from €2.599,00
Boeking Aanvragen

Azoren: Langs biosfeerreservaten en Unesco erfgoedsites

Reisduur

15 dagen/14 nachten

Type Vakantie

Ecotourism, Individuele rondreis

Garantiefonds Dekking

Unlimited

Eco Rating

5/5

CO2 Emissie

Zie reisinfo

Overzicht

De Azoren:

De Azoren vormen een archipel in de Atlantische Oceaan die samen behoren tot een autonome regio van de republiek Portugal. De archipel bestaat uit negen bewoonde en acht onbewoonde eilanden, samen de Formigas Bank genoemd, en zijn allen van vulkanische oorsprong. Cultureel gezien is er een aanzienlijke variatie tussen de eilanden, door de onderlinge afstanden en de verschillende perioden waarin de afzonderlijke eilanden door verschillende bevolkingsgroepen werden gekoloniseerd. Hierdoor hebben ze hun eigen dialecten, tradities en gerechten. De Azoren hebben het gehele jaar door een constant klimaat, met weinig temperatuurverschillen (variërend tussen 14 en 25 °C).

Biosfeerreservaten zijn gebieden die bestaan ​​uit terrestrische, zee- en kustecosystemen. Elke reservaat promoot oplossingen, die het behoud van biodiversiteit in overeenstemming brengen met het duurzaam gebruik ervan. Erfgoed is onze erfenis uit het verleden, waar we vandaag de dag mee leven en wat we doorgeven aan toekomstige generaties. Ons cultureel en natuurlijk erfgoed zijn beide onvervangbare bronnen van leven en inspiratie.

Tijdens deze reis krijgen reizigers de gelegenheid om deze bijzondere gebieden te bezoeken en van dichtbij te ervaren. Van Angra do Heroísmo Historisch centrum naar het kleinste eiland van de Azoren, het eiland Corvo, door de wijngaarden van het eiland Pico en de Fajãs van São Jorge, perfecte voorbeelden van hoe de bewoners van de Azoren zich aanpasten aan moeilijke omstandigheden, aan een experiment laboratorium voor het behoud van de biodiversiteit dankzij de unieke natuurlijke kenmerken van Graciosa Island en een bezoek aan Flores Island Natural Park.

Als u deze gebieden bezoekt, verblijft u in ecovriendelijke en/of historische accommodaties, waardoor u inzicht krijgt in wat de Azoren vertegenwoordigen: een duurzame bestemming.

Portugal:

De nieuwe Agenda 2030 van de Verenigde Naties is een actieplan gericht op mensen, planeet, welvaart, vrede en partnerschappen (5P’s). Het uiteindelijke doel is armoedebestrijding en duurzame ontwikkeling. Alle staten en andere geïnteresseerde belanghebbenden nemen hun verantwoordelijkheden met betrekking tot de verwezenlijking ervan. Portugal speelde een actieve rol bij het opstellen van het document dat op de top werd aangenomen. Over het punt “Planeet” benadrukt Portugal de overtuiging dat de planeet moet worden beschermd tegen achteruitgang, onder meer door duurzame consumptie en productie, duurzaam beheer van haar natuurlijke hulpbronnen en dringende maatregelen tegen klimaatverandering, zodat deze kan voorzien in de behoeften van de huidige en toekomstige generaties.

View More

Reisplan

Dag 1: Pico

Bij aankomst op het eiland Pico, wordt u hartelijk ontvangen door een lokale en Engelstalige gastheer, die u zal begeleiden tijdens uw transfer naar het romantische vintage hotel Aldeia da Fonte. Na de check-in heeft u de rest van de dag ter vrije besteding. Uw hotel is, in het juiste seizoen, ongetwijfeld één van de beste plekken ter wereld (en zeker de beste plek van de Azoren) om walvissen te spotten. De hoeveelheid en diversiteit van de waargenomen walvissen is hoog en er is weinig visuele vervuiling met de trotse Pico-berg op de achtergrond.

Dag 2: Pico

Tijdens de eerste dag van deze rondreis gaat u de hele dag op een inspirerende en smaakpapillen prikkelende wijntour op het eiland. De tour begint met een wandeltocht dwars door de schitterende wijngaarden van Criação Velha (moeilijkheidsgraad: gemakkelijk / lengte: 6,9 km / gemiddelde tijd: ruim 2 uur).

