from €3.499,00
Boeking Aanvragen

Oeganda: Gorilla’s in de mist

Reisduur

10 dagen / 9 nachten

Type Vakantie

Ecotourism, Individuele rondreis

Garantiefonds Dekking

Unlimited

Eco Rating

5/5

CO2 Emissie

Zie reisinfo

Overzicht

Oeganda:

Oeganda is een republiek die staatkundig in 77 districten onderverdeeld is, verspreid over vier geografische regio’s. Het land werd op 9 oktober 1962 onafhankelijk van het Verenigd Koninkrijk en het ontleent zijn naam aan het koninkrijk Boeganda, dat een deel van het zuiden van het land beslaat waaronder de hoofdstad Kampala. Naast Boeganda zijn er in Oeganda nog vier andere koninkrijken: Ankole, Bunyoro-Kitara, Busoga en Toro.

In het zuidoosten van Oeganda bevindt zich het grootste meer van Afrika, het Victoriameer. Dit meer behoort voor bijna de helft tot het grondgebied van Oeganda, de rest tot de buurlanden Tanzania (het grootste deel) en Kenia. Rond de meren vindt men moerassen met papyrussoorten. De centrale hoogvlakte bestaat uit boom- en grassavannen. Het droge noordoosten bestaat uit droge savannen en steppe zonder boomgroei.

Duurzaamheid:

Naarmate de regering sneller vooruitgang boekt met de Agenda 2030, heeft ze de wereldwijde golf van digitale transformatie omarmd die aanzienlijke kansen biedt. Dit is door de capaciteit van het Ministerie van Wetenschap, Technologie en Innovatie en de Nationale Autoriteit voor Informatietechnologie te versterken om mogelijke uitsluitingen te minimaliseren die zouden kunnen worden gesteld aan sommige bevolkingsgroepen met een beperkte capaciteit om deze te omarmen. Terwijl de 2030-agenda sterk verankerd is in milieu-integriteit en duurzaamheid, zijn er toenemende effecten van klimaatverandering die het natuurlijk kapitaal van Oeganda verminderen. Daarom stelt het NDPIII ambitieuze klimaatacties vast via de Nationale Biodiversiteitsstrategie en het Actieplan.

View More

Reisplan

Dag 1: Transfer Kampala naar Murchison Falls National Park

Bij aankomst op het internationale vliegveld van Kampala, wordt u hartelijk ontvangen door een lokale (Engelssprekende) gids, die u mee neemt onderweg naar het Nationaal Park Murchison Falls, dat met een oppervlakte van 3860 km² ook wel Kabalega Falls wordt genoemd.

Het park ligt op circa zes uur rijden van Kampala. In dit park liggen de Murchison-watervallen. De Witte Nijl stroomt van oost naar west door het park en het heeft prachtige wilde watervallen en stroomversnellingen.

In het park bevinden zich Rothschild-giraffen, nijlpaarden, nijlkrokodillen, olifanten, buffels, leeuwen, verschillende soorten antilopen (waaronder de 'Ugandan Kob') en diverse soorten (inheemse) vogels.

Op deze eerste dag van uw 10-daagse reis begint u, na een informatieve briefing op het vliegveld, uw reis richting het beroemde Murchison Falls National Park.

U begint met een stop het Oeganda neushoornreservaat (Ziwa). Deze rit duurt ongeveer 3 uur vanaf Kampala. Bij aankomst, bezoekt u het neushoornreservaat onder begeleiding van een ranger, die u meeneemt voor een 2 uur durende bijzondere natuurwandeling/neushoorntrektocht waarbij u de magnifieke en bedreigde neushoorns zult aanschouwen.

Dit is de enige plek waar u de kans krijgt om deze majestueuze wezens in hun natuurlijke habitat te zien tijdens alle safari's in Oeganda. Na deze trekking reist u verder naar het Kabalega Resort voor een warme lunch en ontspanning waarna u naar de top van imposante Kabalega watervallen gaat.

Er is niets zo opwindend als het kijken naar de rivier de Nijl die zich een weg baant door een 8 meter lange spleet en naar beneden valt bijna 45 meter lager terwijl het zijn koers voortzet. Vanwege de grote kracht van de watervallen, zult u voelen dat de grond hier echt trilt.

Na dit bezoek reist u verder uw lodge waar u na de check-in kan genieten van een heerlijk diner en de rest van de avond ter vrije besteding heeft.

