from €2.999,00
Boeking Aanvragen

India: Een mystieke reis door India

Reisduur

19 dagen / 18 nachten

Type Vakantie

Ecotourism, Individuele rondreis

Garantiefonds Dekking

Unlimited

Eco Rating

5/5

CO2 Emissie

Zie reisinfo

Overzicht

India:

India ligt op het Indisch subcontinent en is voor het grootste deel een schiereiland, dat in het westen en zuiden grenst aan de Indische Oceaan en in het oosten aan de Golf van Bengalen. In het noorden grenst het land aan Pakistan, China (voornamelijk Tibet), Nepal, Bhutan, Myanmar en Bangladesh. De hoofdstad is New Delhi, maar de grootste stad van het land is Bombay.

Het zuiden van India is een groot plateau genaamd de Dekan of Deccan. Dit plateau ligt tussen de Golf van Bengalen in het oosten en de Arabische Zee in het westen. Het plateau wordt van de kust gescheiden door 2 bergketens: de Oost-Ghats en de West-Ghats. Het centrale plateau in het zuiden kent een begroeiing van palmbomen met regenwoud naar de regenachtige zuidwestkust toe. India heeft diverse nationale parken en kent door zijn grootte, zijn verschillende klimaten en afwisselende geografie een zeer divers dierenrijk.

India is de bakermat van verschillende religies, waaronder het hindoeïsme, boeddhisme en het sikhisme. India is één van de grootste en meest bevolkte landen ter wereld en een uiteenlopende samenleving vol tegenstellingen. Het Indische subcontinent strekt zich uit over verschillende klimaatzones, er zijn tal van culturen en volksgroepen, het kastenstelsel speelt een grote rol, er zijn grote verschillen tussen arm en rijk, tussen ouderwets en modern en tussen de stedelijke agglomeraties en het platteland. Al deze tegenstellingen hebben ook een grote invloed op de Indiase kleding en rituelen.

 

Duurzaamheid:

India, de thuisbasis van een zesde van de hele mensheid, is de sleutel tot het succes van de Agenda 2030. India heeft in zijn tweede VNR een paradigmaverschuiving doorgevoerd naar een benadering van de hele samenleving, waarbij de regering van India subnationale en lokale overheden, maatschappelijke organisaties, lokale gemeenschappen, mensen in kwetsbare situaties en de particuliere sector betrekt. Een paar resultaten 2020 Agenda:

India heeft met succes meer dan 271 miljoen mensen uit multidimensionale armoede getild door middel van economische groei en empowerment. Door middel van een landelijk initiatief van de Clean India Campaign en de National Nutrition Mission, heeft India 100% sanitaire voorzieningen op het platteland bereikt en de groei van dwerggroei en kinder- en moedersterfte drastisch verminderd.

De klimaatactiestrategieën van India vragen om schone en efficiënte energiesystemen, rampbestendige infrastructuur en geplande eco-restauratie. Op basis van zijn nationaal vastgestelde bijdragen heeft India 100% van zijn dorpen geëlektrificeerd, 38 miljoen ton CO2-uitstoot per jaar verminderd door energiezuinige apparaten, 80 miljoen arme huishoudens van schone kookbrandstof voorzien en een doel gesteld om 450 GW hernieuwbare energie te installeren en tegen 2030 26 miljoen hectare aangetast land herstellen. Wereldwijd staat India op de derde plaats in hernieuwbare energie, vierde in windenergie en vijfde in zonne-energie. India lanceerde de Coalition for Disaster Resilient Infrastructure en de International Solar Alliance om wereldwijde partnerschappen te benutten voor klimaatactie en rampenbestendigheid.

View More

Reisplan

Dag 1 - Aankomst in Delhi

Bij aankomst op de luchthaven van Delhi wordt u hartelijk verwelkomd door onze lokale, Engelssprekende vertegenwoordiger. Na een traditioneel Indiaas welkom wordt u naar uw hotel gebracht.

Tijdens de transfer zal de gids u informeren over het reisprogramma en zodra u het hotel bereikt, heeft u na uw check-in de rest van de dag ter vrije besteding om de mysterieuze stad Delhi zelf te ontdekken.

Dag 2 - Delhi

Na het ontbijt zal de gids u tekst en uitleg geven over de geschiedenis van de huidige hoofdstad van India. U begint uw dag met een verkenning in Old Delhi, de hoofdstad van het islamitische India tussen de 17e en 19e eeuw. U bezoekt daarbij Jama Masjid, de koninklijke moskee die in 1656 werd gebouwd door de Mughal-keizer Shah Jahan.

