from €2.799,00
Boeking Aanvragen

Zweden: Lagom in Zweden

Reisduur

17 dagen/16 nachten

Type Vakantie

Ecotourism, Individuele rondreis

Garantiefonds Dekking

Unlimited

Eco Rating

5/5

CO2 Emissie

Zie reisinfo

Overzicht

Zweden:

Een Scandinavisch land in Noord-Europa. Zweden grenst aan Noorwegen in het westen en noorden, aan Finland in het noorden en oosten. aan de Botnische Golf en Oostzee in het noorden, midden en zuidoosten. Verder aan het Skagerrak en het Kattegat in het zuidwesten. In de Oostzee liggen de eilanden Öland en Gotland die ook tot Zweden behoren.

Het land is voor het grootste deel bedekt met uitgestrekte naaldbossen, met name in het noordelijk deel van het land. Zweden kent nog relatief grote oppervlakten aan ongerept natuurgebied. Deze liggen met name in het noorden van het land en in het berggebied aan de grens met Noorwegen. Het bosgebied in het noorden en de berggebieden bestaat grotendeels uit naaldbossen. Het uiterste noorden gaat over in toendra met schaarse boomgroei. Verder naar het zuiden en richting de Oostzee komt steeds meer gemengd loofbos voor, bestaande uit beuken, eiken, berken en dergelijke. Hier komt de natuur veel overeen met die van West- en Midden-Europa.

In de Zweedse natuur komen nog grote populaties voor van grote zoogdieren zoals elanden, beren en lynxen. In sommige streken zijn er nog wolven en veelvraten, maar die zijn veel zeldzamer. De natuur wordt in Zweden door de overheid beschermd door middel van natuurreservaten en nationale parken. Het zogenaamde en typerende ‘allemansrecht’ is wettelijk vastgesteld: iedereen mag particuliere grond betreden om van de vrije natuur te genieten en bijvoorbeeld te kamperen.

Zweden produceert inmiddels meer dan 50% van haar energie op duurzame wijze en de hoeveelheid met wind opgewekte elektriciteit leverde bijna 20% van alle elektriciteit aan eindgebruikers in 2020. Zweden is (samen met de andere Scandinavische landen) één van de voorlopers of vaak zelfs initiatiefnemers van bijvoorbeeld plasticverbod- en minimaliseren van plasticvervuiling. CCAC (Climate and Clean Air Coalition) en bescherming van de oceanen

View More

Reisplan

Dag 1: Aalborg

De rondreis begint als u met eigen vervoer bent aangekomen in Aalborg waar u de rest van de dag ter vrije besteding heeft. Het is de op drie na grootste stad van Denemarken, na Kopenhagen, Aarhus en Odense. Het is de hoofdstad van de regio Noord-Jutland en ligt aan de zuidkant van de Limfjord, bij de verbinding van de Noordzee met het Kattegat.

Aalborg ligt in het noorden van Denemarken in de regio Noord-Jutland, een kindvriendelijke regio met veel ruimte, eindeloze stranden en top attracties. Het uiterste puntje van Denemarken, ook wel de top van Denemarken genoemd, is een mooi gebied om vakantie te vieren. Hier kunt u twee zeeën tegen elkaar op zien botsen, vind u de wandelende zandduin Råbjerg Mille waar u zich heel even in een woestijn kunt wanen of een lange wandeling maken in Nationaal Park Thy. Op een fiets of mountainbike is de natuur die deze regio te bieden heeft perfect te ontdekken.

Het is absoluut de moeite waard om in Aalborg het Kunsten Museum of Modern Art en/of het Utzon Centre te bezoeken.

Dag 2: Aalborg - Göteborg

Na een uitgebreid en typisch Deens ontbijt, vertrekt u vandaag voor de oversteek met de veerboot van Frederikshavn naar Göteborg: een boottocht van ongeveer drie uur. Bij aankomst in Göteborg, heeft u de avond ter vrije besteding.

Dag 3: Göteborg

Vandaag gaat u Göteborg ontdekken. De stad is na Stockholm de grootste stad van Zweden en heeft de grootste haven van het land. De stad viert in 2021 zijn 500ste verjaardag. De Zweedse koning riep voor de bouw en de organisatie van de stad de hulp in van Hollanders, Duitsers en Schotten. De Hollanders kregen een overwegende invloed en maakten het stadsplan. Ook werden de Hollanders in het stadsbestuur opgenomen. De Nederlandse taal was lange tijd officieel erkend naast het Zweeds. De tweede burgemeester sinds de aanstelling van het stadsbestuur was de Nederlander Jakob van Dijck.

De gezellige havenstad heeft veel historische gebouwen en talloze musea (o.a. Zeevaart Museum, Scheepvaart Museum, Archeologisch Museum, Natuur- en Wetenschap Museum, Design Museum en een zeer grote Kunstmuseum).

Wij hebben een boottocht voor u geregeld met een Paddan-boot van 2 uur waarbij u naar de monding van de rivier de Säveån vaart en begint aan een reis door de "Amazonas van Göteborg". De sfeer op de rivier is op zijn zachtst gezegd bijzonder, met oude houten boten langs de kades en een rijke natuur met flora en fauna, waarvan sommige uniek zijn voor het gebied (deze tour wordt uitsluitend aangeboden in juli en augustus).

Tijdens alle andere maanden van het jaar bieden wij u een boottocht naar Vinga (inclusief lunch), een leuke en begeleide boottocht die u door de prachtige archipel van Göteborg naar het vuurtoreneiland Vinga en terug brengt. U brengt twee uur door op Vinga, dus u hebt alle tijd om het eiland te verkennen. Tijdens de boottocht, die zelf ongeveer anderhalf uur duurt, geeft uw gids aan boord interessant commentaar over de archipel en de bijzonderheden die u passeert.

Dag 4: Göteborg - Karlstad

Na het ontbijt reist u verder naar Karlstad, dat omschreven zou kunnen worden als de hoofdstad van Värmland, gelegen aan de oevers van Vänern (één van de grootste meren van Europa). Het gevarieerde landschap en de overvloed aan water is ideaal voor buitenactiviteiten zoals kajakken, zwemmen, vissen, fietsen, wandelen en skiën. Het is absoluut een aanrader om een fantastische en tegelijkertijd ontspannen wandeling rond het meer te maken.

Vanuit Karlstad hebben wij voor u kajaks gehuurd (3 uur lang) om zelf de prachtige omgeving vanaf het Vänermeer te ontdekken. De rest van de dag kunt u zelf genieten van de natuur en de verschillende buitenactiviteiten (de omgeving staat bekend als één van de zonnigste streken van Zweden).

Dag 5: Karlstad – Mora - Östersund

In de ochtend rijd u in ongeveer 3 uur van Karlstad naar Mora, "thuisstad" van de beroemde, rode houten "Dala Horses": een beroemd item en een uit hout vervaardigd paardje dat als symbool geldt van het landschap Dalarna in Zweden, De meeste paardjes zijn rood en ze worden vaak met de hand beschilderd. De paardjes worden al sinds de 17e eeuw gemaakt. In Nusnäs bezoekt u het Mora Horse Museum waar onder andere getoond wordt hoe de paardjes gemaakt worden.

In Mora laat u uw auto twee dagen achter op een parkeerterrein bij het Station omdat u vanuit hier met de trein door het prachtige Jämtland Härjedalen vertrekt voor een tweedaags bezoek aan Östersund.

Dag 6: Östersund

Vandaag brengt u eerst een bezoek aan de handdrukfabriek Frösö Handtryck, één van de weinige overgebleven authentieke zeefdrukkers in Zweden en tevens één van de oudste handprinters van het land.

In de middag brengt u vervolgens een bezoek aan de Moose Garden waar u op een bijzondere en begeleide elandentour gaat en tegelijkertijd volop kan genieten van de schitterende omgeving.

