from €1.999,00
Boeking Aanvragen

Sri Lanka: Buiten de gebaande paden

Reisduur

17 dagen / 16 nachten

Type Vakantie

Ecotourism, Individuele rondreis

Garantiefonds Dekking

Unlimited

Eco Rating

5/5

CO2 Emissie

Zie reisinfo

Overzicht

Sri Lanka:

Dit mooie Aziatische land wordt vaak ‘de parel van de Indische Oceaan’ genoemd. Geen wonder, gezien het feit dat er op dit tropische eiland met ongeveer 21 miljoen inwoners veel te ontdekken valt: droomstranden, culturele schatten, een rijke biodiversiteit en een fantastische keuken. Tot 1972 stond het land bekend als Ceylon. De gedocumenteerde geschiedenis van Sri Lanka beslaat drieduizend jaar. De geografische ligging en de diepe havens maakten het van groot strategisch belang vanaf de tijd van de oude zijderoute tot aan de Tweede Wereldoorlog. Sri Lanka is een divers land met vele religies, etniciteiten en talen. De Singalese bevolking is de meerderheid, hoewel er veel etnische minderheden zijn, waaronder Tamils, moslimmoerassen, Burghers, Kaffirs, Maleiers en de inheemse vadda-bevolking. Sri Lanka heeft een rijk boeddhistisch erfgoed en de eerste weet dat boeddhistische geschriften op het eiland zijn geschreven.

Sri Lanka is één van de weinige landen waar je op dezelfde dag zowel het grootste landdier als het grootste zeedier kunt zien: de olifant en de blauwe vinvis. DYala National Park heeft één van de grootste luipaardpopulaties ter wereld. Hier leven ongeveer 30 exemplaren van dit dier – naast krokodillen, buffels, olifanten en beren.

In de oudheid was Sri Lanka ’s werelds grootste producent van kaneel en verscheepte het kruid helemaal naar Rome. Zelfs vandaag is het land een van de grootste kaneelleveranciers ter wereld. Sri Lanka is één van de grootste thee-exporteurs ter wereld. De regio rond de stad Nuwara Eliya is het belangrijkste theeteeltgebied. Het eiland staat bekend om zijn Ceylon-thee, die hier kan worden genoten.

Naar verluidt bevindt de oudste boom die door mensen is geplant zich in de antieke stad Anuradhapura. Het is meer dan 2.000 jaar oud en er wordt gezegd dat het een uitloper is van de boom waaronder de Boeddha ooit verlichting bereikte. De beroemde ‘Tempel van de Tand’ bevindt zich in Kandy en zou naar verluidt een van de tanden van de Boeddha huisvesten. Het wordt beschouwd als een van de belangrijkste pelgrimsoorden voor het boeddhisme. Volgens de legende heeft iemand een voetafdruk van 1,8 meter lang achtergelaten op de top van Adams Peak. Afhankelijk van welke religie je geneigd bent te geloven, werd deze achtergelaten door Shiva, Adam of de apostel Thomas.

Na een terroristisch conflict van drie decennia te hebben overwonnen, is Sri Lanka begonnen met zijn “transformatie naar een duurzame en veerkrachtige samenleving”. Het armoedecijfer is gedaald tot 4,1% in 2016 en het land bereikt de status van hoger middeninkomen met een BBP per hoofd van de bevolking van 4.066 dollar in 2017. De werkloosheid lag de afgelopen zeven jaar onder de 5%. Gratis onderwijs en gezondheidsbeleid hebben geresulteerd in een hoge levensverwachting (75 jaar) en een hoge alfabetiseringsgraad onder jongeren (98,7%). De VN heeft Sri Lanka erkend als één van de landen met een hoge menselijke ontwikkeling.

De belangrijkste duurzaamheidsontwikkelingen waar Sri Lanka zich voor de komende jaren op richt zijn armoede, gezondheid, onderwijs, geslachtsgelijkheid, water en sanitaire voorzieningen, energie, natuurlijke bronnen en duurzaam toerisme.

View More

Reisplan

Dag 1 : Bandaranaike International Airport – Kotugoda

Bij aankomst op Colombo Bandaranaike International Airport wordt u hartelijk verwelkomd door uw lokale en Engelssprekende privéchauffeur-gids en naar uw hotel ‘Wallawwa’ in Kotugoda gereden, een prachtig gerenoveerd landhuishotel te midden van tropische tuinen en op slechts 15 minuten van de luchthaven van Colombo.

De rest van de middag heeft u ter vrije besteding.

Dag 2: Kotugoda - Anamaduwa

Na een ontspannen en heerlijk ontbijt in het hotel reist u verder naar Anamaduwa. Verspreid over een uitgestrekt bos aan de rand van een klein dorp in Sri Lanka ligt The Mudhouse - een privé en verleidelijk toevluchtsoord, ver weg van de gebaande paden.

Geflankeerd door meren en gezegend met een overvloed aan vogels, (inheemse) dieren in het wild en natuurlijke schoonheid, biedt The Mudhouse een schitterende en rustieke accommodatie in privé en individueel ontworpen hutten.

The Mudhouse draait met ecologische duurzaamheid als kernfocus en wil een positieve kracht zijn voor de mensen en de natuur met wie we samenleven. The Mudhouse serveert traditionele, lokale en gezonde maaltijden en biedt een scala aan lokale excursies en activiteiten. Het biedt u een unieke kans om het Sri Lankaanse leven op het platteland in al zijn kleurrijke pracht te ervaren.

Dag 3: Anamaduwa

Uw dag is ter vrije besteding en kan zo actief of ontspannend zijn als u wilt. Er is een breed en gevarieerd aanbod aan activiteiten om aan deel te nemen tijdens uw verblijf, waaronder wandelingen in de natuur, fietsen en helpen bij het bereiden van traditionele Sri Lankaanse gerechten.