Geniet van een traditionele rit met een riksja door de smalle straatjes gevolgd door een korte wandeling in de hoofdstraat van Old Delhi – de kleurrijke winkelbazaar bekend als Chandni Chowk. Rijd langs het Rode Fort (een UNESCO-Werelderfgoed) gebouwd door de Mughal-keizer Shah Jahan en ga verder voor een kort bezoek aan Raj Ghat, het indrukwekkende Mahatma Gandhi-monument.

In de middag bezoekt u New Delhi – de keizerlijke stad gecreëerd door de Britten als de hoofdstad van India. In 1911 ontwierp Edwin Lutyens, de meest bekende Engelsman architect van die tijd, de nieuwe hoofdstad New Delhi. U bezoekt onder andere de Rashtrapati Bhawan, het paleis waar de onderkoning ooit leefde is tegenwoordig de officiële residentie van de president van India.

Vervolgens bezoekt u de beroemde en imposante India Gate, een oorlogsmonument in de stijl van de franse Arc de Triomph, gebouwd ter nagedachtenis aan de 90.000 Indiërs soldaten die hun leven hebben verloren tijdens de Eerste Wereldoorlog.

Vervolgens bezoekt u ook nog de Humayun Tomb and Qutub Minar, een UNESCO-werelderfgoed site en een torenhoge overwinningstoren van 72,5 meter hoog waarna de tour deze dag eindigt met een bezoek aan Gurudwara Bangla Sahib (Sikh tempel) waar u één van de grootste gaarkeukens zult kunnen zien, waar dagelijks duizenden gratis maaltijden worden bereid serveert voor arme mensen.

Dag 3: Delhi - Agra (Gatiman Express)

Na een vroeg of ingepakt ontbijt gaat u richting treinstation Nizamuddin om aan boord van de trein naar Agra te reizen. Bij aankomst wordt u opgewacht door uw chauffeur en een gids, die u naar uw hotel zullen brengen. Na het inchecken heeft u de rest van de dag formeel ter vrije besteding.... of u kunt ervoor kiezen een stadstour met de chauffeur te maken.

Optioneel: Yoga tegenover de Taj: Yoga is een authentieke en van origine Indiase ontspannings therapie om zowel uw lichaam als geest in optimale conditie te houden. U krijgt een yogales van 1 uur die Asana, Dhyana en Pranayama op een weelderige groene heuvel op slechts 150 meter van en tegenover de schitterende Taj Mahal. Deze fantastische yogasessie is geschikt voor zowel beginnende als ervaren jongeren en volwassen.

Dag 4 - Agra

In de ochtend gaat u op een unieke Agra Cycling Tour, de perfecte manier om alle schitterende erfgoedmonumenten zoals de Taj Mahal, het Agra Fort, Baby Taj en een paar kleine dorpjes (Itmad-ud-Daulah en Kacchpura Village) nabij de Mehtab Bagh te ontdekken. Uiteraard zal uw lokale en Engelssprekende gids u alles vertellen over de historie en achtergrond van de lokale hoogtepunten. De avond heeft u ter vrije besteding.

Dag 5 - Agra - Chambal

Na een vroeg ontbijt vertrekt u rond 07:30 uur naar Chambal, waar u bij aankomst kunt genieten van een prachtige rondleiding door dit schitterende natuurgebied wat vooral bekend staat om zijn talloze bijzondere inheemse vogels. Geniet van een boottocht van 1-2 uur op de rivier de Chambal, waar u ongetwijfeld de moeraskrokodillen en de bedreigde gangetische dolfijn zult spotten.

De vroege avond is de beste tijd om op zoek te gaan naar Palm Civet-katten, vossen, junglehazen, fruit vleermuizen, egels en de Indiase gestreepte hyena's. Na afloop van deze tocht keert u terug naar uw hotel in Agra.

Dag 6 - Agra - Fatehpur Sikri - Bharatpur - Sapotra

Na een ontspannen ochtend vervolgt u uw reis naar Sapotra. Onderweg stopt u voor een privérondleiding door de oude verlatenen Mughal City of Fatehpur Sikri. Daarna rijdt u door naar Bharatpur, waar u optioneel het Keoladeo National Park kunt bezoeken in het geval u geïnteresseerd bent om een ontspannen rit met een riksja door dit heiligdom te maken: een bijzonder natuurgebied, waar 370 (inheemse) vogelsoorten huisvesten waarvan 150 migranten waardoor de vogel populatie soms kan oplopen tot meer dan een half miljoen.

Uiteindelijk rijdt u deze dag verder naar Sapotra waar u de avond ter vrije besteding heeft.

Dag 7 - Sapotra

Na het ontbijt ben u vrij om zelf te genieten van het prachtige 350 jaar oude Ramathra Fort in het hart van de mooie Indiase platteland. Het fort biedt een breed scala aan activiteiten, waaronder zelfs een volledige lichaamsmassage (optioneel) door lokale dorpsmasseurs op traditionele dagbedden op de wallen van het fort. Een traditionele Indiase lunch is inbegrepen bij deze dag.

