from €2.599,00
Boeking Aanvragen

Zuid-Afrika: Op eco avontuur van West naar Oost

Reisduur

18 dagen / 17 nachten

Type Vakantie

Ecotourism, Individuele rondreis

Garantiefonds Dekking

Unlimited

Eco Rating

5/5

CO2 Emissie

Zie reisinfo

Overzicht

De West-Kaap:

Dit mooie gebied is één van de negen provincies van Zuid-Afrika. Door de ligging aan twee oceanen is het een klimatologisch diverse provincie. Er heerst in een groot deel van de provincie een mediterraans klimaat met koude, natte winters en droge warme zomers en in de Grote -en Kleine Karoo heerst er een dor klimaat met ijzige winters en warme zomers. De Westkaap is voor populair onder reizigers vanwege zijn prettige klimaat in onze winter, de bruisende stad Kaapstad, de mooie Kaapse wijnlanden met pittoreske koloniale stadjes zoals Stellenbosch, Franschhoek en Paarl en de wonderschone en tegelijkertijd bloemenroute met zijn vele natuurparken en diverse inheemse flora en fauna.

Het Cape Floral Kingdom:

Dit prachtige natuurgebied heeft de grootste diversiteit aan planten per geografisch gebied op aarde (bijna 9.000 soorten), maar 17% is kritisch zeldzaam of bedreigd. Een derde van het fynbos dat ooit bestond, is al verloren gegaan voor landbouw, ontwikkeling en de invasie van verschillende uitheemse plantensoorten. Deze planten werden halverwege de 19e eeuw geïmporteerd, zonder kennis van de gevolgen op de lange termijn. Zonder lokale biologische controles hebben ze enorme gebieden met inheemse planten verstikt, waterbekkens en beken opgedroogd en bijgedragen aan erosie. Deze vernietiging van de natuurlijke habitat heeft ook het aantal zoogdieren, insecten en vogels in de Kaapregio sterk verminderd. Maar liefst 29% van de zoogdiersoorten wordt ook bedreigd. Het voortbestaan van deze dieren samen met de insecten en vogels is van cruciaal belang voor de bestuiving en uiteindelijk de toekomst van de enorme verscheidenheid aan fynbosplanten.

De Panoramaroute:

Een schilderachtig gebied in Zuid-Afrika, dat verschillende culturele en natuurlijke bezienswaardigheden met elkaar verbindt. De route, doordrenkt van de geschiedenis van Zuid-Afrika, bevindt zich in de provincie Mpumalanga, gecentreerd rond de Blyde River Canyon, ’s werelds derde grootste kloof. Het beschikt over talrijke watervallen, één van de grootste beboste gebieden in Zuid-Afrika en verschillende natuurlijke oriëntatiepunten. De route begint aan de voet van de Long Tom Pass net buiten Lydenburg, volgt de natuurlijke afdaling van de Great Escarpment naar het Lowveld en eindigt op de grens van de provincies Mpumalanga en Limpopo nabij de beroemde Echo Caves.

View More

Reisplan

Dag 1: Kaapstad

Bij aankomst op het vliegveld van Kaapstad wordt u hartelijk verwelkomd door onze lokale en Engelssprekende vertegenwoordiger, die u zal begeleiden naar uw hotel. Na de check-in heeft u de rest van de avond ter vrije besteding.

Dag 2: Kaapstad – Green Point

Na een ontspannen ontbijt, haalt u uw huurauto op bij het internationale vliegveld waarna u naar uw nieuwe hotel, Antrim Villa rijdt. Na de check-in, wordt u meegenomen voor een begeleide halve dag excursie “Cape Capers Tour - TICT - Cape Township - Cape Town City Bowl”:

Tegen de achtergrond van de Tafelberg en de twee schitterende oceanen, die bij Kaapstad samenkomen, is de realiteit van de smeltkroes van de vele townships in Zuid-Afrika één van de meest urgente problemen van het land. De Kaapse Zorgroute toont enkele van de bijzondere projecten waarbij de lokale bevolking zorgt voor het milieu en voor elkaar. Deze Trail of Two Cities, die werd geïnitieerd voor de Wereldtop over duurzame ontwikkeling in 2002, viert de partnerschappen die een beter leven moeten brengen voor zowel de planeet als de lokale mensen.

Na afloop van de excursie heeft u de rest van de dag ter vrije besteding.

Dag 3: Kaapstad

Vandaag heeft u een ontzettend leuke en bijzondere tour van ongeveer 4 uur: “Cape Capers - Cape Malay Cooking Safari, Cape Town City Bowl”.

Deze tour is een échte interactieve ervaring met één van de oudste gemeenschappen van het land, die teruggaat tot hun gedwongen aankomst aan deze kusten als gevangenen in de jaren 1600.

