from €2.749,00
Boeking Aanvragen

China: De wonderschone Chinese erfenis

Reisduur

16 dagen / 15 nachten

Type Vakantie

Ecotourism, Rondreis

Garantiefonds Dekking

Unlimited

Eco Rating

5/5

CO2 Emissie

Zie reisinfo

Overzicht

China:

China, voluit Volksrepubliek China, is verdeeld in 23 provincies, vijf autonome regio’s, vier stadsprovincies en twee speciale bestuurlijke regio’s.

China kent een divers landschap, met de Tian Shan en de Himalaya als het hoogste gebergte ter wereld in het zuidwesten, de Taklamakan- en de Gobi-woestijnen in het noorden en de subtropische regenwouden in het zuiden aan de grens met Vietnam en Laos. Het grondgebied wordt in het noorden begrensd door Mongolië en Rusland, in het oosten door Noord-Korea, en in het westen door Afghanistan, Kazachstan, Kirgizië, Tadzjikistan en Pakistan. In het zuiden zijn India, Nepal, Bhutan, Myanmar, Laos en Vietnam de buren. Daarnaast heeft China een kustlijn van 6400 km aan het oosten en zuiden die grenst aan de Gele Zee, de Oost-Chinese Zee en de Zuid-Chinese Zee. Met een bevolking van 1.394.015.977 (2020) is het qua inwoners het grootste land (voor India) en met een oppervlakte van 9.596.961 km² is het land vierde qua oppervlakte (na Rusland en Canada en Verenigde Staten).

China is één van de vroegste centra van beschaving en werd vrij vroeg in de wereldgeschiedenis een groot verenigd land met een geavanceerde cultuur op het vlak van kunst en wetenschap. In 221 voor Christus kwam de eerste keizer, Qin Shi Huangdi, aan de macht die het land verenigde na eeuwen van onrust en het Terracottaleger en de Chinese Muur achterliet. In 1911 werd de Republiek China uitgeroepen, in 1949 wonnen de communisten onder leiding van Mao Zedong de Chinese Burgeroorlog en werd het land, vanaf dat moment de Volksrepubliek China genaamd, communistisch.

Duurzaamheid:

In 1978 werd een groot herbebossingsproject uitgerold waarmee China een groter percentage van het landoppervlakte wil bedekken met bossen. Toen het project werd opgestart was maar 9% van het Chinese grondoppervlakte bedekt met bos. Dat aantal is anno 2020, na ruim 40 jaar bebossingsprojecten, uitgegroeid tot 23% van het totale grondoppervlakte. Het grootste bebossingsproject loopt nog vele tientallen jaren door tot 2070. Vooral na de jaren 90, toen China veel meer geld te besteden kreeg, worden hier miljarden dollars voor vrijgemaakt. Daarvoor moest het vooral van vrijwilligers komen. Vooral in de autonome provincie Binnen-Mongolië wordt actief bos aangeplant. De regering doet vaak een beroep op het nationalisme om Chinezen massaal in beweging te krijgen. Ook bij bebossingsprojecten worden nationalistische slogans gebruikt zoals ‘voor het moederland’.

View More

Reisplan

Dag 1: Shanghai

Bij aankomst op de internationale luchthaven Shanghai Pudong wordt u opgewacht en van harte verwelkomd door onze lokale, Engelsprekende gids en neemt u gezamenlijk de snelle magneettrein naar Shanghai.

Na de check-in in uw stadshotel, kunt u zich eerst even opfrissen op uw kamer. Daarna maakt u nog een ontspannen wandeling door de nieuwere delen van deze imponerende stad, waarbij u uiteraard ook de beroemde Bund Waterfront bezoekt om een fantastisch uitzicht te hebben over de verlichte skyline langs de Hungpu rivier.

Dag 2: Shanghai

Na het ontbijt maakt u een mooie wandeling door de stad en bezoekt u onder andere de torenhoge Incon Shanghai Pearl TV Tower en het Shanghai Historisch Museum met zijn talloze indrukwekkende oude kunstschatten.

In de middag bezoekt u de prachtige Jade Boeddhatempel en de oude binnenstad met zijn traditionele en koloniale huizen en gebouwen. De avond heeft u ter vrije besteding.

