from €899,00
Boeking Aanvragen

IJsland: Exclusieve E-Car reis door IJsland

Reisduur

6 dagen/5 nachten

Type Vakantie

Ecotourism, Individuele rondreis

Garantiefonds Dekking

Unlimited

Eco Rating

5/5

CO2 Emissie

Zie reisinfo

Overzicht

IJsland:

is een eilandstaat ten noordwesten van het Europese vasteland en wordt omringd door de Atlantische Oceaan in het zuiden, de Straat van Denemarken (tussen IJsland en Groenland) in het westen en de Groenlandzee, een deel van de Noordelijke IJszee, in het noorden. Het noordoosten van het land ligt net binnen de poolcirkel en is het dunstbevolkte land van Europa.

De oudste delen van het eiland zijn 17 tot 20 miljoen jaar oud en het eiland groeit als gevolg van vulkanisme nog steeds aan. Het eiland is grotendeels opgebouwd uit vulkanisch materiaal en gesteente en heeft een aantal actieve vulkanen, waaronder de Katla onder de Mýrdalsjökull, het Laki-gebied, de Hekla, en het nieuwe eiland Surtsey.

Een natuurlijk fenomeen waar IJsland om bekendstaat, zijn geisers. Tot circa 1950 kwamen verspreid over heel IJsland zo’n 30 geisers voor. Op dit moment is de Strokkur, die zijn waterfontein om de 5-10 minuten omhoog spuit, de enige bron op IJsland die aan de verwachtingen van een geiser voldoet.

Flora en fauna: Een belangrijk kenmerk van IJsland is het zeer beperkt voorkomen van bomen. Het is niet zozeer de lage temperatuur maar vooral de beperkte groeiperiodes waarbij er geen vorst voorkomt. De poolvos is het enige oorspronkelijke landzoogdier. In zee leven walvissen en aan de kust vindt men twee soorten zeehonden, de grijze en gewone zeehond en gewone zeehond. De immigranten brachten schapen, koeien, varkens, paarden en pluimvee mee.

Reptielen, amfibieën en giftige dieren, zoals schorpioenen, komen op IJsland niet voor. ’s Zomers zijn er ook vlinders, die echter moeilijk waar te nemen zijn. In de schone en heldere wateren op en rondom IJsland komt zeer veel vis voor, zoals zalm, forel, platvis en kabeljauw.

IJsland is een belangrijk biotoop voor ontelbare vogels en vogelsoorten. Vele soorten eenden en ganzen komen er voor, naast zeevogels, waadvogels en zeldzame roofvogels zoals de sneeuwuil. Op IJsland komen zowel overwinteraars voor als vogels die het als rustplaats, broedplaats of foerageerplaats gebruiken.

IJsland zet zich volledig in voor de uitvoering van Agenda 2030 voor duurzame ontwikkeling, zowel nationaal als internationaal. De Duurzame Ontwikkelingsdoelstellingen (SDG’s) zijn geïntegreerd in het overheidsbeleid inzake sociale, economische en ecologische aangelegenheden, met een bijzondere nadruk op het opbouwen van een vreedzame en rechtvaardige samenleving, vrij van angst en geweld.

In eigen land streeft de regering ernaar gemarginaliseerde groepen in de samenleving te identificeren en beter van dienst te zijn en partnerschappen op te bouwen om de grote ecologische voetafdruk van de moderne levensstijl aan te pakken. IJsland levert nog steeds een nettobijdrager aan klimaatverandering, maar streeft uiterlijk in 2040 naar koolstofneutraliteit. Internationaal deelt IJsland zijn expertise op het gebied van gendergelijkheid, landherstel en het gebruik van duurzame natuurlijke mariene en energiebronnen door middel van zijn internationale samenwerking die bijdraagt ​​aan wereldwijde vooruitgang op het gebied van SDG’s.

View More

Reisplan

Dag 1: Keflavík International Airport - Reykjavík (50 km)

Uw IJsland-avontuur begint op het moment dat u aankomt op Keflavik Airport. Zodra u uw (E-) huurauto heeft opgehaald, adviseren wij u om uw reis goed te beginnen (en als u niet al te laat arriveert) met een bezoek aan de wereldberoemde Blue Lagoon.

