from €249,00
Boeking Aanvragen

Citytrip Rotterdam: Fietsend door relaxed Rotterdam

Reisduur

3 dagen / 2 nachten

Type Vakantie

City trips, Ecotourism

Garantiefonds Dekking

Unlimited

Eco Rating

5/5

CO2 Emissie

Zie reisinfo

Overzicht

Rotterdam:

Rotterdam dankt zijn naam aan een dam in de rivier de Rotte. De stad ligt aan de Nieuwe Maas, één van de rivieren in de delta die gevormd wordt door de Rijn en de Maas. De haven van Rotterdam was lange tijd de grootste ter wereld en is nog altijd de grootste en belangrijkste van Europa. Het havengebied strekt zich uit over een lengte van 40 kilometer en is een belangrijk logistiek en economisch centrum. Mede vanwege de havenindustrie heeft Rotterdam het imago van een arbeidersstad en kent de stad een zeer diverse bevolking.

Nadat de historische binnenstad grotendeels verwoest werd door een Duits oorlogsbombardement in 1940, is Rotterdam een bakermat geworden voor vernieuwende architectuur, waaronder de Erasmusbrug, de Kubuswoningen en een groot aantal wolkenkrabbers. Bekendheid geniet de stad daarnaast vanwege de Erasmus Universiteit, de Euromast, de Foodmarket, de kunstcollecties van Museum Boijmans Van Beuningen en de Kunsthal en voetbalclub Feyenoord. De stad staat ook bekend als een multiculturele stad met talloze gerenommeerde galeries, internationale restaurants, sfeervolle bars en hippe dansclubs.

Tijdens deze bijzondere citytrip verblijft u in een ruime, luxe of vide kamer in het zeer stijlvolle en het meest eco boutique hotel van de stad, Suite Hotel Pincoff’s, inclusief biologisch versontbijt met live cooking.  Daarnaast is inbegrepen een uitgebreid diner in het eco chique restaurant Aloha, waar u optimaal kan genieten van creatieve seizoensgerechten met lokaal ingekochte groente, vlees en vis. Het vervoer naar en van het restaurant met een watertaxi is tevens inbegrepen.

Daarnaast hebben wij voor één dag fietsen voor u geregeld, die klaar staan voor u bij het hotel: fietsen is dé perfecte en meest duurzame manier om de prachtige stad Rotterdam en haar vriendelijke inwoners van dichtbij te leren kennen. Ga daarnaast mee op verkenningstocht te voet langs en op innovatieve en bijzondere daken in het centrum van Rotterdam. ‘Dakendiva’ Esther Wienese, de auteur van het “Rotterdamse Dakenboek, nieuw gebruik van dak en stad, ontwierp deze tour speciaal in samenwerking met Inside Rotterdam.

Ook kunt u optioneel nog andere tours bij ons boeken zoals de “Food ’n Route Tour”, “Architectuurwandeling Kop van Zuid”, “Wilde Westen Fietstocht” of bezoek het prachtige nieuwe Depot Boymans van Beuningen.

View More

Reisplan

Rotterdamse Dakentour (inclusief)

Ga mee op verkenningstocht te voet langs en op innovatieve en bijzondere daken in het centrum van Rotterdam. DakenDiva Esther Wienese, de auteur van Het Rotterdamse Dakenboek, nieuw gebruik van dak en stad, ontwierp deze tour speciaal in samenwerking met Inside Rotterdam.

Rotterdam heeft de meeste platte daken van Nederland. Dat is onder meer het gevolg van de wederopbouw na het bombardement op 14 mei 1940. Maar liefst 18 miljoen m² plat dak, waarvan 1 miljoen m² in het stadscentrum, ligt smachtend te wachten op invulling.

Een enthousiaste en deskundige gids neemt u tijdens deze tour mee op vier daken die normaliter beperkt of niet toegankelijk zijn. U ziet wat er al her en der gebeurt op de daken en hoort over de ambities van de stad. Onderweg geniet u van prachtige uitzichten op de skyline van Rotterdam.

