from €899,00
Boeking Aanvragen

Thailand: Eco Beach Experience

Reisduur

9 dagen / 8 nachten

Type Vakantie

Ecotourism, Strandvakantie

Garantiefonds Dekking

Unlimited

Eco Rating

4.5/5

CO2 Emissie

Zie reisinfo

Overzicht

Thailand:

Thailand, officieel het Koninkrijk Thailand, is een koninkrijk in Zuidoost-Azië. De hoofdstad van Thailand is Bangkok. Tot 1939 heette het land Siam. De Thaise naam van het land is “Prathet Thai”, waarbij Prathet land betekent en het woord Thai wel geïnterpreteerd wordt als vrij. In dat geval zou Thailand dus letterlijk “vrij land” betekenen. De belangrijkste religie van Thailand is het theravadaboeddhisme (ca. 94% van de bevolking).

Het noorden van Thailand is uitgebreid bebost met een geheel ander bostype dan de rest van Thailand. Deze bossen worden voornamelijk gevormd door bladverliezende bomen zoals de teakboom. Verder naar het zuiden ligt het rivierengebied. Het zuiden van Thailand ligt op het smalle schiereiland Malakka, tussen de Golf en de Andamanse Zee. Dit deel van het land bestaat uit een bergketen die begroeid is met tropische regenwouden. Opmerkelijk hier zijn de kaarsrecht omhoog rijzende kalksteenrotsen. Voor de kust liggen honderden eilandjes, elk met hun eigen verhaal en geschiedenis.

Bangkok:

Bangkok is in 1767 de hoofdstad van Thailand geworden nadat de voormalige hoofdstad Ayutthaya (60 km ten noorden van Bangkok en beroemd als UNESCO Werelderfgoed) overwonnen en verwoest was door de Birmezen in 1767. De stad wordt ook wel liefkozend ‘krung thep’ genoemd: Stad der Engelen. De naam komt echter oorspronkelijk van ‘bang makok’, hetgeen “plaats van olijfpruimen” betekent en verwijst naar de oorspronkelijk stichtingsplaats van de huidige hoofdstad.

Tegenwoordig is Bangkok een echte metropool met ruim 6 miljoen inwoners. De stad is enerzijds druk en hectisch maar biedt ook 24/7 alles wat een wereldstad te bieden moeten hebben: van enorme shopping centra tot traditionele nachtmarkten, van streetfood tot Aziatische haute cuisine, van oude tempels en paleizen tot hippe clubs. Voor echte levensgenieters is Bangkok the-place-to-be!

Krabi:

De zuidelijke Thaise provincie Krabi – waaronder de twee eilanden van deze reis vallen – ligt ruim 800 kilometer ten zuiden van Bangkok. Krabi is één van de mooiste plekken van Thailand met zijn helderblauwe Andaman Zee en imposante en wereldberoemde kalkrotsen. Naast strand en talloze watersporten, is het een ideale omgeving om rotsen te beklimmen, watervallen te bezichtigen, eeuwenoude tempels te ontdekken en schitterende nationale parken te bezoeken.

Koh Lanta:

Dit tropische eiland heeft misschien niet de hagelwitte stranden zoals Koh Pi Pi maar heeft wel een ander belangrijke eigenschap en dat is dat de stranden hier veel rustiger zijn en de sfeer van het eiland super relaxed. Het grootste eiland van de vijftig eilanden tellende archipel biedt de langste stranden van allemaal en genoeg vermaak voor elk type reiziger! Het eiland staat bekend als het paradijs voor duikers en snorkelaars, zeker in het zuiden van het eiland: De zee is helder en het water is altijd lekker warm wat het ideaal maakt om de mooie onderwaterwereld te ontdekken.

Koh Yao Noi:

Dit is een heerlijk rustig tropisch eiland en maakt onderdeel uit van de Koh Yao archipel. Het eiland is nog niet overspoeld door toeristen en is daardoor nog heerlijk onaangetast: naast talloze lokale restaurantjes, leuke (beach-)bars heeft het eiland een dorpje met een eigen markt. Naast duiken, het eiland ontdekken en relaxen op het strand kunt u hier ook yogalessen of kooklessen volgen. Het is deze rust, de vriendelijke bevolking, de schitterende stranden en de prachtige uitzichten over haar omgeving die Koh Yao Noi een hele fantastische WeTravelEco-bestemming maken.

