from €1.399,00
Boeking Aanvragen

Jordanië: de magische wonderen van Arabië

Reisduur

8 dagen / 7 nachten

Type Vakantie

Ecotourism, Individuele rondreis

Garantiefonds Dekking

Unlimited

Eco Rating

5/5

CO2 Emissie

Zie reisinfo

Overzicht

Jordanië:

Officieel het Hasjemitische Koninkrijk Jordanië, is een land in het Midden-Oosten. Jordanië is gelegen ten oosten van Israël en de Westelijke Jordaanoever (onderdeel van de Palestijnse Gebieden) met als grens de rivier de Jordaan en de Dode Zee (een zoutmeer). De bekendste rivier is de Jordaan en deze vormt de grens met Israël en de Westelijke Jordaanoever. Door watergebruik voor irrigatie is de Jordaan bijna geheel opgedroogd en is de monding verzand.

Met Petra heeft Jordanië één van ’s werelds toeristische hoogtepunten, zoals bleek uit de verkiezing van de ‘New 7 Wonders of the World’ (de zeven nieuwe wereldwonderen). De meeste toeristen komen speciaal voor Petra en Siq al-Berid naar Jordanië. Andere bezienswaardigheden zijn de stad Jerash, de woestijnkastelen Qasr Hraneh, Quseir Amra, Qasr Azraq, Qasr Mushatta, de kruisvaardersburchten Kerak en Shobak en de natuurgebieden Wadi Rum, Wadi Mujib, Dana, Shaumari Wildlife Reserve, Wadi Bin Hammad en de Dode Zee.

Akaba:

Ook wel Aqaba, is een stadje in Zuidwest-Jordanië en de enige havenstad van het land. De stad grenst aan het Israëlische Eilat. Akaba en Eilat bevinden zich aan het uiterste noorden van de Golf van Akaba die deel uitmaakt van de Rode Zee. Het is een leuke strandplaats en tevens een favoriete plaats voor mensen die de duiksport beoefenen.

View More

Reisplan

Dag 1: Aankomst Amman

Bij aankomst op het Queen Alia Airport wordt u van harte welkom geheten door onze lokale, Engelssprekende vertegenwoordiger en heeft u vervolgens een transfer naar Amman. Nadat u bent ingecheckt in uw hotel heeft u de rest van de dag ter vrije besteding om op eigen gelegenheid Amman te ontdekken en in de avond te gaan dineren in een authentiek Ammans restaurant.

Dag 2: Amman – Jerash – Pella

Na het ontbijt begint u aan een stadstour in Amman. Tijdens deze stadstour ziet u de belangrijkste historische bezienswaardigheden en monumenten zoals de historische Citadel met de pilaren van de Romeinse tempel van Hercules en het 8e-eeuwse Umayyad Palace-complex bekend om zijn grote koepel, het goed bewaard gebleven Romeinse Amfitheater met zijn 6000 zitplaatsen, de musea van de stad en de Koning Abdullah-moskee (de Blauwe Moskee).

Daarna verlaat u Amman en reist u verder naar het noorden voor een bezoek aan Jerash; Jerash is een geweldige mix van Grieks-Romeins en Oosters invloeden: helemaal tijdens de lente met zijn prachtige glooiende heuvels en weelderig groen, dat nergens anders in Jordanië te zien is. Ook organiseert Jerash elk jaar het Jerash Festival of Culture and Arts, een drie weken zomerprogramma gevuld met volksdans, muziek en theatervoorstellingen.

U vervolgt uw tour en ga verder naar de archeologische vindplaats van Pella: de voormalige oude stad Pella herbergt een verzameling ruïnes die meer dan 6000 jaar oud zijn en wordt beschouwd als één van de belangrijkste historische oriëntatiepunten in het land waar bezoekers fascinerende glimpen kunnen opvangen van veel van de belangrijkste historische bezienswaardigheden van meerdere Jordanië periodes.

Pella heeft één van de langste pre-klassieke geschiedenissen van alle sites in Jordanië, omdat er iets te ontdekken valt voor ieders interesses, en is vooral bekend om zijn klassieke theater, badhuis, nymphaeum en laatantiek overblijfselen (minstens drie kerken, een moskee, woonhuizen). Pella werd al snel een van de steden van de Decapolis, de verzameling Romeinse handelssteden die met elkaar verbonden waren door verharde wegen waaronder Philadelphia (Amman), Gadara (Umm Qais) en Gerasa (Jerash). Deze confederatie van steden duurde tot de Abbasiden het centrum verplaatsten van de moslimwereld naar Bagdad.