Onderscheiden in 2011 door BootsnAll, valt deze wandeltocht op door zijn bijzondere landschappelijke en culturele diversiteit en loopt het dwars door een gebied van het zogenaamde “Protected Landscape for the Vine Culture”, één van de meest karakteristieke van het eiland, met inbegrip van een geweldig actief wijngaardgebied, dat zich in een perfecte staat van bewaring bevindt. Het eeuwenoude pad dat u loopt staat sinds 2004 op de Werelderfgoedlijst van UNESCO en is rijk aan bijbehorende elementen van de wijnstokcultuur zoals "rola-pipas" (uitgehouwen hellingen om de wijnvaten naar de boten te laten glijden), "relheiras" (sporen achtergelaten door de wielen van de ossenkarren), de eeuwenoude schuilplaatsen, de wijnkelders en de getijdenbronnen.

Tijdens deze dagtour brengt u tevens een bezoek aan het wijnmuseum, gevolgd door een heerlijke lunch in een typisch, lokaal restaurant. In de namiddag gaat de tour verder met bezoeken aan de kustgebieden van Cachorro en Lajido gevolgd door een bezoek aan Adega a Buraca (een likeurproeverij).

Na afloop keert u terug naar uw hotel waar u de avond ter vrije besteding heeft.

Dag 3: Pico

Voordat u in de ochtend aan boord gaat voor een fantastische walvis- en dolfijnspottocht (3 uur), krijgt u eerst een korte briefing over de lokale maritieme biologie, het gedrag van (inheemse) zeedieren, de geschiedenis van de walvisjacht, de ecologie en plaatselijke wetgeving. De tocht wordt gedaan met Zodiac-boten in de aanwezigheid van een lokale en Engelssprekende marinier bioloog.

Als de boottocht ten einde is gaat u lunchen in een lokaal restaurant. In de namiddag gaat u vervolgens nog op een ontspannen en begeleide wandeltocht bij Lajes do Pico inclusief een bezoek aan het walvismuseum en bezoek aan Vigia da Queimada (uitkijkpunt om walvissen te spotten).

Na afloop keert u terug naar uw hotel waar u de avond ter vrije besteding heeft.

Dag 4: Pico - São Jorge

Na een uitgebreid ontbijt heeft u een transfer naar de haven van Pico, waar u per boot vervoerd wordt naar het eiland São Jorge. Bij aankomst op het eiland heeft u een begeleid transfer naar Hotel São Jorge.

De rest van de dag heeft u ter vrije besteding.

Dag 5: São Jorge

Vandaag gaat u op een wandeling van een hele dag naar Serra do Topo / Caldeira de Santo Cristo / Fajã dos Cubres aan de noordkust van het eiland. Deze wandeling gaat over een prachtig pad dat afdaalt naar Fajã do Santo Cristo (moeilijkheidsgraad: gemiddeld / Lengte: 10 km / gemiddelde tijd: ongeveer 3 uur).

Het eiland São Jorge heeft een uniek landschap dat bestaat uit opmerkelijk geologische, ecologische en culturele hoogtepunten. Door zijn langwerpige vorm heeft het eiland een uitgestrekte kustlijn, de op twee na langste van de Azoren. De heuvelachtige configuratie is het resultaat van de steile rotswanden van het eiland, die zich voornamelijk op de noordkant van het eiland bevinden en een steil landschap hebben gecreëerd. De kustlijn wordt af en toe afgewisseld met vlakke gebieden die bekend staan als fajãs (detritische fajãs en lavic fajãs), die een onderscheidend kenmerk van het eiland zijn.

De hooglanden van São Jorge zijn extreem winderig en vochtig met veel regen en frequente mist, zelfs tijdens het zomerseizoen. In combinatie met de orografische kenmerken op het eiland, ondersteunt dit sterke hydrologische potentieel het lokale en regionale belang van grote waterrijke gebieden. Qua biodiversiteit herbergt het eiland São Jorge een aanzienlijk aantal endemische (en inheemse) dier- en plantensoorten, die tot verschillende groepen organismen behoren zoals zoogdieren, vogels, weekdieren, geleedpotigen, vaatplanten en bryofyten.

Het natuurreservaat Caldeira do Santo Cristo heeft een ondergrondse grot en een meer en is de enige plek op de Azoren waar mosselen te vinden zijn. Deze Fajã is één van de meest afgelegen en bijzondere plaatsen op de Azoren met slechts enkele zomerhuizen en een paar families, die hier het hele jaar door wonen. Vanaf deze kant van het eiland kunt u de eilanden Graciosa en Terceira zien.

Na deze boeiende dag keert u terug naar het hotel waar u de avond ter vrije besteding heeft.

Dag 6: São Jorge – Faial – Flores

In de ochtend heeft u een transfer naar de haven voor een boottocht naar het eiland Faial. Als er tijd beschikbaar is binnen het vluchtschema, wordt u opgehaald in de haven van Horta voor een leuke en interessante Horta City Tour.

