from €1.829,00
Boeking Aanvragen

Indonesië: Authentiek Bali en Gili

Reisduur

14 dagen / 13 nachten

Type Vakantie

Ecotourism, Rondreis

Garantiefonds Dekking

Unlimited

Eco Rating

5/5

CO2 Emissie

Zie reisinfo

Overzicht

Bali:

Bali ligt ten oosten van Java en ten westen van Lombok en heeft, mede dankzij het vriendelijke en tolerante Hindoe geloof, een bijzondere en spirituele uitstraling. Het eiland is aantrekkelijk vanwege de vele stranden (voor velen ook een surfparadijs), het heerlijke eten, het natuurschoon met sierlijke terrasvormige rijstvelden (sawa’s) en vulkanen, de vele monumenten, waaronder de duizenden Balinese tempels, Pura en de specifieke Balinese cultuur, zoals de tempelspelen, gamelanmuziek en de danskunst.

Dans en muziek zijn erg belangrijk, in het dagelijkse leven maar zeker ook in het spirituele en de nauwe betrokkenheid bij de natuur. De Balinese dansen worden ondersteund door gamelanmuziek. Tevens is er veel schilderkunst, goud- en zilverwerk, textiel en houtsnijwerk waarmee de kunstzinnigheid en creativiteit van de Balinees wordt onderstreept en benadrukt.

Gili Eilanden:

Met de term Gili-eilanden wordt doorgaans de tropische eilandengroep ten noordwesten van Lombok en ten oosten van Bali aangeduid. De groep bestaat uit de eilanden Gili Air, Gili Meno en Gili Trawangan. De term “Gili” betekent in Sasak “klein eiland”. Er is geen gemotoriseerd vervoer op de eilanden, behalve enkele elektrische scooters. De korte afstanden worden over het algemeen te voet, per fiets of cidomo (traditioneel rijtuig) afgelegd.

De eilanden worden vooral bevolkt door Sasak, lokale vissers. Alle eilanden staan bekend om hun mooie stranden en fantastische duikmogelijkheden. Door een constante watertemperatuur van 30 graden Celsius zijn er veel soorten vissen – waaronder haaien – aan te treffen. Door dynamietvissen is een aantal jaar geleden het aanwezige koraal rondom Lombok voor een groot deel verwoest. Het Gili Eco Trust probeert de schade te herstellen met het project Biorock, dat gebruikmaakt van onder andere elektriciteit om koraal weer snel aan te laten groeien.

Ubud:

Dit prachtige stadje is gelegen in het centrum van het eiland Bali en wordt beschouwd als het culturele (en spirituele) centrum van het eiland. Het centrum van Ubud staat bekend om zijn vele (kunst-)winkels, leuke cafés en restaurants, de pasar (markt) en het Puri Saren Agung paleis. Ook is (de omgeving) Ubud een gewilde plek voor meditatie, yoga en natuurliefhebbers.

Rondom Ubud liggen de allermooiste rijstterrassen, talloze idyllische dorpjes, schitterende jungle natuur en verschillende heiligdommen, waaronder Gunung Kawi (een tempelcomplex uit de 11e eeuw), Goa Gajah (bekend om zijn wijwater zegeningen) en de Pura Dalem Agung Padantegal (bekend om zijn traditionele dansen en gezangen).

Sanur:

Deze strandplaats ontstond toen verscheidene schilders uit het buitenland een bungalowtje bouwden omdat het landschap er zeer pittoresk was (waarvan Museum Le Mayer de enige overgebleven herinnering aan die artistieke tijd is). Sanur heeft echter zijn bescheidenheid behouden, mede door het overheidsbesluit van gebouwen hoger dan een palmboom (15 meter) te verbieden.

De zee bij Sanur is kalm, helder en ondiep en bij eb worden brede stroken zand en honderden meters koraal blootgelegd. Bij vloed zijn echter alle watersporten mogelijk. Het heeft een mooi zandstrand van circa 5 km met een voetpad langs het strand met palmbomen en talloze jukungs, typische Balinese vissersboten.

