat van Hatunrumiyoc gaat u naar de bekende twaalfhoekige steen, waar vandaan u verder wandelt naar de Plaza de Armas, het hoofdplein van Cusco, waar de kathedraal zal worden bezocht. Daarna loopt u via de Inca-straat van Loreto verder voor een bezoek aan de Koricancha-tempel (Santo Domingo).

Ten slotte brengt de interessante wandeling u naar de meest populaire markt in de stad, Mercado de San Pedro, de belangrijkste leverancier van lokaal fruit, groenten, vlees, granen, granen en gedroogde / gedehydrateerde aardappelen, bekend als chuño en moraya.

In de middag brengt u een bezoek aan het bekende fort en de religieuze plaats Sacsayhuaman, beroemd om zijn kosmische energie. Vervolgens rijdt u naar Ccochahuasi Animal Sanctuary, een particuliere organisatie die door een familie wordt beheerd en zich inzet voor het redden en verzorgen van dieren - inclusief bedreigde diersoorten zoals de Andescondor - die het slachtoffer zijn geworden van mishandeling of illegale jacht.

Dag 5: Cusco – Condors – Pincopata Ecocamp

Deze dag is bedoelt om u verder aan te passen aan de hoogte en u fysiek voor te bereiden op de bijzondere trekking van de komende dagen. U wordt om 08:00 uur opgehaald voor de reis naar het Condor-uitkijkpunt in Chonta.

Onderweg bezoekt u tevens één van de twee archeologische vindplaatsen Kuillarumiyoc of Tarahuasi, belangrijke rituele locaties tijdens het hoogtepunt van het Inca-rijk die vandaag de dag nog steeds van grote betekenis zijn in de Quechua-samenleving.

Als u vervolgens verder rijdt, kunt u onderweg volop genieten van het spectaculaire landschap van de Limatambo-vallei en de vele boerengemeenschappen genesteld in de vallei. Bij het bereiken van Chonta, wandelt u ongeveer 1 uur langs een smal pad met spectaculair uitzicht op de Apurimac Canyon. We zijn er bijna zeker van dat u de site zo goed als helemaal voor uzelf heeft aangezien de meeste bezoekers later op de middag arriveren.

Op het uitkijkpunt is er tijd om te ontspannen en de condors te observeren die boven de kloof zweven terwijl een speciaal bereide lunchpakket wordt geserveerd.

Na deze fantastische ervaring rijdt u door naar Pincopata Ecocamp, waar u de dag afsluit met een voortreffelijk diner bestaande uit verse en lokaal geproduceerde voedingsmiddelen die typisch zijn voor de Peruaanse keuken.

Dag 6: Pincopata Ecocamp – Tilca – Choquechurco – Pincopata Ecocamp

Na het ontbijt gaat u vandaag naar de gemeenschap van Tilca om de wandeling naar de top van één van de heilige bergen te beginnen, een geleidelijke stijging te midden van typische vegetatie, een spectaculair uitzicht op de vallei en de fantastische bergen er omheen. Aangekomen op de top kunt u enkele trappen en platforms beklimmen met religieuze voorstellen en bidmuren. Na deze ervaring daalt u af naar Marcahuaylla, vanwaar u nog een korte wandeling voortzet om toegang te krijgen tot de archeologische overblijfselen van Choquechurco, een bijzondere plek en heilige plaats, waar goud werd bijgezet: voor velen onbekend maar voor ons een bijzondere site om te bezoeken. Gelegen in een bos met inheemse Polylepis-bomen, zal deze verlaten en spirituele site u het gevoel geven dat een echte ontdekkingsreiziger bent. U zult overblijfselen ontdekken van religieuze plaatsen en nederzettingen; uitgehouwen keien, kleine vierkanten en Inca-muren bedekt met mos en vegetatie. Vanaf deze plek heeft u een spectaculair uitzicht op de Humantay-berg, de vallei van Limatambo, Apurimac en de stad Mollepata. Omgeven door dit opmerkelijk landschap zult u hier van uw lunch kunnen genieten, waarna u weer afdaalt naar het Pincopata Ecocamp (hiking van 10 km, ongeveer 5 uur, hoogtes tussen de 2.800 – 3.250 meter).