U kunt gemakkelijk een paar uur bezig zijn om de verschillende habitats in en rond The Mudhouse te voet of met de fiets te verkennen, terwijl u onderweg talloze (inheemse) wilde dieren kunt spotten.

Op het gebied van eten zijn kooklessen mogelijk in de openluchtkeuken, waarbij u onder toeziend oog van een van de chef-koks assisteert bij het bereiden van de lunch of het diner. En als dit allemaal een beetje te druk klinkt, zoekt u gewoon een hangmat en ontspan met een boek.

Dag 4: Anamaduwa

Ook vandaag is ter vrije besteding en kunt u zelf een keuze maken uit de vele leuke en bijzondere activiteiten, die The Mudhouse te bieden heeft.

Dag 5: Anamaduwa - Anuradhapura

Vandaag gaat uw reis verder naar Anuradhapura. Aangekomen in uw hotel heeft u de rest van de dag ter vrije besteding om volop te genieten van uw bijzondere hotel en al haar faciliteiten zoals:

Meditatie: Bij Forest Rock Garden geloven ze in spiritueel bewust toerisme. Terwijl u de schoonheid van de natuur ervaart, creëert u een poort om opnieuw verbinding te maken met de natuurlijke omgeving door de interconnectiviteit met de aarde en het globale bewustzijn te begrijpen. Het is de perfecte omgeving en setting om uw hart, geest en ziel dichter bij de innerlijke vrede te brengen.

Bird Watching: dit hotel is één van de beste plekken in Sri Lanka om naar (inheemse) vogels te spotten. Het is echt een paradijs voor de vogels.

Ayurveda: Geniet van een totaal verjongingsproces in de Ayurvedische Spa van het hotel met oude behandelmethoden. De Spa biedt gasten rustgevende en verkwikkende behandelingen, die door de eeuwen heen zijn doorgegeven waarbij u kunt genieten van een volledige verjonging van al uw zintuigen.

Dag 6: Anuradhapura

’s Ochtends bezoekt u de oude heilige stad Anuradhapura, één van de oudste nog steeds bewoonde steden ter wereld en de hoofdstad van Sri Lanka in de 4e eeuw voor Christus. Uw tour door de door schitterende Unesco Werelderfgoed ruïnes van de stad omvat de gigantische stoepa's, de tweede in grootte qua menselijke oudheidkundige bouwwerken na de piramides van Egypte, en de Sri Maha Bodhi, naar verluidt de oudste gedocumenteerde boom op aarde. Boeddhisten uit het hele land komen hier op bedevaart om lotusbloemen aan te bieden op deze meest heilige plek.

In de middag heeft u tijd om zelf de stad verder te ontdekken of terug te gaan naar het hotel voor een ontspannen (of actieve) middag.

Dag 7: Anuradhapura - Kandy

Na het ontbijt en de check-out gaat u eerst naar de beroemde en indrukwekkende Dambulla-grottempel, de thuisbasis van vele prachtige Boeddha-afbeeldingen en rotsschilderingen uit de 2e eeuw voor Christus.

Daarna reist u verder naar de voormalige hoofdstad van Ceylon, Kandy: een tocht van drie uur waarbij u onderweg volop zult genieten van de mooie omgeving en de typische rituelen van het dagelijkse leven in Sri Lanka.

Bij aankomst in Kandy checkt u in in het Taylors Hill Boetiekhotel en heeft u de rest van de middag ter vrije besteding. Als de tijd het toelaat kunt u in de middag eventueel een bezoek brengen aan de mooie Royal Botanic Gardens, Peradeniya, die vlakbij de river de Mahaweli ongeveer 5,5 km ten westen van de stad Kandy liggen in de centrale provincie van Sri Lanka.

Dag 8: Kandy

U heeft vandaag een vrije dag om te genieten van activiteiten bij de accommodatie zoals tennis, snooker, croquet, badminton of leen een fiets en verken de wonderschone omgeving en Kandy zelf. Uiteraard kunt u ook ontspannen bij het zwembad terwijl u geniet van de schitterende omgeving, een goed boek, onder het genot van een kop geurige Ceylon thee.

Wij adviseren u om aan het begin van de avond een bezoek te brengen aan de Tempel van de tandrelikwie (ook wel Sri Dalada Maligawa of de Tempel van de Heilige Tand genoemd): een boeddhistische tempel die zich bevindt in het koninklijke paleiscomplex van het voormalige koninkrijk Kandy en een absolute must-see is.

Dag 9: Kandy - Gal Oya

Vandaag reist u in de ochtend vanuit Kandy in zuidelijke richting naar het schitterende Gal Oya National Park. Jarenlang ontoegankelijk als gevolg van een burgeroorlog wordt Gal Oya ‘Sri Lanka’s vergeten nationaal park’ genoemd en heeft het een grote verscheidenheid aan (inheemse) vogels.

Het park heeft het grootste meer van Sri Lanka, waardoor u in tegenstelling tot veel van de andere nationale parken van Sri Lanka, het spotten van dieren in het wild zowel per boot als per jeep kan doen. Als u geluk heeft, kunt u olifanten van eiland naar eiland zien zwemmen eiland.

Na aankomst checkt u in bij uw lodge en kunt u ontspannen bij het zwembad of sluit u aan bij één van de plaatselijke natuuronderzoekers voor een natuurwandeling voordat u na het diner weer het park in gaat voor een nachtelijke jeepsafari.

Dag 10: Gal Oya

In de ochtend vertrekt u na het ontbijt naar het Oya Nationaal Park voor een unieke bootsafari op het Senanayake Samudra-reservoir. U wordt vergezeld door een lokale natuuronderzoeker, die de vele soorten vogels die u waarschijnlijk zult spotten voor u zal identificeren. Aangezien de vaartocht in een open boot is, raden we u aan om hoofdbescherming en zonnebrandcrème mee te nemen.