Seminyak:

Seminyak Beach heeft een langgerekte kust van goud tot donker zand en is vanwege de (westelijke) ligging bekend om zijn prachtige zonsondergangen. Seminyak staat bekend om zijn modieuze en hippe uitstraling met talloze designboutiques, kunstwinkels, trendy bars en café’s, uitstekende Spa’s, fantastische restaurants en trendy beachclubs.

Indonesië slaagt erin de ongelijkheid te verminderen, aangevuld met aanhoudende, duurzame en inclusieve economische groei en verantwoord bestuur. Armoede is voor het eerst in de geschiedenis teruggebracht tot één cijfer, kansen op werk en toegang tot onderwijs zijn op alle niveaus toegenomen, terwijl de uitstoot van broeikasgassen en het risico op rampen zijn verminderd.

De belangrijkste punten die in Indonesië de laatste jaren zijn bereikt op duurzaam gebied zijn de klimaatacties ondersteunen en rampen beheersen, Low Carbon Development is geïntegreerd in de nationale agenda voor ontwikkelingsplanning. Gedurende 2010-2017 is de uitstoot van broeikasgassen verminderd met 22,5%. In de periode 2010-2017 heeft een verbeterd rampenbeheer het aantal doden en vermiste personen verminderd met een daling van de directe economische schade met 7 biljoen roepia. De Disaster Risk Index is verlaagd met 23,97% (2018).

View More

Reisplan

Dag 1: Denpasar - Ubud

Bij uw aankomst op de internationale luchthaven Ngurah Rai in Denpasar, wordt u ontvangen en begroet door onze toegewijde en gastvrije lokale Engelssprekende gids, die u naar uw tropische eco resort in Ubud zal begeleiden, waarna u de rest van de dag ter vrije besteding heeft.

Het bijzondere en schitterende eco resort biedt voldoende faciliteiten en activiteiten om u een aantal dagen optimaal te kunnen vermaken in deze pure, natuurlijke en authentieke Balinese omgeving. Het resort heeft bijvoorbeeld een natuurlijk zwembad, compleet met een touwschommel zodat u een ultieme duik in het natuurzwembad kunt nemen.

De Spa heeft een aantal speciale bamboe massagehutten, waar u zich door getalenteerde en lokale masseurs mee kunt laten nemen naar een wereld van verwennerij en sereniteit door middel van onder andere traditionele Balinese massages tot deep tissue of reflexologie.

Ook biedt het resort een aantal op maat gemaakte ervaringen zoals een bezoek aan een typische Kul Kul Farm, een groene dorpstour, een Bamboo Pure Factory tour, Balinese zegeningen, yoga-sessies en een groene schooltour.

Dag 2: Natuur- en tempeltour

Na uw eerste nacht in dit bijzondere verblijf en een uitstekend ontbijt wordt u opgehaald voor uw eerste Balinese avontuur, een ochtendrit om de mooiste plek van Centraal Bali te ontdekken met een korte trekking bij Campuhan Ridge.

Geniet 's ochtends van een panoramisch uitzicht op de vele schitterende rijstvelden en de Ayung rivier. Daarna reist u door naar het Renaissance Blanco Museum, waar u kennis maakt met de fascinerende en excentrieke foto's van Antonio Blanco, een Catalaanse romantische en geliefde Balinese expatkunstenaar die in 1999 is overleden.

De lunch wordt verzorgd in een authentiek en lokaal Balinees restaurant. Na de heerlijke en ontspannen lunch gaat u verder voor een bezoek aan de oude en statige Tirta Empul-tempel, bekend als de "Wijwatertempel" en gebouwd in de 10e eeuw. De Balinezen geloven in de helende krachten van het water in deze tempel. Na de mogelijkheid tot deelname aan een aantal traditionele tempel rituelen, keert u terug naar uw hotel en heeft u de avond ter vrije besteding.

