from €999,00
Boeking Aanvragen

Griekenland: Ontdek het eiland Poros met de locals

Reisduur

7 dagen / 6 nachten

Type Vakantie

Ecotourism, Individuele rondreis, Strandvakantie

Garantiefonds Dekking

Unlimited

Eco Rating

5/5

CO2 Emissie

Zie reisinfo

Overzicht

Griekenland:

Griekenland is een land in Zuidoost-Europa, bestaande uit het zuidelijkste deel van het Balkanschiereiland en een groot aantal eilanden. Deze eilanden vormen samen ongeveer 20% van het landoppervlak. Griekenland is vooral bekend door zijn geschiedenis. Het land heeft een vooraanstaande rol gespeeld in de klassieke oudheid.

De flora van Griekenland omvat tegen de 5000 soorten hogere planten, hetgeen in verhouding tot het niet zo grote landoppervlak een groot aantal is. Een deel van de verklaring hiervoor is dat Griekenland door de zuidelijke ligging in de ijstijden relatief buiten schot is gebleven voor de verwoesting en sterke verarming door de alles kaal schrapende ijsmassa’s. Een andere reden voor de rijkdom is het ‘verbrokkeld’ karakter van Griekenland: door de vele eilanden konden zich op veel plaatsen soorten ontwikkelen die nergens anders voorkomen: endemische soorten.

Poros:

Poros is één van de Griekse, Saronische eilanden in de Golf van Egina, met een oppervlakte van ± 31 km² en ± 4000 inwoners. Eigenlijk bestaat Poros uit twee eilanden, die met elkaar verbonden raakten via een smalle landtong: het (pijn)bosrijke Kalavría en het kleine, in oorsprong vulkanische Spheria dat nu bijna helemaal is volgebouwd met de kleurrijke huizen van het hoofdplaatsje Poros-stad, en bekroond wordt door een fraaie klokkentoren.

Op 4 kilometer oostwaarts van Poros-stad bevindt zich het fraaie, witte klooster Zoödochos Pigi (dat “Levensbron” betekent), waar enkele verzetshelden van de Onafhankelijkheidsoorlog begraven liggen. Het eiland is sfeervol, heeft vriendelijke en gastvrije bewoners en is niet verpest door overtoerisme waardoor de prachtige natuur en mooie stranden nog steeds authentiek, schoon en onbedorven zijn.

Duurzaamheid:

Via een open dialoog binnen alle overheidseenheden en met een breed scala aan belanghebbenden is in 2017 een diepgaande inventarisatie en karteringsoefening uitgevoerd om het startpunt van de provincie te bepalen. De oefening resulteerde in de goedkeuring van acht nationale prioriteiten voor het aanpassen van de 17 SDG’s aan nationale behoeften en omstandigheden, ook in overeenstemming met de onlangs aangenomen nationale groeistrategie:

 • Het bevorderen van een concurrerende, innovatieve en duurzame economische groei
 • Volledige werkgelegenheid en waardig werk voor iedereen bevorderen
 • Armoede en sociale uitsluiting aanpakken en universele toegang bieden tot hoogwaardige gezondheidszorg
 • Het verminderen van sociale en regionale ongelijkheden en zorgen voor gelijke kansen voor iedereen
 • Hoogwaardig en inclusief onderwijs bieden
 • Versterking van de bescherming en het duurzame beheer van natuurlijk kapitaal als basis voor sociale welvaart en overgang naar een koolstofarme economie
 • Het bouwen van effectieve, verantwoordelijke en transparante instellingen
 • Versterking van open, participatieve, democratische processen en bevordering van partnerschappen
View More

Reisplan

Dag 1: Aankomst Poros

Poros is een prachtig eiland dat het blauw van de zee combineert met het groen van het dennenbos. De oorspronkelijke naam van het eiland was Calabrië. Het eiland is ontstaan na een aardbeving veroorzaakt door de uitbarsting van de Methana-vulkaan.

De oude symbolische klok van het eiland staat sinds 1927 op de top van het eiland, de klok was een schenking van de koopman en parlementslid Ioannis Papadopoulos. In Poros kun je de tempel van Poseidon bezoeken, de god van de zee en het water, de tempel bevindt zich op de top van een heuvel in de oude stad Calabrië en de ruïnes van de tempel werden gevonden in 1894.