Na aankomst in Pella heeft u een diner en is de rest van de avond ter vrije besteding.

Dag 3: Pella – As Salt – Madaba – Mount Nebo – Dode Zee

In de ochtend bezoekt u eerst As Salt, een bloeiende stad ten noordwesten van de hoofdstad Amman. Gebouwd op drie belangrijkste bergen (de Cadital, Gadaa en salalem), omringd door het stadsplein, wordt As-Salt omsloten door adembenemende uitzichten en vormt een prachtig contrast met sommige van de verwesterde locaties van Amman: dankzij het goede watervoorziening en landbouwgrond was het in ieder geval sinds de ijzertijd bewoond.

As-Salt, comfortabel bovenop de bergen, onderhoudt een authentieke samenleving gebaseerd op genegenheid, broederschap, en liefde. De bergstad heeft ook een grote historische relevantie, met name als regionale hoofdstad van het Ottomaanse rijk en is tevens het zesde Unesco Werelderfgoed site van Jordanië.

U vervolgt uw tour naar Madaba, een combinatie van het landelijke gezinsleven en een hotspot voor religieus toerisme. Madaba, bekend als de "Stad van mozaïeken", is het culturele epicentrum voor schitterende Byzantijnse en Umayyad-mozaïeken.

U gaat daarna verder naar de berg Nebo en verwonder je over het uitzicht waar Mozes uitkeek naar het Beloofde Land en later stierf en werd begraven. Daarna rijdt u naar de Dode Zee, een spectaculair natuurwonder. Met zijn mix van strandleven en religieuze geschiedenis kunt u genieten van de zon en tegelijkertijd uw dagelijkse portie religieuze geschiedenis opdoen. De belangrijkste attractie aan de Dode Zee is het warme, rustgevende, superzoute water zelf - zo'n tien keer zouter dan zeewater en rijk aan chloridezouten van magnesium, natrium, kalium, broom en verschillende andere. De ongewoon warme en mineraalrijke wateren trekken sinds de oudheid al bezoekers, waaronder koning Herodes de Grote en de mooie Egyptische koningin Cleopatra. Allen hebben genoten van de rijke, zwarte, stimulerende modder van de Dode Zee en de gezonde mineralen van het water.

Bij aankomst in uw hotel heeft u een (inbegrepen) diner en de rest van de avond ter vrije besteding.

Dag 4: Dode Zee – Shobak – Dana

Na het ontbijt vervolgt u uw reis naar Shobak Castle, een betoverend kasteel dat in 1115 werd gebouwd onder de heerschappij van koning Boudewijn I. Kasteel Shobak valt vooral op door de afgelegen ligging in de woestijn. Binnen de kasteelgronden kunt u de kerken, historische ruïnes en een geheime doorgang die naar een charmant toren leidt verkennen. Het kasteel beschikt ook over een uitkijktoren, catacomben en een aantal christelijke gravures en islamitische tabletten.

U vervolgt de tour en rijd naar het Dana Biosphere Reserve: een gebied van verbluffende schoonheid, geschiedenis en biodiversiteit. Het enige reservaat in Jordanië dat de vier verschillende biogeografische zones van het land omvat (Middellandse Zee, Irano-Turanian, Saharo-Arabisch en Soedanese) en is een smeltkroes van volkeren uit Europa, Afrika en Azië. Zo'n combinatie van natuurlijke gemeenschappen in een enkel gebied is uniek in Jordanië.

De dieren en planten van het Biosphere Reserve zijn zeer zeldzaam en er zijn tot nu toe in totaal 800 plantensoorten en 449 diersoorten zijn geregistreerd in het reservaat, waarvan bekend is dat er 25 bedreigd zijn, waaronder de zandkat, de Syrische Wolf, de Kleine Torenvalk en de Spiny Tailed Lizard.
Bij aankomst in Dana begint u aan de Dana village Trail. Vanaf het Dana Guesthouse slingert dit pad zich boven de Dana Village en door de terrastuinen en lokale ambachtelijke werkplaatsen. Bezoekers kunnen kennismaken met de buurtbewoners, bekijk originele Ottomaanse architectuur en leer meer over de rijke geschiedenis van Dana.

Aan het einde van de dag is het diner in Dana in begrepen.

