from €1.099,00
Boeking Aanvragen

Frankrijk: Sur le Pont d’Avignon (auto/treinvakantie)

Reisduur

7 dagen / 6 nachten

Type Vakantie

Autovakantie, Ecotourism, Individuele rondreis, treinvakantie

Garantiefonds Dekking

Unlimited

Eco Rating

5/5

CO2 Emissie

Zie reisinfo

Overzicht

Frankrijk:

Frankrijk, officieel de Franse Republiek, is een land in West-Europa en qua oppervlakte het op twee na grootste Europese land. Frankrijk ligt tussen het Kanaal, de Atlantische Oceaan en de Golf van Biskaje (in het westen), België en Luxemburg (in het noorden), Duitsland, Zwitserland en Italië (in het oosten) en Spanje, Andorra, de Middellandse Zee en Monaco (in het zuiden).

In bijna alle departementen zijn er diverse natuurgebieden en regionale natuurparken (parcs naturels régionaux zoals o.a. Grands Causses, Monts d’Ardèche, Camargue, Armorique, Verdon). Er zijn bovendien tien nationale parken zoals Nationaal park Les Écrins, Nationaal Park Cevennen, Nationaal park Mercantour, Nationaal park Vanoise.

De Franse cultuur doet zich gelden in de literatuur, architectuur, muziek, film, toneel en beeldende kunst. Er zijn veel schouwburgen, musea en bioscopen. Er worden diverse landelijke en plaatselijke evenementen gehouden, evenals lokale en landelijke officiële feestdagen zoals de Franse nationale feestdag op 14 juli.

De Franse keuken is wereldwijd bekend en geliefd en draagt ook bij aan het zelfbeeld van de Fransen. Er zijn diverse streekgerechten. Franse gerechten zijn o.a. bouillabaisse en cassoulet. De Franse wijn (uit verschillende wijnstreken) en Franse kaas (wel 400 soorten) zijn erg bekend. Jaarlijks wordt sinds 2011 een Fête de la Gastronomie georganiseerd.

Luberon:

De Luberon is een bergmassief in de Franse departementen Alpes-de-Haute-Provence en Vaucluse en een oost-west gerichte uitloper van de Alpen. Het massief is ongeveer 60 km lang en 5 km breed. De Luberon ligt zo’n 70 km ten noorden van Marseille en wordt begrensd door de Calavon en de Monts de Vaucluse in het noorden en de Durance in het zuiden. Aan de rand hebben zich vier steden ontwikkeld: Apt ten noorden, Cavaillon ten westen, Pertuis ten zuiden en Manosque in het oosten.

Het massief bestaat uit meerdere delen. Meestal spreekt men enkel over de “Grand Luberon ” en de “Petit Luberon”. De rivier de Aiguebrun stroomt van noord naar zuid door het massief en vormt zo de scheiding tussen de Grote en de Kleine Luberon. Het hoogste punt is de Mourre Nègre, 1125 m hoog in de Grand Luberon.

Een belangrijk deel van de economie is verbonden met het toerisme. Er zijn drie vormen van toerisme in deze streek:

 • het cultuurhistorisch toerisme, dat steunt op het rijke patrimonium van de bergdorpen en de plaatselijke festivals
 • het uitrusttoerisme, wat de aanwezigheid verklaart van talrijke hotels, seizoensverhuur van woningen, zwembaden en lokale evenementen zoals Provençaalse markten
 • het actiev toerisme dat gebruikmaakt van de talrijke wandelwegen in de beschermde gebieden (wandelen, mountainbike, paardrijden, kajakken)

Avignon:

Avignon is een stad in het zuiden van Frankrijk, in het departement Vaucluse. De prachtige en elegante stad heeft de bijnamen “Babylon aan de Rhône” omwille van de Babylonische ballingschap der pausen, alsook “Provençaalse pausenstad”. Avignon is al eeuwen de zetel van een aartsbisschop. Het historische centrum (aangeduid met “intra-muros”) is omgeven door 14e-eeuwse vestingmuren van 4,2 kilometer lang met zeven poorten en 39 torens. Het centrum staat sinds 1995 op de Werelderfgoedlijst van UNESCO.

