from €1.249,00
Boeking Aanvragen

Spanje: (Fly) Drive door duurzaam Aragon

Reisduur

10 dagen / 9 nachten

Type Vakantie

Autovakantie, Ecotourism, Individuele rondreis

Garantiefonds Dekking

Unlimited

Eco Rating

5/5

CO2 Emissie

Zie reisinfo

Overzicht

Wij nodigen u uit om de Aragonese Pyreneeën op de meest duurzame manier te ontdekken, in accommodaties die geven om de omgeving en het milieu waarin ze zich bevinden en die samenwerken met lokale producenten om de locals te ondersteunen. Daarnaast de bijzondere activiteiten die we hebben geselecteerd, die variëren afhankelijk van de tijd van het jaar waarin u reist.

Deze bijzondere reis heeft tot doel de Pyreneeën in zijn essentie en meest natuurlijke vorm te ontdekken, waarbij de activiteiten van de lokale boer, herder of wijnproducent niet zijn aangepast aan de bezoeker, maar andersom.

Aragón:

Aragón is een van de zeventien autonome regio’s (deelstaten) van Spanje met meer dan 1,3 miljoen inwoners, gelegen in het noordoosten van Spanje. De hoofdstad van Aragón is Zaragoza. De noordelijke grens met Frankrijk wordt gevormd door de pieken van de Pyreneeën. Het centrale deel van Aragón is vlakker, hier bevindt zich de stroomvlakte van de Ebro, die de staat van oost naar west doorkruist.

Het huidige Aragón was de kern van een middeleeuws koninkrijk, dat in de 15e eeuw heel het oosten van Spanje beheerste en zijn invloed over het westen van de Middellandse Zee uitbreidde tot Italië en Griekenland. Tegenwoordig is het een prachtige en authentieke regio die zowel op het gebied van cultuur, natuur en (outdoor) avontuur ontzettend veel te bieden heeft voor de reiziger die op zoek is naar een pure en ongerepte reiservaring.

Duurzaamheid:

EDS 2030 identificeert acht Country Challenges, geconfigureerd als de belangrijkste uitdagingen die het hoofd moeten worden geboden, waarvan de aanpak zal worden verwoord in acht Sustainable Development Accelerator Policies, gedefinieerd vanuit een multidimensionaal en multi-level perspectief om een ​​duurzame impact van het medium en langetermijn.

Dit beleid is ontworpen om een ​​alomvattende aanpak mogelijk te maken van kwesties als armoede en ongelijkheid – met bijzondere aandacht voor de gevolgen van onder meer vrouwen, kinderen en LGBTIQ-mensen – het gebrek aan garantie en effectieve toegang tot sociale rechten of het einde van de baan onzekerheid door het creëren van hoogwaardige werkgelegenheid. Het voert doortastende actie op het gebied van milieu en klimaat, in overeenstemming met internationale verbintenissen zoals de Overeenkomst van Parijs, het bevorderen van de transformatie van het economische systeem, het versterken van openbare diensten en het versterken van het recht om niemand achter te laten.

Het hernieuwt ook de inzet van Spanje om te bouwen aan een eerlijkere, democratischere en duurzamere globalisering, door de inzet voor een multilateralisme versterkt met de Verenigde Naties in het hart van deze inspanningen.

View More

Reisplan

Dag 1: Aankomst Zaragoza

De eerste dag komt u op eigen gelegenheid aan bij uw accommodatie: dit kan per auto, trein of eventueel per vliegtuig waarbij wij ter plaatse een huurauto voor uw rondreis kunnen regelen. Geniet na uw check-in de rest van de dag van vrije tijd in de natuur en de prachtige stad.

Dag 2: Bal de Chistau

U heeft vandaag een begeleide tour door de adembenemende "Bal de Chistau", waar u onder andere een ontmoeting heeft met een lokale herder: afhankelijk van het seizoen kan het bezoek variëren tot een bezoek in de bergen of een bezoek aan de fabriek waar de melkproducten van de lokale herders wordt omgezet in kazen en andere lokale specialiteiten.

Daarna gaat u genieten een ontspannen lunch in een van de lokale restaurants in de omgeving. Na de lunch bezoekt u de bijzondere stad Tella, de plaats van de heksen en de 3 middeleeuwse kapellen.

In de avond heeft u een diner in uw hotel waarna u de rest van de avond ter vrije besteding heeft.

Dag 3: Ordesa National Park

Vandaag gaat u op eigen gelegenheid op een prachtige wandeling door de Ordesa-vallei, in het Ordesa National Park: indien gewenst kunnen wij ook een lokale gids boeken, die u begeleid tijdens de wandeltocht.
Onderweg kunt u genieten van een picknick op basis van lokale producten, die door de keuken van uw accommodatie van tevoren wordt bereid.

In de avond heeft u weer een diner in uw hotel en de rest van de avond ter vrije besteding.

Dag 4: Romaanse architectuur in Aragon

Na het ontbijt begint u met een begeleide route door de romaanse architectuur van Aragon, langs dorpjes als Roda de Isábena en Aínsa en andere romaanse forten of dorpen.

U gebruikt de lunch in Ainsa, één van de mooiste steden van Spanje, waar u kunt kiezen tussen lokale restaurants of het uitstekende Michelin-sterrenrestaurant "El Callizo", dat bekend staat om zijn overheerlijke gerechten die voornamelijk bereid zijn met lokale producten en specialiteiten (dit restaurant moet van tevoren worden gereserveerd).

Bezoek 's middags Ainsa en zijn etnografisch museum en sluit deze bijzondere dag af met een glas wijn op de top van een kasteel.

In de avond kunt u dineren in een lokaal restaurant in Boltaña of dineren in uw eigen accommodatie.