Deze tour is verrassend, informatief en inspirerend. U ziet de stad vanuit een ander perspectief en leert spelenderwijs over de stad van de toekomst en de cruciale rol van daken daarin. Na deze tour beseft u voor altijd hoeveel meer er kan met daken in zijn algemeenheid en zelfs met uw eigen dak.

Bezoek Depot Boymans van Beuningen (optioneel)

Depot Boijmans Van Beuningen is het eerste publiek toegankelijke kunstdepot ter wereld. Het depot staat naast Museum Boijmans Van Beuningen in Museumpark in Rotterdam. Het gebouw heeft een uniek en zeer duurzaam architectonisch ontwerp.

Bezoekers zien het resultaat van 172 jaar verzamelen. Meer dan 151.000 verzamelde kunstwerken opgeslagen bij elkaar, gerangschikt en gestructureerd in veertien depotruimten met vijf klimaten. Naast de objecten zijn alle werkzaamheden die komen kijken bij het beheer en onderhoud van een collectie te zien: hier worden geen tentoonstellingen gemaakt, maar kunt u – zelfstandig of met een gids – grasduinen tussen 151.000 kunstobjecten. Ook kunt u meekijken met bijvoorbeeld conservering en restauratie.

Food 'n Route Tour (optioneel)

Food ’n Route is een zelfgeleide food tour door Rotterdam. Op eigen houtje, onder begeleiding van een online gids volgt u een leuke fietsroute van 15 km door de stad en geniet u van vier proeverijen bij kleine ambachtelijke ondernemers. Locaties die zelfs Rotterdammers weten te verrassen. Onderweg stopt u bij een aantal interessante bezienswaardigheden waarover u meer kunt lezen in de online gids. De route duurt ongeveer 4 uur.

Food ’n Route is een beleving waar alles samenkomt: lokale ondernemers, hun persoonlijke verhalen, street food, culinaire hapjes, gastvrijheid en gezelligheid… Een tocht, die u meeneemt buiten de gebaande paden langs kleine food ondernemers met hun inspirerende ambacht en verhalen.

Architectuurwandeling Kop van Zuid (optioneel)

In deze architectuurwandeling gaat u 1,5 uur op stap met een enthousiaste en professionele architectuur gids. u hoort meer over de herontwikkeling van het prachtige oude havengebied naar centrum stedelijk gebied. Er wordt stilgestaan bij bijzondere gebouwen op de Wilhelminapier, zoals De Rotterdam en Montevideo.

Ook het erfgoed van de Holland Amerikalijn en het beroemde Hotel New York komen voorbij. Daarnaast neemt de gids u mee Katendrecht in. Bekend vanwege haar roemruchte verleden en huidige transformatie.

Wat gaat u onder andere zien?
– De Erasmusbrug
– Gebouw De Rotterdam
– Hotel New York
– Deliplein
– De Rijnhavenbrug
– Gebouw Fenix
– Fantastisch uitzicht op de stad en de haven

Wilde Westen Fietstour (optioneel)

Leer het échte Rotterdam kennen: multicultureel, creatief en vooruitstrevend. Een fietstour vol contrasten, energie en ideeën.

Donatie lokale, duurzame projecten

Om bij te dragen aan een beter milieu en een duurzame leefomgeving, doneren wij per reiziger een bedrag aan (wereldwijde) projecten, die een belangrijke bijdrage leveren aan een het verwezenlijken van een schonere, leefbaardere en duurzame wereld, voor nu maar vooral ook voor de toekomst.
Door deze donatie willen wij samen met u bijdragen aan de mogelijkheid om reizen en vakanties voor de huidige en vele volgende generaties mogelijk te houden. Van het donatie bedrag betaalt u de ene helft en WeTravelEco de andere helft. Uw bijdrage is reeds bij de prijs inbegrepen.

Bij onze WeTravelEco reizen binnen Europa hebben wij besloten om per reis een bedrag te doneren aan het Ocean Cleanup Project. Het donatiebedrag verschilt per reis en is mede gebaseerd op de vanafprijs van de reis. Over het Ocean Cleanup project kunt u meer informatie vinden op onze homepage (in de footer) onder "Donatie lokale, duurzame projecten".