Het uitgestrekte Daang-plateau, dat zich oostwaarts uitstrekt tot aan de vallei van de Chambal-rivier en tot aan Ranthambhore in het zuiden, biedt vele schilderachtige vergezichten met zijn afgelegen kloven en verborgen heiligdommen. Het is de thuisbasis van een verscheidenheid aan herten, blauwe stieren, wolven, jakhalzen, hyena's, wilde zwijnen, lippenberen en panters.

Dag 8 - Sapotra

Vandaag bent u overdag vrij om de lokale omgeving te verkennen, die een verborgen kant van Rajasthan onthult. U kunt verschillende rondleidingen doen naar het plaatselijke dorp, indrukwekkende grottempels bezoeken en eeuwenoude kloven ontdekken. De dag wordt afgesloten met een boottocht bij zonsondergang op Lake Kalisil, een prachtig toevluchtsoord voor trekvogels.

Dag 9 - Sapotra - Ranthambhore

Na het ontbijt rijdt u naar Ranthambhore, dat vooral bekend staat om zijn tijgerpopulatie, waarbij de kans op tijgerwaarnemingen behoorlijk groot is. Bij aankomst in Ranthambhore kunt u na de incheck in uw hotel genieten van een overheerlijke Indiase lunch. Na de lunch heeft u vrije tijd of u kunt uzelf verwennen met een traditionele spa-massage in het hotel.

Dag 10 - Ranthambhore

De ochtend start met een jeepsafari van 3 uur in het natuurpark om de bijzondere flora en fauna van Ranthambhore te bewonderen. Na de safari keert u terug naar uw hotel voor het ontbijt, waarna u wat tijd heeft om te relaxen.

Na de lunch bezoekt u het oude Ranthambhore Fort en de rest van de omgeving. In de avond keert u terug naar het hotel voor een uitgebreid diner.

Dag 11 - Ranthambhore

Deze dag is ter vrije besteding om te ontspannen in het zwembad van het resort, op eigen gelegenheid de omgeving te ontdekken of om bij interesse als optie een extra safari te maken.

Dag 12 - Ranthambhore - Jaipur

Na het ontbijt vertrekt u naar het schitterende Jaipur: deze bruisende hoofdstad van Rajasthan staat in de volksmond bekend als ‘The Pink City’ vanwege de kleur van veel van de oude gebouwen in zijn prachtige oude binnenstad.

De kleurrijke metropool is absoluut een plaats van contrasten en is een lust voor het oog. Na een korte opfrissing, bezoekt u NGO Ladli: een schitterend zelfstandig en kleinschalig lokaal project waarbij straatkinderen uit Jaipur begeleiding, scholing en training krijgen om een betere toekomst voor ze te garanderen.

Daarna gaat u naar een professionele hennakunstenaar waar u uw handen met traditionele Mehndi kunt laten versieren. Aan het begin van de avond zult u uiteindelijk een traditionele Aarti ceremonie bij de schitterende Birla Temple bijwonen waarna u terugkeert naar uw hotel voor het diner.

Dag 13 - Jaipur

Bereid u voor op een fantastische dag waarin u alle koninklijke aspecten van de stad zult ontdekken. Uw dag begint met een tour naar het Amber Fort, dat in de 16e eeuw werd gebouwd door Raja Man Singh van de Kachwaha dynastie en laat u overrompelen door de verbluffende, eeuwenoude kunst van de vijf verdiepingen tellende façade van de Hawa Mahal.

In de middag bezoekt u het Stadspaleis, het beroemde museum dat een schitterende collectie van textiel, wapens, tapijten, schilderijen, manuscripten en andere artistieke parafernalia, gebouwd door Maharaja Jai Singh de stichter van Jaipur. U bezoekt ook het Observatorium en Hawa Mahal (Palace of Winds).

Na de stadstour kunt u op eigen gelegenheid een wandeling maken over de oude, roze gekleurde stadsmarkt waarbij u alle authentieke facetten van deze sprookjesachtige stad zult ervaren. Daarna keert u terug naar uw hotel voor het diner.

Dag 14 - Jaipur

Tijdens uw verblijf in uw resort in Khas Bagh, weg van de typisch Indiase hectiek en drukte van de stad, kunt u vandaag ontspannen en kiezen uit enkele van zeer interessante (optionele) activiteiten, zoals: paardrijden, interactie met Indiase olifanten, een yoga- en/of spabehandeling, een Indiase kookcursus of een ontspannen fietstocht door de prachtige omgeving.

