from €999,00
Boeking Aanvragen

Italië: duurzame maatwerkreizen in pura e bella Italia

Reisduur

Vanaf 7 dagen/ 6 nachten

Type Vakantie

Actieve vakantie, Autovakantie, Ecotourism, Individuele rondreis, treinvakantie

Garantiefonds Dekking

Unlimited

Eco Rating

5/5

CO2 Emissie

Zie reisinfo

Overzicht

Maatwerkreizen:

Italië is één van Europa’s meest bezochte landen, maar je weg vinden naar verborgen juweeltjes, prachtige borghi en de verschillen tussen elke regio zijn vaardigheden die u het beste kunt leren van de lokale bevolking.

Onze duurzame maatwerkreizen door Italië gaan helemaal over slenteren door oude ommuurde dorpjes, van de gebaande paden afwijken, lokale ambachtslieden bezoeken of overheerlijke lokale gerechten proeven en/of bereiden.

Eenmaal hier zijn de mogelijkheden eindeloos: van een workshop pesto maken in Ligurië en een bezoek aan een lokale kasjmierboerderij in Emilia Romagna, tot het proeven van lokale honing op het platteland van Lazio en het bewonderen van minder bekende neolithische kunst op Sardinië.

Daarnaast verblijft u in kleinschalige, milieuvriendelijke en bijzondere boetiekhotels, afgelegen agrofarms, sfeervolle guesthouses of bijzondere lodges.

Italië:

Een groot deel van het vasteland van Italië is gelegen op het Apennijns Schiereiland en wordt omgeven door water. Vanwege de langgerekte vorm wordt het land ook wel “de laars” genoemd. Ongeveer 75% van Italië is bergachtig of heuvelachtig en ruwweg 20% van het land is bebost. Er zijn smalle stroken van laagland langs de kust van de Adriatische Zee en langs delen aan de kust van de Tyrreense Zee.

De flora van Italië is de rijkste van Europa. Traditioneel werd het aantal vaatplanten op zo’n 5500 soorten geschat. Echter per 2004 kent de Data bank of Italian Vascular Flora 6.759 soorten waarvan er 700 endemisch zijn. Italië is zeer bekend om zijn pasta’s, ijs en pizza en verder om zijn goede tomaten (=pomodori) en olijven. Tevens wordt er veel koffie en wijn gedronken. Elke streek heeft zijn bijzondere culinaire specialiteiten en wijnen waarvan die van Toscane het bekendst zijn. Het eten van Italië valt onder de mediterrane keuken.

Toenemende ecologische, economische en sociale uitdagingen plaatsten duurzame ontwikkeling tot de kern van de mondiale agenda en zetten de internationale gemeenschap ertoe aan te handelen om de wereldwijde verbintenissen inzake duurzame ontwikkeling te versterken en te delen. In Italië zijn er steeds meer toeristische voorzieningen, van hotels tot B&B’s, van woningen tot hostels, van excursies tot activiteiten, die ervoor kiezen om de impact op het milieu zo veel mogelijk te beperken. Sommige richten zich op afvalvermindering en recycling, andere op waterbesparing, weer anderen op duurzame energie, met voorkeur voor groen bouwen en bio-architectuurcriteria bij de bouw of renovatie van gebouwen

View More

Reisplan

Lazio

De Italiaanse regio Lazio wordt vaak geassocieerd met de Italiaanse hoofdstad Rome, de eeuwige stad. Rome is een stad die u minstens één keer in uw leven gezien moet hebben, maar Lazio is niet alleen Rome: het is ook het land van historische kerken en abdijen verspreid over de mooie provincie, van grote en kleine historische centra en pittoreske dorpjes, van de consulaire wegen die vanuit Rome uitstralen naar de rest van Italië en Lazio en zijn landschappen doorkruisen.

De regio is echt een bestemming om verliefd op te worden. Een gebied met een opmerkelijke verscheidenheid, met zijn lange kustlijn, prachtige heuvels en Apennijnen aan de ene kant; fascinerende dorpjes en archeologische vindplaatsen die verhalen vertellen over oude beschavingen, ouder dan de Romeinen aan de andere kant.

Lazio is in feite de thuisbasis van de oude beschavingen van Sabini en de Etrusken, waarvan de tradities nog steeds een impact hebben op de moderne cultuur en samenleving. Van het Bolsena-meer tot de luxueuze olijfgaarden van de "Sabina": u zult een ongeziene maar toch magische kant van Lazio ontdekken op slechts een korte rit (per trein of auto) van Rome.