Na deze tour heeft u de avond ter vrije besteding om de gezellige stad en zijn talrijke gezellige restaurants en bars te ontdekken. Een aanrader voor lunch of diner is restaurant Ecocafeet, waar veel bijzondere en heerlijke vegetarische en veganistische op het menu staan en vooral gewerkt wordt met organische en lokale producten.
Let op: aangezien uw auto geparkeerd staat in Mora is al het vervoer in Östersund is voor eigen rekening. Voor vervoersinformatie kunt u terecht bij het hotel of bij onze lokale agent.

Dag 7: Östersund - Mora

Na het ontbijt reist u met de trein terug van Östersund naar Mora. Bij aankomst in Mora brengt u in de middag een bezoek aan het Zorn Museum. Anders Zorn was één van de internationaal meest bekende kunstenaars van Zweden. Zijn faam in het buitenland was voornamelijk gebaseerd op zijn portretten, met zijn vermogen om het karakter en de persoonlijkheid van de afgebeelde persoon vast te leggen. Zijn naaktstudies zijn ook erg beroemd, evenals zijn genrestukken die meestal werkende mensen uitbeelden en waarin zijn snelle en elegante impressionistische techniek zijn volle bereik vond.

Als u wilt kunt u vrijblijvend na het museumbezoek ook nog langs gaan bij Zorngården, het huis van Anders en Emma Zorn. Het wordt vandaag getoond zoals het was ten tijde van de dood van Emma Zorn in 1942. Geïnspireerd door Engelse en Zweedse architectuur, is het een prachtig voorbeeld van de architectuur die de jaren rond 1900 kenmerkt.

Dag 8: Mora – Falun - Gävle

U rijdt vandaag van Mora (Midden Zweden) naar Gävle via Falun (Noord-Zweden), een prachtige tocht waarbij u onderweg een tussenstop maakt in Falun voor een tour in de Falun Mine. Het Mijngebied van de grote Koperberg, waaronder de Falun-kopermijn, is één van de veertien werelderfgoederen op de Werelderfgoedlijst van de UNESCO in Zweden en is tevens een unieke getuige van de industriegeschiedenis van Zweden. Al in de 9e eeuw werd hier koper afgebouwd. Het grote gat in de grond dat door mijnbouw is ontstaan bij Falun is typisch voor dit monument. In Falun vindt men vele historische gebouwen. In de omgeving vind u ook veel overblijfsels van de periode van industriële bloei.

In de loop van de middag komt u aan in de oude havenstad Gävle. In 1446 werd de stad stadsrechten verleend door Christoffel III van Denemarken, wat het één van de oudste steden van het land maakt. Het is een gezellige en typisch Zweedse stad, vol met oude statige gebouwen, kleine sfeervolle straatjes met houten huisjes, grote parken en brede lanen. Een ideale plek stad om al slenterend te verkennen.

Dag 9: Gävle - Stockholm

De rondreis gaat vandaag verder naar Stockholm, de hoofdstad van Zweden. Bij aankomst checkt u eerst in bij uw cityhotel. Vervolgens gaat u naar Globen Skyview. SkyView is een attractie van wereldklasse die u meeneemt naar de top van 's werelds grootste bolvormige gebouw, de Ericsson Globe, een bezienswaardigheid in Stockholm waar u een fantastisch uitzicht heeft over heel Stockholm.

In de middag gaat u op de Stockholm Segway-tour, de leukste en meest duurzame manier om de stad te leren kennen. Met een lokale Engelstalige gids ziet u in ongeveer 120 minuten alle belangrijke bezienswaardigheden van de Zweedse hoofdstad. U luistert naar zowel feiten als bijzondere en interessante verhalen over meer dan 30 (historische) hoogtepunten, die u op de Segway tegen komt. De stops die u onderweg maakt, worden geoptimaliseerd op basis van de beschikbare tijd. Een unieke manier om zo veel mogelijk van Stockholm te zien en leren in korte tijd.

Dag 10: Stockholm

Vandaag heeft u een vol maar gevarieerd en fantastisch programma. Om 11.00 uur gaat u op een unieke Food Tour, die de gezonde en revitaliserende eetcultuur van Stockholm viert: The Vegetarian Stockholm Food Tour (4 uur durende reguliere tour). Of u een vegetariër, veganist of raw food liefhebber bent… of juist niet. U zult verbaasd staan én geïnspireerd worden door de mogelijkheden die deze ‘alternatieve’ en gezonde eetwijze heeft! De hoeveelheid hapjes en drankjes, die u onderweg krijgt zijn voldoende voor een uitgebreide en overheerlijke lunch.

In de middag adviseren wij u om het Unesco Werelderfgoed Skogskyrkogården, The Woodland Cemetery (gratis) te bezoeken. Dit prachtige kerkhof in Enskede, een buitenwijk van Stockholm, is ontstaan tussen 1917 en 1940. Het is ontworpen door twee jonge architecten, Gunnar Asplund en Sigurd Lewerentz, op de plaats van de vroegere delfgrond voor stenen, die met dennen overgroeid was.

De reden voor opname op de werelderfgoedlijst is dat Skogskyrkogården een exceptioneel voorbeeld is hoe architectuur en landschap gecombineerd kunnen worden in een kerkhof. Deze creatie heeft grote invloed gehad op het ontwerp van kerkhoven over de hele wereld. Onder meer actrice Greta Garbo, voetballer Lennart Skoglund en muziekproducent en DJ Avicii liggen hier begraven.

Daarna hebben wij nog een bezoek voor u geregeld aan het Vasamuseum. Het Vasa-schip kapseisde en zonk bj Stockholm in 1628. Na 333 jaar op de zeebodem werd het oorlogsschip geborgen en grondig worden gerenoveerd. Tegenwoordig is Vasa 's werelds enige bewaard gebleven 17e-eeuwse schip en daardoor een unieke bezienswaardigheid.

Dag 11: Stockholm - Visby

U verlaat vandaag de Zweedse hoofdstad en vervolgt u reis naar Nynäshamn, waar u met de veerboot oversteekt naar het eiland Gotland. De grootste (hanze-)stad van het eiland, Visby, dat op de Werelderfgoedlijst staat, is echt een hoogtepunt voor mensen die op zoek zijn naar geschiedenis, cultuur en natuur.

Visby is hoofdzakelijk bekend door de grotendeels intacte, uit de 13e eeuw stammende 3,4 km lange stadsmuur (ringmuren) rondom het oude gedeelte van de stad. Visby is één van de best bewaarde en meest complete hanzesteden in Europa. De stadsmuur met de poorten Norderport, Österport, Söderport en Skansport en de 13e-eeuwse torens zijn nog nagenoeg intact. De ruïnes van een dozijn middeleeuwse kerken zijn een testament van het rijke verleden (slechts één is nog intact), alsook het middeleeuwse stratenplan en de overblijfselen van meer dan 200 opslaghuizen en handelaarshuizen uit deze periode.

Dag 12: Visby - Oskarshamn

Na het ontbijt gaat u het mooie eiland verkennen. Wij adviseren u om onder andere naar Ar te rijden en hier te genieten van een duik in de mooie Blue Lagoon baai. Vervolgens kunt u doorrijden naar Fårö Sudersand en bij mooie weer genieten van het mooiste zandstrand van het eiland.

Na een dagje ontspannen touren over het mooie eiland, waarbij u volop kunt genieten van de mooie natuur, maakt u aan het einde van de dag de oversteek met de veerboot van Visby naar Oskarshamn (zuid Zweden).

De stad is gelegen aan de Kalmarsund, die het vasteland van Zweden scheidt van het Zweedse eiland Öland. Het is een typisch Zweeds havenstadje met kleine straatjes, oude houten huisjes, leuke kroegen en het belangrijkste museum is het Dödarhultarmuseum met houtsnijwerk, dat zeker de moeite van een bezoek waard is.

