from €999,00
Boeking Aanvragen

Azoren: Duurzaam leven op São Miguel eiland

Reisduur

8 dagen/7 nachten

Type Vakantie

Ecotourism, Individuele rondreis

Garantiefonds Dekking

Unlimited

Eco Rating

5/5

CO2 Emissie

Zie reisinfo

Overzicht

De Azoren:

De Azoren vormen een archipel in de Atlantische Oceaan die samen behoren tot een autonome regio van de republiek Portugal. De archipel bestaat uit negen bewoonde en acht onbewoonde eilanden, samen de Formigas Bank genoemd, en zijn allen van vulkanische oorsprong. Cultureel gezien is er een aanzienlijke variatie tussen de eilanden, door de onderlinge afstanden en de verschillende perioden waarin de afzonderlijke eilanden door verschillende bevolkingsgroepen werden gekoloniseerd. Hierdoor hebben ze hun eigen dialecten, tradities en gerechten. De Azoren hebben het gehele jaar door een constant klimaat, met weinig temperatuurverschillen (variërend tussen 14 en 25 °C).

Sao Miguel Eiland:

São Miguel is een eiland en onderdeel van de Azoren-archipel, ook wel bekend als het “Groene Eiland”. Het is het grootste eiland van de Azoren en is met 140.000 inwoners tevens het eiland met de meeste inwoners, waarvan het grootste gedeelte woont in de hoofdstad Ponta Delgada.

Een bekend stuk natuur aan de westkant van het eiland is de Sete Cidades, dat bestaat uit een tweetal meren met een omtrek van 12 kilometer gelegen in een krater. Twee andere kratermeren zijn “Lagoa das Furnas” en Lagoa de Fogo”. In het oosten van São Miguel zijn de warme (zwavel- en ijzerhoudende) bronnen en de botanische tuin “Terra Nostra” in Furnas. In de warme grond bij de bronnen wordt de lokale specialiteit, de stoofpot Cozido, bereid in grote ingegraven pannen.

De nieuwe Agenda 2030 van de Verenigde Naties is een actieplan gericht op mensen, planeet, welvaart, vrede en partnerschappen (5P’s). Het uiteindelijke doel is armoedebestrijding en duurzame ontwikkeling. Alle staten en andere geïnteresseerde belanghebbenden nemen hun verantwoordelijkheden met betrekking tot de verwezenlijking ervan. Portugal speelde een actieve rol bij het opstellen van het document dat op de top werd aangenomen. Over het punt “Planeet” benadrukt Portugal de overtuiging dat de planeet moet worden beschermd tegen achteruitgang, onder meer door duurzame consumptie en productie, duurzaam beheer van haar natuurlijke hulpbronnen en dringende maatregelen tegen klimaatverandering, zodat deze kan voorzien in de behoeften van de huidige en toekomstige generaties.

View More

Reisplan

Dag 1: São Miguel

Bij aankomst op de luchthaven van São Miguel wordt u gastvrij ontvangen door een lokale Engelstalige medewerker van ons bedrijf, die u zal assisteren bij alle formaliteiten van uw autohuur op de luchthaven en, indien gewenst, tekst en uitleg zal geven bij de levering van uw informatiekit. N.B. Omdat WeTravelEco het onnodig gebruik van papier stimuleert, sturen wij u onze informatiekit bij voorkeur digitaal toe aan onze reizigers.

Vervolgens rijdt u zelf met uw huurauto naar het Volcanic Charming House ‘Casas da Ribeira Grande’, het verblijf tijdens uw reis. Casa Ribeira Grande ligt in Ribeira Grande, op 2,2 km van het strand van Areal de Santa Barbara en op 1,9 km van de Ponte dos Oito Arcos, in een gebied waar u heerlijk kunt wandelen en fietsen. Het ligt op 400 m van Praia do Monte Verde en biedt gratis WiFi en een 24-uursreceptie. Het vakantiehuis is voorzien van 2 slaapkamers, een keuken met een oven, een flatscreen-tv, een zithoek en 2 badkamers.