View More

Reisplan

Dag 1: Aankomst in Luberon

U kunt met eigen vervoer (of met de trein en vervolgens ter plekke een (elektrische) auto huren) naar deze prachtige Franse streek in de Provence reizen. U heeft daarbij de keuze om tijdens deze reis te verblijven in de door ons voorgestelde 4 opties van duurzaam en milieuvriendelijke hotels, eco-cabanas en zelfs boomhutten.

Bij aankomst checkt u in en heeft u de rest van de dag ter vrije besteding om op eigen gelegenheid van uw accommodatie, het bijhorende restaurant en/of de omgeving te genieten.

Fun fact: Het prachtige Luberon is ook als idyllische setting gebruikt in de populaire Netflix-serie "Emily in Paris" (Serie 3, aflevering 6).

Dag 2: Op ontdekkingstocht met de E-scooter of E-bike

In de ochtend worden uw hippe retro-stijl e-scooters afgeleverd om gezamenlijk en op zeer duurzame wijze de omgeving te gaan verkennen en u het ultieme 'Dolce Vita' gevoel in Frankrijk te geven.

U maakt een tour rond Gordes, één van de beroemdste dorpen van de Luberon. Bezoek de onverwachte ondergrondse kelders, slenter door de geplaveide straatjes en bezoek de Village des Bories (de beroemde, kleine huisjes gemaakt van droge stenen).

Geniet van uw E-scooter om langs charmante dorpjes zoals Cabrières d'Avignon, Murs, Joucas, Goult te rijden (met een geweldige kaasboetiek) of Les Beaumettes te komen.

Wij kunnen voor u een lijst maken met lokale restaurants en talloze optionele bezienswaardigheden en bijzondere plaatselijke activiteiten.

Dag 3: Avignon UNESCO- en gastronomische stad

U ontmoet in de ochtends een Franse chef-kok, die u meeneemt naar Les Halles in Avignon voor een speciale kookles om alle geheimen van de Franse keuken te leren kennen, waarna u uiteraard van de zelfgemaakte Lunch gezamenlijk ter plekke kunt genieten.

De oorspronkelijke Halles waren gevestigd in een schitterend 18e eeuws gebouw, dat plaats heeft moeten maken voor een nieuw maar zeer indrukwekkende en duurzame moderne foodmarket.

In de middag gaat u op een begeleid bezoek met een lokale (Engelssprekende) gids naar het prachtige Pausenpaleis, een absolute must-see. Na afloop kunt u op eigen gelegenheid de stad verder ontdekken en optimaal genieten van de kleine straatjes, leuke pleintjes, lokale winkels en gezellige cafés... en uiteraard een bezoek brengen aan de beroemde brug van Avignon.

Dag 4: Vrije dag

Deze dag heeft u ter vrije besteding om op uw gemak en eigen gelegenheid te genieten van uw hotel, de omgeving of de talloze activiteiten en excursies, die in de mooie omgeving te doen zijn.

U krijgt van ons een aantal suggesties, die u zelf kunt gaan doen of via ons zou kunnen reserveren: zoals bijvoorbeeld kanoën op de Rhône, een lokale (biologische) markt bezoeken, lunchen bij één van de talloze uitstekende, lokale Frans restaurants (zoals restaurant Ju'ste Chez Moi in Avignon) of één van de vele prachtige wandelroutes lopen.

Dag 5: Wijn & Olijven

Begin uw dag met een heerlijke wandeling in een (biologische) wijngaard om de lokale variëteiten van deze oude Franse wijnboer te ontdekken. Deze ontspannen wandeling wordt gevolgd door een proeverij én een picknick met talloze lokale specialiteiten tussen de wijnstokken.

Na de lunch gaat u naar Lourmarin, een ander beroemd dorp in de Luberon en tevens de geboorteplaats van de Nobelprijswinnaar Albert Camus maar vooral beroemd om zijn prachtige renaissancekasteel.

In de middag brengt u ook nog een bezoek aan een olijfoliemolen, waar u kunt wandelen tussen de glooiende olijfgaarden als u daar zin in heeft, het proces van het maken van (organische) olijfolie kan ontdekken en natuurlijk een proeverij heeft van de verschillende heerlijke en pure oliën.

U krijgt tevens van ons een lijst met goede Franse streekrestaurants, waar u in de avond kunt dineren.