Na de tour keert u terug naar de lodge voor de lunch waarna er tijd is om te ontspannen bij het zwembad of sluit u opnieuw aan bij één van de plaatselijke natuuronderzoekers voor een natuurwandeling. In de vroege avond gaat u weer terug naar het park voor een avontuurlijke jeepsafari.

Dag 11: Gal Oya - Ella

Na een ontspannen ontbijt in het hotel heeft u vandaag een transfer naar Ella. U checkt in op het Amba Estate en heeft de rest van de dag ter vrije besteding.

Ella is een klein stadje in het Badulla-district van de provincie Uva en ligt op een hoogte van 1041 meter. Het gebied heeft een rijke biodiversiteit met talrijke variëteiten van flora en fauna. Ella is omgeven door heuvels bedekt met nevelwouden en theeplantages. De stad heeft een koeler klimaat dan de omliggende laaglanden, vanwege de ligging. De mooie Ella Gap biedt uitzicht over de zuidelijke vlaktes van Sri Lanka.

Dag 12: Ella

U heeft de dag vrij om te genieten van de vele activiteiten op het landgoed. Ga op een rondleiding door het theelandgoed, bezoek de theefabriek en leer over het maken van artisanale thee en ervaar theeproeverijen (van groene thee tot citroengras en zwarte thee).

Natuurliefhebbers zullen genieten van vogels kijken of wandelen naar de spectaculaire poelen en rotspartijen aan de top van de Ravana Ella-watervallen.

Terug in de Estate kunt u genieten van het prachtige landschap, hun eigen biologische groenten plukken en Sri Lankaanse curries leren koken of lekker opkrullen met een goed boek onder een boom omringd door vogelroep.

Dag 13: Ella - Ahas Pokuna

In de ochtend vertrekt u diep het prachtige heuvellandschap van Sri Lanka in naar Ahaspokuna. Op een aangewezen wordt u opgewacht door een gids van Ahaspokuna Bushwalks Camp, die u naar het kamp leidt dat alleen te voet bereikbaar is. Het is een tocht van 2 km langs een smal pad, door beekjes en rotspoelen over te steken naar de afgelegen, ongestoorde omgeving van het Bush Camp.

Bij aankomst in het kamp wordt u verwelkomd en naar uw luxe tent gebracht, gebouwd op palen, waar u uzelf kan opfrissen voordat een traditionele lunch wordt geserveerd. Na de lunch bent u vrij om te relaxen in en rond het kamp of om samen met de ervaren natuuronderzoeker en een lokale ‘tracker’ een bushwalk te maken.

Trackers zijn essentieel omdat ze het gebied goed kennen en er nauwelijks waarneembare paden door het grasland en bos zijn. Ze zullen ook goed letten op de tekenen van dieren in het wild die deze regio tot hun thuis hebben: luiaardbeer en luipaard zijn te vinden in het gebied, maar het zijn schuwe dieren en de kans dat je ze ziet is minimaal. Olifanten komen ook vaak voor in deze delen, maar de tracker weet waar ze zich bevinden om te allen tijde uw veiligheid te garanderen.

De wandeling zal vooral focussen op de overvloed aan vogels, het ongerepte landschap en de geschiedenis van de regio. Deze bushwandelingen zijn bedoeld voor de meer ervaren wandelaar: de trektocht kan op sommige plaatsen steil zijn en het terrein is zwaar, maar het landschap loont, de gidsen zijn geduldig en u hebt een enorm gevoel weg te zijn van alles, omringd door natuur.

Terug in het kamp is er tijd om u op te frissen voordat u zult genieten van een drankje bij zonsondergang en een heerlijk viergangendiner met wijn. Na het diner is er gelegenheid voor een nachtelijke wandeling of kies ervoor om te ontspannen bij het kampvuur voordat u zich terugtrekt in uw tent.

Dag 14: Ahas Pokuna

Het programma voor deze dag biedt de mogelijkheid om 's ochtends en' s middags bushwalks te maken, opnieuw begeleid door de natuuronderzoeker en tracker, of een uitdagende dagtocht voor degenen die graag verder willen verkennen. U bent vrij om deel te nemen aan één van de bushwandelingen, het is geheel aan u.

Als alternatief kunt u genieten van een gemakkelijke wandeling om een nabijgelegen dorp te bezoeken of gewoon ontspannen in en rond het kamp, naar de vogels kijken, een boek lezen en genieten van uw loungebed.

De dag wordt onderbroken door heerlijke traditionele maaltijden en na nog een uitgebreid diner kunt u (als u dat wenst) genieten van een avondwandeling voor een laatste nacht in uw luxe tent.

Dag 15: Ahas Pokuna - Koggala

Na twee onvergetelijke dagen in de natuur vertrekt u in de ochtend richting het zuiden naar Koggala. Onderweg maakt u een stop gemaakt om een schildpaddenbroederijen te bezoeken. De stranden van Sri Lanka zijn uitstekende broedplaatsen voor vijf soorten zeeschildpadden maar helaas worden ze met uitsterven bedreigd en er zijn speciale broederijen opgericht om de activiteit van zeeschildpadden te volgen en de plaatselijke broedplaatsen te behouden.

U leert over de conserveringswerkzaamheden die plaatsvinden in de broederij en hebt de mogelijkheid om tanks gevuld met pasgeboren schildpadden te zien die na 2-4 dagen in zee worden losgelaten (meestal tijdens de veiligere uren van duisternis).

Na uw bezoek gaat u verder naar uw hotel in Koggala, niet ver van het historische koloniale stadje Galle Fort, aan de oevers van het Koggala-meer (het grootste natuurlijke meer van Sri Lanka).

Dag 16 - Koggala

Vandaag heeft een vrije dag om te relaxen en optimaal te genieten van het hotel, het strand en de fantastische omgeving van Koggala.

Uw verblijf in het mooie, Tri ecohotel is inclusief ontbijt en diner.