Dag 15 - Jaipur – Chanoud

Chanoud is gelegen in het Pali district aan de voet van de Aravalli-heuvels. Dit is een bijzondere en buiten de gebaande paden bestemming met een idyllisch Indiaas dorpje, een schitterend meer en een groots en glorieus 300 jaar oud paleis.

Chanoud Garh is versierd met delicaat filigraanwerk en omgeven door koninklijke binnenplaatsen en muren beschilderd met gekleurde muurschilderingen. De beroemde, witmarmeren Jain-tempel in Ranakpur ligt op een paar uur rijden van Chanoud. Na aankomst in Chanoud checkt u in bij uw hotel voor het diner.

Dag 16 - Chanoud

Een ochtend aan de oevers van het rustige meer bij Chanoud met uitzicht over de zoutpannen en uitgestrekte open velden is een geweldige manier om te ontspannen.

U kunt vandaag het dorpje bezoeken en rabari’s (herders) ontmoeten om meer te weten te komen over hun cultuur en levensstijl of ga op een avontuurlijke jeep safari. Begin uw dag met het majestueuze uitzicht tijdens de zonsopgang aan de oevers van het Chanoud Meer en geniet van de warme zon aan de oevers van het schitterende meer.

Dag 17 - Chanod - Udaipur

Na het ontbijt vervolgt u uw reis naar de stad van de meren, Udaipur. Bij aankomst checkt u in bij uw hotel waar u twee nachten verblijft. Udaipur – The City of Sunrise - is gelegen in de staat Rajasthan en heeft talloze hotspots zoals imposante marmeren paleizen, betoverende koele meren, luxueus groene tuinen en eeuwenoude tempels.

De geschiedenis van Udaipur, ook wel de 'City of Lakes' genoemd vanwege zijn pittoreske meren, omringd door het Aravalli-gebergte, is een rijk en charmant tapijt van paleizen, forten, tempels en tuinen aan het meer die de gevarieerde invloeden van voorbije eeuwen weerspiegelen. De voormalige hoofdstad van het koninkrijk Mewar, werd in 1553 gesticht door Maharana Udai Singh. Van zijn prachtige paleizen tot zijn levendige bazaars, de stad is waarschijnlijk het beste voorbeeld van romantisch en aantrekkelijk Rajasthan op zijn best.

Geniet in de avonds van een boottocht op Lake Pichola, waarbij u een spectaculair uitzicht heeft op het City Palace en Lake Palace.

Dag 18 - Udaipur

In de ochtend brengt u een bezoek aan het Stadspaleis - een complex van elegante en stijlvolle paleizen, gelegen op de oostelijke oever van Lake Pichola en een fantastisch monument van de Rajput erfgoed en levensstijl.

Daarna gaat u naar de Jagdish Temple, een prachtige hindoe tempel, gebouwd door Maharana Jagat Singh I en een voorbeeld van Indo-Arische architectuur. Na een rit rond het mooie Fatehsagar-meer, zult u het mooie Saheliyon ki Bari – ook wel Queen’s Resort genoemd – bezoeken waarna u de rest van de dag ter vrije besteding heeft.

Dag 19 - Udaipur - Delhi

Na een ontspannen ontbijt en wat rust checkt u uit bij het hotel en wordt u meegenomen naar een lokale familie voor een kookdemonstratie waar u kunt zien hoe Indiase curries worden bereid en daarna kan genieten van het eten tijdens de interactie met het gastgezin: een geweldige kans om uzelf onder te dompelen in de lokale cultuur.

Daarna vertrekt u voor de transfer naar de luchthaven voor een binnenlandse vlucht naar Delhi. Bij aankomst in Delhi, kunt u overnachten in een hotel of neemt u een vlucht naar Nederland. Het is uiteraard ook mogelijk om, op aanvraag, deze reis aan te passen of bijvoorbeeld te combineren met een reis naar Nepal. Voor meer informatie kunt u ons een mail sturen naar [email protected]

Giveback Program

Om bij te dragen aan een beter milieu en een duurzame leefomgeving, doneren wij per reiziger een bedrag aan (wereldwijde) lokale projecten, die een belangrijke bijdrage leveren aan een het verwezenlijken van een schonere, leefbaardere en duurzame wereld, voor nu maar vooral ook voor de toekomst.

Door deze donatie willen wij samen met u bijdragen aan de mogelijkheid om reizen en vakanties voor de huidige en vele volgende generaties mogelijk te houden. Van het donatie bedrag betaalt u de ene helft en WeTravelEco de andere helft. Uw bijdrage is reeds bij de prijs inbegrepen.

Voor deze reis doet u gezamenlijk met WeTravelEco (50/50) een donatie van €30 aan het onderstaande lokale project.