U wordt verwelkomd door ongerepte natuur en een ongeëvenaard gevoel van gastvrijheid. U verblijft in gezellige, door lokale familie gerunde accommodaties, variërend van lokale boerderijen (agriturismi), een 18e-eeuws ex-klooster tot een hangende boomtent met de lucht boven u als natuurlijk plafond.
Tussen bijvoorbeeld het paardrijden of sterrenkijken door kunt u terecht in één van onze vele lokale workshops. Lokale ambachtslieden en producenten wachten op u, staan te popelen om hun deuren te openen en enkele van de best bewaarde geheimen van de regio Lazio te delen.

Van vers gebrouwen ambachtelijk bier en buffelmozzarella tot de Etruskische recepten van onze chef-kok Fabiana, we nemen u mee op een culinaire tour die zelfs de meest veeleisende fijnproever tevreden zal stellen.

Emilia Romagna

Emilia Romagna is één van de mooiste regio's van Italië. Het wordt in tweeën gedeeld door de legendarische Via Emilia, bijna 2 millennia geleden gebouwd door de Romeinen, die nog steeds de stad Piacenza met Rimini verbindt.

Het landschap varieert van de prachtige "delta del Po", (delta van de rivier de Po) met zijn ongelooflijk rijke biodiversiteit tot de brede zandige kustlijn van de Romagna, tegenover de Adriatische Zee. Daartussen het bergachtige reliëf van de Apennijnen gevolgd door delicate heuvels, die ooit de achtergrond vormden voor de wereldberoemde schilderijen van Piero della Francesca en Leonardo.

De geschiedenis van Emilia Romagna gaat van de Etruskische, Keltische en Romeinse beschavingen tot de eerste ontwikkeling van de hertogdommen en gemeenten. We kunnen nog steeds sporen vinden van de epische strijd tussen de families Montefeltro en Malatesta: tegenwoordig worden bezoekers verwelkomd door een reeks prachtige kastelen en forten, genesteld op strategische posities tussen zee en land.

Emilia Romagna was ook het theater van enkele van de wreedste veldslagen tijdens de Tweede Wereldoorlog over de Gotische linie, van de tragedie van Fragheto tot het prachtige verhaal van Ezio Giorgetti, die tientallen Joodse families hielp en hiervoor werd bekroond als één van de 'Rechtvaardigen onder de naties"

Er zijn tal van routes om ontdekt te worden, maar één ding is zeker: u moet de lokale bevolking leren kennen! U kunt diep in de geschiedenis duiken door te kiezen tussen prachtige, lokaal beheerde verspreide hotels of boetiekhotels in ommuurde steden.
Bezoek de omgeving met begeleide e-bike- en trektochten over de Apennijnen en de middeleeuwse dorpjes. Of kies een dagelijkse excursie met een lokale herder en zijn herdershond, leer enkele geheimen kennen van een duurzame, door een familie gerunde Cashmere-boerderij in San Leo.

Ontdek samen met Laura de eeuwenoude traditie van het roestdrukken of leer keramiek boetseren bij Lidia in het dorp Novafeltria. Een overvloed aan prachtige en uitdagende activiteiten die u in deze mooie Italiaanse provincie kunt beleven.

Ligurië

De regio Ligurië is zeker één van de meest fascinerende provincies van Italië, een strook land tussen bergen en zee met een werkelijk uniek ecosysteem.

Het prachtige Cinqe Terre-gebied of de Portofino Piazzetta zijn legendarisch, maar er is ook een verborgen kant van de regio die maar weinigen kennen. Een kant die ruikt naar basilicum en zeebries, naar olijfboomgaarden en wijngaarden.

Een bezoek aan Ligurië betekent een wandeling langs de caruggi van Genua, misschien vergezeld van een lokale fotograaf die u zal helpen (of leren) de onverwachte glimpen vast te leggen van een stad vol poëzie en kunst. Maar het betekent ook een bevoorrecht uitzicht op de kust hebben vanaf een onverwachte locatie zoals de Beigua of het natuurpark Portofino.

Ja, Portofino is niet alleen een glamoureuze piazzetta, maar ook een goed bewaard natuurlijk ecosysteem waar een familiebedrijf jaar na jaar zijn missie voortzet: het behoud en de bescherming van het natuurgebied rond Portofino.

Degenen die op zoek zijn naar een meer actieve vakantie zullen ook niet teleurgesteld worden: dicht bij Camogli en Portofino is een ongerepte baai waar lokale instructeurs bereid zijn om u mee te nemen voor een prachtige watersport- of een snorkelervaring. Kanoën is ook perfecte manier om Ligurië vanuit een ander perspectief te bekijken, vooral als u dat doet tijdens de fascinerende lichten van de zonsondergang.

Wat u ook zeker niet mag missen is een kookles waar u leert hoe u zelfgemaakte Pesto maakt (vertel niet aan een lokale Ligure dat u de blender gebruikt!) of een begeleid bezoek aan het beroemde Acquarium van Genua.