Dag 5: Siera y Canyons de Guara

Vandaag volgt u een unieke en begeleide interpretatieve route van de grotschilderingen van het natuurpark van de Sierra y Canyons de Guara (Werelderfgoed van Unesco). Onderweg heeft u weer een ontspannen picknick op basis van lokale producten die uw hotel voor u heeft klaargemaakt.

Als u ervoor heeft gekozen om in het landelijke huis O Chardinet d'a formiga te verblijven, raden wij aan om de dag af te sluiten met een bierproeverij in een lokale brouwerij genaamd "La Rondadora”, op een magische locatie. (Niet inbegrepen in de programmakosten).

Diner heeft u in uw hotel en de rest van de avond heeft u ter vrije besteding.

Dag 6: Van ontvolkte dorpen tot biologische bijenboerderijen

Met een lokale gids ga u vandaag met de auto op een route langs een aantal bijzondere ontvolkte dorpen, waarbij uw lokale en Engelssprekende gids u alles zal vertellen over de geschiedenis van elk van de verlaten en verwoeste dorpen.

Tussen de middag gaat u lunchen in een authentiek, lokaal restaurant. Na de lunch leert u in een van de ontvolkte dorpen meer over het duurzame herbevolkings-project en gaat u vervolgens ook nog op een workshop in een bijenteeltproject in de Aragonese Pyreneeën. De workshop varieert, afhankelijk van de tijd van het jaar, van honing rechtstreeks uit de korf halen tot het herkennen van de bloemen van de bijen of onze eigen waskaarsen maken.

Diner in de uw hotel en de avond ter vrije besteding.

Dag 7: Tena vallei

Ontdek vandaag op eigen gelegenheid de mooie Tena-vallei tijdens een wandeling door ondermeer het Betato-bos (u heeft uiteraard ook de mogelijkheid om via ons een lokale Engelssprekende gids te boeken om de Tena-vallei te ontdekken).
Geniet onderweg van een proeverij van lokale producten bij een van de lokale producenten in de omgeving, waar u onder andere kaas, confituren of de speciale hoogtewijn kunt proberen (de wijnproeverij is alleen mogelijk op zaterdag).

Onderweg heeft u opnieuw een lunch in een lokaal restaurant, waarna u uw wandeling voortzet door de adembenemende vallei, terwijl u talloze kleine en charmante dorpjes passeert.

Diner in uw hotel en de rest van de avond ter vrije besteding.

Dag 8: Kloosters en cocktails

U bezoekt op eigen gelegenheid het klooster van San Juan de la Peña en na de lunch in een lokaal restaurant, de grot van de Güixas in Villanúa. Vandaag gaat u twee symbolen ontdekken van het christendom en het heidendom in Aragon, wat als voorwendsel zal dienen om de interessante geschiedenis tussen beide stromingen. Indien gewenst kunt de deze dag ook onder begeleiding van een lokale, Engelssprekende gids boeken.

Op de terugweg kunt u naar het 5* hotel Estación de Canfranc, onlangs gerenoveerd, om één van de heerlijke cocktails van de nieuwe cocktailbar te proberen. (Niet inbegrepen in het programmatarief).

Diner in uw hotel en de avond ter vrije besteding.

Dag 9: Tena vallei

Geniet op eigen gelegenheid van één van de avontuurlijke activiteiten die in de omgeving worden aangeboden: haak aan op de snelste zipline in de Pyreneeën en wereldwijd!

Lunch vervolgens in een lokaal restaurant waar u de vleesspecialiteiten van de streek gaat proeven (uiteraard zijn er ook genoeg vegetarische specialiteiten om te proberen).

De rest van de dag heeft u ter vrije besteding om bijvoorbeeld te relaxen bij het zwembad van uw hotel, ontspannen te wandelen of te fietsen in de mooie omgeving of te shoppen in de lokale winkels. U dineert in uw hotel.

Dag10: Alquézar, Vero en vertrek Zaragoza

Op de terugweg naar het huis of naar het vliegveld kunt u, als u tijd heeft, stoppen in Alquézar, één van de mooiste dorpen van Spanje, en/of maak een twee uur durende (onbegeleide of begeleide) schitterende wandeling de loopbruggen van de Vero Rivier.

Note: U kunt indien gewenst deze reis nog aanpassen of verlengen met bijvoorbeeld een aantal extra dagen in Zaragoza of Barcelona, een verblijf in Baskenland, een eco strandverblijf of een aanvullende rondreis door andere delen van Spanje. Ook kunnen wij deze rondreis voor uw verlengen met een reis door (Noord-)Portugal. Voor meer info: [email protected]

Donatie duurzame lokale projecten

Om bij te dragen aan een beter milieu en een duurzame leefomgeving, doneren wij per reiziger een bedrag aan (wereldwijde) lokale projecten, die een belangrijke bijdrage leveren aan een het verwezenlijken van een schonere, leefbaardere en duurzame wereld, voor nu maar vooral ook voor de toekomst.

Door deze donatie willen wij samen met u bijdragen aan de mogelijkheid om reizen en vakanties voor de huidige en vele volgende generaties mogelijk te houden. Van het donatie bedrag betaalt u de ene helft en WeTravelEco de andere helft. Uw bijdrage is reeds bij de prijs inbegrepen.

Voor deze reis doet u gezamenlijk met WeTravelEco (50/50) een donatie van €20 waarbij u bij uw boeking zelf kiest aan welk project u wilt doneren. Voor deze reis kunt u kiezen tussen 2 lokale projecten om te steunen (en die u ook daadwerkelijk tijdens uw rondreis kunt bezoeken en ondersteunen):

* Albaola Maritieme Werkplaats: Met de bouw van historische boten als hoofdactiviteit, is Albaola The Sea Factory of the Basques in Pasaia San Pedro (Pasaia, Gipuzkoa) een innovatieve omgeving waar nautisch vakmanschap en technologie worden teruggewonnen en tentoongesteld. The Factory is open voor het publiek en kenmerkt zich door haar dynamiek, de diversiteit van haar activiteiten en haar internationale uitstraling.