Zorgt u er in ieder geval voor dat u uw zwemkleding bij de hand heeft, zodat u een ontspannende duik kunt nemen in het rustgevende, geothermische water van de lagune voordat u door reist naar Reykjavik voor uw eerste nacht in IJsland. Als u van plan bent om Blue Lagoon later tijdens uw rondreis te bezoeken, ga dan gewoon rechtstreeks naar Reykjavík en geniet van uw avond in deze bruisende en hippe stad, de meest noordelijke hoofdstad van de wereld.

2e dag: Golden Circle (180 km)

Vandaag begint u uw e-tour door IJsland met een bezoek op slechts een paar kilometer buiten Reykjavik aan de geothermische energiecentrale Hellisheidarvirkjun, waar u de mogelijkheid hebt om meer te leren hoe IJslanders elektriciteit produceren op een milieuvriendelijke manier door gebruik te maken van de geothermische kracht van de vulkanische ondergrond (entree niet inbegrepen).

Daarna reist u door naar enkele van de meest interessante, mooie en beroemde natuurgebieden van IJsland, in de beroemde Golden Cirkel regio. U begint in Thingvellir National Park, dat wordt beschouwd als een geologisch wereldwonder. Dit is een zeer interessant gebied, zowel vanuit geologisch als vanuit historisch oogpunt. Hier kan u de effecten zien van de tektonische plaatbewegingen die scheuren en spleten in de aarde hebben geopend.

U vervolgt uw reis door het mooie Lyngdalsheiði-plateau en het dorpje Laugarvatn, om het geothermisch gebied van Geysir te bezoeken, waar de indrukwekkende hete bron Strokkur elke 5 tot 10 minuten een enorme waterkolom hoog de lucht in spuugt.

Daarna is het nog maar een korte rit naar de prachtige Gullfoss, dat door velen als de allermooiste waterval van IJsland wordt beschouwd. Het water dondert hier via twee basalt trappen, die min of meer haaks op elkaar staan, meer dan 30 meter naar beneden in een kloof die ook weer geheel haaks op de tweede trap staat. De kloof is meer dan 70 meter diep, 20 meter breed en 2,5 kilometer lang. Het in de kloof neerstortende water zorgt vrijwel altijd voor een grote hoeveelheid stuifwater dat, als de zon erop schijnt, prachtige regenbogen veroorzaakt. Daaraan dankt de Gullfoss zijn naam: Gouden waterval.

Uiteindelijk vervolgt u na een enerverende dag uw reis naar uw hotel Litli Geysir in het Geysir gebied.

Optionele activiteiten, die u voor deze dag kunt reserveren via onze lokale agent:
- Fontana Spa in Laugarvatn: Halverwege tussen Þingvellir en Geysir, in het dorp Laugarvatn, bevindt zich Kuuroord Fontana. Hier kunt u genieten van verschillende baden met warm water, sauna's en, voor de dapperste, het koude water van Laugarvatn, het meer dat grenst aan de Spa.
- Secret Lagune in Flúðir: Gamla Lauginn, ook wel bekend als Secret Lagoon, was ooit de plaats waar mensen uit de regio leerden zwemmen maar uiteindelijk meestal bijeen kwamen om te socializen. Gelegen in het dorp Flúðir, ten zuiden van Gullfoss en Geysir, is de lagune ideaal gelegen zodat het bezocht kan worden tijdens uw bezoek van de Gouden Cirkel.

Dag 3: Zuidkust – Vik (180 km)

Na het ontbijt vervolgt u uw reis waarbij u onderweg langs de zuidkust de schitterende Seljalandsfoss waterval passeert. Mits het pad er niet ijzig en glad is, is het mogelijk om achter deze waterval langs te lopen! Verder op de route van vandaag ontdekt u de Skógafoss waterval, één van de hoogste en meest indrukwekkende van IJsland. De Skógafoss is 60 meter hoog en 25 meter breed en ligt niet ver van het plaatsje Skógar. De Skógá rivier stroomt daar nu over de rand van een klif van de voormalige kustlijn van IJsland. Nadat de kustlijn zich door het omhoogrijzen van IJsland na de laatste ijstijd teruggetrokken had (de kustlijn ligt nu ongeveer 5 kilometer verderop), bleven de kliffen achter en vormen nu over vele kilometers samen met de er achterliggende bergen de begrenzing tussen het laagland en de hooglanden.

In het kleine dorpje Skógar vind u een volkmuseum dat laat zien hoe mensen in de afgelopen eeuwen in IJsland hebben geleefd. Voordat u na een dag vol watervallen en hooglanden door reist naar uw accommodatie in het Kirkjubæjarklaustur gebied, stopt u nog bij één van de beroemde zwarte zandstranden van de zuidkust in het kleine dorpje Vík of aan het strand van Reynisfjara. De stranden hebben hun zwarte kleur te danken aan de gestolde lava uit de vele vulkanen die in het gebied door de eeuwen heen zijn uitgebarsten.