Dag 3: Carang Sari Village Cycling Tour

Na het ontbijt wordt u vroeg in de ochtend (rond 08.00 uur) bij de lobby van het hotel opgehaald voor uw transfer naar Carang Sari, een dorp in het regentschap Tabanan. Geniet bij aankomst van een kop warme thee in de rustige en mooie omgeving, gevolgd door een veiligheidsbriefing. Hierna begint u aan een fietsavontuur, waarbij u ongeveer 17 kilometer aflegt door ongerepte rijstterrassen en idyllische dorpjes met traditionele huizen en tempels. Stop onderweg om de vriendelijke lokale bevolking te ontmoeten, foto's te maken van schilderachtige plekjes en meer te weten te komen over de lokale cultuur.

U fietst uiteindelijk verder naar Sangeh, een apenbos waar u de brutale inwoners in hun natuurlijke habitat kan aanschouwen. Bij het bereiken van het eindpunt staat onze lokale chauffeur u op te wachten om u voor de lunch naar een lokaal restaurant te brengen. Na de lunch wordt u teruggebracht naar uw eco resort en heeft u de rest van de dag ter vrije besteding.

Dag 4: Samsara Living Museum

In de ochtend wordt u door uw lokale gids en chauffeur naar het oostelijke deel van Bali gebracht om waardevolle ervaring en kennis op te doen over de levenscyclus van de Balinezen bij Samsara Bali.

U krijgt de kans om getuige te zijn van een reeks originele gemeenschapsactiviteiten zoals zingen, schilderen, offers maken, wijn maken, de traditionele markten observeren, genjek-dansen te leren en nog veel meer. Ook wordt hier voor u een heerlijk, biologische lunch verzorgd. Na de lunch wordt u teruggebracht naar uw hotel en heeft u de rest van de dag ter vrije besteding.

Dag 5: Body, Mind and Spirit

U bezoekt 's ochtends een traditionele Balinese genezer, ook wel een Baliaan genoemd. Al eeuwenlang geloven de Balinezen, dat de beste manier om lichamelijke en geestelijke ziekten te genezen via Balian - dat holistische genezing en oude rituelen beoefent - gebeurt.

Na dit bezoek reist u verder naar een typisch Balinese Warung voor een biologische kookles om de culinaire geheimen van de traditionele Balinese keuken te ontdekken met behulp van lokale biologische producten. Geniet daarna gezamenlijk van uw zelf bereide biologische lunch.

Na de lunch gaat u verder voor een opnieuw unieke beleving, namelijk een massage en high tea in een tent met panoramisch uitzicht over de schitterende jungle bij Ubud. Bij aankomst om 15:00 uur ontvangt u een welkomstdrankje en een koude handdoek om u op te frissen en loopt u vervolgens naar de Ayung-rivier om te genieten van uw voetbad en 60 minuten massage. Daarna kunt u genieten van een High Tea met zoete lekkernijen en hors d'oeuvres in de pittoreske tenten gevolgd door een traditionele Balinese dans.

Na deze bijzondere spirituele dag wordt u terug gebracht naar uw eco resort en kunt u ter vrije besteding genieten van uw laatste avond in Ubud.

Dag 6: Ubud - Padangbai - Gili Meno

Vroeg in de ochtend wordt u opgehaald bij uw hotel voor een transfer naar Padangbai Harbour, waar u per boot door reist naar het kleine tropische eiland Gili Meno. Bij aankomst op Gili Meno kunt u, indien gewenst een Cidomo (een traditionele paardenkar) huren en direct betalen voor uw transfer naar het kleine en sfeervolle Kura Kura beach hotel. Na uw incheck heeft u de rest van de dag ter vrije besteding.

Het eiland Gili Meno is het kleinste en minst ontwikkelde eiland en veel rustiger en authentieker in vergelijking met Gili Trawangan en Gili Air. U kunt hier fantastisch wandelen, fietsen, snorkelen, duiken en in alle rust genieten van de schitterende omgeving en bijzondere natuur.