Na aankomst in het gasthuis heeft u de rest van de dag ter vrije besteding.

Dag 2: São Miguel (Campo de Santana)

Na een uitgebreid ontbijt, brengt u vandaag een bezoek op Campo de Santana aan de meest hardwerkende wezens op onze planeet, de bijen, en leert u over hun belang bij het behoud van de natuur en het leven op onze planeet. Deze kleine en o-zo essentiële wezens zijn één van de belangrijkste bestuivers in de natuur en daarom van vitaal belang voor het in leven houden van ons voedsel evenals het in stand houden van vele habitats van dieren in het wild.

Bij Campo de Santana bezoekt u tevens de tentoonstelling van het Honingmuseum waar een video over bijen wordt getoond en laat u kennismaken met de bijenwereld. Een bijzonder onderdeel van de tentoonstelling is het zogenaamde korf observatorium: een venster op de dagelijkse wereld van de bijen en hun activiteiten van dichtbij kunt zien.
Deze bijzondere en leerzame experience omvat ook het bezoeken van een bijenstal en het proeven van verse honing van het seizoen, rechtstreeks geconsumeerd uit de kammen, waarbij uw zintuigen ook nog geprikkeld worden met het proeven van stuifmeel en de verschillende soorten honing. Tijdens dit bezoek wordt uiteraard voor alle benodigde beschermingsmiddelen gezorgd.

Bij terugkomst in Casas da Ribeira Grande heeft u de rest van de middag en avond ter vrije besteding.

Dag 3: São Miguel (Porto Formoso)

De activiteit die voor deze dag is gereserveerd, begint in de haven van het dorpje Porto Formoso. Een oprechte ervaring wacht op u aan boord van een ambachtelijke vissersboot langs de noordkust van het eiland. U kunt tegelijkertijd optimaal genieten van de prachtige kleuren blauw van de zee en het altijd groene eiland.

De overvloed aan zeeleven maakt de Azoren één van de meest opwindende plekken ter wereld voor (sport-)vissers. Kustvissen is een vorm van traditioneel en duurzaam vissen langs de kust waarbij u een grote verscheidenheid aan vissen kunt vinden, zoals barracuda, blauwbaars, vorkbaard, zwartstaartkam, amberjack, guelly jack, kopvoorn makreel, witte zeebrasem, harder en de Atlantische bonito. U kunt ook enkele vistechnieken uitproberen, afhankelijk van het soort visserij op die dag.

Tijdens de zes uur durende boottocht staat u zij aan zij met de ervaren, lokale vissers en alle benodigde uitrusting om te vissen zal worden verstrekt (zowel de visuitrusting als de veiligheidsuitrusting).

Bij terugkomst in Casas da Ribeira Grande heeft u de rest van de middag en avond ter vrije besteding.

Dag 4: São Miguel (Nordeste)

Vandaag gaat u naar de lokale boerderij Quinta Pimentel, gelegen in één van de mooiste gemeenten van het eiland São Miguel, Nordeste. Quinta Pimentel is een familiebedrijf dat de deuren heeft geopend voor iedereen die meer wil weten over het boerenleven op de Azoren. Het bezoek aan de boerderij bestaat uit een uitleg van het hele proces van het omgaan met melkkoeien, kalveren en vaarzen.

Deze boerderij maakt deel uit van het programma "Vacas Felizes" (Happy Cows), een speciaal programma dat erop gericht is ervoor te zorgen dat de koeien (en andere boerderijdieren) en hun weilanden 365 dagen per jaar optimaal worden onderhouden volgens de strengste criteria voor kwaliteit, duurzaamheid en dierenwelzijn.

Bezoekers hebben de mogelijkheid om het plaatselijke, duurzame boerenleven te leren kennen en contact te hebben met de koeien en kalveren. Ook krijgt u de gelegenheid om de andere kleine dieren van de Quinta te leren kennen en te voeren (waaronder geiten, schapen, konijnen, kippen, kalkoenen, eenden en ganzen). Alle zuivelproducten, die u tijdens uw bezoek krijgt aangeboden zijn gemakt van de melk die op de boerderij wordt geproduceerd.