Duurzaamheid:

Thailand hecht veel belang aan het behalen van de Agenda 2030 voor duurzame ontwikkeling. Sinds de laatste officiële inzending in 2017 heeft Thailand aanzienlijke vooruitgang geboekt bij alle 17 SDG’s. Net als in andere landen heeft de COVID-19-pandemie echter een negatieve invloed gehad op hun economie en samenleving en de inspanningen om alle doelstellingen te behalen belemmerd.

Thailand heeft aanzienlijke successen geboekt bij het uitroeien van extreme armoede en zet zich in voor de ontwikkeling van een nationale multidimensionale armoede-index. Projecten die gericht zijn op het verbeteren van voeding voor schoolkinderen en voedselzekerheid, stimuleren de vooruitgang op dit gebied. Het hoogtepunt is de verbeterde toegang tot schone waterbronnen en sanitaire voorzieningen. Er wordt gewerkt aan de ontwikkeling van een SMART Grid om de energie-efficiëntie te verhogen. De bevordering van een Bio-Circulair-Groen (BCG) Economiemodel door de ontwikkeling van duurzame infrastructuur wordt ook sterk bevorderd.

View More

Reisplan

Dag 1: Krabi - Koh Lanta

Bij aankomst op Krabi Airport, wordt u opgewacht door onze vriendelijke en lokale Engelssprekende vertegenwoordiger, die u naar uw hotel zal begeleiden in een privévoertuig met airconditioning en een gedeelde boottransfer.

Na het inchecken heeft u de rest van de dag ter vrije besteding (maaltijden deze dag zijn niet inbegrepen).

Dag 2: Koh Lanta

Na het ontbijt heeft u de dag ter vrije besteding of geniet van onze optionele en duurzame excursies, die u kunt reserveren via onze lokale agent, zoals:

1. Scubadiving: Scubafish Pimalai, het vijfsterren PADI-duikcentrum van het resort, biedt een ongeëvenaarde reputatie voor hoge kwaliteit, persoonlijke service en ervaren duikers die de locaties goed kennen. De 2 zeer comfortabele duikboten vertrekken direct vanaf de Pimalai-steiger gedurende het hoogseizoen en bieden de kortste reistijden naar enkele van de beste duikplekken van Thailand - met spectaculaire riffen, ongeëvenaarde mariene diversiteit en geweldig zicht en een zorgvuldig toezicht op de bescherming en het behoud van de duiklocaties.

De locatie van Pimalai in de Andamanse Zee is een ideale plek om te duiken, of u nu leert duiken, wilt plezierduiken of uw duikopleiding voortzet (de duikgroepen zijn altijd samengesteld uit maximaal 4 duikers per gids):

- Probeer duiken in het zwembad (2 - 3 uur) Als u 10 jaar of ouder bent, in goede gezondheid verkeert en u wilt gaan duiken, doe dan mee met een proefsessie in het zwembad! Try Dives in the Pool kunnen elke dag in het lager gelegen zwembad worden gepland. Gelieve minimaal een dag van tevoren te boeken. U hoeft alleen uw zwemspullen mee te nemen!

- Als duiken in het zwembad u bevalt, mis dan niet de kans om te duiken op enkele van de beste duikplekken van Thailand. Pimalai biedt 1-daagse cursussen tot 3 - 4 daagse cursussen met volledige certificering, waarmee u kunt duiken bij de spectaculaire riffen in de buurt.

- Met Discover Scuba Diving (1 - 1,5 dag) kan iedereen ouder dan 10 jaar veilig proberen te duiken, met minimale training, onder direct toezicht van een PADI-instructeur. Dit is geen volledige brevetteringscursus, maar u kunt wel tot de maximale diepte van 12 meter duiken, mits u wordt begeleid door een lokale PADI-professional.