Dag 7: Snorkelen en strandschoonmaak

Na een ontspannen ontbijt gaat u vandaag op een snorkeltocht (inclusief beach lunch) rond de Trio Gilis (Gili Trawangan, Gili Meno en Gli Air), waarbij u de mooiste en meest bijzondere snorkel- en duikplekken van Gili zult ontdekken en ervaren.

In de middag doet u mee aan een lokaal strandreinigingsprogramma, waarbij u samen met een aantal bewoners van het eiland een bijdrage gaat leveren om de schitterende stranden van Gili Meno weer schoon en plasticvrij te maken.

Dag 8: Gili Meno

Vandaag heeft u de hele dag ter vrije besteding. U kunt relaxen bij het zwembad met een goed boek of een ontspannen strandwandeling maken langs het uitgestrekte strand. Het resort biedt ook talloze (optionele) activiteiten zoals kajakken, snorkelen, paardrijden, fietsen, vissen, een Sidomo tour of een bezoek aan het Lombok Wildlife Park.

Dag 9: Gili Meno – Sanur

Na het ontbijt en uw check-out kunt u via het hotel weer een Cidomo huren om u naar de haven te brengen. Vanuit de Padangbai haven gaat u met de boot terug naar Bali, waar u met een transfer naar de Oostelijke strandplaats Sanur wordt gebracht voor uw verblijf in het mooie Karmagali boetiekhotel om in te checken en op uw gemak van de rest van de dag te genieten.

Dag 10: Sanur - Bali Shark Eco Tour

Vandaag bezoekt u een natuurbeschermingskwekerij, waar de mogelijkheid is gecreëerd voor jonge haaien om een veilige haven te hebben totdat ze klaar zijn om te worden vrijgelaten. Tijdens deze interessante en leerzame tour krijgt de tevens kans om met deze bijzondere dieren te zwemmen en ze te voeren. Daarnaast bezoekt u ook een centrum voor het behoud van en onderwijs over schildpadden. Na de inbegrepen lunch gaat u terug naar het hotel, waarna u de rest van de dag ter vrije besteding heeft.

Dag 11: Sanur - Uluwatu Kecak-dans met Seafood BBQ-diner

Na het ontbijt heeft u tot 16.00 uur vrij om te genieten van de rustgevende sfeer van het boetiekhotel of misschien op de fiets (die gratis door het boetiekhotel wordt aangeboden) de omgeving te verkennen.

Als in de middag uw gids u op komt halen wordt u meegenomen naar de Uluwatu-tempel. Bewonder de schoonheid en het dramatische uitzicht vanuit deze eeuwenoude tempel, die 30 meter boven de klif uitkijkt over de Indische Oceaan.

Rond 18:00 uur woont u bij de tempel een traditionele Kecak-dansvoorstelling bij: Begeleid door ongeveer 50 mannelijke dansers annex zangers, vertelt de dans het liefdesverhaal van Rama en Shinta terwijl tegelijkertijd de zonsondergang op de achtergrond een perfecte decor en achtergrond voor deze show is. De voorstelling wordt gevolgd door een korte rit naar een lokaal restaurant aan het strand van Jimbaran, waar u de avond afsluit met een BBQ Seafood Dinner genuanceerd met het geluid van de oceaangolven op de achtergrond.

Dag 12 + 13: Sanur

De laatste twee dagen heeft u ter vrije besteding. Karmagali heeft voldoende deskundig personeel, die u indien gewenst kan adviseren over de verschillende activiteiten en bijzondere excursies in de nabije omgeving en de rest van Bali.

Het boetiekhotel heeft een ideale locatie op slechts 5 minuten lopen/fietsen van het strand, de leuke winkels en gezellige restaurants en de fietsen zijn voor gasten gratis beschikbaar om Sanur te ontdekken.