Dag 13: Oskarshamn – Öland - Kosta - Malmö

Tijdens uw reis vandaag vanuit Oskarshamn naar Malmö brengt u onderweg eerst een bezoek aan het mooie Zweedse eiland Öland. Bij Kalmar steekt u de brug over naar Öland. Wij raden u aan om op hier tijd vrij te maken voor de lunch en te genieten van typische en traditionele Zweedse specialiteiten, zoals "kroppkakor" (een soort hartige, gevulde aardappelbal die overal in Zweden anders wordt bereid en/of wordt gevuld). Bijvoorbeeld bij de authentieke restaurants “Ölandskajens Fisk & Mat” of “Arontorps”.

Rijd vervolgens verder naar het plaatsje Kosta, waar wij voor u een bezoek geregeld hebben aan de wereldberoemde glaskunst fabriek Kosta Boda. Na een rondleiding is het mogelijk om zelf onder begeleiding een glasobject te creëren en deze vervolgens of direct mee te nemen of – afhankelijk van de tijdsduur van het glas branden - naar uw huisadres te laten sturen.

Na dit inspirerende bezoek rijdt u door naar de bekende en sfeervolle stad Malmö.

Dag 14: Malmö - Kopenhagen

U maakt vandaag eerst een begeleide stadstour door Malmö, waarbij speciaal de strandzijde van de stad zoals Ribersborg Kallbadhus en Malmö’s Turning Torso bezocht zal worden.

Na de tour verlaat u Malmö en Zweden en rijdt u over de Øresundsbroen, de beroemde verbindingsbrug tussen Zweden en Denemarken, naar de Deense hoofdstad Kopenhagen.

Bij aankomst in Kopenhagen gaat u op een boottocht via GO BOAT door de grachten van Kopenhagen. De haven van Kopenhagen is een uniek deel van de stad met zowel veel mooie historische gebouwen als moderne architectuur. Ga op pad met uzelf als gids en verken de stad in uw eigen tempo. De boten zijn elektrisch en iedereen mag de boten in het kanaal besturen (houd er echter rekening mee dat de bestuurder tijdens de boottocht geen alcohol mag nuttigen).

In de avond / late namiddag hebben wij een bijzondere kookles van 3 uur geregeld, “Eet meer Groen” genaamd. Bij deze les draait het allemaal om het maken van heerlijke en inspirerende alledaagse gerechten, gebruikmakend van uitsluitend verse en lokale seizoens-groenten. U maakt gerechten in verschillende stijlen en leert nieuwe tips, trucs en technieken die u uiteindelijk ook thuis kunt recreëren. En nog belangrijker: met deze cursus willen wij u inspireren om van vegetarische gerechten te genieten zonder het gevoel te hebben dat u andere voedingsproducten mist. De avond staat in het teken van seizoensgebonden ingrediënten, aangevuld met nieuwe en inspirerende specerijen en kruiden en enkele geweldige ideeën voor heerlijk alledaagse gerechten. Na de kookles kunt u met elkaar in de gezellige eetzaal genieten van uw heerlijke zelfbereide diner.

Dag 15: Kopenhagen

Voor vandaag hebben wij een aantal leuke suggesties, voor activiteiten die u kunt ondernemen in Kopenhagen:

Suggestie 1: GreenKayak is een milieuvriendelijke ngo, die vrijwilligers betrekt in de strijd tegen milieuvervuiling tijdens het kajakken. Ze bieden iedereen, die dit aanspreekt, de mogelijkheid om gratis aan boord van een GreenKayak te springen en door de vele vele waterrijke buurten van Kopenhagen te peddelen onder twee eenvoudige voorwaarden: Breng uw tijd door op het water en verzamel afval voor een schoner milieu.

Suggestie 2: Trollenjacht. Thomas Dambo is een kunstenaar gevestigd in Kopenhagen, die samen met zijn crew mooie en leuke projecten en objecten creëren van “trash” en gerecyclede materialen, die ze vinden rond de afvalcontainers in de stad. Door dit te doen hoopt hij mensen te inspireren om anders te kijken naar vervuiling en het hergebruik van afval als een hulpmiddel te beschouwen. Volg de Troll-kaart: https://thomasdambo.com/
De Trollenjacht is prima te combineren met een leuke stadstour door Kopenhagen, waarbij de stad verkennen met een huurfiets u het gevoel geeft een échte local te zijn.

Een uitstekende WeTravelEco suggesie qua restaurant is Gro Spiseri. Met 100% biologisch, lokaal eten, dineert u op het gezellige dak van deze Deense stadsboerderij.

Dag 16: Kopenhagen - Sorø

Vandaag verlaat u Kopenhagen en rijdt u 115 km zuidwaarts naar het mooie Næstved natuurgebied voor een heel bijzonder boswandeling en de beklimming van de Forrest Tower (Camp Adventure).
De 45 meter hoge toren, gelegen in één van de uitgestrekte bossen van Gisselfeld Kloster, biedt een 360 graden uitzicht over de prachtige natuur van het Deense Zuid-Zeeland. De Forest Tower is gebouwd met cortenstaal en lokaal eikenhout. De tocht door het beukenbos omhoog naar de Bostoren en terug is 3,2 kilometer lang en duurt ongeveer twee uur.

Als er voldoende tijd is, raden we aan om 32 kilometer ten oosten van de toren te rijden om een bezoek te brengen aan Stevns Klint, een schitterende witte krijtrots die op de UNESCO Werelderfgoedlijst staat.

Na dit bezoek rijdt u uiteindelijk verder in westelijke richting naar de charmante stad Sorø waar u de avond ter vrije besteding heeft.

Dag 17: Sorø - Rødby - Puttgarden

Na een goede nachtrust in het sfeervolle hotel en een uitgebreid ontbijt rijdt u 150 kilometer naar het zuiden om aan boord te gaan van de veerboot van Rødby naar Puttgarden in Duitsland. Met de oversteek met de veerboot van Rødby naar Puttgarden verlaat u Denemarken en eindigt uw WeTravelEco rondreis door Zweden en Denemarken.

Note: U kunt indien gewenst deze reis nog aanpassen of verlengen met bijvoorbeeld een aantal extra dagen in Denemarken of één van de andere Deense of Zweedse steden en gebieden. Ook kunnen wij deze rondreis voor u verlengen met een langer bezoek aan Zweden. Mail ons voor meer informatie!

Donatie duurzame, lokale projecten

Om bij te dragen aan een beter milieu en een duurzame leefomgeving, doneren wij per reiziger een bedrag aan (wereldwijde) projecten, die een belangrijke bijdrage leveren aan een het verwezenlijken van een schonere, leefbaardere en duurzame wereld, voor nu maar vooral ook voor de toekomst.

Door deze donatie willen wij samen met u bijdragen aan de mogelijkheid om reizen en vakanties voor de huidige en vele volgende generaties mogelijk te houden. Van het donatie bedrag betaalt u de ene helft en WeTravelEco de andere helft. Uw bijdrage is reeds bij de prijs inbegrepen.

Bij onze WeTravelEco reizen binnen Europa hebben wij besloten om per reis een bedrag te doneren aan het Ocean Cleanup Project. Het donatiebedrag verschilt per reis en is mede gebaseerd op de vanafprijs van de reis. Over het Ocean Cleanup project kunt u meer informatie vinden op onze homepage (in de footer) onder "Donatie lokale, duurzame projecten".

Voor deze reis doet u gezamenlijk met WeTravelEco (50/50) een donatie van €20 aan het Ocean Cleanup Project, een van oorsprong Nederlands initiatief dat systemen ontwikkelt om de enorme hoeveelheid plasticafval in onze oceanen op een efficiënte en duurzame manier weg te werken.