Voor deze reis doet u gezamenlijk met WeTravelEco (50/50) een donatie van €10 aan het Ocean Cleanup Project, een van oorsprong Nederlands initiatief dat systemen ontwikkelt om de enorme hoeveelheid plasticafval in onze oceanen op een efficiënte en duurzame manier weg te werken.

WAAR JE BLIJFT

Suite Hotel Pincoffs - Rotterdam

Een stijlvol boutiquehotel aan de Maas: Ervaar de warme, persoonlijke sfeer van Suite Hotel Pincoffs. Het boutiquehotel is gevestigd in een rijksmonument aan de rivier, in het hart van Rotterdam. Pincoffs ligt op de hippe Kop van Zuid, vlakbij de Erasmusbrug. Vele Rotterdamse hotspots zijn op loopafstand te vinden.


Binnen vind u een stijlvol interieur met een sprankelende mix van monumentale details, design en krachtige fotografie. De kamers en suites zijn van alle luxe voorzien, inclusief grote ramen en een prachtig uitzicht over de rivier en de skyline.

Suite Hotel Pincoffs is een Small Luxury Hotel en heeft niet voor niets de Europese classificatie '4-sterren superior' ontvangen. De inspecteurs van Michelin kwalificeerden Pincoffs als enige hotel in Rotterdam als 'Buitengewoon Aangenaam'. Reisgids Lonely Planet omschreef Pincoffs als 'Rotterdam’s only truly boutique hotel’.

Hotel Pincoffs is een duurzaam hotel. Het is bekroond met de Green Key goud voor haar duurzame beleid en won in 2021 de Gaia Green Award. Het hotel biedt tevens elke gast de mogelijkheid een eigen boom te planten.

Het kleinschalige hotel is gevestigd in een voormalig douanekantoor uit 1879. De kamers en suites zijn stijlvol en origineel. De Corner Suites zijn uitgerust met whirlpool of bubbelbad.
Espressokoffie, biologische thee, tafelwater en wifi zijn gratis in alle kamers. Airconditioning en mini-bar zijn standaard aanwezig en de ramen kunnen worden geopend.

Ook in coronatijd verzorgen zij ontbijt, lunch en diner voor onze gasten. Ze bedienen volgens de meest recente richtlijnen. Ook bieden zij prachtige culinaire arrangementen aan met toprestaurants en voor de WeTravelEco citytrip is een culinair viergangenmenu inbegrepen in de prijs.

De hartverwarmende en onuitputtelijke service van het team staat garant voor een bijzondere overnachting in Rotterdam. Het team kent zowel de hotspots als de geheime parels van de stad en ontvangt elk jaar hoge waarderingen van gasten (9,3/10 en 5/5).

Zij helpen u graag met het huren van een sloep in de haven naast het hotel, een fiets of een coole elektrische V-Bike. Ook enthousiaste stadsgidsen met wie u de stad op een bijzondere manier ontdekt, kunnen ze voor u boeken.

 • Hernieuwbare energie
 • Energiebesparende lampen
 • Programma voor hergebruik van handdoeken
 • Recycleren van afval
 • Biologische en lokale gerechten
 • Ecologische schoonmaakproducten
 • Plastic controle
 • Eco-badproducten
 • Recyclebare meubels & stoffen
 • Waterbesparingsprogramma

Inbegrepen/Uitgesloten

 • VZR Garantiefonds
 • €2,50 bijdrage per persoon aan Calamiteitenfonds
 • €10 donatie per persoon aan Ocean Cleanup Project
 • 2 nachten hotelverblijf in ruime luxe of vide kamer met een ontvangst vanaf 15:00 uur
 • Vervoer naar restaurant Aloha met een watertaxi: warme en koude bar snacks, 3 shared-dining gerechten, 2 desserts, onbeperkt plat/bruis water, een fles Nederlandse wijn, 2 espresso martini cocktails
 • Vervoer terug met de watertaxi naar Suitehotel Pincoffs
 • 2 x biologisch versontbijt met live cooking in onze Living
 • Gratis espressokoffie en biologische thee van Mr. Jones in de kamer
 • Gratis fles O-Original tafelwater in de kamer
 • Duurzame badkamerproducten van Grown Alchemist
 • Rotterdamse Dakentour, inclusief lokale gids
 • Fiets voor 1 dag
 • Reis- en annuleringsverzekering
 • Transport van/naar Rotterdam
 • Tips en persoonlijke uitgaven
 • Toeristenbelasting
 • Eventueel benodigde vaccinaties