Scheepsbouw, de internationale botenbouwschool, de scheepsmodelleringswerkplaats, de club van jonge zeelieden, het "Theater of the Sea"-programma voor podiumkunsten en de Auzolan-vrijwilligersgroep vormen dit creatieve universum dat tot doel heeft het maritieme verleden van Baskenland bekend te maken aan het grote publiek.

* Urdabai Birdcenter: Het centrum ligt in een prachtig Unesco natuurpark en is opengesteld voor deelname van het grote publiek en iedereen die geïnteresseerd is, kan er vrijwillig werken volgens zijn/haar capaciteiten, interesses en kennisniveau.

Mensen kunnen op twee verschillende manieren samenwerken. De eerste optie is om rechtstreeks deel te nemen aan de projecten van het Centrum via de volgende netwerken:
-Birdwatcher Network, Mensen die al kennis hebben van vogels en die tijdens hun reizen iets interessants zien, kunnen hun aantekeningen publiceren in het Urdaibai Ornithological Yearbook.
- Vrijwilligersnetwerk. Dit netwerk staat open voor iedereen die wil samenwerken met onze projecten. We voeren veel soorten programma's uit en eerdere ervaring is niet altijd vereist (hoewel het de voorkeur heeft). Mensen met verschillende profielen zullen in staat zijn om activiteiten uit te voeren onder leiding van gekwalificeerd personeel: habitatbeheer, wetenschappelijke en ecologische verspreiding, onderzoek, monitoring van soorten.

Aan de andere kant, als u het werk dat Urdaibai Bird Centre verricht op prijs stelt en u wilt helpen zonder uzelf er rechtstreeks bij te betrekken, kunt u een economische bijdrage leveren aan een van de lopende projecten of aan het Centrum als geheel. Dit kan persoonlijk of namens een bedrijf of entiteit.

WAAR JE BLIJFT

Hotel InnSide (by Melia) - Zaragoza

De hoofdstad van Aragon is een combinatie van moderniteit en traditie, en dit wordt weerspiegeld in dit elegante en milieuvriendelijke stadshotel. Gelegen in één van de meest aantrekkelijke historische delen van de stad, naast de prachtige Basilica del Pilar en vlakbij alle leuke bars en hippe restaurants in de beroemde wijk El Tubo. Een perfecte locatie om de straten, culturele bezienswaardigheden en het kosmopolitische leven te ontdekken voordat u terugkeert om uit te rusten en te ontspannen in stijl.

De INNSiDE Zaragoza helpt u om het maximale uit de stad te halen. De moderne, perfect uitgeruste kamers met een ontwerp in stedelijke stijl zijn ideaal voor ontspanning. En er is ook een overloopzwembad en een bar op het dak van het hotel, een zonnedek, een 24-uursfitnessruimte en verschillende openbare ruimtes met tal van mogelijkheden. En dat allemaal in het hart van de prachtige stad Zaragoza.

Het eigen restaurant “Lateral” heeft een innovatieve keuken rond Spaanse "pincho's" en heerlijke tapas om te delen, vergezeld van creatieve cocktails in het hart van Zaragoza.

 • Hernieuwbare energie
 • Energiebesparende lampen
 • Programma voor hergebruik van handdoeken
 • Recycleren van afval
 • Biologische en lokale gerechten
 • Ecologische schoonmaakproducten
 • Plastic controle
 • Eco-badproducten
 • Recyclebare meubels & stoffen
 • Waterbesparingsprogramma
NH Collection Gran Hotel - Zaragoza

NH Collection Gran Hotel de Zaragoza is een elegant en duurzaam gerenoveerd gebouw uit de jaren 1920 in het hart van Zaragoza. Het hotel ligt op loopafstand van de beste musea van de stad, waaronder het Museo Provincial met zijn Goya-schilderijen en het Museo Pablo Serrano met zijn abstracte sculpturen. U vindt er ook veel exclusieve winkels en restaurants, vlak voor de deur.

Het hotel telt 133 kamers: De ruime, lichte kamers zijn voorzien van stijlvolle hardhouten vloeren en beschikken over eigentijdse badkamers (inclusief gratis wifi en thee- en koffiefaciliteiten). Suites hebben extra ruimte voor gezinnen en de eenpersoonskamers zijn perfect voor gasten die alleen reizen. De Suite Real heeft ook een jacuzzi.

Het restaurant van het hotel, La Ontina, serveert hoogwaardige Spaanse gerechten en heeft een uitmuntend proeverijmenu. Het hotel heeft ook een fitnessruimte en sauna, een onlangs gerenoveerde gastrobar en een prachtige hal met een koepelgewelf waar u kunt ontspannen met een kopje koffie. Haal het beste uit uw verblijf in Zaragoza met behulp van hun deskundige Guest Relations Team.

Het hotel is bekroond met de ISO 14001- en 50001-milieu- en energiecertificaten, dankzij de toewijding van het hotel aan het milieu.