Dag 5: Dana - Feynan - Little Petra

In de ochtend begint uw wandeltocht (niveau: gemiddeld. Niet makkelijk maar ook niet moeilijk) van Dana naar Feynan, door zandsteenkloven en woest mooie valleien leidt het pad bergafwaarts naar Feynan. De Grand Canyon in het reservaat is ongetwijfeld één van de mooiste van Jordanië, mede door de indrukwekkende natuurlijke formaties. Het uitzicht op het reservaat vanaf Dana Village is werkelijk schitterend: onderweg luncht u op een prachtige locatie in het bioreservaat.

Na de adembenemende wandeltocht rijdt u van Feynan naar Little Petra, waar u incheckt bij het kamp en de rest van de middag ter vrije besteding heeft. 's Avonds heeft u een transfer naar Petra voor een traditioneel diner bij een lokale familie (Abu Fadi Family), die u bij hen thuis zal verwelkomen en waar u uiteraard gaat genieten van een heerlijk gerechten en specialiteiten. Daarna gaat u terug naar het kamp waar u de nacht door zal brengen.

Dag 6: Petra

Vandaag brengt u een bezoek aan Petra. De oude stad Petra is één van de nationale schatten van Jordanië en verreweg haar bekendste toeristische trekpleister. Petra is de erfenis van de Nabateeërs, een ijverig Arabisch volk dat zich meer dan 2000 jaar geleden vestigde in Zuid-Jordanië. Bewonder de verborgen stad vanwege zijn verfijnde cultuur, massieve architectuur en ingenieus complex van dammen en waterkanalen.

Petra is een UNESCO-werelderfgoed site en wereldwijd gekozen tot één van de nieuwe Zeven wereldwonderen. Bewoond door de Nabateeërs, Edomieten en Romeinen, bracht Petra de kennis en vaardigheden van deze beschavingen om dit wereldwonder te creëren. Karavanen beladen met wierook, zijde, specerijen en andere exotische goederen zouden in Petra rusten.

U heeft in de ochtend een begeleide tour van ongeveer 3 uur lang, waarna u vervolgens op eigen gelegenheid kan genieten van deze bijzondere stad. Bijvoorbeeld door een wandeling (een redelijk zware) klim over de oude geplaveide wegen door een kloof te maken naar het prachtige klooster dat zich boven op een berg bevindt. Hier kunt u in een traditionele bedoeïentent, onder het genot van een kopje verse muntthee, optimaal genieten van deze unieke plek.

's Avonds heeft u de kans om 'Petra by Night' te ervaren (elke maandag, woensdag en donderdag van elke week): dit evenement is een magische manier om een deel van de rotsstad bij kaarslicht te zien en de oude stad in het donker te verkennen. Het is een onvergetelijke ervaring, die begint met het lopen van de hele Siq naar de Treasury (ingangspoort van de stad), verlicht met meer dan 1.500 kaarsen wat de sfeer heeft van een echt sprookje van duizend-en-één-nacht.

Na afloop gaat u terug naar uw hotel voor diner en overnachting.

NOTE: Voor bezoekers, die de klim door de kloof te voet te zwaar vinden, worden in Petra tegen betaling ritjes per ezel aangeboden. Wij raden deze ritjes ten strengste af omdat de leefomstandigheden van en de zorg voor deze ezels niet volgens onze normen en waarden qua dierenomgang is.

Na afloop gaat u terug naar The Rock Camp, waar u de avond ter vrije besteding heeft (diner inbegrepen).

Dag 7: Petra - Wadi Rum

Na een ontspannen ontbijt vertrekt u in de loop van de ochtend naar Wadi Rum, "The Valley of the Moon". Afgebeeld als Mars in verschillende Hollywood-speelfilms zoals Lawrence of Arabia, the Martian, Alladin en Star Wars is Wadi Rum een Arabisch sprookje dat wacht om ontdekt te worden.

Wadi Rum is de thuisbasis van nomadische bedoeïenenstammen en is een rustige ontsnappingsplek gevuld met zand, zon en miljoenen stralende sterren. Ooit bewoond door de Nabateërs uit de prehistorie, laat Wadi Rum je verdwalen in grote landschappen en horizonlijnen.

Aangekomen in Wadi Rum heeft u in de middag een 4x4 Tour door dit waanzinnige gebied, waarbij de kalmte van de woestijn uw geest zal kalmeren en letterlijk en figuurlijk uw blik zal verruimen.