Het sfeervoole Horta is gelegen aan een verbazingwekkend mooie baai, met zijn beroemde en kleurrijke jachthaven die wordt gebruikt als tussenstop voor vele maritieme activiteiten. Het is een stad met een sterke verbinding met de zee en de daarbij horende wetenschap en cultuur. Deze eigenschappen maken Horta een historisch en kosmopolitisch centrum met een rijk erfgoed, omgeven door verbazingwekkende landschappen - zoals het uitzicht op de hoogste berg van Portugal, Mount Pico. Tijdens de stadstour maakt u kennis met de verschillende historische monumenten van de stad en karakteristieke wijken, evenals de vele tuinen en groene parken.

Na de stadstour heeft u een transfer naar de luchthaven om vervolgens een vlucht naar Flores Island te nemen. Bij aankomst op Flores heeft u een begeleide transfer naar Aldeia da Cuada.

Dag 7: Flores

Na het ontbijt vertrekt u voor een dagtour over het eiland Flores. Tijdens deze tour bezoekt u de belangrijkste hoogtepunten van het eiland en stopt u bij een aantal adembenemende locaties met uitzichten die Flores tot één van de mooiste eilanden van de Azoren maken. Dit zijn allemaal zogenaamde Biosfeer Reservaten, die als doel hebben het bevorderen van beheer, onderzoek en onderwijs in het behoud van bijzondere en soms unieke ecosystemen.

Uw tour begint met een stop bij het uitkijkpunt Ribeira da Cruz en een bezoek aan de verschillende meren "Lomba", "Funda" en "Rasa". Gedurende de tour van Fajãzinha naar Ponta da Fajã Grande ontdekt u ook talloze schitterende watervallen. U heeft de mogelijkheid om te wandelen naar Poço da Alagoinha (optioneel), een klein meer met verschillende watervallen als achtergrond (800 meter lopen vanaf de weg, ongeveer 45 minuten wandeltocht, wandelschoenen aanbevolen). Vervolgens gaat u naar "Rocha dos Bordões", een stolling van lava die onder zeer hoge temperaturen allerlei bijzondere verticale ribbels in het landschap heeft gecreëerd. Op de terugreis van deze bijzondere tour naar Santa Cruz maakt u nog een tussenstop bij de Caveira-belvedère.

Bij terugkeer in uw hotel heeft u de avond ter vrije besteding.

Dag 8: Flores – Corvo - Flores

In de ochtend heeft u een transfer naar de haven van Flores voor een mooie boottocht naar het eiland Corvo. Met een oppervlakte van slechts 17 vierkante kilometer - de kleinste van de Azoren-eilanden - is Corvo geografisch gelegen aan het westelijke uiteinde van de archipel en sinds 2007 erkend door UNESCO als een biosfeerreservaat vanwege zijn ecologische, culturele en erfgoedwaarde.

Bij aankomst op Corvo brengt u een bezoek aan "Caldeirão", een adembenemend mooie en enorme krater in het midden van het eiland. Nadat u uitgebreid de tijd heeft gehad om te genieten van de bijzondere omgeving en indrukwekkende vergezichten, heeft u vervolgens een lunch in een lokaal restaurant. In de loop van de middag gaat u per boot terug naar het eiland Flores.

Bij aankomst in Flores en terugkeer in uw hotel heeft u de avond ter vrije besteding.

Dag 9: Flores – Terceira

Vandaag verlaat u Flores en vliegt u door naar het eiland Terceira. Bij aankomst op Terceira heeft u een begeleide transfer naar het elegante Azoris Angra Garden Hotel waar u de rest van de middag ter vrije besteding heeft. In de avond brengen wij u naar Quinta do Martelo waar u in een sfeervol restaurant gaat genieten van een heerlijk en lokaal diner.

Dag 10: Terceira

In de ochtend vertrekt u voor een Angra City Tour van een halve dag. De tour begint met een 'City Tour of Angra do Heroismo', Unesco Werelderfgoed sinds 1983, wandelend door de idyllische straten die in de vijftiende en zestiende eeuw – door de hoogtijdagen van de Portugese internationale handel - behoorden tot het centrum van de wereld.

Ontdek de oorsprong van de naam, ontdek de plattegrond van de stad en ontdek waarom er zoveel forten zijn en bijzonderheden over de kerken die verband houden met het Portugese rijk, die teruggaan tot de ontdekking van de zeeroute naar India, naar de ontdekking van Brazilië, langs Angra.

Na een ontspannen en gezellige lunch in een lokaal restaurant heeft u de middag en avond ter vrije besteding.

Dag 11: Terceira

Na het ontbijt gaat u op een dagtour langs de mooiste bezienswaardigheden van Terceira. Tijdens deze tour bezoekt u alle mooiste plekken van het eiland en een aantal plekken buiten de gebaande paden, die minder bekend maar misschien nog wel meer verbazingwekkend zijn zoals sommige wijngaarden en natuurlijke zwembaden, Biscoitos, Raminho, Serreta, Algar do Carvão en het Serra do Cume uitkijkpunt.