U begint met een wandeltocht door de historische en beschermde Maleisische wijk, waarbij u een bezoek brengt aan een Community Empowerment Project, de populaire lokale Spice (Masala) winkel en het Bo-Kaap Museum.

Vervolgens bezoekt u dan onze gastvrouw - een lokale bewoner, voor een spannende ontmoeting met haar religieuze, culturele en zelfs culinaire achtergrond - in haar huis! U neemt deel aan het bereiden en koken van samoosa's, Rooti (plat brood) en kip- of groentecurry - in de keuken rond haar tafel - waarvan u aan het einde met elkaar zult genieten.

Na afloop van de excursie heeft u de rest van de dag ter vrije besteding om het mooie Kaapstad op eigen gelegenheid te ontdekken.

Dag 4: Kaapstad - Stellenbosch

Vandaag verlaat u Kaapstad voor een schitterende en ontspannen tocht over de mooie glooiende heuvels en rustige groene dalen richting het eeuwenoude, ydillische stadje Stellenbosch.

De plaats is genoemd naar Simon van der Stel, die het gebied in november 1679 verkende toen het nog Wildenbosch heette en zeer onder de indruk was van de pracht en de vruchtbaarheid van het gebied. Nog in datzelfde jaar vestigden de eerste kolonisten er zich. Het is daarmee de oudste Europese nederzetting van Zuid-Afrika na Kaapstad.

Stellenbosch is een belangrijk centrum voor de wijnbouw in Zuid-Afrika en voor reizigers is Stellenbosch vooral aantrekkelijk vanwege de vele oude huizen in Kaaps-Hollandse stijl. Met name de Dorpsstraat is schilderachtig te noemen met de beroemde Oom Samie Se winkel. Een ander bekend voorbeeld is het Burgerhuis, waarin een VOC-museum is gevestigd. Het Schreuderhuis is de oudste stadswoning in heel Zuid-Afrika.

Aangekomen in Stellenbosch heeft u de rest van de dag ter vrije besteding.

Dag 5: Stellenbosch

Vandaag gaat u op een door u zelf uit te kiezen moment op een ontspannen en inspirerende fietstocht van ongeveer 3 uur: “Bikes 'n Wines Stellenbosch” (aanvang: 10.00 uur of 13.15 uur).

Deze tour is perfect voor degenen, die weinig tijd hebben in de wijnlanden en combineert het beste van Stellenbosch in een halve dag ontspannen fietsen. Geniet van de unieke ervaring van het verkennen van landwegen en privéwijngaarden op de fiets en stop onderweg voor twee gedenkwaardige wijnproeverijen op (biologische) wijngaarden.

Voorafgaand of na afloop van de fietstocht heeft u de rest van de dag ter vrije besteding om optimaal te genieten van de leuke winkeltjes, uitstekende restaurants en mooie omgeving van Stellenbosch.

Dag 6: Stellenbosch – Hermanus

Na het ontbijt vertrekt u vandaag op een mooie rijtocht naar het door imposante bergen van het Fernkloof Natuur Reservaat omringde vissersdorpje Hermanus. Hermanus is een oud en sfeervol kustplaatsje dat vooral bekend staat als een perfecte plaats voor het spotten van walvissen. Hier bevindt zich namelijk het paringsgebied van de zuidkaper, een grote walvissoort. De walvissen zijn tot op enkele meters nabij te benaderen. Het dorp beschikt over een walvisomroeper, die in het walvishoogseizoen (augustus tot oktober) op een grote hoorn blaast en de plaats aangeeft waar de walvissen te zien zijn.

Bij aankomst heeft u na de check-in in het elegante Mosaic Lodge de rest van de dag om optimaal te genieten van de verschillende inclusieve activiteiten van de lodge, zoals:

Wandeltochten: Walker Bay Beach is een ontmoetingspunt van bergen en zee, uniek doorspekt met spectaculair zeeleven, kustfynbossen en vogels. Mosaic Lodge is de enige plek van waaruit u naar een afgelegen deel van dit prachtige strand kunt gaan om te genieten van een onvergetelijk uitzicht op de lucht, de zandduinen en de zee. De excursies bij zonsondergang in de namiddag zullen u trakteren op uw favoriete drankjes en hapjes terwijl u uitkijkt op een zonovergoten horizon. Verken de mysteries van een archeologische grot uit het stenen tijdperk of maak een strandwandeling van 8 km, waar u slapende zeehonden kunt tegenkomen die naar de oceaan rennen als u ze wakker maakt.