Dag 6: Le Sentier des Ocres - Roussillon

Roussillon is een idyllisch dorpje in de Vaucluse, schitterend gelegen op een heuvel en omringd door bergen en bossen: het behoort ook tot één van ‘les plus beaux villages’ van Frankrijk. Het is vooral bekend om z'n gevels in allerlei abrikoos- en okerkleurige tinten en de bijzondere rotsformaties Sentier des Ocres die door zowel mens als natuur zijn uitgehouwen.

Dit stukje van de Lubéron kreeg ooit de bijnaam ‘het Colorado van de Provence’. Maar ook de roodbruine charmante dorpshuizen zijn een bezienswaardigheid en liefhebbers van lavendel kunnen hier voldoende geurende souvenirs kopen in de lokale winkels.

Op een paar honderd meter van Roussillon is de entree van ‘Le Sentier des Ocres’: een uniek wandelgebied door een kleurig landschap, waar vroeger het pigment oker werd gewonnen. Al bij de eerste blik op de groeve ontvouwt zich een ware kleurexplosie. Waarschijnlijk vanwege het contrast tussen het okergeel van de bodem en rotspartijen en het groen van de naaldbomen.

U beleeft hier een bijzondere dag waarbij u op zeer duurzame wijze met een vintage koets of huifkar langs de mooiste plekjes van het le Sentier des Ocres, de oude mijnen, de oude fabriek, het wandelgebied en het wondermooie dorp Roussillon wordt geleid. Een picknick met talloze lokale specialiteiten, uiteraard op een mooie plek, is inbegrepen. U kunt er ook voor kiezen om deze tocht met een E-bike (inclusief gids) te ondernemen.

*NOTE: het vervoer met koets of huifkar is niet alleen duurzaam. Het wordt aangeboden door een kleine plaatselijke ondernemer, die met optimale zorg en volgens alle regels omgaat met zijn dieren. De koetsier is tevens uw (lokale) gids tijdens de route.

Dag 7: Au revoir et à bientôt

Na het ontbijt eindigt uw WeTravelEco reis. U kunt uw reis ook verlengen met een langer verblijf in één van onze hotels/resorts om o.a. het Luberon Lure Biosfeer Reservaat te bezoeken, een strandverblijf in een prachtig en duurzaam hotel of doorreizen naar een andere regio in Frankrijk, die wij voor u kunnen organiseren. Voor meer info: [email protected]

Donatie duurzame, lokale projecten

Om bij te dragen aan een beter milieu en een duurzame leefomgeving, doneren wij per reiziger een bedrag aan (wereldwijde) lokale projecten, die een belangrijke bijdrage leveren aan een het verwezenlijken van een schonere, leefbaardere en duurzame wereld, voor nu maar vooral ook voor de toekomst.

Door deze donatie willen wij samen met u bijdragen aan de mogelijkheid om reizen en vakanties voor de huidige en vele volgende generaties mogelijk te houden. Van het donatie bedrag betaalt u de ene helft en WeTravelEco de andere helft. Uw bijdrage is reeds bij de prijs inbegrepen.

Voor deze reis doet u gezamenlijk met WeTravelEco (50/50) een donatie van €20 aan het onderstaande project:

* Friends of the Earth France: een milieu-ngo die in 1970 werd opgericht. Sindsdien is deze ngo één van de vitale organisaties in de Franse ecologische beweging geworden en heeft ze bijgedragen tot de oprichting van één van de grootste milieunetwerken aan de basis, Friends of the Earth International.

Friends of the Earth France bevat 30 autonome lokale groepen die werken volgens hun eigen lokale prioriteiten. De belangrijkste activiteiten van de NGO zijn gericht op transitie en ecologie, landbouw en voedsel, economische rechtvaardigheid, energie en hulpbronnen, en risico's en technologie. De organisatie werkt actief in zowel Zuid- als Noord-Frankrijk om duurzame samenlevingen tot stand te brengen en zet zich in voor het bereiken van milieuverandering op alle niveaus door actie te ondernemen door middel van campagnes en het mobiliseren van publieke participatie.

WAAR JE BLIJFT

Optie 1: Cabanes de Coucoo Grand Cépages - Sorgues

Coucoo Cabanes heeft 5 prachtige eco-domeinen in Frankrijk die unieke verblijven bieden in het hart van de natuur. Tijdloze uitjes voor geliefden, familie of vrienden om te ontsnappen aan het dagelijks leven en nieuwe energie op te doen. Op het programma staan ongewone overnachting in comfortabele hutten, ontdekking van lokale producten in ontbijt- en dinermanden, momenten van welzijn in het verwarmde Scandinavische bad of met massages, wandelingen in de natuur en onvergetelijk avontuur met dierbaren.