Dag 17 - Koggala

Na een vroeg ontbijt, transfer naar Unawatuna voor een fantastische fietstocht. De tour gaat voornamelijk over landwegen en grindpaden, langs een lagune en mangroven, rijstvelden, tempels en dorpen.

Het is een geweldige kans om getuige te zijn van het dagelijkse leven van de lokale bevolking en het schilderachtige landschap te verkennen. Na 2,5 tot 3 uur ontspannen fietsen, keert u terug naar uw hotel waar u de rest van de dag ter vrije besteding heeft.

Dag 18 - Koggala - Luchthaven

Vandaag heeft u uw transfer vanuit Koggala naar de internationale luchthaven voor uw terugvlucht naar Nederland.

Indien gewenst kunt u uw rondreis verlengen met nog een aantal stranddagen in Sri Lanka of op de Malediven. Wij kunnen dit programma ook zo voor u aanpassen, dat u de laatste stranddagen in Koggala vervangt door een verblijf in een eco resort op de Malediven. Voor meer info: [email protected]

Giveback Program

Om bij te dragen aan een beter milieu en een duurzame leefomgeving, doneren wij per reiziger een bedrag aan (wereldwijde) lokale projecten, die een belangrijke bijdrage leveren aan een het verwezenlijken van een schonere, leefbaardere en duurzame wereld, voor nu maar vooral ook voor de toekomst.

Door deze donatie willen wij samen met u bijdragen aan de mogelijkheid om reizen en vakanties voor de huidige en vele volgende generaties mogelijk te houden. Van het donatie bedrag betaalt u de ene helft en WeTravelEco de andere helft. Uw bijdrage is reeds bij de prijs inbegrepen.

Voor deze reis doet u gezamenlijk met WeTravelEco (50/50) een donatie van €25 aan één van de onderstaande 3 lokale projecten, die u selecteert bij uw boeking:

1. Senkadagala Speciale School: De school is gelegen in Dodamwala Village, Kandy District in Sri Lanka en is begonnen als een door de overheid goedgekeurde liefdadigheidsinstelling op 13 maart 1965. Kinderen worden toegelaten tot de school en het hostel, door het bestuur bestaande uit: de algemeen directeur, manager en de directrice. Zodra een kind is opgenomen, wordt aan alle eisen van het bestuur voldaan, inclusief medische zorg.

2. Luipaard project - Wilderness & Wildlife Conservation Trust: de organisatie doet onderzoek naar en behoudt voor de wildernis van Sri Lanka. Om wildernisgebieden te behouden, te beschermen en te creëren en om de populaties van wilde dieren te beschermen en te behouden. Ze zijn een organisatie die ook betrokken is bij het internationale behoud van natuur en andere wilde dieren om de vestiging en bescherming van natuurgebieden wereldwijd actief te promoten.

3. The Millennium Elephant Foundation: Millennium Elephant Foundation (MEF) een door een familie gerunde non-profit organisatie (NGO) die zich inzet voor het verbeteren van het welzijn van gedomesticeerde olifanten in heel Sri Lanka. MEF is in 1999 opgericht.
Zij bieden en financieren de zorg, medische behandelingen, voedsel, mahoutsalarissen, de lopende kosten van het goede doel, en hebben een mobiele veterinaire eenheid die het hele land doorreist om zieke olifanten in nood te behandelen. Ze zijn afhankelijk van de inkomsten van vrijwilligers en toerisme om het belangrijke werk dat we doen voor deze vriendelijke reuzen voort te zetten.

WAAR JE BLIJFT

Hotel Wallawwa - Kotugado

De Wallawwa is gelegen in een 200 jaar oude tropische tuinen op slechts 15 minuten rijden van het internationale vliegveld van Sri Lanka. Het bekroonde landhuishotel met 18 slaapkamers, gastronomische gerechten, junglezwembad en hemelse spa in een sfeervol 18e-eeuws landhuis huis, straalt stijl en rust uit.

Achttien stijlvol ingerichte kamer en een zwembad, beloven een prachtig uitzicht op de tuin, weelderige meubels en moderne voorzieningen.

Het gezellige restaurant met open zijkanten, The Verandah, serveert de hele dag voortreffelijke Aziatische fusiongerechten à la carte aan tafels met uitzicht op de 200 jaar oude tropische tuinen. De innovatieve menu's maken gebruik van de beste lokale ingrediënten en veel van het fruit, de groenten en de kruiden worden dagelijks uit de eigen moestuin geplukt.

Uw verblijf is deze nacht inclusief ontbijt.

 • Hernieuwbare energie
 • Energiebesparende lampen
 • Programma voor hergebruik van handdoeken
 • Recycleren van afval
 • Biologische en lokale gerechten
 • Plastic controle
 • Recyclebare meubels & stoffen
 • Ecologische schoonmaakproducten
 • Eco-badproducten
 • Waterbesparingsprogramma
The Mud House - Anamaduwa

The Mudhouse, verspreid over een groot uitgestrekt bos aan de rand van een klein dorp in Sri Lanka, is een wonderschone junglelodge, ver weg van de gebaande paden. Het wordt geflankeerd door meren en is gezegend met een overvloed aan vogels, dieren in het wild en natuurlijke schoonheid.

The Mudhouse draait met ecologische duurzaamheid als kernfocus en wil een positieve kracht zijn voor de mensen en de natuur. Ze serveren traditionele, gezonde maaltijden en biedt een scala aan lokale excursies en activiteiten. Het biedt een unieke kans om het Sri Lankaanse leven op het platteland in al zijn kleurrijke pracht te ervaren.

The Original Mudhouse was de allereerste creatie. Het hoofdhuis heeft een tweepersoons slaapkamer, westers toilet, bagageruimte, woonkamer en een overdekte veranda met stoelen en hangmatten. Een tweede woning, bekend als The Nest, is een houten constructie op palen die uitkijkt over het dorpsmeer en bevat een tweepersoonsbed en een loungeruimte. Ze hebben onlangs een extra kleine hut toegevoegd met twee eenpersoonsbedden.

