from €999,00
Boeking Aanvragen

Turkije: Een reis door het pure en ongerepte Turkije

Reisduur

8 dagen / 7 nachten

Type Vakantie

Actieve vakantie, Ecotourism, Groeps rondreis, Individuele rondreis

Garantiefonds Dekking

Unlimited

Eco Rating

5/5

CO2 Emissie

Zie reisinfo

Overzicht

Op maat of in een (internationale) groep:

WeTravelEco biedt in Turkije authentieke en zo duurzaam als mogelijke hikingtours en ontdekkingsreizen aan, die u zowel (op maat gemaakt) individueel als in groepsverband kunt boeken:

Van Lake Karacaören door de adembenemende caravankloof van Yazilicanyon National Park naar de ongerepte en authentieke bergdorpen met hun natuurstenen huizen op de Taurusyayla (alm). Botanische en culturele wandelingen aan het meer van Karacaören midden in het schitterende Taurusgebergte.

Of een bijzondere tour waarbij u als wandelaar in redelijke afzondering de erosievalleien van Cappadocië bezoekt, een natuurspektakel zonder weerga ver weg van de platgetreden paden.

Of een onvergetelijk hiking avontuur rond Lake Karacaören door de adembenemende karavaankloof van het Yazilicanyon National Park naar de ongerepte bergdorpen met hun natuurstenen huizen op de Taurusyayla (alm) en de koninklijke weg volgen naar de oude Romeinse stad Adada. Wandelingen met ontmoetingen met de laatste nomaden van Turkije en hun kuddes van geiten. Niet alleen eeuwenoude cultuur, maar ook zwemplezier op de eenzame badstranden of in de verlaten lagunes in de ruige bergen langs de westkust,  inclusief culinaire hoogstandjes uit de lokale keuken….. dit alles ver weg van de toeristische paden. 

Turkije:

Turkije is een transcontinentaal land dat voornamelijk in Anatolië in Zuidwest-Azië ligt, met een deel op het Balkanschiereiland in Zuidoost-Europa. Turkije ligt niet alleen cultureel, maar ook qua klimaat op een kruispunt. Het oosten van het land en Centraal-Anatolië bezitten een uitgesproken landklimaat. De gebieden langs de Middellandse Zee hebben een mediterraan klimaat terwijl de noordkust een gematigd zeeklimaat heeft.

De flora van Turkije is buitengewoon rijk – volgens een recente lijst komen er 9222 verschillende soorten hogere planten voor. De diversiteit aan klimaten die Turkije heeft is natuurlijk ook een belangrijke factor voor de verscheidenheid aan plantensoorten.

De fauna van Turkije is nog niet uitputtend onderzocht hoewel de laatste 50 jaar belangrijke vorderingen zijn gemaakt. Grote zoogdieren en vogels die elders zeer zeldzaam zijn vindt men nog wel in Turkije zoals de Europese wolf, bruine beer, vale gier, lammergier, steenarend, lannervalk en oehoe. Langs rivieren in het noordoosten vindt men de reuzenstern, terwijl in de meer mediterrane gebieden scharrelaar, hop, bijeneter en meerdere soorten ijsvogels voorkomen. Turkije is ook rijk aan vlinders en er komen talloze insecten voor.

View More

Reisplan

"Vogeltocht in het merengebied van het Turkse Taurusgebergte" (8 dagen/7 nachten)

Van Lake Karacaören door de adembenemende karavaankloof van Yazilicanyon National Park naar de ongerepte bergdorpen met hun natuurstenen huizen op de Taurusyayla (alm), volgt u de talloze bijzondere inheemse vogels en trekvogels op de grote zoetwatermeren van Turkije.

Tijdens deze trekking heeft u ook unieke en bijzondere ontmoetingen met één van de laatste, lokale nomadenvolken en hun kuddes geiten. U ontdekt en ervaart een stukje onbekend en onontdekt Turkije, inclusief haar vriendelijke bewoners met hun talloze eeuwenoude tradities en heerlijke, traditionele culinaire gerechten specialiteiten.