Ontdek de geschiedenis en cultuur van Terceira, maak contact met de natuur en geniet van een lunch in een klein en sfeervol lokaal restaurant. Dit is een bijzondere en zeer relaxte dagtour in een ontspannen tempo en met talloze zeer bijzondere hoogtepunten en ervaringen.

Dag 12: Terceira – Graciosa

Na uw transfer naar de luchthaven van Terceira vliegt u vandaag verder naar het eiland Graciosa. Bij aankomst en na de check-in bij Hotel da Graciosa, gaat u vervolgens onderweg op een tour van een halve dag over Graciosa.

Met 60,7 km2 het op één na kleinste eiland van de Azoren, doet Graciosa Island al meer dan een decennium dienst als een experimenteel laboratorium voor het behoud van de biodiversiteit en, dankzij zijn unieke natuurlijke kenmerken, wordt het vaak bezocht door nationale en internationale wetenschappelijke expedities. Oude en huidige experimenten in het beheer van hulpbronnen, het voorkomen van uitroeiing van inheemse soorten en herstel van natuurlijke habitats, evenals de bestaande infrastructuren dragen bij aan het biosfeerreservaat als een ideale locatie voor het uitvoeren van onderzoeksprojecten, demonstratie- en beheersacties voor natuurlijke hulpbronnen en voor het opleiden van onderzoekers en technici in het veld.

U vertrekt van Santa Cruz naar het vissersdorpje Praia, met zijn mooie windmolens, gevolgd door Fenais en Carapacho en zijn thermale baden. De tour gaat verder in westelijke richting langs Serra Branca, het vulkanische complex van Vitoria en het schitterende uitkijkpunt vanaf de vuurtoren van Ponta da Barca.

Aan het einde van de middag keert u terug naar uw hotel in Santa Cruz en stopt u onderweg eerst nog bij Monte da Ajuda om te genieten van een prachtig uitzicht over Santa Cruz en de rest van het eiland.

Dag 13: Graciosa

Vandaag gaat u op een schitterende wandeltocht van een hele dag rond Caldeira. Deze tocht begint en eindigt bij het toegangpad naar Caldeira, in het zuidoosten van het eiland (moeilijkheidsgraad: eenvoudig / lengte: 10,8 km).

Onderweg maakt u een korte omweg om de grot Maria Encantada te bezoeken, bekend om zijn verschillende interessante geologische formaties. Na dit bezoek vervolgt u uw tocht naar het iconische uitkijkpunt met uitzicht op de Caldeira alwaar u kunt genieten van een heerlijk picknick lunch. Na de ontspannen lunch vervolgt u uw wandeling met een bezoek aan Furna do Enxofre (zwavelgrot), een echte ex-libris van de geodiversiteit van het eiland en één van de meest opmerkelijke lavaholten van basaltachtige aard in de archipel.

Bij terugkeer in het hotel heeft u de avond ter vrije besteding.

Dag 14: Graciosa - Terceira

Transfer naar de luchthaven en vlucht naar het eiland Terceira. Bij aankomst op Terceira heeft u een begeleide transfer naar Aparthotel Praia Marina. Na de check-in heeft u de rest van de dag ter vrije besteding.

Dag 15: Terceira - Nederland

Vandaag eindigt uw onvergetelijke reis over de Azoren met een transfer naar de luchthaven voor uw terugvlucht naar Nederland.

Note: U kunt indien gewenst deze reis nog aanpassen of verlengen met een aantal extra dagen op (één van de eilanden van) de Azoren, zoals het eiland São Miguel. Ook kunnen wij deze rondreis voor u verlengen met een bezoek aan Zweden of Noorwegen. Mail ons voor meer informatie.

Donatie duurzame, lokale projecten

Om bij te dragen aan een beter milieu en een duurzame leefomgeving, doneren wij per reiziger een bedrag aan (wereldwijde) lokale projecten, die een belangrijke bijdrage leveren aan een het verwezenlijken van een schonere, leefbaardere en duurzame wereld, voor nu maar vooral ook voor de toekomst.

Door deze donatie willen wij samen met u bijdragen aan de mogelijkheid om reizen en vakanties voor de huidige en vele volgende generaties mogelijk te houden. Van het donatie bedrag betaalt u de ene helft en WeTravelEco de andere helft. Uw bijdrage is reeds bij de prijs inbegrepen.