Apulië

Apulië is een prachtige en nog vrij onbekende en pure regio in het zuiden van Italië, een regio die zich uitstrekt van de Gargano en de Tremiti-eilanden tot het bekende Salento-gebied in het zuiden.

U wordt verwelkomd door een opeenvolging van graanvelden en olijfboomgaarden, majestueuze en indrukwekkende bezienswaardigheden van deze fantastische regio. Naar het zuiden toe maakt het landelijke landschap plaats voor idyllische kleine dorpjes en kuststeden zoals onder andere Brindisi, Bari, Trani en Otranto.

Apulische beroemde Trulli (kegelvormige gebouwen) zijn bijna overal in Valle d'Itria te vinden, niet alleen in Alberobello!

Zorg ervoor dat u een bezoek brengt aan "het finibus terrae" Santa Maria di Leuca, waar de witte vuurtoren de grens markeert tussen de Adriatische en de Ionische Zee.

Apulië is een levendige regio, vol geschiedenis en tradities die ongetwijfeld meer gewaardeerd zullen worden als u ze ervaart in de lente en de nazomer, tot laat in de herfst. De rust en stilte van het tussenseizoen zijn perfect voor een paar dagen pure ontspanning, midden in de natuur en vele buitenervaringen, onder andere fietsen en wandelen.

Voor de nieuwsgierige reizigers onder u kunnen wij kookworkshops regelen, begeleid door traditionele Salento-liedjes, "pizzica" danslessen, aperitieven op terrassen met uitzicht op de zee, regenererende wellnessbehandelingen in lokale Masseria: dit zijn slechts enkele van de vele ervaringen om in Puglia te beleven.

Vergeet u ook niet het groene goud van Apulië: de olijfolie. Maak kennis met lokale producenten, ontdek de eigenschappen en kies uw favoriete melange tijdens een proeverij. Een bezoek aan Apulië biedt u het Italiaanse leven in zijn meest pure vorm.

Sardinië

In het hart van de Middellandse Zee ligt het schitterende Italiaanse eiland Sardinië. Als u aan Sardinië denkt, zijn de zandstranden en ongerepte wateren waarschijnlijk het eerste dat in u opkomt. Sardinië staat in feite bekend om de meest spectaculaire kusten van Italië!

Het paradijselijke gevoel stopt echter niet aan zee! Sardinië heeft een fascinerend verhaal te vertellen, dat teruggaat tot de oudheid en beschavingen, veel ouder dan de Romeinen! Beschavingen die tot de machtigste in het hele Middellandse Zeegebied behoorden, met belangrijke banden en in staat om handel en commercie te beheersen.

Om Sardinië te begrijpen, moet u in een "Nuraghe" zitten of een "Domus de Janas" (Huis van de Faires, pre-nuraghe kamergraf) bewonderen, volledig ondergedompeld in de ongerepte natuur, de oude herderspaden volgen die u van de berg naar de kust.
Zoek onderdak in een van de "Cuiles" (oude herdershutten) terwijl u één van de meest spectaculaire routes ter wereld bewandelt: het "Selvaggio Blu"-pad. Laat u onderdompelen in de lokale cultuur, leer hoe u de wereldberoemde "pane carasau" maakt of maak uw eigen ricotta of gebruik de verse kaas om een verrukkelijke Seada te maken.

Sardinië staat ook bekend om zijn vakmanschap, van keramiek tot "resorza" -messen, van kwaliteitstapijten tot handgemaakte filigraanjuwelen.

Weet u waarom filigraan zo'n belangrijk ambacht is in heel Sardinië? Dit komt door het feit dat de juwelen de prachtige traditionele kostuums verfraaiden die vrouwen tot nog niet zo lang geleden regelmatig droegen. Als u geluk heeft, zie je oudere vrouwen het nog steeds trots dragen!

Tradities leven nog steeds in de moderne samenleving, jonge generaties houden ze angstvallig in stand, mis de kans niet om een traditionele lokale klederdracht te dragen of een workshop bij te wonen met een lokale meester-juwelier.

Gastronomische retraites onder leiding van een chef-kok in Toscane (7 dagen/6 nachten)

Dompel uzelf onder in Italiaans eten, wijn en cultuur onder de Toscaanse zon tijdens deze zevendaagse gastronomische ontdekkingsreis. Beleef de droom van de Italiaanse foodie met intieme kooklessen, privédiners, proeverijen en rondleidingen achter de schermen bij ambachtelijke biologische voedsel- en wijnproducenten.

Onder leiding van uw ervaren chef-kok, pastamaker en gastheer, Oli, maakt u prachtige handgemaakte verse pasta, gnocchi, risotto, pizza en Italiaanse desserts, en ontmoet u enkele van de toonaangevende duurzame producenten van eten en drinken in Toscane.