Wildlife SOS in Agra: Wildlife SOS is opgericht om blijvende veranderingen door te voeren om het natuurlijke erfgoed, de bossen en de biodiversiteit van India te beschermen en te behouden. Zij werken actief aan de bescherming van de Indiase natuur, het behoud van de leefomgeving, het bestuderen van de biodiversiteit, het doen van onderzoek en het creëren van alternatieve en duurzame middelen van bestaan voor vroegere gemeenschappen die voor hun levensonderhoud afhankelijk zijn van dieren in het wild.

WAAR JE BLIJFT

Karma Chalets- Delhi (Haryana)

Genesteld in 300 hectare groen en frisse lucht bij Karma Lakelands, is een boetiekhotel - Karma Chalets. Samen met de smaakvol ingerichte kamers is het populaire Cafe 'Under The Neem' en 'Nimoli Spa' het recept voor een meest gedenkwaardige ervaringen.

Dit unieke boetiekhotel ligt op slechts een paar kilometer van de drukte van Gurgaon en is een oase van rust en kalmte. Geniet van de geneugten van de natuur op zijn best... een perfecte spot om, naast de drukte en hectiek van Delhi, op een ontspannen manier uw vakantie te beginnen. Uw verblijf is inclusief ontbijt en op dag twee ook inclusief diner.

Karma Lakelands volgt strikte duurzame milieuvriendelijke praktijken zoals: waterbesparing, rioolwaterrecycling, biocomposteren van keuken- en tuinafval, plastic waste beleid,
elektronische afvalverwijdering, geen geluidsvervuiling etc. Dit zijn allemaal initiatieven voor een kleinere carbon footprint.

 • Hernieuwbare energie
 • Energiebesparende lampen
 • Programma voor hergebruik van handdoeken
 • Recycleren van afval
 • Biologische en lokale gerechten
 • Ecologische schoonmaakproducten
 • Plastic controle
 • Eco-badproducten
 • Recyclebare meubels & stoffen
 • Waterbesparingsprogramma
Ekaa Villa - Agra

Ekaa Villa is ontstaan ​​uit de wens van de eigenaren om Agra als nooit tevoren te laten zien. Elk aspect van het hotel is aangepast aan de stad Taj - van de kamers waar u hints van delicaat inlegwerk zult vinden, tot de keuken die gerechten serveert die zijn geïnspireerd op de huizen van Agra. Bij Ekaa Villa draait alles om de stad die het bewoont.

Ekaa is een ode aan de stad van zijn locatie, en het duurzame ontwerp en de gedachte weerspiegelen dit helemaal. Een boetiekhotel met intieme ervaringen en ingewikkelde designdetails. Gecategoriseerd in Grand King, King en Queen, zijn de kamers en het interieur de interpretatie van de architectuur en het handwerk van de stad. Alles is gepland met de oude architectuur van de stad in gedachten. U vindt er elementen van de Taj, Agra Fort, sporen van de mehraab of de hatchling patronen, kleuren van het inlegwerk met een moderne interpretatie.

We halen de stad speciaal voor jou naar het hotel. Elk van de 13 kamers heeft een individuele persoonlijkheid met als thema een kleur met elementen van de traditionele stijlen erin verwerkt.

Het menu is samengesteld op basis van recepten die zijn doorgegeven van de ene generatie naar de volgende. Een verblijf bij in Ekaa zal niet alleen uw smaakpapillen verrukken,
maar laat u ook kennismaken met de lokale smaken van de stad. Uw verblijf is inclusief ontbijt en diner.

 • Energiebesparende lampen
 • Programma voor hergebruik van handdoeken
 • Recycleren van afval
 • Biologische en lokale gerechten
 • Ecologische schoonmaakproducten
 • Plastic controle
 • Eco-badproducten
 • Recyclebare meubels & stoffen
 • Waterbesparingsprogramma
 • Hernieuwbare energie
Ramathra Fort - Sapotra

Ramathra Fort ligt tussen twee van India's internationaal bekende natuurreservaten: Keoladeo Ghana Bird Sanctuary in Bharatpur en Ranthambore Tiger Reserve in Sawai Madhopur. Het dichtstbijzijnde natuurgebied, Kailadevi National Park, ligt op slechts 15 km afstand.

Het fort, het meer en het platteland zijn de drie grote attracties van Ramathra Fort. Ongeacht hoeveel tijd u te besteden heeft, of hoeveel u wilt doen, het avontuur is van u. Of u nu liever in het fort blijft en geniet van de rustige sfeer van het fort of de vele natuurlijke bezienswaardigheden wilt verkennen, uw gastheren in Ramathra beloven u een onvergetelijk verblijf.

Door de geografische ligging in het verre binnenland van oostelijk Rajasthan zijn er bijna geen storende invloeden in en rond Ramathra Fort. De natuurlijke omgeving en de rustige sfeer zijn waar gasten het meest van genieten. Ontspannen wandelen door de ongerepte landelijke habitat is een favoriete activiteit voor bezoekers.