- PADI Open Water Cursus (2,5 - 4 dagen) Verwerf de vaardigheden, ervaring en kennis om duiken veilig en leuk te maken, evenals een licentie om voor de rest van uw leven overal ter wereld te kunnen duiken. Leer hoe u uw uitrusting in elkaar zet en verzorgt, gebruik duikcomputers om uw duiken te plannen binnen geaccepteerde veiligheidslimieten en voltooi alle duikvaardigheden zowel in het zwembad als in open water.

2. Krabi - Mangrove Discovery-tour per Longtail-boot (halve dag): Een lokaal gerunde tour die WeTravelEco heeft helpen ontwikkelen; een ontspannende manier om de lokale en natuurlijke mangrove-omgeving te ontdekken! Een fantastische "Sabai Sabai" eco-tour! Omdat u niet hoeft te peddelen, gaat u gewoon op de langstaartboot zitten en vaart u rustig tussen de mangroven, genietend van de pure natuur en het gekwetter van de makaken in de mangrove.

Overnachting in Pimalai Koh Lanta incl. ontbijt

Dag 3: Koh Lanta

Na het ontbijt heeft u de dag ter vrije besteding of geniet van onze optionele en duurzame excursies, die u kunt reserveren via onze lokale agent, zoals:

1. Krabi - Fabulous Koh Rok Tour incl. BBQ-lunch (hele dag).
U vertrekt om 09.45 uur vanaf de steiger van het resort op een ontspannende bootreis van ongeveer 1 uur en 20 minuten naar Rok. Het tropische eiland Koh Rok Nai heeft een wit fijn zandstrand, kristalhelder water, kleurrijke koralen en een prachtig landschap rondom het eiland. Stop om te zwemmen, snorkelen en vissen te voeren in het ondiepe en lauwwarme water rondom u. Na een BBQ-lunch aan boord, zwemmen en snorkelen op verschillende locaties rond Koh Rok Nok, keert u met de boot terug naar het eiland en is het tijd om te relaxen op het witte zandstrand, het eiland te verkennen of de plaatselijke fauna te spotten. Na een lange en ontspannen dag keert u per boot terug naar uw resort.

Dag 4: Koh Lanta

1. Traditionele Thaise Kookcursus 11.30 uur tot 14.00 uur. Slechts één sessie per dag (1 persoon tot maximaal 4 personen)
11.30 uur – U ontmoet de Thaise chefkok in het Activity Centre en gezamenlijk gaat u naar de biologische tuin van het resort voor een introductie en een beter begrip van de lokale kruiden, specerijen en groenten die u gaat gebruiken tijdens het praktische gedeelte van de Thaise kookles (zoals citroengras, gember, laos, kaffir limoen, Thaise zoete basilicum, kurkuma, koriander, chili etc.)

12.00 uur – U gaat naar het Seven Seas Restaurant met een spectaculair uitzicht op de Kantiang-baai, waar u geïnspireerd door de heerlijke biologische producten, de fantastische vergezichten en de tropische warmte, gaat beginnen met het koken van een aantal bijzondere, lokale Thaise gerechten. Na afloop van de kookcursus, eet u uiteraard tijdens de lunch de door u zelf gemaakte gerechten op.

Dag 5: Koh Lanta - Koh Yao Noi

Na het ontbijt wordt u opgehaald uit uw hotel en over land vervoerd met een (airconditioned) privévoertuig naar Tha Lane pier voor gedeelde boottransfer naar Koh Yao Noi.

Bij aankomst met de ferrie op het tropische eiland Koh Yao Noi wordt u per (airconditioned) privévoertuig naar uw hotel vervoerd.
Inchecken en vrije tijd.

Dag 6: Koh Yao Noi

Na het ontbijt heeft u de dag ter vrije besteding of geniet van onze optionele en duurzame excursies, die u kunt reserveren via onze lokale agent, zoals:

1. Cultural Tour: samen met een lokale, Engelstalige gids verkent u een halve dag alle culturele, natuurlijke en historische hoogtepunten van het eiland.

2. Longtail Tour: tijdens deze 4-5 uur durende tocht met een traditionele Zuid-Thaise longtail boot maakt u een enerverende tocht naar de schitterende noordelijke lagunes van het eiland, bezoekt u de vleermuizen grotten en de beroemde Big Tree.