Bij terugkomst in Casas da Ribeira Grande heeft u de rest van de middag en avond ter vrije besteding.

Dag 5: São Miguel

Na het ontbijt heeft u deze dag ter vrije besteding. U kunt uw eigen dagprogramma bepalen, bijvoorbeeld door een fietstocht, een wandeltocht of een autotocht met uw huurauto te maken op het prachtige eiland.

Ook kunt u via onze lokale agent één of meerdere optionele excursies boeken, die wij aanbieden op het veelzijdige eiland. We raden bijvoorbeeld de volgende activiteiten aan: Wail & Dolphing watching”, een halve dag activiteit, wordt gedaan door een professioneel team van watchers, biologen en schippers op opblaasbare boten of glasvezelboten. Voordat u naar de oceaan vertrekt, geeft de walvisvaartmaatschappij een briefing inclusief informatie over de diverse soorten en de ethische code van de Azorean Whale Watching.

Ook bieden wij een activiteit waarbij u gaat zwemmen met dolfijnen in de open zee en samen met kenners hun gedrag zal observeren. U kunt tijdens deze unieke en opwindende halve dag activiteit onder andere gewone dolfijnen, Atlantische gevlekte dolfijnen, Risso's dolfijnen en tuimelaars tegenkomen.

Dag 6: São Miguel (Ponta Delgada)

Nadat u rustig uit heeft kunnen slapen, hebben wij voor u vandaag vanaf het einde van de ochtend een speciale tour van een halve dag geregeld, de ‘Ponta Delgada Tour: Azores for Foodies’.

Proef de Azoren en laat u onderdompelen in verrassende smaken en verhalen! De Azoren verwelkomen al meer dan vijf eeuwen kolonisten en reizigers, die ingrediënten en culinaire tradities uit over de hele wereld meenamen, waardoor een unieke gastronomie is ontstaan: stelt u zich de rijke Mediterrane keuken voor vermengd met Afrikaanse vruchten en Amerikaans fruit, gekruid met Aziatische kruiden! De Ponta Delgada Food Tour verkent het centrum van de stad en haar culinaire geschiedenis.

U zult tijdens deze culinaire tour kunnen genieten van lokale specialiteiten en verschillende gerechten met fruit, brood, kazen, vis, vlees en eindigend met een zelfgemaakt dessert.

Dag 7: São Miguel

U heeft deze laatste officiële dag de rondreis ook ter vrije besteding maar wij hebben wij natuurlijk ook voldoende optionele activiteiten voor u in de aanbieding. Zoals een aantal begeleide wandeltochten, waaronder de halve dag wandeling Sete Cidades: deze sportieve activiteit stelt u in staat om de verschillende meren, het oude aquaduct en de ingestorte krater van Sete Cidades in het westelijke deel van het eiland São Miguel te ontdekken.

U kunt ook een volledige dagwandeling naar Lagoa do Fogo maken. Deze tour begint met een rit langs de zuidkust van het eiland, met uitzicht over de oceaan en de heuvels van de berg Lagoa do Fogo. De wandeling gaat over een pad van 11 km en begint op een onverharde weg door bossen van Japanse ceder, Eucalyptus, Australisch kaashout, wilde kahili-gember, Nieuw-Zeelandse vlas en een enorm aantal inheemse planten. Tijdens de beklimming zijn er verschillende plaatsen vanwaar u kunt genieten van een prachtig uitzicht op Vila Franca do Campo en zijn eilandje en de heuvels aan de zuidkant van de eiland. De lunchstop is langs de oevers van het meer. De terugtocht wordt gemaakt door een pad dat een gebied doorkruist bedekt met inheemse. Op de terugweg naar Ponta Delgada bezoekt u het strand bij de haven van Caloura, met de mogelijkheid om te zwemmen in het schitterende en verfrissende natuurlijke zwembad.

Dag 8: São Miguel - Nederland

Op deze laatste dag op het mooie eiland levert u uw huurauto in op de luchthaven voordat u terugvliegt naar Nederland.