Ramathra Fort ligt op een heuveltop en biedt een spectaculair uitzicht op het Kalisil-meer, de omliggende heuvels en het platteland. Kleine landelijke gehuchten zijn verspreid over de pittoreske landbouwgronden beneden. Watervogels in overvloed op het meer, dat ook een rijke voedingsbodem is voor de eenden, ooievaars en aalscholvers die elke winter op bezoek komen. Vogels zoals lokale watervogels, ijsvogels, sarakraanvogels, stelten en reigers zijn het hele jaar door te zien.

Uw verblijf is inclusief ontbijt, lunch en diner.

 • Hernieuwbare energie
 • Energiebesparende lampen
 • Programma voor hergebruik van handdoeken
 • Recycleren van afval
 • Biologische en lokale gerechten
 • Ecologische schoonmaakproducten
 • Plastic controle
 • Eco-badproducten
 • Waterbesparingsprogramma
 • Recyclebare meubels & stoffen
Khem Villas - Ranthambhore

Khem Villas is gevestigd op land dat de eigenaren in 1989 hebben gekocht. Ze hebben inheemse bomen geplant en waterbronnen gecreëerd en sindsdien hebben ze het uitgestrekte, open grasland omgevormd tot een natuurlijke habitat.

Tegenwoordig is het niet ongewoon om jakhalzen, junglekatten, hyena's, woestijnvossen en krokodillen te zien in de graslanden en rond uw luxe kampeerplaats. Het is ook een paradijs voor vogelspotters geworden.

Het kampement ligt in het Ranthambore Tiger-reservaat en is ontworpen om vrede en rust te bieden in zijn luxueuze en zeer persoonlijke sfeer. Het is een junglekamp opgericht door Usha en Goverdhan Singh Rathore. Goverdhan is de zoon van Fateh Singh Rathore, één van India's toonaangevende tijger-experts, die ook wel toepasselijk wordt genoemd als de grondlegger van Ranthambhore die helpt om het park op de Tiger Map of the World te zetten.

Uw huisjes maken deel uit van een privécomplex van 1600 m². Het gebied omvat een ruime en comfortabele slaapkamer, een bad met een open naar de hemel buitendouche en een groot, ouderwets bad. Een eigen binnenplaats en veranda kijken uit op het Tiger-reservaat daarachter en lopen naar het meer.

De Age Veda Spa in Khem Villas is waar onze bezoekers zich kunnen verbinden met de natuur in geest en lichaam.

De spa biedt een meditatieve stilte en is de perfecte plek voor gasten om gewoon van de natuur te genieten. Maak wandelingen, ga hardlopen, beoefen yoga of ontspan gewoon op de veranda's, geniet van de zonsondergang en luister naar de geluiden van het bos. Na een Jungle Safari is de spa de perfecte plek om te ontspannen, te verjongen en het lichaam te revitaliseren.

Gasten krijgen tijdens hun verblijf een bevredigende selectie van Indiase, westerse en oosterse gerechten. Uit respect voor de natuur is al het eten bij Khem Villas vegetarisch, gemaakt met vers geplukte groenten en kruiden. Wees gerust, u zult aangenaam verrast zijn!
De meeste dagelijkse ingrediënten zijn afkomstig van de eigen biologische boerderijen op het resort. Zelfs de melk is van de lokale boerderij waar de koeien biologisch voer krijgen

Uw verblijf is inclusief ontbijt, lunch en diner.

 • Hernieuwbare energie
 • Energiebesparende lampen
 • Programma voor hergebruik van handdoeken
 • Recycleren van afval
 • Biologische en lokale gerechten
 • Ecologische schoonmaakproducten
 • Plastic controle
 • Eco-badproducten
 • Recyclebare meubels & stoffen
 • Waterbesparingsprogramma
Khas Bagh- Jaipur

Dicht bij het historische Amber Fort ligt "Khas Bagh", een toevluchtsoord op een boerderij en prachtig weggestopt in de heuvels van Aravali. Op een steenworp afstand van het 12e-eeuwse Amber Fort, is Khas Bagh gebouwd in de stijl van een middeleeuwse haveli met open binnenplaatsen, veranda's met bogen en ingewikkeld gesneden stenen pilaren en jaalis, allemaal met de hand gemaakt door lokale ambachtslieden. Luxueus ingerichte kamers/suites met antiek meubilair, een pololounge met zwart-wit familiefoto's, een prachtig zandstenen zwembad, uitgestrekte gazons en veranda's met uitzicht op de heuvels, dragen allemaal bij aan een authentieke, op maat gemaakte Rajput statige thuisverblijfervaring.