Optionele activiteiten, die u voor deze dag kunt reserveren via onze lokale agent:
- Gletsjerwandeling in Skógar-gebied: Tijdens deze redelijk gemakkelijke wandeling kunt u veilig het prachtige blauwe ijs, de ruggen en diepe spleten van de gletsjer ontdekken. Leer terwijl u geniet van de wilde landschappen meer over het gedrag van gletsjers en hun impact op de natuur. Een gespecialiseerde en ervaren lokale gids zal u leren hoe u de basisuitrusting, zoals stijgijzers en ijsbijl, moet gebruiken.

Dag 4: Westmen Eilanden – Selfoss (170 km)

Vanuit de haven in het vissersplaatsje Bakki kunt u vandaag een veerboot nemen naar de Westmen-eilanden (prijs niet inbegrepen). Een onverwachte vulkaanuitbarsting op de eilanden begroef de stad in 1973 volledig onder de as, een gebeurtenis die tegenwoordig levendig gedocumenteerd is in het plaatselijke vulkaanmuseum. De vulkanische kliffen van de archipel bieden ideale broedplaatsen voor talloze zeevogels - waaronder de bijzondere en zeldzame papegaaiduikers- waardoor de eilanden een fantastische plek zijn voor natuurliefhebbers en vogelaars.

Na uw bezoek aan de Westmen-eilanden rijdt u door een schitterend en ruig gebied, omgeven door verschillende warmwaterbronnen, naar het stadje Selfoss, gelegen aan de oostelijke oever van de rivier Ölfusá in het midden van IJslands grootste landbouwgebied. Het rustige stadje met zijn prachtige vergezichten heeft als bezienswaardigheden een oude ijzeren hangbrug en een mooie witte houten kerk, de Selfosskirkja.

Dag 5: Grindavik – Reykjavik (180 km)

De terugweg richting Reykjavik voert u vandaag langs de zuidkust door oude lavavelden naar het vulkanische gebied schiereiland Reykjanes. Vanuit de regio Selfoss en Hveragerði kunt u een omweg maken langs de kust van het prachtige schiereiland Reykjanes, richting Grindavík en de Blue Lagoon. Onderweg rijdt u door prachtige, ruige en vulkanische landschappen.

Maak ook nog een korte stop bij Krýsuvík, een opmerkelijk hete brongebied waar u talrijke stoomopeningen en borrelende modderpoelen zult ontdekken. De zwavelbronnen van Krysuvik en de haven van Grindavik liggen aan de weg naar de geothermische installatie Svartsengi. Hier bij de beroemde Blue Lagoon kunt een ontspannend bad in een fascinerende omgeving in (entree niet inbegrepen) voordat u terugkeert naar Reykjavik.

Bij aankomst in Reykjavik kunt u de avond ter vrije besteding genieten van het leuke en hippe stadsleven in de hoofdstad Reykjavik of een bezoek brengen aan de thermen en warmwaterbronnen van The Retreat Hotel.

Optionele activiteiten, die u voor deze dag kunt reserveren via onze lokale agent:

- Gletsjerwandeling in Skaftafell: Tijdens deze leuke en redelijk makkelijke wandeling kunt u veilig het prachtige blauwe ijs, de ruggen en diepe spleten van de gletsjer. Leer terwijl u geniet van de wilde landschappen meer over het gedrag van gletsjers en hun impact op de natuur. Nee technische kennis is vereist. Een gespecialiseerde en ervaren gids zal leer je hoe je de basisuitrusting, zoals stijgijzers en ijsbijl, moet gebruiken: technische kennis is niet vereist, een goede fysieke conditie is echter aan te raden om volop van deze activiteit te kunnen genieten.

- IJsgrottentocht in Vatnajökull: Door het verschuiven van de Vatnajökull-gletsjer ontstaan, op steeds wisselende plaatsen, zo nu en dan prachtige ijsgrotten die slechts gedurende enkele weken te zien zijn. Een ijsgrot bezoeken op IJsland is een adembenemende ervaring en u waant uzelf in een andere wereld. Omdat een gletsjer altijd in beweging is, kan een bezoek aan de ijsgrotten dus gevaarlijk zijn. Bezoek daarom nooit een ijsgrot op eigen houtje. Wij werken samen met één van de weinige bedrijfjes in IJsland, die een bezoek (vaak alleen in de winter) aan een ijsgrot aanbieden.