 • Hernieuwbare energie
 • Energiebesparende lampen
 • Programma voor hergebruik van handdoeken
 • Recycleren van afval
 • Biologische en lokale gerechten
 • Ecologische schoonmaakproducten
 • Plastic controle
 • Eco-badproducten
 • Recyclebare meubels & stoffen
 • Waterbesparingsprogramma
Hotel rural la Realda - Albarracín (Teruel)

Het landelijke driesterren hotel in Albarracin, La Realda, is gevestigd in een oud herenhuis, van Moorse oorsprong, in het historische centrum van Gea de Albarracín. Het sfeervolle en milieuvriendelijke hotel is perfect voor het organiseren van een bezoek aan de Sierra, een beschermd gebied van de Pinares del Ródeno, Dinópolis en de stad Teruel.

het Albarracín Hotel heeft slechts negen kamers, elk op een persoonlijke manier ingericht, met behoud van de originele sfeer van het huis, maar met het comfort dat de reiziger nodig heeft. Eén van de kamers is aangepast voor mensen die slecht ter been zijn.

Het hotel heeft een lift, een bar-restaurant, een lounge en gratis WiFi.

 • Hernieuwbare energie
 • Energiebesparende lampen
 • Programma voor hergebruik van handdoeken
 • Recycleren van afval
 • Biologische en lokale gerechten
 • Ecologische schoonmaakproducten
 • Plastic controle
 • Eco-badproducten
 • Recyclebare meubels & stoffen
 • Waterbesparingsprogramma
Boutique Hotel Albariza - Albarracín (Teruel)

Het boutique-concept krijgt alle betekenis in dit hotel dat met zoveel liefde is gecreëerd en waarin voor alle details is gezorgd, zodat gasten niet alleen genieten van kwaliteitsaccommodatie, maar ook van een unieke ervaring.

Het hotel ligt in het hart van Sanlúcar de Barrameda en biedt te voet toegang tot de belangrijkste bezienswaardigheden van de stad. Het is gevestigd in een pand, dat in de 19e eeuw was gewijd aan een wijnmakerij, die later, al in 1865, werd getransformeerd tot gezinswoningen.

Het hotel bestaat uit slechts 15 kamers, volledig uitgerust en ingericht op een elegante en moderne manier, die doet denken aan de Andalusische cultuur. Dankzij een zeer nauwgezet werk hebben ze veel van de originele materialen en structuren kunnen herstellen om de essentie van het Sanluqueño-huis te behouden zoals het was. Het heeft een Andalusische patio buiten, een leeszaal met een cafetaria, waar ze ontbijt, snacks serveren en gastronomische dagen houden en een solariumterras om te genieten van het prachtige licht van Cádiz.

 • Hernieuwbare energie
 • Energiebesparende lampen
 • Programma voor hergebruik van handdoeken
 • Recycleren van afval
 • Biologische en lokale gerechten
 • Ecologische schoonmaakproducten
 • Plastic controle
 • Eco-badproducten
 • Recyclebare meubels & stoffen
 • Waterbesparingsprogramma
Boutique Hotel Barosse - Huesca (dag 4 t/m 6)

Barosse is een plek om uit te rusten, ontworpen voor volwassenen, waar de verfijndheid van de kleine details tot bloei komen door middel van schoonheid, exclusiviteit en comfort voor unieke en speciale gasten.

Het is gevestigd in het gehucht Baros, vlakbij Jaca, op een idyllische locatie aan de voet van Peña Oroel. Barosse nodigt u uit voor een reis door de zintuigen. Prachtige details in de kamers. Muziek en deskundige handen die uw lichaam en geest verwennen. Echte smaken en aroma's van dit mythische land. Oneindig veel natuur en ruimte. Warmte en rust.

De Barosse-ervaring zou onmogelijk zijn zonder zijn gastheren: José en Gustavo zijn erin geslaagd om de unieke essentie van de prachtige plek om hen heen vast te leggen en deze te transformeren met een persoonlijke stijl die rust uitstraalt, wat deze plek zo speciaal maakt.

Bij Barosse is het doel om u een unieke ervaring te laten beleven met uw partner/reisgenoot. En ze staan tot uw beschikking om u te helpen uw ervaring zo veel mogelijk te personaliseren. U kunt kiezen uit een romantische, een ontspannen, een actieve of een hemelse verblijfservaring. Het zoete aroma van verse bloemen, de delicate en elegante decoratie, de pluche kussens van het comfortabel bed en de zuivere Pyrenese lucht die wordt ingeademd vanaf het balkon met prachtige vergezichten, zullen ervoor zorgen dat u zich hoofdrolspelers voelt in uw eigen Spaanse film.

Net als de rest van Barosse maakt het eten deel uit van de essentie en cultuur. Uw gastheren Jose en Gustavo zullen voor u koken met de eerlijkheid en toewijding die hun kenmerkt. Ze geven prioriteit aan het gebruik van lokale producten die worden aangeboden door de rijke diversiteit van Jaca en omgeving. Traditionele en lokale smaken met hun persoonlijke touch.

 • Hernieuwbare energie
 • Energiebesparende lampen
 • Programma voor hergebruik van handdoeken
 • Recycleren van afval
 • Biologische en lokale gerechten
 • Ecologische schoonmaakproducten
 • Plastic controle
 • Eco-badproducten
 • Recyclebare meubels & stoffen
 • Waterbesparingsprogramma
Chalet de Viñas de Lárrede - Huesca (dag 4 t/m 6)

Bij Hotel Viñas de Lárrede bieden ze een breed gastronomisch aanbod op basis van de producten die ze op hun eigen boerderij verbouwen, evenals de inheemse voedingsmiddelen die worden gebruikt in de typische keuken van het gebied. Daarom belonen ze verse en seizoensgebonden producten in elk gerecht, zoals het rijke vlees uit de omliggende valleien en de vis die onlangs uit de Cantabrische Zee is aangevoerd.