Dag 3: Shanghai – Huangshan/Yellow Mountain

In de ochtend heeft u een transfer naar het treinstation waar vandaan u met de hogesnelheidstrein van Shanghai naar Huangshan reist (G7311, 10: 53/13: 25), waar de magische Yellow Mountain is gelegen. Bij aankomst op het station ontmoet u uw nieuwe lokale en Engelssprekende gids, die u zal begeleiden voor de transfer naar uw hotel om in te checken.

Huangshan is een stadsprefectuur gevestigd rond de bergketen Huangshan in het zuiden van de oostelijke provincie Anhui. De stad is vernoemd naar de beroemde schilderachtige Yellow Mountain, die een groot deel van de uitgestrekte geografische uitgestrektheid van de stad beslaat. Het stedelijke centrum van Huangshan was oorspronkelijk de stad Tunxi en heet nu Tunxi District.

Huangshan is de thuisbasis van het UNESCO Werelderfgoed, Mount Huangshan en Hongcun en Xidi, de oude dorpen in Zuid-Anhui met hun schitterende en bijzondere Huizhou-architectuur.

In de middag brengt u met uw gids een bezoek aan de mooie en eeuwenoude Tuxi-straat. Met ongeveer 630 jaar geschiedenis is Tunxi Ancient Street de best bewaarde oude straat in China in de stijl van de Zuidelijke Song-dynastie, Ming- en Qing-dynastieën, waar u de bijzondere en authentieke Hui-achtige cultuur kunt opsnuiven. De avond heeft u ter vrije besteding.

Dag 4: Yellow Mountain

Na het ontbijt wordt u in uw hotel opgehaald voor een transfer naar het kabelstation, waar u de kabelbaan neemt naar de top van de imposante Yellow Mountain. Daar aangekomen maakt u een fantastische wandeling van North Sea Scenic Spot naar Grand West Scenic Spot. De beroemde Rocky Hills en Peaks met zijn archetypische granieten toppen en kronkelige dennen worden al duizenden jaren lang door dichters en kunstenaars in China omschreven en afgebeeld. Het idyllische uitzicht van Huangshan is absoluut één van de meest adembenemende vergezichten in China.

Mount Huangshan, ook wel Yellow Mountain, staat bekend om de vijf wonderen: vreemd gevormde dennen, spectaculaire rotsachtige toppen, een zee van wolken, hotsprings en wintersneeuw. West Sea Grand Canyon is de wereld van unieke formaties van stenen, rotsen en pieken, en weelderige pijnbomen. Als u daar wandelt, kunt u eindeloos genieten van het adembenemende uitzicht.

Dag 5: Yellow Mountain – Xidi – Tangmo

Vandaag verkent u de mooie omgeving van Yellow Mountain en brengt u onder andere een bezoek aan enkele groene theeplantages: één van de beste en meest kostbare groene theeën van China. U kunt het hele proces zelf ervaren door het plukken van theebladeren en tevens proberen hoe u zelf thee kunt drogen.

Er zijn veel pittoreske dorpjes verspreid over de voet van de Yellow Mountain, waarvan sommigen van hen vallen onder het Unesco Werelderfgoed. U bezoekt onder andere het oude dorp Xidi met zijn 124 goed bewaarde oude woningen overgebleven uit de Ming- en Qing-dynastieën. Ook gaat u naar Hongcun: het 900 jaar oude oude dorp staat bekend om "Ancient Village in Chinese Paintings". Het staat samen met Xidi op de werelderfgoedlijst van Unesco.

Uiteindelijk reist u door naar het vredige oude dorp Tangmo, dat is gebouwd naar het model van de Tang-dynastie. Het staat bekend om zijn Hui-stijl Shuikou-tuin en wordt "Nr. 1 Shuikou Garden Village in China" genoemd. Een avondwandeling in het dorp wordt sterk aanbevolen om vervolgens in één van de traditionele restaurants een overheerlijk en authentiek Chinees diner te nuttigen.

Dag 6: Tangmo

In de ochtend wordt u opgehaald door uw lokale en Engelsprekende gids om een ontspannen fietstocht te maken buiten het dorp Tangmo, waarbij u volop kunt genieten van het charmante en vredige platteland.

