404 error

Whoops! Er ging helaas iets niet helemaal goed. De pagina die je probeert te openen kunnen wij helaas niet vinden. Gelukkig hebben wij vooral veel verstand van mooie reizen!

Objectief: Carbon Neutral Reizen?

Ons doel is om de (CO2-)impact van elk van onze reis op één of andere manier te helpen verminderen. Er is veel te doen over de huidige CO2-compensatie omdat dit geen direct effect heeft op de schade die het reizen veroorzaakt of kan veroorzaken voor het milieu. Daarom hebben wij besloten om voor elke reis bestaande (lokale) duurzame initiatieven te ondersteunen die een directe en positieve impact hebben op onze planeet. Of het nu gaat om ondersteunen van lokale, duurzame projecten of het bijdragen aan het opruimen en plasticvrij maken van onze oceanen, we dragen een percentage van onze inkomsten af om onze planeet te helpen beter te ademen en meer leefbaar te maken.

Bent u ook klaar voor duurzaam en verantwoord vakantie vieren?

Sluit u aan bij WeTravelEco en maak reizen niet alleen belangrijk voor het individu, maar voor de toekomst van de planeet die voor ons allemaal thuis is.