Whale Watching: Tussen juni en december migreren walvissen naar Walker Bay om te paren en hun jongen te baren. Ze kunnen worden gezien tot op 20 meter van de oevers van Hermanus en Gansbaai. De favoriete plek van Mozaïk gasten voor een rustige privébezoek is vanaf de top van de zandduinen terwijl u wijn drinkt tijdens één van onze zonsondergangsexcursies.
Ook kajakken, SUB, Quadbike tours en bootcruises op de Lady Stanford zijn inbegrepen bij uw verblijf bij Mosaic, of u nu kiest voor een verblijf in de Lagoon Lodge of een Cottage. Zorg ervoor dat u de kajaks tijdig reserveert om er zeker van te zijn dat u van deze ervaring kunt genieten. Kajakken op zee (buiten de lagune) is beschikbaar als extra voor degenen die in de lodge verblijven.

Dag 7 + 8: Oudtshoorn

Vandaag rijdt u verder op een avontuurlijke tocht vanaf de groene Westkaapse kust naar een meer droog en woest gebied, de kleine Karoo.

Het leuke stadje Oudtshoorn is het grootste dorp in de halfwoestijn de Kleine Karoo, en ligt zo'n 500 kilometer ten oosten van Kaapstad, tussen de Swartberg en de Outeniekwabergen. Oudtshoorn staat bekend als centrum van de struisvogelteelt, en als gastheerstad van "die Klein Karoo Nasionale Kunstefees", een belangrijk Afrikaans cultureel evenement. Andere bezienswaardigheden zijn de Cangogrotten en de Swartberge.

Aangekomen bij De Zeekoe Guest Farm kunt u in de middag deelnemen aan een unieke meerkat tour: De meerkat-tochten duren tussen de 2-3 uur en reserveren is essentieel. Bij aankomst bij de meerkat-holen wordt u getrakteerd op een warme kop koffie, waarna u de stokstaartjes kan observeren terwijl ze uit hun hol komen om hun dagelijkse routinewerkzaamheden uit te voeren.

Rondleidingen worden gepresenteerd door JD Glinister en zijn team. Het is een fantastische ervaring en een uniek voorrecht om zo dicht bij deze kleine wezens in het wild te komen.
De Farm heeft 20 lokale gezinnen op de boerderij in dienst en gehuisvest. Ze streven ernaar om de levensstandaard positief te verhogen en de lokale gemeenschap voortdurend te verbeteren. Generaties van de medewerkers en hun kinderen zijn opgeleid door Zeekoegat Primary. Zeekoegat Primary geeft momenteel les aan 120 basisschoolkinderen en 90 kleuters en is open sinds 1938. Het langetermijndoel van De Zeekoe-trust is om de hele school weer op te bouwen, aangezien het schoolgebouw onveilig en onstabiel is geworden. Het hoofddoel van de trust is om geld in te zamelen voor het nieuwe schoolproject.

Aan het einde van de dag kunt u ook nog ontspannen en genieten tijdens een behandeling in de Spa van de Farm waar verschillende traditionele Afrikaanse massage worden gegeven, gebruik makend van lokale en natuurlijke materialen.

Dag 9: Oudtshoorn – Plettenbergbaai

Nadat u in de ochtend misschien nog op eigen gelegenheid een bezoek heeft gebracht aan een struisvogelboerderij, gaat uw reis verder naar Plettenbergbaai, gelegen aan de beroemde tuinenroute.

De Portugese zeevaarders in de 15de eeuw noemde Plettenbergbaai 'Bahia Formosa', wat mooie baai betekent. Plettenbergbaai werd genoemd naar Joachim Plettenberg die van 1774 tot 1785 gouverneur was van de toenmalige Kaapkolonie. In 1787 bouwde de Verenigde Oost-Indische Compagnie in het dorp een haven om het plaatselijke hout te kunnen verschepen.

Aangekomen bij de Hog Hollow Country Lodge kunt u hier de rest van de dag genieten van verschillende activiteiten zoals bush- en natuurwandelingen, kanovaren, paardrijden of een rivercruise.

Dag 10: Plettenbergbaai

Vandaag gaat u op een twee uur durende Ocean Blue Adventures, Plettenberg Bay - Marine Eco Tour: deze ecologische tour vertrekt vanaf Central Beach en gaat oostwaarts langs het vogelreservaat en het Keurbooms-strand naar Arch Rock. Hier kunt u meestal tuimelaars en de zeldzame Indo-Pacifische bultrugdolfijnen zien, evenals enkele haaiensoorten.

Vanaf Arch Rock gaat u naar het midden van de baai waar pelagische zeevogels normaal gesproken zo'n 7 km van de kust te vinden zijn. Daarbuiten kunnen de Bryde’s walvissen worden gezien, evenals gewone en zuidelijke dolfijnen en bultruggen. Vervolgens steekt u de baai over naar het ruigere deel van het schiereiland, waar u vaak groepen walvissen en dolfijnen kunt zien.