In de namiddag heeft u vrije tijd om het dorp Tangmo op eigen gelegenheid te verkennen en uiteindelijk heerlijk te dineren in één van de sfeervolle lokale restaurants.

Dag 7: Yellow Mountain – Xian

Na een ontspannen ontbijt heeft u in de loop van de ochtend een transfer naar het station van Huangshan, waar vandaan u met de hogesnelheidstrein een lange maar indrukwekkende treinreis heeft van Yellow Mountain naar Xian (G3184,11: 26/19: 05).

Bij aankomst in Xian heeft u een transfer naar uw hotel en de rest van de avond ter vrije besteding.

Dag 8: Xian

In de ochtend brengt u uiteraard een bezoek aan het beroemde en imposante Terra-Cotta Warriors Museum, één van de historische opgravingen met 6000 levensgrote aardenwerken krijgers.

Hierna heeft u een transfer terug naar Xian voor een interessante wandeling door de bruisende ‘moslimstraat’, waar Moslims zich hebben gevestigd vanaf de 7e eeuw: Xi'an heeft, mede dankzij de succesvolle Zijderoute, ook een grote moslimwijk met de van oorsprong 1250 jaar oude Grote Moskee van Xi'an.

Xi'an is de hoofdstad van de provincie Shaanxi en was ooit de hoofdstad van China en met 1 miljoen bewoners de grootste stad ter wereld. Xi'an is het oostelijke eindpunt van de Zijderoute en ligt aan de rivier de Wei he. In vroeger tijden werd het Chang'an genoemd, dat 'lange vrede' betekent.

De stad vormt het hart van het begin van de Chinese beschaving. Het graf van keizer Qin Shi Huangdi met het bijbehorende Terracottaleger (ontdekt in 1974), is vlak bij de stad te bezichtigen. Chang'an (Eeuwigdurende Vrede), zoals ze destijds werd genoemd, stond via de Zijderoute in verbinding met Europa en vele Centraal-Aziatische gebieden. Er woonden destijds duizenden buitenlandse kooplieden in de stad die meer dan duizend jaar lang zou fungeren als hoofdstad voor een tiental keizerlijke dynastieën.

Dag 9: Xian - Pingyao

Vandaag gaat u nog een aantal bezienswaardigheden rondom Xian bezoeken. In de ochtend gaat u eerst naar de beroemde Pagode van de Kleine Wilde Gans en het Xian Museum. Vervolgens maakt u in de middag een inspirerende fietstocht naar en op de oude stadsmuur.

Aan het begin van de avond heeft u een transfer naar het treinstation voor een avond-treinrit met de hogesnelheidstrein van Xian naar Pingyao (D2564, 18: 50/21: 49). Bij aankomst op het station heeft u een transfer naar uw hotel.

Dag 10: Pingyao

Het charmante stadje Pingyao is één van de best bewaarde oud-Chinese steden en staat op de Unesco Werelderfgoedlijst. U gaat de stad, samen met een lokale en Engelssprekende gids bewonderen tijdens een fietstour.

Het oude centrum is een aaneenschakeling van historische gebouwen en sfeervolle straatjes waar de tijd lijkt te hebben stilgestaan. Hier maakt u kennis met het oude China, dat in schril contrast staat met miljoenensteden zoals Beijing of Shanghai. Het is een aanrader om gewoon een paar uur door het centrum te dwalen en lukraak steegjes in te gaan, want u komt op de mooiste plekjes terecht.


Het oude centrum van Pingyao wordt omringd door een hoge stadsmuur. De muur is gemiddeld 10 meter hoog, heeft een totale lengte van 6 kilometer en wordt onderbroken door maar liefst 72 wachttorens. De huidige omheining dateert uit de 14de eeuw, maar de allereerste stadsmuren stonden hier al tijdens de Westelijke Zhou-dynastie, zo’n 2700 jaar geleden. Naast de stadsmuren van Pingyao is het ook een aanrader om de verschillende stadspoorten te bekijken. Deze worden namelijk gerekend tot de mooisten van China en hebben de tand des tijds bijzonder goed doorstaan.