"Botanische tour: Orchideeën en endemen tussen Oriënt en West" (8 dagen/7 nachten)

Botanische en culturele wandeltochten aan het schitterende meer van Karacaören midden in het Taurusgebergte. Vanwege de unieke geografische ligging en het bijzondere landschap, naast de vlakke mediterrane kustgebieden en de steppen in het binnenland, kenmerken de bergmassieven van de Taurusketen die van west naar oost lopen met parallelle uitlopers het landschap van Turkije.

Het zogenaamde Klein-Azië ligt tussen verschillende bloemengebieden en wordt daarom over het algemeen gekenmerkt door een bijzonder groot aantal orchideeëngeslachten vanwege zijn soortenrijkdom. Begunstigd door de micro klimatologische omstandigheden, toont deze reis u als bezoekers een groot aantal endemische soorten.

Veel orchideeën zijn te vinden in het zuidwesten, vooral tussen het Middellandse Zeegebied en de Egeïsche Zee in de provincie Antalya - Mugla. Naast de botanische rijkdom aan bloemrijke bezienswaardigheden, zijn ook de oude locaties met historische ruïnes onderdeel van deze wandelreis.

Last but not least profiteert u ook van de natuurgerichte Turkse keuken en de verscheidenheid aan lokale, culinaire hoogstandjes.
Van het Karacaören-meer via de adembenemende caravankloof van het Yazilicanyon National Park naar de ongerepte bergdorpen met hun natuurstenen huizen op de Taurusyayla (alm) en langs de koninklijke weg naar de oude stad Adada.

Ontmoet ook de laatste nomaden en hun kuddes geiten en speelse kinderen op brede muilezelpaden... allemaal onderdeel van de wildromantiek in het schitterende Taurusgebergte (2635m).

“Hikingtour: Oude plekken en adembenemende landschappen - in de voetsporen van St. Paul" (8 dagen/7 nachten)

Een onvergetelijk hiking avontuur rond Lake Karacaören door de adembenemende karavaankloof van het Yazilicanyon National Park naar de ongerepte bergdorpen met hun natuurstenen huizen op de Taurusyayla (alm) en de koninklijke weg volgen naar de oude Romeinse stad Adada. Wandelingen met ontmoetingen met de laatste nomaden van Turkije en hun kuddes van geiten met speelse kinderen op brede muilezelpaden en smalle kronkelpaadjes op de met Libanese ceder beplante majestueuze Taurus-weiden.

Adada, een oude stad in de regio Pisidië, ligt in de buurt van het dorp Sağrak in de gemeente Sütçüler in İsparta. De stad ligt ten zuidoosten van İsparta en het meer Kovada. Opgravingen die in de prehistorie naar het gebied kijken, tonen aan dat Pisidië een belangrijk cultureel centrum was in Anatolië vanaf ongeveer 7.000 v.Chr., tijdens de Neolithische tijd. Onderzoeker G. Ercenk schreef dat de apostolische route die Paulus op zijn eerste missie volgde, de weg zou moeten zijn die door Perge, de Kestros-vallei, Adada en Antiochië loopt.

“Hikingtour Lycië: een harmonie van kustwandelingen, cultuur en lokale ontmoetingen." (8 dagen/7 nachten)

Lycië is een gebied langs de zuidkust van Turkije. Het is grotendeels gelegen op het schiereiland Teke, tussen de Golf van Fethiye en de Golf van Antalya. In de Oudheid werd de regio bewoond door een eigen cultuurvolk, de Lyciërs. Onder de naam Lycia werd het een provincie van het Romeinse Rijk. Twee Lycische steden, namelijk Xanthos en Letoon zijn opgenomen op de UNESCO-Werelderfgoedlijst.

U gaat op een mediterrane hikingtocht langs de kustpaden van Lycië aan de westkust van Turkije met zijn kronkelende paden en ongerepte stranden, oude ruïnes, vergeten volkeren en bijzondere culturen. Muren van sinaasappelplantages omzoomd met bougainvilles. Orchideeën, anemonen, cyclamen en mimosa's staan onderweg in volle bloei. Plezierig wandelen van de Ölüdeniz-lagune, over de oude ruïnes naar de duinen van de Egeïsche Zee. De mooiste wandelingen op het Lycische pad. Niet alleen eeuwenoude cultuur, maar ook zwemplezier op de eenzame badstranden van de westkust, ver weg van de toeristische paden en culinaire hoogstandjes uit de lokale keuken.