Als u terugvaart langs de binnenkant van Robberg, ziet u de unieke geologie vanuit dit ongebruikelijke gezichtspunt en kunt u de Kaapse pelsrobbenkolonie observeren. Ten slotte vaart u terug langs het strand van Robberg, terwijl u een uitgebreide uitleg over de geschiedenis van het gebied krijgt.

De rest van de dag heeft u ter vrije besteding in de Lodge of de mooie omgeving van Plettenbergbaai.

Dag 11: Plettenbergbaai – Johannesburg

Na het ontbijt rijdt u naar George Airport waar u uw huurauto inlevert en vervolgens een binnenlandse vlucht neemt naar Johannesburg. Bij aankomst in Johannesburg haalt u uw nieuwe huurauto op en rijdt u vervolgens naar het elegante Peech Boutique Hotel in Melrose Johannesburg-Noord.

Na uw check-in heeft u de rest van de dag ter ontspanning en vrije besteding.

Dag 12: Johannesburg – Ohrigstad

Vandaag rijdt u vanuit Johannesburg naar Ohrigstad om de overweldigend mooie natuur van de Panorama Route te gaan ervaren. Na uw check-in kunt u door middel van verschillende bush- en natuurwandelingen genieten van de rustige en mooie omgeving. Vanwege de grote hoeveelheid (inheemse) vogels is dit een fantastische omgeving voor vogelspotters.

Dag 13: Ohrigstad – Hoedspruit

Vandaag reist u verder naar een andere schitterende lodge in Hoedspruit, midden in het indrukwekkende en fantastische berglandschap van Blyde River Canyon. Nadat u bent aangekomen in het mooie Blyde River Canyon Lodge kunt u hier de rest van de dag en avond volop genieten van de verschillende gamedrives, naturedrives en bush- en natuurwandelingen.

Dag 14: Hoedspruit

Vandaag reist u vroeg in de ochtend verder langs de schitterende Panorama Route naar de mooie en unieke treehouse lodge in Hoedspruit. Deze Eco Lodge ligt op slechts 15 km van het Krugerpark, waardoor men via verschillende poorten het park kan bezoeken. Dit vergroot uw kansen aanzienlijk om een overvloed aan dieren in het wild in verschillende vegetatiezones en biedt tegelijkertijd een perfecte variatie in landschap.

Voor safari’s in het wereldberoemde Krugerpark tijdens een verblijf in Pezulu Treehouse Game Lodge maken ze gebruik van de beste lokale safari-operator, die verschillende dagtochten naar het Kruger organiseert op open safarivoertuigen met professionele, lokale gidsen.

Dag 15 + 16: Greater Kruger National Park

Om u een totaal andere maar zeer unieke safari experience te bieden, verblijft u twee dagen in het Rhino Walking Safaris Plains Camp & Sleep Outs, dat – naast de gebruikelijke safari’s - gespecialiseerd is in exclusieve wandelsafari’s in het hart van Kruger National Park.

Dag 17: Nelspruit

De laatste dag van uw rondreis verblijft u in het mooie La Roca, dat grenst aan het Nelspruit reservaat. Nelspruit ligt in het noordoosten van Zuid-Afrika, is de hoofdplaats van de provincie Mpumalanga en ligt aan de Krokodilrivier.

De grond hier is prima geschikt voor het telen van citrusvruchten, mango's, banaan, avocado en noten. Nelspruit is een belangrijk stoppunt voor reizigers die heen of terug reizen naar het Krugerpark.

Dag 18: Nelspruit – Johannesburg

Na het ontbijt begint u aan de rit terug naar Johannesburg voor uw vlucht terug naar huis. Indien u deze rondreis wilt verlengen en/of aan wilt passen, kunnen wij dit uiteraard voor u regelen. Mail ons voor meer informatie.

Donatie lokale, duurzame projecten

Om bij te dragen aan een beter milieu en een duurzame leefomgeving, doneren wij per reiziger een bedrag aan (wereldwijde) lokale projecten, die een belangrijke bijdrage leveren aan een het verwezenlijken van een schonere, leefbaardere en duurzame wereld, voor nu maar vooral ook voor de toekomst.

Door deze donatie willen wij samen met u bijdragen aan de mogelijkheid om reizen en vakanties voor de huidige en vele volgende generaties mogelijk te houden. Van het donatie bedrag betaalt u de ene helft en WeTravelEco de andere helft. Uw bijdrage is reeds bij de prijs inbegrepen.

Voor deze reis doet u gezamenlijk met WeTravelEco (50/50) een donatie van €25 aan Greenseat Batch, een lokaal en duurzame initiatief in Zuid-Afrika, die door onze lokale agent ook gesteund wordt. Onder dit project vallen drie lokale initiatieven:
1. Greenseat Batch for South African Parks Honorary Rangers
2. Greenseat Batch for Trees for Tourism
3. Greenseat Batch for African Home/Community Project

WAAR JE BLIJFT

Hotel Verde - Kaapstad

Hotel Verde biedt u een koolstofneutraal verblijf, samen met luxe accommodatie en faciliteiten in een oase op slechts 400 meter van de internationale luchthaven van Kaapstad en op 15 minuten rijden van de belangrijkste bezienswaardigheden van de stad.