Dag 7: Pincopata Ecocamp – Soraypampa – Pincopata Ecocampa

Optie 1: Pincopata - Marcoccasa - Humantay Lake - Pincopata (inclusief).
Na het ontbijt rijdt u naar het begin van de trail bij Marcoccasa. Vanaf hier begint u met een korte wandeling bergopwaarts voordat u deze hikingtour voortzet langs een aquaduct met uitzicht op de spectaculaire Rio Blanco-vallei en de met sneeuw bedekte toppen van de Humantay- en Salkantay-bergen. Omgeven door een spectaculair uitzicht geniet u van een heerlijke lunchbox met verse lokale producten (hiking van 14 km, ongeveer 5 uur, hoogtes tussen de 2.850 -3.900 m, niveau: matig).

Optie 2: Pincopata - Salkantay Pass - Pincopata (inclusief).
Na het ontbijt rijdt u naar Soraypampa, het begin van deze trektocht. Vanaf de bodem van de vallei begint de weg geleidelijk te stijgen terwijl u tegelijkertijd verschillende kleine pampa's oversteekt. De uitdagende slotklim naar de Abra Pass wordt beloond met een spectaculair uitzicht op de Salkantay-berg. Bij de pas heeft u tijd om deze fantastische prestatie te vieren voordat u afdaalt naar een lager gelegen en warmere plek om te genieten van een lunchpakket met verse lokale producten. Daarna keert u terug naar Soraypampa om met een transfer terug te keren naar het comfortabele Pincopata Ecocamp voor een geweldig diner (hiking van 12 km, ongeveer 8 uur, hoogtes tussen 3.800 – 4.700 m, niveu: uitdagend).

In de namiddag kunt u ook nog een optionele wandeling maken naar Lake Humantay, gelegen aan de voet van de zuidkant van de berg. Deze wandeling van 1,5 uur biedt een adembenemend uitzicht op het gletsjermeer van de Humantay-berg. Als u liever een relaxte middag heeft, kunt u genieten van de rust van het ecocamp en het schitterende uitzicht.

Dag 8: Pincopate Ecocamp – Ollantaytambo – Machu Picchu

Na het ontbijt reist u door kleine Quechua-dorpjes in de Heilige Vallei naar Ollantaytambo om aan boord van een trein te gaan, die u naar de stad Machu Picchu (voorheen Aguas Calientes) zal brengen. Tijdens de treinrit kunt u genieten van het fantastische uitzicht én een vers bereid lunchpakket.

Bij aankomst gaat u met een zigzagbus naar Machu Picchu, één van de nieuwe zeven wereldwonderen. Onder begeleiding van een gids zult u deze spectaculaire locatie uitgebreid bezoeken en optimaal kunnen genieten van de wonderschone overblijfselen, bijzondere verhalen en spectaculaire vergezichten.

Dag 9: Machu Picchu – Ollantaytmabo - Urubamba

Na het ontbijt neemt u de trein terug naar Ollantaytambo en vervolgens rijdt u naar de zoutmijnen van Maras, die dateren uit het pre-Inca-tijdperk, uniek door de vorm van de verdampingsbronnen op de heuvel die momenteel nog in gebruik zijn door families uit de gemeenschappen in de omgeving, die deze activiteit onderdeel hebben gemaakt van hun economie.

Daarna bezoekt u Moray, een belangrijk archeologisch centrum in een kegelvormige en ronde vorm, waar ooit veel landbouw activiteiten werden uitgevoerd. U vervolgt uw reis naar de Misminay-gemeenschap om te genieten van het heerlijke en typische, lokale eten waarna u wordt overgebracht naar uw beeldschone hotel in Urubamba, een voormalig klooster dat totaal is gerenoveerd en omgebouwd tot een boetiekhotel.