Note: U kunt indien gewenst deze reis nog aanpassen of verlengen met bijvoorbeeld een aantal extra dagen islandhopping naar één of meerdere van de andere eilanden. Mail ons voor meer informatie.

Donatie aan lokale/duurzame projecten:

Om bij te dragen aan een beter milieu en een duurzame leefomgeving, doneren wij per reiziger een bedrag aan (wereldwijde) lokale projecten, die een belangrijke bijdrage leveren aan een het verwezenlijken van een schonere, leefbaardere en duurzame wereld, voor nu maar vooral ook voor de toekomst.

Door deze donatie willen wij samen met u bijdragen aan de mogelijkheid om reizen en vakanties voor de huidige en vele volgende generaties mogelijk te houden. Van het donatie bedrag betaalt u de ene helft en WeTravelEco de andere helft. Uw bijdrage is reeds bij de prijs inbegrepen.

Voor deze reis doet u gezamenlijk met WeTravelEco (50/50) een donatie ​van €20 aan beide onderstaande sociale, duurzame milieu-instellingen:

1. Rabo de Peixe Sabe Sonhar: de ondersteuning van een bijzonder project op São Miguel voor kansarme kinderen. Rabo de Peixe is een klein dorpje, gelegen aan de noordkust van het eiland, en staat bekend als het armste dorp van Portugal gezien zijn hoge geboorteaantal, aan alcohol gerelateerde problemen, spijbelen van school, een gebrek aan special onderwijs en soms huiselijk geweld. Dit project helpt de sociale achterstand in deze wijk te verbeteren.

2. Life Priolo: dit project ondersteunt een aantal speciaal geselecteerde natuurbeschermingsprojecten op het eiland São Miguel waaronder een project dat zich toelegt op de bescherming van een bedreigde vogel op de Azoren, de Priolo, een vogel uit de familie van de vinkachtigen.

WAAR JE BLIJFT

Volcanic Charming House - Ribeira Grande

Het elegante en duurzame Volcanic Charming House ‘Casas da Ribeira Grande’ is uw verblijf tijdens uw reis. Casa Ribeira Grande ligt in Ribeira Grande, op 2,2 km van het strand van Areal de Santa Barbara en op 1,9 km van de Ponte dos Oito Arcos, in een gebied waar u heerlijk kunt wandelen en fietsen. Het ligt op 400 m van Praia do Monte Verde en biedt gratis WiFi en een 24-uursreceptie.

Het moderne en duurzame boetiekhotel is voorzien van een moderne living annex ontbijtkamer, een grote tuin met buitenzwembad, een uitgestrekt en deels overdekt buitenterras met bar en restaurant en elegante slaapkamers met comfortabele bedden en badkamers met douche en toilet.

 • Hernieuwbare energie
 • Energiebesparende lampen
 • Programma voor hergebruik van handdoeken
 • Recycleren van afval
 • Biologische en lokale gerechten
 • Ecologische schoonmaakproducten
 • Plastic controle
 • Eco-badproducten
 • Waterbesparingsprogramma
 • Recyclebare meubels & stoffen

Inbegrepen/Uitgesloten

 • VZR Garantiefonds
 • €2,50 bijdrage per persoon aan het Calamiteitenfonds
 • €2,50 per persoon CO2-impact donatie aan Ocean Plastic Cleaning Project
 • €20 donatie per persoon aan een lokaal, duurzaam project
 • 7 nachten verblijf in Volcanic Charming House, inclusief ontbijt
 • Recycled en navulbare waterfles per persoon
 • Meet & greet op de luchthaven van Ponta Delgada en assistentie bij autoverhuur
 • Huur auto volgens programmabeschrijving (inclusief onbeperkt kilometers, verzekering CDW, verzekering TP, BTW en wegenbelasting, luchthaven bezorg- en ophaalkosten)
 • Bezoek aan de bijen boerderij (ongeveer 3 uur) en de honingroute
 • Traditionele visserij dagexcursie HáMar
 • Farm Experience Tour Quinta Pimentel
 • Ponta Delgada Tour: Azores for Foodies
 • Symbolische bijdrage aan sociale en milieu-instellingen Rabo de Peixe Sabe Sonhar & Life Priolo: €1
 • Internationale retourvluchten
 • Reis- en annuleringsverzekering
 • Upgrade naar halfboard verblijf (oftewel verblijf inclusief ontbijt én diner)
 • Transfers niet vermeld in het programma
 • Maaltijden niet vermeld in het programma
 • Eventuele extra transfers die om persoonlijke redenen tijdens de tour nodig zouden zijn
 • Alles wat niet wordt vermeld in "Inclusief"