Ze hebben 17 verschillende kamers gecreëerd, individueel ingericht en gedecoreerd om unieke verblijven te bieden die zich aanpassen aan de behoeften van elke gast. De kamers zijn vernoemd naar de vrouwen in de familie die Hotel Viñas de Lárrede runnen, omdat ze allemaal hun eigen karakter hebben, maar ze delen allemaal een warme en gastvrije essentie.

Het houten meubilair, de zachte tinten en de ruimtelijkheid van de ruimtes maken van de kamers de ideale toevluchtsoorden om de rust en vrede van de natuur te recreëren, altijd aanwezig door de grote ramen. Bovendien kunt u in alle kamers kiezen tussen een tweepersoonsbed of twee eenpersoonsbedden (het is noodzakelijk om twee eenpersoonsbedden van tevoren aan te vragen op het moment van reserveren).

Alle hotelgasten die tijdens hun verblijf via de Pressreader-applicatie gratis toegang hebben tot alle pers ter wereld. Het Chalet de Viñas de Lárrede heeft een externe toegang om bij het hotel te komen en biedt de gasten spadiensten en therapeutische behandelingen.

 • Hernieuwbare energie
 • Energiebesparende lampen
 • Programma voor hergebruik van handdoeken
 • Recycleren van afval
 • Biologische en lokale gerechten
 • Ecologische schoonmaakproducten
 • Plastic controle
 • Eco-badproducten
 • Recyclebare meubels & stoffen
 • Waterbesparingsprogramma
O Chardinet d'a Formiga - Huesca (dag 7 t/m 10)

Logeren bij O Chardinet d'a Formiga is het herontdekken van een oude kribbe, huis en hooiberg uit de 17e eeuw met traditionele architectuur uit de vallei. Half in puin verworven, werd het liefdevol gerenoveerd volgens bio-constructie criteria.

Een voorbeeld hiervan is de serre-eetkamer op het zuiden die niet alleen warmte en licht geeft in de winter, maar ook een genot is bij het ontbijt vanwege het prachtige uitzicht op de Fueva-vallei en de vogelvoeders die verspreid over de tuin staan.

Nadenken over het interieur van het huis versterkt de eenvoud van de constructie, rustieke en sobere omgevingen, eenvoudig en tegelijkertijd elegant en actueel, waar steen, hout en zachte natuurlijke kleuren uitnodigen tot ontspanning zonder in te boeten aan comfort.

Op minder dan 15 minuten van het middeleeuwse stadje Ainsa heeft u via goede wegen toegang tot drie prachtige natuurgebieden, zoals het nationale park Ordesa y Monte Perdido, het natuurpark Posets Maladeta en de Sierra y Cañones de Guara. Zonder te vergeten dat de hele regio het Geopark van Sobrarbe-Geologisch Park van de Pyreneeën is, waarvan het hotel vanaf het begin een samenwerkende entiteit zijn.

Binnen deze grote ecologische en landschappelijke diversiteit is het advies van uw gastheren altijd goed: zij zullen u graag adviseren welke routes ideaal zijn om te wandelen, charmante dorpjes te bezoeken of ecotoeristische ervaringen op te doen.

En aan het eind van de dag een gezond diner met biologische producten, uit eigen tuin of uit de streek, in het gezelschap van de andere gasten en de eigenaren, als één grote familie.

 • Hernieuwbare energie
 • Energiebesparende lampen
 • Programma voor hergebruik van handdoeken
 • Recycleren van afval
 • Biologische en lokale gerechten
 • Ecologische schoonmaakproducten
 • Plastic controle
 • Eco-badproducten
 • Recyclebare meubels & stoffen
 • Waterbesparingsprogramma
Casa de San Martin - Huesca (dag 7 t/m 10)

Bovenop zijn hoge rots is Casa de San Martin het perfecte toevluchtsoord voor iedereen die wil ontspannen met een goed boek of lange en ontspannende wandelingen wil maken in het omliggende platteland. Het huis heeft een geheel eigen karakter en charme - een plek waar je niets hoeft te haasten...

Gasten verwelkomen bij aankomst bij de ingang een statige Iepboom. Balkons en terrassen bieden de mogelijkheid om te zitten en te genieten van het steeds veranderende berglandschap, vooral 's nachts wanneer vallende sterren in overvloed aanwezig zijn.

Het eigendom van San Martin dateert van meer dan 1000 jaar geleden en behoorde ooit toe aan de abt van San Victorian, het oudste klooster in Spanje. In de tweede helft van de twintigste eeuw was het pand in hooghartige eenzaamheid getuige van de verwaarlozing als gevolg van onteigening van de omliggende vallei, voor een waterkrachtproject dat er nooit zou komen.

De bouw van het huidige stenen gebouw begon in het midden van de negentiende eeuw, en…. het is onlangs met zorg gerestaureerd om alle gemakken van het moderne leven te bieden in een elegante, rustieke omgeving. Het landgoed bestaat uit 95 hectare en is omgeven door dennen- en eikenbossen. Casa de San Martin is voor de natuur en voor de stilte: er is dus geen televisie...

De eigenaren behandelen alle gasten graag als speciaal, en hun aandacht voor detail rondom het huis is bedoeld om een ervaring voor alle zintuigen te creëren: in de zachte muziek en subtiele aroma's die het hele huis doordringen. In de bloemstukken, de rijke stoffen en meubels,de boeken, de foto’s en de afbeeldingen die de muren sieren, de geschiedenis van dit unieke huis vastleggen en een kijkje in het verleden geven…..de mensen….de gebeurtenissen…de geschiedenis die Casa San Martin tot de plek heeft gevormd het is vandaag.

En 's nachts wordt elke hoek van het huis op magische wijze verlicht met kaarsen, terwijl buiten het panoramische uitzicht van fonkelende sterren een van de meest rustige vergezichten biedt die de natuur te bieden heeft.