Dag 10: Urubamba

Na een uitgebreid ontbijt bezoekt u 's ochtends samen met een lokale en Engelstalige gids de oude en mooie Inca-stad Ollantaytambo. De middag heeft u ter vrije besteding.

Dag 11: Urubamba – Puno (Titicaca Meer)

In de ochtend reist u na het ontbijt met privévervoer naar het mooie Puno, waarbij u onderweg een aantal culturele hoogtepunten bezoekt zoals Andahuaylillas met zijn schitterende kerk, bekend als de Peruaanse "Sixtijnse Kapel", Raqchi met zijn tempel voor de God Viracocha en het Pucara Museum.

Onderweg wordt ook een lokale lunch verzorgd en bij aankomst in Puno heeft u de rest van de middag/avond ter vrije besteding.

Dag 12: Puno – Khantati (Uros Drijvende Eiland)

Halverwege de ochtend wordt u opgehaald bij het hotel en naar de haven van het Titicacameer gebracht. Per boot vertrekt u vervolgens naar het eiland Khantati, waar de lokale families u als hun eigen gasten zullen verwelkomen. Na een korte pauze krijgt u een korte rondrit over het eiland met uitleg over het leven en de lokale gebruiken aan het Titicacameer.

De lunch wordt rond 13.00 uur geserveerd. Daarna heeft u wat vrije tijd om het prachtige landschap te observeren en te genieten van het eiland. Daarna gaat u een totora-boottocht maken om in de buurt te gaan vissen voor een authentiek gevoel van hun dagelijks leven. Er zal ook gelegenheid zijn om wat totora te oogsten, die zal worden gebruikt om reparaties uit te voeren aan het eiland of de boten.

Bij terugkomst komt u samen met de gastgezinnen om te leren hoe ze hun typische ambachten, textiel en kleine cadeautjes van totota-riet kunnen maken. U sluit de dag af met een diner samen met de lokale families voor een onvergetelijke culturele uitwisseling. Daarna zal u genieten van een rustige homestay nacht bij één van de families.

Dag 13: Uros Khantati – Taquile – Puno

Geniet van het lokale ontbijt en neem vervolgens afscheid van de Uros. U wordt opgehaald van het eiland Khantati voor een onvergetelijke boottocht van een hele dag naar Taquile, een eiland op 38 km van Puno.

Het eiland, bewoond door meer dan 2000 Quechua-sprekende indianen, wordt als een prachtige en unieke plek beschouwd. Pre-Inca-ruïnes, wereldberoemde handweefsels en een oude gemeenschappelijke manier van leven kunnen door u worden bewonderd.

Na een fantastische dag keert u per boot terug naar Puno met een transfer naar Sonesta Posadas del Inca Puno.

Dag 14: Puno – Juliaca – Lima - Amsterdam

In de ochtend heeft u na het ontbijt een transfer naar de luchthaven van Juliaca voor een binnenlandse vlucht naar Lima en vliegverbinding naar Nederland.

Note: U kunt indien gewenst deze reis nog aanpassen of verlengen met bijvoorbeeld een aantal extra dagen aan de kust bij Lima. Mail ons voor meer informatie.

Donatie duurzame/lokale projecten

Om bij te dragen aan een beter milieu en een duurzame leefomgeving, doneren wij per reiziger een bedrag aan (wereldwijde) lokale projecten, die een belangrijke bijdrage leveren aan een het verwezenlijken van een schonere, leefbaardere en duurzame wereld, voor nu maar vooral ook voor de toekomst.

Door deze donatie willen wij samen met u bijdragen aan de mogelijkheid om reizen en vakanties voor de huidige en vele volgende generaties mogelijk te houden. Van het donatie bedrag betaalt u de ene helft en WeTravelEco de andere helft. Uw bijdrage is reeds bij de prijs inbegrepen.