Locatie van de tour

FAQ

Is deze reis gedekt door het Garantiefonds?
Ja! Dit aanbod valt onder de garantie van STO Garant. U kunt de voorwaarden van deze garantieregeling vinden op de website: https://sto-garant.nl/downloads
Kunt u deze reis aanpassen en/of verlengen?
Elke reis kunt u op aanvraag aan laten passen en/of verlengen met bijvoorbeeld een strandverlenging. Voor meer informatie hierover kunt u ons een mail sturen via [email protected]
Kunt u nog extra activiteiten of excursies ondernemen tijdens deze reis?
Ja. Via onze lokale agent kunt u voorafgaand of tijdens de reis altijd, tegen betaling, extra activiteiten en/of excursies bijboeken.
Zijn internationale vluchten in deze reis inclusief?
Nee. Wij bieden momenteel geen internationale vluchten aan naar de bestemming. Eventuele binnenlandse vluchten tijdens uw rondreis kunnen wij wel voor u boeken, indien gewenst . Voor internationale vluchten kunnen wij u daarbij adviseren, u kunt ons gerust een email sturen naar: [email protected]
Is een reis- en/of annuleringsverzekering bij deze reis inbegrepen?
Nee. Indien u nog geen verzekering heeft, kunt u zelf een reis- en annuleringsverzekering afsluiten of via onze website: zie link op de homepage onder "Reisverzekeringen".
Is deze reis gedekt door het Calamiteitenfonds?
Ja, €2,50 per persoon is reeds inclusief bij deze reis voor het Calamiteitenfonds.
Zijn er nog bepaalde Corona voorwaarden en/of restricties op deze vakantiebestemming?
Voorafgaand aan de reis zullen wij u per email eventuele voorwaarden ivm Corona toesturen. U kunt meer algemene informatie hierover ook vinden op de linke op de homepage onder “Corona Informatie”. Ook kunt u op de homepage informatie vinden over (andere) vaccinaties, die u eventueel nodig hebt voor een reis naar deze vakantiebestemming.
Is deze reis met een groep of een privé rondreis?
WeTravelEco biedt uitsluitend privé rondreizen aan! Wij bieden alle reizen aan als individuele rondreis waarbij u een eigen chauffeur (of eigen transport) en privé gidsen tot uw beschikking heeft, die ervoor zorgen dat u zoveel mogelijk te zien gaat krijgen en u tijdens de reis geen rekening hoeft te houden met andere reizigers.
Indien er bepaalde onderdelen van een reis wel in groepsverband worden uitgevoerd, vermelden wij dit in de reisomschrijving.

Beoordelingen

0/5
Not Rated
Based on 56 reviews
Excellent
0
Very Good
0
Average
0
Poor
0
Terrible
0
Pure Passion for our Planet