Gelegen in de ongerepte Maremma-regio in het zuiden van Toscane, in het charmante dorpje Roccatederighi, is uw toevluchtsoord de perfecte locatie om ambachtelijke wijnmakers, vissers, boeren, kaasproducenten en honingmakers te bezoeken. Je verblijft in traditionele appartementen met houten balken en zichtbaar middeleeuws stenen werk in een omgebouwd Toscaans 'palazzo', met een eigen zwembad waar u wijn kunt drinken en de zon over de vallei kunt zien zakken.

***Houd er rekening mee dat ze gevestigd zijn in een gebied met authentieke en middeleeuwse heuveldorpjes in het zuiden van Toscane.

WAAR JE BLIJFT

Lazio: Eco-verblijf en activiteiten

U verblijft in kleinschalige, milieuvriendelijke en bijzondere boetiekhotels, afgelegen agrofarms, sfeervolle guesthouses of bijzondere lodges:

-Accommodatie in Sabina:
*Agriturismo op het platteland van Poggio Mirteto met 2 appartementen: elk geschikt voor maximaal 4 personen, 1 slaapkamer met tweepersoonsbed + 1 slaapbank, eigen badkamer, kitchenette.
Biologische boerderij, bijenteelt, aangedreven door hernieuwbare energie (fotovoltaïsch), waterstroomreductoren, wekelijkse verschoning van beddengoed en handdoeken. Mogelijkheid om zelfgemaakte honingproeverijen, bijentherapie en bezoeken aan de bijenfarm te organiseren.

*Ecohostel in Magliano Sabina: Onlangs gerenoveerd voormalig klooster dat is omgebouwd tot een volledig toegankelijk, comfortabel, milieuvriendelijk en modern hostel met tweepersoons- en driepersoonskamer met eigen badkamer. (Huisdiervriendelijk en gezinsvriendelijk). Kooklessen en activiteiten op locatie.
Aangedreven door hernieuwbare energie, elektrisch oplaadstation op het terrein, waterstroomreductoren, gerenoveerd eco-meubilair. Milieuvriendelijke schoonmaakproducten, KM0-ingrediënten.

*Boomcamping of appartement met privéjacuzzi in agriturismo. Hangende boomtenten of flat van 38 m² (geschikt voor maximaal 4 personen, keuken, privéjacuzzi, prachtig uitzicht over de heuvel). Meestal aangedreven door hernieuwbare energie, milieuvriendelijke schoonmaakproducten, waterstroomverminderaars. Verschoning van beddengoed en handdoeken op aanvraag. KM0-ingrediënten.

Accommodatie in Tuscia:
*8 gerestaureerde vulkanische stenen "casali" in Bolsena (geschikt voor 1 tot 9 personen, kitchenette, zwembad). Een duurzaam en volledig gerestaureerd 18e-eeuws gebouw, biologische boerderij, verschoning van beddengoed en handdoeken op aanvraag, hernieuwbare energie. Huisdiervriendelijk en een gezinsvriendelijk privéstrand aan de oever van het meer.

*Agriturismo op het platteland van Grotte di Castro (Tweepersoonskamer, studio's en appartement met 1 slaapkamer: sommige kamers hebben een mooi terras met uitzicht op het meer). Uitzicht op het meer, professionele keuken waar cursussen of lessen kunnen worden georganiseerd. Biologische boerderij, verandering van beddengoed en handdoeken op aanvraag, hernieuwbare energie. Huisdiervriendelijk.

Daarnaast bieden we ter plaatse een breed scala aan lokale, authentieke en duurzame activiteiten.

 • Hernieuwbare energie
 • Energiebesparende lampen
 • Programma voor hergebruik van handdoeken
 • Recycleren van afval
 • Biologische en lokale gerechten
 • Ecologische schoonmaakproducten
 • Plastic controle
 • Eco-badproducten
 • Recyclebare meubels & stoffen
 • Waterbesparingsprogramma
Emilia Romano: Eco-verblijf en activiteiten

U verblijft in kleinschalige, milieuvriendelijke en bijzondere boetiekhotels, afgelegen agrofarms, sfeervolle guesthouses of bijzondere lodges:

*17e-eeuws, duurzaam gerenoveerd hotel in prachtig middeleeuws dorp, gerund door lokale bewoners. Het hotel heeft een interne SPA met sauna, een prachtige tuin, jacuzzi, fietsverhuur op aanvraag. De stijlvolle tweepersoonskamers zijn ingericht door lokale ambachtslieden

*Door een lokale familie, duurzaam gerunde B&B met tweepersoonskamers, een eigen zwembad, barbecue en gratis parkeren. Ontbijt met lokale producten en specialiteiten.