De units hebben een grote buitenbadkamer met twee douches en een overdekt westers toilet en een aparte eethut waar thee en versnaperingen worden ondergebracht.

Alle maaltijden, snacks en drankjes bij The Mudhouse zijn bij de prijs inbegrepen en eten is één van hun grote passies. Gezonde en voedzame maaltijden worden gekookt op de traditionele Sri Lankaanse manier, met kleipotten en brandhout voor die kenmerkende smaak.

De maaltijden worden bereid op basis van wat er in het seizoen is, wat er die dag van de boerderij is gekomen en wat het meest vers is. Vegetarisch eten maakt het grootste deel uit van wat ze koken maar ze serveren ook kip en vis. Omdat het wordt omgeven door meren en op slechts 30 km van de kust ligt, is er het hele jaar door een scala aan zee- en zoetwatervissen beschikbaar.

Vegetariërs en veganisten zullen ook goed worden verzorgd : ze hebben veel ervaring op dit gebied, aangezien sommigen van het culinaire team ook voor deze weg hebben gekozen.

 • Energiebesparende lampen
 • Programma voor hergebruik van handdoeken
 • Recycleren van afval
 • Biologische en lokale gerechten
 • Ecologische schoonmaakproducten
 • Plastic controle
 • Eco-badproducten
 • Recyclebare meubels & stoffen
 • Hernieuwbare energie
 • Waterbesparingsprogramma
Forest Rock Garden Resort - Anuradhapura

Forest Rock Garden Resort ligt in één van de mooiste locaties op aarde van Sri Lanka, die u een buitengewone ervaring geeft. Het resort is het levende meesterwerk dat zijn gasten de once in a lifetime ervaring geeft om terug te gaan naar de gouden dagen van het Anuradhapura Kingdom met uiterste (duurzame) luxe en een groot gevoel van royalty, sereniteit en vrede.

Forest Rock Garden Hotel heeft elke kamer creatief ontworpen om uw ontspanning te maximaliseren en ze willen net dat stapje verder gaan om ervoor te zorgen dat u zich meteen thuis voelt. Het hele gebouw, inclusief de kamers en andere ruimtes, is verbonden via loopbruggen die zijn gebouwd op betonnen pilaren die meer dan 5 meter hoog zijn om de natuurlijke omgeving rondom het pand te redden.

Het restaurant van het Forest rock Garden hotel serveert alleen authentieke vegetarische gerechten. Ongeveer 60 personen zijn geschikt voor in de eetzaal. Voor dineren sluit dit perfect aan bij de rustvolle ambiance van de omgeving.

Uw verblijf is inclusief ontbijt, lunch en diner.

 • Hernieuwbare energie
 • Energiebesparende lampen
 • Programma voor hergebruik van handdoeken
 • Recycleren van afval
 • Biologische en lokale gerechten
 • Plastic controle
 • Recyclebare meubels & stoffen
 • Waterbesparingsprogramma
 • Ecologische schoonmaakproducten
 • Eco-badproducten
Taylors Hill - Kandy

Dit schitterende hotel is een voormalig 19e-eeuws Engels herenhuis in het prachtige heuvelland van Kandy. Vernoemd naar de ‘ontdekker’ van Ceylon Tea "James Taylor" ontstond hier de gelauwerde Primal Tea-plantage in Ceylon, wat ertoe leidde dat Ceylon het theelandschap werd onder het tijdperk van Hare Majesteit Koningin Victoria. Het hotel heeft een groot zwembad in de traditionele tuin, een cricketveld, een tennisbaan en een typisch Engelse snookerkamer.

De elegantie van klassieke Franse pracht van de ruime kamers zijn favoriet voor koppels, een groot kingsize bed met een klassieke ruime indeling maakt het verblijf mogelijk. Deze kamers hebben een gedeeltelijk uitzicht op de voortuin en dezelfde luxe zal worden geëerd als de gasten die in deze kamer verblijven, ontvangen volgens de normen van Taylors Hill.

Good Old English Dining Etiquettes met authentieke Sri Lankaanse gastvrijheid worden geserveerd samen met de beste creaties van westerse en oosterse recepten. De voornamelijk biologische en op het platteland gekweekte versheid stimuleert de smaakpapillen tot het uiterste waar onze voorraden vandaan komen. Tijdens het verblijf staan ​​gepersonaliseerde gastronomische menu's klaar om verder te verwennen! Er zijn verschillende eetgelegenheden in het pand en uw verblijf is inclusief ontbijt.

 • Energiebesparende lampen
 • Programma voor hergebruik van handdoeken
 • Recycleren van afval
 • Biologische en lokale gerechten
 • Ecologische schoonmaakproducten
 • Plastic controle
 • Eco-badproducten
 • Recyclebare meubels & stoffen
 • Waterbesparingsprogramma
 • Hernieuwbare energie
Gal Oya Lodge - Gal Oya

Gal Oya Lodge is meer dan alleen een ecolodge. De filosofie ligt in het hart van het ontwerp - om u dichter bij de natuur te brengen en de lokale omgeving te beschermen. Het concept leeft in elk detail, van het ongestoorde weelderige bos van de bergsite tot de natuurlijke materialen - zoals cajan, hout en illuk - die worden gebruikt om de bungalows te creëren. En natuurlijk gebruiken ze de juiste technologie en recycling om kostbare natuurlijke hulpbronnen zoals water en energie te behouden. Verken hier de rijke natuur van Gal Oya, één van de meest afgelegen en minst bezochte wildernisgebieden van Sri Lanka.De Lodge ligt verspreid over 20 hectare privéjungle. Neem de tijd om te genieten van dit natuurlijke paradijs door de ervaringen die ze bieden, waaronder een wandeling met de Vedda-buren, één van de laatst overgebleven gemeenschappen van de bosbewonende, inheemse bevolking van Sri Lanka.