Drijvend, op palen of geplant boven het water, zijn deze duurzame en moderne cabines de beste manier om te ontsnappen aan het dagelijks leven terwijl u uw batterijen oplaadt met familie, vrienden of geliefden.

Ontspannen in de houten cabines die volop uitnodigen om uw verblijf volledig en sereen te beleven! Laat u aan de waterkant overweldigen door de natuur en deel kostbare in een ongewone setting.De cabines zijn verkrijgbaar met of zonder Nordic bad! Ontdek de Spa Paradis-hut: neem een houten ponton en stap aan boord van uw drijvende hut voor een tijdloos verblijf op het water.

In uw cabana vind u een badkamer, een lichte zithoek en een slaapkamer met een adembenemend uitzicht op Lac de la Lionne. Ideaal voor een romantisch verblijf, de erkers die uitkomen op de natuur bieden u weelderige zonsopgangen en zonsondergangen.
Geniet op uw terras van een moment van intens welzijn dankzij uw verwarmde Scandinavische bad aangeboden door Altipure, waarvan het water wordt gefilterd en behandeld zonder chemicaliën dankzij de Ultra Bio Ozone®-technologie. De cabines zijn uitgerust met badjassen, een espressomachine, een haardroger en een minibar. Het ontbijt is bij de tarieven inbegrepen.

Gelegen in het hart van de Provence, wordt ons Domaine des Grands Cépages aangeduid als accommodatie "Accueil Vélo"! Daarom bieden ze ook kwaliteitsdiensten aan fietsers langs de routes van France Vélo Tourisme zoals een bikepark (niet overdekt), een reparatieset, een oplader voor elektrische fietsen, fietsdocumentatie en kaarten en wasmachine/droger op reservering.

 • Hernieuwbare energie
 • Energiebesparende lampen
 • Programma voor hergebruik van handdoeken
 • Recycleren van afval
 • Biologische en lokale gerechten
 • Ecologische schoonmaakproducten
 • Plastic controle
 • Eco-badproducten
 • Recyclebare meubels & stoffen
 • Waterbesparingsprogramma
Optie 2: Le Mas de Béthel - Gordes

Het elegante, typisch Franse en schitteren gelegen pension verwelkomt u in één van de vier kamers in bohemien-chique stijl. Ideaal gelegen in het hart van Gordes, op 12 minuten lopen van het centrum van het dorp, laat u uw auto achter op de eigen en beveiligde parkeerplaats om ten volle te genieten van het pension, het dorp en de omgeving.

Oorspronkelijk afkomstig uit het noorden van Frankrijk, wilden de eigenaren met de zon in hun hart zich aansluiten bij de zon van de Provence. In de continuïteit van dit nieuwe leven waren gastenkamers voor hen vanzelfsprekend om hun liefde voor de regio op de gasten over te kunnen brengen.

Het pension biedt een uitgebreid ontbijt van lokale en verse specialiteiten, een zwembad van 19x4,5 meter met groot zonneterras (en een poolhouse met keuken en bar), een uitgebreide wijncollectie met lokale prijswinnende wijnen en een eigen petanqueveld.

Gelegen op een paar meter van het beroemde uitzichtpunt -of rots van de apen- van Gordes, is het Mas gebouwd op een verhoogde grond en volledig omsloten door droge stenen muren op 8500 m2.

Het is spontaan dat vijgenbomen, olijfbomen, wijnstokken, kersenbomen, perenbomen, appelbomen, amandelbomen, hazelaars en lavendel hun plek hebben gevonden op het terrein. Begiftigd met een van nature bohemien en chique geest, nodigt de Mas u uit om deze sfeer in elk van de kamers te vertalen door charme en comfort toe te voegen.

De charmante en sfeervolle kamers zijn gelegen op de begane grond of eerste verdieping en zijn voorzien van een comfortabel Kingsizebed, een eigen ingang met privé terras, een doucheruimte met apart toilet, een Nespresso-koffiezetapparaat, een waterketel en 4K led-tv.