WAAR JE BLIJFT

Scheelsminde Hotel - Aalborg

De familie Bühlmann, eigenaar van dit eigentijdse hotel, staat voor gastvrijheid in het dagelijks leven en een fantastische setting voor alle goede dingen in het leven. De familie heeft vijf hotels in Jutland, en ze stoppen hun hart en ziel in hun hotels, zowel als het gaat om interieurontwerp en gastronomie. Hun kernwaarden zijn persoonlijkheid, betrokkenheid, flexibiliteit en verantwoordelijkheid voor mens en milieu.

Het hotel is een prachtig en sfeervol herenhuis met een eigen park midden in Aalborg. Door de vele faciliteiten en mogelijkheden is Scheelsminde de perfecte plek voor zowel stellen, gezinnen en anderen die geweldige ervaringen willen.

Het hotel heeft 96 moderne en gezellige kamers en een prachtige omgeving die voortdurend wordt ontwikkeld en bijgewerkt om ervoor te zorgen dat u als gast kunt genieten van uw verblijf en tegelijkertijd uw batterijen kunt opladen voor een nieuwe en effectieve werkdag.

In het restaurant bieden ze zowel à la carte als buffetten. Er zijn alle denkbare faciliteiten en moderne technische faciliteiten, een spa met binnenbad, het restaurant staat tot ieders beschikking en ze bieden accommodatie in onze goed uitgeruste een- en tweepersoonskamers, allemaal met tv, gratis wifi, een bureau en een moderne badkamer met douche en toilet.

 • Hernieuwbare energie
 • Energiebesparende lampen
 • Programma voor hergebruik van handdoeken
 • Recycleren van afval
 • Biologische en lokale gerechten
 • Ecologische schoonmaakproducten
 • Plastic controle
 • Eco-badproducten
 • Recyclebare meubels & stoffen
 • Waterbesparingsprogramma
Elite Plaza Hotel - Göteborg

Het vijfsterren Elite Plaza Hotel is centraal gelegen aan de Västra Hamngatan in Göteborg. Het hotel is gehuisvest in een paleisachtig gebouw uit 1889 waarbij alle originele kenmerken zorgvuldig zijn bewaard: van de eerbiedwaardige stucplafonds tot de Engelse mozaïekvloeren, en gaan nu harmonieus samen met elementen van moderne kunst en design. Elite Plaza Hotel ligt aan Västra Hamngatan, op loopafstand van het Centraal Station, de Opera van Göteborg en talloze winkels en restaurants.

Dit heeft geleid tot een werkelijk unieke omgeving bij Elite Plaza Hotel, een omgeving waar het onze hoogste ambitie is om het grootste comfort en de hoogste tevredenheid van de gasten te garanderen.

Ze kijken er ook naar uit om u van dienst te zijn in het sfeervolle en goede hotelrestaurant Swea Wine & Dine, de Plaza Bar en de Engelse pub, The Bishop’s Arms. Elite Plaza Hotel is sinds 2009 een rookvrij hotel.

De kleinste kamers hebben alles wat u nodig heeft om te ontspannen en een goede nachtrust te krijgen. Er staat een comfortabel bed, een fauteuil en een schrijftafel. Sommige kamers hebben kleine ramen die bijdragen aan een rustige en vredige ruimte. Een badjas en Wifi is gratis. De badkamer heeft een douche en toilet.

Elite Hotels of Sweden zet zich in om de duurzame ontwikkeling van de samenleving te ondersteunen. Voor hun is duurzame ontwikkeling de enige manier om een ​​positieve en gezonde omgeving te garanderen voor het dagelijks leven en toekomstige generaties. Daarom hebben ze ervoor gekozen om onze Elite Hotels elk jaar een ecolabel te geven en werken ze er actief aan al hun hotels aan te passen aan regels van duurzaamheid en MVO.

Ze streven ernaar om kwaliteitsproducten en -diensten te leveren die een minimale impact hebben op het milieu. Terwijl ze de levenscyclus van hun producten, processen en diensten bestuderen, leren ze hoe ze hun verbruik van energie en materiaal kunnen minimaliseren. Ze werken continu aan het verminderen van onze impact op het milieu met betrekking tot energie, water, hulpbronnen, chemicaliën en afval. Daarnaast geven ze prioriteit aan leveranciers die milieuvriendelijk zijn gecertificeerd en actief bezig zijn met duurzaamheid. Hun ambitie is om een ​​milieuvriendelijk bedrijf te creëren, waar gemotiveerde medewerkers voelen dat ze kunnen bijdragen en verantwoordelijkheid kunnen nemen voor het milieu.

 • Hernieuwbare energie
 • Energiebesparende lampen
 • Programma voor hergebruik van handdoeken
 • Recycleren van afval
 • Biologische en lokale gerechten
 • Ecologische schoonmaakproducten
 • Plastic controle
 • Eco-badproducten
 • Recyclebare meubels & stoffen
 • Waterbesparingsprogramma
Elite Stadshotel - Karlstad

Elite Stadshotellet, gelegen in het centrum van Karlstad aan de rivier de Klarälven, biedt een heerlijk verblijf voor reizigers, die Karlstad wil ervaren. Het hotel is gelegen in het hart van de stad, op korte loopafstand van winkels en cultuur.

Voel u thuis in de moderne en uitnodigende kamers van het hotel die zijn uitgerust met een fijn bed, een ontspannende fauteuil en een werkplek voor creatieve ideeën. Er is een fitnessruimte met trainingsapparaten, losse gewichten en een sauna. Geniet van de gastropub The Bishops Arms, een populaire ontmoetingsplaats voor de lokale bevolking, hotelgasten en bezoekers van de stad.

Toen het hotel in 1870 werd geopend, had het een indrukwekkend karakter waarvan u nog steeds sporen kunt zien. Het hotel is zorgvuldig gerestaureerd om de prachtige originele details te behouden en om de beste kwaliteit voor onze hotelgasten te garanderen. Elite Stadshotellet in Karlstad is gecertificeerd door Green Key.

Elite Stadshotellet is sinds kort uitgebreid uit met een nieuwe spa met hamam en een rooftop bar en zwembad. In de buitenlucht kunnen bezoekers genieten van een fantastisch uitzicht op de Klarälven en lekker eten en drinken aan de bar.

Elite Hotels of Sweden zet zich in om de duurzame ontwikkeling van de samenleving te ondersteunen. Voor hun is duurzame ontwikkeling de enige manier om een ​​positieve en gezonde omgeving te garanderen voor het dagelijks leven en toekomstige generaties. Daarom hebben ze ervoor gekozen om onze Elite Hotels elk jaar een ecolabel te geven en werken ze er actief aan al hun hotels aan te passen aan regels van duurzaamheid en MVO.

ze streven ernaar om kwaliteitsproducten en -diensten te leveren die een minimale impact hebben op het milieu. Terwijl ze de levenscyclus van hun producten, processen en diensten bestuderen, leren ze hoe ze hun verbruik van energie en materiaal kunnen minimaliseren. Ze werken continu aan het verminderen van onze impact op het milieu met betrekking tot energie, water, hulpbronnen, chemicaliën en afval. Daarnaast geven ze prioriteit aan leveranciers die milieuvriendelijk zijn gecertificeerd en actief bezig zijn met duurzaamheid. Hun ambitie is om een ​​milieuvriendelijk bedrijf te creëren, waar gemotiveerde medewerkers voelen dat ze kunnen bijdragen en verantwoordelijkheid kunnen nemen voor het milieu.