U bezoekt tijdens de fietstour onder andere de Confucianentempel, het Martial Art Museum en het Banking History Museum en het Rishengchang Financial House Museum is één van de meest interessante bezienswaardigheden in het centrum van Pingyao. Dit wordt gezien als de eerste echte bank van China en diende als plek waar handelaren hun zilver konden onderbrengen. Pingyao was vroeger namelijk een belangrijk handelscentrum en het was te gevaarlijk om rond te reizen met veel waardevolle spullen op zak. De bank in Pingyao was een voorbeeld voor de rest van het land, want na verloop van tijd werden steeds meer vestigingen in China geopend.

De avond heeft u ter vrije besteding om volop te genieten van de historische rijkdom van deze mooie stad.

Dag 11: Pingyao – Beijing - Gubei dorp

Na het ontbijt heeft u een transfer naar het treinstation, waar u de hogesnelheidstrein neemt naar Beijing (D2002, 08: 41/12: 52). Bij aankomst op het station van Beijing heeft u een rechtstreekse transfer naar het dorpje Gubei, gelegen aan de voet van de wereldberoemde Grote Muur.

Dag 12: Gubei

U bezoekt in de ochtend de Simatian Great Wall, het meest imposante deel van de 5000 kilometer lange Grote Muur. In de namiddag maakt u een wandeltocht door het dorp. Gubeikou was een belangrijke pas in de Grote Muur. Het diende als checkpoint voor reizigers tussen Beijing en het Noordoosten. De naam betekent ‘Oude Noordelijke Mond’.

Dag 13: Gubei - Jinshanling Grote Muur - Beijing

Met de auto heeft u vandaag een transfer naar de Jinshanling Wall-sectie, het best bewaarde deel van de grote muur met nagenoeg geen toeristen, een ideale plek om heerlijk te wandelen op de Grote Muur, één van de oude zeven wereldwonderen, en te genieten van het adembenemend mooie uitzicht over het woeste landschap.

Na afloop reist u verder naar Beijing, waar u na uw check-in de avond ter vrije besteding heeft.

Dag 14: Beijing

Vandaag gaat u met een lokale en Engelsprekende gids op verkenning door de beroemde hoofdstad van China. U loopt eerst over het beroemde Tiananmen-plein en gaat door de Hemelse Poort om de prachtige Verboden Stad te bezoeken, gebouwd in de 15e eeuw en de plek waar 24 keizers het Keizerlijk China regeerden tot 1911.

Beklim ook de Coal Hill om het indrukwekkende uitzicht over de Verboden stad en heel Peking te krijgen. De avond heeft u ter vrije besteding om Beijing verder op eigen gelegenheid te verkennen en te dineren in één van de talloze traditionele restaurants.

Dag 15: Beijing

Bezoek 's ochtends iets buiten de hoofdstad de indrukwekkende Keizerlijke Tuinen en het Zomerpaleis, waar de keizerlijke familie jaarlijks verbleef om aan de zomerse hitte te ontsnappen. U maakt hier ook nog een boottocht op het Kunming-meer, dat bezaaid is met tienduizenden waterlelies.

Na de lunch heeft u een transfer terug naar de stad en bezoekt u de Lamasery Lama-tempel. Daarna heeft u de rest van de dag en avond ter vrije besteding om uw laatste avond in China gezamenlijk te ervaren.

Donatie lokale, duurzame projecten

Om bij te dragen aan een beter milieu en een duurzame leefomgeving, doneren wij per reiziger een bedrag aan (wereldwijde) lokale projecten, die een belangrijke bijdrage leveren aan een het verwezenlijken van een schonere, leefbaardere en duurzame wereld, voor nu maar vooral ook voor de toekomst.

Door deze donatie willen wij samen met u bijdragen aan de mogelijkheid om reizen en vakanties voor de huidige en vele volgende generaties mogelijk te houden. Van het donatie bedrag betaalt u de ene helft en WeTravelEco de andere helft. Uw bijdrage is reeds bij de prijs inbegrepen.