Indien gewenst geeft de Franse eigenaresse (Franse en/of Balinese) kookcursussen in de keuken van het resort of laat u verwennen met een traditionele Spa-behandeling waarbij uitsluitend gebruik wordt gemaakt van natuurlijke en lokale producten.

Dag 14: Sanur - Nederland

Vandaag heeft u een transfer naar de internationale luchthaven Ngurah Rai in Denpasar voor uw terugreis.

NOTE: U kunt op aanvraag, uw vakantie nog verlengen in één van onze eco (beach-) resorts in Seminyak, Jimbaran, Sanur of ergens anders op Bali. Voor meer info: [email protected]

Donatie duurzame, lokale projecten

Om bij te dragen aan een beter milieu en een duurzame leefomgeving, doneren wij per reiziger een bedrag aan (wereldwijde) lokale projecten, die een belangrijke bijdrage leveren aan een het verwezenlijken van een schonere, leefbaardere en duurzame wereld, voor nu maar vooral ook voor de toekomst.

Door deze donatie willen wij samen met u bijdragen aan de mogelijkheid om reizen en vakanties voor de huidige en vele volgende generaties mogelijk te houden. Van het donatie bedrag betaalt u de ene helft en WeTravelEco de andere helft. Uw bijdrage is reeds bij de prijs inbegrepen.

Voor deze reis doet u gezamenlijk met WeTravelEco (50/50) een donatie van €25 aan één van de volgende lokale projecten. U kunt zelf na uw boeking aangeven aan welk van de projecten u de €25 wilt doneren:

1. Soleman Bali (https://solemen.org/): Yayasan Solemen Indonesia verlicht de ellende van extreme armoede door hoop en duurzame oplossingen te bieden aan degenen die voor het publiek verborgen blijven en dus gescheiden zijn van gemakkelijke toegang tot medische behandeling.

Solemen helpt mensen met een handicap, psychische stoornissen en acute of chronische ziekten en hun families in heel Bali. Solemen beoordeelt en pakt hun directe uitdagingen aan; ontwikkelt een duurzaam plan op basis van individuele gezinsbehoeften; en werkt samen met lokale gemeenschappen voor hun steun om de resultaten te optimaliseren.

Uw donatie zal helpen bij bijvoorbeeld het verstrekken van medicijnen voor degenen die lijden of voedselpakketten voor degenen die honger lijden.

2. BARC (https://barc4balidogs.org/): BARC verlicht de honger, het lijden, de misbruik en verwaarlozing van Balinese straathonden. Ze doen dit niet alleen met zorg maar ook door middel van gemeenschapsbewustzijn en onderwijs.

WAAR JE BLIJFT

Bambu Indah (eco tent) - Ubud

U ervaart een fantastische samensmelting van twee werelden bij Bambu Indah, namelijk een diepe onderdompeling in de schitterende natuurlijke omgeving gecombineerd met de aandacht en details van een Balinees boetiekhotel. Sereniteit en gemoedsrust, vergezeld van warme lokale gastvrijheid en luxe service worden geboden om de meest memorabele ervaring voor u mogelijk te maken. De Bambu Kitchen is het restaurant van het resort en biedt u biologische, zelfgekweekte gerechten, bereid met kruiden en heel veel liefde.

Eco Tent: ervaar het leven onder het bladerdak van de jungle, slapend in de boomtoppen. Deze tenten staan op drijvende platforms in mahoniebomen op de top van een klif met uitzicht op de Ayung River-vallei. Via een wenteltrap die de klif omhelst, bereikt u uw tent: dit is kamperen in een nieuw jasje. Uw bed is omsloten door een intrekbare klamboe, die lijkt op een extra grote fruitmand, een airconditioning, een geweven bamboe dak met uiteraard een prachtig uitzicht. Voor de geliefden, de avonturiers, de dromers en de durvers, die volledig ondergedompeld willen worden in de magie van Bali.