Elk van de negen ruime bungalows en familievilla's is gecreëerd in harmonie met de natuurlijke kenmerken van het landschap. De grote bungalows en villa's hebben een kingsize bed en een buitenbadkamer. Een eigen woonkamer met kamerhoge ramen en een veranda in de tuin completeert uw afgelegen ruimte om te ontspannen en tot rust te komen in een werkelijk natuurlijke omgeving.

De keuken en lokaal geproduceerde gerechten zijn een speciaal hoogtepunt van uw verblijf in de Lodge. Het dagmenu is met liefde bereid en bevat een keuze uit Sri Lankaanse en westerse producten, met zelfgekweekte kruiden en groenten en producten van naburige dorpsboeren. Innovatieve, verse en gezonde maaltijden worden geserveerd in de eetkamer. Proef zeker onze heerlijke nationale favorieten zoals curries, sambol en roti.

Uw verblijf is inclusief ontbijt, lunch en diner.

 • Hernieuwbare energie
 • Energiebesparende lampen
 • Programma voor hergebruik van handdoeken
 • Recycleren van afval
 • Biologische en lokale gerechten
 • Ecologische schoonmaakproducten
 • Plastic controle
 • Eco-badproducten
 • Recyclebare meubels & stoffen
 • Waterbesparingsprogramma
Amba Estate - Ella

Amba Estate is een kleine biologische boerderij, fantastich gelegen in de pittoreske vallei van Ambadandenigama in de zuidelijke hooglanden van Sri Lanka met uitzicht over de Ella-rots. De boerderij is 100 jaar geleden gebouwd door één van de eerste lokale families die hun eigen theeplantage ontwikkelden. De estate biedt een bijzondere vakantie-ervaring voor degenen die willen ontspannen in een afgelegen en pittoreske regio van dit eiland. Het landgoed produceert een scala aan ambachtelijke theesoorten, koffie, kruiden en conserven.

De boerderij heeft verschillende soorten tweepersoonskamers, suites en bungalows en cottages, allen met eigen (en-suite) badkamer. Uw verblijf is inclusief ontbijt.

 • Hernieuwbare energie
 • Energiebesparende lampen
 • Programma voor hergebruik van handdoeken
 • Recycleren van afval
 • Biologische en lokale gerechten
 • Plastic controle
 • Eco-badproducten
 • Recyclebare meubels & stoffen
 • Waterbesparingsprogramma
 • Ecologische schoonmaakproducten
Ahaspokuna Bushwalks Camp - Ahas Pokuna

Ahaspokuna Bushwalks Camp ligt verscholen in een grote open plek met beschermd bos en werd zo genoemd in verwijzing naar het nabijgelegen meer dat alleen wordt gevoed door regenwater: in het Singalees betekent ‘Ahas’ ‘Lucht’ en ‘Pokuna’ betekent ‘Vijver’.

Dit luxe tentenkamp met slechts 3 luxe Suite-tenten, biedt ervaringen die alles te maken hebben met meeslepende luxe leven in afgelegen wildernis - een omgeving waar er om elke hoek nieuwe ontdekkingen zijn. Uw suite, smaakvol en uniek ingericht, wordt omgeven door een privéruimte van 10.000 m² met een magisch hemelbed en een bushbad met uitzicht op de graslanden.


Uw accommodatie-eenheid (privéruimte) zou bestaan ​​​​uit uw loungedek, slaaptent, bagage- en poederlounge, toilet en een binnendouche met warm en koud water, een romantisch sterrenbed / dagbed waar u kunt ontspannen of slapen tijdens de dag of nacht, en de allereerste bush-badkuip in Sri Lanka die uitkijkt over het grasland in de privéruimte van 1000 m² beschermd door een olifantenhek.

Onberispelijke serviceniveaus, Sri Lankaanse gastronomische keuken en kilometerslange rust in afzondering die u nergens anders in het land kunt krijgen, vormen de maatstaf voor het echte leven in de wildernis. Er zijn genoeg ruimtes om te lezen, te ontspannen, te mediteren of yoga te doen.

Uw verblijf is inclusief ontbijt, lunch en diner.

 • Energiebesparende lampen
 • Programma voor hergebruik van handdoeken
 • Recycleren van afval
 • Biologische en lokale gerechten
 • Ecologische schoonmaakproducten
 • Plastic controle
 • Eco-badproducten
 • Recyclebare meubels & stoffen
 • Hernieuwbare energie
 • Waterbesparingsprogramma
Tri Hotel by Reveal - Koggala

Tri is het eerste echt eigentijdse, duurzame luxe design boetiekhotel in Sri Lanka. Niet ver van Galle Fort, aan de oevers van het Koggala-meer (het grootste natuurlijke meer van Sri Lanka) en binnen handbereik van de beste stranden in het zuiden, met slechts 11 suites op een zes hectare grote heuvel van uitzonderlijke natuurlijke schoonheid.

Ecotoerisme was nog nooit zo inspirerend. Geleid door de natuur, geëvolueerd met esthetische passie en versterkt door een allesomvattende duurzame filosofie, is Tri een meesterwerk van vooruitstrevende flair, waar wiskundig artistiek samengaat en intelligentie emotie omarmt.

Tri's Golden Ratio-thema is organisch ontwikkeld; een contouronderzoek van de site informeerde het spiraalpatroon en de positionering van de gebouwen en het unieke ontwerpethos van Tri.

Uw verblijf is inclusief ontbijt en diner.