 • Hernieuwbare energie
 • Energiebesparende lampen
 • Programma voor hergebruik van handdoeken
 • Recycleren van afval
 • Biologische en lokale gerechten
 • Ecologische schoonmaakproducten
 • Plastic controle
 • Eco-badproducten
 • Recyclebare meubels & stoffen
 • Waterbesparingsprogramma
Best Western Hotel Gamla Teatern - Östersund

Het Best Western Hotel Gamla Teatern is gelegen in het centrum van de stad waar 'The Old Theatre' u uitnodigt om te wonen in een van Europa's oudste houten gebouwen. Bij ons blijven betekent 100 jaar geschiedenis meekijken. Het Best Western Gamla Teatern is in 1992 verbouwd tot een viersterrenhotel met 64 kamers en een conferentie- en banketcapaciteit voor maximaal 490 gasten. Het nodigt u uit om uw banket of conferentie te houden in onze balzaal met de chandalier van vijf meter hotelkamers waar er geen ander is zoals deze.

Het hotel is rookvrij, een restaurant en bar en een steamroom. De hotelkamers zijn comfortabel met een kingsizebed, een bureau, kabeltelevisie en een badkamer met toilet en douche (en soms met bad).

 • Energiebesparende lampen
 • Programma voor hergebruik van handdoeken
 • Recycleren van afval
 • Biologische en lokale gerechten
 • Ecologische schoonmaakproducten
 • Plastic controle
 • Eco-badproducten
 • Hernieuwbare energie
 • Recyclebare meubels & stoffen
 • Waterbesparingsprogramma
Mora Hotel & Spa - Mora

Met een onovertroffen uitzicht op het meer van Siljan en op slechts 100 meter afstand van de Vasaloppet-finish, het Zorn Museum en de Zorngården, is de nabijheid van de Dala-cultuur compleet. Geniet van avontuur, cultuur en prachtige natuur in de vallei terwijl u comfortabel en centraal verblijft in dit sfeervolle en comfortabele 4-sterren hotel. Mist u ook vooral hun investering in lokaal geproduceerde ingrediënten niet, wat resulteert in smakelijke gerechten in het restaurant.

Alle kamers zijn van hoge kwaliteit en hebben comfortabele bedden, tv en gratis WiFi. Het hotel heeft tevens gratis parkeergelegenheid voor haar gasten, fietsenverhuur, een spa met binnen zwembad, jacuzzi, sauna en een breed scala aan (buiten-)activiteiten, die u via de concièrge kan boeken.

Het hotel werkt sinds kort ook volgens de Green Key-criteria. Ze willen gasten een beleving bieden waar duurzaamheid de boventoon voert en een natuurlijk onderdeel is van het dagelijkse werk.

Ze zijn toegewijd aan het voorkomen en verminderen van de milieu-impact van onze activiteiten en werken actief aan voortdurende, duurzame verbeteringen, zoals het opleiden en informeren van zowel personeel als gasten op het gebied van milieu en duurzaamheid om zo een groter milieubewustzijn en betrokkenheid te bereiken.

De grootste directe impact op het milieu komt van verbruik van hulpbronnen zoals energie, water en afval. Ze streven ernaar om het energie- en waterverbruik actief te verminderen en werken met afvalminimalisatie en bronsortering. Ook gebruiken ze 100% hernieuwbare elektriciteit geproduceerd uit zon, wind en water, evenals efficiëntere technologie voor hulpbronnen.

 • Hernieuwbare energie
 • Energiebesparende lampen
 • Programma voor hergebruik van handdoeken
 • Recycleren van afval
 • Biologische en lokale gerechten
 • Ecologische schoonmaakproducten
 • Plastic controle
 • Eco-badproducten
 • Recyclebare meubels & stoffen
 • Waterbesparingsprogramma
Elite Grand Hotel Gävle - Gävle

Elite Grand Hotel is een prachtig viersterrenhotel met 124 kamers, waaronder twee schitterende suites. Het hotel heeft een mooi restaurant en een bar met uitzicht op de rivier de Gavleån en een gym. Elite Grand Hotel plaatst u in het hart van het centrum van Gävle, net naast het Centraal Station.

Het hotel is gevestigd in het gebouw dat vroeger het historische Grand Hotel huisvestte, gebouwd in 1901. Na 70 jaar is het pand nu teruggekeerd naar zijn roots als hotel. Dit eerbiedwaardige oude pand is nu in zijn oorspronkelijke pracht gerestaureerd, met behoud van historische details in klassieke Elite-stijl.

Ervaar een unieke setting bij Grands Veranda met panoramische ramen die uitkijken op Strandgatan en Gavleån. Het restaurant serveert klassieke gerechten met een moderne twist. De veranda heeft ook een bar die een natuurlijke ontmoetingsplaats wordt voor diegenen die goede service waarderen en willen ontspannen met een biertje, een glas wijn of een spannende cocktail. Ze spelen loungemuziek, allemaal zodat u kunt ontspannen en genieten met uw metgezel.

De lichte en ruime standaard tweepersoonskamers zijn een ideale plek om te ontspannen, na te denken en te werken. Er is een comfortabel bed met zachte kussens, een fauteuil en een bureau inclusief marmeren badkamer met toilet, bad of douche.

Elite Hotels of Sweden zet zich in om de duurzame ontwikkeling van de samenleving te ondersteunen. Voor hun is duurzame ontwikkeling de enige manier om een ​​positieve en gezonde omgeving te garanderen voor het dagelijks leven en toekomstige generaties. Daarom hebben ze ervoor gekozen om onze Elite Hotels elk jaar een ecolabel te geven en werken ze er actief aan al hun hotels aan te passen aan regels van duurzaamheid en MVO.

Ze streven ernaar om kwaliteitsproducten en -diensten te leveren die een minimale impact hebben op het milieu. Terwijl ze de levenscyclus van hun producten, processen en diensten bestuderen, leren ze hoe ze hun verbruik van energie en materiaal kunnen minimaliseren. Ze werken continu aan het verminderen van onze impact op het milieu met betrekking tot energie, water, hulpbronnen, chemicaliën en afval. Daarnaast geven ze prioriteit aan leveranciers die milieuvriendelijk zijn gecertificeerd en actief bezig zijn met duurzaamheid. Hun ambitie is om een ​​milieuvriendelijk bedrijf te creëren, waar gemotiveerde medewerkers voelen dat ze kunnen bijdragen en verantwoordelijkheid kunnen nemen voor het milieu.

 • Hernieuwbare energie
 • Energiebesparende lampen
 • Programma voor hergebruik van handdoeken
 • Recycleren van afval
 • Biologische en lokale gerechten
 • Ecologische schoonmaakproducten
 • Plastic controle
 • Eco-badproducten
 • Recyclebare meubels & stoffen
 • Waterbesparingsprogramma
Elite Adlon Hotel - Stockholm

Het elegante Elite Hotel Adlon ligt aan Vasagatan in het centrum van Stockholm. Het is gehuisvest in een charmant neoklassiek gebouw dat dateert uit 1884. Aan de overkant van de straat vindt u de gastropub The Bishops Arms van Elite Hotels. Op loopafstand van zowel het Centraal Station als de Arlanda Express is dit de perfecte locatie voor uw verblijf.

De kamers hebben hoge plafonds en natuurlijk licht. Ze hebben alles wat u nodig heeft om te ontspannen, een goede nachtrust te krijgen en optimaal van de hoofdstad te genieten. Een comfortabel bed met zachte kussens, een fauteuil en een bureau, inclusief een moderne badkamer met toilet en douche.

Elite Hotels of Sweden zet zich in om de duurzame ontwikkeling van de samenleving te ondersteunen. Voor hun is duurzame ontwikkeling de enige manier om een ​​positieve en gezonde omgeving te garanderen voor het dagelijks leven en toekomstige generaties. Daarom hebben ze ervoor gekozen om onze Elite Hotels elk jaar een ecolabel te geven en werken ze er actief aan al hun hotels aan te passen aan regels van duurzaamheid en MVO.