Daarnaast bieden we ter plaatse een breed scala aan lokale, authentieke en duurzame activiteiten.

 • Hernieuwbare energie
 • Energiebesparende lampen
 • Programma voor hergebruik van handdoeken
 • Recycleren van afval
 • Biologische en lokale gerechten
 • Ecologische schoonmaakproducten
 • Plastic controle
 • Eco-badproducten
 • Recyclebare meubels & stoffen
 • Waterbesparingsprogramma
Ligurië: Eco-verblijf en activiteiten

U verblijft in kleinschalige, milieuvriendelijke en bijzondere boetiekhotels, afgelegen agrofarms, sfeervolle guesthouses of bijzondere lodges:

*Lokaal en door een plaatselijke familie gerunde B&B met prachtig uitzicht op zee. De stijlvolle twee- en driepersoonskamers hebben ook een fantastisch uitzicht op zee, ontbijt met uitsluitend lokale ingrediënten en gratis parkeren in Camogli (dit is een echt voordeel in dit kustgebied).

*Lokale appartementen in kleine Ligurische borghi met keukengebruik (ontbijt met uitsluitend lokale ingrediënten kan ook voor u worden gemaakt, net als veganistische maaltijden), gerund door lokale familie. Geschikt voor maximaal 4 tot 6 personen elk. Afhankelijk van de locatie hebben ze ook een terrastuin of terras ter beschikking. E-bike verhuur.

Daarnaast bieden we ter plaatse een breed scala aan lokale, authentieke en duurzame (watersport-)activiteiten.

 • Hernieuwbare energie
 • Energiebesparende lampen
 • Programma voor hergebruik van handdoeken
 • Recycleren van afval
 • Biologische en lokale gerechten
 • Ecologische schoonmaakproducten
 • Plastic controle
 • Eco-badproducten
 • Recyclebare meubels & stoffen
 • Waterbesparingsprogramma
Apulië: Eco-verblijf en activiteiten

U verblijft in kleinschalige, milieuvriendelijke en bijzondere boetiekhotels, afgelegen agrofarms, sfeervolle guesthouses of bijzondere lodges:

* 4-sterren lokale familiehotel in Santa Maria di Leuca (Eenpersoons-, tweepersoons- en familiekamers, sommige met zeezicht). Het milieuvriendelijke hotel heeft een zwembad, restaurant met lokale gerechten en specialiteiten, tuin en privéstrand en fietsverhuur.

*4-sterren familiehotel in Gallipoli is centraal gelegen in het hart van de "witte stad" Gallipoli. Het openbare strand "della Purità", beroemd onder de lokale bevolking, is gemakkelijk te voet of met de fiets te bereiken (het hotel verhuurd fietsen). Het duurzame hotel heeft eenpersoons-, tweepersoons- en familiekamers, sommige met zeezicht. Daarnaast heeft het hotel ook een mooi zwembad, een spa en solarium en een fitnesshoek en een restaurant met vooral lokale producten en specialiteiten.

*Lokale Masseria in Caprarica di Lecce is een prachtige biologische boerderij die zijn eigen olie, wijn en de meeste ingrediënten voor zijn maaltijden produceert. Het is een typisch door een familie gerunde Apulische Masseria, die bijzondere aandacht besteedt aan duurzaamheid.
Het grootste deel van de energie wordt geproduceerd door fotovoltaïsche cellen en zonnepanelen en door een biobrandstof die wordt gewonnen uit het olijfafval. De 20 kamers (tweepersoonskamers en familiekamers), waarvan sommige toegankelijk zijn voor gasten met een handicap zijn ook diervriendelijk. De biofarm heeft een uitstekend restaurant (met veel in de eigen moestuin geproduceerde lokale producten), een mooie tuin en twee zwembaden.

Daarnaast bieden we ter plaatse een breed scala aan lokale, authentieke en duurzame (watersport-)activiteiten.

 • Hernieuwbare energie
 • Energiebesparende lampen
 • Programma voor hergebruik van handdoeken
 • Recycleren van afval
 • Biologische en lokale gerechten
 • Ecologische schoonmaakproducten
 • Plastic controle
 • Eco-badproducten
 • Recyclebare meubels & stoffen
 • Waterbesparingsprogramma
Sardinië: Eco-verblijf en activiteiten

*Een door een lokale familie gerunde Agriturismo ondergedompeld in het platteland van Barbagia, maar toch dicht bij de kust! Een echte agriturismo boerderij met twee-/driepersoonskamers en familiekamers. De ecofarm heeft een zwembad en solarium en een prachtige en gezellige tuin met uitzicht op de Supramonte.