 • Hernieuwbare energie
 • Energiebesparende lampen
 • Programma voor hergebruik van handdoeken
 • Recycleren van afval
 • Biologische en lokale gerechten
 • Ecologische schoonmaakproducten
 • Plastic controle
 • Eco-badproducten
 • Recyclebare meubels & stoffen
 • Waterbesparingsprogramma

Inbegrepen/Uitgesloten

 • VZR Garantiefonds
 • €2,50 per persoon carbon-emissie donatie aan Ocean Cleanup Project
 • €25 per persoon donatie aan een door u geselecteerd lokaal duurzaam project
 • €2,50 per persoon bijdrage voor het Calamiteitenfonds
 • Lokale Engelssprekende privéchauffeur/gidsen
 • Alle hotels zoals genoemd zijn in het programma
 • Dagelijks ontbijt, lunch en diner waar aangegeven
 • Alle transfers/tours/excursies zoals aangegeven
 • Gerecycled en navulbare waterfles
 • Entreegelden bezienswaardigheden
 • Reis- en annuleringsverzekering
 • Internationale vluchten
 • Andere maaltijden dan genoemd
 • Extra excursies/ activiteiten
 • Fooien en persoonlijke uitgaven
 • Visum
 • Eventueel benodigde vaccinaties

Locatie van de tour

FAQ

Is deze reis gedekt door het Garantiefonds?
Ja! Dit aanbod valt onder de garantie van STO Garant. U kunt de voorwaarden van deze garantieregeling vinden op de website: https://sto-garant.nl/downloads
Kunt u deze reis aanpassen en/of verlengen?
Elke reis kunt u op aanvraag aan laten passen en/of verlengen met bijvoorbeeld een strandverlenging. Voor meer informatie hierover kunt u ons een mail sturen via [email protected]
Kunt u nog extra activiteiten of excursies ondernemen tijdens deze reis?
Ja. Via onze lokale agent kunt u voorafgaand of tijdens de reis altijd, tegen betaling, extra activiteiten en/of excursies bijboeken.
Zijn internationale vluchten in deze reis inclusief?
Nee. Wij bieden momenteel geen internationale vluchten aan naar de bestemming. Eventuele binnenlandse vluchten tijdens uw rondreis (indien niet inbegrepen) kunnen wij wel voor u boeken, indien gewenst . Voor internationale vluchten kunnen wij u daarbij adviseren, u kunt ons gerust een email sturen naar: [email protected]
Is een reis- en/of annuleringsverzekering bij deze reis inbegrepen?
Nee. Indien u nog geen verzekering heeft, kunt u zelf een reis- en annuleringsverzekering afsluiten of via onze website: zie link op de homepage onder "Reisverzekeringen".
Is deze reis gedekt door het Calamiteitenfonds?
Ja, €2,50 per persoon is reeds inclusief bij deze reis voor het Calamiteitenfonds.
Zijn er nog bepaalde Corona voorwaarden en/of restricties op deze vakantiebestemming?
Voorafgaand aan de reis zullen wij u per email eventuele voorwaarden i.v.m. Corona toesturen. U kunt meer algemene informatie hierover ook vinden op de linke op de homepage onder “Corona Informatie”. Ook kunt u op de homepage informatie vinden over (andere) vaccinaties, die u eventueel nodig hebt voor een reis naar deze vakantiebestemming.
Is deze reis met een groep of een privé rondreis?
WeTravelEco biedt uitsluitend privé rondreizen aan! Wij bieden alle reizen aan als individuele rondreis waarbij u een eigen chauffeur (of eigen transport) en privé gidsen tot uw beschikking heeft, die ervoor zorgen dat u zoveel mogelijk te zien gaat krijgen en u tijdens de reis geen rekening hoeft te houden met andere reizigers.

Indien er bepaalde onderdelen van een reis wel in groepsverband worden uitgevoerd, vermelden wij dit in de reisomschrijving.

Beoordelingen

0/5
Not Rated
Based on 48 reviews
Excellent
0
Very Good
0
Average
0
Poor
0
Terrible
0
Pure Passion for our Planet

dothanpodiatrist ਪੋਰਨ ਕਾਸਟਿੰਗ ਕੀਤੀ ਜਾਂਦੀ ਹੈ

07/06/2024
ਪੋਰਨ ਕਾਸਟਿੰਗ ਕੀਤੀ ਜਾਂਦੀ ਹੈ .zbz4ghQ0741
Pure Passion for our Planet

townandcampusunh 同性愛者のポルノ

06/06/2024
同性愛者のポルノ .rWcH5APhLUt
Pure Passion for our Planet

glencovesaltcave ਅਸੀਂ ਅਸ਼ਲੀਲ ਹਾਂ

06/06/2024
ਅਸੀਂ ਅਸ਼ਲੀਲ ਹਾਂ .WK7ZksmPZ7B
Pure Passion for our Planet

glencovesaltcave funny ਸੈਕਸ ਪੋਰਨ

06/06/2024
funny ਸੈਕਸ ਪੋਰਨ .rhdojELvVX7
Pure Passion for our Planet

kidzkaboodle ਕੁੱਕਲਡ ਪੋਰਨ

06/06/2024
ਕੁੱਕਲਡ ਪੋਰਨ .bxJjNAPfJs7
Pure Passion for our Planet

gobigbrain 面白いセックスポルノ

06/06/2024
面白いセックスポルノ .YOR8bLdPaB9
Pure Passion for our Planet

tlovertonet

25/05/2024

I love your blog.. very nice colors & theme. Did you design this website yourself or did you hire someone to do it for you? Plz reply as I'm looking to design my own blog and would like to know where u got this from. thanks http://www.tlovertonet.com/

I see something genuinely special in this web site.
Pure Passion for our Planet

tlover tonet

18/05/2024

You have noted very interesting details ! ps decent website . http://www.tlovertonet.com/