Dag 6: Reykjavík - Keflavík International Airport (50 km)

Rijd naar de luchthaven van Keflavík om uw E-car in te leveren en voor uw vlucht terug naar Nederland. Afhankelijk van het tijdstip van uw terugvlucht, kunt u mogelijk nog een paar uur genieten van de hoofdstad Reykjavík of besluiten om een extra nacht aan u verblijf toe te voegen en alle verbazingwekkende dingen te ervaren deze leuke stad te bieden heeft

NOTE: Indien gewenst kunnen wij uiteraard een verlenging in Reykjavik of ergens anders in IJsland voor u regelen. Mail ons voor meer informatie.

Donatie duurzame/lokale projecten

Om bij te dragen aan een beter milieu en een duurzame leefomgeving, doneren wij per reiziger een bedrag aan (wereldwijde) projecten, die een belangrijke bijdrage leveren aan een het verwezenlijken van een schonere, leefbaardere en duurzame wereld, voor nu maar vooral ook voor de toekomst.

Door deze donatie willen wij samen met u bijdragen aan de mogelijkheid om reizen en vakanties voor de huidige en vele volgende generaties mogelijk te houden. Van het donatie bedrag betaalt u de ene helft en WeTravelEco de andere helft. Uw bijdrage is reeds bij de prijs inbegrepen.

Bij onze WeTravelEco reizen binnen Europa hebben wij besloten om per reis een bedrag te doneren aan het Ocean Cleanup Project. Het donatiebedrag verschilt per reis en is mede gebaseerd op de vanafprijs van de reis. Over het Ocean Cleanup project kunt u meer informatie vinden op onze homepage (in de footer) onder "Donatie lokale, duurzame projecten".

Voor deze reis doet u gezamenlijk met WeTravelEco (50/50) een donatie van €20 aan het Ocean Cleanup Project, een van oorsprong Nederlands initiatief dat systemen ontwikkelt om de enorme hoeveelheid plasticafval in onze oceanen op een efficiënte en duurzame manier weg te werken.

WAAR JE BLIJFT

Hotel Klettur - Reykjavik

Klettur is een klein een eenvoudig duurzaam hotel en ligt op loopafstand van alle belangrijke dingen die het stadscentrum van Reykjavík te bieden heeft. Vanwege zijn eigen parkeerplaats is het hotel ideaal voor reizigers met een E-auto.

De kamers zijn eenvoudig maar voorzien van alle gemakken. Het ontbijt bestaat en gezonde (en biologische) verse en lokale producten.

De hotelbar van Klettur bevindt zich op de eerste verdieping van het hotel. De bar is buitengewoon gezellig en er wordt een selectie IJslandse bieren, cocktails en andere dranken aangeboden. Op de eerste verdieping bevindt zich ook een prachtig ingerichte lounge en een ontbijtruimte. Er is ook een playroom met een pooltafel en een tv-hoek voor kinderen (inclusief kleine bibliotheek).

 • Hernieuwbare energie
 • Energiebesparende lampen
 • Programma voor hergebruik van handdoeken
 • Biologische en lokale gerechten
 • Ecologische schoonmaakproducten
 • Plastic controle
 • Recyclebare meubels & stoffen
 • Waterbesparingsprogramma
 • Recycleren van afval
 • Eco-badproducten
Hotel Litli Geysir - Geysir

Het hotel ligt recht tegenover de wereldberoemde warmwaterbron Geysir en is omgeven door prachtige natuur. Little Geysir heeft 22 kamers met uitzicht over het Geysir-gebied en het platteland en biedt gratis toegang tot WiFi. Elke kamer van Litli Geysir is standaard voorzien van een flatscreentelevisie en een eigen badkamer met douche. Het ontbijtbuffet is bekend en wordt sterk aanbevolen door onze gasten.

's Avonds bieden ze een à la carte menu voor het diner en is er een bar in de lounge. Het hotel heeft ook een oplaadpunt voor elektrische auto's. Het hotel ligt op loopafstand van diverse restaurants en de winkel van Geysir, en op slechts twee minuten van de thermische velden aan de overkant van de straat.