*Twee kleine en milieuvriendelijke villa’s, uniek gelegen in een natuurpark (inclusief etnografisch museum), elk geschikt voor maximaal 4 personen. Met de auto is het slechts 10 minuten rijden naar de dichtstbijzijnde openbare stranden. U heeft hier uiteraard de mogelijkheid om het museum te bezoeken maar ook om deel te nemen aan lokale activiteiten. De maaltijden worden bereid met veel producten uit de eigen biologische moestuin.

*B&B Historisch gebouw, prachtig gelegen in het hart van één van de levendigste dorpen van Sardinië, waar u terug reist naar de 19e eeuw. Het onlangs duurzaam gerenoveerd historisch gebouw met tweepersoons-, driepersoons- en superior kamers is ideaal om de lokale cultuur optimaal te beleven. Alle meubels zijn gemaakt of gerenoveerd door lokale ambachtslieden. U kunt hier ook fietsen huren om de stad en omgeving sportief te verkennen.

Daarnaast bieden we ter plaatse een breed scala aan lokale, authentieke en duurzame (watersport-)activiteiten.

 • Hernieuwbare energie
 • Energiebesparende lampen
 • Programma voor hergebruik van handdoeken
 • Recycleren van afval
 • Biologische en lokale gerechten
 • Ecologische schoonmaakproducten
 • Plastic controle
 • Eco-badproducten
 • Recyclebare meubels & stoffen
 • Waterbesparingsprogramma

Inbegrepen/Uitgesloten

 • VZR Garantiefonds
 • €5,00 per persoon carbon-emissie donatie aan Ocean Cleanup Project
 • €20 per persoon aan door u geselecteerd duurzaam, lokaal project
 • €2,50 per persoon voor het Calamiteitenfonds
 • Recyclede en navulbare waterfles voor elke reiziger
 • Accommodatie in genoemde hotels of pensions, inclusief ontbijt
 • Internationale vluchten en luchthavenbelasting
 • Reis- en annuleringsverzekering
 • Maaltijden niet genoemd in reisprogramma
 • Alle optionele excursies en sites die in het programma niet zijn vermeld
 • Fooien en persoonlijke uitgaven
 • Eventueel benodigde vaccinaties

Locatie van de tour

FAQ

Is deze reis gedekt door het Garantiefonds?
Ja! Dit aanbod valt onder de garantie van VZR Garantiefonds. U kunt de voorwaarden van deze garantieregeling vinden op de homepage onder “VZR Garantiefonds”.
Kunt u deze reis aanpassen en/of verlengen?
Elke reis kunt u op aanvraag aan laten passen en/of verlengen met bijvoorbeeld een strandverlenging. Voor meer informatie hierover kunt u ons een mail sturen via [email protected]
Kunt u nog extra activiteiten of excursies ondernemen tijdens deze reis?
Ja. Via onze lokale agent kunt u voorafgaand of tijdens de reis altijd, tegen betaling, extra activiteiten en/of excursies bijboeken.
Zijn internationale vluchten in deze reis inclusief?
Nee. Wij bieden momenteel geen internationale vluchten aan naar de bestemming. Eventuele binnenlandse vluchten tijdens uw rondreis (indien niet inbegrepen) kunnen wij wel voor u boeken, indien gewenst . Voor internationale vluchten kunnen wij u daarbij adviseren, u kunt ons gerust een email sturen naar: [email protected]
Is een reis- en/of annuleringsverzekering bij deze reis inbegrepen?
Nee. Indien u nog geen verzekering heeft, kunt u zelf een reis- en annuleringsverzekering afsluiten of via onze website: zie link op de homepage onder "Reisverzekeringen".
Is deze reis gedekt door het Calamiteitenfonds?
Ja, €2,50 per persoon is reeds inclusief bij deze reis voor het Calamiteitenfonds.
Zijn er nog bepaalde Corona voorwaarden en/of restricties op deze vakantiebestemming?
Voorafgaand aan de reis zullen wij u per email eventuele voorwaarden i.v.m. Corona toesturen. U kunt meer algemene informatie hierover ook vinden op de link op de homepage onder “Corona Informatie”. Ook kunt u op de homepage informatie vinden over (andere) vaccinaties, die u eventueel nodig hebt voor een reis naar deze vakantiebestemming.
Is deze reis met een groep of een privé rondreis?
WeTravelEco biedt voornamelijk privé rondreizen aan! Wij bieden alle reizen aan als individuele rondreis waarbij u een eigen chauffeur (of eigen transport) en privé gidsen tot uw beschikking heeft, die ervoor zorgen dat u zoveel mogelijk te zien gaat krijgen en u tijdens de reis geen rekening hoeft te houden met andere reizigers.