Dag 2: Murchison Game drive en de Nijlbootcruise

Uw dag begint met een smakelijk ontbijt, waarna u op uw eerste gamedrive gaat. De lokale gids leidt u naar de mooiste plekken om de dieren gemakkelijk te zien, waarbij u volop kan genieten van de echte wildernis van Oeganda. Het is sensationeel om zowel leeuwen, leeuwinnen plus hun welpen samen met andere wilde dieren zoals trotse olifanten, elegante giraffen, kuddes buffels en antilopen te zien grazen in de savanne.

Na de gamedrive keert u terug naar de lodge voor een heerlijke lunch en wat rust terwijl u zich voorbereidt op de middag Nijlbootcruise. Op de boot zult u een geweldige tijd hebben op de Victoria Nijl, waarbij de boot u langzaam naar het onderste gedeelte van de prachtige en tegelijkertijd ruige watervallen voert.

Onderweg kunt u zeer waarschijnlijk talloze wilde dieren observeren zoals olifanten, krokodillen, grote aantallen nijlpaarden, buffels, waterbokken en ook vogels zoals onder andere ooievaars, paradijsvogels en de visarend.

Na afloop keert u terug naar de lodge om tijdens een heerlijk diner en een ontspannen, vrije avond bij te komen van alle bijzondere indrukken van de afgelopen dag.

Dag 3: Murchison Falls - Kibale Forest

Geniet van een vroeg ontbijt in uw lodge, waarna u uw reis voortzet naar het prachtige Kibale Forest; u zult onderweg genieten van het adembenemende landschap, wat deze rit nog mooier maakt.

U luncht onderweg in Fort Portal om vervolgens door te reizen met een geweldig uitzicht op de ruige Rwenzori-gebergte. Dit gebergte ligt op de grens van Oeganda en Congo-Kinshasa. De hoogste bergtoppen zijn permanent met sneeuw bedekt en zijn daarmee samen met Kilimanjaro en Mount Kenya de enige in Afrika. Het gebergte is ongeveer 120 km lang en 65 km breed.

Op 35 kilometer ten zuiden van Fort Portal ligt het 766 km² grote Nationaal park Kibale Forest. Het bestaat uit een savannelandschap met moerasgebieden, kratermeren en tropische wouden. In het wildpark leven onder andere chimpansees, olifanten, buffels, knobbelzwijnen en antilopen.

Na de check-in in bij uw lodge, kunt u een begeleide natuurwandeling maken in het mooie en uitgestrekte Bigodi-wetland, waar verschillende (inheemse) vogels en primaten leven. Na afloop van de ontspannen wandeling heeft u een uitgebreid diner en vrije avond in uw lodge.

Dag 4: Kibale Forest - Chimpansee trekking- Queen Elizabeth National Park

Vandaag staat u vroeg op voor het ontbijt en vertrekt vervolgens naar het park, waar u zult beginnen aan een onvergetelijke Chimpansee trekking in Kibale Forest. Het Kibale-bos is één van de mooiste, en daardoor meest bekende, plaatsen om zowel de verschillende primaten als de verschillende kratermeren in Oeganda te bewonderen.

In de ochtend ziet u de chimpansees in hun natuurlijke omgeving. Deze chimpansees zult u zeer nabij kunnen aanschouwen wat een onvergetelijke ervaring en herinnering tijdens uw reis zal creëren. Na de lunch reist u verder naar het Mweya-schiereiland in het Queen Elizabeth National Park waar u laat in de namiddag arriveert.

Het Nationaal park Queen Elizabeth is het meest wildrijke van Oeganda met talloze kuddes olifanten, buffels, nijlpaarden, bavianen en antilopen. Het park is bijna 2000 km² groot en heeft een savannelandschap met afwisselend moerassen, rivieren, meren en tropisch regenwoud.

Geniet van een heerlijk diner en een goede nachtrust om u optimaal voor te bereiden op een prachtige nieuwe dag.

Dag 5: Game dive & Launch cruise -Queen Elizabeth National Park

Geniet eerst van uw ontbijt, waarna u op een prachtige gamedrive gaat door de Kasenyi-track en andere tracks waarbij u de kans krijgt om verschillende soorten dieren in het wild te observeren, zoals leeuwen, olifanten, antilopen, buffels, waterbokken, giraffen en als u geluk heeft zelfs luipaarden samen met geweldig mooie vogelsoorten.