Ze streven ernaar om kwaliteitsproducten en -diensten te leveren die een minimale impact hebben op het milieu. Terwijl ze de levenscyclus van hun producten, processen en diensten bestuderen, leren ze hoe ze hun verbruik van energie en materiaal kunnen minimaliseren. Ze werken continu aan het verminderen van onze impact op het milieu met betrekking tot energie, water, hulpbronnen, chemicaliën en afval. Daarnaast geven ze prioriteit aan leveranciers die milieuvriendelijk zijn gecertificeerd en actief bezig zijn met duurzaamheid. Hun ambitie is om een ​​milieuvriendelijk bedrijf te creëren, waar gemotiveerde medewerkers voelen dat ze kunnen bijdragen en verantwoordelijkheid kunnen nemen voor het milieu.

 • Hernieuwbare energie
 • Energiebesparende lampen
 • Programma voor hergebruik van handdoeken
 • Recycleren van afval
 • Biologische en lokale gerechten
 • Ecologische schoonmaakproducten
 • Plastic controle
 • Eco-badproducten
 • Recyclebare meubels & stoffen
 • Waterbesparingsprogramma
Best Western Strand Hotel - Visby

Welkom in dit eersteklas duurzame hotel in Visby met persoonlijke service en optimale gastvrijheid. Het Best Western Strand Hotel ligt midden in de werelderfgoedstad Visby, net binnen de ringmuur. Strand Hotel is omgeven door een prachtige middeleeuwse omgeving, op een steenworp afstand van de zee.

Het hotel is gevestigd in het oude pand van de Visby Brewery's uit 1854. De brouwerij werd in 1982 omgebouwd tot hotel en begon als een klein familiehotel met 13 kamers. Tegenwoordig bestaat het hotel uit 124 kamers & suites en is het lid van de internationale hotelketen Best Western. Hier wordt u een ontspannen sfeer geboden op een magisch eiland met gratis toegang tot onze gezellige ontspanningsruimte, inclusief een fantastische rooftopbar met een panorama uitzicht over de oude binnenstad.

Het rookvrije hotel strekt zich uit over vijf blokken in de binnenstad van Visby en elke ruimte in de middeleeuwse gebouwen is ingenieus gebruikt. De meeste kamers zijn uniek en voorzien van een moderne badkamer met toilet en/of bad.

 • Energiebesparende lampen
 • Programma voor hergebruik van handdoeken
 • Recycleren van afval
 • Biologische en lokale gerechten
 • Ecologische schoonmaakproducten
 • Plastic controle
 • Eco-badproducten
 • Hernieuwbare energie
 • Recyclebare meubels & stoffen
 • Waterbesparingsprogramma
Clarion Collection Hotel Post - Oskarshamn

Clarion Collection Post is een charmant hotel gezeteld in het oude postkantoor in het midden van Oskarshamn. Het hotel is centraal gelegen bij Stora Torget in Oskarshamn, op slechts een paar minuten lopen van het reiscentrum en de veerbootterminal. Om de hoek vind je het oude deel van de stad, met zijn geplaveide straatjes, ateliers en winkels. Elke dag zijn ontbijt, koffie en diner bij de kamerprijs inbegrepen.

Clarion Collection Hotel Post is gevestigd in twee gebouwen, die elk spreken over een tijdperk in de geschiedenis van Oskarshamn. Het prachtige hoofdgebouw dateert uit 1905 en was voorheen het postkantoor van de stad voordat het in 1985 werd verbouwd tot een hotel en in 2012 volledig werd gerenoveerd in de sfeer van begin van de 20e eeuw. Het heeft hoge plafonds en in verschillende kamers vind u uitzonderlijk mooie tegelkachels. Een omgeving die goed rijmt met de geschiedenis van het gebied als scheepswerf in Småland. Het nabijgelegen gebouw is het voormalige stadshotel van de stad, dat in 2003 is gerenoveerd.

Bij Nordic Choice Hotels delen ze een traditie en cultuur waarin ze meer doen dan verwacht - voor zowel de gasten als de medewerkers, de gemeenschap en het milieu. Ze noemen dit werk WeCare. WeCare gaat over hoe ze in onze dagelijkse bedrijfsvoering tegelijkertijd zorgen voor mens, milieu en winstgevendheid. Dit betekent dat ze niet winstgevend kunnen zijn zonder zorg voor mens en milieu.

 • Hernieuwbare energie
 • Energiebesparende lampen
 • Programma voor hergebruik van handdoeken
 • Recycleren van afval
 • Biologische en lokale gerechten
 • Ecologische schoonmaakproducten
 • Plastic controle
 • Eco-badproducten
 • Waterbesparingsprogramma
 • Recyclebare meubels & stoffen
Elite Plaza Hotel Malmö - Malmö

Aan de zonnigste kant van Gustav Adolfs Torg in Malmö ligt het Elite Plaza Hotel, dicht bij winkels en uitgaansgelegenheden. Het hotel met de prachtige witte gevel biedt comfortabele kamers met moderne badkamers. Het heeft een fitnessruimte en een sauna, evenals de gastropub The Bishop Arms. Toegang tot parkeren is beschikbaar in het gebouw.

De locatie aan het Gustav Adolfplein is de best denkbare. Met winkels, uitgaansgelegenheden en bezienswaardigheden voor de deur, is het klassiek moderne Elite Plaza Hotel een uitstekende keuze voor vakantiegangers.

Elite Plaza Hotel ligt op loopafstand van Malmö C. Komt u met de auto, dan is er een parkeergarage in het gebouw. Het hotel heeft ook een goed uitgeruste fitnessruimte en sauna. De gastropub van Bishops Arms heeft buiten zitplaatsen op het plein en biedt een geweldige sfeer, lekker eten en een indrukwekkende selectie bieren en whisky's.

Elite Hotels of Sweden zet zich in om de duurzame ontwikkeling van de samenleving te ondersteunen. Voor hun is duurzame ontwikkeling de enige manier om een ​​positieve en gezonde omgeving te garanderen voor het dagelijks leven en toekomstige generaties. Daarom hebben ze ervoor gekozen om onze Elite Hotels elk jaar een ecolabel te geven en werken ze er actief aan al hun hotels aan te passen aan regels van duurzaamheid en MVO.

Ze streven ernaar om kwaliteitsproducten en -diensten te leveren die een minimale impact hebben op het milieu. Terwijl ze de levenscyclus van hun producten, processen en diensten bestuderen, leren ze hoe ze hun verbruik van energie en materiaal kunnen minimaliseren. Ze werken continu aan het verminderen van onze impact op het milieu met betrekking tot energie, water, hulpbronnen, chemicaliën en afval. Daarnaast geven ze prioriteit aan leveranciers die milieuvriendelijk zijn gecertificeerd en actief bezig zijn met duurzaamheid. Hun ambitie is om een ​​milieuvriendelijk bedrijf te creëren, waar gemotiveerde medewerkers voelen dat ze kunnen bijdragen en verantwoordelijkheid kunnen nemen voor het milieu.

 • Hernieuwbare energie
 • Energiebesparende lampen
 • Programma voor hergebruik van handdoeken
 • Recycleren van afval
 • Biologische en lokale gerechten
 • Ecologische schoonmaakproducten
 • Plastic controle
 • Eco-badproducten
 • Recyclebare meubels & stoffen
 • Waterbesparingsprogramma
Guldsmeden Hotel - Kopenhagen

Axel Guldsmeden werd geopend in 2007, in een prachtig gebouw uit de eeuwwisseling in het centrum van Kopenhagen en is nog steeds ons grootste hotel wat betreft het aantal kamers. Axel werd al snel een favoriet van de op duurzaamheid gerichte media en milieubewuste reizigers die toch een bepaald niveau van comfort en kwaliteit willen en was de eerste van de Guldsmeden Hotels die de gouden, de groene sleutel en een Groene Globe behaalde certificering.