Voor deze reis doet u gezamenlijk met WeTravelEco (50/50) een donatie van €25 aan één van de volgende lokale projecten. U kunt zelf bij uw boeking aangeven aan welk van de projecten u de €25 wilt doneren. Voor deze reis kunt u kiezen tussen 2 lokale projecten om te steunen:

1. Ccochahuasi Animal Sanctuary: CAS is een particuliere particuliere organisatie die zich toelegt op het redden en verzorgen van dieren die op welke manier dan ook zijn mishandeld door voormalige eigenaren of kwaadaardige stropers of illegale jagers die beschermde soorten commercialiseren. Deze geredde dieren worden onder de hoede van C.A.S gezet door The Forest Rangers, een afdeling van de Nationale Politie of door de Nationale Overheid.

2. Aldeas Infantiles SOS Peru: Deze stichting helpt meisjes, jongens, jongeren en gezinnen die zich in kwetsbare situaties bevinden, door hun ontwikkeling en autonomie te bevorderen door tijdelijke pleegzorg in beschermende en veilige zorgomgevingen, en door hun familie- en gemeenschapsnetwerken te versterken. We voeren ook belangenbehartiging en politieke belangenbehartigingsacties uit voor de staat om de systemen voor de bescherming van kinderen en gezinnen te versterken en te verbeteren.

WAAR JE BLIJFT

Antigua Miraflores - Lima

Het Antigua Miraflores-hotel; een authentieke kennismaking met het rijke culturele erfgoed van Peru. Geniet van de elegantie en het karakter van een herenhuis uit de vorige eeuwwisseling met alle comfort en voorzieningen van een fijn hotel en de warmte en charme van een koloniale B&B. Smaakvolle inrichting, aandacht voor detail en de attente en vriendelijke service van het personeel zullen uw verblijf bij ons, in het hart van het culturele Lima, onvergetelijk maken.

Op loopafstand van enkele van de beste restaurants en bars van Lima, is het Antigua Miraflores Hotel de perfecte thuisbasis om het levendige Miraflores te ervaren. Huaca Pucllana, de plaatselijke ruïnes van Miraflores, de promenade langs de oceaan die Larcomar en El Parque de Amor doorkruist, en het centrale park van Miraflores - Parque Kennedy - zijn enkele van de niet te missen bezienswaardigheden in Miraflores in de buurt van het hotel.

Het Antigua Miraflores Hotel vertegenwoordigt het rijke culturele erfgoed van het postkoloniale Peru aan het begin van de 20e eeuw. Het middelpunt van het hotel is een herenhuis in Spaans-koloniale stijl, of 'casona', gebouwd in 1923, een echt erfstuk dat een verbazingwekkend stuk van de unieke tradities van Peru bewaart. De originele structuur van het ruime familiehuis; tegelvloeren, prachtige kroonluchters en houtwerk zijn allemaal goed bewaard gebleven. Naarmate het hotel groeide, hebben ze ernaar gestreefd om de integriteit van de geschiedenis, esthetiek en architectonische details van het casona te behouden.

Uw verblijf is inclusief ontbijt (plus lunch inclusief tijdens fietstour).

 • Energiebesparende lampen
 • Programma voor hergebruik van handdoeken
 • Recycleren van afval
 • Biologische en lokale gerechten
 • Ecologische schoonmaakproducten
 • Plastic controle
 • Eco-badproducten
 • Recyclebare meubels & stoffen
 • Waterbesparingsprogramma
 • Hernieuwbare energie
Antigua Casona San Blas - Cusco

Dit charmante hotel is perfect gelegen in San Blas, één van de oudste buurten van Cusco, bekend om zijn Boheemse sfeer, schilderachtige coffeeshops en koloniale casonas.

Het hotel heeft een uitstekend restaurant, Piedra Y Sal, waar u heerlijke lokale specialiteiten kunt eten in een gezellige sfeer. Ook heeft het hotel een yoga ruimte, waar dagelijks lessen en cursussen worden gegeven.