Koningin Elizabeth National Park heeft een bijzondere diversiteit aan ecosystemen zoals de savanne, wetlands, meren, bossen en meer 600 (inheemse) vogelsoorten, die in het park leven. Hierdoor is het landschap spectaculair met kratermeren zoals Nyamunuka en zijn verschillende struikgewassen en bossen.


Na de gamedrive gaat u terug naar de lodge voor de lunch en tijd voor wat ontspanning. In de loop van de middag, vertrekt u vervolgens voor een ontspannen cruise op het Kazinga-kanaal; deze cruise behoort tot één van de meest memorabele ervaringen tijdens uw bezoek aan dit unieke park.

Geniet van het observeren verschillende watervogels samen met hun echoënde zoete geluiden en dieren zoals nijlpaarden, Afrikaans krokodillen, waterbokken en buffels. Na deze bijzondere cruise ervaring, rijdt u terug naar de lodge voor een gezellig diner en een sterrenvolle avond.

Dag 6: Boswandeling en chimpansee trekking

Deze ochtend gaat u op een begeleide boswandeling in het Maramagambo-bos, waarbij u waarschijnlijk talloze en diverse (inheemse) vogelsoorten kunt bewonderen terwijl u ook een paar python- en vleermuisgrotten bezoekt. Daarnaast zult ook chimpansees kunnen zien in de Kyambura-kloof.

Na afloop van deze enerverende wandeling keert u terug naar de lodge om te lunchen terwijl u de rest van de middag kunt ontspannen en u kunt voorbereiden op een avond gamedrive door het park. Na de gamedrive kunt u genieten van een heerlijk diner en een gezellige avond.

Dag 7: Queen Elizabeth National Park - Bwindi Impenetrable Forest

Na het ontbijt transfer naar Bwindi via de beroemde Ishasha-sector, waar je de fantastische kans krijgt om klimmende en luierende leeuwen te observeren in het wild.

Bwindi National Park heeft een oppervlakte van 331 m2 en herbergt onder andere meer dan 346 vogelsoorten, 120 zoogdiersoorten, 400 plantensoorten en 27 kikkersoorten.

Onderweg kunt u genieten van een lunch in een authentiek, lokaal restaurant, waarna u de reis voortzet terwijl u onderweg geniet van prachtige vergezichten over de vele bananen- en theeplantages en de algehele groene vegetatie van het gebied. Bij het bereiken van het park, checkt u in bij uw nieuwe lodge.

Het Nationaal park Bwindi Impenetrable bevindt zich in het zuidwesten van Oeganda tegen de grens van het Nationaal park Virunga in Congo. In het park leven nog ongeveer 340 berggorilla's waarvan vier families door toeristen bezocht kunnen worden.

Bij aankomst in de lodge heeft u de rest van de dag ter vrije bestemming en kunt u weer volop genieten van een heerlijk diner en vooruitkijkend naar uw bijzondere ontmoeting met de gorilla's de volgende dag.

Dag 8: Gorilla-trekking en gemeenschapswandeling -Bwindi

Na een kop koffie of thee vertrekt u vroeg in de ochtend met uw gids naar het hoofdkantoor van het park, waar u een uitgebreide briefing krijgt over de dos en don'ts in het park met gorilla's.

Als u op weg gaat op deze fantastische gorillatrekking door het mistregenwoud kan de trekking 2 uur of tot 6 uur duren, afhankelijk van de locatie waar deze vriendelijke reuzen zich bevinden. Het is voor de trekkers en hun gasten toegestaan om maximaal 1 uur met de gorilla's door te brengen.
Zorg voor een lunchpakket (via de lodge), voldoende water, stevige schoenen, niet-flitscamera's, regenjassen en eventueel wandelstokken als u minder fit bent.

Na deze unieke ervaring gaat u terug naar de lodge om te ontspannen en na te genieten van deze bijzondere ervaring. Aan het begin van de avond maakt u een wandeling om de Batwa te ontmoeten: een inheemse groep mensen die al eeuwen in het bos leeft en waar u kennis kunt maken met de lokale bevolking, hun gewoonten en uiteraard van hun traditionele dansen kan genieten. Daarna gaat u terug naar de lodge voor het diner en een welverdiende nachtrust.