Het hotel restaurant Nuovo biedt een à-la-cartemenu met ingrediënten die lokaal, verantwoord geproduceerd en seizoensgebonden zijn. Ze verbouwen hun eigen kruiden en sla, die op seizoensbasis in gerechten worden verwerkt. Alle andere ingrediënten worden op verantwoorde wijze ingekocht bij leveranciers binnen een straal van 160 kilometer rond het hotel.

 • Hernieuwbare energie
 • Energiebesparende lampen
 • Programma voor hergebruik van handdoeken
 • Recycleren van afval
 • Biologische en lokale gerechten
 • Ecologische schoonmaakproducten
 • Plastic controle
 • Eco-badproducten
 • Recyclebare meubels & stoffen
 • Waterbesparingsprogramma
Antrim Villa - Kaapstad

Dit stijlvolle guesthouse ligt in Green Point, aan de voet van Signal Hill, op 10 minuten lopen van het nieuwe stadion van Kaapstad en op 10 minuten van de Atlantische Oceaan.

Dit oude Engelse Victoriaanse huis is gebouwd aan het einde van de 19e eeuw en was oorspronkelijk een gezinswoning. Hoge plafonds en goed onderhouden stucwerk geven dit pension charme en licht. Het interieur van de villa is een mix van Afrikaanse kunst en Scandinavisch design. Details zoals plafonds en vloeren zijn bewaard gebleven uit het oorspronkelijke huis uit 1890. Ze serveren een Scandinavisch ontbijtbuffet. In de tuin hebben ze een groot zoutwaterzwembad omgeven door tropische elementen en planten. Uw verblijf is inclusief ontbijt.

 • Hernieuwbare energie
 • Energiebesparende lampen
 • Programma voor hergebruik van handdoeken
 • Recycleren van afval
 • Biologische en lokale gerechten
 • Ecologische schoonmaakproducten
 • Plastic controle
 • Eco-badproducten
 • Recyclebare meubels & stoffen
 • Waterbesparingsprogramma
Oude Werf Hotel - Stellenbosch

Het oudste hotel van Zuid-Afrika combineert historische inspiratie met moderne luxe. De superior, deluxe en luxe kamers zijn gecentreerd rond een 200 jaar oud huis dat uitmondt in een sfeervolle met wijnranken begroeide binnenplaats met een restaurant.

De charmante lounge kijkt uit over de schaduwrijke tuinen en het buitenzwembad. Gelegen aan de bruisende Church Street, is dit het perfecte hotel om te genieten van uitzonderlijk eten en de heerlijke wijnen van de Kaap. Uw verblijf is inclusief ontbijt.

 • Energiebesparende lampen
 • Programma voor hergebruik van handdoeken
 • Recycleren van afval
 • Biologische en lokale gerechten
 • Ecologische schoonmaakproducten
 • Plastic controle
 • Eco-badproducten
 • Recyclebare meubels & stoffen
 • Waterbesparingsprogramma
 • Hernieuwbare energie
Mosaic Lagoon Lodge - Hermanus

Afgelegen en intiem biedt de exclusive Lagoon Lodge slechts vijf luxe kamers met Afrikaanse eenvoud en fantastisch eten, wijn en activiteiten. Stenen en glazen muren komen uit op privéterrassen met een prachtig uitzicht op de bergen.

Elke kamer heeft een kingsize bed, een zithoek, een bureau, een open haard en een plafondventilator. De badkamers zijn uitgerust met een groot romantisch bad, een koperen wastafel en een eigen buitendouche voor een 'Afrikaanse bush'-ervaring. Promenades onder een bladerdak leiden naar de lounge waar drankjes en heerlijke maaltijden buiten worden geserveerd of binnen bij de knapperende openhaard.

Een verwarmd zwembad met uitzicht op de bergen is een fantastische plek om uw favoriete vogels te spotten. En als de avond valt, zult u getuige zijn van de prachtige kleuren van de ondergaande zon en de glorieuze uitgestrektheid van de met sterren gevulde Zuid-Afrikaanse hemel.

U verblijft in de Double Lagoon Lodge Suite, inclusief activiteiten en ontbijt.