Het ligt dicht bij de golfbaan Geysir, maneges, wandelroutes, gletsjertochten, sneeuwscootertochten, raften op de rivier en de Geysir-winkel. Het personeel van het hotel kan u helpen met het boeken van rondleidingen door de omgeving. De Gullfoss-waterval ligt op 10 minuten rijden van het hotel.

 • Hernieuwbare energie
 • Energiebesparende lampen
 • Programma voor hergebruik van handdoeken
 • Recycleren van afval
 • Biologische en lokale gerechten
 • Ecologische schoonmaakproducten
 • Plastic controle
 • Eco-badproducten
 • Recyclebare meubels & stoffen
 • Waterbesparingsprogramma
Katla Hafdabrekka - Vik

Hotel Katla ligt in Zuid-IJsland, op ongeveer 5 km afstand van Vík in Mýrdal. Het hotel biedt ruime kamers in een adembenemende omgeving, omgeven door bergen, zwart zand en gletsjers.

Het restaurant van Hotel Katla staat bekend om hun avondbuffetten en gastvrije sfeer en heerlijk lokale gerechten en specialiteiten.

Het hotel is ruim opgezet en biedt 103 ruime kamers die allemaal zijn uitgerust met gratis WiFi, tv, eigen badkamer met douche, theeset, haardroger en een bureau. Gasten hebben toegang tot een geothermische hotpot in de openlucht, een sauna en een fitnessruimte. Het hotel biedt gratis parkeerplaatsen voor gasten (inclusief oplaadpalen voor E-auto's).

 • Hernieuwbare energie
 • Energiebesparende lampen
 • Programma voor hergebruik van handdoeken
 • Recycleren van afval
 • Biologische en lokale gerechten
 • Ecologische schoonmaakproducten
 • Plastic controle
 • Eco-badproducten
 • Recyclebare meubels & stoffen
 • Waterbesparingsprogramma
Hotel South Coast - Selfoss

Het moderne en duurzame Hotel South Coast ligt naast het nieuwe stadscentrum van Selfoss in het zuiden van IJsland. Het is de perfecte keuze voor de wandelende reiziger. Aangezien het grootste deel van de spectaculaire natuur van IJsland zich in Zuid-IJsland bevindt, wordt Hotel South Coast de ideale uitvalsbasis voor uw reizen.

De kamers van Hotel South Coast zijn modern ingericht met een vleugje omgevings-sfeer en uitgerust met moderne voorzieningen om ervoor te zorgen dat uw verblijf aangenaam en rustig is.

Spa & Fitnessruimte: Ontspan in de rustige spafaciliteiten met twee bubbelbaden en een rond koud bad. Er is ook een Finse sauna en een ontspanningsruimte. Waar u tussen de sessies door kunt ontspannen met een drankje. Daarnaast hebben ze een fitnessruimte met een overvloed aan fitnessapparatuur, zodat u uw trainingsroutine gaande kunt houden, ook al bent u op reis.

 • Hernieuwbare energie
 • Energiebesparende lampen
 • Programma voor hergebruik van handdoeken
 • Recycleren van afval
 • Biologische en lokale gerechten
 • Plastic controle
 • Eco-badproducten
 • Waterbesparingsprogramma
 • Ecologische schoonmaakproducten
 • Recyclebare meubels & stoffen

Inbegrepen/Uitgesloten

 • VZR Garantiefonds
 • €2,50 bijdrage per persoon aan het Calamiteitenfonds
 • €2,50 bijdrage per persoon carbon-emissie donatie aan Ocean Cleanup Project
 • €20 donatie per persoon Ocean Cleanup Project
 • 5 overnachtingen in hotels of guesthouses in kamers incl. ontbijt. Wij geven er de voorkeur aan om hotels te boeken die voldoen aan de normen van "Vakinn" of die in de buurt een oplaadstation hebben voor elektrische auto's.
 • Een gedetailleerde routebeschrijving
 • Lokale belastingen en 11% BTW
 • Elektro-huurauto (groepT: NISSAN LEAF / KIA NIRO / VW GOLF of vergelijkbaar) voor 5 dagen. De prijzen voor huurauto's zijn inclusief: onbeperkte kilometers, CDW-verzekering, THW (diefstalverzekering), PAI (persoonlijke ongevallenverzekering), aansprakelijkheid van derden, belasting.
 • Recycled en navulbare waterfles voor elke reiziger
 • Oplaadstations in IJsland tijdens uw rondreis:
 • https://www.fib.is/is/billinn/rafbilar/notkun
 • https://www.on.is/en/map-of-chargers/
 • https://www.geysir.is/blog/electric-car-iceland/
 • Internationale vluchten naar IJsland
 • Persoonlijke reis- en annuleringsverzekering
 • Minibar, telefoon, bagageafhandeling en alle andere toeslagen en services bij accommodatie
 • Extra nachten en/of upgrades
 • Optionele dagtochten en activiteiten, zoals in rondreis beschreven
 • Maaltijden, drankjes en persoonlijke uitgaven
 • De prijzen van huurauto's zijn exclusief: extra bestuurder, luchthaventoeslag, andere verzekeringen en diensten dan vermeld in het inbegrepen gedeelte, brandstof, GPS
 • Eventueel benodigde vaccinaties