Dag 7: Koh Yao Noi

Na het ontbijt heeft u de dag ter vrije besteding of geniet van onze optionele en duurzame excursies, die u kunt reserveren via onze lokale agent, zoals:

1. Eco-fietstocht (4 uur): Leer meer over Koh Yao Noi en het lokale leven op het eiland terwijl u deelneemt aan onze begeleide fietstocht.

Gasten worden met een longtailboot naar het dichtstbijzijnde stadje Tha Khao gebracht, waar u snel een foto kunnen maken van of met de beroemde standbeelden van de neushoornvogel die alle gasten op de pier begroet, voordat u de lokale wegen en landweggetjes van het eiland gaat verkennen. Geniet van fietsen in de schaduw van statige rubberplantages, langs traditionele groene rijstvelden en door authentieke lokale dorpjes - de allerbeste manier om de flora, fauna en foklore van Koh Yao Noi te verkennen.

Overnachting in Paradise Koh Yao Noi Resort, incl. ontbijt

Dag 8: Koh Yao Noi

Na het ontbijt heeft u de dag ter vrije besteding of geniet van onze optionele en duurzame excursies, die u kunt reserveren via onze lokale agent, zoals:

1. Kajakken (gratis voor resort gasten): Pak een kajak uit het rek en verken de wonderschone kustlijn van Koh Yao Noi - de stranden en kleine baaien die vlak bij het resort liggen; of neem deel aan één van de kajaktochten, die u door de spectaculaire omgeving van de baai van Phang Nga voeren en die zijn ontworpen om u dichter bij de natuur en weg van de belangrijkste toeristische plekken te brengen.

De baai van Phang Nga staat bekend om zijn spectaculaire rotsformaties, adembenemende natuurlijke schoonheid en ongerepte stranden. Een bijzonder uniek hoogtepunt van het Phang Nga Bay-gebied zijn de "Hongs" (zoals een schoorsteen, betekent letterlijk "kamer" in het Thais) met grotten aan de basis. Het interieur kan, afhankelijk van de getijden, het beste per kajak worden verkend.

2. Traditionele Batik-schilderactiviteit (2–3 uur): Leer dit meditatieve en traditionele Thaise ambacht en neem uw originele Batik-print mee naar huis als een leuk en uniek souvenir van uw tijd in het resort.

Dag 9: Koh Yao Noi - Krabi - Nederland

Na het ontbijt gaat u aan boord van een gedeelde boot van het resort en wordt u vervolgens met een privévoertuig met airconditioning naar de luchthaven van Krabi gebracht voor uw retourvlucht.

Note: U kunt deze Eco Beach Tour ook nog (voorafgaand of achteraf) verlengen met een paar dagen verblijf in de hippe, unieke en bruisende hoofdstad van Thailand, Bangkok, alwaar u bijvoorbeeld kan verblijven in het fantastische eco cityhotel ‘Bangkok Tree House’.

Ook kunnen wij deze rondreis voor u aanpassen en/of verlengen met een langer bezoek aan één van de eilanden. Mail ons voor meer informatie.

Donatie duurzame/lokale projecten

Om bij te dragen aan een beter milieu en een duurzame leefomgeving, doneren wij per reiziger een bedrag aan (wereldwijde) lokale projecten, die een belangrijke bijdrage leveren aan een het verwezenlijken van een schonere, leefbaardere en duurzame wereld, voor nu maar vooral ook voor de toekomst.

Door deze donatie willen wij samen met u bijdragen aan de mogelijkheid om reizen en vakanties voor de huidige en vele volgende generaties mogelijk te houden. Van het donatie bedrag betaalt u de ene helft en WeTravelEco de andere helft. Uw bijdrage is reeds bij de prijs inbegrepen.

Voor deze reis doet u gezamenlijk met WeTravelEco (50/50) een donatie van €20 waarbij u bij uw boeking zelf kiest aan welk project u wilt doneren. Voor deze reis kunt u kiezen tussen 3 lokale projecten om te steunen:

1. WFFT Sanctuary Natuurproject: WFFT is een door een Nederlander opgezet project die zich bezig houdt met het redden van mishandelde/verwaarloosde dieren, opvangen van zieke dieren, terugzetten van dieren in het wild (waar mogelijk), het bijscholen van mens en kind om wreedheden tegen dieren tegen te gaan, campagnes tegen illegale handel van dieren, enzovoort.