Geniet in de avond volop van een lokaal bedoeïenendiner (ZARB) en een overnachting in een duurzaam bedoeïenen tentkamp. Een écht sprookje uit Duizend en Eén Nacht.

Dag 8: Wadi Rum – Amman

Het is de laatste ochtend om te genieten van uw verblijf in Wadi Rum/Jordanië. U wordt vandaag op tijd terug gereden naar het internationale vliegveld van Amman om vervolgens in te checken voor uw terugvlucht naar Nederland.

Deze reis kunt u uiteraard aanpassen naar uw persoonlijke wensen en voorkeuren, of verlengen met bijvoorbeeld een strandverblijf in Aqaba (in een duurzaam 4- of 5-sterren hotel), gelegen aan de Dode Zee waar u kunt genieten van een paar dagen strand maar ook prachtig kunt duiken: een perfecte strandplaats, vooral in onze winterperiode. Voor meer informatie kunt u contact met ons opnemen: [email protected]

WAAR JE BLIJFT

Khan Khediwe Hotel - Amman

Geniet van een 5-sterren ervaring in een 3-sterren boetiekhotel in het hart van het centrum van Amman. Khan Khediwe is het eerste Green Building-gecertificeerde hotel in Jordanië en alle kamers en openbare binnenruimtes zijn rookvrij. De toplocatie in het levendige centrum van Amman plaatst het op loopafstand van de iconische Amman Citadel, het Romeinse theater en het Jordaanmuseum, zodat u de rijke geschiedenis van het land kunt ontdekken. Gasten van Khan Khediwe kunnen zich vergapen aan het prachtige uitzicht op de lokale markten en gasten op de hogere verdiepingen worden beloond met een schilderachtig vrij uitzicht op Amman, aangezien dit het hoogste gebouw in het centrum is.
De 41 kamers zijn ontworpen met een klassiek arabesk tintje en elk kamertype eigen gevoel. Bij Khan Khediwe begrijpen ze de echte waarde van slaap en ons eersteklas beddengoed in combinatie met onze UPVC-ramen met dubbele beglazing bieden een ontsnapping die ongeëvenaard is door onze concurrenten. Alle kamers zijn voorzien van koffie- en theefaciliteiten, snel draadloos internet, een digitale kluis en een minibar met koelkast.

Gasten van het hotel hebben daarnaast 24 uur per dag toegang tot de ultramoderne Techno Gym om hun fitnessroutine van thuis bij te houden.

 • Hernieuwbare energie
 • Energiebesparende lampen
 • Programma voor hergebruik van handdoeken
 • Recycleren van afval
 • Biologische en lokale gerechten
 • Ecologische schoonmaakproducten
 • Plastic controle
 • Eco-badproducten
 • Waterbesparingsprogramma
 • Recyclebare meubels & stoffen
Jordan Eco Park - Pella

Jordan EcoPark wordt beschouwd als één toonaangevend model voor het behoud van ecologisch belangrijke habitatten in Jordanië. Het biedt het plattelandsleven op zijn best en levert tegelijkertijd ecologisch voordeel op voor het land. Sinds de oprichting bloeit de natuur in het park en heeft het veel lokale bewoners en toeristen in staat gesteld om te genieten van de schoonheid van de natuur in de Jordaanvallei. Het is een verborgen paradijs dat wacht om ontdekt te worden. Het park is een uniek concept in Jordanië en geschikt voor verschillende leeftijdsgroepen en biedt een breed scala aan activiteiten.

Het EcoPark is opgericht met het oog op het behalen van een aantal ambitieuze doelen. Deze omvatten:
* Bescherming van de Jordaanvallei en zijn natuurlijke habitat
* Bewustwording van en belangstelling voor het milieu lokaal, regionaal en nationaal verspreiden
* Een uniek en gezond toevluchtsoord creëren, vooral voor de lokale gemeenschap
* Verbetering van het spirituele, mentale en fysieke welzijn van bezoekers van het gebied

 • Hernieuwbare energie
 • Energiebesparende lampen
 • Programma voor hergebruik van handdoeken
 • Recycleren van afval
 • Biologische en lokale gerechten
 • Ecologische schoonmaakproducten
 • Plastic controle
 • Eco-badproducten
 • Recyclebare meubels & stoffen
 • Waterbesparingsprogramma
Ramada by Wentham - Dode Zee

Ervaar de krachtige historische en religieuze bezienswaardigheden die het Ramada Resort Dead Sea hotel omringen.