It?¦s in point of fact a nice and useful piece of info. I am satisfied that you just shared this helpful info with us. Please keep us up to date like this. Thank you for sharing.
Pure Passion for our Planet

ladesbet 有名人のポルノ

05/04/2024
ladesbet 偽タクシーポルノ ladestinemi.crR3qLBc7w1
Pure Passion for our Planet

ladesbet ਗੁਦਾ ਪੋਰਨ

05/04/2024
ladesbet bdsm ਪੋਰਨ ladesinemi.7jsqrFpz4ff
Pure Passion for our Planet

bbw ਪੋਰਨ

03/04/2024
ਸ਼ੁਕੀਨ ਪੋਰਨ madisonivysex.jr2SNZ0bfbA
Pure Passion for our Planet

पीओवी पोर्न

02/04/2024
पुरुष हस्तमैथुन अश्लील hkyonet.L0ryGRhppCV
Pure Passion for our Planet

ग्रुप सेक्स के बारे में

01/04/2024
बुत अश्लील साहित्य है txechdyzxca.aSxlvS2CFfs
Pure Passion for our Planet

पोर्न कास्टिंग के काम कइल जाला

30/03/2024
आबनूस अश्लीलता के बा hjkvbasdfzxzz.oFHwiNNWatg
Pure Passion for our Planet

हस्तमैथुन अश्लील

30/03/2024
गर्भवती अश्लील qqyyooppxx.cTaI6PsU3UK
Pure Passion for our Planet

falbobrospizzamadison Interracial porn

29/03/2024
falbobrospizzamadison Cunnilingus porn jkkıjxxx.fOVnLkkrafD
Pure Passion for our Planet

landuse Fisting porn

29/03/2024
landuse Cumshot porn lancdcuse.8n22g6LaK77
Pure Passion for our Planet

jenniferroy バイセクシャルポルノ

28/03/2024
jenniferroy 微乳ポルノ japanesexxporns.RmEHK6UB6fy
Pure Passion for our Planet

ladyandtherose Missionary Style porn

28/03/2024
ladyandtherose Big cock porn backlinkseox.nzvaN6KDvjy
Pure Passion for our Planet

goodhere MILF porn

28/03/2024
goodhere Fetish porn vurucutewet.RaJXkaA5AZU
Pure Passion for our Planet

fashionflag porn 4k free

27/03/2024
fashionflag sex hot videos download fashionflag.2bjFdK96x5K
Pure Passion for our Planet

hd porm free

13/03/2024
free hd pron download ggjinnysflogg.o4yozl5Gvfh
Pure Passion for our Planet

bahis siteleri porn

23/02/2024
sexx tthighereduhryyy.lCdyNeMLEY0
Pure Passion for our Planet

porno

22/02/2024
eskort siteleri vvsetohimalxxvc.2BY1boFM1OEF
Pure Passion for our Planet

fuck

21/02/2024
viagra eyeconartxx.fla2BM7D1wnS
Pure Passion for our Planet

bahis siteleri child porn

21/02/2024
sexx 250tldenemebonusuxx.7pX3WluyM9i9
Pure Passion for our Planet

bahis siteleri porn sex incest

21/02/2024
porno izle bingoxx.AQdL5lGfICfL
Pure Passion for our Planet

am siteleri

21/02/2024
porn siteleri mobileidn.eooqW75bwqMj
Pure Passion for our Planet

watch porn video

21/02/2024
seks siteleri footballxx.5uxdsEzeUgvl
Pure Passion for our Planet

food porn

21/02/2024
porn sex pokkerx.qpI0FQRS2k3V
Pure Passion for our Planet

am siteleri

05/02/2024
sektor benim zaten amin evladi 0qbxjluaxcxjsxzz.pSD0URisUtLS
Pure Passion for our Planet

seks siteleri

05/02/2024
eski rahatiniz olmayacak bxjluajsxzz.6pM13LO4qafD
Pure Passion for our Planet

anal sikis siteleri

05/02/2024
bahis siteleri porn bjluajszz.MCuNnyW4oLd0
Pure Passion for our Planet

bahis siteleri incest category

03/02/2024
eski rahatiniz olmayacak juljulfbi.gH0C2KH51Qv9
Pure Passion for our Planet

viagra

03/02/2024
craft porn hepxhupx.3KvzvvM4ym4Q
Pure Passion for our Planet

anal sikis siteleri

02/02/2024
porn hephupx.SEyd1rSitEiJ
Pure Passion for our Planet

craft porn

02/02/2024
bahis siteleri porn sex incest asillartaklitler.azqYjAHqUE8v
Pure Passion for our Planet

sektor benim zaten amin evladi

02/02/2024
craft porn pompadirha.MIWwiWquyprq
Pure Passion for our Planet

amciik siteleri

20/01/2024
food porn wrtgdfgdfgdqq.UjsBllH8wNIm
Pure Passion for our Planet

pornhub bahis siteleri

20/01/2024
eskort siteleri ewrjghsdfaa.3Qg8Z7gkgMa4
Pure Passion for our Planet

escort siteleri

20/01/2024
am siteleri hyuqgzhqt.DRdfHBRByZj5
Pure Passion for our Planet

sektor benim zaten amin evladi

20/01/2024
porno siteleri citixx.LK4iVpAQHN8o
Pure Passion for our Planet

porno siteleri

17/01/2024
bahis siteleri porn sex incest yaralandinmieycan.5uR2I7knsKzC
Pure Passion for our Planet

sektor benim zaten amin evladi

16/01/2024
watch porn video vurgunyedim.reDQj96F9JSk
Pure Passion for our Planet

exulcerations

30/12/2023
exulcerations xyandanxvurulmus.4b20hU3o4qsz
Pure Passion for our Planet

leeriest

29/12/2023
xbunedirloooo.naqlTBjh4LdL
Pure Passion for our Planet

dunner

29/12/2023
xyandanxvurulmus.cNKVWJyEEDVU
Pure Passion for our Planet

porno

29/12/2023
yandanxvurulmus.8CK2WZazi7Hf
Showing 1 - 48 of 48 in total

Write a review

Created with Sketch.
p.p. vanaf €1.999,00

Reisinfo aanvragen

Wilt u deze reis boeken of heeft u een vraag? Laat het weten via dit formulier of bel 06-55394400.

Misschien Vind Je Dit Ook Leuk