De superior kamers hebben een kingsize bed of aparte eenpersoonsbedden, een radiator, 32-inch flatscreen televisie en een authentieke terracotta bakstenen vloeren. Ruime badkamer met hoogwaardige armaturen. De kamers zijn gelegen met uitzicht op de prachtige tuinen in de nieuwe vleugel van het hotel. Uw verblijf is inclusief ontbijt.

 • Hernieuwbare energie
 • Energiebesparende lampen
 • Programma voor hergebruik van handdoeken
 • Recycleren van afval
 • Biologische en lokale gerechten
 • Ecologische schoonmaakproducten
 • Plastic controle
 • Eco-badproducten
 • Recyclebare meubels & stoffen
 • Waterbesparingsprogramma
Pincopata Ecocamp

Peru Pincopata EcoCamp is de eerste duurzame, milieuvriendelijke luxe kampeerervaring in Peru. Schitterend gelegen met slechts een tiental ecolodges is dit de perfecte uitvalsbasis om het schitterende Peruviaanse Andesgebergte via verschillende wandeling te ontdekken.

Uw verblijf is inclusief ontbijt, lunch en diner.

 • Hernieuwbare energie
 • Energiebesparende lampen
 • Programma voor hergebruik van handdoeken
 • Recycleren van afval
 • Biologische en lokale gerechten
 • Ecologische schoonmaakproducten
 • Plastic controle
 • Eco-badproducten
 • Waterbesparingsprogramma
 • Recyclebare meubels & stoffen
Inkaterra Machu Picchu Pueblo Hotel - Aguas Calientes

Inkaterra Machu Picchu Pueblo Hotel is populair bij degenen die naar de oude citadel van Machu Picchu gaan. Het ligt in Aguas Calientes, een intiem Andes-dorp met terrasvormige heuvels, watervallen, stenen paden en 83 witgekalkte adobe-casitas weggestopt in het nevelwoud. Het pand heeft 12 hectare aan prachtige natuurlijke schoonheid, waar 214 vogelsoorten - zoals de goudkopquetzal en de iconische Andes-rotshaan - en 's werelds grootste inheemse orchideeëncollectie (372 soorten) zijn geregistreerd.

Na het verkennen van het historische heiligdom, kunnen gasten genieten van de Unu Spa, die klassieke verzorging combineert met een mystieke Andes-benadering. Natuurlijke producten zijn afgeleid van lokale botanische extracten (munt, eucalyptus en orchideeën), waardoor ze een aangename spirituele, sensuele en rustgevende ervaring bieden. Het eersteklas restaurant biedt een prachtig uitzicht op de rivier de Vilcanota en deelt de geheimen van de Peruaanse keuken met een eigentijdse twist.

Uw verblijf is inclusief ontbijt, lunch en diner.

 • Energiebesparende lampen
 • Programma voor hergebruik van handdoeken
 • Recycleren van afval
 • Biologische en lokale gerechten
 • Ecologische schoonmaakproducten
 • Plastic controle
 • Eco-badproducten
 • Recyclebare meubels & stoffen
 • Waterbesparingsprogramma
 • Hernieuwbare energie
San Agustín Monasterio de la Recoleta Hotel - Urubamba

Het San Agustin Monasterio de la Recoleta Hotel is een historisch religieus monument uit de 17e eeuw, gesitueerd in een voormalig klooster. Dit charmante hotel ligt in de Heilige Vallei, dicht bij de belangrijkste archeologische overblijfselen van de Heilige Vallei, zoals Ollantaytambo, Pisac, Maras Moray en Machu Picchu, op slechts drie uur rijden met de trein.

Het restaurant "Recoleta" heeft een eigentijdse stijl, die u een breed en exclusief aanbod van novoandino (lokale specialiteiten) en internationale gerechten biedt. De gezellige bar "Campanario" biedt een aangename sfeer waar de gasten een grote verscheidenheid aan internationale en nationale cocktails kunnen proeven met een originele selectie van Peruaanse Pisco.