Indien er bepaalde onderdelen van een reis wel in groepsverband worden uitgevoerd, vermelden wij dit in de reisomschrijving.
Is een huurauto inbegrepen bij deze reis?
Nee. Wij hebben hier bewust voor gekozen omdat het type auto, dat u kan huren, afhankelijk is van de groepssamenstelling (aantal personen) en de persoonlijke wensen en voorkeuren. Daarnaast kunt u ook met eigen vervoer of per trein naar Italië reizen, al naar gelang uw persoonlijke voorkeur.

Indien gewenst kunnen wij de autohuur uiteraard wel voor u regelen. Voor meer info: [email protected]

Beoordelingen

0/5
Not Rated
Based on 50 reviews
Excellent
0
Very Good
0
Average
0
Poor
0
Terrible
0
Pure Passion for our Planet

zoritoler imol

08/07/2024

I love your blog.. very nice colors & theme. Did you create this website yourself? Plz reply back as I’m looking to create my own blog and would like to know wheere u got this from. thanks https://www.zoritolerimol.com

You have brought up a very excellent details , thankyou for the post.
Pure Passion for our Planet

sandwich sauce

06/07/2024
https://araneqockxpd.inshi.info/ .CbO1JL1q7Bq
Pure Passion for our Planet

dothanpodiatrist funny ਸੈਕਸ ਪੋਰਨ

07/06/2024
funny ਸੈਕਸ ਪੋਰਨ .IhKdFZzHnfK
Pure Passion for our Planet

townandcampusunh 宣教師スタイルのポルノ

06/06/2024
宣教師スタイルのポルノ .UhCqHKEdzDN
Pure Passion for our Planet

glencovesaltcave ਕਾਰਟੂਨ ਪੋਰਨੋਗ੍ਰਾਫੀ

06/06/2024
ਕਾਰਟੂਨ ਪੋਰਨੋਗ੍ਰਾਫੀ .CfAKOFSPIRm
Pure Passion for our Planet

glencovesaltcave ਪਰਿਪੱਕ (40 ) ਪੋਰਨ

06/06/2024
ਪਰਿਪੱਕ (40 ) ਪੋਰਨ .FCtqAEI0sTy
Pure Passion for our Planet

kidzkaboodle hentai, ਐਨੀਮੇ ਪੋਰਨ

06/06/2024
hentai, ਐਨੀਮੇ ਪੋਰਨ .xXhKtbzJWN9
Pure Passion for our Planet

gobigbrain 異人種間のポルノ

06/06/2024
異人種間のポルノ .qC4fbcVnmK2
Pure Passion for our Planet

tlovertonet

18/05/2024

Regards for this post, I am a big fan of this web site would like to go along updated. http://www.tlovertonet.com/

Great post. I was checking continuously this blog and I am impressed! Extremely helpful information particularly the last part :) I care for such information a lot. I was looking for this particular info for a long time. Thank you and best of luck.
Pure Passion for our Planet

tlover tonet

10/05/2024

As I website possessor I conceive the subject matter here is rattling great, thankyou for your efforts. http://www.tlovertonet.com/

obviously like your web-site however you have to take a look at the spelling on quite a few of your posts. Several of them are rife with spelling problems and I to find it very troublesome to inform the reality on the other hand I will definitely come again again.
Pure Passion for our Planet

ladesbet ハードコアポルノ

05/04/2024
ladesbet ウェブカメラ ladestinemi.bSm3XcQQsEj
Pure Passion for our Planet

ladesbet ਵੱਡੇ ਕੁੱਕੜ ਪੋਰਨ

05/04/2024
ladesbet ਦਾਦੀ ਪੋਰਨ ladesinemi.l21xczqdXXL
Pure Passion for our Planet

ਵੱਡੇ ਕੁੱਕੜ ਪੋਰਨ

03/04/2024
ਲਾਤੀਨੀ ਪੋਰਨੋਗ੍ਰਾਫੀ madisonivysex.zF5ijSBdVXM
Pure Passion for our Planet

उभयलिंगी अश्लीलता

02/04/2024
बीबीडब्ल्यू अश्लील hkyonet.ZYrzCAmsFRw
Pure Passion for our Planet

लैटिन अश्लील साहित्य

01/04/2024
अंतरजातीय अश्लीलता txechdyzxca.NW4d8VoTwHt
Pure Passion for our Planet

अरब अश्लीलता के बा

30/03/2024
गुदा अश्लीलता के बारे में बतावल गइल बा hjkvbasdfzxzz.Kw7aIhQxp5a
Pure Passion for our Planet