Dag 9: Bwindi - Lake Mburo National Park

Na het ontbijt heeft u een transfer naar Lake Mburo National Park, dat ongeveer 6 tot 7 uur rijden is. U rijdt door het uitzonderlijke mooie landschap in Kabale gaan, dat een combinatie is van onder andere terrasvormige heuvels, bossen, thee- en bananenplantages. Onderweg luncht u in Mbarara en gaat de reis verder naar Lake Mburo, liggend op een oppervlakte van 371 m2 kilometer en de thuisbasis van meer dan 332 vogelsoorten.

Een aantal dieren maakten er hun thuis van, waaronder zebra's, impala's, wrattenzwijnen, topi's, waterbokken, buffels en rietbokken. Bij aankomst maakt u een boottocht op het meer waar u een overvloed aan dieren zal kunnen zien zoals talloze (inheemse) vogels, krokodillen, nijlpaarden en zebra's. Na de boottocht dineert u in de lodge.

Dag 10: Terugkeer naar Kampala

Vandaag eindigt uw rondreis door Uganda maar u gaat eerst vroeg in de ochtend nog op een vroege game drijfveer. Dit wordt ongetwijfeld weer een onvergetelijke ontmoeting met talloze zebra's, impala's, wrattenzwijnen en antilopen die hier leven in hun natuurlijke leefgebieden.

Aangezien uw vlucht om 16:35 uur vertrekt, moeten we ervoor zorgen dat u om 9 uur in de ochtend al onderweg bent, zodat u ruimschoots de tijd heeft om uw vlucht te halen.

Een goede camera is een must-have die u vaak betere foto's biedt van de Oeganda wildernis. U maakt onderweg naar het vliegveld nog een tussenstop bij de evenaar om hier nog een foto-moment te hebben. Daarna reist u uiteindelijk door naar de hoofdstad Kampala, waar u eind van de ochtend arriveert.

U kunt deze rondreis ook nog verlengen en/of aanpassen met bijvoorbeeld een aantal meer dagen in Oeganda zelf of een bezoek aan het prachtige buurland Rwanda. Voor meer informatie: [email protected]

Donatie duurzame, lokale projecten

Om bij te dragen aan een beter milieu en een duurzame leefomgeving, doneren wij per reiziger een bedrag aan (wereldwijde) lokale projecten, die een belangrijke bijdrage leveren aan een het verwezenlijken van een schonere, leefbaardere en duurzame wereld, voor nu maar vooral ook voor de toekomst.

Door deze donatie willen wij samen met u bijdragen aan de mogelijkheid om reizen en vakanties voor de huidige en vele volgende generaties mogelijk te houden. Van het donatie bedrag betaalt u de ene helft en WeTravelEco de andere helft. Uw bijdrage is reeds bij de prijs inbegrepen.

Voor deze reis doet u gezamenlijk met WeTravelEco (50/50) een donatie van €25 waarbij u bij uw boeking zelf kiest aan welk project u wilt doneren. Voor deze reis kunt u kiezen tussen 2 lokale projecten om te steunen (en die u ook daadwerkelijk tijdens uw rondreis kunt bezoeken en ondersteunen):

WAAR JE BLIJFT

Pakuba Safari Lodge - Murchison Falls National Park

De Pakuba-lodge heeft zijn eigen individuele stijl en charme en biedt een aantal bijzondere ervaringen. Ze zijn trots op hoogwaardig management en professionele service, aandacht voor detail, heerlijke culinaire creaties, de toplocatie en het aanbieden van eersteklas activiteiten.

Ze zijn trots op hun flair, stijl en creativiteit en leggen speciale nadruk op het comfort van onze gasten. De 46 ruime kamers zijn gebouwd op een verhoogd perceel, met een balkon en grote schuiframen om een prachtig uitzicht op de rivier te bieden. Alle kamers hebben een eigen badkamer met stromend koud en warm water en een toilet. De bedden zijn kingsize en fijn linnen is zorgvuldig geselecteerd om totaal comfort te garanderen. Hun doel is om onze gasten te laten verwennen in een huiselijke omgeving.

De lodgechefs gebruiken verse ingrediënten om maaltijden van hoge kwaliteit te bereiden, zelfs zelfgebakken brood. De chef-koks streven naar gezonde, uitgebalanceerde en verleidelijke menu's en houden graag rekening met uw individuele wensen.