Voor deze reis doet u gezamenlijk met WeTravelEco (50/50) een donatie van €20 aan beide onderstaande sociale, duurzame milieu-instellingen:

1. Rabo de Peixe Sabe Sonhar: de ondersteuning van een bijzonder project op São Miguel voor kansarme kinderen. Rabo de Peixe is een klein dorpje, gelegen aan de noordkust van het eiland, en staat bekend als het armste dorp van Portugal gezien zijn hoge geboorteaantal, aan alcohol gerelateerde problemen, spijbelen van school, een gebrek aan special onderwijs en soms huiselijk geweld. Dit project helpt de sociale achterstand in deze wijk te verbeteren.

2. Life Priolo: dit project ondersteunt een aantal speciaal geselecteerde natuurbeschermingsprojecten op het eiland São Miguel waaronder een project dat zich toelegt op de bescherming van een bedreigde vogel op de Azoren, de Priolo, een vogel uit de familie van de vinkachtigen.

WAAR JE BLIJFT

hotel Aldeia da Fonte - Pico

Het Aldeia da Fonte hotel, met passie gebouwd, maakt deel uit van de prachtige en adembenemende natuur van het eiland Pico. Met zes uit vulkanische stenen opgebouwde huizen op de hoge kliffen die uitkijken over de Atlantische Oceaan, te midden van weelderige tuinen, is het een fantastische en unieke vakantie locatie, zo halverwege tussen de Oude en de Nieuwe Wereld.

Het kleinschalige en sfeervolle, duurzame hotel (het hotel is het nr.5 eco hotel van Portugal) heeft slechts 40 kamers, verdeeld over suites, studio's en luxe standaards, onlangs gerenoveerd om u van alle comfort en tevredenheid te voorzien. Het hotel heeft een uitstekend restaurant waar vooral lokale en biologische (seizoensgebonden) producten worden geserveerd, waarvan ook nog een deel uit de eigen moestuin komt.

Geniet van de Azoren-natuur met charme en sereniteit, ontspan, duik in de zee, ontdek de wandelpaden, het Atlantische zoutwater zwembad, kijk naar dolfijnen, walvissen en andere walvisachtigen, aanschouw de schoonheid van de Pico-berg en zijn biodiversiteit, adem de frisse lucht van één van de meest bekroonde natuurlijke vakantiebestemmingen.

 • Hernieuwbare energie
 • Energiebesparende lampen
 • Programma voor hergebruik van handdoeken
 • Recycleren van afval
 • Biologische en lokale gerechten
 • Ecologische schoonmaakproducten
 • Plastic controle
 • Eco-badproducten
 • Recyclebare meubels & stoffen
 • Waterbesparingsprogramma
Hotel São Jorge Garden - São Jorge

Dit moderne hotel is fantastisch gelegen, direct aan het rustige water in de Atlantische Oceaan. Het strakke en witte hotel heeft een mooie tropische tuin, een groot zwembad met ruim zonneterras, een restaurant met buitenterras en een gym.

De kamers zijn ingericht met een comfortabel kingsizebed, een bureau, een fauteuil, een balkon met zitje en uitzicht op de zee en een moderne badkamer met douche (soms met bad) en toilet.

 • Hernieuwbare energie
 • Energiebesparende lampen
 • Programma voor hergebruik van handdoeken
 • Recycleren van afval
 • Biologische en lokale gerechten
 • Ecologische schoonmaakproducten
 • Plastic controle
 • Eco-badproducten
 • Waterbesparingsprogramma
 • Recyclebare meubels & stoffen
Agro Hotel Aldeia da Cuada - Flores

Gelegen in het meest westelijke punt van Europa vindt u een plateau met uitzicht op de oceaan, waar het geheimzinnig met de natuur haar mysteries koestert: Aldeia da Cuada, een soort natural village resort met als onderkomen authentieke huisjes, is een plek die geschikt is om optimaal te genieten van de natuur en authenticiteit van het eiland Flores. Dompel zonder haast onder in het getjilp van de vogels en de geur van vers gras en lauweren met de zoete geur van Cana Roca. In deze wereld waar het landschap bedwelmt, is rust een trouwe metgezel.

Het restaurant van Aldeia da Cuada is erg trots op het gebruik van uitsluitend lokale (en biologische) producten, met de hand geproduceerd door kleine producenten en op een eenvoudige en oorspronkelijke manier bereidt. Kom genieten van een heerlijk gerecht van vlees of vis en een goed glas Azorenwijn midden in de natuur.

De uit lavasteen opgebouwde authentieke vissershuisjes (non-smoking) hebben een tweepersoons slaapkamer, een badkamer, een met lokaal gefabriceerde meubels en wandkleden lounge, een volledig ingerichte keuken, olie verwarming, hifi en een exclusieve buitenruimte met tafel, parasol, barbecue en ligstoel.