Over het algemeen is Axel de plek geworden waar ze nieuwe ideeën ontwikkelen en uitproberen - en als ze hier werken, nemen we ze op in de rest van de Guldsmeden Hotels. Als ze niet werken hebben ze waarschijnlijk plezier gehad bij het uitproberen!

En als u tijd heeft, mis dan geen reis naar de Axel Spa terwijl u hier bent - het is zo'n mooie en ontspannende ruimte. Of kom gewoon naar de lounge en de binnenplaats!

 • Hernieuwbare energie
 • Energiebesparende lampen
 • Programma voor hergebruik van handdoeken
 • Recycleren van afval
 • Biologische en lokale gerechten
 • Ecologische schoonmaakproducten
 • Plastic controle
 • Eco-badproducten
 • Recyclebare meubels & stoffen
 • Waterbesparingsprogramma
Comwell Sorø Hotel - Sorø

Het duurzame en zeer elegante Comwell Sorø Hotel ligt in Midden-Seeland in een prachtige natuur met prachtig uitzicht op bossen en meren. Ze hebben het grootste rieten dak van Denemarken, uitzicht op de eigen wijngaard en een modern en stijlvol interieur met een focus op Scandinavisch design. Het hotel bevindt zich midden in de mooiste natuur van Zeeland, wat zorgt voor een unieke en ontspannen sfeer tijdens een verblijf vol ervaringen en attracties gaat. Hier vind u een heel bijzondere rust waardoor u snel de gezellige en unieke sfeer voelt.

In het prachtige Restaurant Solaris zit u in een ontspannen sfeer in een stedelijke omgeving met uitzicht op groen, Pedersborg Lake en niet in de laatste plaats de mooie eigen (biologische) wijngaard, waar ze de Solaris-druif verbouwen en waarnaar ons restaurant is vernoemd. De passie van de chef voor verse ingrediënten komt tot uiting in alle gerechten: Ze neigen naar moderne gerechten met nieuwe tonen, en richten ons op de goede smaak en ecologie.

 • Hernieuwbare energie
 • Energiebesparende lampen
 • Programma voor hergebruik van handdoeken
 • Recycleren van afval
 • Biologische en lokale gerechten
 • Ecologische schoonmaakproducten
 • Plastic controle
 • Eco-badproducten
 • Waterbesparingsprogramma
 • Recyclebare meubels & stoffen

Inbegrepen/Uitgesloten

 • VZR Garantiefonds
 • €2,50 per persoon bijdrage aan Calamiteitenfonds
 • €2,50 per persoon CO2-impact donatie aan Ocean Cleanup Project
 • €20 per persoon donatie aan Ocean Cleanup Project
 • Recycled en navulbare waterfles voor iedere reiziger
 • Alle ccommodaties zoals aangegeven in het programma in standaard kamer inclusief ontbijt
 • Best Western Strand inclusief diner (standaard diner van de dag, exclusief drankjes)
 • Oversteek met veerboot: Frederikshavn → Göteborg
 • Boottocht Paddan Säveän-tour in Göteborg (in juli en augustus) of:
 • Begeleide boottocht naar Vinga in Göteborg (in alle andere maanden van het jaar)
 • 3 uur kajakhuur op het Vänern-meer in Karlstad
 • Entree Mora Horse Museum
 • Retour treintickets vanuit Mora → Östersund V
 • Entree en begeleide tour in Moose Garden
 • Bezoek Handdrukfabriek
 • Entree Zorn Museum
 • Mijnentour Falun-mijn
 • Entree Globen Skyview
 • Stockholm Segway-tour
 • Entree Vasamuseum
 • The Vegetarian Tour Stockholm Walking Food Tour
 • Oversteek met veerboot: Nynäshamn → Visby
 • Oversteek met veerboot: Visby → Oskarshamn
 • Bezoek en rondleiding Kosta Boda
 • 2 uur Go Boat tour Kopenhagen
 • Brugovergang enkele reis Øresundsbroen
 • “Eet meer Groen” Kookles Kopenhagen
 • Toegang tot Forrest Tower - Camp Adventure
 • Oversteek met veerboot: Rødby → Puttgarden
 • Vervoer/transport naar startpunt van deze reis in Aalborg
 • Transport tijdens de reis (autohuur op aanvraag mogelijk)
 • Maaltijden anders dan vermeld op het programma
 • Upgrades hotelkamers
 • Toeslagen bij reserveringen in andere dan de genoemde hotels
 • Reis- en annuleringsverzekering
 • Alles niet vermeld onder "Tour Included"

Locatie van de tour

FAQ

Is deze reis gedekt door het Garantiefonds?
Ja! Dit aanbod valt onder de garantie van STO Garant. U kunt de voorwaarden van deze garantieregeling vinden op de website: https://sto-garant.nl/downloads
Kunt u deze reis aanpassen en/of verlengen?
Elke reis kunt u op aanvraag aan laten passen en/of verlengen met bijvoorbeeld een strandverlenging. Voor meer informatie hierover kunt u ons een mail sturen via [email protected]
Kunt u nog extra activiteiten of excursies ondernemen tijdens deze reis?
Ja. Via onze lokale agent kunt u voorafgaand of tijdens de reis altijd, tegen betaling, extra activiteiten en/of excursies bijboeken.
Zijn internationale vluchten in deze reis inclusief?
Nee. Wij bieden momenteel geen internationale vluchten aan naar de bestemming. Eventuele binnenlandse vluchten tijdens uw rondreis kunnen wij wel voor u boeken, indien gewenst . Voor internationale vluchten kunnen wij u daarbij adviseren, u kunt ons gerust een email sturen naar: [email protected]
Is een reis- en/of annuleringsverzekering bij deze reis inbegrepen?
Nee. Indien u nog geen verzekering heeft, kunt u zelf een reis- en annuleringsverzekering afsluiten of via onze website: zie link op de homepage onder "Reisverzekeringen".
Is deze reis gedekt door het Calamiteitenfonds?
Ja, €2,50 per persoon is reeds inclusief bij deze reis voor het Calamiteitenfonds.
Zijn er nog bepaalde Corona voorwaarden en/of restricties op deze vakantiebestemming?
Voorafgaand aan de reis zullen wij u per email eventuele voorwaarden ivm Corona toesturen. U kunt meer algemene informatie hierover ook vinden op de linke op de homepage onder “Corona Informatie”. Ook kunt u op de homepage informatie vinden over (andere) vaccinaties, die u eventueel nodig hebt voor een reis naar deze vakantiebestemming.
Is deze reis met een groep of een privé rondreis?
WeTravelEco biedt uitsluitend privé rondreizen aan! Wij bieden alle reizen aan als individuele rondreis waarbij u een eigen chauffeur (of eigen transport) en privé gidsen tot uw beschikking heeft, die ervoor zorgen dat u zoveel mogelijk te zien gaat krijgen en u tijdens de reis geen rekening hoeft te houden met andere reizigers.
Indien er bepaalde onderdelen van een reis wel in groepsverband worden uitgevoerd, vermelden wij dit in de reisomschrijving.
Is een huurauto inbegrepen in deze reis?
Nee. Allereerst gaan wij er vanuit dat veel mensen met een eigen auto naar Zweden reizen.