Pakuba Safari Lodge ligt op een uitstekende locatie, binnen de Murchison Falls in een eersteklas gebied om wild te bekijken met een spectaculair uitzicht. Het kan hier zomaar gebeuren dat u wordt opgeschrikt door een voorbij wandelende nijlpaard, olifant, antilope of soms zelfs een luipaard voor de deur.

 • Hernieuwbare energie
 • Energiebesparende lampen
 • Programma voor hergebruik van handdoeken
 • Recycleren van afval
 • Biologische en lokale gerechten
 • Ecologische schoonmaakproducten
 • Plastic controle
 • Eco-badproducten
 • Recyclebare meubels & stoffen
 • Waterbesparingsprogramma
Turaco Treetops - Kibale

Turaco Treetops is de nieuwste semi-luxe lodge van Kibale Forest. De eigenaren geloven in het creëren van een duurzame, ongecompliceerde en hartelijke sfeer en bieden ze de gasten een unieke ervaring in het bos met een prachtig uitzicht over de besneeuwde Rwenzori Mountains. Turaco Treetops is de perfecte plek om op chimpanseetrekking te gaan, smakelijke maaltijden te delen, te ontspannen bij de open haard, te leren over de natuur of een duik te nemen in het verfrissende zwembad. En niet te vergeten: geniet van die welverdiende warme douche en comfortabele bedden die u helpen om u voor te bereiden op een nieuwe dag vol ontdekkingen in de regio Kibale Forest.

De hoofdlodge, kamers en huisjes zijn gebouwd voor een comfortabel verblijf en laten u tegelijkertijd optimaal genieten van de natuur. Om de milieuvoetafdruk te minimaliseren, wordt de lodge aangedreven door zonne-energie en zorgt ze voor de omgeving, bijvoorbeeld door aangetaste bosgebieden rond de lodge te verjongen, lokale inkoop te doen en af te zien van plastic voor eenmalig gebruik, inclusief plastic flessen mineraalwater.

 • Hernieuwbare energie
 • Energiebesparende lampen
 • Programma voor hergebruik van handdoeken
 • Recycleren van afval
 • Biologische en lokale gerechten
 • Ecologische schoonmaakproducten
 • Plastic controle
 • Eco-badproducten
 • Recyclebare meubels & stoffen
 • Waterbesparingsprogramma
Buffalo Safari Lodge - Queen Elizabeth National Park

Buffalo Safari Lodge ligt in Queen Elizabeth Park, Katunguru Bridge, vlakbij het magische Kazinga-kanaal, 1 km van de weg Kasese-Mbarara, West-Oeganda. De lodge heeft zowel standaard als deluxe huisjes, waardoor er momenteel in totaal 17 kamers zijn. De lodge heeft gratis wifi en ligt op slechts 10 minuten van het park en de verschillende activiteiten.

De faciliteit biedt een serene omgeving met spectaculaire flora en fauna, zoals olifanten, buffels, nijlpaarden, wrattenzwijnen en een verscheidenheid aan vogels, allemaal in één oogopslag. Buffalo Lodge heeft ervaren personeel van wereldklasse, een gezellige bar en goed restaurant, met een lounge die gasten en bezoekers een spectaculair uitzicht geeft op het nabijgelegen Queen Elizabeth-park en de meren Edward en George.

 • Hernieuwbare energie
 • Energiebesparende lampen
 • Programma voor hergebruik van handdoeken
 • Recycleren van afval
 • Biologische en lokale gerechten
 • Ecologische schoonmaakproducten
 • Plastic controle
 • Eco-badproducten
 • Recyclebare meubels & stoffen
 • Waterbesparingsprogramma
Rushaga Gorilla Lodge - Bwindi

Rushaga Gorilla Lodge is een toevluchtsoord voor het bezoeken van 's werelds beroemde zilverruggorilla's in het Bwindi Impenetrable Forest. De lodge ligt op slechts 10 minuten afstand van de Nshongi-gorillagroep. De lodge is een hoogtepunt voor alle reizigers en avonturiers. Wanneer u Oeganda bezoekt, heeft deze lodge verschillende voorzieningen om u een onvergetelijk en comfortabel verblijf te bieden met unieke accommodatie-opties.