Uw verblijf is inclusief ontbijt en lunch.

 • Energiebesparende lampen
 • Programma voor hergebruik van handdoeken
 • Recycleren van afval
 • Biologische en lokale gerechten
 • Plastic controle
 • Recyclebare meubels & stoffen
 • Waterbesparingsprogramma
 • Hernieuwbare energie
 • Ecologische schoonmaakproducten
 • Eco-badproducten
Sonesta Posadas del Inca Puno Hotel - Puno

Aan de oevers van het Titicacameer kunt u genieten van traditionele Peruaanse gastvrijheid in het Sonesta Posadas del Inca Titicacameer Puno. Dit hotel biedt een sfeer omringd door schoonheid en rust, evenals gemakkelijke toegang tot alle toeristische activiteiten.

Bewonder het prachtige landschap dat u het hoogst bevaarbare meer ter wereld biedt, vanuit de kamers, het restaurant, de bar en het terras. De Sonesta Posadas del Inca Lake zorgt voor unieke ervaringen uitgestrekt zonnegazon, indoor en outdoor loungeruimtes, zuurstofservice, gratis wifi, eigen aanlegsteiger en meer.

Niet alleen de gastronomie die het hotel biedt zal u verleiden: ook de omgeving waarin u zich bevinden draagt ​​bij aan een bijzondere culinaire ervaringen. De magie van zonsopgang boven het Titicacameer vanuit het INKAFE Restaurant zal u vergezellen terwijl u geniet van het ontbijtbuffet. De spectaculaire zonsondergangen en de lichten van de stad zullen uw diner extra bijzonder maken.

Uw verblijf is inclusief ontbijt en lunch.

 • Energiebesparende lampen
 • Programma voor hergebruik van handdoeken
 • Recycleren van afval
 • Biologische en lokale gerechten
 • Ecologische schoonmaakproducten
 • Plastic controle
 • Eco-badproducten
 • Recyclebare meubels & stoffen
 • Waterbesparingsprogramma
 • Hernieuwbare energie
HomeStay bij Uros Familie - Titicaca Meer

Tijdens uw verblijf op het schitterende Titicaca meer, dompelt u zich onder in het leven van de lokale Uros bewoners. Aan het einde van de dag zult u vervolgens samen met een familie dineren en op traditionele manier overnachten op één van de eilanden. Uw verblijf is inclusief ontbijt, lunch en diner.

 • Recycleren van afval
 • Biologische en lokale gerechten
 • Ecologische schoonmaakproducten
 • Plastic controle
 • Eco-badproducten
 • Recyclebare meubels & stoffen
 • Hernieuwbare energie
 • Energiebesparende lampen
 • Programma voor hergebruik van handdoeken
 • Waterbesparingsprogramma

Inbegrepen/Uitgesloten

 • VZR Garantiefonds
 • €5,00 carbon-emissie donatie aan Ocean Cleanup Project
 • €25 per persoon donatie aan door u geselecteerde lokale, duurzame project
 • €2,50 per persoon voor het Calamiteitenfonds
 • Overnachtingen zoals aangegeven in programma
 • Dagelijks ontbijt, lunch en diner zoals aangegeven in programma
 • Privé transfer de gehele reis
 • Privé boot op dag 13
 • Toegang tot Machu Picchu
 • Alle transfers/tours/excursies zoals aangegeven
 • Service van lokale, Engelssprekende (privé)gids, zoals aangegeven in programma
 • 1 Recycled en navulbare waterfles per reiziger
 • Internationale vluchten
 • Binnenlandse vluchten (Lima / Cusco / Lima)
 • Reis- en annuleringsverzekering
 • Andere maaltijden dan genoemd
 • Alle optionele excursies
 • Fooien en persoonlijke uitgaven
 • Visum
 • Eventueel benodigde vaccinaties