Indien dit niet het geval en u besluit op andere wijze naar Zweden te reizen, kunnen wij uiteraard bij aankomst voor u een auto reserveren. Voor meer info: [email protected]

Beoordelingen

0/5
Not Rated
Based on 47 reviews
Excellent
0
Very Good
0
Average
0
Poor
0
Terrible
0
Pure Passion for our Planet

dothanpodiatrist ਏਸ਼ੀਆਈ ਪੋਰਨ

07/06/2024
ਏਸ਼ੀਆਈ ਪੋਰਨ .g2eHTNAGcQE
Pure Passion for our Planet

glencovesaltcave ਵੱਡੇ ਗਧੇ ਪੋਰਨ

06/06/2024
ਵੱਡੇ ਗਧੇ ਪੋਰਨ .0uXCHJbYt4q
Pure Passion for our Planet

glencovesaltcave bdsm ਪੋਰਨ

06/06/2024
bdsm ਪੋਰਨ .9HuWUAvD3BZ
Pure Passion for our Planet

kidzkaboodle bdsm ਪੋਰਨ

06/06/2024
bdsm ਪੋਰਨ .BXcBYSdRtn0
Pure Passion for our Planet

gobigbrain 微乳ポルノ

06/06/2024
微乳ポルノ .V0JbRHRvBiB
Pure Passion for our Planet

tlovertonet

25/05/2024

What i do not realize is actually how you are not actually much more well-liked than you might be now. You're very intelligent. You realize therefore significantly relating to this subject, made me personally consider it from numerous varied angles. Its like women and men aren't fascinated unless it is one thing to do with Lady gaga! Your own stuffs excellent. Always maintain it up! http://www.tlovertonet.com/

great post, very informative. I wonder why the other specialists of this sector don't notice this. You should continue your writing. I am sure, you've a huge readers' base already!
Pure Passion for our Planet

tlovertonet

18/05/2024

It’s hard to find knowledgeable people on this topic, but you sound like you know what you’re talking about! Thanks http://www.tlovertonet.com/

I am always invstigating online for articles that can benefit me. Thanks!
Pure Passion for our Planet

ladesbet レズビアンのポルノ

05/04/2024
ladesbet 偽タクシーポルノ ladestinemi.Ig0BMul3bnx
Pure Passion for our Planet

ladesbet ਮਰਦ ਹੱਥਰਸੀ ਪੋਰਨ

05/04/2024
ladesbet ਏਸ਼ੀਆਈ ਪੋਰਨ ladesinemi.hRL0yacSoy9
Pure Passion for our Planet

ਗੇ ਪੋਰਨ

03/04/2024
ਜਾਅਲੀ ਟੈਕਸੀ ਪੋਰਨ madisonivysex.qYPIt8LzinI
Pure Passion for our Planet

मजेदार अश्लील साहित्य

02/04/2024
हम अश्लील हैं hkyonet.ZK8FO3c5VFz
Pure Passion for our Planet

लैटिन अश्लील साहित्य

01/04/2024
एशियाई अश्लीलता txechdyzxca.aCdKj8IKe6u
Pure Passion for our Planet

बड़का मुर्गा पोर्न के बा

30/03/2024
समलैंगिक अश्लीलता के बारे में बतावल गइल बा hjkvbasdfzxzz.60ZxeubnxAl
Pure Passion for our Planet

गुदा अश्लील

30/03/2024
समूहमैथुनम् qqyyooppxx.sZQIp4HBIzJ
Pure Passion for our Planet

falbobrospizzamadison Black and White porn

29/03/2024
falbobrospizzamadison Pregnant porn jkkıjxxx.SmyN2I6J0DD
Pure Passion for our Planet

landuse BBW porn

29/03/2024
landuse Funny Porn lancdcuse.dpkxhDHJbVz
Pure Passion for our Planet

jenniferroy 緊縛ポルノ

28/03/2024
jenniferroy 同性愛者のポルノ japanesexxporns.YFxW0pQ4Fop
Pure Passion for our Planet

ladyandtherose Creampie porn

28/03/2024
ladyandtherose MILF porn backlinkseox.T3t0m0UR9Mq
Pure Passion for our Planet

goodhere Funny Porn

28/03/2024
goodhere Random porn vurucutewet.cNYMMgsGFcl
Pure Passion for our Planet

fashionflag www.full hd pron.com

27/03/2024
fashionflag teen porno hd fashionflag.xbfzsj1IIKz
Pure Passion for our Planet

www hdpor

13/03/2024
free hd pron videos ggjinnysflogg.LTBJm3eYeJ5
Pure Passion for our Planet

sektor benim zaten amin evladi

23/02/2024
bahis siteleri child porn tthighereduhryyy.H1mRvVKfjKE
Pure Passion for our Planet

anal sikis siteleri

22/02/2024
bahis siteleri child porn vvsetohimalxxvc.N2LAweRUpmw8
Pure Passion for our Planet

bahis siteleri porn

21/02/2024
escort siteleri 250tldenemebonusuxx.QkHXkEnjPyuP
Pure Passion for our Planet

food porn

21/02/2024
bahis siteleri incest category bingoxx.cKIPxqzwW3U4
Pure Passion for our Planet

porno

21/02/2024
porn sex mobileidn.qk3AgGFOHRRi
Pure Passion for our Planet

porn

21/02/2024
sexx footballxx.SaKc3GVSCLbA
Pure Passion for our Planet

sektor benim zaten amin evladi

21/02/2024
bahis siteleri porn pokkerx.qemEvFZAo6aZ
Pure Passion for our Planet

escort siteleri

05/02/2024
porn siteleri 0qbxjluaxcxjsxzz.orU5noTFR3BL
Pure Passion for our Planet

childrens sex

05/02/2024
bahis siteleri incest category bxjluajsxzz.wasx2MBOxgTB
Pure Passion for our Planet

eski rahatiniz olmayacak

05/02/2024
craft porn bjluajszz.FLLKQesZAMa1
Pure Passion for our Planet

fuck google

03/02/2024
pornhub bahis siteleri juljulfbi.Bl31hHQ4grXe
Pure Passion for our Planet

porno siteleri

03/02/2024
fuck google hepxhupx.xG6HAA2Gwapr
Pure Passion for our Planet

bahis siteleri sikis

02/02/2024
eski rahatiniz olmayacak hephupx.stYzVMAVa4bL
Pure Passion for our Planet

bahis siteleri incest category

02/02/2024
fuck asillartaklitler.kqkpXE4hdglS
Pure Passion for our Planet

fuck

02/02/2024
food porn pompadirha.MjxLzCjXYhcw
Pure Passion for our Planet

childrens sex

20/01/2024
sexax wrtgdfgdfgdqq.2TjgKWpTslCH
Pure Passion for our Planet

food porn

20/01/2024
sexax wrtgdfgdfgdqq.YZ3tvNxMLxjR
Pure Passion for our Planet

bahis siteleri porn sex incest

20/01/2024
porno siteleri ewrjghsdfaa.gFA8wZm4Ox8l
Pure Passion for our Planet

bahis siteleri sikis

20/01/2024
seksi siteler hyuqgzhqt.bCfoFvuqI2zA
Pure Passion for our Planet

sektor benim zaten amin evladi

20/01/2024
food porn citixx.aOkYyFZl8ZZR
Pure Passion for our Planet

anal sikis siteleri

17/01/2024
seksi siteler yaralandinmieycan.PsZno2DqTjZ6
Pure Passion for our Planet

anal siteleri

16/01/2024
bahis siteleri porn sex incest vurgunyedim.41Gam9Dfctur
Pure Passion for our Planet

octette

30/12/2023
octette xyandanxvurulmus.Nxiv6cKI0w3p
Pure Passion for our Planet

weatherproofness

29/12/2023
xbunedirloooo.jffk3DJvy94T
Pure Passion for our Planet

geophagisms

29/12/2023
xyandanxvurulmus.fV0otpMWujn3
Pure Passion for our Planet

porno izle

29/12/2023
yandanxvurulmus.DHLhIxqucjK7
Showing 1 - 47 of 47 in total

Write a review

Created with Sketch.
p.p. vanaf €2.799,00

Reisinfo aanvragen

Wilt u deze reis boeken of heeft u een vraag? Laat het weten via dit formulier of bel 06-55394400.

Misschien Vind Je Dit Ook Leuk