"Alexander de Grote hiking: Een ontdekkingsreis die cultuur en natuur combineert." (8 dagen/7 nachten)

De zegevierende aanval van Alexander de Grote op de Perzen weergalmde als een lopend vuurtje door de toen bekende wereld van de oudheid (334-323 v.Chr.). Nooit eerder had de wereld zo'n storm meegemaakt. Het kolossale Perzische Rijk werd voor altijd verbrijzeld...

In het oude Anatolië de versleten marmeren straatstenen van het forum in Adada, een lang verlaten stad hoog in het Taurusgebergte in het zuiden van Turkije.

Wandelen met een dorst naar verovering op het nieuwe wandelpad, in de voetsporen van Alexander de Grote. Als hiker wordt u beloond met de herontdekking van lang vergeten, afgelegen oude bergsteden zoals Termessos, Roman Road, Ariassos en Sagalassos en een onveranderd bergdorpsleven en adembenemende uitzichten op goddelijke bergen in de hooglanden van Anatolië.

"Cappadocië hiking met adembenemende natuurwonderen: waar geschiedenis en natuur elkaar ontmoeten" (8 dagen/7 nachten)

Prehistorische vulkaanuitbarstingen van de bijna 4000 meter hoge uitlopers van het Pontische gebergte in het noorden en de machtige bergketens van de Taurus in het zuiden van Klein-Azië vormden met behulp van wind en water het hart van Anatolië Cappadocië. Met zijn unieke rotsformaties van sprookjesachtige schoorstenen, rotskegels, zuilenvelden en basaltbergen met een kleurrijke variatie in mineralogische natuur, biedt een wondere wereld.

Tijdens deze bijzonere tour bezoekt de wandelaar in redelijke afzondering de erosievalleien van Cappadocië, een natuurspektakel zonder weerga ver weg van de toerist paden. Dit maakt dit betoverende vulkanische landschap in Klein-Azië uniek en fascinerend voor de wandelaar.

WAAR JE BLIJFT

Emre Pension - Karacaören-meer

Het zeer milieuvriendelijke Emre Pansion is gevestigd op ongeveer 80 km (1 uur rijden) ten noorden van Antalya in het begin van het Taurusgebergte in het prachtige merengebied van Turkije.

Het hotel is gelegen op een schiereiland direct aan het Karacaören-meer Burdur Bucak en is omgeven door een dennenbos op 1 hectare eigen land met 100 fruitbomen op 350 meter boven de zeewaterspiegel. Het hotel wordt gerund door een lokale Turkse eigenaar (die tevens ook als gids veel van de tours begeleid en de omgeving op zijn duimpje kent) en zijn Armeense vrouw.

Emre Pansion heeft 9 eenvoudige tweepersoonskamers met een eigen toilet, bad en douche en een centraal verwarmingssysteem. Het gemeenschappelijke paviljoen heeft een gezellige eetzaal en een veranda van 100 m² plus een eigen klein zwembad van 5 x 3 m. Het lokale ontbijt is inbegrepen en u kunt er ook lunchen en dineren, waarbij de gastvrije eigenaresse vooral gerechten en specialiteiten bereid uit de lokale keuken.

In de nabije omgeving zijn naast de prachtige Nationale Parken zoals Yazilicanyon, Davraz, Eğirdir-meer en het Kovada-meer, ook verschillende interessante oude (Romeinse) steden te bezichtigen zoals Sagalassos en Kremna Adada.