Bij aankomst op het eiland kunt u zelf inchecken bij het sfeervolle Odyssey Eco Hotel. Uw eerste ontmoeting is een welkomstdiner de eerste avond (20:00 uur, lokale taverna).

Dag 2: Ontspan en kom tot rust

Na uw ontbijt om 10.00 uur hebben we voldoende tijd om de stad Poros te bezoeken, waar u de oude klokkentoren kunt zien (de klokkentoren werd gebouwd in 1927 en is een imposante functie) en het archeologisch museum gaat bezoeken: Het museum werd gebouwd in de jaren'60 van de vorige eeuw op een stuk grond geschonken door de familie Koryzis. De tentoonstellingen van het museum dateren uit de Myceense tijd tot de Romeinse tijd. Het museum bevat een opmerkelijke verzameling verdovende voorwerpen van de Franse Archeologische School in Troezen.

Ook bezoekt u de tempel van Poseidon. Vroeger was de tempel het centrum van de Kalaureiaanse amfictyonie, die fungeerde als een vrijwillige coöperatie voor het omgaan met religieuze en maatschappelijke kwesties voor stadstaten, waaronder Epidaurus, Prassies, Hermione, Aigina, Athene en Orchomenos.

Van 14.00 uur tot 18.00 uur heeft u vrije tijd om zelf de mooie oude stad verder te ontdekken om, als het te warm is, te ontspannen in uw hotel of aan de kust. Om 18:00 uur heeft u de unieke ervaring om tijdens een prachtige en ontspannen, begeleide kajaktocht naar een magische zonsondergang te kijken. Na een korte introductie springt u in de kajaks en begint u rond het eiland te peddelen voor een bezoek aan een aantal fantastische eilandlocaties.

De tocht brengt u naar een klein en mooi eiland Daskalio met een kerkje erop waar nog steeds huwelijken plaatsvinden. Daarna gaat u door naar Love Bay en de rustige kleine golf van Neorio waar u prachtige baaien kan zien en volop kan genieten van de rustgevende natuurlijke omgeving.

Als de zon ondergaat, kajakt u langzaam terug en houden we onderweg onze adem in voor het uitzicht - gewoon ontspannen en in het moment zijn. U zult de schoonheid en magie van de zonsondergang in dit gebied voelen. Uiteindelijk komt u aan in Russian Bay en wordt u teruggebracht naar het ontmoetingspunt.

Dag 3: Culturele dag

Op de derde dag gaat u om 10:00 uur eerst naar het oude en imposante theater van Epidauros, het grootste nog bestaande theater in Griekenland. Het theater werd gebouwd door Polykleios de Jongere en het valt op door zijn symmetrie en schoonheid. Aanvankelijk werd het theater gebruikt als hulpmiddel voor genezing van zieke patiënten, omdat ze geloofden dat het observeren van dramatische uitvoeringen gunstige resultaten had voor de mentale en fysieke gezondheid van de patiënten. Na de eerste opgravingen van het theater werd als eerste uitvoering in 1938 de tragedie Electra van Sophocles opgevoerd.

Rond het middaguur reist naar Nafplio. Dit was de eerste hoofdstad van het moderne Griekenland, volgens de mythologie was de stichter van de stad Nauplios, de zoon van Poseidon en Amimonis. Als u in Nafplio aankomt, gaat u eerst naar Palamidi, een statig fort dat op een heuvel van 216 meter hoogte ligt en gebouwd werd door de Venetianen in 1687, tijdens de Venetiaans-Turkse oorlog. Zowel het Theater van Epidaurus als het Palamidi-fort zijn UNESCO-werelderfgoed.

Daarna rond 14.00 uur heeft u vrije tijd voor een lunch of koffie in de stad Nafplio, om vervolgens rond 16.00 uur de rest van de middag te gaan ontspannen en zwemmen bij het helderblauwe water van het strand van Karathona.

Aan het begin van de avond maakt u nog een wandeling door de stad Nafplio om de oude stad te bewonderen, een drankje of koffie te drinken en wat lokale specialiteiten te proeven. Rond 21.30 uur begint u aan de reis terug naar Poros.

Dag 4: Lemon Farm Life

Na het ontbijt bezoekt u de grootste citroenboerderij in Griekenland (15 minuten van Poros), waar u het hele proces kunt zien, van de teelt van citroenen tot het moment dat ze klaar zijn om te worden verkocht.