Casa de San Martin biedt de keuze uit negen kamers, elk met de naam van een bloem en elk met een eigen uniek karakter. De comfortabele bedden en luxe stoffen zorgen voor een huiselijke en rustieke sfeer. Het contrasterende kleurenschema van elke kamer is onderscheidend en levendig, maar vormt een aanvulling op de natuurstenen vloeren en het zorgvuldig gerestaureerde houtwerk om een warme en uitnodigende plek te creëren waarin de ultieme ervaring in ontspanning en comfort kan worden bereikt.
De badkamers dragen bij aan het unieke karakter van San Martin. Elke kamer heeft een ander aspect, maar alle kamers genieten van natuurlijk licht en een indrukwekkend uitzicht op de vallei beneden of de bergen erboven.

De voormalige schuur is tegenwoordig het hart van het huis, de eetkamer. Gedomineerd door een indrukwekkende schoorsteen aan het ene uiteinde van de kamer, serveren ze dagelijks ontbijt en diner in een warme en ontspannen omgeving.
Door waar mogelijk producten uit de eigen moestuin te gebruiken, kunnen ze de meest verse ingrediënten leveren voor hun innovatieve menu's, met speciale nadruk op lokale gerechten en wijnen van de onafhankelijke wijnbouwers van Huesca. De creatieve keuken biedt dagelijks een ander menu en kan rekening houden met de meeste speciale dieetwensen, indien aangegeven op het moment van reserveren.

 • Hernieuwbare energie
 • Energiebesparende lampen
 • Programma voor hergebruik van handdoeken
 • Recycleren van afval
 • Biologische en lokale gerechten
 • Ecologische schoonmaakproducten
 • Plastic controle
 • Eco-badproducten
 • Recyclebare meubels & stoffen
 • Waterbesparingsprogramma
Hotel Tierra Buxo - Huesca (dag 7 t/m 10)

Hotel Tierra Buxo ligt in Arcusa, een klein stadje in het hart van de regio Ribagorza, in Spanje. Dit boetiekhotel biedt een unieke en gastvrije ervaring voor mensen die op zoek zijn naar een rustige en ontspannen vakantie midden in de natuur. Het hotel heeft een tuin van 550 m2 met adembenemend uitzicht. Bij het seizoensgebonden zwembad kunt u genieten van unieke uitzichten en onvergetelijke zonsondergangen.

Het hotel heeft vijf kamers die met voortreffelijke smaak zijn ingericht met Scandinavische invloeden; Het heeft een warme en gastvrije stijl en combineert traditionele en moderne elementen. Elke kamer is uitgerust met alle nodige voorzieningen, zoals centrale verwarming, gratis wifi, een flatscreen-tv en een eigen badkamer met toiletartikelen.

Gasten kunnen genieten van een diner in het restaurant van het hotel, waar heerlijke huisgemaakte gerechten worden bereid met verse, lokale producten: Een overdekt en volledig beglaasd terras, waar de zon en het prachtige uitzicht de hele dag de hoofdrolspelers zijn. Daarnaast heeft het hotel een klein buitenzwembad en een terras met panoramisch uitzicht op de Pyreneeën.

Hotel Tierra Buxo is de ideale plek om de natuurlijke schoonheid van de regio te verkennen, te gaan wandelen in de Pyreneeën, nabijgelegen steden zoals Aínsa of Graus te bezoeken of een romantische ervaring te beleven te midden van het meest indrukwekkende scenario.

 • Hernieuwbare energie
 • Energiebesparende lampen
 • Programma voor hergebruik van handdoeken
 • Recycleren van afval
 • Biologische en lokale gerechten
 • Ecologische schoonmaakproducten
 • Plastic controle
 • Eco-badproducten
 • Recyclebare meubels & stoffen
 • Waterbesparingsprogramma

Inbegrepen/Uitgesloten

 • €2,50 bijdrage per persoon aan het Calamiteitenfonds
 • €2,50 bijdrage per persoon carbon-emissie donatie aan Ocean Cleanup Project
 • €20 donatie per persoon door u geselecteerde lokale, duurzame projecten
 • Alle accommodaties inclusief ontbijt
 • Alle maaltijden zoals aangegeven in het programma
 • Lokale belastingen
 • Recycled en navulbare waterfles
 • 9 overnachtingen op basis van halfpension in de gekozen accommodatie (ontbijt en diner
 • inbegrepen)
 • Picknicken op dag 3 en 5
 • Assistentie tijdens de reis
 • Lokale gidsen voor rondleidingen van een hele dag
 • Schriftelijke gidsen voor de zelfgeleide tours
 • Excursie in de Ordesa-vallei
 • Tena Valley (Betato-bos en charmante dorpjes)
 • San Juan de la Peña-klooster
 • Grot van de Güixas
 • Alquezar en loopbruggen van de rivier de Vero
 • De volgende ervaringen: Ontmoeting met een herder en glas wijn op de top van een klein kasteel
 • De volgende toegangsprijzen: Etnologisch Museum van Ainsa, toegang tot Roda de Isábena en Workshop imkerij
 • Eventuele internationale retourvluchten Amsterdam – Barcelona of Zaragoza
 • Persoonlijke reis- en annuleringsverzekering
 • Minibar, telefoon, tips en alle andere toeslagen en services bij accommodatie
 • Extra nachten en/of upgrades
 • Optionele dagtochten en activiteiten, zoals in reisprogramma beschreven
 • Extra maaltijden, drankjes en persoonlijke uitgaven
 • Eventueel benodigde vaccinaties
 • Eventuele creditcard toeslagen
 • Bezoek aan Cangas (mogelijkheid om gids te regelen)
 • Vervoer/Autohuur ter plaatse (indien gewenst: €30 - €50 per dag)
 • Lunchen in lokale restaurants
 • Proeverij van streekproducten op dag 8
 • Toegangsprijs in de voetgangersbruggen van Rio Vero op dag 10
 • Indien gespecificeerd "Niet inbegrepen in de programmakosten".
 • Diner in Boltaña (supplement van 10€)
 • Alle services die niet in het programma zijn gespecificeerd
 • Andere uitgaven