 • Energiebesparende lampen
 • Programma voor hergebruik van handdoeken
 • Recycleren van afval
 • Biologische en lokale gerechten
 • Ecologische schoonmaakproducten
 • Plastic controle
 • Eco-badproducten
 • Recyclebare meubels & stoffen
 • Waterbesparingsprogramma
 • Hernieuwbare energie
Azoris Angra Garden Hotel - Terceira

Azoris Angra Garden ligt in het historische stadscentrum van Angra do Heroísmo, dat sinds 1983 op de werelderfgoedlijst van UNESCO staat, met een prachtig uitzicht over de stad. Het hotel is nu een gerenoveerd viersterrenhotel, gecertificeerd in kwaliteit en HACCP, met 118 moderne kamers, ideaal voor diegenen die voor vakantie reizen, voor een kort of lang verblijf, waaronder suites, executive, triple en standard kamers, evenals aangrenzende kamers voor gehandicapten. Het hotel biedt ook extra faciliteiten zoals een binnenzwembad, een jacuzzi, een sauna, een fitnessruimte, een restaurant en een bar.

Met een open ruimte voor het levendige stadsplein, presenteert Plaza Bistro & Wine Bar een modern en uitnodigend concept voor degenen die langskomen, met een esplanade waar u kunt genieten van een verfijnde lichte maaltijd, een snack of een verfrissend glas aan het einde van de dag. de dag.

Het vernieuwde Garden Restaurant, dat het concept tuin en comfort ademt, eigentijdsheid en rust combineert voor een gezellig diner voor twee of met familie en vrienden heeft een fantastische lokale keuken.

Ze hebben ook de Plaza Bistro & Wine Bar tot uw beschikking - die u uitnodigt om te ontspannen en nieuwe smaken van eten en drinken te proberen op het meest centrale plein van Angra do Heroísmo. In de zomer is er een terrasservice op de 4e verdieping van het hotel, met een schitterend uitzicht op de stad en Monte Brasil.

De Azoris Angra Garden biedt u een complete wellness-service. Een ontspannend binnenzwembad, sauna, jacuzzi en een fitnessruimte zodat u fit kunt blijven.

De klassieke tweepersoonskamer is een standaard kamer met een tweepersoonsbed. Elke kamer is gemaakt met functionele details en biedt alle voorzieningen (kledingkast, haardroger, gratis toiletartikelen). De kamer is voorzien van airconditioning, een tv met lokale en internationale zenders, een waterkoker en thee, een minibar en gratis WiFi. U kunt gratis online toegang krijgen tot kranten en tijdschriften via de Press Reader-app. We bieden ook een wekdienst.

 • Hernieuwbare energie
 • Energiebesparende lampen
 • Programma voor hergebruik van handdoeken
 • Recycleren van afval
 • Biologische en lokale gerechten
 • Ecologische schoonmaakproducten
 • Plastic controle
 • Eco-badproducten
 • Waterbesparingsprogramma
 • Recyclebare meubels & stoffen
Graciosa Bioshphere Resort - Graciosa

Het Graciosa Resort is een modern en duurzaam hotel aan de rand van Santa Cruz. Het hotel heeft 52 kamers met eigen badkamer in het Graciosa Resort, elk met een eigen balkon met uitzicht op het buitenzwembad en de zee daarachter.

Er is ook een bar, terras en restaurant, en het is een korte taxirit van vijf minuten/vijftien minuten wandelen naar het centrum van Santa Cruz. Het mooie, met bomen omzoomde centrale plein is een heerlijke plek om 's avonds te ontspannen met een glas Azoren wijn. De ‘Bioshere’ in de titel van het hotel verwijst naar de UNESCO-beschermde status van het eiland - Graciosa is een biosfeerreservaat, dat een belangrijk evenwicht biedt tussen duurzame economische ontwikkeling en de bescherming van het landschap van het eiland.

Het hotel is gepassioneerd voor verantwoord toerisme met een lage impact. Zij geloven dat het van vitaal belang is om de eilanden van Kaapverdië en de Azoren ongerept te houden, speciale plekken voor dieren in het wild, de lokale bevolking en bezoekers.

Ze hebben ook een bedrijfsmilieubeleid dat wordt meegestuurd met uw boekingsbevestiging, waarin staat hoe u een milieuvriendelijke reiziger kunt zijn. Als lid van AITO (de Association of Independent Tour Operators), zijn hun inspanningen erkend door het behalen van de hoogste 5-sterrenprijs voor hun inspanningen op het gebied van verantwoord toerisme. Ook zijn ze trots om betrokken te zijn bij en bij te dragen aan verschillende gemeenschaps- en natuurbeschermingsprojecten op de eilanden.