Locatie van de tour

FAQ

Is deze reis gedekt door het Garantiefonds?
Ja! Dit aanbod valt onder de garantie van STO Garant. U kunt de voorwaarden van deze garantieregeling vinden op de website: https://sto-garant.nl/downloads
Kunt u deze reis aanpassen en/of verlengen?
Elke reis kunt u op aanvraag aan laten passen en/of verlengen met bijvoorbeeld een strandverlenging. Voor meer informatie hierover kunt u ons een mail sturen via [email protected]
Kunt u nog extra activiteiten of excursies ondernemen tijdens deze reis?
Ja. Via onze lokale agent kunt u voorafgaand of tijdens de reis altijd, tegen betaling, extra activiteiten en/of excursies bijboeken.
Zijn internationale vluchten in deze reis inclusief?
Nee. Wij bieden momenteel geen internationale vluchten aan naar de bestemming. Eventuele binnenlandse vluchten tijdens uw rondreis (indien niet inbegrepen) kunnen wij wel voor u boeken, indien gewenst . Voor internationale vluchten kunnen wij u daarbij adviseren, u kunt ons gerust een email sturen naar: [email protected]
Is een reis- en/of annuleringsverzekering bij deze reis inbegrepen?
Nee. Indien u nog geen verzekering heeft, kunt u zelf een reis- en annuleringsverzekering afsluiten of via onze website: zie link op de homepage onder "Reisverzekeringen".
Is deze reis gedekt door het Calamiteitenfonds?
Ja, €2,50 per persoon is reeds inclusief bij deze reis voor het Calamiteitenfonds.
Zijn er nog bepaalde Corona voorwaarden en/of restricties op deze vakantiebestemming?
Voorafgaand aan de reis zullen wij u per email eventuele voorwaarden i.v.m. Corona toesturen. U kunt meer algemene informatie hierover ook vinden op de linke op de homepage onder “Corona Informatie”. Ook kunt u op de homepage informatie vinden over (andere) vaccinaties, die u eventueel nodig hebt voor een reis naar deze vakantiebestemming.
Is deze reis met een groep of een privé rondreis?
WeTravelEco biedt uitsluitend privé rondreizen aan! Wij bieden alle reizen aan als individuele rondreis waarbij u een eigen chauffeur (of eigen transport) en privé gidsen tot uw beschikking heeft, die ervoor zorgen dat u zoveel mogelijk te zien gaat krijgen en u tijdens de reis geen rekening hoeft te houden met andere reizigers.

Indien er bepaalde onderdelen van een reis wel in groepsverband worden uitgevoerd, vermelden wij dit in de reisomschrijving.

Beoordelingen

0/5
Not Rated
Based on 2 reviews
Excellent
0
Very Good
0
Average
0
Poor
0
Terrible
0
Pure Passion for our Planet

tlover tonet

18/05/2024

Hi there, You have performed an excellent job. I will definitely digg it and in my view recommend to my friends. I'm sure they'll be benefited from this site. http://www.tlovertonet.com/

An interesting discussion is worth comment. I think that you should write more on this topic, it might not be a taboo subject but generally people are not enough to speak on such topics. To the next. Cheers
Pure Passion for our Planet

tlover tonet

10/05/2024

You really make it appear so easy together with your presentation however I in finding this matter to be really one thing that I think I would by no means understand. It sort of feels too complicated and very large for me. I am looking forward for your subsequent submit, I will attempt to get the cling of it! http://www.tlovertonet.com/

Outstanding post, you have pointed out some good points, I besides think this s a very good website.
Showing 1 - 2 of 2 in total

Write a review

Created with Sketch.
p.p. vanaf €3.499,00

Reisinfo aanvragen

Wilt u deze reis boeken of heeft u een vraag? Laat het weten via dit formulier of bel 06-55394400.

Misschien Vind Je Dit Ook Leuk