Het hotel biedt unieke voorzieningen, waaronder een speelruimte voor kinderen, een gameroom, een groot buitenzwembad met uitgestrekt zonneterras, een eigen strand en een full-service Oasis Spa. Blijf verbonden in het zakencentrum en krijg nieuwe energie in het fitnesscentrum. De kamers zijn ingericht met gratis WiFi, een kleine koelkast, een kluisje, een flatscreen-tv en een moderne badkamer.

 • Hernieuwbare energie
 • Energiebesparende lampen
 • Programma voor hergebruik van handdoeken
 • Recycleren van afval
 • Biologische en lokale gerechten
 • Ecologische schoonmaakproducten
 • Plastic controle
 • Eco-badproducten
 • Waterbesparingsprogramma
 • Recyclebare meubels & stoffen
Guesthouse Hotel - Dana

Gelegen op minder dan 4 km afstand naar Birds heeft dit 3-sterren Dana Guesthouse 24 kamers. Het pension heeft uitzicht op de vallei en beschikt over wifi in alle openbare gelegenheden. Het moderne en duurzaam gebouwde guesthouse is gesitueerd in de bergen van Dana. Het heeft een restaurant waar u kunt ontbijten (lunchpakketten zijn, indien nodig, te leveren) en het restaurant heeft voor de avond een menukaart met vooral lokale gerechten en specialiteiten. Daarnaast heeft het rookvrije guesthouse een loungeruimte annex televisiekamer.

De ruime en lichte kamers zijn ingericht met een bankstel, een comfortabel Kingsize bed, een eethoek, een moderne badkamer met toilet en douche (met uitzicht op de vallei), wifi, kluisje en een eigen balkon met een adembenemend uitzicht op de omgeving.

 • Hernieuwbare energie
 • Energiebesparende lampen
 • Programma voor hergebruik van handdoeken
 • Recycleren van afval
 • Biologische en lokale gerechten
 • Ecologische schoonmaakproducten
 • Plastic controle
 • Eco-badproducten
 • Waterbesparingsprogramma
 • Recyclebare meubels & stoffen
The Rock Camp - Petra

The Rock is een uniek en duurzaam kamp in een spectaculaire, rustige omgeving in het Al-Baydha-gebied van Little Petra; 14 km ten noorden van de legendarische uit rotsen gehouwen stad Petra, op de schilderachtige route van Wadi Nemelleh, omringd door majestueuze torenhoge rotsen en biedt haar gasten een heerlijk privézwembad om te ontspannen en nieuwe energie op te doen na een lange dag in het verkennen van de wonderen van de mythische stad van Petra.

Ideaal gelegen in een mooie serene omgeving, heeft The Rock Camp de schoonheid en het comfort weten te accommoderen in 65 ruime tenten die perfect opgaan in het tijdloze landschap met opmerkelijke uitzichten op de torenhoge rotsen.

Alle tenten zijn prachtig ingericht in een kleurrijk, rustiek tintje met comfortabele bedden met lakens, kussens en dekens en hebben een satelliettelevisie en een minikoelkast. Het kamp biedt drie verschillende soorten accommodatie waar gasten uit kunnen kiezen: De Rock Sparrow-koepeltenten, de Crested Lark-tenten en de Desert Lark-tenten.

 • Hernieuwbare energie
 • Energiebesparende lampen
 • Programma voor hergebruik van handdoeken
 • Recycleren van afval
 • Biologische en lokale gerechten
 • Ecologische schoonmaakproducten
 • Plastic controle
 • Eco-badproducten
 • Recyclebare meubels & stoffen
 • Waterbesparingsprogramma
Desert Sand Camp - Wadi Rum

Het bedoeïenenkamp ligt midden in de woestijn van Wadi Rum op ongeveer 10 km afstand van het dorp Wadi Rum. Het kamp is gevestigd in het Zonnegebied. Vanaf hier heeft u de kans om te genieten van de zonsondergang over de bergen van Wadi Rum en een authentieke en sfeervolle bedoeïenenomgeving rond het vuur.

In het kamp zijn twee maaltijden, zowel diner als ontbijt, inbegrepen. Lunch is op aanvraag beschikbaar en wordt u voorzien van bedoeïenenthee met water. Wanneer u in ons kamp verblijft, kunt u genieten van traditionele en ter plaatse bereide verse maaltijden zijn 'Zarb' (kip of vlees wordt gekookt in de grond onder het zand). Bent u vegetariër dan kunnen ze zorgen voor aangepaste, traditionele maaltijden.