2. Lokaal weeshuis "Baan Kingkaew Wiboolsanti": Meer dan 50 jaar geleden, hielp een groep goedhartige Thaise en expat-vrouwelijke vrijwilligers, die in Chiang Mai woonden, bij het ondersteunen van weeskinderen die naar het toenmalige Suan Dok-ziekenhuis waren gegaan - nu het Maharaj Nakorn Chiang Mai-ziekenhuis. De vrijwilligers hielpen bij het opzetten en veiligstellen van financiering voor Baan Kingkaew Wiboolsanti, een veilige haven waar arme weeskinderen genegenheid en zorg zouden vinden. Sinds het begin heeft ‘Baan Kingkaew’ de levensomstandigheden en de kwaliteit van de zorg die het kan bieden voortdurend verbeterd en ontwikkeld.

3. Support van de lokale Boeddhistische tempel: De boeddhistische cultuur is erg belangrijk voor de Thaise gemeenschap, echter is niet altijd het geld beschikbaar voor het onderhouden van de tempels. Met dit project support u de lokale tempel, één van de belangrijksten spirituele plekken van de regio.

WAAR JE BLIJFT

Pimalai Resort - Koh Lanta

Bij Pimalai zullen het schitterende 900 meter lange strand en 100 hectare paradijs uw liefde voor de natuur nieuw leven inblazen, temidden van weelderige tropische bossen en de eindeloze Andaman-wateren. Ontdek het best bewaarde geheim van Koh Lanta, genesteld in de eenzaamheid en sereniteit van de omliggende bergen.

Pimalai is gecentreerd rond het idee dat vrede met de natuur leidt tot rust op het landgoed. Als zodanig werd elk detail, van de locatie tot de bouw van de resortfaciliteiten, gepland en uitgevoerd met als doel complementair te zijn, niet te concurreren met de oorspronkelijke omgeving.

Omgeven door weelderig groen en de eindeloze oceaan, kunt u genieten van Koh Lanta's serene landschap vanaf uw eigen balkon. Gasten kunnen genieten van een ruime slaapkamer met kingsizebed, sofa, bureau, airco en televisie, een grote badkamer met ligbad en aparte inloopdouche en uitzicht op de prachtige tuinen.

Het hotel heeft een beachbar/restaurant, The Banyany Tree Poolside Café, Spice & Rice Restaurant en het wonderschone Seven Seas Restaurant.

Als winnaar van de World Luxury Spa Award en opgenomen in de Conde Nast Johansens Luxury Spa Collection, biedt Pimalai Spa een combinatie van traditionele en moderne technieken die uw lichaam, geest en ziel zullen verjongen.

Als onderdeel van zijn blijvende inzet voor verantwoorde bedrijfsvoering, heeft Pimalai zichzelf een reeks ambitieuze vijfjarige milieudoelstellingen gesteld. Deze omvatten o.a. een vermindering van het elektriciteitsverbruik met 15 procent, het dagelijkse waterverbruik met 10 procent, de CO2-voetafdruk met 10 procent en afval met 5 procent. Om deze doelen te bereiken, heeft Pimalai een reeks praktische maatregelen ter plaatse ingevoerd, waaronder het overschakelen op energiezuinige LED-verlichting, het installeren van efficiënte boilers en nieuwe watermeters en het reorganiseren van het transportschema van het resort en het installeren van een biogasinstallatie.

 • Hernieuwbare energie
 • Energiebesparende lampen
 • Programma voor hergebruik van handdoeken
 • Recycleren van afval
 • Biologische en lokale gerechten
 • Ecologische schoonmaakproducten
 • Plastic controle
 • Eco-badproducten
 • Recyclebare meubels & stoffen
 • Waterbesparingsprogramma
Paradise Koh Yao Noi Resort - Koh Yao Noi

Een schilderachtige tocht per speedboot vanuit Phuket door de spectaculaire, wereldberoemde baai van Phang Nga. Paradise Resort ligt in een uithoek van het idyllische eiland Koh Yao Noi. Het Paradise KohYao hotel, genesteld in een nationaal reservaat tropisch regenwoud aan zijn eigen privébaai en omgeven door torenhoge kalkstenen kliffen, heeft een uitstekende naam.