Locatie van de tour

FAQ

Is deze reis gedekt door het Garantiefonds?
Ja! Dit aanbod valt onder de garantie van VZR Garantiefonds. U kunt de voorwaarden van deze garantieregeling vinden op de homepage onder “VZR Garantiefonds”.
Kunt u deze reis aanpassen en/of verlengen?
Elke reis kunt u op aanvraag aan laten passen en/of verlengen met bijvoorbeeld een strandverlenging. Voor meer informatie hierover kunt u ons een mail sturen via [email protected]
Kunt u nog extra activiteiten of excursies ondernemen tijdens deze reis?
Ja. Via onze lokale agent kunt u voorafgaand of tijdens de reis altijd, tegen betaling, extra activiteiten en/of excursies bijboeken.
Is het transport naar deze bestemming inclusief?
Nee. Wij adviseren u uiteraard om met de trein naar Rotterdam te reizen, mede omdat het openbaar vervoer naar en in Rotterdam uitstekend geregeld is.
Is een reis- en/of annuleringsverzekering bij deze reis inbegrepen?
Nee. Indien u nog geen verzekering heeft, kunt u zelf een reis- en annuleringsverzekering afsluiten of via onze website: zie link op de homepage onder "Reisverzekeringen".
Is deze reis gedekt door het Calamiteitenfonds?
Ja, €2,50 per persoon is reeds inclusief bij deze reis voor het Calamiteitenfonds.
Zijn er nog bepaalde Corona voorwaarden en/of restricties op deze vakantiebestemming?
Voorafgaand aan de reis zullen wij u per email eventuele voorwaarden i.v.m. Corona toesturen. U kunt meer algemene informatie hierover ook vinden op de linke op de homepage onder “Corona Informatie”. Ook kunt u op de homepage informatie vinden over (andere) vaccinaties, die u eventueel nodig hebt voor een reis naar deze vakantiebestemming.
Is deze reis met een groep of een privé rondreis?
WeTravelEco biedt uitsluitend privé rondreizen aan! Wij bieden alle reizen aan als individuele rondreis waarbij u een eigen chauffeur (of eigen transport) en privé gidsen tot uw beschikking heeft, die ervoor zorgen dat u zoveel mogelijk te zien gaat krijgen en u tijdens de reis geen rekening hoeft te houden met andere reizigers.

Indien er bepaalde onderdelen van een reis wel in groepsverband worden uitgevoerd, vermelden wij dit in de reisomschrijving.

Beoordelingen

0/5
Not Rated
Based on 51 reviews
Excellent
0
Very Good
0
Average
0
Poor
0
Terrible
0
Pure Passion for our Planet

mustard

06/07/2024
https://elugn.gotolesson.info/ .EFGHu3MjVuD
Pure Passion for our Planet

zoritoler imol

03/07/2024

There is noticeably a lot to identify about this. I think you made some good points in features also. https://www.zoritolerimol.com