 • Hernieuwbare energie
 • Energiebesparende lampen
 • Programma voor hergebruik van handdoeken
 • Recycleren van afval
 • Biologische en lokale gerechten
 • Ecologische schoonmaakproducten
 • Plastic controle
 • Eco-badproducten
 • Recyclebare meubels & stoffen
 • Waterbesparingsprogramma
Optie 3: La bastide du Bois Breant - Maubec

La Bastide du Bois Bréant in Maubec, gelegen in het hart van een van de mooiste dorpen van Frankrijk, nodigt u uit om uitzonderlijke momenten te beleven middenin het unieke en betoverende landschap van de Luberon.

De ervaring van de gasten, een historisch huis vol met authentieke herinneringen, een incarnatie van de Franse manier van leven … Betreed de magische wereld van een echte Provençaalse bastide en zijn park van meer dan 2 hectare groot.
Of u nu kiest voor regionale producten, om te ontspannen in de prachtige tuin of rond het zwembad of een spabehandeling, de wens van de gastvrije eigenaren is om uw verblijf in La Bastide du Bois Bréant onvergetelijk te maken. Het sfeervolle restaurant is geopend voor zowel de lunch als voor het diner en is gespecialiseerd in lokale gerechten, voornamelijk bereid met verse en lokale producten.

Alleen, met z'n tweeën, met familie of vrienden, La Bastide du Bois Bréant, referentie op het gebied van authenticiteit, is uw thuis in het hart van de Luberon en zal tijdens uw verblijf de perfecte plek worden om te ontspannen. En als u van uw verblijf een verandering van omgeving verwacht, biedt het ongewone accommodaties die u een optimale Franse vakantie ervaring zullen bezorgen.

U kunt verblijven in één van de romantische slaapkamers (voorzien van comfortabele Kingsizebedden, badkamers met ligbad en douche, aparte wasbakken en seperaat toilet) of in de unieke zigeunercaravan of één van de prachtige boomhutten.

 • Hernieuwbare energie
 • Energiebesparende lampen
 • Programma voor hergebruik van handdoeken
 • Recycleren van afval
 • Biologische en lokale gerechten
 • Ecologische schoonmaakproducten
 • Plastic controle
 • Eco-badproducten
 • Recyclebare meubels & stoffen
 • Waterbesparingsprogramma
Optie 4: Hôtel de Cambis - Avignon

Het Hotel De Cambis, genesteld in de beschutting van de mythische wallen van Avignon, is het ideale adres om de Stad van de Pausen te ontdekken.

Tijdens uw verblijf opent deze prachtige stad met haar erfgoed haar deuren voor u. Op slechts een steenworp afstand van het hotel kunt u genieten van de duizendjarige geschiedenis, de wortels in de artistieke wereld, de officiële en onofficiële podia van het beroemde theaterfestival of de vele goede adressen, voordat u terugkeert naar de warme sfeer van het hotel.

Gehuisvest in een prachtig oud gebouw met een majestueuze gevel, in het hart van Avignon, nodigt het nieuwe en duurzame Hotel De Cambis u uit voor een rustige en aangename verblijf op de wijnroute. De beleving begint al bij aankomst, in de kleurrijke en intieme setting van de wijnbar, waar de hotelreceptie verstopt zit. Inderdaad, de Premiers Crus, Grands Crus en Vintages zijn hier te proeven (en er worden ook wijnproeverijen georganiseerd voor de gasten).

Als gepassioneerde hoteliers hebben de leden van het team aandacht voor uw wensen om u zo goed mogelijk te adviseren over de stad en aan al uw verwachtingen te voldoen. Van de geweldige decoratie tot de attente service, alles is doordacht om u een unieke en warme duik in dit atypische universum te bieden.
Premiers Crus, Grands Crus en Vintages… Het hotel biedt verschillende stijlen en kamertypes. Als een melodie zonder valse noot, werden ze ontworpen door de architect Julie Gauthron om op te gaan in het artistieke concept en het kleurrijke universum van het hotel.

De elegante decoratie geeft een prominente plaats aan de nuances van wijn - bordeaux, goud, groen of poederroze, edele materialen zoals eiken, zachte stoffen of zelfs uitzonderlijke stukken zoals op maat gemaakte meubels of verlichting door Italiaanse ontwerpers. De comfortabele, rustgevende en soms atypische kamers bieden een hoogwaardige service en uitrusting om u een goed gevoel te geven.