dothanpodiatrist ਕੁੱਕਲਡ ਪੋਰਨ

07/06/2024
ਕੁੱਕਲਡ ਪੋਰਨ .JlvipEYGLjg
Pure Passion for our Planet

townandcampusunh 面白いポルノ

06/06/2024
面白いポルノ .Maq0va3Q9xl
Pure Passion for our Planet

glencovesaltcave ਤਿੱਕੜੀ ਪੋਰਨ

06/06/2024
ਤਿੱਕੜੀ ਪੋਰਨ .wsHoNGvWfqT
Pure Passion for our Planet

glencovesaltcave ਛੋਟੇ ਚੂਚੇ ਪੋਰਨ

06/06/2024
ਛੋਟੇ ਚੂਚੇ ਪੋਰਨ .VOpKiG4wI9c
Pure Passion for our Planet

kidzkaboodle ਕੁੱਕਲਡ ਪੋਰਨ

06/06/2024
ਕੁੱਕਲਡ ਪੋਰਨ .tqeqlMIw974
Pure Passion for our Planet

kidzkaboodle ਵਿੰਟੇਜ ਪੋਰਨ

06/06/2024
ਵਿੰਟੇਜ ਪੋਰਨ .o38dOSSyzhu
Pure Passion for our Planet

gobigbrain ロシア人のポルノ

06/06/2024
ロシア人のポルノ .umsl5yXC7rI
Pure Passion for our Planet

tlovertonet

18/05/2024

Do you mind if I quote a couple of your articles as long as I provide credit and sources back to your weblog? My website is in the very same niche as yours and my users would genuinely benefit from some of the information you present here. Please let me know if this ok with you. Appreciate it! http://www.tlovertonet.com/

Its like you learn my mind! You appear to understand a lot about this, like you wrote the book in it or something. I believe that you could do with a few p.c. to pressure the message home a bit, but instead of that, that is wonderful blog. A great read. I will definitely be back.
Pure Passion for our Planet

tlovertonet

10/05/2024

You should take part in a contest for one of the best blogs on the web. I will recommend this site! http://www.tlovertonet.com/

My spouse and I absolutely love your blog and find nearly all of your post's to be exactly I'm looking for. Do you offer guest writers to write content to suit your needs? I wouldn't mind writing a post or elaborating on most of the subjects you write with regards to here. Again, awesome website!
Pure Passion for our Planet

ladesbet 緊縛ポルノ

05/04/2024
ladesbet ウェブカメラ ladestinemi.sQlAdRJodYW
Pure Passion for our Planet

ladesbet hentai, ਐਨੀਮੇ ਪੋਰਨ

05/04/2024
ladesbet ਡੀਪੀ ਪੋਰਨ ladesinemi.DyfbGXQkyYT
Pure Passion for our Planet

ਵੱਡੇ ਕੁੱਕੜ ਪੋਰਨ

03/04/2024
ਕੁੱਕਲਡ ਪੋਰਨ madisonivysex.p5t017egsh1
Pure Passion for our Planet

अंतरजातीय अश्लीलता

02/04/2024
डीपी अश्लील hkyonet.UuoCTZQjg62
Pure Passion for our Planet

हम अश्लील हैं

01/04/2024
ग्रुप सेक्स के बारे में txechdyzxca.1Gogugalrqn
Pure Passion for our Planet

शौकिया अश्लीलता के बा

30/03/2024
अंतरजातीय अश्लीलता के बारे में बतावल गइल बा hjkvbasdfzxzz.Njx5EAkwGnU
Pure Passion for our Planet

पुरुष हस्तमैथुन अश्लील

30/03/2024
स्विंगर्स अश्लील qqyyooppxx.56ZjKQ0PaiN
Pure Passion for our Planet

falbobrospizzamadison Webcam

29/03/2024
falbobrospizzamadison Black and White porn jkkıjxxx.zj1ydsmwcDe
Pure Passion for our Planet

landuse Cuckold porn

29/03/2024
landuse Amateur porn lancdcuse.eRTCQhaPold
Pure Passion for our Planet

jenniferroy 漫画ポルノ

28/03/2024
jenniferroy 乱交ポルノ japanesexxporns.iWQk5Numj6z
Pure Passion for our Planet

ladyandtherose Random porn

28/03/2024
ladyandtherose Mixed porn backlinkseox.g9vA7bEzb4J
Pure Passion for our Planet

goodhere BDSM porn

28/03/2024
goodhere Gays porn vurucutewet.0SncXrr5Qlv
Pure Passion for our Planet

fashionflag porn video hd free download

27/03/2024
fashionflag porn hd porn fashionflag.gi5GeImbzeZ
Pure Passion for our Planet