I was very pleased to find this web-site.I wanted to thanks for your time for this wonderful read!! I definitely enjoying every little bit of it and I have you bookmarked to check out new stuff you blog post.
Pure Passion for our Planet

dothanpodiatrist ਲਾਤੀਨੀ ਪੋਰਨੋਗ੍ਰਾਫੀ

07/06/2024
ਲਾਤੀਨੀ ਪੋਰਨੋਗ੍ਰਾਫੀ .GnGg9wTeqyW
Pure Passion for our Planet

townandcampusunh ヘンタイ, アニメポルノ

06/06/2024
ヘンタイ, アニメポルノ .28V2LVjCrFE
Pure Passion for our Planet

glencovesaltcave ਵਿੰਟੇਜ ਅਤੇ ਨੌਜਵਾਨ ਪੋਰਨ

06/06/2024
ਵਿੰਟੇਜ ਅਤੇ ਨੌਜਵਾਨ ਪੋਰਨ .2pjD9vlcaUw
Pure Passion for our Planet

glencovesaltcave bdsm ਪੋਰਨ

06/06/2024
bdsm ਪੋਰਨ .zOSQX4f2S0M
Pure Passion for our Planet

kidzkaboodle ਮਰਦ ਹੱਥਰਸੀ ਪੋਰਨ

06/06/2024
ਮਰਦ ਹੱਥਰਸੀ ਪੋਰਨ .kyyBl22bbmG
Pure Passion for our Planet

gobigbrain 毛深いポルノ

06/06/2024
毛深いポルノ .hKAfzP9oQQr
Pure Passion for our Planet

tlover tonet

18/05/2024

It's perfect time to make some plans for the longer term and it is time to be happy. I've learn this post and if I may just I desire to recommend you few attention-grabbing issues or suggestions. Maybe you could write subsequent articles referring to this article. I desire to read more issues about it! http://www.tlovertonet.com/

I have not checked in here for some time since I thought it was getting boring, but the last few posts are great quality so I guess I will add you back to my everyday bloglist. You deserve it my friend :)
Pure Passion for our Planet

tlover tonet

18/05/2024

Great post and right to the point. I am not sure if this is actually the best place to ask but do you people have any thoughts on where to get some professional writers? Thanks :) http://www.tlovertonet.com/

I got what you mean ,saved to bookmarks, very decent website .
Pure Passion for our Planet

ladesbet ぽっちゃりポルノ

05/04/2024
ladesbet 老若男女のポルノ ladestinemi.qZUU4feMaPy
Pure Passion for our Planet

ladesbet ਕਮ ਸ਼ਾਟ ਪੋਰਨ

05/04/2024
ladesbet ਗੁਦਾ ਪੋਰਨ ladesinemi.hj9b0fWLI9B
Pure Passion for our Planet

ਵਿੰਟੇਜ ਪੋਰਨ

03/04/2024
ਅਰਬ ਪੋਰਨ madisonivysex.CIzdegQwuLR
Pure Passion for our Planet

बड़ा गधा अश्लील

02/04/2024
मिशनरी शैली की अश्लीलता hkyonet.TeNFga4zAR9
Pure Passion for our Planet

समलैंगिक अश्लीलता

01/04/2024
तिकड़ी अश्लील txechdyzxca.zC7tLWHHMj9
Pure Passion for our Planet

विंटेज आ युवा पोर्न के बारे में बतावल गइल बा

30/03/2024
बुत अश्लीलता के बा hjkvbasdfzxzz.qiSFc8VT32C
Pure Passion for our Planet

समलैंगिक अश्लील

30/03/2024
bbw अश्लील qqyyooppxx.lVzBAeCfDeS
Pure Passion for our Planet

falbobrospizzamadison Funny Sex porn

29/03/2024
falbobrospizzamadison Funny Porn jkkıjxxx.eAXQ6EasGrk
Pure Passion for our Planet

landuse Asian porn

29/03/2024
landuse Bisexual porn lancdcuse.OqKoSZvh4ut
Pure Passion for our Planet

jenniferroy クリームパイポルノ

28/03/2024
jenniferroy 寝取られポルノ japanesexxporns.JvkmB5LXUJQ
Pure Passion for our Planet

ladyandtherose Cartoons porn

28/03/2024
ladyandtherose Fake Taxi porn backlinkseox.3xUhzeUZNP3
Pure Passion for our Planet

goodhere Big cock porn

28/03/2024
goodhere Hentai, Anime porn vurucutewet.0ke7lrP9HVL
Pure Passion for our Planet