Voor deze reis doet u gezamenlijk met WeTravelEco (50/50) een donatie van €25 aan een lokaal project in Yellow Mountain. Er zijn veel oude dorpen verspreid in het Yellow Mountain-gebied. Omdat sommige van de oude dorpen in een afgelegen gebied liggen, is veel van de oude architectuur in zeer slechte staat. Er is een vrijwilligersproject om de oude gebouwen in het dorp Anmei in het Shendu-gebied te herstellen.

WAAR JE BLIJFT

Greenland Jiulong Hotel - Shanghai

Het hotel is gelegen in het centrum van de North Bund of Huangpu River, grenzend aan het Laochangfang International Creative Park uit 1933. Een kilometer verwijderd van de haven van Shanghai, grenst het aan de Xinjian Road, Dalian Road en Bund-tunnels aan de linker- en rechterkant.

Langs het landschapskanaal van de Suzhou-rivier kunt u naar de 'Bund-bron' lopen; Sichuan Road Commercial Street, Qipu Road, Zhapu Road Food Street, Duolun Road culturele beroemdhedenstraat en Lu Xun Park zijn vlakbij. U loopt in ongeveer zes minuten naar metrolijnen 4 en 10.

Het hotel integreert vakkundig de cultuur van Shanghai met moderne esthetiek. U kunt genieten van de omgeving van de rivier de Pujiang en het nachtelijke uitzicht op de Bund wanneer u in de kamer met uitzicht op de rivier verblijft.

Chinese restaurants van verschillende stijlen verzamelen de keuken van Shanghai en Guangdong, Angel western restaurant op de 25e verdieping is eenvoudig en modieus. Het hotel heeft ook een spa, een schaak- en kaartkamer en een gym. Uw verblijf is inclusief ontbijt.

 • Hernieuwbare energie
 • Energiebesparende lampen
 • Programma voor hergebruik van handdoeken
 • Recycleren van afval
 • Biologische en lokale gerechten
 • Ecologische schoonmaakproducten
 • Plastic controle
 • Eco-badproducten
 • Recyclebare meubels & stoffen
 • Waterbesparingsprogramma
Huangshan Huashan Hotel - Yellow Mountain

Dit duurzame hotel is centraal gelegen in Huangshan en heeft een ruime lobby, een gezellige bar, een uitstekend restaurant (met overheerlijke lokale specialiteiten), ruime slaapkamers waarvan sommige met een balkon met fantastische uitzicht over de imposante bergen van het Yellow Mountain district. Uw verblijf is inclusief ontbijt.

 • Hernieuwbare energie
 • Energiebesparende lampen
 • Programma voor hergebruik van handdoeken
 • Recycleren van afval
 • Biologische en lokale gerechten
 • Ecologische schoonmaakproducten
 • Plastic controle
 • Eco-badproducten
 • Recyclebare meubels & stoffen
 • Waterbesparingsprogramma
Tangmo Village Inn - Tangmo

Het kleine en traditioneel hotel is centraal gelegen in het pittoreske dorpje. De kamers zijn ruim en voorzien van een eigen badkamer met douche en toilet. Het restaurant van het hotel staat bekend om zijn lokale gerechten en specialiteiten. Uw verblijf is inclusief ontbijt.

 • Hernieuwbare energie
 • Programma voor hergebruik van handdoeken
 • Recycleren van afval
 • Biologische en lokale gerechten
 • Ecologische schoonmaakproducten
 • Plastic controle
 • Eco-badproducten
 • Recyclebare meubels & stoffen
 • Waterbesparingsprogramma
 • Energiebesparende lampen
Xian Holiday Inn - X'ian

Holiday Inn Express Xi'an Bell Tower nodigt u uit om comfortabel en gemakkelijk te voelen tijdens uw volgende bezoek aan Xi'an. Het hotel bevindt zich op South Street, Beilin District, Xi'an City, waar het vervoer handig is.

Het ligt op 150 meter van de Xi'an Bell Tower, 400 meter van de Xi'an Drum Tower, 400 meter van Huimin Street, 500 meter van de South Gate of The Xi'an Circumvallation en op 5 minuten lopen van het nabijgelegen metrostation.