 • Hernieuwbare energie
 • Energiebesparende lampen
 • Programma voor hergebruik van handdoeken
 • Recycleren van afval
 • Biologische en lokale gerechten
 • Ecologische schoonmaakproducten
 • Plastic controle
 • Eco-badproducten
 • Recyclebare meubels & stoffen
 • Waterbesparingsprogramma
Hotel Praia Marina - Terceira

In dit moderne appartementen-hotel kunt u bijna de zee aanraken. Het hotel heeft een diversiteit aan aanbod, passend bij uw wensen: Standaardkamers, studio's en appartementen (een slaapkamer), de meeste met balkon en suites met een groot panoramisch terras.
Alle appartementen en suites zijn uitgerust met: kitchenette, complete badkamer, airconditioning, kabel-tv, telefoon, radio en snelle internetverbinding. Wi-Fi in alle ruimtes en kamers.

Daarnaast heeft het hotel een ontbijtruimte, een bar een 24-uurs receptie en een privé parkeerplaats (gratis).

 • Energiebesparende lampen
 • Programma voor hergebruik van handdoeken
 • Recycleren van afval
 • Ecologische schoonmaakproducten
 • Plastic controle
 • Eco-badproducten
 • Waterbesparingsprogramma
 • Hernieuwbare energie
 • Biologische en lokale gerechten
 • Recyclebare meubels & stoffen

Inbegrepen/Uitgesloten

 • VZR Garantiefonds
 • €2,50 bijdrage per persoon aan het Calamiteitenfonds
 • €2,50 per persoon CO2-impact donatie aan Ocean Plastic Cleaning Project
 • €20 donatie per persoon aan een lokaal, duurzaam project
 • Alle accommodaties zoals vermeld, inclusief ontbijt
 • Recycled en navulbare waterfles per persoon
 • Aankomst en vertrek transfers tussen luchthavens of havens en accommodaties zoals vermeld op het programma
 • Alle dagen lunches en/of picknick lunches
 • Volledige dagtour op het eiland Pico - Wijntour met Engelssprekende gids
 • Entreegelden voor het wijnmuseum, de wijncoöperatie (wijnproeverij) en Adega a Buraca (likeurproeverij)
 • Volledige dagtour door Pico, walvissen- en erfgoedtour met Engelssprekende gids
 • Whale & Dolphin Watching Tour
 • Toegang voor het Walvisvaardersmuseum
 • Wandeling van een hele dag Serra do Topo / Caldeira de Santo Cristo / Fajã dos Cubres met Engelssprekende gids
 • Horta City Tour met Engelssprekende gids
 • Volledige dagtour op het eiland Flores met Engelssprekende gids
 • Toegang voor het museum van Santa Cruz das Flores
 • Toegang voor het interpretatiecentrum van Boqueirão
 • Volledige dagtour op Corvo Island met Engelssprekende gids
 • Retourtransfers Aldeia da Cuada / Haven van Flores / Aldeia da Cuada
 • Boottocht Flores / Corvo / Flores
 • Tour naar Caldeirão
 • Traditioneel diner in Quinta do Martelo inclusief vervoer heen en terug.
 • Angra City Tour van een halve dag met Engelssprekende gids (inc. toegang bij Museu de Angra, Convento de São Gonçalo, Sé de Angra do Heroismo, Palacio dos Capitães Generais)
 • Volledige dagtour op het eiland Terceira - Het beste van Terceira met Engelssprekende gids
 • Toegang voor de vulkanische grot Algar do Carvão
 • Tour van een halve dag op het eiland Graciosa met Engelssprekende gids
 • Wandeltocht van een hele dag door Caldeira met Engelssprekende gids
 • Toegang bij Furna do Enxofre
 • Boottickets PIX / SJZ & SJZ / HOR
 • Vliegticket HOR / FLW / TER / GRW / TER (afgifte van een ticket 15 dagen voor vertrek)
 • Internationale retourvluchten
 • Reis- en annuleringsverzekering
 • Upgrade naar halfboard verblijf (oftewel verblijf inclusief ontbijt én diner)
 • Transfers niet vermeld in het programma
 • Maaltijden niet vermeld in het programma
 • Eventuele extra transfers die om persoonlijke redenen tijdens de tour nodig zouden zijn
 • Alles wat niet wordt vermeld in "Inclusief"