Daarna bezoekt u de duivelsbrug in Troizina, niet uitsluitend om te bezichtigen maar ook om te zwemmen in het koele water van de rivier.
De Duivelsbrug is een prachtige kloof in een uitgespleten grot. Het heeft een rijke kiemkracht, kleine rivieren die op de gladde rotsen stromen en op sommige plaatsen ontstaan ​​kleine meertjes, met schoon en koud water. Om bij deze meren te komen, moet u eerst de magische paden tussen de bomen oversteken en de rotsen afdalen (er zijn op sommige plaatsen touwen die helpen bij de afdaling). Wanneer u bij het meer aankomt, kunt u een pauze nemen door te zwemmen en de omgeving te verkennen.

Deze plaats werd zo genoemd, omdat volgens de mythe, in de periode van de Ottomaanse heerschappij, de pasja van de regio een ambachtsman instrueerde om een ​​brug over de rivier de Chrysorroa te bouwen, anders zou hij hem doden. Maar de rotsen die de brug moest bouwen lagen erg ver uit elkaar en elke keer dat hij hem aan het bouwen was, stortte hij in. Op een dag verscheen de duivel aan hem om hem te helpen, in ruil voor zijn ziel. Sinds hij de deal accepteerde, werd in één nacht de brug gebouwd en de duivel gaf de ambachtsman veel geld en hij werd rijk. Helaas, na zes jaar toen de ambachtsman de brug overstak en hij het geld wilde meenemen van de plaats waar hij ze verstopte, begon het heel hard te waaien en de wind nam hem mee en verdween hem en op dezelfde dag stierf zijn familie , toen een bliksemschicht op hun huis sloeg.

Rond 14:00 uur bezoekt u een lokale taverna in het gezellige dorp Kalloni om lokale en zelfgemaakte gerechten en specialiteiten te proeven. Daarna keert u terug naar Poros, waar u de rest van de dag ter vrije besteding heeft.

Dag 5: Hydra - een eiland zonder auto's

In de ochtend begint u aan een korte autorit om vandaag het unieke eiland Ydra te bezoeken. Vanuit het Metohi-gebied neemt u de boot (ca. 30 minuten) om naar Ydra te reizen.

Het eiland Hydra heeft een echte stad, geen echte wegen, geen auto's en zelfs geen fietsen. Absoluut een favoriete bestemming van liefhebbers van natuur, rust en kunst.

Het wordt vaak het eiland van kunstenaars genoemd, omdat er in het verleden veel Griekse en buitenlandse kunstenaars op het eiland woonden, waaronder Leonard Cohen. U heeft voldoende vrije tijd (tot 17.00 uur) om de oude stad van Hydra te bezoeken, te genieten van de zon op de prachtige stranden, te wandelen, te zwemmen, te lunchen enz.

's Avonds bezoekt u nog een gezellige wijnbar in Poros voor een lokale en traditionele wijnproeverij: negen verschillende soorten wijn..... of meer als u wilt!

Dag 6: Rise & Shine

Vanochtend begint u aan een korte rit met de auto, ongeveer 25 minuten, om te gaan wandelen op de schitterende Methana-vulkaan. Tijdens deze bijzondere wandeling door bossen en over lavagesteente zult u een adembenemend uitzicht op de Saronische golf kunnen bewonderen. En aan het einde van de wandeling bezoeken u de grootste van de dertig kraters van dit schiereiland Methana.

Na deze uitgebreide ochtendwandeling reist u rond het middaguur door naar het unieke strand van Votsalakia om te relaxen en te zwemmen. Het strand dankt zijn naam natuurlijk aan de lichte, ronde kiezelstenen die het strand sieren, zoals de glazen knikkers uit onze kindertijd. Het strand wordt links en rechts beschermd en omgeven door rotsen en kliffen, ideaal om te beklimmen vanaf te duiken. Rond 15:00 uur bent u weer terug in Poros, waar u de rest van de middag ter vrije besteding heeft.

's Avonds heeft u een sfeervol afscheidsdiner, waarbij u volop kan genieten van nog meer lokale gerechten en overheerlijke Griekse wijnen.

Dag 7: Poros – Amsterdam

Na uw ontbijt eindigt deze mooie reis en bent u klaar om terug te gaan naar de luchthaven of om uw vakantie in Griekenland voort te zetten.