hd download porn

13/03/2024
new hd porn video.com ggjinnysflogg.IgUki1q2TnS
Pure Passion for our Planet

craft porn

23/02/2024
amciik siteleri tthighereduhryyy.nNVPtZWFALH
Pure Passion for our Planet

porno izle

22/02/2024
porno siteleri vvsetohimalxxvc.yLaijQLSNhaT
Pure Passion for our Planet

amciik siteleri

21/02/2024
bahis siteleri porn sex incest eyeconartxx.TT9zuu6zZEcJ
Pure Passion for our Planet

craft porn

21/02/2024
escort siteleri 250tldenemebonusuxx.27909CzVbV6S
Pure Passion for our Planet

amciik siteleri

21/02/2024
porn bingoxx.5uXBEru5KPWn
Pure Passion for our Planet

seks siteleri

21/02/2024
bahis siteleri porn sex incest mobileidn.jH6AhK9Go3DN
Pure Passion for our Planet

food porn

21/02/2024
house porn footballxx.mznaik9CgjyN
Pure Passion for our Planet

am siteleri

21/02/2024
bahis porno pokkerx.fRiqljn9zUs6
Pure Passion for our Planet

sexax

05/02/2024
eskort siteleri 0qbxjluaxcxjsxzz.bwN3fK32qnD3
Pure Passion for our Planet

porn sex

05/02/2024
eski rahatiniz olmayacak bxjluajsxzz.qYoF2TVBQ2tr
Pure Passion for our Planet

anal sikis siteleri

05/02/2024
porno bjluajszz.cghMuHJs6bJP
Pure Passion for our Planet

escort siteleri

03/02/2024
bahis siteleri incest category juljulfbi.FuOIJ81XAvWe
Pure Passion for our Planet

bahis siteleri porn sex incest

03/02/2024
porn sex hepxhupx.pTgTjaPYuZ9e
Pure Passion for our Planet

amciik siteleri

02/02/2024
bahis siteleri sikis hephupx.pQ7ffeaZ2MrT
Pure Passion for our Planet

anal sikis siteleri

02/02/2024
eski rahatiniz olmayacak asillartaklitler.nmFLesBU7JS4
Pure Passion for our Planet

eski rahatiniz olmayacak

02/02/2024
escort siteleri pompadirha.I5u46Sv8Abxu
Pure Passion for our Planet

amciik siteleri

20/01/2024
bahis porno wrtgdfgdfgdqq.hp0OZWsR1k8z
Pure Passion for our Planet

escort siteleri

20/01/2024
house porn wrtgdfgdfgdqq.IzwewRtVj4PM
Pure Passion for our Planet

viagra

20/01/2024
seksi siteler wrtgdfgdfgdqq.L3LC3bsjRlt0
Pure Passion for our Planet

bahis siteleri incest category

20/01/2024
watch porn video ewrjghsdfaa.uWZnysxCVnRO
Pure Passion for our Planet

eskort siteleri

20/01/2024
house porn hyuqgzhqt.wrPmob0A9iay
Pure Passion for our Planet

amciik siteleri

20/01/2024
bahis siteleri porn citixx.dWXlktEvooCa
Pure Passion for our Planet

eski rahatiniz olmayacak

17/01/2024
sektor benim zaten amin evladi yaralandinmieycan.vhtCyygNt6pF
Pure Passion for our Planet

bahis siteleri porn

16/01/2024
fuck vurgunyedim.mm24TUqMmMqc
Pure Passion for our Planet

ergonovine

30/12/2023
ergonovine xyandanxvurulmus.rksnoRIWvRcC
Pure Passion for our Planet

paternal

29/12/2023
xbunedirloooo.VCArRy9aNGi5
Pure Passion for our Planet

dietitians

29/12/2023
xyandanxvurulmus.pZkwdbsneSYI
Showing 1 - 50 of 56 in total

Write a review

Created with Sketch.
p.p. vanaf €999,00

Reisinfo aanvragen

Wilt u deze reis boeken of heeft u een vraag? Laat het weten via dit formulier of bel 06-55394400.

Misschien Vind Je Dit Ook Leuk