De 7 Rushaga-berggorillagroepen omvatten; Mishaya, Kahungye, Nshongi, Bweza, Rwigi, Kutu en Busingye. De groepen in Nkuringo & Nyakagezi-poorten kunnen echter vanaf deze locatie worden gevolgd. Ook op deze locatie beginnen de verschillende boswandelingen, allemaal met een adembenemend uitzicht op de Kigezi Highlands. Evenals de Batwa Cultural Experience van waaruit u de manieren leert van de mensen die honderden jaren in het bos hebben gewoond.

De ruime Cottages, boordevol moderne faciliteiten en diensten, zijn een uitstekende mix van stijl en comfort en gratis wifi. De lodge heeft een goed restaurant, een gezellige bar met terras en een heerlijk buitenzwembad met zonneterras dat tegelijkertijd een onvergetelijk uitzicht biedt om de authentieke omgeving.

 • Hernieuwbare energie
 • Energiebesparende lampen
 • Programma voor hergebruik van handdoeken
 • Recycleren van afval
 • Biologische en lokale gerechten
 • Ecologische schoonmaakproducten
 • Plastic controle
 • Eco-badproducten
 • Recyclebare meubels & stoffen
 • Waterbesparingsprogramma
Rwakobo Rock Lodge - Lake Mburo National Park

Rwakobo Rock is een vredig en afgelegen toevluchtsoord waar u de essentie van het pure Oeganda kunt inademen. De comfortabele en ruime huisjes liggen verspreid over de heuvel, allemaal zeer privé en bieden een geweldig uitzicht op de zonsondergang. De grote eetzaal kijkt uit op een uitgestrekte rots die aan het park grenst. Gelegen tussen de ongerepte boerderijen van Ankole rondom Lake Mburo National Park; of u nu achterover wilt leunen, een ijskoud drankje wilt drinken in een hangmat of naar Lake Mburo National Park wilt gaan voor een dag vol spannende ontdekkingen, er is hier voor elk wat wils.

Rwakobo ligt op een schilderachtige rots met adembenemende uitzichten. Dieren zoals zebra's, wrattenzwijnen, impala's en bosbokken zijn in overvloed aanwezig rond de lodge en komen vaak samen bij de waterpoel onder de eetzaal.

Deze idyllische plek ligt op iets meer dan 1 km van de Nshara Gate van Lake Mburo National Park. Dag- of nachtexcursies naar het park zijn zeer de moeite waard. De rit vanaf de hoofdweg gaat door de mooie Nshara-overheidsboerderij, waar het prachtige Ankole-vee vredig naast kuddes zebra's graast. De bahima-herders van het gebied leven nog steeds een traditioneel leven en zijn uitstekende beheerders van het natuurlijke landschap en de biodiversiteit.

Elke avond (als het weer het toelaat) stokt het vriendelijke personeel van Rwakobo een kampvuur zodat je de zonsondergang kunt zien exploderen in een schitterende sterrenhemel.

 • Hernieuwbare energie
 • Energiebesparende lampen
 • Programma voor hergebruik van handdoeken
 • Recycleren van afval
 • Biologische en lokale gerechten
 • Ecologische schoonmaakproducten
 • Plastic controle
 • Eco-badproducten
 • Recyclebare meubels & stoffen
 • Waterbesparingsprogramma

Inbegrepen/Uitgesloten

 • VZR Garantiefonds
 • €2,50 bijdrage per persoon aan het Calamiteitenfonds
 • €2,50 bijdrage per persoon carbon-emissie donatie aan Ocean Cleanup Project
 • €25 donatie per persoon aan een door u geselecteerde lokale, duurzame project
 • Parkkosten (Voor niet-ingezetenen)
 • Gorilla gewenningsvergunningen (één per persoon, niet-ingezetene)
 • Chimpanseevergunningen (één per persoon, niet-ingezetene)
 • Alle activiteiten (tenzij aangegeven als optioneel)
 • Alle accommodaties (tenzij vermeld als upgrade), volpension
 • Een professionele, lokale Engelssprekende chauffeur/gids
 • Alle transport
 • Alle lokale belastingen
 • Transfer van en naar het vliegveld
 • Recycled en navulbare waterfles plus drinkwater (Op alle dagen)
 • Internationale retourvluchten
 • Visakosten
 • Persoonlijke reis- en annuleringsverzekering
 • Minibar, telefoon en alle andere toeslagen en services bij accommodatie
 • Extra nachten en/of upgrades
 • Optionele dagtochten en activiteiten
 • Extra maaltijden, drankjes en persoonlijke uitgaven
 • Eventueel benodigde vaccinaties
 • Eventuele creditcard toeslagen
 • Extra accommodatie voor en na afloop van de tour
 • Fooien (richtlijn fooien US$10,00 pp per dag)
 • Door de overheid opgelegde verhoging van belastingen en/of parktarieven