 • Energiebesparende lampen
 • Biologische en lokale gerechten
 • Ecologische schoonmaakproducten
 • Plastic controle
 • Eco-badproducten
 • Hernieuwbare energie
 • Programma voor hergebruik van handdoeken
 • Recycleren van afval
 • Recyclebare meubels & stoffen
 • Waterbesparingsprogramma
De Zeekoe Guestfarm - Oudtshoorn

De unieke charme en buitengewone faciliteiten en activiteiten van De Zeekoe trekken gasten die geïnteresseerd zijn in een unieke manier van reizen. Gasten kunnen kiezen uit verschillende soorten accommodatie, variërend van luxe kamers in het hoofdgebouw tot privéhuisjes met eigen zwembad en rustieke blokhutten. Geniet van de unieke kans om tussen wilde stokstaartjes te wandelen en deel uit te maken van de 'Shy 5'-ervaring! Aangeboden activiteiten zijn onder andere fietsen en wandelen.

Uw verblijf is in een standaardkamer, inclusief ontbijt.

 • Hernieuwbare energie
 • Energiebesparende lampen
 • Programma voor hergebruik van handdoeken
 • Recycleren van afval
 • Biologische en lokale gerechten
 • Ecologische schoonmaakproducten
 • Plastic controle
 • Eco-badproducten
 • Recyclebare meubels & stoffen
 • Waterbesparingsprogramma
Hog Hollow Country Lodge - Plettenbergbaai

De Lodge ligt op 18 km ten oosten van Plettenberg Bay, aan de rand van de kloof, met uitzicht op inheems bos en Tsitsikamma-bergen. De Lodge heeft 16 suites met uitzicht op de weelderige tuinen en kingsize kamers met eigen moderne badkamer, zithoek, openhaard en privédekken. Het fantastische ontbijt kunt u gebruiken op het zonnige boma-dek, de verrukkelijke diners in de sfeervolle Main Lodge. Uw verblijf is inclusief ontbijt.

 • Energiebesparende lampen
 • Programma voor hergebruik van handdoeken
 • Recycleren van afval
 • Biologische en lokale gerechten
 • Ecologische schoonmaakproducten
 • Plastic controle
 • Eco-badproducten
 • Recyclebare meubels & stoffen
 • Waterbesparingsprogramma
 • Hernieuwbare energie
The Peech Boutique Hotel - Johannesburg

The Peech in Melrose ligt op 2 hectare grond en is een echt boetiekhotel met slechts 16 kamers en is het perfecte contrast met de drukte van de stad.

De accommodatie heeft weelderige tuinen met een kenmerkende interieurstijl. De kamers hebben snelle wifi, airconditioning, Nespresso-stations en kingsize bedden. De bistro serveert lunch en diner met seizoensgebonden ingrediënten uit de eigen moestuin van het hotel. Uw verblijf is inclusief ontbijt.

 • Hernieuwbare energie
 • Energiebesparende lampen
 • Programma voor hergebruik van handdoeken
 • Recycleren van afval
 • Biologische en lokale gerechten
 • Ecologische schoonmaakproducten
 • Plastic controle
 • Eco-badproducten
 • Waterbesparingsprogramma
 • Recyclebare meubels & stoffen
Iketla Lodge - Ohrigstad

Iketla Lodge is een kleine en intieme viersterren lodge, gelegen in een privé-natuurreservaat van 540 hectare in de buurt van Blyde River Canyon.

Ideaal gelegen om de Panorama Route (Blyde River Canyon, God's Window, Pilgrim's Rest) te verkennen. Ongerepte natuur, fascinerende wandelpaden, een overvloed aan vogels, een beperkt wildleven en een rustige omgeving dragen allemaal bij aan een onvergetelijk verblijf. De uitstekende persoonlijke service en fantastische diners zorgen voor een onvergetelijk verblijf. Uw verblijf is inclusief ontbijt en diner.

 • Hernieuwbare energie
 • Energiebesparende lampen
 • Programma voor hergebruik van handdoeken
 • Recycleren van afval
 • Biologische en lokale gerechten
 • Ecologische schoonmaakproducten
 • Plastic controle
 • Eco-badproducten
 • Recyclebare meubels & stoffen
 • Waterbesparingsprogramma
Blyde River Canyon Lodge - Hoedspruit

Blyde River Canyon Lodge is een idyllisch verblijf dat in een ondiepe vallei ligt, met hoge kliffen aan de ene kant en de rustige stroom van de Blyde-rivier aan de andere kant. Niet alleen zijn de waterlopen van de Blyde-rivier goed bevolkt met nijlpaarden en krokodillen, het reservaat is ook de thuisbasis van impala's, gnoes, zebra's, bosbokken, duiker, steenbokken, kudu's en bosvarkens.

De torenhoge steile helling van de Noordelijke Drakensbergen biedt de natuur een canvas om bij elke zonsopgang een meesterwerk vast te leggen!