 • Hernieuwbare energie
 • Energiebesparende lampen
 • Programma voor hergebruik van handdoeken
 • Recycleren van afval
 • Biologische en lokale gerechten
 • Ecologische schoonmaakproducten
 • Plastic controle
 • Eco-badproducten
 • Recyclebare meubels & stoffen
 • Waterbesparingsprogramma
Kura Kura Beach Resort - Gili Meno

Kura Kura Beach Resort ligt aan de oostkust van het mooie eiland Gili Meno, Lombok en ligt dicht bij de haven en de vele activiteiten van de Gili’s. Dit is de beste kant van het eiland voor de mooiste stranden, snorkelen en een sensationeel uitzicht op Gili Air, Mount Rinjani en Noord-Lombok.

Het resort heeft 15 kamers, de meeste direct gelegen aan het zwembad, met 3 onderling verbonden kamers voor gezinnen. Het resort heeft ook een loungebar, een restaurant aan het water, een Spa, massageruimtes en een minimarkt.

 • Hernieuwbare energie
 • Energiebesparende lampen
 • Programma voor hergebruik van handdoeken
 • Recycleren van afval
 • Biologische en lokale gerechten
 • Ecologische schoonmaakproducten
 • Plastic controle
 • Eco-badproducten
 • Recyclebare meubels & stoffen
 • Waterbesparingsprogramma
Karmagali Boutique Suites - Sanur

Karmagali Boutique Suites is een sfeervol en kleinschalig, intiem en luxe accommodatie in het hart van Sanur, gelegen vlakbij het strand in een rustige en authentieke woonwijk en slechts een paar minuten lopen van leuke winkels, goede restaurants en witte tropische stranden. De locatie en het toegewijde en zeer vriendelijke personeel zullen u een optimaal gevoel van gastvrijheid geven en direct zorgen dat u zich volledig thuis voelt.

Verscholen in een tropische tuin kunt u ontspannen bij het prachtige 17 meter lange zwembad of in de deskundige handen van een professionele therapeute in de Spa waar uitsluitend wordt behandeld met lokale en natuurlijke producten.

Het ontbijt en de maaltijden, geserveerd op uw privé terras, worden met zorg bereid door de charmante en uiterst vriendelijke Franse eigenaresse en haar chefkok samen. Alle gerechten zijn gemaakt van verse en/of lokale ingrediënten bereid in de eigen keuken. De gebruikte producten zijn voor het grootste deel lokale producten, geselecteerd op smaak en voedingswaarde. De meederheid van de gerechten wordt bereid en verwerkt in Karmagali (huisgemaakt) of zijn afkomstig van lokale ambachtelijke bedrijven die dezelfde filosofie respecteren (dus zonder toevoegingen of preservatieven).

Een gelimiteerd aantal kamers met verfijnde decoratie, een zeer persoonlijke service, een respectvolle ecologische benadering: allemaal in een vriendelijke, zeer stijlvolle en exotische omgeving.

 • Hernieuwbare energie
 • Energiebesparende lampen
 • Programma voor hergebruik van handdoeken
 • Recycleren van afval
 • Biologische en lokale gerechten
 • Ecologische schoonmaakproducten
 • Plastic controle
 • Eco-badproducten
 • Recyclebare meubels & stoffen
 • Waterbesparingsprogramma