Note: U kunt indien gewenst deze reis nog aanpassen of verlengen met bijvoorbeeld een aantal extra dagen op Poros of een verlenging in het prachtige Live Bio Eco resort, dat prachtig gelegen is op het vasteland tegenover het eiland Poros. Mail ons voor meer informatie.

Donatie lokale, duurzame projecten

Om bij te dragen aan een beter milieu en een duurzame leefomgeving, doneren wij per reiziger een bedrag aan (wereldwijde) lokale projecten, die een belangrijke bijdrage leveren aan een het verwezenlijken van een schonere, leefbaardere en duurzame wereld, voor nu maar vooral ook voor de toekomst.

Door deze donatie willen wij samen met u bijdragen aan de mogelijkheid om reizen en vakanties voor de huidige en vele volgende generaties mogelijk te houden. Van het donatie bedrag betaalt u de ene helft en WeTravelEco de andere helft. Uw bijdrage is reeds bij de prijs inbegrepen.

Voor deze reis doet u gezamenlijk met WeTravelEco (50/50) een donatie van €25 aan het onderstaande, lokale project:

Vertical: dit is een cultureel en educatief centrum dat de inwoners van Poros, Trizinia en Methana bedient. Ze ondersteunen lokale ambachtslieden, ondernemers en jongeren die zich voorbereiden op hun toekomstige leven en al diegenen die hun horizon willen verbreden, nieuwe vaardigheden willen opdoen, kennis willen delen en willen genieten van de rijkdom van de lokale cultuur.

Hun missie is om de diepe ervaring en creativiteit die al bestaat in de oorspronkelijke gemeenschap van het gebied in gang te zetten en om de aanvullende voorzieningen te bieden aan nieuwe en/of kansloze generaties, die duurzame ontwikkeling bevorderen. De ontwikkeling van de regio ondersteunen en bevorderen door de professionele, artistieke en educatieve gemeenschap van de regio te versterken Bijvoorbeeld ondersteuning bij bescherming van het lokale Citroenbos, het beschermen en reinigen van lokale stranden, het ontwikkelen van wandelpaden in Poros en omgeving etc.

Wat betekent de naam "Verticaal"?
Verticaal is de traditionele visuitrusting die door vele generaties lokale families wordt gebruikt. Het bestaat uit rechthoekige stukjes kurk, een gewicht en eenvoudige haken en is een symbool van vindingrijkheid en zelfvoorziening.
De naam weerspiegelt ook het onbetwistbare inzicht van het gezegde: "Geef een man een vis en je hebt hem voor een dag te eten. Leer een man vissen en je zult hem een leven lang voeden".

WAAR JE BLIJFT

Odyssey Eco Hotel - Poros

25 jaar geleden zijn de 3 eigenaren Rick, Katerina en Dora begonnen met de Odyssee en het is de mooiste Odyssee van hun leven geworden. Hun doel was om een plek te creëren met respect voor de lokale traditie, het milieu en de omgeving en tegelijkertijd een thuis weg van huis te maken voor alle gasten die van over de hele wereld kwamen.

Nog steeds werken ze elke dag aan dat doel, want ze zijn niet tevreden met minder dan de perfectie. Bij Odyssey streven ze ernaar dat de gasten niet met alleen wat mooie foto's thuiskomen van hun vakantie. ze creëren graag gevoelens en herinneringen, die ze mee naar huis kunnen nemen en voor altijd in hun hart en geest bewaren.

Ze hebben een prachtige omgeving gecreëerd: sfeervolle Odyssey-kamers, een gezellige bistro-tuin en comfortable bibliotheek zijn prachtig ingericht. Daarnaast hebben ze een aantal activiteiten ontwikkeld waaraan gasten kunnen deelnemen zoals kooklessen, zee kajakken, prachtige wandelingen, yoga en nog veel meer.

De missie is om gasten te laten zien, voelen, liefde ervaren, zich verwonderen over hun Griekenland en het Griekse eiland in een comfortabel huis. Ons Odyssey-huis. Hun doel voor de komende 5 jaar is om Odyssey 100% milieuvriendelijk te maken, meer mensen van over de hele wereld te ontmoeten, meer te koken, meer te lachen en de liefde voor het leven te verspreiden.