Het eetgedeelte is een traditionele halfgesloten bedoeïenentent met een lounge. Bovendien bieden ze een ruimte voor u om te ontspannen na de gebeurtenissen van de dag. Na het eten kunt u achterover leunen om te kletsen en eindeloze kopjes smakelijke bedoeïenenthee te drinken. Natuurlijk kunt u rond het vuur zitten terwijl u naar de miljoenen sterren staart. Het personeel is beleefd en behulpzaam en staat altijd voor u klaar om ervoor te zorgen dat uw verblijf perfect is. Vervolgens overnacht u in een sfeervolle bedoeïenentent.

 • Hernieuwbare energie
 • Energiebesparende lampen
 • Programma voor hergebruik van handdoeken
 • Recycleren van afval
 • Biologische en lokale gerechten
 • Ecologische schoonmaakproducten
 • Plastic controle
 • Eco-badproducten
 • Recyclebare meubels & stoffen
 • Waterbesparingsprogramma

Inbegrepen/Uitgesloten

 • VZR Garantiefonds
 • €5,00 per persoon carbon-emissie donatie aan Ocean Cleanup Project
 • €20 per persoon aan door u geselecteerd duurzaam, lokaal project
 • €2,50 per persoon voor het Calamiteitenfonds
 • Ontmoet en assisteer bij aankomst en vertrek op Queen Alia Airport.
 • Vervoer per privésedan voor 2-3 personen en minivan voor 4-6 personen.
 • Lokale en Engelssprekende chauffeur.
 • Alle accommodatie zoals omschreven in het programma op basis van ontbijt
 • Accommodatie 1 nacht in Pella, Dode Zee en Dana op halfpension-basis (incl. ontbijt en diner)
 • Accommodatie 1 nacht in Wadi Rum op halfpension-basis in een bedoeïenentent, incl. lokaal ontbijt en diner
 • Toegangsprijzen voor alle bezienswaardigheden volgens het programma
 • Lokale en Engelssprekende lokale gidsen op Jerash en Petra sites (2-3 uur)
 • 2 uur durende 4x4-tour in Wadi Rum.
 • Volle vers watercontainer in de auto
 • Recyclede en navulbare waterfles voor elke reiziger
 • Diner met lokale familie in hun huis in Petra.
 • Dana Village Trail gedurende 2 uur bij aankomst.
 • Dana naar Feynan wandeltocht gedurende 5 uur (gematigde wandeling met lunchpakket en lokale gids inbegrepen).
 • Toegang tot privéstrand (Baranice-strand) in Aqaba.
 • Gratis visum bij aankomst
 • Internationale vluchten en luchthavenbelasting
 • Reis- en annuleringsverzekering
 • Maaltijden niet genoemd in reisprogramma
 • Alle optionele excursies en sites die in het programma niet zijn vermeld
 • Fooien en persoonlijke uitgaven
 • Eventueel benodigde vaccinaties
 • Alle niet genoemde extra's