 • Energiebesparende lampen
 • Programma voor hergebruik van handdoeken
 • Recycleren van afval
 • Biologische en lokale gerechten
 • Ecologische schoonmaakproducten
 • Plastic controle
 • Eco-badproducten
 • Recyclebare meubels & stoffen
 • Waterbesparingsprogramma
 • Hernieuwbare energie

Inbegrepen/Uitgesloten

 • VZR Garantiefonds
 • €2,50 per persoon carbon-emissie donatie aan Ocean Cleanup Project
 • €20 per persoon aan door u geselecteerd duurzaam, lokaal project
 • €2,50 per persoon voor het Calamiteitenfonds
 • Alle accommodatie zoals aangegeven in het programma
 • Recyclebare en navulbare waterfles voor elke reiziger
 • Entreegelden/parkeerkosten indien van toepassing
 • Service van lokale, Engelssprekende gids en chauffeur
 • Internationale vluchten en luchthavenbelasting
 • Reis- en annuleringsverzekering
 • Maaltijden niet genoemd in reisprogramma
 • Eventuele extra, optionele excursies
 • Fooien en persoonlijke uitgaven
 • Visum
 • Eventueel benodigde vaccinaties

Locatie van de tour

FAQ

Is deze reis gedekt door het Garantiefonds?
Ja! Dit aanbod valt onder de garantie van VZR Garantiefonds. U kunt de voorwaarden van deze garantieregeling vinden op de homepage onder “VZR Garantiefonds”.
Kunt u deze reis aanpassen en/of verlengen?
Elke reis kunt u op aanvraag aan laten passen en/of verlengen met bijvoorbeeld een strandverlenging. Voor meer informatie hierover kunt u ons een mail sturen via [email protected]
Kunt u nog extra activiteiten of excursies ondernemen tijdens deze reis?
Ja. Via onze lokale agent kunt u voorafgaand of tijdens de reis altijd, tegen betaling, extra activiteiten en/of excursies bijboeken.
Zijn internationale vluchten in deze reis inclusief?
Nee. Wij bieden momenteel geen internationale vluchten aan naar de bestemming. Eventuele binnenlandse vluchten tijdens uw rondreis (indien niet inbegrepen) kunnen wij wel voor u boeken, indien gewenst . Voor internationale vluchten kunnen wij u daarbij adviseren, u kunt ons gerust een email sturen naar: [email protected]
Is een reis- en/of annuleringsverzekering bij deze reis inbegrepen?
Nee. Indien u nog geen verzekering heeft, kunt u zelf een reis- en annuleringsverzekering afsluiten of via onze website: zie link op de homepage onder "Reisverzekeringen".
Is deze reis gedekt door het Calamiteitenfonds?
Ja, €2,50 per persoon is reeds inclusief bij deze reis voor het Calamiteitenfonds.
Zijn er nog bepaalde Corona voorwaarden en/of restricties op deze vakantiebestemming?
Voorafgaand aan de reis zullen wij u per email eventuele voorwaarden i.v.m. Corona toesturen. U kunt meer algemene informatie hierover ook vinden op de link op de homepage onder “Corona Informatie”. Ook kunt u op de homepage informatie vinden over (andere) vaccinaties, die u eventueel nodig hebt voor een reis naar deze vakantiebestemming.
Is deze reis met een groep of een privé rondreis?
WeTravelEco biedt voornamelijk privé rondreizen aan! Wij bieden alle reizen aan als individuele rondreis waarbij u een eigen chauffeur (of eigen transport) en privé gidsen tot uw beschikking heeft, die ervoor zorgen dat u zoveel mogelijk te zien gaat krijgen en u tijdens de reis geen rekening hoeft te houden met andere reizigers.

Indien er bepaalde onderdelen van een reis wel in groepsverband worden uitgevoerd, vermelden wij dit in de reisomschrijving.

Beoordelingen

0/5
Not Rated
Based on 49 reviews
Excellent
0
Very Good
0
Average
0
Poor
0
Terrible
0
Pure Passion for our Planet