fashionflag www free download porn video com

27/03/2024
fashionflag www porn download fashionflag.EfkAonxu9oJ
Pure Passion for our Planet

free hd porn best

13/03/2024
free full hd porn ggjinnysflogg.ERSStRAwz4m
Pure Passion for our Planet

viagra

23/02/2024
eskort siteleri tthighereduhryyy.J1gOavC1VvI
Pure Passion for our Planet

sektor benim zaten amin evladi

22/02/2024
bahis siteleri sikis vvsetohimalxxvc.Wz9fZZX1lO8f
Pure Passion for our Planet

food porn

21/02/2024
bahis porno eyeconartxx.gH9vCrwyL6Nk
Pure Passion for our Planet

craft porn

21/02/2024
porn sex 250tldenemebonusuxx.4pJFLIILEcvM
Pure Passion for our Planet

bahis siteleri incest category

21/02/2024
eskort siteleri bingoxx.DTwzxkFEsCv7
Pure Passion for our Planet

sexax

21/02/2024
pornhub bahis siteleri mobileidn.9bGwgvIPRFiH
Pure Passion for our Planet

porno siteleri

21/02/2024
sektor benim zaten amin evladi footballxx.5z7dNtSmMlIw
Pure Passion for our Planet

porno

21/02/2024
sexax pokkerx.StqiESJS1tDa
Pure Passion for our Planet

food porn

05/02/2024
seks siteleri 0qbxjluaxcxjsxzz.EbO8qlgvy0Sj
Pure Passion for our Planet

craft porn

05/02/2024
bahis porno bxjluajsxzz.I81ahVNvquBF
Pure Passion for our Planet

porno

05/02/2024
escort siteleri bjluajszz.DsuMYrjtOplv
Pure Passion for our Planet

seksi siteler

03/02/2024
childrens sex juljulfbi.APsywe9O70or
Pure Passion for our Planet

porn sex

03/02/2024
house porn hepxhupx.kxHRfjAhizrL
Pure Passion for our Planet

BİZİ SİK BİZ BUNU HAK EDİYORUZ

02/02/2024
anal siteleri hephupx.7PPmVOyBAXQS
Pure Passion for our Planet

escort

02/02/2024
sektor benim zaten amin evladi asillartaklitler.2wVBFBJnG6Wz
Pure Passion for our Planet

porn

02/02/2024
fuck pompadirha.s5Tq1sPPKSTz
Pure Passion for our Planet

escort

20/01/2024
escort wrtgdfgdfgdqq.LcXfNc3WitmH
Pure Passion for our Planet

seks siteleri

20/01/2024
porno wrtgdfgdfgdqq.NJgv09km0SUu
Pure Passion for our Planet

BİZİ SİK BİZ BUNU HAK EDİYORUZ

20/01/2024
food porn ewrjghsdfaa.a3biaelMbDEG
Pure Passion for our Planet

seks siteleri

20/01/2024
sektor benim zaten amin evladi hyuqgzhqt.6vWTXCWR2lnH
Pure Passion for our Planet

bahis siteleri sikis

20/01/2024
porno citixx.Tj1LNmPr7RVY
Pure Passion for our Planet

sexax

17/01/2024
sektor benim zaten amin evladi yaralandinmieycan.GLWYfQlBbheM
Pure Passion for our Planet

watch porn video

16/01/2024
sektor benim zaten amin evladi vurgunyedim.5skjXF0wPUpH
Pure Passion for our Planet

indigency

30/12/2023
indigency xyandanxvurulmus.rvld5UCUGBJC
Pure Passion for our Planet

underlinens

29/12/2023
xbunedirloooo.3n33P5Prbiwn
Pure Passion for our Planet

operationism

29/12/2023
xyandanxvurulmus.BB7cKWmQJmp9
Showing 1 - 50 of 51 in total

Write a review

Created with Sketch.
p.p. vanaf €249,00

Reisinfo aanvragen

Wilt u deze reis boeken of heeft u een vraag? Laat het weten via dit formulier of bel 06-55394400.

Misschien Vind Je Dit Ook Leuk