Locatie van de tour

FAQ

Is deze reis gedekt door het Garantiefonds?
Ja! Dit aanbod valt onder de garantie van STO Garant. U kunt de voorwaarden van deze garantieregeling vinden op de website: https://sto-garant.nl/downloads
Kunt u deze reis aanpassen en/of verlengen?
Elke reis kunt u op aanvraag aan laten passen en/of verlengen met bijvoorbeeld een strandverlenging. Voor meer informatie hierover kunt u ons een mail sturen via [email protected]
Kunt u nog extra activiteiten of excursies ondernemen tijdens deze reis?
Ja. Via onze lokale agent kunt u voorafgaand of tijdens de reis altijd, tegen betaling, extra activiteiten en/of excursies bijboeken.
Zijn internationale vluchten in deze reis inclusief?
Nee. Wij bieden momenteel geen internationale vluchten aan naar de bestemming. Eventuele binnenlandse vluchten tijdens uw rondreis kunnen wij wel voor u boeken, indien gewenst . Voor internationale vluchten kunnen wij u daarbij adviseren, u kunt ons gerust een email sturen naar: [email protected]
Is een reis- en/of annuleringsverzekering bij deze reis inbegrepen?
Nee. Indien u nog geen verzekering heeft, kunt u zelf een reis- en annuleringsverzekering afsluiten of via onze website: zie link op de homepage onder "Reisverzekeringen".
Is deze reis gedekt door het Calamiteitenfonds?
Ja, €2,50 per persoon is reeds inclusief bij deze reis voor het Calamiteitenfonds.
Zijn er nog bepaalde Corona voorwaarden en/of restricties op deze vakantiebestemming?
Voorafgaand aan de reis zullen wij u per email eventuele voorwaarden ivm Corona toesturen. U kunt meer algemene informatie hierover ook vinden op de linke op de homepage onder “Corona Informatie”. Ook kunt u op de homepage informatie vinden over (andere) vaccinaties, die u eventueel nodig hebt voor een reis naar deze vakantiebestemming.
Is deze reis met een groep of een privé rondreis?
WeTravelEco biedt uitsluitend privé rondreizen aan! Wij bieden alle reizen aan als individuele rondreis waarbij u een eigen chauffeur (of eigen transport) en privé gidsen tot uw beschikking heeft, die ervoor zorgen dat u zoveel mogelijk te zien gaat krijgen en u tijdens de reis geen rekening hoeft te houden met andere reizigers.
Indien er bepaalde onderdelen van een reis wel in groepsverband worden uitgevoerd, vermelden wij dit in de reisomschrijving.

Beoordelingen

0/5
Not Rated
Based on 2 reviews
Excellent
0
Very Good
0
Average
0
Poor
0
Terrible
0
Pure Passion for our Planet

tlover tonet

18/05/2024

It's a pity you don't have a donate button! I'd most certainly donate to this excellent blog! I guess for now i'll settle for book-marking and adding your RSS feed to my Google account. I look forward to fresh updates and will talk about this website with my Facebook group. Talk soon! http://www.tlovertonet.com/

Hey are using Wordpress for your site platform? I'm new to the blog world but I'm trying to get started and create my own. Do you require any html coding expertise to make your own blog? Any help would be really appreciated!
Pure Passion for our Planet

tlover tonet

18/05/2024

I love it when people come together and share opinions, great blog, keep it up. http://www.tlovertonet.com/

I conceive you have mentioned some very interesting details, thankyou for the post.
Showing 1 - 2 of 2 in total

Write a review

Created with Sketch.
p.p. vanaf €899,00

Reisinfo aanvragen

Wilt u deze reis boeken of heeft u een vraag? Laat het weten via dit formulier of bel 06-55394400.

Misschien Vind Je Dit Ook Leuk