मिशनरी शैली अश्लील

30/03/2024
मिशनरी शैली अश्लील qqyyooppxx.G2YBrCGJoDH
Pure Passion for our Planet

falbobrospizzamadison Lesbians porn

29/03/2024
falbobrospizzamadison Old and Young porn jkkıjxxx.sEMiOnikvoB
Pure Passion for our Planet

landuse Fake Taxi porn

29/03/2024
landuse Fetish porn lancdcuse.HABceO0FjF4
Pure Passion for our Planet

jenniferroy レズビアンのポルノ

28/03/2024
jenniferroy ザーメンポルノ japanesexxporns.8R6rtmV6qQG
Pure Passion for our Planet

ladyandtherose Anal porn

28/03/2024
ladyandtherose VR porn backlinkseox.scwwDhM2GPm
Pure Passion for our Planet

goodhere Asian porn

28/03/2024
goodhere BDSM porn vurucutewet.Lxr8w7BlunX
Pure Passion for our Planet

fashionflag free download full hd porn videos

27/03/2024
fashionflag pornky tube fashionflag.SN7zVyTbDNJ
Pure Passion for our Planet

sex video fullhd

13/03/2024
sex video 4k hd download ggjinnysflogg.snkVg7klubG
Pure Passion for our Planet

porn siteleri

23/02/2024
fuck tthighereduhryyy.F2cJ0y65Wim
Pure Passion for our Planet

pornhub bahis siteleri

22/02/2024
viagra vvsetohimalxxvc.69WFijhRWuBE
Pure Passion for our Planet

bahis siteleri porn sex incest

21/02/2024
amciik siteleri eyeconartxx.PabxvLA93RIB
Pure Passion for our Planet

escort

21/02/2024
anal siteleri 250tldenemebonusuxx.RmH7xqsd6dOP
Pure Passion for our Planet

viagra

21/02/2024
BİZİ SİK BİZ BUNU HAK EDİYORUZ bingoxx.uRzUjJOrZ2DP
Pure Passion for our Planet

house porn

21/02/2024
seksi siteler mobileidn.RnXLxzDAwVMO
Pure Passion for our Planet

sexx

21/02/2024
craft porn footballxx.6Z0Mu9IU043N
Pure Passion for our Planet

amciik siteleri

21/02/2024
escort pokkerx.F50RWjOCwoDQ
Pure Passion for our Planet

sektor benim zaten amin evladi

05/02/2024
amciik siteleri 0qbxjluaxcxjsxzz.ZKpm0WNMIevC
Pure Passion for our Planet

bahis siteleri incest category

05/02/2024
anal siteleri bxjluajsxzz.lE1YpgB1fbRe
Pure Passion for our Planet

childrens sex

05/02/2024
fuck google bjluajszz.cC5rHRA8IFlG
Pure Passion for our Planet

bahis siteleri incest category

03/02/2024
childrens sex juljulfbi.XYNETtj77t3N
Pure Passion for our Planet

viagra

03/02/2024
bahis siteleri sikis hepxhupx.sNSexbmoW6A3
Pure Passion for our Planet

anal siteleri

02/02/2024
seksi siteler hephupx.nceOYbOBk3cC
Pure Passion for our Planet

porn

02/02/2024
escort siteleri asillartaklitler.hJt38xz2RyXQ
Pure Passion for our Planet

porno

02/02/2024
anal sikis siteleri pompadirha.MJvmjXXQrRmL
Pure Passion for our Planet

bahis siteleri incest category

20/01/2024
porno wrtgdfgdfgdqq.Ke0VUKbWKLVG
Pure Passion for our Planet

childrens sex

20/01/2024
bahis siteleri incest category ewrjghsdfaa.b0GMylxtP5To
Pure Passion for our Planet

viagra

20/01/2024
BİZİ SİK BİZ BUNU HAK EDİYORUZ hyuqgzhqt.5w2os2XCrDUj
Pure Passion for our Planet

bahis siteleri porn sex incest

20/01/2024
food porn citixx.yn8B7L8UKokL
Pure Passion for our Planet

porn sex

17/01/2024
porn yaralandinmieycan.DvVKEA4l2ZJj
Pure Passion for our Planet

porno siteleri

16/01/2024
seks siteleri vurgunyedim.Q2Pld2abFKAC
Pure Passion for our Planet

moxibustion

30/12/2023
moxibustion xyandanxvurulmus.61IcWXwTMRkU
Pure Passion for our Planet

biostatic

29/12/2023
xbunedirloooo.96gSYvl4c1Un
Pure Passion for our Planet

pterylosis

29/12/2023
xyandanxvurulmus.XJDlH9ervrLL
Pure Passion for our Planet

BİZİ SİK BİZ BUNU HAK EDİYORUZ

29/12/2023
yandanxvurulmus.gGZQxYZ6so8t
Showing 1 - 50 of 50 in total

Write a review

Created with Sketch.
p.p. vanaf €999,00

Reisinfo aanvragen

Wilt u deze reis boeken of heeft u een vraag? Laat het weten via dit formulier of bel 06-55394400.

Misschien Vind Je Dit Ook Leuk