Vijfentwintig luxe kamers/suites met oude familiemeubels, zorgvuldig gerestaureerd, zorgen voor een comfortabel verblijf in Khas Bagh. Elke kamer heeft ruime jharoka's of een afgesloten overhangend balkon, ontleend aan oude paleisarchitectuur. De bedden met 8 inch dikke springmatrassen, ultramoderne badkamers met regendouches, satelliettelevisie, royale kastruimte en een goed gevulde koffie- en theewagen zorgen ervoor dat alle moderne gemakken aan de gasten worden geboden naast de ouderwetse charme van Khas Bagh. Uw verblijf is inclusief ontbijt en diner.

 • Hernieuwbare energie
 • Energiebesparende lampen
 • Programma voor hergebruik van handdoeken
 • Recycleren van afval
 • Biologische en lokale gerechten
 • Ecologische schoonmaakproducten
 • Plastic controle
 • Eco-badproducten
 • Recyclebare meubels & stoffen
 • Waterbesparingsprogramma
Chanoud Garh - Chanoud

Chanoud Garh, een weelderig 300 jaar oud fortpaleis dat moderniteit combineert met keizerlijke pracht, staat als een oase te midden van het gouden zand van de Thar-woestijn. Het Garh, een prachtig huis met een rijke geschiedenis, is zorgvuldig gerestaureerd en omgevormd tot een voortreffelijk erfgoedverblijf, waarbij de beroemde Rajput-gastvrijheid wordt samengebracht, compleet met op maat gemaakte ervaringen.

Met een unieke mix van architectuur uit de Mewar-, Mawar- en Raj-tijdperk, biedt Chanoudgarh 10 uitgestrekte suites, allemaal ingericht met charmant antiek en eigentijds meubilair. Gekoesterde familiestukken sieren de hoeken en gaten van de kamers, terwijl het levendige landschap van Rajasthan wordt weerspiegeld in de inrichting en weelde.

Verschillende kamers zijn geïnspireerd op de architectuur van het Victoriaanse tijdperk, zoals ze werden gebouwd tijdens de koloniale overheersing, voor vermoeide Britse reizigers die op zoek waren naar een comfortabel verblijf tijdens hun jachtexpedities. Alle kamers hebben een eigen badkamer en een eigen loungeruimte.

Als getuigenis van generaties meesterkoks die ijverig de culinaire tradities volgden in de keukens van de Garh, eert Chanoudgarh de traditionele keuken van Rajasthan en past het deze aan aan het moderne palet.

Geïnspireerd door Rajasthani, Marwari en de Centraal-Indiase keuken, wordt elke maaltijd zorgvuldig bereid in de traditionele keukens van het paleis, waar elk ingrediënt - inclusief de tarwe en peulvruchten afkomstig is van de eigen biologische boerderij en melkveehouderij! Het resort biedt de gasten een verscheidenheid aan eetgelegenheden verspreid over het pand. Uw verblijf is inclusief ontbijt en diner.

 • Hernieuwbare energie
 • Energiebesparende lampen
 • Programma voor hergebruik van handdoeken
 • Recycleren van afval
 • Biologische en lokale gerechten
 • Ecologische schoonmaakproducten
 • Plastic controle
 • Eco-badproducten
 • Recyclebare meubels & stoffen
 • Waterbesparingsprogramma
Trident Hotel - Udaipur

Gebouwd over zestien hectare aan de oevers van Lake Pichola, wordt Trident gerangschikt onder de beste hotels in de buurt van het meer. Het is perfect gelegen om de beroemde bezienswaardigheden van de stad te verkennen, zoals het City Palace, de Crystal Gallery, het Monsoon Palace of het prachtige Jagmandir.

Word wakker met een uitgebreid ontbijt dat zorgt voor een vliegende start van uw dag, voordat u eropuit trekt om de bezienswaardigheden te verkennen en de rijke geschiedenis van Udaipur te ontdekken. Het hoofdrestaurant van het hotel, Aravalli, serveert authentieke gerechten uit het koninkrijk Mewar, dat bekend staat om zijn verfijnde keuken.

De onlangs gerenoveerde kamers en suites zijn geïnspireerd op het architecturale en culturele erfgoed van Udaipur en bieden een klassieke charme met moderne voorzieningen. Het esthetische meubilair wordt aangevuld met traditionele kunstvoorwerpen die de elegantie en charme van Udaipur weerspiegelen, terwijl ze voorzieningen bieden zoals snel internet en een entertainmentsysteem op de kamer om aan de behoeften van de hedendaagse reiziger te voldoen.