Locatie van de tour

FAQ

Is deze reis gedekt door het Garantiefonds?
Ja! Dit aanbod valt onder de garantie van STO Garant. U kunt de voorwaarden van deze garantieregeling vinden op de website: https://sto-garant.nl/downloads
Kunt u deze reis aanpassen en/of verlengen?
Elke reis kunt u op aanvraag aan laten passen en/of verlengen met bijvoorbeeld een strandverlenging. Voor meer informatie hierover kunt u ons een mail sturen via [email protected]
Kunt u nog extra activiteiten of excursies ondernemen tijdens deze reis?
Ja. Via onze lokale agent kunt u voorafgaand of tijdens de reis altijd, tegen betaling, extra activiteiten en/of excursies bijboeken.
Zijn internationale vluchten in deze reis inclusief?
Nee. Wij bieden momenteel geen internationale vluchten aan naar de bestemming. Eventuele binnenlandse vluchten tijdens uw rondreis kunnen wij wel voor u boeken, indien gewenst . Voor internationale vluchten kunnen wij u daarbij adviseren, u kunt ons gerust een email sturen naar: [email protected]
Is een reis- en/of annuleringsverzekering bij deze reis inbegrepen?
Nee. Indien u nog geen verzekering heeft, kunt u zelf een reis- en annuleringsverzekering afsluiten of via onze website: zie link op de homepage onder "Reisverzekeringen".
Is deze reis gedekt door het Calamiteitenfonds?
Ja, €2,50 per persoon is reeds inclusief bij deze reis voor het Calamiteitenfonds.
Zijn er nog bepaalde Corona voorwaarden en/of restricties op deze vakantiebestemming?
Voorafgaand aan de reis zullen wij u per email eventuele voorwaarden ivm Corona toesturen. U kunt meer algemene informatie hierover ook vinden op de linke op de homepage onder “Corona Informatie”. Ook kunt u op de homepage informatie vinden over (andere) vaccinaties, die u eventueel nodig hebt voor een reis naar deze vakantiebestemming.
Is deze reis met een groep of een privé rondreis?
WeTravelEco biedt uitsluitend privé rondreizen aan! Wij bieden alle reizen aan als individuele rondreis waarbij u een eigen chauffeur (of eigen transport) en privé gidsen tot uw beschikking heeft, die ervoor zorgen dat u zoveel mogelijk te zien gaat krijgen en u tijdens de reis geen rekening hoeft te houden met andere reizigers.
Indien er bepaalde onderdelen van een reis wel in groepsverband worden uitgevoerd, vermelden wij dit in de reisomschrijving.

Beoordelingen

0/5
Not Rated
Based on 6 reviews
Excellent
0
Very Good
0
Average
0
Poor
0
Terrible
0
Pure Passion for our Planet

ardilla persiguiendo a gato varada en roble en ellesmere durante tres dias

20/09/2022

ser un gato jefe no significa que no pueda tener mis lindos momentos https://misgatosyyo.com/un-fin-de-semana-felino-muy-divertido-en-la-feria-cfa-del-reino-unido/

por que los ingredientes naturales son tan importantes para los gatos
Pure Passion for our Planet

el gobierno de delhi anuncia la exencion del impuesto de circulacion para todos los vehiculos electricos o de bateria

11/09/2022

resena de xolo play t1000 https://tribunerd.com/tomatelo-con-calma-google-no-prohibira-tus-sitios-de-torrents-favoritos/

resena de la epson stylus photo r3000
Pure Passion for our Planet

algunos enlaces tipograficos v trucos css

29/08/2022

rellene previamente sus propios formularios en dev trucos css https://programarplus.com/un-dia-aleatorio-en-la-vida-de-un-desarrollador/

lenguaje c funcion vsprintf cadena formateada escrita usando la lista de parametros variables
Pure Passion for our Planet

como agregar una tipografia impresionante en wordpress con typekit

24/08/2022

como configurar drupal 8 para usar cloudflare cdn en cpanel asesoramiento al anfitrion https://hostingmasbarato.com/blog/como-verificar-su-sitio-de-wordpress-en-pinterest-paso-a-paso/

hosting en la nube frente a colocacion es el hosting de colocacion adecuado para mi
Pure Passion for our Planet

sajo 2

20/08/2022

Mi incisión es de 6 ”. Mi esposo quitará los puntos en unos días. Me he estado poniendo aceite ZM y Burns and Wounds. Todo para prevenir infecciones y cicatrices. https://empresasecuador.com/sucursal-horario-telefono/parrilladas-y-mariscos-dona-pepita/

Livinà ¢ €⠄¢ en una oración, Bon Jovi (1986)
Pure Passion for our Planet

Dolar Kac TL

21/07/2022
You’re so awesome! I don’t believe I have read a single thing like that before. So great to find someone with some original thoughts on this topic. Really.. thank you for starting this up. This website is something that is needed on the internet, someone with a little originality!
Showing 1 - 6 of 6 in total

Write a review

Created with Sketch.
p.p. vanaf €2.599,00

Reisinfo aanvragen

Wilt u deze reis boeken of heeft u een vraag? Laat het weten via dit formulier of bel 06-55394400.

Misschien Vind Je Dit Ook Leuk