Locatie van de tour

FAQ

Is deze reis gedekt door het Garantiefonds?
Ja! Dit aanbod valt onder de garantie van VZR Garantiefonds. U kunt de voorwaarden van deze garantieregeling vinden op de homepage onder “VZR Garantiefonds”.
Kunt u deze reis aanpassen en/of verlengen?
Elke reis kunt u op aanvraag aan laten passen en/of verlengen met bijvoorbeeld een strandverlenging. Voor meer informatie hierover kunt u ons een mail sturen via [email protected]
Kunt u nog extra activiteiten of excursies ondernemen tijdens deze reis?
Ja. Via onze lokale agent kunt u voorafgaand of tijdens de reis altijd, tegen betaling, extra activiteiten en/of excursies bijboeken.
Zijn internationale vluchten in deze reis inclusief?
Nee. Wij bieden momenteel geen internationale vluchten aan naar de bestemming. Eventuele binnenlandse vluchten tijdens uw rondreis (indien niet inbegrepen) kunnen wij wel voor u boeken, indien gewenst . Voor internationale vluchten kunnen wij u daarbij adviseren, u kunt ons gerust een email sturen naar: [email protected]
Is een reis- en/of annuleringsverzekering bij deze reis inbegrepen?
Nee. Indien u nog geen verzekering heeft, kunt u zelf een reis- en annuleringsverzekering afsluiten of via onze website: zie link op de homepage onder "Reisverzekeringen".
Is deze reis gedekt door het Calamiteitenfonds?
Ja, €2,50 per persoon is reeds inclusief bij deze reis voor het Calamiteitenfonds.
Zijn er nog bepaalde Corona voorwaarden en/of restricties op deze vakantiebestemming?
Voorafgaand aan de reis zullen wij u per email eventuele voorwaarden i.v.m. Corona toesturen. U kunt meer algemene informatie hierover ook vinden op de linke op de homepage onder “Corona Informatie”. Ook kunt u op de homepage informatie vinden over (andere) vaccinaties, die u eventueel nodig hebt voor een reis naar deze vakantiebestemming.
Is deze reis met een groep of een privé rondreis?
WeTravelEco biedt uitsluitend privé rondreizen aan! Wij bieden alle reizen aan als individuele rondreis waarbij u een eigen chauffeur (of eigen transport) en privé gidsen tot uw beschikking heeft, die ervoor zorgen dat u zoveel mogelijk te zien gaat krijgen en u tijdens de reis geen rekening hoeft te houden met andere reizigers.

Indien er bepaalde onderdelen van een reis wel in groepsverband worden uitgevoerd, vermelden wij dit in de reisomschrijving.

Beoordelingen

0/5
Not Rated
Based on 2 reviews
Excellent
0
Very Good
0
Average
0
Poor
0
Terrible
0
Pure Passion for our Planet

tlover tonet

25/05/2024

This really answered my problem, thanks! http://www.tlovertonet.com/

I'm also writing to let you be aware of what a amazing discovery my wife's girl obtained studying the blog. She picked up many things, including how it is like to have a wonderful giving spirit to get other individuals easily know certain grueling subject areas. You actually surpassed visitors' desires. Thanks for showing these important, healthy, revealing and even fun thoughts on that topic to Mary.
Pure Passion for our Planet

tlover tonet

10/05/2024

Greetings! I've been reading your web site for a while now and finally got the courage to go ahead and give you a shout out from Dallas Texas! Just wanted to mention keep up the great job! http://www.tlovertonet.com/

I have learn a few just right stuff here. Certainly worth bookmarking for revisiting. I surprise how so much effort you put to make any such fantastic informative web site.
Showing 1 - 2 of 2 in total

Write a review

Created with Sketch.
p.p. vanaf €3.499,00

Reisinfo aanvragen

Wilt u deze reis boeken of heeft u een vraag? Laat het weten via dit formulier of bel 06-55394400.

Misschien Vind Je Dit Ook Leuk