dothanpodiatrist ਹਾਰਡਕੋਰ ਪੋਰਨੋਗ੍ਰਾਫੀ

07/06/2024
ਹਾਰਡਕੋਰ ਪੋਰਨੋਗ੍ਰਾਫੀ .XpkH2f3gY32
Pure Passion for our Planet

townandcampusunh 面白いセックスポルノ

06/06/2024
面白いセックスポルノ .beA6Sxdtk0D
Pure Passion for our Planet

glencovesaltcave ਛੋਟੇ ਚੂਚੇ ਪੋਰਨ

06/06/2024
ਛੋਟੇ ਚੂਚੇ ਪੋਰਨ .G0tgQrv3K5r
Pure Passion for our Planet

glencovesaltcave ਵਿੰਟੇਜ ਅਤੇ ਨੌਜਵਾਨ ਪੋਰਨ

06/06/2024
ਵਿੰਟੇਜ ਅਤੇ ਨੌਜਵਾਨ ਪੋਰਨ .XmIfSZdVTp7
Pure Passion for our Planet

kidzkaboodle ਸ਼ੁਕੀਨ ਪੋਰਨ

06/06/2024
ਸ਼ੁਕੀਨ ਪੋਰਨ .yaNjweyANnS
Pure Passion for our Planet

kidzkaboodle ਬੇਤਰਤੀਬ ਪੋਰਨ

06/06/2024
ਬੇਤਰਤੀਬ ਪੋਰਨ .QI9uNL4FEQk
Pure Passion for our Planet

gobigbrain ぽっちゃりポルノ

06/06/2024
ぽっちゃりポルノ .oqFn7rMcsFq
Pure Passion for our Planet

tlover tonet

25/05/2024

Thank you for another great post. Where else could anybody get that type of information in such an ideal way of writing? I have a presentation next week, and I am on the look for such info. http://www.tlovertonet.com/

The next time I learn a blog, I hope that it doesnt disappoint me as much as this one. I imply, I know it was my option to learn, but I actually thought youd have something fascinating to say. All I hear is a bunch of whining about something that you possibly can repair for those who werent too busy in search of attention.
Pure Passion for our Planet

tlover tonet

18/05/2024

Hi there, just became alert to your blog through Google, and found that it's truly informative. I am going to watch out for brussels. I’ll be grateful if you continue this in future. Numerous people will be benefited from your writing. Cheers! http://www.tlovertonet.com/

Keep up the excellent work, I read few posts on this site and I believe that your site is very interesting and holds lots of excellent information.
Pure Passion for our Planet

ladesbet エボニーポルノ

05/04/2024
ladesbet 面白いポルノ ladestinemi.3Hioctj58Bh
Pure Passion for our Planet

ladesbet ਲਾਤੀਨੀ ਪੋਰਨੋਗ੍ਰਾਫੀ

05/04/2024
ladesbet ਰੂਸੀ ਪੋਰਨੋਗ੍ਰਾਫੀ ladesinemi.tWOSXKvOymy
Pure Passion for our Planet

ਮਰਦ ਹੱਥਰਸੀ ਪੋਰਨ

03/04/2024
ਮਸ਼ਹੂਰ ਪੋਰਨ madisonivysex.RNu5kVfh21d
Pure Passion for our Planet

नकली टैक्सी अश्लील

02/04/2024
बुत अश्लील साहित्य है hkyonet.wrJ9Z0UkytA
Pure Passion for our Planet

दादी अश्लील

01/04/2024
खिलौने अश्लील हैं txechdyzxca.VCd4stus4yL
Pure Passion for our Planet

समूह सेक्स के बारे में बतावल गइल बा

30/03/2024
मुखमैथुन अश्लीलता के बा hjkvbasdfzxzz.AveldyAoWWb
Pure Passion for our Planet

बड़े स्तन अश्लील

30/03/2024
समूहमैथुनम् qqyyooppxx.gjbDSAXzq0H
Pure Passion for our Planet

falbobrospizzamadison VR porn

29/03/2024
falbobrospizzamadison Webcam jkkıjxxx.WxDSnNv5xvs
Pure Passion for our Planet

landuse Latina porn

29/03/2024
landuse Mature (40 ) porn lancdcuse.9bkcvGwsxuU
Pure Passion for our Planet

jenniferroy 寝取られポルノ

28/03/2024
jenniferroy 微乳ポルノ japanesexxporns.xMupC4somCa
Pure Passion for our Planet

ladyandtherose Granny porn

28/03/2024
ladyandtherose Teens porn backlinkseox.hhsgHfsjWeA
Pure Passion for our Planet