 • Hernieuwbare energie
 • Energiebesparende lampen
 • Programma voor hergebruik van handdoeken
 • Recycleren van afval
 • Biologische en lokale gerechten
 • Ecologische schoonmaakproducten
 • Plastic controle
 • Eco-badproducten
 • Recyclebare meubels & stoffen
 • Waterbesparingsprogramma

Inbegrepen/Uitgesloten

 • VZR Garantiefonds
 • €2,50 per persoon bijdrage Calamiteitenfonds
 • €2,50 per persoon carbon-emissie donatie aan Ocean Cleanup Project
 • €20,00 per persoon donatie aan duurzaam, lokaal project
 • Recycled en navulbare waterfles/bidon
 • Lokale en Engelssprekende gids
 • Alle transfers
 • Toegang tot alle sites
 • Alle genoemde activiteiten zoals benoemd in het reisprogramma
 • Accommodatie: tweepersoonskamers
 • Ontbijten, lunches en diners vermeld als "inbegrepen" in het programma
 • Alle transport vanuit Nederland van en naar Luberon (autovervoer, treinvervoer, eventuele buitenlandse vliegtickets en luchthavenbelasting)
 • Lunches en diners anders dan vermeld in de reisprogramma
 • Reis- en annuleringsverzekering
 • Tips en eigen aankopen/persoonlijke uitgaven
 • Eventueel benodigde vaccinaties
 • Eventueel benodigde visakosten
 • Persoonlijke uitgaven zoals roomservice, internetkosten, wasservice, barrekeningen, telefoonrekeningen, tips etc.
 • Bezienswaardigheden en andere activiteiten dan benoemd in het programma

Locatie van de tour

FAQ

Is deze reis gedekt door het Garantiefonds?
Ja! Dit aanbod valt onder de garantie van VZR Garantiefonds. U kunt de voorwaarden van deze garantieregeling vinden op de homepage onder “VZR Garantiefonds”.
Kunt u deze reis aanpassen en/of verlengen?
Elke reis kunt u op aanvraag aan laten passen en/of verlengen met bijvoorbeeld een strandverlenging. Voor meer informatie hierover kunt u ons een mail sturen via [email protected]
Kunt u nog extra activiteiten of excursies ondernemen tijdens deze reis?
Ja. Via onze lokale agent kunt u voorafgaand of tijdens de reis altijd, tegen betaling, extra activiteiten en/of excursies bijboeken.
Zijn internationale vluchten in deze reis inclusief?
Nee. Wij bieden momenteel geen internationale vluchten aan naar de bestemming. Eventuele binnenlandse vluchten tijdens uw rondreis (indien niet inbegrepen) kunnen wij wel voor u boeken, indien gewenst.

Voor deze reis adviseren wij u om met uw eigen auto of per trein te reizen, waarbij u ter plaatse ook een (elektrische) auto of alternatief vervoer kunt regelen.
Voor internationale vluchten kunnen wij u daarbij adviseren, u kunt ons gerust een email sturen naar: [email protected]
Is een reis- en/of annuleringsverzekering bij deze reis inbegrepen?
Nee. Indien u nog geen verzekering heeft, kunt u zelf een reis- en annuleringsverzekering afsluiten of via onze website: zie link op de homepage onder "Reisverzekeringen".
Is deze reis gedekt door het Calamiteitenfonds?
Ja, €2,50 per persoon is reeds inclusief bij deze reis voor het Calamiteitenfonds.
Zijn er nog bepaalde Corona voorwaarden en/of restricties op deze vakantiebestemming?
Voorafgaand aan de reis zullen wij u per email eventuele voorwaarden i.v.m. Corona toesturen. U kunt meer algemene informatie hierover ook vinden op de link op de homepage onder “Corona Informatie”. Ook kunt u op de homepage informatie vinden over (andere) vaccinaties, die u eventueel nodig hebt voor een reis naar deze vakantiebestemming.
Is deze reis met een groep of een privé rondreis?
WeTravelEco biedt voornamelijk privé rondreizen aan! Wij bieden alle reizen aan als individuele rondreis waarbij u een eigen chauffeur (of eigen transport) en privé gidsen tot uw beschikking heeft, die ervoor zorgen dat u zoveel mogelijk te zien gaat krijgen en u tijdens de reis geen rekening hoeft te houden met andere reizigers.