Kinderen zullen zich supersterren voelen in onze kenmerkende Trident Kids' Club; hun eigen paradijs met spelletjes, een speeltuin en hun eigen tent! Terwijl de kleintjes plezier maken en vriendjes maken, kunt u ontspannen en genieten van een wandeling in de uitgestrekte tuinen. Ontspan in één van de schilderachtige pontons, terwijl u zich overgeeft aan de charmes van deze prachtige stad. Uw verblijf is inclusief ontbijt en diner.

 • Hernieuwbare energie
 • Energiebesparende lampen
 • Programma voor hergebruik van handdoeken
 • Recycleren van afval
 • Biologische en lokale gerechten
 • Ecologische schoonmaakproducten
 • Plastic controle
 • Eco-badproducten
 • Recyclebare meubels & stoffen
 • Waterbesparingsprogramma

Inbegrepen/Uitgesloten

 • VZR Garantiefonds
 • €5,00 per persoon CO2-emissie donatie aan Ocean Cleanup Project
 • €30 per persoon aan door u gekozen goede doel
 • €2,50 per persoon voor het Calamiteitenfonds
 • Dagelijks ontbijt, lunch en diner zoals beschreven in reisprogramma
 • Privé transfer de gehele reis
 • Gratis wifi ingeschakeld in het voertuig
 • Treinreis Delhi - Agra in Aircon Chair Class
 • Vlucht van Udaipur - Delhi in economy class
 • Alle transfers/tours/excursies zoals aangegeven
 • Recyclebare/hervulbare waterfles tijdens de reis
 • Begeleiding door lokale, Engelssprekende gids
 • Internationale vluchten
 • Reis- en annuleringsverzekering
 • Andere maaltijden dan genoemd
 • Alle optionele excursies
 • Fooien en persoonlijke uitgaven
 • Visum
 • Eventueel benodigde vaccinaties

Locatie van de tour

FAQ

Is deze reis gedekt door het Garantiefonds?
Ja! Dit aanbod valt onder de garantie van VZR Garantiefonds. U kunt de voorwaarden van deze garantieregeling vinden op de homepage onder “VZR Garantiefonds”.
Kunt u deze reis aanpassen en/of verlengen?
Elke reis kunt u op aanvraag aan laten passen en/of verlengen met bijvoorbeeld een strandverlenging. Voor meer informatie hierover kunt u ons een mail sturen via [email protected]
Kunt u nog extra activiteiten of excursies ondernemen tijdens deze reis?
Ja. Via onze lokale agent kunt u voorafgaand of tijdens de reis altijd, tegen betaling, extra activiteiten en/of excursies bijboeken.
Zijn internationale vluchten in deze reis inclusief?
Nee. Wij bieden momenteel geen internationale vluchten aan naar de bestemming. Eventuele binnenlandse vluchten tijdens uw rondreis (indien niet inbegrepen) kunnen wij wel voor u boeken, indien gewenst . Voor internationale vluchten kunnen wij u daarbij adviseren, u kunt ons gerust een email sturen naar: [email protected]
Is een reis- en/of annuleringsverzekering bij deze reis inbegrepen?
Nee. Indien u nog geen verzekering heeft, kunt u zelf een reis- en annuleringsverzekering afsluiten of via onze website: zie link op de homepage onder "Reisverzekeringen".
Is deze reis gedekt door het Calamiteitenfonds?
Ja, €2,50 per persoon is reeds inclusief bij deze reis voor het Calamiteitenfonds.
Zijn er nog bepaalde Corona voorwaarden en/of restricties op deze vakantiebestemming?
Voorafgaand aan de reis zullen wij u per email eventuele voorwaarden i.v.m. Corona toesturen. U kunt meer algemene informatie hierover ook vinden op de linke op de homepage onder “Corona Informatie”. Ook kunt u op de homepage informatie vinden over (andere) vaccinaties, die u eventueel nodig hebt voor een reis naar deze vakantiebestemming.
Is deze reis met een groep of een privé rondreis?
WeTravelEco biedt uitsluitend privé rondreizen aan! Wij bieden alle reizen aan als individuele rondreis waarbij u een eigen chauffeur (of eigen transport) en privé gidsen tot uw beschikking heeft, die ervoor zorgen dat u zoveel mogelijk te zien gaat krijgen en u tijdens de reis geen rekening hoeft te houden met andere reizigers.

Indien er bepaalde onderdelen van een reis wel in groepsverband worden uitgevoerd, vermelden wij dit in de reisomschrijving.

Beoordelingen

0/5
Not Rated
Based on 0 review
Excellent
0
Very Good
0
Average
0
Poor
0
Terrible
0
Showing 1 - 0 of 0 in total

Write a review

Created with Sketch.
p.p. vanaf €2.999,00

Reisinfo aanvragen

Wilt u deze reis boeken of heeft u een vraag? Laat het weten via dit formulier of bel 06-55394400.

Misschien Vind Je Dit Ook Leuk