De Superior suites zijn prachtig ingerichte kamers in een moderne Griekse stijl ontworpen voor 2 personen en zijn uitgerust met:
• Nieuw ontworpen badkamer met toiletartikelen
• Kabel TV
• Individueel regelbare airconditioning
• ADSL internetverbinding
• Kluis
• Koelkast
• Koffie- en theeruimte
• Eigen ingang
• Cocomat bedden en veren kussens, om te slapen in het natuurgevoel
• Een eigen balkon
• Uitzicht op de binnenplaats en de zee
• Dagelijkse schoonmaakservice
• Niet roken kamers
• Welkomstdrankje
• Ca. 18 m²

 • Energiebesparende lampen
 • Programma voor hergebruik van handdoeken
 • Recycleren van afval
 • Biologische en lokale gerechten
 • Ecologische schoonmaakproducten
 • Plastic controle
 • Eco-badproducten
 • Recyclebare meubels & stoffen
 • Waterbesparingsprogramma
 • Hernieuwbare energie

Inbegrepen/Uitgesloten

 • €2,50 per persoon voor Calamiteitenfonds
 • €2,50 per persoon transportdonatie aan Ocean Cleanup Project
 • €20 per persoon donatie aan lokaal, duurzaam project
 • VZR Garantiefonds
 • 6 nachten verblijf in een lokaal ecohotel met ontbijt (tweepersoonskamer) Inchecken 14:00 uur - Uitchecken 10:00 uur (Laat inchecken / uitchecken - op aanvraag)
 • Grieks welkomstdiner (lokale producten)
 • Grieks afscheidsdiner (lokale producten) + een lunch
 • Alle benodigde tickets & belastingen (musea, boten, enz.)
 • Dagelijkse transfers geregeld van en naar activiteiten (milieuvriendelijke transfers)
 • Tour in privéstijl (behalve Hydra)
 • Lokale, Engelssprekende gidsen
 • Ophaalservice vanaf de luchthaven - op aanvraag (extra kosten)
 • Navulbare en recycled waterfles
 • Alle internationale en nationale vluchten
 • Eventueel benodigde visa
 • Reis- en annuleringsverzekering
 • Persoonlijke aankopen, upgrades, tips
 • Conciergediensten: Deze diensten zijn op maat gemaakt voor uw individuele vereisten en verzoeken om u het beste van het eiland te laten zien
 • Eventueel benodigde vaccinaties

Locatie van de tour

FAQ

Is deze reis gedekt door het Garantiefonds?
Ja! Dit aanbod valt onder de garantie van VZR Garantiefonds. U kunt de voorwaarden van deze garantieregeling vinden op de homepage onder “VZR Garantiefonds”.
Kunt u deze reis aanpassen en/of verlengen?
Elke reis kunt u op aanvraag aan laten passen en/of verlengen met bijvoorbeeld een strandverlenging. Voor meer informatie hierover kunt u ons een mail sturen via [email protected]
Kunt u nog extra activiteiten of excursies ondernemen tijdens deze reis?
Ja. Via onze lokale agent kunt u voorafgaand of tijdens de reis altijd, tegen betaling, extra activiteiten en/of excursies bijboeken.
Zijn internationale vluchten in deze reis inclusief?
Nee. Wij bieden momenteel geen internationale vluchten aan naar de bestemming. Eventuele binnenlandse vluchten tijdens uw rondreis (indien niet inbegrepen) kunnen wij wel voor u boeken, indien gewenst . Voor internationale vluchten kunnen wij u daarbij adviseren, u kunt ons gerust een email sturen naar: [email protected]
Is een reis- en/of annuleringsverzekering bij deze reis inbegrepen?
Nee. Indien u nog geen verzekering heeft, kunt u zelf een reis- en annuleringsverzekering afsluiten of via onze website: zie link op de homepage onder "Reisverzekeringen".
Is deze reis gedekt door het Calamiteitenfonds?
Ja, €2,50 per persoon is reeds inclusief bij deze reis voor het Calamiteitenfonds.
Zijn er nog bepaalde Corona voorwaarden en/of restricties op deze vakantiebestemming?
Voorafgaand aan de reis zullen wij u per email eventuele voorwaarden i.v.m. Corona toesturen. U kunt meer algemene informatie hierover ook vinden op de linke op de homepage onder “Corona Informatie”. Ook kunt u op de homepage informatie vinden over (andere) vaccinaties, die u eventueel nodig hebt voor een reis naar deze vakantiebestemming.
Is deze reis met een groep of een privé rondreis?
WeTravelEco biedt grotendeels privé rondreizen aan! U verblijft op individuele basis in uw ecohotel. Bij deze reis worden alle activiteiten en excursies ondernomen in kleine groepjes van maximaal 8 personen.