Locatie van de tour

FAQ

Is deze reis gedekt door het Garantiefonds?
Ja! Dit aanbod valt onder de garantie van VZR Garantiefonds. U kunt de voorwaarden van deze garantieregeling vinden op de homepage onder “VZR Garantiefonds”.
Kunt u deze reis aanpassen en/of verlengen?
Elke reis kunt u op aanvraag aan laten passen en/of verlengen met bijvoorbeeld een strandverlenging. Voor meer informatie hierover kunt u ons een mail sturen via [email protected]
Kunt u nog extra activiteiten of excursies ondernemen tijdens deze reis?
Ja. Via onze lokale agent kunt u voorafgaand of tijdens de reis altijd, tegen betaling, extra activiteiten en/of excursies bijboeken.
Zijn internationale vluchten in deze reis inclusief?
Nee. Wij bieden momenteel geen internationale vluchten aan naar de bestemming. Eventuele binnenlandse vluchten tijdens uw rondreis (indien niet inbegrepen) kunnen wij wel voor u boeken, indien gewenst . Voor internationale vluchten kunnen wij u daarbij adviseren, u kunt ons gerust een email sturen naar: [email protected]
Is een reis- en/of annuleringsverzekering bij deze reis inbegrepen?
Nee. Indien u nog geen verzekering heeft, kunt u zelf een reis- en annuleringsverzekering afsluiten of via onze website: zie link op de homepage onder "Reisverzekeringen".
Is deze reis gedekt door het Calamiteitenfonds?
Ja, €2,50 per persoon is reeds inclusief bij deze reis voor het Calamiteitenfonds.
Zijn er nog bepaalde Corona voorwaarden en/of restricties op deze vakantiebestemming?
Voorafgaand aan de reis zullen wij u per email eventuele voorwaarden i.v.m. Corona toesturen. U kunt meer algemene informatie hierover ook vinden op de link op de homepage onder “Corona Informatie”. Ook kunt u op de homepage informatie vinden over (andere) vaccinaties, die u eventueel nodig hebt voor een reis naar deze vakantiebestemming.
Is deze reis met een groep of een privé rondreis?
WeTravelEco biedt voornamelijk privé rondreizen aan! Wij bieden alle reizen aan als individuele rondreis waarbij u een eigen chauffeur (of eigen transport) en privé gidsen tot uw beschikking heeft, die ervoor zorgen dat u zoveel mogelijk te zien gaat krijgen en u tijdens de reis geen rekening hoeft te houden met andere reizigers.

Indien er bepaalde onderdelen van een reis wel in groepsverband worden uitgevoerd, vermelden wij dit in de reisomschrijving.

Beoordelingen

0/5
Not Rated
Based on 41 reviews
Excellent
0
Very Good
0
Average
0
Poor
0
Terrible
0
Pure Passion for our Planet

tlovertonet

18/05/2024

Unquestionably believe that which you stated. Your favorite reason seemed to be on the web the easiest thing to be aware of. I say to you, I definitely get annoyed while people think about worries that they just don't know about. You managed to hit the nail upon the top and also defined out the whole thing without having side-effects , people can take a signal. Will likely be back to get more. Thanks http://www.tlovertonet.com/

I am glad to be a visitor of this everlasting site! , thankyou for this rare information! .
Pure Passion for our Planet

tlover tonet

18/05/2024

Thank you so much for providing individuals with an extraordinarily memorable possiblity to check tips from here. It is often very good and as well , stuffed with a great time for me and my office colleagues to search the blog nearly thrice in 7 days to see the fresh issues you have. And of course, I'm actually fascinated with all the good methods served by you. Certain 2 tips in this article are completely the most effective I've ever had. http://www.tlovertonet.com/

Very informative and good anatomical structure of content, now that's user friendly (:.
Pure Passion for our Planet

ladesbet ザーメンポルノ

05/04/2024
ladesbet 巨乳ポルノ ladestinemi.JNMdvRczDQh
Pure Passion for our Planet

ladesbet ਗੇ ਪੋਰਨ

05/04/2024
ladesbet ਕਿੰਜਰ ਪੋਰਨੋਗ੍ਰਾਫੀ ladesinemi.1KYoCEcrfz9
Pure Passion for our Planet

ਵਾਲਾਂ ਵਾਲਾ ਪੋਰਨ

03/04/2024
ਅਸੀਂ ਅਸ਼ਲੀਲ ਹਾਂ madisonivysex.CiCHTuAvBMN
Pure Passion for our Planet

तांडव अश्लील

02/04/2024
नकली टैक्सी अश्लील hkyonet.CnY6BJ1AqEb
Pure Passion for our Planet

नकली टैक्सी अश्लील

01/04/2024
मजेदार अश्लील साहित्य txechdyzxca.osxSibaDqJg
Pure Passion for our Planet

अरब अश्लीलता के बा

30/03/2024
सेलिब्रिटी पोर्न के बा hjkvbasdfzxzz.Qb43L3diX03
Pure Passion for our Planet