goodhere Asian porn

28/03/2024
goodhere Small Tits porn vurucutewet.qswr0OUb9r4
Pure Passion for our Planet

fashionflag hdporn vid

27/03/2024
fashionflag porn download full hd fashionflag.K1140gf2C0A
Pure Passion for our Planet

porn videos free download

13/03/2024
http www porn hd com ggjinnysflogg.mt1KqOAQscd
Pure Passion for our Planet

porno

23/02/2024
porn tthighereduhryyy.fGKrsK1vQfm
Pure Passion for our Planet

escort

22/02/2024
BİZİ SİK BİZ BUNU HAK EDİYORUZ vvsetohimalxxvc.gYKYq3xOV73j
Pure Passion for our Planet

anal siteleri

21/02/2024
porno izle eyeconartxx.SRaZ9hFNq4hl
Pure Passion for our Planet

porn sex

21/02/2024
anal sikis siteleri 250tldenemebonusuxx.h8bWLtTDY9wH
Pure Passion for our Planet

porn siteleri

21/02/2024
sexx bingoxx.lvv3HOkZ95UH
Pure Passion for our Planet

am siteleri

21/02/2024
sektor benim zaten amin evladi mobileidn.Ijbh3dXs4kBr
Pure Passion for our Planet

watch porn video

21/02/2024
eski rahatiniz olmayacak footballxx.Km0HdR8dv4ky
Pure Passion for our Planet

porno

21/02/2024
porn sex pokkerx.dAtjErLPJqD9
Pure Passion for our Planet

bahis siteleri child porn

05/02/2024
porno 0qbxjluaxcxjsxzz.tAULF4vWisMH
Pure Passion for our Planet

fuck

05/02/2024
seks siteleri bxjluajsxzz.RLMjmMBjf7Rg
Pure Passion for our Planet

bahis porno

05/02/2024
porno siteleri bjluajszz.ayPcL8oDofSe
Pure Passion for our Planet

anal sikis siteleri

03/02/2024
bahis siteleri porn juljulfbi.bJmqJ8sao6DH
Pure Passion for our Planet

am siteleri

03/02/2024
porno izle hepxhupx.5i5hdd2I9aOR
Pure Passion for our Planet

bahis siteleri incest category

02/02/2024
eskort siteleri hephupx.kM59yasQFf3u
Pure Passion for our Planet

porn

02/02/2024
porno izle asillartaklitler.8eU2RJEA7kBN
Pure Passion for our Planet

craft porn

02/02/2024
amciik siteleri pompadirha.oyZPLOAXhs2H
Pure Passion for our Planet

eskort siteleri

20/01/2024
house porn wrtgdfgdfgdqq.Hxk86uc9jeP5
Pure Passion for our Planet

seks siteleri

20/01/2024
seks siteleri ewrjghsdfaa.II7W1nhscQvM
Pure Passion for our Planet

porn

20/01/2024
porno izle hyuqgzhqt.iyohYLXpfwTV
Pure Passion for our Planet

seksi siteler

20/01/2024
bahis siteleri child porn citixx.QirtVIefJzhc
Pure Passion for our Planet

BİZİ SİK BİZ BUNU HAK EDİYORUZ

17/01/2024
am siteleri yaralandinmieycan.Wf9cbRSbsDjk
Pure Passion for our Planet

craft porn

16/01/2024
anal siteleri vurgunyedim.FCp01ICz1ean
Pure Passion for our Planet

dite

30/12/2023
dite xyandanxvurulmus.9OMXZiyrydu0
Pure Passion for our Planet

insignificant

29/12/2023
xbunedirloooo.mrXOFY96sWaN
Pure Passion for our Planet

otary

29/12/2023
xyandanxvurulmus.ckJbpVd2NGtT
Pure Passion for our Planet

craft porn

29/12/2023
yandanxvurulmus.Q7Nsr4397Yss
Showing 1 - 49 of 49 in total

Write a review

Created with Sketch.
p.p. vanaf €999,00

Reisinfo aanvragen

Wilt u deze reis boeken of heeft u een vraag? Laat het weten via dit formulier of bel 06-55394400.

Misschien Vind Je Dit Ook Leuk