Beoordelingen

0/5
Not Rated
Based on 48 reviews
Excellent
0
Very Good
0
Average
0
Poor
0
Terrible
0
Pure Passion for our Planet

dothanpodiatrist ਏਸ਼ੀਆਈ ਪੋਰਨ

07/06/2024
ਏਸ਼ੀਆਈ ਪੋਰਨ .lfjASkqX1QQ
Pure Passion for our Planet

townandcampusunh 妊娠中のポルノ

06/06/2024
妊娠中のポルノ .b0Krl2WdMmr
Pure Passion for our Planet

glencovesaltcave ਏਸ਼ੀਆਈ ਪੋਰਨ

06/06/2024
ਏਸ਼ੀਆਈ ਪੋਰਨ .4TBUEN8jsS2
Pure Passion for our Planet

glencovesaltcave ਹਾਰਡਕੋਰ ਪੋਰਨੋਗ੍ਰਾਫੀ

06/06/2024
ਹਾਰਡਕੋਰ ਪੋਰਨੋਗ੍ਰਾਫੀ .FBXf9q3nKs1
Pure Passion for our Planet

kidzkaboodle ਕਮ ਸ਼ਾਟ ਪੋਰਨ

06/06/2024
ਕਮ ਸ਼ਾਟ ਪੋਰਨ .1fja75DGuEF
Pure Passion for our Planet

tlovertonet

25/05/2024

I believe this website has some very wonderful information for everyone : D. http://www.tlovertonet.com/

Hello.This post was extremely fascinating, especially since I was browsing for thoughts on this topic last Thursday.
Pure Passion for our Planet

tlover tonet

18/05/2024

I dugg some of you post as I cogitated they were invaluable invaluable http://www.tlovertonet.com/

I have been browsing online greater than 3 hours nowadays, yet I by no means found any fascinating article like yours. It is lovely price enough for me. In my view, if all site owners and bloggers made good content material as you probably did, the web shall be a lot more useful than ever before.
Pure Passion for our Planet

ladesbet 二穴同時挿入ポルノ

05/04/2024
ladesbet ランダムポルノ ladestinemi.t7FUiMGR3dO
Pure Passion for our Planet

ladesbet ਡੀਪੀ ਪੋਰਨ

05/04/2024
ladesbet ਕਿਸ਼ੋਰ ਪੋਰਨੋਗ੍ਰਾਫੀ ladesinemi.9cGmVrPJghM
Pure Passion for our Planet

ਅਰਬ ਪੋਰਨ

03/04/2024
ਏਸ਼ੀਆਈ ਪੋਰਨ madisonivysex.RJnupBmgFYf
Pure Passion for our Planet

गर्भवती अश्लीलता

02/04/2024
बीबीडब्ल्यू अश्लील hkyonet.xSvdufyDvnP
Pure Passion for our Planet

नकली टैक्सी अश्लील

01/04/2024
बालों वाली अश्लीलता txechdyzxca.E4SqFnJRtkT
Pure Passion for our Planet

मिशनरी स्टाइल के अश्लीलता के बारे में बतावल गइल बा

30/03/2024
खिलौना अश्लील बा hjkvbasdfzxzz.orRZWQ0q5fB
Pure Passion for our Planet

शौकिया अश्लील

30/03/2024
पुरातन तथा युवा अश्लील qqyyooppxx.iuoiS0UNoOQ
Pure Passion for our Planet

falbobrospizzamadison Hairy porn

29/03/2024
falbobrospizzamadison Fake Taxi porn jkkıjxxx.UgUeL3LmANw
Pure Passion for our Planet

landuse Shemale porn

29/03/2024
landuse Ebony porn lancdcuse.s1cqj9RC4Sc
Pure Passion for our Planet

jenniferroy シーメールポルノ

28/03/2024
jenniferroy 有名人のポルノ japanesexxporns.fldTRH4HZU3
Pure Passion for our Planet

ladyandtherose Webcam

28/03/2024
ladyandtherose Small Tits porn backlinkseox.dmBJV8cpo02
Pure Passion for our Planet