स्विंगर्स अश्लील

30/03/2024
समलैङ्गिक अश्लील qqyyooppxx.Fjg2TsP23oB
Pure Passion for our Planet

falbobrospizzamadison Hardcore porn

29/03/2024
falbobrospizzamadison Big Tits porn jkkıjxxx.BxdQzRfEroQ
Pure Passion for our Planet

landuse Group Sex

29/03/2024
landuse Hardcore porn lancdcuse.4G4wMJJEqcs
Pure Passion for our Planet

jenniferroy 十代のポルノ

28/03/2024
jenniferroy 輪姦ポルノ japanesexxporns.mgBi3zlmfaR
Pure Passion for our Planet

ladyandtherose Small Tits porn

28/03/2024
ladyandtherose VR porn backlinkseox.rLoks6cFS0C
Pure Passion for our Planet

goodhere Amateur porn

28/03/2024
goodhere Big Ass porn vurucutewet.6LtCYDQaJic
Pure Passion for our Planet

fashionflag 4k porn videos download

27/03/2024
fashionflag full hd porn video free download fashionflag.02mGOHXpvM3
Pure Passion for our Planet

free porn 4k

13/03/2024
free hd porn video download ggjinnysflogg.BKnJ6hLAZ5N
Pure Passion for our Planet

bahis siteleri porn sex incest

23/02/2024
watch porn video tthighereduhryyy.ge2NYbDQu08
Pure Passion for our Planet

anal sikis siteleri

22/02/2024
bahis siteleri incest category vvsetohimalxxvc.46dwL7ahqsMl
Pure Passion for our Planet

bahis siteleri porn

21/02/2024
bahis porno eyeconartxx.9NIQtS54CPp8
Pure Passion for our Planet

fuck

21/02/2024
seksi siteler 250tldenemebonusuxx.YULL5mdHDQSf
Pure Passion for our Planet

anal siteleri

21/02/2024
porn mobileidn.Z6wuxEfis4KQ
Pure Passion for our Planet

escort

21/02/2024
bahis siteleri incest category footballxx.JOnO9jPAyRMw
Pure Passion for our Planet

porno siteleri

21/02/2024
anal sikis siteleri pokkerx.9Jm7d7imhiXE
Pure Passion for our Planet

craft porn

05/02/2024
porn siteleri 0qbxjluaxcxjsxzz.JBSfiGIpisMN
Pure Passion for our Planet

eski rahatiniz olmayacak

05/02/2024
sektor benim zaten amin evladi bxjluajsxzz.xyFxsLjC8JXX
Pure Passion for our Planet

BİZİ SİK BİZ BUNU HAK EDİYORUZ

05/02/2024
porn bjluajszz.DnzouhG2NjBm
Pure Passion for our Planet

fuck google

03/02/2024
eski rahatiniz olmayacak juljulfbi.AHKDhzaQnvLM
Pure Passion for our Planet

bahis siteleri incest category

03/02/2024
childrens sex hepxhupx.3VnKL0wrG5LV
Pure Passion for our Planet

bahis siteleri porn sex incest

02/02/2024
fuck hephupx.JjKOV5v4ygRd
Pure Passion for our Planet

viagra

02/02/2024
childrens sex asillartaklitler.kMchcztouXG2
Pure Passion for our Planet

viagra

02/02/2024
bahis porno pompadirha.X7w7rPvCOwII
Pure Passion for our Planet

escort siteleri

20/01/2024
porno izle wrtgdfgdfgdqq.S5bKJ2hcsKZ9
Pure Passion for our Planet

seks siteleri

20/01/2024
bahis siteleri porn sex incest ewrjghsdfaa.l9PfKllY7uFW
Pure Passion for our Planet

bahis siteleri incest category

20/01/2024
porn siteleri hyuqgzhqt.OWejgiBZgcU2
Pure Passion for our Planet

sektor benim zaten amin evladi

20/01/2024
porno citixx.TJA9yCeA5s9H
Pure Passion for our Planet

bahis siteleri incest category

17/01/2024
bahis siteleri porn yaralandinmieycan.aEpyhmy6Onkw
Pure Passion for our Planet

porn sex

16/01/2024
porn sex vurgunyedim.lwvxgwfRRzU4
Pure Passion for our Planet

spoonhook

30/12/2023
spoonhook xyandanxvurulmus.ptDu3N0nykg7
Pure Passion for our Planet

electrotyper

29/12/2023
xbunedirloooo.zBMRXHPsqhTw
Pure Passion for our Planet

cypresses

29/12/2023
xyandanxvurulmus.yaWVPq5VV54a
Pure Passion for our Planet

anal sikis siteleri

29/12/2023
yandanxvurulmus.3i5Vl8wxUX7H
Showing 1 - 41 of 41 in total

Write a review

Created with Sketch.
p.p. vanaf €1.399,00

Reisinfo aanvragen

Wilt u deze reis boeken of heeft u een vraag? Laat het weten via dit formulier of bel 06-55394400.

Misschien Vind Je Dit Ook Leuk