Het is een boetiekresort en spa dat een echte ontsnapping biedt voor diegenen die privacy en afzondering zoeken, zonder in te boeten aan comfort en gemak. Het romantische vakantieoord is onlangs opgefrist met een nieuwe look die shabby chic design combineert met natuurlijke materialen, om echt te harmoniseren met de natuur.

Alle kamers hebben binnen- en buitenbadkamers met regendouches en de traditionele Thaise ‘kan’ (een grote wasvaas) en balkons met gezellige schommels en tuinmeubilair om te zitten en te luisteren naar de geluiden van de natuur. U verblijft in de Superior Studio inclusief ontbijt.

Ontspan in ontspannende hangmatten tussen de palmbomen langs het privéstrand, geniet van een massage in de salas aan het strand of geniet in de nieuwe Beach Club, uitgestrekt tussen de grote infinitypool en het kristalheldere water van de Andamanse Zee.

Het resort heeft ook een breed scala aan activiteiten zoals een Thaise kookcursus, tot de kunsten van batik schilderen of mala maken en wandeltochten. Met de watersportmogelijkheden kunt u de adembenemende Phang Nga-baai van dichtbij bewonderen, hetzij in luxe (foto champagne en hapjes op onze catamaran terwijl u geniet van de zonsondergang) of op de meer avontuurlijke of traditionele manieren van langstaartboten - om te eilandhoppen, zwemmen, snorkelen, duiken of kajakken.

Het resort biedt ook een volledig uitgeruste natuurlijke spa met zijn unieke waterval-dompelbad en kruidenstoomgrot en een breed scala aan spabehandelingen met volledig natuurlijke producten. Of leer een nog diepere verbinding met uw geest, lichaam en ziel te vormen tijdens de tweemaal daagse yogalessen, of privésessies en workshops in de inspirerende sala aan het strand.

 • Energiebesparende lampen
 • Programma voor hergebruik van handdoeken
 • Recycleren van afval
 • Biologische en lokale gerechten
 • Ecologische schoonmaakproducten
 • Plastic controle
 • Eco-badproducten
 • Recyclebare meubels & stoffen
 • Waterbesparingsprogramma
 • Hernieuwbare energie
Optioneel: Bangkok Tree House - Bangkok

Ontsnap aan de stad en voel de natuur in dit schitterende resort omringd door palmbomen in het nieuwe en super trendy Treehouse Eco Hotel. Slechts een uurtje varen met de boot vanuit Bangna, Bangkok.

Dit eco resort is klein, sfeervol, modern en volledig duurzaam gebouwd. De simpele en stijlvolle kamers hebben een comfortabel bed, een televisie, een kleine sofa en een ruime badkamer met douche en toilet. Op het dak van uw kamer heeft u een eigen lounge terras waar u onbeperkt kunt genieten van de schitterende en rustige omgeving.

De bar en het restaurant liggen boven elkaar en serveren verse tropische cocktails en heerlijke lokale Thaise specialiteiten en gerechten.

 • Hernieuwbare energie
 • Energiebesparende lampen
 • Programma voor hergebruik van handdoeken
 • Recycleren van afval
 • Biologische en lokale gerechten
 • Ecologische schoonmaakproducten
 • Plastic controle
 • Eco-badproducten
 • Recyclebare meubels & stoffen
 • Waterbesparingsprogramma