De stijlvolle kamers met eigen badkamer komen allemaal uit op weelderige, rustige tuinen. Er wordt dagelijks een uitgebreid ontbijtbuffet geserveerd op het prachtige buitendek terwijl u de zebra's en wildebeesten voorbij ziet dwalen. Heerlijke lunches en diners kunnen worden geregeld en genoten onder de Afrikaanse hemel bij kampvuren of op frissere avonden in de warme en uitnodigende eetzaal. Uw verblijf is inclusief ontbijt.

 • Energiebesparende lampen
 • Programma voor hergebruik van handdoeken
 • Recycleren van afval
 • Biologische en lokale gerechten
 • Ecologische schoonmaakproducten
 • Plastic controle
 • Eco-badproducten
 • Recyclebare meubels & stoffen
 • Waterbesparingsprogramma
 • Hernieuwbare energie
Pezulu Treehouse Game Lodge - Hoedspruit

Pezulu is de ideale plek om te ontsnappen aan de hectische wereld van vandaag en te genieten van de rust van de ongerepte Afrikaanse wildernis.

De lodge bestaat uit tien unieke en zeer comfortabele boomhutten, die plaats bieden aan maximaal dertig gasten. Elke unit is anders en is ontworpen om perfect op te gaan in de omgeving met behoud van een element van luxe. De Tree Houses zijn allemaal gelegen in een rustige bushomgeving. Elke unit heeft een ruim balkon waar u kuddes dieren kunt zien passeren of een giraf oog in oog kunt zien.

Het hele team van Pezulu zal ervoor zorgen dat u een zeer memorabele tijd zult doorbrengen. Het rietgedekte hoofdgebouw van de lodge is verstrengeld rond een grote Marula-boom. Het bestaat uit een gezellige lounge met pooltafel, een eetgedeelte, een receptie met curiosawinkel en een charmante treetopbar. Uw verblijf is inclusief ontbijt.

 • Energiebesparende lampen
 • Programma voor hergebruik van handdoeken
 • Recycleren van afval
 • Biologische en lokale gerechten
 • Ecologische schoonmaakproducten
 • Plastic controle
 • Eco-badproducten
 • Recyclebare meubels & stoffen
 • Waterbesparingsprogramma
 • Hernieuwbare energie
Rhino Walking Safaris Plains Camp - Greater Kruger Nationaal Park

Gasten worden ondergebracht in 4 en-suite luxe safaritenten, die zijn ingericht in de traditie van de vervlogen Afrikaanse ontdekkingsreizigers in Plains Camp.

Dagelijkse safaritochten van 4 uur worden geleid door 2 professionele en lokale rangers en bieden een unieke en onvergetelijke game-ervaring. U kunt dagenlang ontspannen in de lounge of afkoelen in het zwembad terwijl u geniet van het spectaculaire uitzicht.

Uw verblijf is inclusief ontbijt, lunch en diner.

 • Hernieuwbare energie
 • Energiebesparende lampen
 • Programma voor hergebruik van handdoeken
 • Recycleren van afval
 • Biologische en lokale gerechten
 • Ecologische schoonmaakproducten
 • Plastic controle
 • Eco-badproducten
 • Recyclebare meubels & stoffen
 • Waterbesparingsprogramma
La Roca Guesthouse - Nelspruit

La Roca, een top 4-sterren hotel dat grenst aan het Nelspruit Natuurreservaat, biedt luxe accommodatie met een vriendelijke en warme sfeer. Ononderbroken uitzicht over het reservaat en de verre bergen en toch slechts een klein eindje rijden naar het stadscentrum, is La Roca de ideale uitvalsbasis voor enthousiaste reizigers.

De individueel ingerichte kamers combineren een unieke combinatie van kleuren, texturen en meubels die geïnspireerd zijn op reizen door Afrika en Azië. Het terras bij het zwembad ligt in een grote subtropische tuin en biedt een prachtig uitzicht: een kleine oase om te ontspannen van een lange dag werken.

La Roca is een ideale uitvalsbasis voor het verkennen van het Kruger Park en de Panorama Route of een handige stop op weg naar Mozambique en Swaziland beide op slechts een uur rijden. Uw verblijf is inclusief ontbijt.

 • Energiebesparende lampen
 • Programma voor hergebruik van handdoeken
 • Recycleren van afval
 • Ecologische schoonmaakproducten
 • Waterbesparingsprogramma
 • Hernieuwbare energie
 • Biologische en lokale gerechten
 • Plastic controle
 • Eco-badproducten
 • Recyclebare meubels & stoffen

Inbegrepen/Uitgesloten

 • VZR Garantiefonds
 • €5,00 transport donatie per persoon aan Ocean Cleanup Project
 • €2,50 bijdrage per persoon aan Calamiteitenfonds
 • €25 per persoon donatie aan lokale, duurzame Greenseat Batch projecten
 • Alle accomodaties met naar vermeld ontbijt, lunch en diner inclusief
 • Activiteiten en safari’s zoals vermeld in het programma (in Mosaic – Hermanus + Rhino Walking Safaris Plains Camp – Krugerpark)
 • Excursies dag 2, dag 3, dag 4, dag 7 en dag 9
 • Huurauto’s in Kaapstad en Johannesburg incl. volledige verzekering
 • Recycled en navulbare waterfles
 • Reisdocumenten
 • Reis- en annuleringsverzekering
 • Internationale en binnenlandse vluchten
 • Lunches en diners, die niet vermeld staan in het programma
 • Extra activiteiten en excursies
 • Tips en fooien
 • Persoonlijke kosten zoals telefoonkosten, drankjes, wasserette etc.