Locatie van de tour

FAQ

Is deze reis gedekt door het Garantiefonds?
Ja! Dit aanbod valt onder de garantie van VZR Garantiefonds. U kunt de voorwaarden van deze garantieregeling vinden op de homepage onder “VZR Garantiefonds”.
Kunt u deze reis aanpassen en/of verlengen?
Elke reis kunt u op aanvraag aan laten passen en/of verlengen met bijvoorbeeld een strandverlenging. Voor meer informatie hierover kunt u ons een mail sturen via [email protected]
Kunt u nog extra activiteiten of excursies ondernemen tijdens deze reis?
Ja. Via onze lokale agent kunt u voorafgaand of tijdens de reis altijd, tegen betaling, extra activiteiten en/of excursies bijboeken.
Zijn internationale vluchten in deze reis inclusief?
Nee. Wij bieden momenteel geen internationale vluchten aan naar de bestemming. Eventuele binnenlandse vluchten tijdens uw rondreis (indien niet inbegrepen) kunnen wij wel voor u boeken, indien gewenst . Voor internationale vluchten kunnen wij u daarbij adviseren, u kunt ons gerust een email sturen naar: [email protected]
Is een reis- en/of annuleringsverzekering bij deze reis inbegrepen?
Nee. Indien u nog geen verzekering heeft, kunt u zelf een reis- en annuleringsverzekering afsluiten of via onze website: zie link op de homepage onder "Reisverzekeringen".
Is deze reis gedekt door het Calamiteitenfonds?
Ja, €2,50 per persoon is reeds inclusief bij deze reis voor het Calamiteitenfonds.
Zijn er nog bepaalde Corona voorwaarden en/of restricties op deze vakantiebestemming?
Voorafgaand aan de reis zullen wij u per email eventuele voorwaarden i.v.m. Corona toesturen. U kunt meer algemene informatie hierover ook vinden op de link op de homepage onder “Corona Informatie”. Ook kunt u op de homepage informatie vinden over (andere) vaccinaties, die u eventueel nodig hebt voor een reis naar deze vakantiebestemming.
Is deze reis met een groep of een privé rondreis?
WeTravelEco biedt voornamelijk privé rondreizen aan! Wij bieden alle reizen aan als individuele rondreis waarbij u een eigen chauffeur (of eigen transport) en privé gidsen tot uw beschikking heeft, die ervoor zorgen dat u zoveel mogelijk te zien gaat krijgen en u tijdens de reis geen rekening hoeft te houden met andere reizigers.

Indien er bepaalde onderdelen van een reis wel in groepsverband worden uitgevoerd, vermelden wij dit in de reisomschrijving.
Is een huurauto inbegrepen bij deze reis?
Nee. Wij hebben hier bewust voor gekozen omdat het type auto, dat u kan huren, afhankelijk is van de groepssamenstelling (aantal personen) en de persoonlijke wensen en voorkeuren.

Indien gewenst kunnen wij de autohuur uiteraard wel voor u regelen. Voor meer info: [email protected]

Beoordelingen

0/5
Not Rated
Based on 46 reviews
Excellent
0
Very Good
0
Average
0
Poor
0
Terrible
0
Pure Passion for our Planet

dothanpodiatrist ਅਰਬ ਪੋਰਨ

07/06/2024
ਅਰਬ ਪੋਰਨ .baPcRSf188D
Pure Passion for our Planet

townandcampusunh フィスティングポルノ

06/06/2024
フィスティングポルノ .nowpsYMcpo8
Pure Passion for our Planet

glencovesaltcave ਅੰਤਰਜਾਤੀ ਪੋਰਨ

06/06/2024
ਅੰਤਰਜਾਤੀ ਪੋਰਨ .c10QWzMm4Ls
Pure Passion for our Planet

glencovesaltcave ਮਿਸ਼ਨਰੀ ਸ਼ੈਲੀ ਪੋਰਨ

06/06/2024
ਮਿਸ਼ਨਰੀ ਸ਼ੈਲੀ ਪੋਰਨ .2SQAVFNdBxL
Pure Passion for our Planet

kidzkaboodle ਮਿਸ਼ਰਤ ਪੋਰਨ

06/06/2024
ਮਿਸ਼ਰਤ ਪੋਰਨ .TkMamFPwJNG
Pure Passion for our Planet

gobigbrain 黒と白のポルノ

06/06/2024
黒と白のポルノ .wxitilmk7kF
Pure Passion for our Planet

tlovertonet

18/05/2024

Hello there, just became aware of your blog through Google, and found that it's really informative. I’m gonna watch out for brussels. I’ll be grateful if you continue this in future. A lot of people will be benefited from your writing. Cheers! http://www.tlovertonet.com/

I am continuously invstigating online for articles that can assist me. Thanks!
Pure Passion for our Planet

tlover tonet

10/05/2024

That is really interesting, You're an overly skilled blogger. I've joined your rss feed and stay up for looking for extra of your magnificent post. Also, I have shared your web site in my social networks! http://www.tlovertonet.com/