Inbegrepen/Uitgesloten

 • VZR Garantiefonds
 • €20 per persoon donatie aan een door u geselecteerd lokaal, duurzaam project
 • €2,50 per persoon bijdrage Calamiteiten Fonds
 • Privé transfers
 • 8 overnachtingen in genoemde hotels inclusief ontbijt
 • Professionele en gediplomeerde Engelssprekende gids (extra kosten zijn van toepassing op anderstalige gids).
 • Alle toegangsprijzen, donaties en parkeergelden volgens reisplan
 • 7% lokale overheidsbelasting.
 • Reis- en annuleringsverzekering
 • Internationale/binnenlandse vluchten (binnenlandse vluchten kunnen wij voor u boeken via onze lokale agent)
 • Andere maaltijden dan genoemd
 • Alle optionele excursies
 • Tips en persoonlijke uitgaven
 • Visum
 • Eventueel benodigde vaccinaties
 • Eventuele toeslagen voor feestdagen
 • Eventuele extra excursies / optionele rondleidingen / activiteiten die niet in de reisbeschrijving worden vermeld

Locatie van de tour

FAQ

Zijn de optionele excursies inclusief in deze rondreis?
Nee, alle excursies in deze rondreis hebben wij als optioneel aangegeven. Dit betekend dat u ze nu al kan boeken maar ook pas op locatie zelf. Dan hoeft u daar nu nog niet over na te denken en kunt u ter plekke kijken waar u zin in heeft die dag!
Is deze reis gedekt door het Garantiefonds?
Ja! Dit aanbod valt onder de garantie van STO Garant. U kunt de voorwaarden van deze garantieregeling vinden op de website: https://sto-garant.nl/downloads
Kunt u deze reis aanpassen en/of verlengen?
Elke reis kunt u op aanvraag aan laten passen en/of verlengen met bijvoorbeeld een strandverlenging. Voor meer informatie hierover kunt u ons een mail sturen via [email protected]
Kunt u nog extra activiteiten of excursies ondernemen tijdens deze reis?
Ja. Via onze lokale agent kunt u voorafgaand of tijdens de reis altijd, tegen betaling, extra activiteiten en/of excursies bijboeken.
Zijn internationale vluchten in deze reis inclusief?
Nee. Wij bieden momenteel geen internationale vluchten aan naar de bestemming. Eventuele binnenlandse vluchten tijdens uw rondreis (indien niet inbegrepen) kunnen wij wel voor u boeken, indien gewenst . Voor internationale vluchten kunnen wij u daarbij adviseren, u kunt ons gerust een email sturen naar: [email protected]
Is een reis- en/of annuleringsverzekering bij deze reis inbegrepen?
Nee. Indien u nog geen verzekering heeft, kunt u zelf een reis- en annuleringsverzekering afsluiten of via onze website: zie link op de homepage onder "Reisverzekeringen".
Is deze reis gedekt door het Calamiteitenfonds?
Ja, €2,50 per persoon is reeds inclusief bij deze reis voor het Calamiteitenfonds.
Zijn er nog bepaalde Corona voorwaarden en/of restricties op deze vakantiebestemming?
Voorafgaand aan de reis zullen wij u per email eventuele voorwaarden i.v.m. Corona toesturen. U kunt meer algemene informatie hierover ook vinden op de linke op de homepage onder “Corona Informatie”. Ook kunt u op de homepage informatie vinden over (andere) vaccinaties, die u eventueel nodig hebt voor een reis naar deze vakantiebestemming.
Is deze reis met een groep of een privé rondreis?
WeTravelEco biedt uitsluitend privé rondreizen aan! Wij bieden alle reizen aan als individuele rondreis waarbij u een eigen chauffeur (of eigen transport) en privé gidsen tot uw beschikking heeft, die ervoor zorgen dat u zoveel mogelijk te zien gaat krijgen en u tijdens de reis geen rekening hoeft te houden met andere reizigers.

Indien er bepaalde onderdelen van een reis wel in groepsverband worden uitgevoerd, vermelden wij dit in de reisomschrijving.

Beoordelingen

0/5
Not Rated
Based on 0 review
Excellent
0
Very Good
0
Average
0
Poor
0
Terrible
0
Showing 1 - 0 of 0 in total

Write a review

Created with Sketch.
p.p. vanaf €899,00

Reisinfo aanvragen

Wilt u deze reis boeken of heeft u een vraag? Laat het weten via dit formulier of bel 06-55394400.

Misschien Vind Je Dit Ook Leuk