Locatie van de tour

FAQ

Is deze reis gedekt door het Garantiefonds?
Ja! Dit aanbod valt onder de garantie van STO Garant. U kunt de voorwaarden van deze garantieregeling vinden op de homepage onder “STO Garant”.
Kunt u deze reis aanpassen en/of verlengen?
Elke reis kunt u op aanvraag aan laten passen en/of verlengen met bijvoorbeeld een strandverlenging. Voor meer informatie hierover kunt u ons een mail sturen via [email protected]
Kunt u nog extra activiteiten of excursies ondernemen tijdens deze reis?
Ja. Via onze lokale agent kunt u voorafgaand of tijdens de reis altijd, tegen betaling, extra activiteiten en/of excursies bijboeken.
Zijn internationale vluchten in deze reis inclusief?
Nee. Wij bieden momenteel geen internationale vluchten aan naar de bestemming. Eventuele binnenlandse vluchten tijdens uw rondreis (indien niet inbegrepen) kunnen wij wel voor u boeken, indien gewenst . Voor internationale vluchten kunnen wij u daarbij adviseren, u kunt ons gerust een email sturen naar: [email protected]
Is een reis- en/of annuleringsverzekering bij deze reis inbegrepen?
Nee. Indien u nog geen verzekering heeft, kunt u zelf een reis- en annuleringsverzekering afsluiten of via onze website: zie link op de homepage onder "Reisverzekeringen".
Is deze reis gedekt door het Calamiteitenfonds?
Ja, €2,50 per persoon is reeds inclusief bij deze reis voor het Calamiteitenfonds.
Zijn er nog bepaalde Corona voorwaarden en/of restricties op deze vakantiebestemming?
Voorafgaand aan de reis zullen wij u per email eventuele voorwaarden i.v.m. Corona toesturen. U kunt meer algemene informatie hierover ook vinden op de linke op de homepage onder “Corona Informatie”. Ook kunt u op de homepage informatie vinden over (andere) vaccinaties, die u eventueel nodig hebt voor een reis naar deze vakantiebestemming.
Is deze reis met een groep of een privé rondreis?
WeTravelEco biedt uitsluitend privé rondreizen aan! Wij bieden alle reizen aan als individuele rondreis waarbij u een eigen chauffeur (of eigen transport) en privé gidsen tot uw beschikking heeft, die ervoor zorgen dat u zoveel mogelijk te zien gaat krijgen en u tijdens de reis geen rekening hoeft te houden met andere reizigers.

Indien er bepaalde onderdelen van een reis wel in groepsverband worden uitgevoerd, vermelden wij dit in de reisomschrijving.
Is de huurauto inbegrepen bij deze reis?
Ja. Indien gewenst kunnen wij de type huurauto voor u wijzigen. Voor meer info: [email protected]

Beoordelingen

0/5
Not Rated
Based on 2 reviews
Excellent
0
Very Good
0
Average
0
Poor
0
Terrible
0
Pure Passion for our Planet

tlovertonet

10/05/2024

Pretty nice post. I just stumbled upon your weblog and wanted to say that I've really enjoyed surfing around your blog posts. In any case I will be subscribing to your rss feed and I hope you write again very soon! http://www.tlovertonet.com/

You are my inhalation, I have few web logs and very sporadically run out from to post .
Pure Passion for our Planet

Jenise Sakkinen

06/12/2021

This is the right blog for anyone who wants to find out about this topic. You realize so much its almost hard to argue with you (not that I actually would want?HaHa). You definitely put a new spin on a topic thats been written about for years. Great stuff, just great! http://xaydungtrangtrinoithat.com/cong-ty-xay-dung-tai-da-nang/

There are some interesting points in time in this article but I don?t know if I see all of them center to heart. There is some validity but I will take hold opinion until I look into it further. Good article , thanks and we want more! Added to FeedBurner as well
Showing 1 - 2 of 2 in total

Write a review

Created with Sketch.
p.p. vanaf €2.599,00

Reisinfo aanvragen

Wilt u deze reis boeken of heeft u een vraag? Laat het weten via dit formulier of bel 06-55394400.

Misschien Vind Je Dit Ook Leuk