Het duurzame hotel beschikt over frisse en modieuze kamers, elk inclusief alles wat u nodig heeft, zoals snelle Wi-Fi, satelliettelevisie, dagelijks ontbijtbuffet met westerse en Chinese gerechten, een comfortabel bed en een verfrissende warme douche. Of het nu voor vakantie of werk is, Holiday Inn Express Xi'an Bell Tower is de perfecte keuze voor een verantwoord verblijf in Xi'an. Uw verblijf is inclusief ontbijt.

 • Hernieuwbare energie
 • Energiebesparende lampen
 • Programma voor hergebruik van handdoeken
 • Recycleren van afval
 • Biologische en lokale gerechten
 • Ecologische schoonmaakproducten
 • Plastic controle
 • Eco-badproducten
 • Recyclebare meubels & stoffen
 • Waterbesparingsprogramma
Pingyao Hongshanyi Guest House - Pingyao

Dit authentieke en sfeervolle hotel ademt de lokale Chinese sfeer uit. Bij binnenkomst loopt u gelijk een grote ruime lobby annex lounge in, gedecoreerd met schitterende, antieke meubelstukken. De kamers zijn allemaal anders maar de lokale stijl wordt overal consequent doorgevoerd. Uw verblijf is inclusief ontbijt.

 • Programma voor hergebruik van handdoeken
 • Recycleren van afval
 • Biologische en lokale gerechten
 • Ecologische schoonmaakproducten
 • Plastic controle
 • Eco-badproducten
 • Recyclebare meubels & stoffen
 • Waterbesparingsprogramma
 • Hernieuwbare energie
 • Energiebesparende lampen
Gubei BiaoJu Guest House - Gubei

Biaoju Inn Beijing, de verhuurder van dit hotel, gebruikt authentieke hangbang-gerechten en comfortabele kamers om de gasten te vermaken. Door de deuren en ramen van de hotelkamer zie je de oude uitkijktoren van de stad en de uitgestrekte binnenplaats van het hotel. Van een afstand ziet u de grote muur die zich op de steile berg kronkelt.

De handgemaakte, Chinese knoedels in het hotelrestaurant naast de herberg kunnen u helpen de authentieke smaak van China te leren ervaren. De kamers zijn uitgerust met airconditioning en badkamer met douche en toilet. Uw verblijf is inclusief ontbijt.

 • Hernieuwbare energie
 • Programma voor hergebruik van handdoeken
 • Recycleren van afval
 • Biologische en lokale gerechten
 • Ecologische schoonmaakproducten
 • Plastic controle
 • Eco-badproducten
 • Recyclebare meubels & stoffen
 • Waterbesparingsprogramma
 • Energiebesparende lampen
Beijing Royal Garden Hotel - Beijing

Han's Royal Garden Boutique Hotel Beijing ligt aan de ene kant van de drakenader langs de centrale as van de Verboden Stad. Sinds de oudheid hebben prinsen, prinsessen, Beizi Baile en rijke kooplieden zich hier verzameld.

Het boetiekhotel is gebouwd en geïnspireerd op basis van het paleis van de generaal van de noordelijke militaire divisie van de Qing-dynastie, met gecentraliseerde traditionele culturele gebouwen en het comfort van moderne luxehotels.

Het hotel past de traditionele Chinese tuintechnologie toe en toont overal de elegante en grootse koninklijke geest. Er zijn kostbare meubels voor kalligrafie en schilderijen, meubels van rood sandelhout en palissander en schatten op de binnenplaats. Het hotel heeft een verscheidenheid aan mooie suites in Chinese en westerse stijlen. Het is ook uitgerust met een prachtig Chinees restaurant, ontvangsthal, authentiek keizerlijk eten, thee, Royal Hall, theater, romantisch Italiaans restaurant, bar, sigarenbar, rode wijnhuis, aromatherapie-spa en andere hoogwaardige ondersteunende faciliteiten. Hier komt de combinatie van Chinees en westers samen in een oude en moderne mix, die u laten genieten als een keizer.