goodhere Random porn

28/03/2024
goodhere Casting porn vurucutewet.eLh7Zj54Iwg
Pure Passion for our Planet

fashionflag hd porno .com

27/03/2024
fashionflag sexy full hd video 4k fashionflag.aNEhGA9SCM2
Pure Passion for our Planet

free download full hd porn videos

13/03/2024
sex hd downloading ggjinnysflogg.ckJyGe6Lq0j
Pure Passion for our Planet

food porn

23/02/2024
porno siteleri tthighereduhryyy.s7TLQcirwRk
Pure Passion for our Planet

escort siteleri

22/02/2024
seksi siteler vvsetohimalxxvc.TjiiYFK7LUvt
Pure Passion for our Planet

porno siteleri

21/02/2024
sektor benim zaten amin evladi eyeconartxx.PPMITNkHm27J
Pure Passion for our Planet

bahis siteleri sikis

21/02/2024
escort 250tldenemebonusuxx.QaGCSgJwYl7x
Pure Passion for our Planet

sexax

21/02/2024
anal sikis siteleri bingoxx.MpYakgm9k13T
Pure Passion for our Planet

anal siteleri

21/02/2024
watch porn video mobileidn.Ft9MdiPxgR0X
Pure Passion for our Planet

bahis siteleri child porn

21/02/2024
porno footballxx.k2Ncgh3qeK6O
Pure Passion for our Planet

bahis siteleri porn sex incest

21/02/2024
porno siteleri pokkerx.RzzldwxQ0ulA
Pure Passion for our Planet

bahis siteleri incest category

05/02/2024
BİZİ SİK BİZ BUNU HAK EDİYORUZ 0qbxjluaxcxjsxzz.1YuTT7BM0a3V
Pure Passion for our Planet

fuck

05/02/2024
porn bxjluajsxzz.isD2c4qN6QxR
Pure Passion for our Planet

bahis siteleri porn sex incest

05/02/2024
porno izle bjluajszz.1taT4ChbUreH
Pure Passion for our Planet

food porn

03/02/2024
fuck google juljulfbi.RtmqnvHIwLR0
Pure Passion for our Planet

childrens sex

03/02/2024
bahis porno hepxhupx.coyBuwEVDyjj
Pure Passion for our Planet

fuck

02/02/2024
pornhub bahis siteleri hephupx.vVVBSsyrsnc6
Pure Passion for our Planet

eskort siteleri

02/02/2024
porn asillartaklitler.hSFhEPHBzzO3
Pure Passion for our Planet

food porn

02/02/2024
bahis siteleri sikis pompadirha.y6DrnKtspFI3
Pure Passion for our Planet

sexx

20/01/2024
sexx wrtgdfgdfgdqq.UBJcNfuTe9AO
Pure Passion for our Planet

fuck

20/01/2024
fuck google wrtgdfgdfgdqq.prMq9sBxkN8e
Pure Passion for our Planet

bahis siteleri porn

20/01/2024
porno siteleri ewrjghsdfaa.zQVPK7UA1CYE
Pure Passion for our Planet

bahis siteleri porn

20/01/2024
food porn hyuqgzhqt.HbDzcoPd8Bk9
Pure Passion for our Planet

bahis siteleri child porn

20/01/2024
anal sikis siteleri citixx.JyaqHcHKGFUg
Pure Passion for our Planet

bahis porno

17/01/2024
escort yaralandinmieycan.LEnkS8fGt3PR
Pure Passion for our Planet

fuck

16/01/2024
sexax vurgunyedim.JKmSWql5nKGw
Pure Passion for our Planet

longed

30/12/2023
longed xyandanxvurulmus.G7zTSCded1Ja
Pure Passion for our Planet

impastes

29/12/2023
xbunedirloooo.gbPbzoJR7e5v
Pure Passion for our Planet

discophoran

29/12/2023
xyandanxvurulmus.ADmywZ3yAiXC
Pure Passion for our Planet

eskort siteleri

29/12/2023
yandanxvurulmus.EiDIA3hZhUiV
Showing 1 - 48 of 48 in total

Write a review

Created with Sketch.
p.p. vanaf €999,00

Reisinfo aanvragen

Wilt u deze reis boeken of heeft u een vraag? Laat het weten via dit formulier of bel 06-55394400.

Misschien Vind Je Dit Ook Leuk