Inbegrepen/Uitgesloten

 • VZR Garantiefonds
 • €25 per persoon donatie aan door u zelf geselecteerd lokaal, duurzaam project
 • €2,50 per persoon CO2-impact donatie aan Ocean Cleanup Project
 • €2,50 per persoon bijdrage aan Calamiteitenfonds
 • Privévervoer met chauffeur in een voertuig met airconditioning
 • Retour boottocht naar Gili Meno
 • Accommodatie op basis van Twin Sharing (2 personen per kamer)
 • Maaltijden vermeld in de reisbeschrijving zoals gespecificeerd (O = ontbijt, L = lunch, D = diner)
 • 1x recycled en navulbare waterfles per persoon
 • 1x handdesinfecterend middel en gezichtsmasker
 • Tours en activiteiten zoals aangegeven in de reisbeschrijving
 • Professionele en erkende Engelssprekende gids
 • Alle toegangsprijzen, donaties en parkeergelden volgens reisplan
 • Openbare aansprakelijkheidsverzekering
 • 11% lokale overheidsbelasting en 10% servicekosten
 • Visumkosten / arrangementen indien van toepassing
 • Binnenlandse en/of internationale vlucht
 • Persoonlijke uitgaven zoals wasgoed, telefoongesprek, roomservice, minibar, etc.
 • Persoonlijke ziektekosten- en reisverzekering
 • Fooien voor chauffeur en/of gids
 • Eventuele extra excursies / optionele rondleidingen / activiteiten die niet in de reisbeschrijving worden vermeld
 • Eventueel benodigde vaccinaties

Locatie van de tour

FAQ

Is deze reis gedekt door het Garantiefonds?
Ja! Dit aanbod valt onder de garantie van STO Garant. U kunt de voorwaarden van deze garantieregeling vinden op de website: https://sto-garant.nl/downloads
Kunt u deze reis aanpassen en/of verlengen?
Elke reis kunt u op aanvraag aan laten passen en/of verlengen met bijvoorbeeld een strandverlenging. Voor meer informatie hierover kunt u ons een mail sturen via [email protected]
Kunt u nog extra activiteiten of excursies ondernemen tijdens deze reis?
Ja. Via onze lokale agent kunt u voorafgaand of tijdens de reis altijd, tegen betaling, extra activiteiten en/of excursies bijboeken.
Zijn internationale vluchten in deze reis inclusief?
Nee. Wij bieden momenteel geen internationale vluchten aan naar de bestemming. Eventuele binnenlandse vluchten tijdens uw rondreis (indien niet inbegrepen) kunnen wij wel voor u boeken, indien gewenst . Voor internationale vluchten kunnen wij u daarbij adviseren, u kunt ons gerust een email sturen naar: [email protected].com
Is een reis- en/of annuleringsverzekering bij deze reis inbegrepen?
Nee. Indien u nog geen verzekering heeft, kunt u zelf een reis- en annuleringsverzekering afsluiten of via onze website: zie link op de homepage onder "Reisverzekeringen".
Is deze reis gedekt door het Calamiteitenfonds?
Ja, €2,50 per persoon is reeds inclusief bij deze reis voor het Calamiteitenfonds.
Zijn er nog bepaalde Corona voorwaarden en/of restricties op deze vakantiebestemming?
Voorafgaand aan de reis zullen wij u per email eventuele voorwaarden i.v.m. Corona toesturen. U kunt meer algemene informatie hierover ook vinden op de linke op de homepage onder “Corona Informatie”. Ook kunt u op de homepage informatie vinden over (andere) vaccinaties, die u eventueel nodig hebt voor een reis naar deze vakantiebestemming.
Is deze reis met een groep of een privé rondreis?
WeTravelEco biedt uitsluitend privé rondreizen aan! Wij bieden alle reizen aan als individuele rondreis waarbij u een eigen chauffeur (of eigen transport) en privé gidsen tot uw beschikking heeft, die ervoor zorgen dat u zoveel mogelijk te zien gaat krijgen en u tijdens de reis geen rekening hoeft te houden met andere reizigers.

Indien er bepaalde onderdelen van een reis wel in groepsverband worden uitgevoerd, vermelden wij dit in de reisomschrijving.

Beoordelingen

0/5
Not Rated
Based on 0 review
Excellent
0
Very Good
0
Average
0
Poor
0
Terrible
0
Showing 1 - 0 of 0 in total

Write a review

Created with Sketch.
p.p. vanaf €1.829,00

Inquiry

Misschien Vind Je Dit Ook Leuk