 • Hernieuwbare energie
 • Energiebesparende lampen
 • Programma voor hergebruik van handdoeken
 • Recycleren van afval
 • Biologische en lokale gerechten
 • Ecologische schoonmaakproducten
 • Plastic controle
 • Eco-badproducten
 • Recyclebare meubels & stoffen
 • Waterbesparingsprogramma

Inbegrepen/Uitgesloten

 • VZR Garantiefonds
 • €2,50 per persoon Calamiteitenfonds
 • €2,50 per persoon carbon-emissie donatie aan Ocean Cleanup Project
 • €25 per persoon donatie aan duurzaam, lokaal project
 • Alle kaartjes voor hogesnelheidstreinen
 • Hotelaccommodaties op elke plaats, meestal goede 4-sterren hotels
 • Alle maaltijden zoals omschreven in het reisprogramma
 • Toegang voor genoemde bezienswaardigheden
 • Privétransfers
 • Lokale, Engelssprekende gidsen in elke stad
 • Recycled en navulbare waterfles
 • Reis- en annuleringsverzekering
 • Alle maaltijden, niet vermeld in het reisprogramma
 • Internationale vliegtickets en visa
 • Tips en persoonlijke uitgaven
 • Eventueel benodigde vaccinaties

Locatie van de tour

FAQ

Is deze reis gedekt door het Garantiefonds?
Ja! Dit aanbod valt onder de garantie van VZR Garantiefonds. U kunt de voorwaarden van deze garantieregeling vinden op de homepage onder “VZR Garantiefonds”.
Kunt u deze reis aanpassen en/of verlengen?
Elke reis kunt u op aanvraag aan laten passen en/of verlengen met bijvoorbeeld een strandverlenging. Voor meer informatie hierover kunt u ons een mail sturen via [email protected]
Kunt u nog extra activiteiten of excursies ondernemen tijdens deze reis?
Ja. Via onze lokale agent kunt u voorafgaand of tijdens de reis altijd, tegen betaling, extra activiteiten en/of excursies bijboeken.
Zijn internationale vluchten in deze reis inclusief?
Nee. Wij bieden momenteel geen internationale vluchten aan naar de bestemming. Eventuele binnenlandse vluchten tijdens uw rondreis (indien niet inbegrepen) kunnen wij wel voor u boeken, indien gewenst . Voor internationale vluchten kunnen wij u daarbij adviseren, u kunt ons gerust een email sturen naar: [email protected]
Is een reis- en/of annuleringsverzekering bij deze reis inbegrepen?
Nee. Indien u nog geen verzekering heeft, kunt u zelf een reis- en annuleringsverzekering afsluiten of via onze website: zie link op de homepage onder "Reisverzekeringen".
Is deze reis gedekt door het Calamiteitenfonds?
Ja, €2,50 per persoon is reeds inclusief bij deze reis voor het Calamiteitenfonds.
Zijn er nog bepaalde Corona voorwaarden en/of restricties op deze vakantiebestemming?
Voorafgaand aan de reis zullen wij u per email eventuele voorwaarden i.v.m. Corona toesturen. U kunt meer algemene informatie hierover ook vinden op de linke op de homepage onder “Corona Informatie”. Ook kunt u op de homepage informatie vinden over (andere) vaccinaties, die u eventueel nodig hebt voor een reis naar deze vakantiebestemming.
Is deze reis met een groep of een privé rondreis?
WeTravelEco biedt uitsluitend privé rondreizen aan! Wij bieden alle reizen aan als individuele rondreis waarbij u een eigen chauffeur (of eigen transport) en privé gidsen tot uw beschikking heeft, die ervoor zorgen dat u zoveel mogelijk te zien gaat krijgen en u tijdens de reis geen rekening hoeft te houden met andere reizigers.

Indien er bepaalde onderdelen van een reis wel in groepsverband worden uitgevoerd, vermelden wij dit in de reisomschrijving.

Beoordelingen

0/5
Not Rated
Based on 0 review
Excellent
0
Very Good
0
Average
0
Poor
0
Terrible
0
Showing 1 - 0 of 0 in total

Write a review

Created with Sketch.
p.p. vanaf €2.749,00

Reisinfo aanvragen

Wilt u deze reis boeken of heeft u een vraag? Laat het weten via dit formulier of bel 06-55394400.

Misschien Vind Je Dit Ook Leuk