Excellent site. A lot of useful information here. I?¦m sending it to some friends ans also sharing in delicious. And naturally, thanks to your effort!
Pure Passion for our Planet

ladesbet VRポルノ

05/04/2024
ladesbet レズビアンのポルノ ladestinemi.Z6E1PCQqm1A
Pure Passion for our Planet

ladesbet pov ਪੋਰਨ

05/04/2024
ladesbet ਅਰਬ ਪੋਰਨ ladesinemi.NWkWoDH9Ahq
Pure Passion for our Planet

ਵਿੰਟੇਜ ਅਤੇ ਨੌਜਵਾਨ ਪੋਰਨ

03/04/2024
ਹਾਰਡਕੋਰ ਪੋਰਨੋਗ੍ਰਾਫੀ madisonivysex.p94ka1l9noM
Pure Passion for our Planet

व्यभिचारी पति अश्लील

02/04/2024
बालों वाली अश्लीलता hkyonet.acvgfT1Ql9z
Pure Passion for our Planet

हेनतई, एनीमे पोर्न

01/04/2024
कार्टून अश्लीलता txechdyzxca.yv9akxNGoLr
Pure Passion for our Planet

सेलिब्रिटी पोर्न के बा

30/03/2024
हस्तमैथुन के अश्लील hjkvbasdfzxzz.OQpMVuHkT69
Pure Passion for our Planet

गुदा अश्लील

30/03/2024
बड़े स्तन अश्लील qqyyooppxx.113lLofnt41
Pure Passion for our Planet

falbobrospizzamadison Toys porn

29/03/2024
falbobrospizzamadison Fetish porn jkkıjxxx.eLn427R7LKn
Pure Passion for our Planet

landuse Big cock porn

29/03/2024
landuse Asian porn lancdcuse.o9VnJqSAnyl
Pure Passion for our Planet

jenniferroy 老若男女のポルノ

28/03/2024
jenniferroy 混合ポルノ japanesexxporns.rSagItL2UM9
Pure Passion for our Planet

ladyandtherose Webcam

28/03/2024
ladyandtherose Cuckold porn backlinkseox.LPEpykYQ8pm
Pure Passion for our Planet

fashionflag www.hd porne.com

27/03/2024
fashionflag www.new hd porn.com fashionflag.WDTtgh7uAKo
Pure Passion for our Planet

4k hd porn download

13/03/2024
xxx hd pron video ggjinnysflogg.mLY7UUvCb4I
Pure Passion for our Planet

house porn

23/02/2024
fuck google tthighereduhryyy.jFMTgk9fYfI
Pure Passion for our Planet

bahis siteleri child porn

22/02/2024
bahis porno vvsetohimalxxvc.10gBDl8wXbNS
Pure Passion for our Planet

porn

21/02/2024
eskort siteleri eyeconartxx.f7SbOiWfXOis
Pure Passion for our Planet

amciik siteleri

21/02/2024
escort siteleri 250tldenemebonusuxx.5KLDxWMDaD7J
Pure Passion for our Planet

bahis siteleri porn

21/02/2024
eskort siteleri bingoxx.Lc7XFk7t2qbY
Pure Passion for our Planet

craft porn

21/02/2024
bahis siteleri porn mobileidn.IqWTHGFloeC7
Pure Passion for our Planet

porn

21/02/2024
sexax footballxx.Gn8eFUweAEQM
Pure Passion for our Planet

porno izle

21/02/2024
porn pokkerx.MsR6LPf7h6hp
Pure Passion for our Planet

fuck google

05/02/2024
house porn 0qbxjluaxcxjsxzz.jcAWjSxY9nx2
Pure Passion for our Planet

sexax

05/02/2024
fuck google bjluajszz.HBdp9puwfwnT
Pure Passion for our Planet

porno izle

03/02/2024
bahis siteleri child porn juljulfbi.r0SyyiLYM8Q3
Pure Passion for our Planet

porn

03/02/2024
fuck google hepxhupx.JlzdkWjPu2Me
Pure Passion for our Planet

fuck

02/02/2024
sektor benim zaten amin evladi hephupx.SddN4oz4iJn0
Pure Passion for our Planet

porn siteleri

02/02/2024
porno izle pompadirha.uSBeH2MD3FhA
Pure Passion for our Planet

anal siteleri

20/01/2024
porno siteleri wrtgdfgdfgdqq.b4TJavuT7iu4
Pure Passion for our Planet

sektor benim zaten amin evladi

20/01/2024
bahis siteleri porn wrtgdfgdfgdqq.ABCoO1yHi74U
Pure Passion for our Planet

eski rahatiniz olmayacak

20/01/2024
sexx ewrjghsdfaa.XxKdY7z9j7mu
Pure Passion for our Planet

house porn

20/01/2024
seksi siteler hyuqgzhqt.vmMXD9uPTlgu
Pure Passion for our Planet

porno

20/01/2024
bahis siteleri incest category citixx.oFUISCSN6zXI
Pure Passion for our Planet

craft porn

17/01/2024
escort siteleri yaralandinmieycan.9fAKSlOpO5Oi
Pure Passion for our Planet

escort

16/01/2024
eskort siteleri vurgunyedim.yfWbeiF4GGTW
Pure Passion for our Planet

pachadoms

30/12/2023
pachadoms xyandanxvurulmus.mlizO2PXMau1
Pure Passion for our Planet

obtundents

29/12/2023
xbunedirloooo.TiU3yjLqZDlv
Pure Passion for our Planet

virilescent

29/12/2023
xyandanxvurulmus.Ae7sCkgIydzy
Pure Passion for our Planet

seks siteleri

29/12/2023
yandanxvurulmus.YehhnSzQ2kMn
Showing 1 - 46 of 46 in total

Write a review

Created with Sketch.
p.p. vanaf €1.249,00

Reisinfo aanvragen

Wilt u deze reis boeken of heeft u een vraag? Laat het weten via dit formulier of bel 06-55394400.

Misschien Vind Je Dit Ook Leuk