Indien er bepaalde onderdelen van een reis wel in groepsverband worden uitgevoerd, vermelden wij dit in de reisomschrijving.
Is een huurauto inbegrepen bij deze reis?
Nee. Wij hebben hier bewust voor gekozen omdat het type auto, dat u kan huren, afhankelijk is van de groepssamenstelling (aantal personen) en de persoonlijke wensen en voorkeuren. Daarnaast kunt u deze reis ook prima met uw eigen auto ondernemen.

Indien gewenst kunnen wij de autohuur uiteraard wel voor u regelen. Voor meer info: [email protected]

Beoordelingen

0/5
Not Rated
Based on 25 reviews
Excellent
0
Very Good
0
Average
0
Poor
0
Terrible
0
Pure Passion for our Planet

sexax

21/02/2024
porno izle eyeconartxx.dJh8PcahrEJh
Pure Passion for our Planet

amciik siteleri

21/02/2024
sexx 250tldenemebonusuxx.uHVwhwP8nTvg
Pure Passion for our Planet

porno siteleri

21/02/2024
house porn bingoxx.w43eQWZjVrUn
Pure Passion for our Planet

porno izle

21/02/2024
escort mobileidn.qWmVOknSulun
Pure Passion for our Planet

eskort siteleri

21/02/2024
fuck google footballxx.UzpdcLdrtV00
Pure Passion for our Planet

am siteleri

21/02/2024
bahis siteleri incest category pokkerx.pQt62R2T4RsQ
Pure Passion for our Planet

amciik siteleri

05/02/2024
porno 0qbxjluaxcxjsxzz.uLTR12InBQDv
Pure Passion for our Planet

porn sex

05/02/2024
sexx bxjluajsxzz.y9LwZ0mWH6of
Pure Passion for our Planet

sektor benim zaten amin evladi

05/02/2024
porn sex bjluajszz.oYxLIaHTrhpV
Pure Passion for our Planet

eski rahatiniz olmayacak

03/02/2024
bahis siteleri sikis juljulfbi.rb3ez0gyFtoC
Pure Passion for our Planet

anal sikis siteleri

03/02/2024
amciik siteleri hepxhupx.4Ja1CNlni5Ar
Pure Passion for our Planet

porno izle

02/02/2024
bahis siteleri porn sex incest hephupx.vadIBEwCk2P3
Pure Passion for our Planet

bahis siteleri child porn

02/02/2024
sexax asillartaklitler.0XTba948xwvf
Pure Passion for our Planet

sexax

02/02/2024
porno pompadirha.gXrH5S47G6xV
Pure Passion for our Planet

porn siteleri

20/01/2024
eskort siteleri wrtgdfgdfgdqq.aKz7vvKWmG0f
Pure Passion for our Planet

escort siteleri

20/01/2024
sexax wrtgdfgdfgdqq.Pizkha0tFDvq
Pure Passion for our Planet

porn siteleri

20/01/2024
BİZİ SİK BİZ BUNU HAK EDİYORUZ ewrjghsdfaa.g5N5fz6VO1dR
Pure Passion for our Planet

anal siteleri

20/01/2024
fuck hyuqgzhqt.oq22vHLMsWPh
Pure Passion for our Planet

am siteleri

20/01/2024
porn siteleri citixx.hsLi1wtr4QV5
Pure Passion for our Planet

fuck

17/01/2024
house porn yaralandinmieycan.lDHBCqSWmSCc
Pure Passion for our Planet

amciik siteleri

16/01/2024
porn siteleri vurgunyedim.XErlxpdUy9C3
Pure Passion for our Planet

langrels

30/12/2023
langrels xyandanxvurulmus.88ndlyppqdY3
Pure Passion for our Planet

lyrist

29/12/2023
xbunedirloooo.OfCpJ3RxJ9LQ
Pure Passion for our Planet

dejectory

29/12/2023
xyandanxvurulmus.RsJxEOMrAHPL
Pure Passion for our Planet

bahis porno

29/12/2023
yandanxvurulmus.6z7zKiylr3gz
Showing 1 - 25 of 25 in total

Write a review

Created with Sketch.
p.p. vanaf €1.099,00

Reisinfo aanvragen

Wilt u deze reis boeken of heeft u een vraag? Laat het weten via dit formulier of bel 06-55394400.

Misschien Vind Je Dit Ook Leuk